Om je een optimale ervaring te geven op onze website, maken wij gebruik van cookies. Door gebruik te maken van onze website ga je akkoord met onze privacyverklaring
Sluiten
whatsapp
call-icon

Voor professionals uit de gezondheidszorg is er VvAA. Ruim honderdduizend medici, paramedici en studenten die werkzaam zijn in dit vakgebied zijn lid van VvAA Zorgverzekering. In 1924 is VvAA opgericht als onderlinge autoverzekering van artsen, dierenartsen en tandartsen. Inmiddels is VVAA Zorgverzekering uitgegroeid tot een ledenorganisatie die opereert in het hart van de gezondheidszorg. De producten en diensten van VvAA Zorgverzekeringen zijn afgestemd op de hedendaagse gezondheidszorg en de wensen en behoeften van medisch professionals. Teams van specialisten richten zich dagelijks op de advisering, opleiding en dienstverlening aan professionals. Zowel bij zakelijke als bij persoonlijke aangelegenheden. Vergelijk VVAA Verzekeringen met alle zorgverzekeraars en stap over naar de goedkoopste zorgverzekeraar.

Vragen over VVAA? Onze klantenserivce helpt u graag verder. Bel 020 – 53 176 70

Vergelijk Verzekeringen »

VVAA vergelijken

Op zoek naar de beste verzekering of zorgverzekering 2015? Niet alleen VVAA vergelijken, maar ook energie vergelijken op EasySwitch.nl. Nu VVAA premie informatie verkrijgen of direct VVAA aanvragen.

Beoordeling klantervaringen
0
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Beoordeling Easyswitch
0
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Gemiddelde beoordeling:
0 uit 10

Klantervaringen

0

Contactgegevens

Honderden euro's besparen?

Binnen 5 minuten hebben wij een overzicht met verzekering deals voor u!

  1. Vul uw gegevens in
  2. Vergelijk aanbod
  3. Stap over
  4. Bespaar geld
Vergelijk nu!

EasySwitch heeft een vergunning van de AFM (Autoriteit Financiele Markten)
vergunningnummer: 12003024

Zojuist overgestapt