Door onze website te gebruiken, ga je akkoord met onze privacyverklaring

Stap mee in ons verhaal

Nostalgie

In 2009 weten drie vrienden het zeker: wij gaan de energiemarkt op zijn kop zetten. Waar consumenten in Engeland al volop de mogelijkheid hebben om hun financiële producten te vergelijken, willen zij dit ook voor de Nederlandse consument. Het ultieme doel: voorkomen dat mensen onbewust meer uitgeven dan nodig.Er komen steeds meer energieke collega’s bij en vandaag de dag zitten we gezellig met z’n 38-en op kantoor. Waarom EasySwitch.nl een leuk bedrijf is om voor te werken? “Als je nieuw bent voel je je bij binnenkomst al meteen onderdeel van het team!” - Aldus Raounak, onze content editor én energie specialist.

Maak kennis het het team van Easyswitch Werken bij Easyswitch?

Hoe kunnen wij je nóg blijer maken?

Somber over je portemonnee? Dan ben je bij ons in goede handen. Wij bieden mensen namelijk financieel geluk. Al is ons team gegroeid, we delen nog steeds dezelfde missie als onze oprichters.

Iedere dag zijn wij met z’n allen weer op zoek naar manieren waarop we je kunnen verrassen. Extra snelle service; sleutelen aan onze vergelijkers; wij blijven kritisch en willen altijd nog beter.

Maar hoe weten we nou of iets beter kan? Alleen jij kan dit ons vertellen. Wij beseffen ons heel goed: zonder jou zouden wij niet bestaan. We doen daarom ons uiterste best je te helpen. Wij ontnemen je zorgen en je kunt ons erop vertrouwen dat wij de beste aanbieder voor je vinden.

Jij blij, dan wij pas blij :-)

Wij kunnen pas onderuitgezakt in onze stoel zitten als jij su-per-goed bent geholpen en je probleem écht is opgelost. Voor ons is het belangrijk dat het overstapproces vlekkeloos verloopt. Daarnaast streven we ernaar het record voor ‘meest gebruiksvriendelijke vergelijker’ te behalen.

Work hard, play hard!

Omdat wij erin geloven dat wij het beste presteren als we allemaal gelukkig, tevreden en energiek zijn, doen we samen leuke dingen. Iedere woensdag oefenen we onze 'rechtse' in het Vondelpark, in de winter gaan we skiën en in de zomer surfen. Lekker sportief dus.

Televisie & Internet

Wij willen voor onze klanten het allerbeste. Onze productmanagers onderhandelen met aanbieders tot diep in de nacht voor de scherpste kortingen en zorgen ervoor dat alleen de pareltjes onder de abonnementen en contracten in onze vergelijkers terecht komen. Hier kun je ons op vertrouwen.

Laagsteprijsgarantie

Wij willen dat niemand te veel betaalt voor energie, zo simpel is het. Daarom betalen we, als je hetzelfde product toch ergens goedkoper vindt, het verschil terug. Zo ben je bij EasySwitch.nl altijd verzekerd van de laagste prijs. De kleine lettertjes hebben we voor het gemak gewoon groot gemaakt:
  • de laagsteprijsgarantie geldt voor alle energiecontracten die we tonen in onze vergelijker en die je bij ons kunt afsluiten
  • de garantie geldt niet voor zakelijke energiecontracten
  • de lagere prijs moet goedkoper zijn dan ons goedkoopste product op dat moment
  • de lagere prijs moet gelden voor dezelfde dag
  • de lagere prijs moet gelden op basis van het door jou ingevoerde verbruik
  • je dient een bewijs van de lagere prijs te kunnen overhandigen
  • de garantie geldt niet in het geval van een borgsom
  • de garantie geldt niet in het geval van een boete door te vroeg overstappen

Switchgarantie

Wij helpen je niet alleen aan de beste vergelijking en de laagste prijs. We zorgen dat je overstap probleemloos en geruisloos verloopt. Je merkt pas dat je een nieuwe leverancier hebt door je besparing. Wij zijn hier inmiddels behoorlijk bedreven in, al zeggen we het zelf. Daarom gaat het eigenlijk altijd goed. Mocht er onverhoopt toch iets misgaan, dan lossen we het áltijd voor je op. Ook als het probleem zich voordoet bij de leverancier. Je overstap is gegarandeerd!

Veelgestelde vragen

Iets nog niet helemaal duidelijk? Lees hier onze antwoorden op de meest gestelde vragen.

Hoe verdienen vergelijkingswebsites geld?


Goeie vraag! Voor jou is onze service helemaal gratis. Wij verdienen ons geld doordat we een vergoeding krijgen van de energieleverancier. Deze vergoeding is ongeveer 2% van de contractwaarde. Wel is het zo dat wij onafhankelijkheid als een van onze belangrijkste kernwaardes zien. Om die reden zal de vergoeding die wij krijgen van een leverancier nooit een rol spelen in jouw vergelijking. Nooit!

Kan ik de prijzen die jullie tonen vertrouwen?


Zeker weten! Bij ons op de site zie je altijd de volledige prijzen. Geen addertjes onder het gras, geen extra servicekosten en geen commerciële trucjes. Wat je wel bij ons ziet? 100% volledige prijzen, die 100% te vertrouwen zijn én 100% onafhankelijk zijn.

Extra fijn: je krijgt na je aanvraag altijd meteen een bevestiging met de prijzen die zijn afgesproken. Zo kun je binnen de 14 dagen bedenktijd die je hebt, altijd nog contact met ons opnemen voor extra informatie :).

Moet ik niet meer vergelijkingssites raadplegen?


Dat moet zeker niet, maar mag natuurlijk wel. Onze vergelijker onthoudt je gegevens. Zo kun je als je weer terug bent bij EasySwitch.nl meteen verder gaan met vergelijken.

Ohja! Wij garanderen de laagste prijzen. Dus zie je ergens anders een goedkopere aanbieding? Wij vergoeden het verschil!

Is het niet handiger om direct bij de leverancier een product af te nemen?


De contracten met korting die je op EasySwitch.nl ziet, worden niet op de websites van de energieleveranciers zelf aangeboden. Het is daarom juist handiger om deze via een vergelijkingswebsite als EasySwitch.nl af te sluiten. Wij garanderen immers de laagste prijzen.

Doordat energieleveranciers het liefst zo hoog mogelijk op vergelijkingssites willen staan ontstaat er extra concurrentie. Alleen de goedkoopste komt bovenaan. Voor jou is die strijd gunstig, want zo profiteer jij van de laagste prijzen! Je kunt altijd contact met ons opnemen voor persoonlijk advies. Dan kijken we samen naar de laagste prijs voor in jouw situatie.