EasySwitch

Energieverbruik

Het gemiddeld energieverbruik is te vinden wanneer u op de button vergelijk energie klikt. Als we kijken naar energieverbruik wordt er gekeken naar alle energiedragers samen. Dit kan het energieverbruik in een gezin, een huishouden, bedrijf, een hele bedrijfstak of een heel land zoals Nederland zijn. De uitkomst van deze berekening van het energieverbruik is een positief getal terwijl als men kijkt naar de energiedragers afzonderlijk er vaak een negatief getal uit komt. Hier is dan het energieverbruik van de energiedrager kleiner dan de productie. Bij een elektriciteitscentrale is het namelijk zo dat er enorm grote hoeveelheden steenkool en aardgas worden aangeboden en het energieverbruik is negatief. Alle elektriciteitscentrales samen hebben weer een positief energieverbruik.


Bij de website van EasySwitch.nl kunt u gegevens invullen en zo uw energieverbruik van uw huishouden te berekenen en mocht het energieverbruik elders goedkoper zijn, dan kunt u meteen switchen van energieleverancier. Vul uw (gemiddeld) energieverbruik huishouden, gezin of bedrijf in, vergelijk alle energieleveranciers en bespaar honderden euro's per jaar.

Energieverbruik

Energieverbruik informatie op EasySwitch.nl. De begrippenlijst bestaat uit een aantal onderwerpen waaronder Energieverbruik. Naast Energieverbruik informatie, kunt u ook meer lezen over energie gerelateerde begrippen en energie vergelijken.

Onafhankelijk energieprijzen vergelijken? Vergelijk nu energietarieven van alle energieleveranciers in Nederland, stap over en bespaar honderden euro’s per jaar!

Hoe werkt het?

Eenvoudig overstappen in minder dan 5 minuten en honderden euro's besparen!

WUA energie onderzoek
In november 2012 is EasySwitch.nl verkozen tot beste energievergelijker door onafhankelijk onderzoeksbureau WUA!


Zojuist overgestapt

 
23 juli, 16:06
Mevr. R. uit Julianadorp is overgestapt naar Essent
23 juli, 15:55
Dhr. D. uit Julianadorp is overgestapt naar Essent
23 juli, 15:52
Dhr. L. uit Haarlem is overgestapt naar EnergieFlex
23 juli, 15:21
Dhr. Van K. uit Angerlo is overgestapt naar Nuon
23 juli, 15:18
Dhr. H. uit Westerhoven is overgestapt naar Essent

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van de beste energieprijzen!