Tom Schlagwein, onze Energie-expert

Wil je meer weten over onze energie-expert Tom Schlagwein? Dan ben je hier op het juiste adres. Op deze pagina lees je een korte introductie over Tom, kun je zijn energiejournaals terugkijken en kom je meer te weten over hoe Tom zelf energie vergelijkt.

Maak kennis met Tom

“Hoi, mijn naam is Tom en ik ben energie-expert bij EasySwitch.nl. Het is mijn taak om ervoor te zorgen dat jij de beste deal vindt in onze energievergelijker. Hiervoor werk ik samen met leveranciers om jou van het meest uitgebreide aanbod te voorzien. Ook geef ik advies en handige tips over hoe je kan besparen op energiekosten. Samen met mijn team zorg ik ervoor dat jij de meest actuele tarieven kunt vergelijken en op de hoogte bent van het laatste energienieuws.”

Tom Schlagwein

Energie-Expert

Tom’s Energiejournaal

In het Energiejournaal geeft energie-expert Tom uitleg over de huidige situatie op de energiemarkt. Zo bespreekt hij belangrijke ontwikkelingen en geeft hij advies over wat je nu het beste zou kunnen doen. Bekijk hieronder het nieuwste Energiejournaal!

Heb je een vraag aan Tom of opmerking over het journaal? Laat het weten in een comment onder de video op YouTube. Wil je automatisch een seintje krijgen als er een nieuw Energiejournaal live staat? Abonneer je dan op ons YouTube kanaal.


 


Tom in de media

De Telegraaf

Prijsplafond grote chaos: veel contracten energiebedrijven nog niet in orde

Energiebedrijven in Nederland hebben niet alle contracten voor het beloofde prijsplafond aangepast, zo blijkt uit een rondgang. Consumenten die zoeken zien online verschillende bedragen voor een zelfde hoeveelheid verbruik van stroom en gas.

Lees meer

Nu.nl

Hoge energierekening is niet alleen gevolg van hoge inkoopprijzen
 

Sinds begin dit jaar ging de prijs voor 1 kubieke meter gas al zo’n 200 procent omhoog en de prijs van elektriciteit steeg in diezelfde periode met 152 procent. De energierekening bestaat echter uit meer dan alleen de inkoopprijs.

Lees meer

AD

Consumenten platgebeld over aanbod langdurig energiecontract: ‘Als het kan, wacht dan even’

Het einde van de onstuimige energiemarkt is nog niet in zicht, stelt vergelijkingssite EasySwitch. Zowel de vaste als variabele tarieven staan onder druk.
 

Lees meer

Drie energieke vragen voor Tom

Waar krijg jij energie van?

Waar let jij op bij het vergelijken van energie?

Is vergelijken echt zo makkelijk?

Laatste nieuws

Blog

DSW maakt zorgpremie 2024 bekend!

Zorgverzekeraar DSW heeft aangekondigd dat de zorgpremie voor 2024 aanzienlijk zal stijgen. De nieuwe premie van € 149,- per maand is een toename van €...

Lees meer
Blog

Prinsjesdag 2023: Wat verandert er in 2024 voor jou?

Gisteren was het weer zover: de derde dinsdag van september, oftewel Prinsjesdag. Op deze dag spreekt onze Koning de Troonrede uit. Hij vertelt dan hoe het...

Lees meer

Onrust bij zonnepanelenbezitters om mogelijke terugleveringskosten door energieleveranciers

Bij onze klantenservice merken we dat de vragen van bezorgde zonnepanelenbezitters hierover met de dag toenemen. We verwachten dat meerdere energieleveranciers...

Lees meer