Om je een optimale ervaring te geven op onze website, maken wij gebruik van cookies. Door gebruik te maken van onze website ga je akkoord met onze privacyverklaring
Sluiten
whatsapp
call-icon

Internet providers

Internetproviders bieden naast alleen internet ook combinatiepakketten aan met een keuze van internet, digitale tv en vaste telefonie. In Nederland heb je de keuze uit veel verschillende internetproviders. Om de beste keuze te maken helpen wij je graag verder. Maak je gebruik van onze internetvergelijker, dan weet je al binnen één minuut welke internetprovider het best geprijsde pakket voor jouw voorkeuren aanbiedt.

 

Vind de beste internetproviders via EasySwitch.nl

Stel je voor: Je wilt al je favoriete series kunnen kijken en je houdt eigenlijk ook wel van Spaans voetbal. De meeste internetproviders bieden je dan de mogelijkheid om helemaal zelf je internetpakket samen te stellen. Hoe kom je erachter welke provider het pakket van jouw wensen voor de laagste prijs aanbiedt? Via onze internetvergelijker natuurlijk! Wij helpen je stap voor stap door het aanbod zodat je een pakket vindt dat perfect aansluit op al je wensen!

Internetproviders vergelijken

Wij helpen je heel graag aan een nieuw internetpakket voor de beste prijs. Het maakt ons natuurlijk niet uit voor welke provider je kiest, wij zijn geheel onafhankelijk. Kom je er niet uit met onze vergelijker of heb je een andere vraag? Neem dan contact met ons op via 020- 531 76 70, via de chat óf via de mail.

Wil je nog meer weten? Kom alles te weten over internettarieven of internetproviders.

Internetproviders vergelijken en overstappen

Wil je een internetabonnement of combinatiepakket met telefonie en tv afsluiten via EasySwitch.nl? Maak gebruik van onze overstapservice. Wij zeggen het contract bij je huidige provider voor je op, zodat je hier geen omkijken meer naar hoeft te hebben. Let op! Zorg er wel voor dat het contract bij je huidige provider (bijna) is afgelopen. Anders is het overstappen van internetprovider helaas nog niet mogelijk.

De goedkoopste internet provider vinden

Op basis van jouw postcode tonen wij in de vergelijker een overzicht van de goedkoopste internet providers, gesorteerd op prijs per maand. Let ook op de aansluitkosten. Hierdoor kan het jaarbedrag hoger uitvallen. Een keuze maken uit de goedkoopste internetproviders is prettig voor je portemonnee. Let echter ook op details als gratis virusscanner, aantal e-mailadressen en contractduur.

Tv en bellen bij de goedkoopste internet provider

Wellicht kun je ook digitale tv of vast bellen voordelig onderbrengen bij de goedkoopste internet provider. In één moeite neemt je ook combinatiepakketten mee in de vergelijker. Heb je een keuze gemaakt? Met onze overstapservice ben je verzekerd van een zorgeloze switch naar de goedkoopste internetprovider.

Internet, tv en bellen via NLEx

NLEx levert zowel koper- als glasvezelaansluitingen, dit doen ze via het netwerk van KPN. Het is afhankelijk van de aansluiting op jouw adres over welke lijn NLEx bij jou kan leveren. Ook de snelheid die jouw internet kan halen is afhankelijk van jouw situatie. In de flow van NLEx kun je precies zien welke aansluiting jij hebt en welke snelheid je op welk adres kunt halen.

Klik hier voor de huidige NLEx aanbiedingen

Vergelijk internet, tv en telefonie

Zojuist overgestapt

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en je mist nooit meer de beste energiedeals!

Laatste nieuws

Blijf up-to-date van het laatste energie nieuws
Energie

Hogere energierekening 2019 door fout kabinet

Het huidige kabinet heeft de hoogte van de energierekening berekend op basis van oude schattingen uit 2017 van Planbureau Leefomgeving (PBL). Hierdoor valt de...

Lees meer
Energie

Interview: Wat doe je als je een jaar gratis stroom wint t.w.v. €750?

Je stroomrekening betalen uiteraard. Maar wat nou als je dan nog geld overhoudt...? In november werden wij verkozen tot Website van het Jaar 2018 in de...

Lees meer
Energie

Vattenfall neemt energieleverancier Delta over

Het Zweedse moederbedrijf van Nuon, Vattenfall, heeft energieleverancier Delta overgenomen. Dit werd gisteren bekendgemaakt. Ondanks de overname, blijft Delta...

Lees meer