Door onze website te gebruiken, ga je akkoord met onze privacyverklaring

Beste energieleverancier

Beste energieleverancier, ben jij de beste voor mij? Hoe weet ik dit nou zeker? Was er maar een manier om daar achter te komen. Een plek waar ik mijn voorkeuren kan aangeven en waar ik je kan vergelijken met andere energieleveranciers… De beste energieleverancier kent vele ‘gedaantes’. Wat vind jij nou belangrijk? Afhankelijk daarvan kan jouw beste keuze totaal anders zijn dan die van je buurman. Na het invullen van onze vergelijker krijg je een op maat gemaakt overzicht te zien. We maken het je graag makkelijk. You’re welcome :-) Direct op zoek naar de best beoordeelde, goedkoopste of meest duurzame energieleverancier? Lees dan verder.

Kies de beste energieleverancier

Beste energieleverancier – klantbeoordelingen

Vind jij het belangrijk dat je de allerbeste service krijgt van je energieleverancier? De verschillen tussen leveranciers op dat gebied zijn aanzienlijk. Daarom vragen wij al onze overstappers hun leverancier te beoordelen. Op die manier wisten we al duizenden reviews te verzamelen. De best beoordeelde energieleveranciers vind je hieronder.

Beste energieleverancier – prijs

Wil je vooral de allerlaagste prijs van jouw energieleverancier? Dan zijn er best een aantal zaken waar je rekening mee moet houden. Het is namelijk afhankelijk van waar je woont en hoeveel je verbruikt, wat de beste energieleverancier is met de beste prijs. Bovendien wijzigen de aanbiedingen van leveranciers dagelijks. Hieronder zie je in ieder geval precies wat op dit moment de goedkoopste is voor een gemiddeld huishouden.

Beoordeling

7

Besparing

€ 298,98

Per jaar

€ 1541,83

Beoordeling

6.6

Besparing

€ 295,51

Per jaar

€ 1545,29

Beoordeling

7.3

Besparing

€ 284,62

Per jaar

€ 1556,19

Beoordeling

7

Besparing

€ 274,98

Per jaar

€ 1565,83

Beoordeling

7.9

Besparing

€ 272,73

Per jaar

€ 1568,08
Laatste update: 12-07-2020 03:56
Prijzen obv gemiddeld verbruik (ACM). Vergelijk om jouw beste deal te zien.

Beste energieleverancier – duurzaamheid

Steeds meer mensen vinden het belangrijk dat hun energie afkomstig is van duurzame bronnen die niet schadelijk zijn voor het milieu. Gelukkig zijn er ook steeds meer leveranciers die uitsluitend duurzame energie aanbieden. Toch zijn de verschillen groot. Zo zijn veel energiecontracten tegenwoordig ‘vergroend’ met goedkope certificaten uit het buitenland. Dat draagt echter niet bij aan de wereldwijde verduurzaming. Onderstaand vind je de beste energieleveranciers op het gebied van duurzaamheid.

Groene leveranciersscore
Pure Energie10
Qurrent10
om10
VandeBron9,6
Powerpeers9


De beste energieleverancier is voor iedereen anders

Zoals je ziet kan het nogal verschillen wat voor jou de beste energieleverancier is. Misschien wil je wel een duurzame leverancier, maar wel voor de beste prijs. Of misschien maakt de prijs je wel niet zo veel uit, maar wil je juist de beste service. Wat je ook nodig hebt: met onze vergelijker vind je altijd de beste energieleverancier voor jouw situatie. Gebruik de filters en uitgebreide leveranciersinformatie om binnen enkele minuten de beste keuze te maken.

Vergelijk energieleveranciers

Ieder jaar de beste energieleverancier

Energieleveranciers verschillen onderling behoorlijk, maar wat je ook belangrijk vindt, er zijn altijd wel meerdere leveranciers die aan jouw eisen voldoen. En dat biedt kansen! Je kunt daardoor ieder jaar weer de beste energieleverancier voor jouw situatie vinden. Als je na de afloop van je contract blijft zitten, loop je namelijk interessante welkomstkortingen en actietarieven mis en betaal je eigenlijk te veel. Stap dus ieder jaar over. Dan heb je altijd de beste prijs. Lees meer over overstappen energie.

Laatste nieuws

Energie

Een derde Nederlanders weet niet dat energietarieven historisch laag zijn

Ruim 1,7 miljoen mensen stapten in het afgelopen jaar over van energieleverancier, een stijging van meer dan 6 procent. Door de coronacrisis zitten mensen meer...

Lees meer
Energie

Energierekening variabel energiecontract daalt met ruim €100 per jaar

Vanaf 1 juli 2020 daalt de energierekening van consumenten die een variabel energiecontract hebben met gemiddeld 6,6%. Hierdoor valt de energierekening per...

Lees meer
Energie

10 tips om energie te besparen tijdens de coronacrisis

Vanwege de coronacrisis zijn we massaal aan ons huis gekluisterd. We werken vanuit huis, knappen onze tuin op of zitten met smart te wachten totdat we weer...

Lees meer