Om je een optimale ervaring te geven op onze website, maken wij gebruik van cookies. Door gebruik te maken van onze website ga je akkoord met onze privacyverklaring
Sluiten
whatsapp
call-icon

Internet bellen TV pakketten vergelijken

8.8
Gebaseerd op 5373 reviews

Vergelijk internet, telefonie en tv

internet-bellen-tv-aanbieders

Beoordeling van klanten

Onze klanten geven de vergelijking van EasySwitch.nl op Trustpilot een:

Afgelopen 30 dagen energie overstappers
5373 reviews op Trustpilot

Internet TV bellen pakketten vergelijken

Veel internet tv bellen aanbiedingen op deze website zijn exclusieve instapkortingen en zijn alleen beschikbaar op deze website. Vergelijk alle providers en vind eenvoudig het goedkoopste pakket!

Hoe werkt het vergelijken van internet bellen tv?

Wil jij voordeliger internet, bellen en tv? Op Easyswitch.nl vergelijk je het aanbiedingen naar jouw wensen en behoeften. Je hoeft niet langer meer zelf te surfen naar alle providers om zo een voordelige keuze te maken. Easyswitch.nl vergelijkt voor jou alle pakketten op jouw adres. Je kunt voor diverse pakketten op onze website terecht. Wil je een alles-in-één-pakket of een twee-in-één pakket? Via EasySwitch.nl bepaal jij zelf voor welk pakket je kiest. Daarnaast profiteer je van unieke acties en kortingen waardoor een internet, bellen en tv pakket voordeliger is dan rechtstreeks bij de provider. En dat is mooi meegenomen toch?

De feiten op een rij:

 • Wij zijn onafhankelijk en vergelijken alle providers.
 • Uit NIPO onderzoek blijkt dat per jaar gemiddeld €250 bespaard kan worden op internet, tv en vaste telefonie.
 • Wij tonen alleen totaalprijzen. Klik op de prijs van een product voor gedetailleerde informatie.
 • Overstappen is erg eenvoudig. Wij zorgen ervoor dat jouw aanvraag vlekkeloos verloopt.
 • Je kunt ook een geheel nieuwe aanvraag doen. Het hoeft geen overstap te zijn.

internet bellen tv vergelijken

Internet bellen tv voor een vaste maandprijs bij één provider.

Op Easyswitch.nl vergelijk je alle providers en tonen wij je de beste alles in-één-pakketten die op jouw adres beschikbaar zijn. Steeds meer mensen kiezen voor een alles-in-één-pakket. Het is een populair pakket omdat het vaak veel voordeliger is dan drie losse diensten bij verschillende providers. Daarnaast heeft zo’n pakket veel gemak. Alles staat overzichtelijk op één factuur en het fijne is dat er één aanspreekpunt is. Mocht er wat mis gaan, of je wilt het pakket opzeggen dan is dit ook vele malen makkelijker bij één provider. Alle producten in je pakket hebben namelijk dezelfde looptijd. Omdat alle diensten bij één provider zijn ondergebracht ontvang je een pakketdeal. En dat is natuurlijk mooi meegenomen. Naast dat de pakketten een stuk voordeliger zijn en gemak bieden heb je binnen deze pakketten verschillende opties. Wil je bijvoorbeeld extra tv zenders, interactieve tv of een snellere internetverbinding? Je kunt je specifieke wensen opgeven in de filters. Zo sluit je een pakket af naar jouw wensen en behoeften.

Internet bellen tv vergelijken

Als je via Easyswitch.nl bestelt ben je goedkoper uit dan rechtstreeks bij de provider. Als je bij Easyswitch.nl een pakket afsluit kunnen wij  je unieke acties en kortingen op het maandbedrag geven. Via Easyswitch.nl kun je eenvoudig vergelijken op verschillende alles-in-1 pakketten:

 • Internet
 • Bellen
 • Televisie

Internet
Je kunt internet vergelijken op download en upload snelheid. Je kunt zelf kiezen welke aansluiting jij wilt. Afhankelijk van je postcode heb je de keuze uit ADSL, kabel of glasvezel internet. Glasvezel en kabel internet is in het algemeen sneller dan ADSL. Mailen en surfen kan bij elk abonnement zonder problemen.

