Om je een optimale ervaring te geven op onze website, maken wij gebruik van cookies. Door gebruik te maken van onze website ga je akkoord met onze privacyverklaring
Sluiten
whatsapp
call-icon

Internet en TV pakketten vergelijken

8.9
Gebaseerd op 5816 reviews
internet-bellen-tv-aanbieders

Beoordeling van klanten

Onze klanten geven de vergelijking van EasySwitch.nl op Trustpilot een:

Afgelopen 30 dagen energie overstappers
5816 reviews op Trustpilot

Hoe werkt het vergelijken van internet en tv?

Kwalitatief internet en tv voor een voordelige prijs? Easyswitch vergelijkt de beste providers en aanbiedingen naar jouw wensen en behoeften. Urenlang surfen naar het aanbod van aanbieders is daardoor niet langer noodzakelijk. Op Easyswitch.nl worden alle paketten in één oogopslag vergeleken. Voor het aanvragen van een pakket met internet en tv kun je direct op Easyswitch.nl terecht. Ook bepaal jij zelf de voorwaarden van dit pakket op onze website. Bovendien kom je bij ons in aanmerking voor de meest recente acties en hoge kortingen. Daardoor is internet en tv nog nooit zo voordelig geweest. Profiteer jij ook van Easyswitch?

De feiten op een rij:

 • Easyswitch is zelfstandig, onafhankelijk en vergelijkt alle aanbieders.
 • Uit recent onderzoek van NIPO is gebleken dat er gemiddeld €250 per jaar bespaart kan worden op het gebruik van internet en tv providers.
 • Easyswitch toont totaalprijzen. Wij sluiten kosten achteraf uit. Klik op de prijs van het aanbod voor specifieke informatie.
 • Overstappen was nog nooit zo eenvoudig. Wij nemen jouw aanvraag in handen en zorgen dat alles vlekkeloos verloopt.
 • Niet alleen overstappen is bij ons mogelijk, ook bieden wij de mogelijkheid tot geheel nieuwe aanvragen.

internet bellen tv vergelijken

Internet en tv voor een vaste maandprijs bij één provider.

Via Easyswitch.nl vergelijk je alle providers en vind je de voordeligste alles-in-één-pakketten die op basis van jouw adres beschikbaar zijn. Dit soort pakketten worden steeds populairder omdat het voordeliger is dan het aanbod van losse diensten bij verschillende providers. Steeds meer mensen stappen daarom over van losse providers naar een alles-in-één-pakket bij dezelfde provider. Ook biedt zo’n pakket enorm veel gebruiksgemak. Alle informatie wat betreft de prijs en voorwaarden worden overzichtelijk vermeld op één factuur. Daarnaast maak je gebruik van één service- en aanspreekpunt. Mocht er iets mis zijn gegaan, of je wilt het pakket opzeggen, dan kun je dit in één keer bij je huidige provider doorvoeren. Door jouw keuze voor een alles-in-één-pakket hebben alle producten namelijk dezelfde looptijd.
Wanneer je kiest voor één provider ontvang je ook nog eens een pakketdeal, wat veel kosten bespaart. Naast het kostenvoordeel dat je uit zo’n pakket haalt en het gebruiksgemak dat de providers bieden, zijn er ook nog talloze opties binnen deze alles-in-één-pakketten. Wil je graag extra tv zenders, interactie tv of kan je internetsnelheid wel een boost gebruiken? Deze specifieke wensen kun je opgeven in onze filters. Op deze manier sluit je een pakket af naar jouw wensen en behoeften, zonder dat je onverwachts te veel betaald.

Internet en tv vergelijken

Via Easyswitch vergelijken is voordeliger dan rechtstreeks bestellen bij de provider. Daarnaast bieden wij unieke acties en kortingen op het maandbedrag als je een pakket afsluit. Bovendien biedt Easyswitch de mogelijkheid tot het vergelijken van verschillende alles-in-1 pakketten:


Internet
Internet vergelijken kun je bij ons op basis van meerdere categorieën, zoals de download snelheid. Ook heb je zelf de keuze om het type aansluiting te bepalen. Afhankelijk van je postcode kun je kiezen uit ADSL, kabel of glasvezel internet. Over het algemeen is glasvezel- en kabelinternet sneller dan ADSL. Toch kan mailen en surfen bij alle soorten verbindingen zonder enkel probleem.

Glasvezel internet
Bij een glasvezelverbinding is de uploadsnelheid gelijk aan de downloadsnelheid. Ook biedt elk abonnement de garantie voor een gratis WiFi modem, zodat je via je tablet, laptop en mobiele telefoon draadloos kunt internetten.

Televisie
Het aanbod van (HD-) tv-zenders is afhankelijk van de provider en het abonnement dat je kiest. Dit geldt ook voor het aanbod van interactieve tv en extra zenderpakketten. Los van het feit dat je televisie kan kijken via de kabel, het internet (ADSL, glasvezel) en via Digitenne, heb je voor interactieve tv (met Programma Gemist en Video on Demand) uitsluitend een kabel of internet aansluiting nodig. Bovendien heeft digitale tv via internet een minimale bandbreedte nodig, waardoor een snelle internetverbinding vereist is. Bij de meeste abonnementen ontvang je één gratis ontvanger, wat betekent dat je op één televisie digitale tv kunt ontvangen. Wil je op meer tv’s per abonnement digitale tv ontvangen? Dan is het noodzakelijk om een extra digitale ontvanger aan te vragen. Deze ontvangers worden door providers aangeboden voor uiteenlopende prijzen.

