Om je een optimale ervaring te geven op onze website, maken wij gebruik van cookies. Door gebruik te maken van onze website ga je akkoord met onze privacyverklaring
Sluiten
whatsapp
call-icon

Gaat u een autoverzekering afsluiten? En bent u op zoek naar een geschikte verzekering met de juiste dekking en niet te duur? Door via EasySwitch.nl alle autoverzekeringen te vergelijken, krijgt u een overzicht van autoverzekeringen die precies op uw situatie en wensen aansluiten. Door nu autoverzekeringen te vergelijken, bespaart u al gauw tot € 200.

EasySwitch.nl maakt voor het vergelijken van autoverzekeringen gebruik van de vergelijker van Komparu. De informatie die wordt aangeboden in de vergelijker valt volledig onder de verantwoordelijkheid van Komparu. Hier leest u alles over hoe het vergelijken van verzekeringen werkt.

Online autoverzekeringen vergelijken

De prijzen van autoverzekeringen liggen nogal uiteen bij de verschillende verzekeraars. Het is dan ook zeer lucratief om autoverzekeringen te vergelijken en over te stappen naar een voordelige verzekering. Via onze vergelijker vergelijkt u in een keer meerdere autoverzekeraars. Op basis van uw kenteken, postcode, het aantal schadevrije jaren en het aantal te rijden kilometers per jaar ziet u de beschikbare autoverzekeraars. Vul alles volledig in en vergelijk de beschikbare autoverzekeringen.

Online autoverzekering afsluiten

Na het vergelijken van autoverzekeringen krijgt u een passend aanbod van verzekeringen te zien. De goedkoopste autoverzekering staat bovenaan. Verder ziet u in het overzicht een cijfer dat klanten aan de verzekering hebben gegeven en de maandpremie van de autoverzekering. Leg de voorwaarden van de meest aansprekende verzekeringen naast elkaar en maak uw keuze. U kunt online uw autoverzekering afsluiten, daarbij heeft u de keuze om voor extra dekkingen te kiezen. Denk hierbij aan een rechtsbijstandverzekering of ongevallendekking voor inzittenden.

Waarom autoverzekering vergelijken via EasySwitch.nl?

Waarom is het aan te raden om online uw autoverzekeringen te vergelijken? De belangrijkste reden is dat u tot wel € 200 op jaarbasis voordeliger uit kunt zijn. Er worden veel dure autoverzekeringen aangeboden die niet per se beter zijn dan de goedkoopste autoverzekering. Daarnaast is het online vergelijken van autoverzekeringen makkelijk. U vult 1 keer uw gegevens in en krijgt een vergelijkingsresultaat. Dit levert u een flinke tijdswinst op. Bent u overtuigd? Vergelijk dan nu alle verzekeringen en bespaar flink op uw autoverzekering.