Door onze website te gebruiken, ga je akkoord met onze privacyverklaring

Internet en tv

Trustpilot 9 uit 9409 reviews
internet-bellen-tv-aanbieders

Beoordeling van klanten

Onze klanten geven de vergelijking van EasySwitch.nl op Trustpilot een:

Afgelopen 30 dagen energie overstappers
9409 reviews op Trustpilot

Goedkoop internet en tv

Op zoek naar internet en tv van hoge kwaliteit tegen een lage prijs? Wij helpen je hier graag bij door verschillende internet en tv aanbiedingen te vergelijken. Bij ons bekijk je zelfstandig het actuele aanbod, zonder dat je afhankelijk bent van een vaste aanbieder.

Door te vergelijken profiteer je optimaal van de voordelen. Zo bespaar je al snel 250,00 euro per jaar via Easyswitch. Daarnaast bieden we je meer overzicht en inzicht in de totale kosten van internet en tv. Hierdoor voorkom je kosten achteraf. Met behulp van de vergelijker heb je de voorwaarden van een contract in eigen hand en kom je in aanmerking voor mogelijke kortingen.

Urenlange zoektochten naar aanbiedingen bij verschillende providers zijn verleden tijd. In een paar seconden heb je zicht op de beste aanbiedingen en leveranciers op het gebied van internet en tv.

internet bellen tv vergelijken

Internet en tv bij Easyswitch.nl

Door internet en tv te combineren in een vast pakket, ben je goedkoper uit dan deze contracten los van elkaar af te sluiten. Bij veel providers is het mogelijk om deze twee diensten in één enkel abonnement af te sluiten. Internet en tv vergelijken helpt je bij het besparen van kosten en het kiezen van de beste provider.

Om je te voorzien van de juiste aanbieding, ondersteunt Easyswitch.nl je bij het afsluiten van een contract voor internet en tv. Zo kun je internet en tv op onze website vergelijken op basis van je wensen en behoeftes. Je hoeft alleen je postcode in te voeren en wij tonen welke pakketten er op jouw adres beschikbaar zijn. Heb je een keuze kunnen maken? Dan wordt je verzoek doorgegeven aan de provider. Wij regelen vervolgens de gehele overstap.

Bij het kiezen van een contract is het belangrijk om meer informatie over de procedure en verschillende voorwaarden te verkrijgen. Hier helpen we je graag bij. Daarom hebben wij een aantal belangrijke punten opgesomd die je meer inzicht bieden in het afsluiten van internet en tv. Zo werkt het:

 

Providers
In onze vergelijker heb je keuze tussen providers KPN, Ziggo, T-Mobile, Online.nl, Budget Thuis, Youfone, Delta, Solcon en Caiway. Elke provider heeft zijn eigen mogelijkheden. Zo ontstaan er steeds meer providers in Nederland die glasvezel internet aanbieden. Daarnaast bieden providers betere DSL/VDSL- en kabelverbindingen aan dan voorheen. Verder zijn er veel verschillen tussen de aanbieders in Nederland. Zo biedt de ene provider betere klantenservice aan dan de andere, en kom je bij sommige aanbieders in aanmerking voor extra’s in het internet en tv pakket. Door deze verschillende voordelen met elkaar te vergelijken, ontdek je de providers die het beste bij je passen.

Internet ontvangen
Internet kun je vergelijken op meerdere categorieën. Zo kun je filteren op de downloadsnelheid en het type aansluiting. Vaak is er de keuze tussen ADSL, kabel of glasvezel. Daarnaast verschillen pakketten op het gebied van extra’s en service. Wil je internet op meerdere apparaten gebruiken? Welk type modem gebruik je? Ontvang je gratis e-mailprogramma’s van de provider? En biedt de internetprovider een gratis spamfilter aan? Kies daarom bewust voor de internetprovider die aansluit op jouw wensen.

