Om je een optimale ervaring te geven op onze website, maken wij gebruik van cookies. Door gebruik te maken van onze website ga je akkoord met onze privacyverklaring
Sluiten
whatsapp
call-icon

EuropeLife Verzekeringen was een handelsnaam van SRLEV NV. EuropeLife is vanaf 1 juli 2010 REAAL. De bestaande verzekeringen van EuropeLife zijn overgegaan naar REAAL. Het beheer van uw EuropeLife verzekering(en) gaat over naar REAAL. Dat betekent dat u voortaan alle communicatie uit naam van REAAL krijgt. Europe Life Verzekeringen verkoopt verzekeringsproducten via marktpartijen met eigen verkoopkracht, die in hun verkoopstrategie behoefte hebben aan verzekeringsproducten. Dit kunnen intermediairketens, banken en inkooporganisaties zijn, maar ook vermogensbeheerders en branchevreemde partijen. EuropeLife Verzekering vindt dat er op de markt weinig op maat gesneden verzekeringsproducten worden aangeboden. EuropeLife Verzekeringen ontwikkelt daarom op initiatief en verzoek van diverse marktpartijen custom-made producten. Enkele verzekeringen zijn spaarhypotheekverzekeringen, lijfrenteverzekeringen tegen koopsom, hypotheek gebonden hybride UL/UL verzekeringen en overlijdensrisicoverekeringen.

Vragen over EuropeLife? Onze klantenserivce helpt u graag verder. Bel 020 – 53 176 70

Vergelijk Verzekeringen »

EuropeLife vergelijken

Op zoek naar de beste verzekering of zorgverzekering 2015? Niet alleen EuropeLife vergelijken, maar ook energie vergelijken op EasySwitch.nl. Nu EuropeLife premie informatie verkrijgen of direct EuropeLife aanvragen.

Beoordeling klantervaringen
0
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Beoordeling Easyswitch
0
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Gemiddelde beoordeling:
0 uit 10

Klantervaringen

0

Contactgegevens

Honderden euro's besparen?

Binnen 5 minuten hebben wij een overzicht met verzekering deals voor u!

  1. Vul uw gegevens in
  2. Vergelijk aanbod
  3. Stap over
  4. Bespaar geld
Vergelijk nu!

EasySwitch heeft een vergunning van de AFM (Autoriteit Financiele Markten)
vergunningnummer: 12003024

Zojuist overgestapt