Door onze website te gebruiken, ga je akkoord met onze privacyverklaring

Energie aanbiedingen

Op zoek naar fijne energie aanbiedingen? Mooi, dan ben je hier aan het juiste adres! Hieronder vind je een lijst met de beste energie aanbiedingen van dit moment, die je direct kunt aanvragen. Wij regelen vervolgens de gehele overstap voor je. Zo ben je snel voorzien van de allergoedkoopste energie. Benieuwd naar de beste aanbiedingen voor jouw unieke situatie? Gebruik dan onze energievergelijker.

Vergelijk alle energie aanbiedingen

De top 5 beste energie aanbiedingen van dit moment

Beoordeling

7.1

Besparing

€ 749,83

Per jaar

€ 3366,31

Beoordeling

7

Besparing

€ 739,83

Per jaar

€ 3376,31

Beoordeling

7

Besparing

€ 719,39

Per jaar

€ 3396,75

Beoordeling

7.3

Besparing

€ 433,34

Per jaar

€ 3682,81

Beoordeling

7

Besparing

€ 402,47

Per jaar

€ 3713,68
Laatste update: 17-01-2022 15:25
Prijzen obv gemiddeld verbruik (ACM). Vergelijk om jouw beste deal te zien.

Wat voor energie aanbiedingen en energie acties zijn er?

Energieleveranciers doen er alles aan om jou als klant binnen te halen. En dat werkt in jouw voordeel. Om hun contracten voor jou aantrekkelijk te maken, krijg je als nieuwe klant vaak exclusieve aanbiedingen. Op vergelijkingssites zoals EasySwitch.nl gooien ze daar nog eens een extra schepje bovenop. Omdat alle leveranciers hier openlijk met elkaar moeten concurreren, laten ze zich van hun goedkoopste kant zien. Door te stunten met de hoogste welkomstkortingen en de laagste actietarieven proberen ze bovenin onze vergelijker te komen. Zelf bieden leveranciers ook wel welkomstcadeaus aan, maar dat is vaak niet in jouw voordeel.

Welkomstkortingen

Dit zijn kortingen voor nieuwe klanten die kunnen oplopen tot wel €350. Energieleveranciers willen jou graag als nieuwe klant en hebben daar hoge kortingen voor over. Hier moet je dus van profiteren! Houd er wel rekening mee dat je de welkomstkorting aan het eind van je contract pas ontvangt.

Extra lage tarieven

Sommige leveranciers bieden in plaats van kortingen speciale energietarieven aan. Zelfs zonder extra korting zijn deze contracten heel voordelig, soms zelfs voordeliger dan contracten met korting. Bovendien merk je vanaf de eerste maand al dat je minder betaalt.

Welkomstcadeaus

Ipads, slimme thermostaten, voetbalshirts of kortingsbonnen: zomaar enkele voorbeelden van cadeaus die energieleveranciers geven bij een nieuw energiecontract. Dit klinkt als een goede deal, maar let op: je krijgt vaak hoge tarieven, geen korting en een langlopend contract. Als je het uitrekent betaal je vaak voor je eigen cadeau.

De beste aanbieding voor jou

Voor iedereen is een andere aanbieding de beste. Dit ligt aan hoeveel gas en stroom je verbruikt. Gebruik je vooral veel gas, veel stroom of ben je heel zuinig en verbruik je van allebei heel weinig? Dit heeft allemaal invloed op jouw beste aanbieding. Als je zelf energie opwekt is het ook slim om te kijken welke energieleveranciers een goede terugleververgoeding voor groene energie geven. Weet je niet hoeveel energie je precies verbruikt? Geen probleem! Op basis van het aantal mensen waarmee je in huis woont, kunnen wij een inschatting maken van je verbruik.

Hoe kunnen leveranciers de kortingen betalen?

Als je een meerjarig contract hebt of al jaren bij dezelfde energieleverancier zit, dan betaal je de hoofdprijs voor je energie. Als je lange tijd bij dezelfde energieleverancier blijft dan is je contract waarschijnlijk stilzwijgend verlengd en zijn de tarieven verhoogd. Hier verdienen energieleveranciers veel geld aan waardoor zij kunnen stunten met lage prijzen en kortingen om nieuwe klanten binnen te halen. Door ieder jaar over te stappen dwing je energieleveranciers om contracten aan te bieden voor de echte prijs van energie. En daar profiteer jij dan weer van!

energie aanbiedingen

Vind ik hier écht de beste energie aanbieding?

Kort gezegd: Ja.

Iets langer: De prijzen in onze vergelijker zijn zo laag omdat energieleveranciers hoge kortingen geven zodat zij bovenaan komen te staan. De contracten die zij op hun eigen website aanbieden, zijn bijna altijd duurder. Daarnaast hebben wij vaak speciale kortingen, waardoor je een contract vindt wat nog goedkoper is dan normaal. Wij bieden dan ook een laagsteprijsgarantie op al onze contracten. Vind je hetzelfde contract toch ergens goedkoper? Dan betalen wij het verschil terug. Zo hoef je eigenlijk nooit verder te kijken :).

Vergelijk alle energie aanbiedingen

Ieder jaar een nieuwe energie aanbieding

Kun je ieder jaar opnieuw een goede energie aanbieding vinden? Jazeker! Het is zelfs het voordeligst om ieder jaar opnieuw over te stappen. Na de looptijd van je huidige contract krijg je bij je huidige leverancier niet opnieuw korting en ga je vaak hogere tarieven betalen. Daarom is het slimmer om weer een nieuw contract met korting af te sluiten. Energie aanbiedingen voor contracten die een jaar lopen zijn altijd voordeliger dan langlopende contracten. Je kunt dan namelijk ieder jaar opnieuw van een aanbieding profiteren. Wil je het een keer niet zelf regelen? Dan kun je ons gewoon bellen en dan zoeken wij dat het goedkoopste energiecontract voor jou uit. Hoef jij er niet naar om te kijken!

Onze Energie acties

EasySwitch organiseert regelmatig energie acties waarbij overstappers een extraatje ontvangen als ze overstappen naar een andere energieleverancier. In tegenstelling tot veel energieleveranciers heeft het welkomstcadeau dat wij aan jou geven geen invloed op de prijs die jij betaalt voor je energie. We geven de welkomstcadeaus uitsluitend weg, omdat we super blij zijn met jou als klant! Stap daarom ieder jaar over via EasySwitch.nl en profiteer direct van onze energie aanbiedingen en energie acties.

Laatste nieuws

Energie

Ons advies voor de huidige energiemarkt

Laatste update: 12-01-2022 Het aanbod in onze vergelijker is op het moment beperkt. Zo kan het ook voorkomen dat er geen enkele deal verschijnt. Dat is niet...

Lees meer
Energie

Naked Energy vraagt ook faillissement aan

Op 23 december heeft de Autoriteit Consument & Markt (ACM) bekendgemaakt dat de leveringsvergunning van Naked Energy wordt ingetrokken. De ACM was hiertoe...

Lees meer
Energie

Fenor vraagt faillissement aan, ACM trekt leveringsvergunning in

Op 17 december heeft de Autoriteit Consument & Markt (ACM) bekendgemaakt dat de leveringsvergunning van energieleverancier FENOR wordt ingetrokken. De ACM...

Lees meer