Over ons - Easyswitch

Over ons

Stap mee in ons verhaal

Wat wij doen voor jou

Welkom bij EasySwitch.nl! Laat ons raden, jij bent op zoek naar een nieuwe energieleverancier, maar hij moet wel goedkoop of duurzaam zijn? Of voor het nieuwe zorgjaar heeft jouw kind een beugel nodig, maar je hebt echt niet de tijd om uit te zoeken welke zorgverzekeraars zonder een wachttijd werken. Geen zorgen, bij ons zal je switch easy verlopen, aangezien wij dit soort vragen voor jou uitzoeken en de antwoorden overzichtelijk verwerken in één van onze vergelijkers. Het enige wat jij ervoor hoeft te doen, is een vergelijking te starten, een aanvraag achter te laten en de rest… dat regelen wij voor je!

EasySwitch.nl

Onze kernwaarden

 • Energie experts

  Jij blij, dan wij pas blij

  Wij kunnen pas onderuitgezakt in onze stoel zitten als jij su-per-goed bent geholpen en je probleem écht is opgelost. Voor ons is het belangrijk dat het overstapproces vlekkeloos verloopt. Daarnaast streven we ernaar het record voor ‘meest gebruiksvriendelijke vergelijker’ te behalen.

 • energiecontracten vergelijken

  Switch specialist

  Iedere dag zijn wij met z’n allen weer op zoek naar manieren waarop we je kunnen verrassen. Extra snelle service; sleutelen aan onze vergelijkers; wij blijven kritisch en willen altijd nog beter. Zo worden wij voor jou de Switch Specialist waar je het hele jaar door bij terecht kan voor jouw energiecontract, zorgverzekering of internetabonnement.

 • Onafhankelijk advies

  100% onafhankelijk

  EasySwitch.nl is 100% onafhankelijk. Dat betekent dat wij niet gebonden zijn aan de partijen. Als wij het hebben over ‘de beste deal’, dan is dat ook echt zo voor de klant. Op basis van de prijs, contractduur en welkomstkorting.

 • Switch garantie

  We helpen je ieder jaar besparen

  Wij sturen je een reminder zodra je weer over kan stappen, zodat je ieder jaar profiteert van de beste deal.

Welkom bij de Kizi familie

EasySwitch.nl is onderdeel van de Kizi familie. Bij Kizi maken we kiezen easy. Want wij vinden dat het kiezen van een nieuw contract of nieuwe verzekering niet moeilijk hoeft te zijn, maar simpel, en zelfs leuk. Dat gevoel willen we op al onze websites overbrengen, dus ook op EasySwitch.nl.

Wat betekent dit voor jou

Kizi bestaat uit 6 websites en een team van bijna 50 specialisten die altijd bezig zijn om de beste deals te vinden, alle informatie tot de bodem uit te zoeken en dit overzichtelijk voor jou op een rijtje te zetten. Zo kan jij makkelijk kiezen. En wil je hier graag wat hulp bij? Dan kan je ons altijd even bellen, mailen, whatsappen of met ons chatten. De keuze is aan jou.

Doordat EasySwitch.nl onderdeel is van deze grote familie, kunnen we je nog een stapje verder op weg helpen. Heb je al bespaard op je energiecontract? Dan hebben we goed nieuws, want je kunt nog veel meer besparen door je andere verzekeringen en contracten te vergelijken. Neem snel een kijkje op Kizi om te zien welke mogelijkheden er zijn. Want met dat extra geld kun je wel iets leukers doen toch?

Kizi

Veelgestelde vragen

Iets nog niet helemaal duidelijk? Lees hier onze antwoorden op de meest gestelde vragen.


Hoe verdienen vergelijkingswebsites geld?


Goeie vraag! Voor jou is onze service helemaal gratis. Wij verdienen ons geld doordat we een vergoeding krijgen van de energieleverancier.
Wel is het zo dat wij onafhankelijkheid als een van onze belangrijkste kernwaardes zien. Om die reden zal de vergoeding die wij krijgen van een leverancier nooit een rol spelen in jouw vergelijking. Nooit!

Kan ik de prijzen die jullie tonen vertrouwen?


Zeker weten! Bij ons op de site zie je altijd de volledige prijzen. Geen addertjes onder het gras, geen extra servicekosten en geen commerciële trucjes. Wat je wel bij ons ziet? 100% volledige prijzen, die 100% te vertrouwen zijn én 100% onafhankelijk zijn.

Extra fijn: je krijgt na je aanvraag altijd meteen een bevestiging met de prijzen die zijn afgesproken. Zo kun je binnen de 14 dagen bedenktijd die je hebt, altijd nog contact met ons opnemen voor extra informatie :).

Moet ik niet meer vergelijkingssites raadplegen?


Dat moet zeker niet, maar mag natuurlijk wel. Onze vergelijker onthoudt je gegevens. Zo kun je als je weer terug bent bij EasySwitch.nl meteen verder gaan met vergelijken.

Ohja! Wij garanderen de laagste prijzen. Dus zie je ergens anders een goedkopere aanbieding? Wij vergoeden het verschil!

Is het niet handiger om direct bij de leverancier een product af te nemen?


De contracten met korting die je op EasySwitch.nl ziet, worden niet op de websites van de energieleveranciers zelf aangeboden. Het is daarom juist handiger om deze via een vergelijkingswebsite als EasySwitch.nl af te sluiten. Wij garanderen immers de laagste prijzen.

Doordat energieleveranciers het liefst zo hoog mogelijk op vergelijkingssites willen staan ontstaat er extra concurrentie. Alleen de goedkoopste komt bovenaan. Voor jou is die strijd gunstig, want zo profiteer jij van de laagste prijzen! Je kunt altijd contact met ons opnemen voor persoonlijk advies. Dan kijken we samen naar de laagste prijs voor in jouw situatie.

Laatste nieuws

Blog

DSW maakt zorgpremie 2024 bekend!

Zorgverzekeraar DSW heeft aangekondigd dat de zorgpremie voor 2024 aanzienlijk zal stijgen. De nieuwe premie van € 149,- per maand is een toename van €...

Lees meer
Blog

Prinsjesdag 2023: Wat verandert er in 2024 voor jou?

Gisteren was het weer zover: de derde dinsdag van september, oftewel Prinsjesdag. Op deze dag spreekt onze Koning de Troonrede uit. Hij vertelt dan hoe het...

Lees meer

Onrust bij zonnepanelenbezitters om mogelijke terugleveringskosten door energieleveranciers

Bij onze klantenservice merken we dat de vragen van bezorgde zonnepanelenbezitters hierover met de dag toenemen. We verwachten dat meerdere energieleveranciers...

Lees meer