Onze experts - Easyswitch

Onze experts

Op deze pagina vind je een overzicht van al onze EasySwitch-experts. Met hun kennis en expertise helpen ze jou met het vinden van de beste deals en houden ze jou op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op het gebied van energiecontracten, verzekeringen en abonnementen.
 


Tom

Ben je op zoek naar handige tips om te besparen op je energie? Of wil graag op de hoogte gehouden worden van het laatste energienieuws? Dan ben je bij onze energie-expert Tom bij het juiste adres. Hij weet als geen ander hoe je het beste energiecontract afsluit tegen de laagste prijs. In zijn video’s legt hij uit hoe de energiewereld in elkaar zit en geeft hij tips over het kiezen van het juiste energiecontract. Wil je meer te weten komen over Tom of ben je gewoon benieuwd naar zijn handige bespaartips? Neem dan gauw een kijkje op Tom’s persoonlijke expert pagina.

Energie-expert Tom Schlagwein

 


 

Eva van Erk

Eva

Eva is onze Zorgexpert, zij zorgt ervoor dat het aanbod in onze zorgvergelijker zo uitgebreid mogelijk is. Zo weet je zeker dat je een complete vergelijking voor je zorgverzekering maakt. Eva maakt hiervoor afspraken met zorgverzekeraars die in onze vergelijker terecht willen komen. Bekijk voor meer informatie over haar expertise en vergelijkingstips de persoonlijke expertpagina van Eva.


 


 

Romy

Romy is onze duurzaamheidsexpert, zij zorgt ervoor dat je bij ons zonder problemen zonnepanelen kunt aanvragen. Daarnaast deelt ze het laatste nieuws op het gebied van duurzaamheid met je en geeft ze handige tips voor een duurzamer leven. Bekijk voor meer informatie over Romy haar persoonlijke expertpagina.

Duurzaamheidsexpert Romy


 

Happiness Specialist Alexandra

Alexandra

Heb je een vraag over je energiecontract, zorgverzekering of abonnement? Geen probleem, onze Happiness Specialist Alexandra staat voor je klaar! Als klantenservice medewerker zorgt zij ervoor dat je snel en adequaat geholpen wordt wanneer je vragen hebt over je energiecontract, zorgverzekering of abonnement. Zo helpt ze je met het kiezen het juiste contract, verzekering of abonnement en kijkt ze graag met je mee als je er zelf niet uitkomt.


 

Laatste nieuws

Blog

DSW maakt zorgpremie 2024 bekend!

Zorgverzekeraar DSW heeft aangekondigd dat de zorgpremie voor 2024 aanzienlijk zal stijgen. De nieuwe premie van € 149,- per maand is een toename van €...

Lees meer
Blog

Prinsjesdag 2023: Wat verandert er in 2024 voor jou?

Gisteren was het weer zover: de derde dinsdag van september, oftewel Prinsjesdag. Op deze dag spreekt onze Koning de Troonrede uit. Hij vertelt dan hoe het...

Lees meer

Onrust bij zonnepanelenbezitters om mogelijke terugleveringskosten door energieleveranciers

Bij onze klantenservice merken we dat de vragen van bezorgde zonnepanelenbezitters hierover met de dag toenemen. We verwachten dat meerdere energieleveranciers...

Lees meer