Glasvezel internet
Glasvezel heeft de eigenschap dat de uploadsnelheid gelijk is aan de downloadsnelheid. Bij elk internet abonnement krijg je er gratis een WiFi modem bij, zodat je draadloos kunt internetten op je tablet, laptop en mobiele telefoon.

Bellen
De prijzen en kenmerken van speciale pakketten zoals ‘onbeperkt bellen’ en de optie voor nummerbehoud bekijken is belangrijk. Bekijk of je bij onbeperkt bellen bijvoorbeeld gratis naar (alle) vaste en mobiele nummers kunt bellen en eventueel ook naar buitenlandse telefoonnummers. De meeste telefonie providers hebben verschillende tarieven voor bellen naar vaste en mobiele telefoons, bellen naar het buitenland en bellen naar mensen die abonnee zijn bij dezelfde provider.

Televisie
Het aanbod van (HD-) tv-zenders verschilt per provider en per abonnement. Net als de opties voor interactie tv en extra zenderpakketten. Televisie kijken kan via de kabel, via internet (ADSL, glasvezel) en via Digitenne. Voor interactieve tv (met Programma Gemist en Video on Demand) ben je genoodzaakt om de kabel of internet aansluiting te kiezen. Digitale tv via internet heeft redelijk veel bandbreedte nodig, dus heb je een snelle internetverbinding nodig. Vaak krijg je één gratis decoder/ontvanger per abonnement, waarmee je dus op één televisie digitale tv kunt kijken. Om digitale televisie te kijken op meer tv’s heb je extra digitale ontvangers nodig die de providers aanbieden voor uiteenlopende prijzen.

Goedkoop internet en tv

Steeds meer mensen maken geen gebruik meer van de vaste telefoonaansluiting. Het is daarom tegenwoordig ook mogelijk om internet en tv als twee-in-één-pakket te kiezen. Een pakket zonder vaste telefoon wordt vaak iets goedkoper berekend dan een alles-in-één-pakket. De internet en tv pakketten kunnen uiteraard ook op jouw specifieke wensen en behoeften worden aangepast. Dus wil je meer tv- zenders of interactieve televisie? Of heb je liever meer zenders in je pakket en een snellere internetverbinding? Je kunt het aangeven in de filters van onze vergelijker. Bijna alle providers bieden naast internet, bellen en tv ook een pakket voor alleen internet en televisie. Als je op Easyswitch.nl overstapt betaal je nooit teveel. Doordat providers op onze site speciale kortingen of acties bieden ben je altijd voordeliger uit dan rechtstreeks bij de provider. Hieronder zie je het overzicht met de verschillende providers in onze vergelijker.

 internet tv

Welke providers worden er vergeleken?

In onze vergelijker vind je snel en eenvoudig alles-in-1 tv internet en (bellen) abonnementen van:

 • KPN
 • Online.nl
 • Stipte
 • Tele2
 • Telfort
 • XS4ALL
 • UPC
 • Vodafone
 • Ziggo

Een aantal providers bieden klanten een spamfilter aan voor jouw persoonlijke mailbox. Er zijn ook providers die voor een paar euro extra per maand een spamfilter aanbieden. Daarnaast bieden ze vaak ook anti viruspakketten aan als extra. Meestal zijn deze van F-Secure die onder de naam van de provider wordt aangeboden, zoals door KPN en Ziggo.

Extra’s en opties

Naast aanbiedingen voor spamfilters en/of viruspakketten zijn er vaak ook opties zoals een extra modem, e-mail, homepages of Wifi hotspots.

