Om je een optimale ervaring te geven op onze website, maken wij gebruik van cookies. Door gebruik te maken van onze website ga je akkoord met onze privacyverklaring
Sluiten
whatsapp
call-icon

De ASR verzekeringsgroep ontstond in 1997 nadat het concern Stad Rotterdam (bestaande uit de verzekeraars Stad Rotterdam Verzekeringen en Woudsend Verzekeringen) Europeesche Verzekeringen en De Amersfoortse overnam. De nieuwe naam ASR was een samenvoeging van Amersfoortse en Stad Rotterdam. In 2000 nam de Fortis groep de ASR Verzekeringsgroep over. In 2003 voegde Fortis de verzekeraars AMEV, Stad Rotterdam en Woudsend samen tot één nieuwe verzekeraar: Fortis ASR. De verzekeraar is samen met andere Fortis onderdelen sinds 3 oktober 2008 in handen van de Nederlandse Staat.
De naam is nieuw leven ingeblazen: op 21 november 2008 maakt minister Wouter Bos de nieuwe naam van Fortis Verzekering Nederland N.V. bekend: ASR Nederland N.V. Fortis ASR zal verder gaan onder de naam ASR Verzekeringen dat actief is vanuit drie locaties: het hoofdkantoor in Utrecht en de locaties Rotterdam en Woudsend. Vergelijk Stad Rotterdam Verzekeringen met alle andere verzekeraars in Nederland en bespaar veel geld!

Vragen over Stad Rotterdam Verzekeringen? Onze klantenserivce helpt u graag verder. Bel 020 – 53 176 70

Vergelijk Verzekeringen »

Stad Rotterdam Verzekeringen vergelijken

Op zoek naar de beste verzekering of zorgverzekering 2015? Niet alleen Stad Rotterdam Verzekeringen vergelijken, maar ook energie vergelijken op EasySwitch.nl. Nu Stad Rotterdam Verzekeringen premie informatie verkrijgen of direct Stad Rotterdam Verzekeringen aanvragen.

Beoordeling klantervaringen
0
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Beoordeling Easyswitch
0
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Gemiddelde beoordeling:
0 uit 10

Klantervaringen

0

Contactgegevens

Honderden euro's besparen?

Binnen 5 minuten hebben wij een overzicht met verzekering deals voor u!

  1. Vul uw gegevens in
  2. Vergelijk aanbod
  3. Stap over
  4. Bespaar geld
Vergelijk nu!

EasySwitch heeft een vergunning van de AFM (Autoriteit Financiele Markten)
vergunningnummer: 12003024

Zojuist overgestapt