Menu

Telefonie aanbieders

Ben je op zoek naar een voordelige telefoonaanbieder voor vaste telefonie? Op EasySwitch.nl vergelijk je eenvoudig en snel alle vaste telefonie aanbieders van Nederland. Via onze telefonievergelijker krijg je een overzicht van alle goedkoopste telefoonaanbieders.

Vaste telefoon aanbieders

Door telefoon aanbieders met elkaar te vergelijken, kun je veel besparen op de telefoonkosten. De vaste telefonie aanbieders bieden mogelijkheden van vast bellen over de kabel of met ADSL. En daarbinnen zijn ook weer meerdere mogelijkheden beschikbaar. Bedenk wat je wilt en geef het op in de vergelijker.

Vaste telefonie

Ben je op zoek naar een telefoonaanbieder bij wie je jouw vaste nummer kunt behouden? Als je verhuist binnen dezelfde regio heb je de mogelijkheid om je vaste nummer te behouden. Dus als jouw netnummer hetzelfde blijft, is nummerbehoud mogelijk. Je ziet dit in de telefonievergelijker terug als je de vaste telefonie aanbieders met elkaar vergelijkt. Door te klikken op de aanbiedingen in het overzicht krijg je inzicht in het contract, de voorwaarden en de premie.

Internet- en telefoonaanbieders

Naast het vergelijken van telefoon aanbieders zie je in de vergelijker ook de mogelijkheden voor internet en tv terug. In veel gevallen is het voordeliger om al je diensten bij één telefonie-aanbieder onder te brengen. Deze alles-in-een-pakketten bieden internet, tv en bellen. Geef je voorkeuren op en vergelijk alle beschikbare internet- en telefoonaanbieders.

Telefoonaanbieders vergelijken

Door de vaste telefonie aanbieders met elkaar de vergelijken, krijg je een overzicht te zien van alle mogelijkheden van vast bellen over de kabel of met ADSL. Daarnaast kun je aangeven of je internet of digitale tv erbij wilt bestellen. Wel verstandig als je wilt besparen. Naast het vergelijken van telefoonaanbieders ben je op EasySwitch.nl aan het juiste adres voor het vergelijken van zorgverzekeringen en energie.

 

Vergelijk internet, tv en telefonie

Zojuist overgestapt

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en je mist nooit meer de beste energiedeals!

Laatste nieuws

Blijf up-to-date van het laatste energie nieuws

Windenergie. Ook als het niet waait

Netbeheerder Tennet is deze week begonnen met de aanleg van de COBRAcable. De onderzeese stroomkabel verbindt het Deense Endrup met de Eemshaven in Groningen....

Lees meer

De energieleveranciers die groen gas aanbieden

Groen gas, het bestaat, maar wat is het precies en welke energieleveranciers bieden jou groen gas aan? Wij leggen je uit wat er wordt bedoeld met groen gas en...

Lees meer

Gasverbruikers goedkoper uit bij duurzame energieleveranciers

Verbruik je voornamelijk gas? Dan ben je het voordeligst uit met een energiecontract van een duurzame energieleverancier. De reden hiervoor is dat groen gas...

Lees meer