Om je een optimale ervaring te geven op onze website, maken wij gebruik van cookies. Door gebruik te maken van onze website ga je akkoord met onze privacyverklaring
Sluiten
whatsapp
call-icon

De Goudse Verzekeringen is een zelfstandige en onafhankelijke verzekeringsmaatschappij. De Goudse Verzekeringen biedt een breed assortiment van financiële producten en verzekeringen, vooral op het gebied van een schadeverzekering, zorgverzekering, inkomensverzekering en levensverzekering. De juiste spelling is Goudse Verzekeringen, niet Goudsche Verzekeringen. Daarbij concentreren zij zich steeds meer op verzekeringen voor ondernemers: de doelgroep die naadloos aansluit bij het ondernemerskarakter van De Goudse. Denk aan de verkiezingsthema’s bedrijfsverzekeringen, ondernemersverzekeringen en personeelsverzekeringen. Op de internationale markt richt De Goudse zich op reis- en expatriate-verzekeringen. Vergelijk de tarieven van De Goudse verzekeringen met die van andere verzekeraars op Easy Switch.

Vragen over Goudse Verzekeringen? Onze klantenserivce helpt u graag verder. Bel 020 – 53 176 70

Vergelijk Verzekeringen »

Goudse Verzekeringen vergelijken

Op zoek naar de beste verzekering of zorgverzekering 2015? Niet alleen Goudse Verzekeringen vergelijken, maar ook energie vergelijken op EasySwitch.nl. Nu Goudse Verzekeringen premie informatie verkrijgen of direct Goudse Verzekeringen aanvragen.

Beoordeling klantervaringen
0
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Beoordeling Easyswitch
0
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Gemiddelde beoordeling:
0 uit 10

Klantervaringen

0

Contactgegevens

Honderden euro's besparen?

Binnen 5 minuten hebben wij een overzicht met verzekering deals voor u!

  1. Vul uw gegevens in
  2. Vergelijk aanbod
  3. Stap over
  4. Bespaar geld
Vergelijk nu!

EasySwitch heeft een vergunning van de AFM (Autoriteit Financiele Markten)
vergunningnummer: 12003024

Zojuist overgestapt