Goedkoop internet en tv

Veel mensen vervangen hun vaste telefoonaansluiting voor een mobiele telefoon. Daarom kiezen consumenten steeds meer voor het aanvragen van een twee-in-één pakket waarin internet en tv wordt aangeboden. Een pakket zonder telefoonabonnement is meestal een stuk goedkoper dan een alles-in-één-pakket.
De internet en tv pakketten kunnen aangepast worden op specifieke wensen van de gebruiker. Wil je meer tv-zenders of interactieve televisie? Of heb je voorkeur voor een snellere internetverbinding? In de filters van onze vergelijker kun je dit aanpassen. Bij Easyswitch betaal je nooit te veel, mede doordat providers via de website kortingen of acties aanbieden. Hieronder is een overzicht weergegeven met de verschillende providers in onze vergelijker.

internet tv

Welke providers worden er vergeleken?

In onze vergelijker vind je snel en eenvoudig alles-in-1 tv en internet abonnementen van::

 • KPN
 • Online.nl
 • Tele2
 • XS4ALL
 • Ziggo

Een aantal providers bieden klanten een spamfilter aan voor jouw persoonlijke mailbox. Er zijn ook providers die voor een paar euro extra per maand een spamfilter aanbieden. Daarnaast bieden ze vaak ook anti viruspakketten aan als extra. Meestal zijn deze van F-Secure die onder de naam van de provider wordt aangeboden, zoals door KPN en Ziggo.

Extra’s en opties

Naast aanbiedingen voor spamfilters en/of viruspakketten zijn er vaak ook opties zoals een extra modem, e-mail, homepages of Wifi hotspots.

Modem

Maak je vaak gebruik van internet met meerdere computers tegelijk? Dan doe je er verstandig aan om te controleren wat voor type modem er wordt meegeleverd. Voor een groot internetbereik kies je voor een modem met router functionaliteit. Mocht er toch een eenvoudige modem worden geleverd, dan kun je zelf alsnog een andere route daar op aansluiten.

E-mail

Om zoveel mogelijk reclame en spam tegen te gaan, kiezen sommige providers ervoor om als extra dienst een digitale mailbox aan te bieden. Hoe groot deze mailboxen zijn en hoeveel ruimte ze bieden wisselt per provider.

Homepages

Sommige providers bieden de mogelijkheid om een website te plaatsen als klant, tegen een maximaal aantal MB’s.

Wifi Hotspots

Steeds vaker kun je verbinding maken met een Wifi Hotspot. Een bekend voorbeeld is Ziggo, dat een mondiaal Wifi-netwerk aanbiedt aan haar abonnees. Binnen het bereik van dit netwerk, is het voor alle Ziggo klanten mogelijk om hier gebruik van te maken. KPN is op dit moment intensief bezig om hetzelfde beleid toe te passen. Men verwacht dat deze Wifi-netwerken in heel Nederland zullen worden aangeboden.
internet vergelijken icoon

Welk pakket moet ik kiezen?

Het is per situatie verschillend welk pakket geschikt is. Bij het kiezen van een pakket ga je na welke wensen en behoeften jij relevant vindt bij het kijken naar televisie en het gebruik van internet. Misschien is het niet nodig om telefonie op te nemen in het pakket wanneer je gebruik maakt van een mobiele telefoon? Of heb je geen behoefte aan een hogere downloadsnelheid van het internet?
De essentie is dat jij kiest wat je belangrijk vind om in huis te hebben en welke internetsnelheden jou aanspreken. Wij vergelijken de aanbieders die het best bij jou passen en leggen de resultaten aan jou voor. Surf je vaak op het internet waarvoor je je internetverbinding intensief gebruikt? Bekijk je vaak films en download je vaak muziek? Dan is het verstandig een snellere internetverbinding te nemen dan wanneer je alleen je mail checkt en af en toe naar een website surft. In de vergelijker wordt gekeken naar welke alles-in-1 pakketten op jouw adres beschikbaar zijn en uiteindelijk kies jij welk pakket het meest bij jouw wensen en behoeften past.

Waarom internet en tv via Easyswitch.nl vergelijken?

Wil je snel en gemakkelijk het beste pakket kiezen dat bij jouw wensen en behoeften past? Het kan eigenlijk niet eenvoudiger dan via Easyswitch.nl. Wij regelen de overstap voor je! Je hoeft alleen je postcode in te vullen in de vergelijker en wij bekijken welke pakketten er op jouw adres beschikbaar zijn. Je hoeft zelf niet alle websites van providers meer af te gaan en het leuke is dat als je via Easyswitch.nl een pakket afsluit je vaak gebruik kunt maken van leuke acties of speciale internet aanbiedingen. Daarnaast bespaar je op jaarbasis tot wel €250. Het is dus altijd verstandig om je pakketten te blijven vergelijken. Op onze website staan alle pakketten altijd up to date, met alle informatie die je nodig hebt voor een zorgeloze overstap.

De voordelen van internet en tv bij Easyswitch:

 • Snel en gemakkelijk het pakket naar jouw wensen en behoeften.
 • Je krijgt één rekening en hebt één aanspreekpunt voor beide diensten.
 • Easyswitch regelt de gehele overstap voor u.
 • Profiteer van diverse acties en kortingen.
 • Je kunt zelf je ideale zender pakket samenstellen.
 • Vergelijk jaarlijks en bespaar tot wel €250 per jaar.

 

Kunnen wij u ergens mee helpen?

Op zoek naar een antwoord op onze website, of hulp van onze experts?