Om je een optimale ervaring te geven op onze website, maken wij gebruik van cookies. Door gebruik te maken van onze website ga je akkoord met onze privacyverklaring
Sluiten
whatsapp
call-icon

Bij Europeesche Verzekeringen kunt u direct uw online reisverzekering, annuleringsverzekering of recreatieverzekering afsluiten. De Europeesche Verzekering is een dochteronderneming van ASR Nederland. Zij heeft zich toegelegd op het verzekeren van vrijetijdsactiviteiten zoals motorrijden, watersport, het op pad gaan met de caravan en golfen. Vele verzekeringen van de Europeesche omvatten een hulpverleningsdekking door de alarmcentrale SOS International. Zo staat Europeesche Verzekeringen wereldwijd, dag en nacht voor u klaar als u problemen heeft tijdens uw reis of vakantie. De Europeesche Verzekeringen kan u verschillende producten aanbieden zoals een reisverzekering, autoverzekering, motorverzekering maar ook zakelijke verzekeringen. Vergelijk nu alle verzekeraars en kies de beste!

Vragen over Europeesche Verzekeringen? Onze klantenserivce helpt u graag verder. Bel 020 – 53 176 70

Vergelijk Verzekeringen »

Europeesche Verzekeringen vergelijken

Op zoek naar de beste verzekering of zorgverzekering 2015? Niet alleen Europeesche Verzekeringen vergelijken, maar ook energie vergelijken op EasySwitch.nl. Nu Europeesche Verzekeringen premie informatie verkrijgen of direct Europeesche Verzekeringen aanvragen.

Beoordeling klantervaringen
0
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Beoordeling Easyswitch
0
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Gemiddelde beoordeling:
0 uit 10

Klantervaringen

0

Contactgegevens

Honderden euro's besparen?

Binnen 5 minuten hebben wij een overzicht met verzekering deals voor u!

  1. Vul uw gegevens in
  2. Vergelijk aanbod
  3. Stap over
  4. Bespaar geld
Vergelijk nu!

EasySwitch heeft een vergunning van de AFM (Autoriteit Financiele Markten)
vergunningnummer: 12003024

Zojuist overgestapt