Modem
Als je veel gebruikmaakt van het internet met meerdere computers tegelijk is het vaak verstandig om goed te kijken naar wat voor modem er wordt meegeleverd. Je hebt voor een groter internetbereik een modem nodig met router functionaliteit. Mocht er een eenvoudige modem worden geleverd dan kun je daar zelf alsnog een andere router op aansluiten.

E-mail
Om zoveel mogelijk reclame- vrije mail te kunnen ontvangen, kiezen sommige providers ervoor om als extra dienst een digitale mailbox aan te bieden. Hoe groot deze mailboxen zijn en hoeveel ruimte ze bieden wisselt per provider.

Homepages
Soms wordt er ruimte gemaakt voor klanten om een website te plaatsen. Vaak is dit wel maar een maximaal aantal MB’s.

Wifi Hotspots
Wifi Hotspots komen steeds vaker voor. Ziggo is als één van de eerste begonnen met het aanbieden van een extra Wifi- netwerk aan haar abonnees. Als je binnen het bereik van het Wifi-netwerk komt kunnen Ziggo klanten daar gebruik van maken. KPN heeft op dit gebied ook flinke stappen gemaakt. Handig voor als je niet thuis bent en onderweg een draadloos Wifi Hotspot zoekt om bijvoorbeeld wat op te zoeken op je laptop.

internet vergelijken icoon

Welk pakket moet ik kiezen? 

Welk pakket je moet kiezen ligt helemaal aan jouw situatie. Bij de keuze van een pakket ga je voor jezelf na wat je wensen en behoeften zijn bij het kijken naar televisie, het gebruik van je internet, en je belgedrag. Wanneer je altijd je mobiele telefoon gebruikt dan is het misschien handig om geen vaste telefonie erbij te nemen. Kijk ook naar de verschillende pakketten en hoeveel het scheelt met een alles-in-één-pakket of een twee-in-één-pakket. Het komt ook voor dat het alles-in-één-pakket, doordat je een pakketdeal afsluit, bij de provider voordeliger is dan een twee-in-één-pakket. Dan heb je er (bijna) gratis telefoon bij. Misschien maak je hier dan geen gebruik van, maar je bent wel bereikbaar met een vaste telefoon aansluiting en dat kan soms ook weer handig zijn.

Het ligt helemaal aan wat je zelf belangrijk vindt in huis te hebben en voor welke snelheden. In de vergelijker kun je je specifieke wensen in de filters toevoegen. Ga na hoe vaak je op het internet zit en waarvoor je je internetverbinding gebruikt. Bekijk je vaak films, download je vaak muziek? Dan is het verstandig een snellere internetverbinding te nemen dan wanneer je alleen je mail checkt en af en toe een filmpje bekijkt. In de vergelijker wordt gekeken naar welke alles-in-1 pakketten op jouw adres beschikbaar zijn en uiteindelijk kies jij welk pakket het meest bij jouw wensen en behoeften past.

Waarom internet bellen & tv via Easyswitch.nl vergelijken?

Wil je snel en gemakkelijk het beste pakket kiezen dat bij jouw wensen en behoeften past? Het kan eigenlijk niet eenvoudiger dan via Easyswitch.nl. Easyswitch regelt de overstap voor je! Je hoeft alleen je postcode in te vullen in de vergelijker en wij bekijken welke pakketten er op jouw adres beschikbaar zijn. Je hoeft zelf niet alle websites van providers meer af te gaan en het leuke is dat als je via Easyswitch.nl een pakket afsluit je vaak gebruik kunt maken van leuke acties of speciale internet aanbiedingen. Daarnaast bespaar je op jaarbasis tot wel 250,-. Het is dus altijd verstandig om je pakketten te blijven vergelijken. Op onze website staan alle pakketten altijd up to date, met alle informatie die je nodig hebt voor een zorgeloze overstap.

 

Kunnen wij u ergens mee helpen?

Op zoek naar een antwoord op onze website, of hulp van onze experts?