Om je een optimale ervaring te geven op onze website, maken wij gebruik van cookies. Door gebruik te maken van onze website ga je akkoord met onze privacyverklaring
Sluiten
whatsapp
call-icon

Als het gaat om maatwerk kunnen de particulier en de (agrarisch) ondernemer bij De Zeeuwse verzekeringen terecht. De Zeeuwse is een handelsnaam van Algemene Zeeuwse Verzekering Maatschappij N.V en biedt verschillende verzekeringsproducten aan zoals bijvoorbeeld de Zeeuwse Verzekeringen autoverzekering. Deze maatschappij is opgericht in 1939 en is een zelfstandige verzekeringsmaatschappij. De Zeeuwse verzekeringen is een volle dochter van De Goudse. Het werkgebied beslaat vooral de provincie Zeeland. Voor particulieren en bedrijven voert de Algemene Zeeuwse Verzekeringsmaatschappij bijna alle verzekeringsvormen op het gebied van schade en arbeidsongeschiktheid. De Zeeuwse verzekeringen heeft een breed assortiment schadeverzekeringen. Vooral op het gebied van verzekeringen voor het Midden- en Kleinbedrijf heeft De Algemene Zeeuwse Verzekeringsmaatschappij (Zeeuwse verzekeringen) een vooraanstaande positie door kennis van de regionale markt. Maar ook voor particulieren leveren zij producten.

Vragen over Zeeuwse Verzekeringen? Onze klantenserivce helpt u graag verder. Bel 020 – 53 176 70

Vergelijk Verzekeringen »

Zeeuwse Verzekeringen vergelijken

Op zoek naar de beste verzekering of zorgverzekering 2015? Niet alleen Zeeuwse Verzekeringen vergelijken, maar ook energie vergelijken op EasySwitch.nl. Nu Zeeuwse Verzekeringen premie informatie verkrijgen of direct Zeeuwse Verzekeringen aanvragen.

Beoordeling klantervaringen
0
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Beoordeling Easyswitch
0
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Gemiddelde beoordeling:
0 uit 10

Klantervaringen

0

Contactgegevens

Honderden euro's besparen?

Binnen 5 minuten hebben wij een overzicht met verzekering deals voor u!

  1. Vul uw gegevens in
  2. Vergelijk aanbod
  3. Stap over
  4. Bespaar geld
Vergelijk nu!

EasySwitch heeft een vergunning van de AFM (Autoriteit Financiele Markten)
vergunningnummer: 12003024

Zojuist overgestapt