Om je een optimale ervaring te geven op onze website, maken wij gebruik van cookies. Door gebruik te maken van onze website ga je akkoord met onze privacyverklaring
Sluiten
whatsapp
call-icon

Gaat u vaak op reis? Ga dan voor gemak en sluit een doorlopende reisverzekering af. Dit scheelt weer op uw to-do-reislijstje. Reisverzekeringen vergelijkt u eenvoudig bij EasySwitch.nl. Op basis van uw wensen krijgt u een overzicht van voordelige reisverzekeringen. Met een goedkope reisverzekering bent u al gauw tot € 100 goedkoper uit.

[esos-chat]

EasySwitch.nl maakt voor het vergelijken van reisverzekeringen gebruik van de vergelijker van Komparu. De informatie die wordt aangeboden in de vergelijker valt volledig onder de verantwoordelijkheid van Komparu. Hier leest u alles over hoe het vergelijken van verzekeringen werkt.

Online reisverzekeringen vergelijken

De premies van reisverzekeringen verschillen sterk per verzekeraar. Het verschil kan oplopen tot meer dan € 100. Shop daarom voordat u een doorlopende reisverzekering afsluit. Bij EasySwitch.nl vergelijkt u binnen een paar stappen meerdere reisverzekeraars in een keer. In de vergelijker geeft u precies aan waarvoor u zich wilt verzekeren. Nederland, Europa of wereldwijd? Doet u aan gevaarlijke sporten en onderwatersport? Zakelijke reizigers nemen een zakenreisdekking. Gegevens en wensen ingevuld? Dan tonen wij u de meest geschikte en voordelige reisverzekeringen.

Online reisverzekering afsluiten

Voordat u een reisverzekering afsluit vergelijkt u de dekkingen van de goedkoopste reisverzekeringen. Controleer of u voor bepaalde zaken niet al verzekerd bent, via bijvoorbeeld een autopechservice, uitgebreide autoverzekering of zorgverzekering. Keuze voor een reisverzekering gemaakt? De meeste reisverzekeringen sluit u direct online af. Vervolgens kunt u direct bij de verzekeraar de reisverzekering afsluiten.

Waarom reisverzekeringen vergelijken via EasySwitch.nl?

Niemand wil te veel premie betalen voor een reisverzekering. Zelf reisverzekeringen vergelijken, kost echter veel moeite en tijd. Niet prettig met een reis in het vooruitzicht. EasySwitch.nl neemt u het vergelijkingswerk uit handen. Binnen een paar stappen heeft u de voordeligste reisverzekeringen in beeld. De goedkoopste reisverzekering is op jaarbasis meer dan € 100 voordeliger dan de duurste verzekering. De pakketkorting van de verzekeraar waar u al klant bij bent, kan hier meestal niet tegenop.