Door onze website te gebruiken, ga je akkoord met onze privacyverklaring
Er is iets fout gegaan
{{::errorText}}

Zakelijk adres

{{addresscheck.errorMessage}}

Jouw jaarverbruik {{mini_verbruik}}

Personen in huishouden
{{mini_verbruik}}

Type aansluiting


Zonnepanelen

Hulp nodig bij het invoeren van je teruglevering? Je kan het ook schatten op basis van het aantal zonnepanelen.
Zonnepanelen
Vul alsjeblieft je verwachte jaaropbrengst in

Je huidige leverancier

Offerte op maat

Met het door jouw ingevulde verbruik kom je in aanmerking voor een offerte op maat met speciale tarieven. Als je het onderstaande formulier invult, nemen wij zo spoedig mogelijk contact met je op.


Vul jouw bedrijfsnaam in

Vul je KVK nummer in
Vul een geldig KVK nummer in
Vul je geslacht in

Vul je initialen in
Initialen mogen alleen letters zijn

Vul je achternaam in

Vul je telefoonnummer in
Vul een geldig telefoonnummer in

Vul je e-mailadres in
Vul een geldig e-mailadres in

Verzenden
Bedankt voor het aanvragen van de aangepaste offerte, wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.

Als je evenveel of meer opwekt dan je verbruikt, neem dan vrijblijvend contact op met onze energiespecialisten: 020 - 5317670.

Zakelijke energie vergelijken

In een notendop, alle voordelen

  • Exclusieve aanbiedingen voor zakelijke klanten
  • Gegarandeerd de laagste prijs
  • De beste nazorg, dus geen gedoe achteraf
Jeroen Brouha

Onze specialisten staan voor u klaar

020 - 531 76 70 | Chat | E-mail

Vertrouwen moet je verdienen

Onze klanten over EasySwitch.nl via Trustpilot
Afgelopen 30 dagen energie overstappers
7013 reviews op Trustpilot

Leer ons nog beter kennen

Wij kunnen pas onderuitgezakt in onze stoel zitten als u su-per-goed bent geholpen en uw probleem écht is opgelost. Voor ons is het belangrijk dat het overstapproces vlekkeloos verloopt.
Ons team Manifest Kom bij ons werken Action arrow

Hoeveel leveranciers wil u vergelijken?

Een greep uit de beoordelingen van de leveranciers door onze klanten.

Extra informatie

Bent u al langer klant bij dezelfde leverancier van zakelijke energie? Het regelmatig vergelijken van zakelijke energiecontracten en het overstappen van energieleverancier horen bij een gezonde bedrijfsvoering. Als kleinzakelijk verbruiker kan een overstap uw onderneming tot €750 per jaar schelen. Als grootzakelijke verbruiker kan de besparing tot €6000 oplopen. Gun uw bedrijf een financiële meevaller met de laagste zakelijke tarieven.

EasySwitch.nl biedt een gratis energievergelijker voor de zakelijke en particuliere verbruiker. Misschien twijfelt u nog of u een zakelijke of particuliere verbruiker bent. Dit is afhankelijk van het gebruik van uw bedrijfspand. Wij leggen u de verschillen hieronder uit.

Bedrijfspand met zakelijke bestemming

Als het bedrijfspand van je onderneming een zakelijke bestemming heeft, bent u verplicht zakelijke energie af te nemen. Om voor u de beste deal voor zakelijke energie te vinden, hebben wij uw KvK-nummer en (een schatting van) uw verbruik nodig. Vergelijk op basis van deze gegevens en vind de beste energiedeal. Een overstap regelt u eenvoudig via EasySwitch.nl.Vergelijk zakelijke energie

Bedrijfspand zonder zakelijke bestemming

Als ZZP’er die vanuit huis werkt, heeft u de keuze tussen zakelijke en particuliere energielevering. In dat geval kunt u gebruikmaken van onze zakelijke en particuliere vergelijker. Probeer beide vergelijkers en kies de beste deal. Particuliere energie is vaak voordeliger, omdat u bij een overstap in veel gevallen nog een actietarief en/of welkomstkorting ontvangt. Houd er ook rekening mee dat je als particuliere verbruiker nog aanspraak maakt op regels die consumenten beschermen. Denk aan de 14 dagen bedenktijd, maximale opzegvergoeding en het verbod op de stilzwijgende verlenging. Als zakelijke verbruiker maakt u hier geen aanspraak op.Vergelijk particuliere energie

Wij vragen u te kiezen tussen kleinzakelijk en grootzakelijk verbruik, omdat de vergelijking verschilt tussen de twee soorten verbruikers. Voor de kleinzakelijke verbruiker maken wij meteen een vergelijking. U ziet direct welke tarieven u betaalt en u regelt eenvoudig de overstap naar een nieuw energiecontract.

Voor de grootzakelijke verbruiker loopt dit anders. Op basis van je aanvraag maken wij een offerte op maat. Wij schrijven meerdere energieleveranciers aan en bieden u verschillende offertes aan. U kiest uit deze offertes het meest gunstige contract.

EasySwitch.nl maakt de gehele zakelijke energiemarkt inzichtelijk. We houden in de vergelijking rekening met alle bijkomstigheden. We kijken naar het tarief, maar bijvoorbeeld ook naar het vastrecht en eventuele welkomstkortingen. Als u vergelijkt via EasySwitch.nl bent u ervan verzekerd dat u de beste keuze maakt voor uw onderneming. Daarnaast sluiten wij vaak exclusieve deals met energieleveranciers. Een overstap via EasySwitch.nl betekent dus altijd de laagste energierekening voor uw bedrijf.

Wel of geen zakelijke energie?

Voordelen

  • Hoog serviceniveau
  • Advies voor ondernemers (ook om te besparen)
  • Maatwerk mogelijk

Nadelen

  • Geen 14 dagen bedenktijd
  • Geen maximumbedragen voor de opzegvergoeding
  • Geen verbod op de stilzwijgende verlenging voor bepaalde tijd