Om je een optimale ervaring te geven op onze website, maken wij gebruik van cookies. Door gebruik te maken van onze website ga je akkoord met onze privacyverklaring
Sluiten
whatsapp
call-icon

Interpolis Verzekeringen behoort tot de toonaangevende verzekeraars van Nederland. Interpolis Verzekering biedt consumenten en ondernemers concrete en relevante verzekeringsoplossingen voor risico’s waar zij aan bloot staan. Naast financiële vergoedingen biedt Interpolis Verzekeringen vergoedingen in natura. Voor alle vormen van verzekeringen ben je bij Interpolis Verzekering aan het juiste adres. Interpolis staat voor transparantie van de organisatie en de producten. Interpolis maakt verzekeren niet ingewikkelder dan het is. Interpolis Verzekeringen maakt verzekeren, bedrijfszorg en pensioenen glashelder. Met de campagne ‘Interpolis Glashelder’ is deze verzekeraar bekend geworden bij een groot publiek. Vergelijk Interpolis Verzekeringen met alle andere verzekeraars in Nederland.

Vragen over Interpolis Verzekeringen? Onze klantenserivce helpt u graag verder. Bel 020 – 53 176 70

Vergelijk Verzekeringen »

Interpolis Verzekeringen vergelijken

Op zoek naar de beste verzekering of zorgverzekering 2015? Niet alleen Interpolis Verzekeringen vergelijken, maar ook energie vergelijken op EasySwitch.nl. Nu Interpolis Verzekeringen premie informatie verkrijgen of direct Interpolis Verzekeringen aanvragen.

Beoordeling klantervaringen
0
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Beoordeling Easyswitch
0
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Gemiddelde beoordeling:
0 uit 10

Klantervaringen

0

Contactgegevens

Honderden euro's besparen?

Binnen 5 minuten hebben wij een overzicht met verzekering deals voor u!

  1. Vul uw gegevens in
  2. Vergelijk aanbod
  3. Stap over
  4. Bespaar geld
Vergelijk nu!

EasySwitch heeft een vergunning van de AFM (Autoriteit Financiele Markten)
vergunningnummer: 12003024

Zojuist overgestapt