Om je een optimale ervaring te geven op onze website, maken wij gebruik van cookies. Door gebruik te maken van onze website ga je akkoord met onze privacyverklaring
Sluiten
whatsapp
call-icon

Vergelijk Falcon Leven met alle andere verzekeraars hier op EasySwitch.nl. Falcon Leven is een levensverzekeringsmaatschappij. Falcon verzekeringen zijn gespecialiseerd in beleggingsverzekeringen en overlijdensrisicoverzekeringen. Falcon Leven is een 100 procent dochteronderneming van ASR Nederland. ASR Nederland is één van de grootste verzekeraars en behoort tot de grootste institutionele beleggers van Nederland. Zij verkopen hun producten via professionele verzekeringsadviseurs. Falcon Leven (Falcon Verzekeringen) is specialist in flexibele beleggingsverzekeringen en overlijdensrisicoverzekeringen. Als eerste in Nederland introduceerden zij een flexibele vorm van beleggingsverzekeringen: het Falcon LevensPlan+. Falcon Leven zet u als klant centraal en scoort hoog in het klanttevredenheidsonderzoek. Vergelijk Falcon Leven met alle andere levensverzekeraars.

Vragen over Falcon Leven? Onze klantenserivce helpt u graag verder. Bel 020 – 53 176 70

Vergelijk Verzekeringen »

Falcon Leven vergelijken

Op zoek naar de beste verzekering of zorgverzekering 2015? Niet alleen Falcon Leven vergelijken, maar ook energie vergelijken op EasySwitch.nl. Nu Falcon Leven premie informatie verkrijgen of direct Falcon Leven aanvragen.

Beoordeling klantervaringen
0
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Beoordeling Easyswitch
0
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Gemiddelde beoordeling:
0 uit 10

Klantervaringen

0

Contactgegevens

Honderden euro's besparen?

Binnen 5 minuten hebben wij een overzicht met verzekering deals voor u!

  1. Vul uw gegevens in
  2. Vergelijk aanbod
  3. Stap over
  4. Bespaar geld
Vergelijk nu!

EasySwitch heeft een vergunning van de AFM (Autoriteit Financiele Markten)
vergunningnummer: 12003024

Zojuist overgestapt