Contact opnemen met EasySwitch.nl

Contact

Heb je een vraag of wil je graag iets kwijt? Neem dan contact met ons op via 020 – 531 76 70. 

Reguliere openingstijden

Wij staan voor je klaar op maandag t/m vrijdag vanaf 09:00 tot 17:30 uur.
 

Liever mailen?

Stuur dan je bericht naar klantenservice@easyswitch.nl.
 

Gratis opsturen naar ons antwoordnummer

Wil je ons iets opsturen? Zoals bijvoorbeeld je jaarrekening, zodat wij er eens goed naar kunnen kijken? Maak dan gebruik van ons antwoordnummer. Zo kunnen wij je kosteloos voorzien van ons advies.

EasySwitch.nl
Antwoordnummer 46167
1060 WB Amsterdam

 

Klachtenprocedure

Heb je een klacht over onze dienstverlening? Dat vinden we erg vervelend. Stuur een mail naar klachten@easyswitch.nl en we lossen het graag samen met je op. Lees hier meer over de officiële klachtenprocedure van EasySwitch.nl.
 


Wat doet EasySwitch.nl voor jou?

EasySwitch.nl is een vergelijkingssite voor energiecontracten en verzekeringen. Wij zijn hierin een bemiddelaar. Uiteindelijk sluit je de overeenkomst met degene die de dienst uitvoert. Dit kan dus een verzekeraar of energieleverancier zijn.

Klantbeoordelingen

Wij hechten veel waarde aan de mening van onze klanten. Om deze reden vragen we aan iedereen die via ons is overgestapt om een beoordeling achter te laten. Aan de hand van deze beoordelingen kunnen we onze service blijven verbeteren. Je kunt alleen een beoordeling op onze website plaatsen nadat je een aanvraag hebt gedaan. In het geval van Trustpilot wordt na iedere aankoop een unieke link gegenereerd, verstuurd via e-mail, waarna alle klanten een review kunnen achterlaten. Alle beoordelingen die je op onze website leest zijn dus van echte klanten van EasySwitch.nl.


 

Samenwerken met EasySwitch.nl

Deel je onze visie en wil je graag samenwerken met EasySwitch.nl? Wij zijn altijd op zoek naar interessante business partners en affiliates. Als affiliate kun je bijvoorbeeld je website doorlinken naar onze website. Ook is het mogelijk onze vergelijker en overstapservice volledig te integreren in je website.

Word affiliate!

In principe kan iedereen, na goedkeuring, affiliate worden van Easyswitch.nl. Je wordt dan beloond per afgesloten contract. Hiervoor kun je onze energievergelijkmodule ook integreren op je website. We optimaliseren deze tools continu. Je kunt daardoor altijd rekenen op hoge conversiecijfers. Omdat ook onze CPS-vergoedingen aantrekkelijk zijn, heeft inmiddels een groot aantal partners de weg naar onze vergelijkingstools gevonden.

Affiliate worden? Meld je dan aan voor onze affiliatecampagne via TradeTracker.

Onze overige producten

Naast affiliate bieden we ook nog drie andere producten aan:

  • Reflinks
    Laat klanten via onze vergelijker overstappen met een persoonlijke referentielink en krijg uitbetaald per goedgekeurde sale.
  • I-frames
    We hebben een module die volledig is te customizen naar jouw website. Een eigen bedankpagina, unieke filters, kleurpallet en custom widget. Beschikbaar vanaf minimaal 25 klanten per maand.
  • API koppeling
    Informeer naar de mogelijkheden! Je kunt hiervoor contact opnemen met Jean-Paul Wursten via partnerships@overstappen.nl

Ja, ik wil graag met jullie samenwerken!

Super! We kijken uit naar onze toekomstige samenwerking. Je kunt hiervoor contact opnemen met Jean-Paul Wursten via partnerships@overstappen.nl.


Post- en bezoekadres

EasySwitch.nl | Kizi
Overtoom 62
1054 HL Amsterdam
Nederland

Telefoonnummer klantenservice: 020-5317670
Telefoonnummer financiële administratie: 020-7604245

Algemene bedrijfsgegevens

Overstappen.nl B.V.
KvK nr. 34331885
Btw-nr: 8205.72.937.B.01

Autoriteit Financiële Markten (AFM) registratienummer: 12012535
CBP: m1551907

Reviews

Lees hier meer over hoe wij onze reviews verzamelen.

Laatste nieuws

Blog

DSW maakt zorgpremie 2024 bekend!

Zorgverzekeraar DSW heeft aangekondigd dat de zorgpremie voor 2024 aanzienlijk zal stijgen. De nieuwe premie van € 149,- per maand is een toename van €...

Lees meer
Blog

Prinsjesdag 2023: Wat verandert er in 2024 voor jou?

Gisteren was het weer zover: de derde dinsdag van september, oftewel Prinsjesdag. Op deze dag spreekt onze Koning de Troonrede uit. Hij vertelt dan hoe het...

Lees meer

Onrust bij zonnepanelenbezitters om mogelijke terugleveringskosten door energieleveranciers

Bij onze klantenservice merken we dat de vragen van bezorgde zonnepanelenbezitters hierover met de dag toenemen. We verwachten dat meerdere energieleveranciers...

Lees meer