Televisie
Het aanbod van (HD-) tv-zenders is afhankelijk van de provider en het abonnement dat je kiest. Dit geldt ook voor het aanbod van interactieve tv en extra zenderpakketten. Los van het feit dat je televisie kan kijken via de kabel, het internet (ADSL, glasvezel) en via Digitenne, heb je voor interactieve tv (met Programma Gemist en Video on Demand) uitsluitend een kabel of internet aansluiting nodig. Bovendien heeft digitale tv via internet een minimale bandbreedte nodig, waardoor een snelle internetverbinding vereist is. Bij de meeste abonnementen ontvang je één gratis ontvanger, wat betekent dat je op één televisie digitale tv kunt ontvangen.

Waarom kiezen voor internet en tv?

Maak je thuis uitsluitend gebruik van internet en tv en geen vaste telefonie? Met internet en tv betaal je minder en beschik je over meer vrijheid. Zo is er tegenwoordig een groot aanbod aan mobiele abonnementen waardoor het kiezen van een vaste telefoon overbodig is geworden. Een pakket zonder vast telefoonabonnement is meestal stukken goedkoper. Internet en tv pakketten kunnen worden aangepast op de wensen van de gebruiker. Hierdoor stel je het pakket samen dat bij je past.

Daarboven profiteer je bij het kiezen van internet en tv bij Easyswitch van de vele voordelen:

  • Snel en gemakkelijk het pakket kiezen naar jouw wensen en behoeften.
  • Je krijgt één rekening en hebt één aanspreekpunt voor beide diensten.
  • Easyswitch regelt de gehele overstap voor u.
  • Profiteer van diverse acties en kortingen per provider.
  • Kosten besparen tot 250 euro per jaar.

Ten slotte is een abonnement op basis van internet en tv goedkoper dan internet en tv los van elkaar bestellen. Je ontvangt een contract voor een vaste maandprijs bij één provider. Door onze tv en internet aanbiedingen te vergelijken profiteer je optimaal van het kostenvoordeel. Mede door een breed aanbod aan providers en relevante aanbiedingen betaal je nooit te veel.

internet tv

Welk internet en tv pakket past bij mij?

Bij het kiezen het juiste internet en tv abonnement is het verstandig om op een aantal zaken te letten:

 

Gebruiksgedrag

Allereerst baseer je de keuze van een pakket op basis van het internet en tv gedrag. Daarnaast maak je een schatting van je eigen verbruik en stem je hiermee het type abonnement af. Bekijk je alleen standaardzenders of wil je kanalen als Foxsports en Videoland ontvangen? Wil je meer geld uitgeven voor een hogere internetsnelheid? Dit zijn belangrijke voorwaarden waar je op moet letten bij de keuze van een abonnement.

Extra zenders en High Definition

Iedere providers biedt een basispakket aan zenders aan. Wil je daarnaast televisie ontvangen in een hogere kwaliteit? Kies dan voor programma’s in HD-kwaliteit. Spreekt het aanbod van extra zenderpakketten jou aan? Dankzij sommige aanbieders kun je het aantal zenders uitbreiden, voor het ontvangen van extra films of sport. Denk hierbij aan Netflix, Fox Sports of Videoland.

Snel internet

Je internetsnelheid is afhankelijk van de gezinsgrootte, het aantal aangesloten apparaten en het gebruiksgedrag. Wanneer je internet gebruikt voor mailen, video’s streamen en skypen heb je genoeg aan 100 Mbit/s. Maak je intensiever gebruik van het internet door het spelen van games? Dan is het beter om een abonnement af te sluiten dat richting de 200 Mbit/s gaat. Bij een laag verbruik heb je meestal al genoeg aan 30 Mbit/s.

 

Op onze website staan alle pakketten altijd up to date, met alle informatie die je nodig hebt voor een zorgeloze overstap. Zo sluit je een contract af dat aansluit op jouw behoeften, zonder dat je onverwachts te veel betaald.

Kunnen wij u ergens mee helpen?

Op zoek naar een antwoord op onze website, of hulp van onze experts?