Door onze website te gebruiken, ga je akkoord met onze privacyverklaring
Ben jij op zoek naar meer informatie over Budget Energie? Lees hier alles over de tarieven, contactgegevens, beoordelingen van klanten en veelgestelde vragen. Vergelijk jaarlijks via EasySwitch.nl je energiecontract om te profiteren van actuele energietarieven en hoge welkomstkortingen.

Budget Energie is, zoals de naam al zegt, een leverancier van goedkope energie. Sinds 2008 biedt Budget Energie stroom en gas aan de Nederlandse consument. Omdat deze energieleverancier zoveel mogelijk online werkt, kan de leverancier de kosten drukken en goedkope energiecontracten aanbieden. Of Budget Energie voor jou ook de goedkoopste energieleverancier is, weet je na het maken van een vergelijking.

Budget Energie tarieven

De tarieven van Budget Energie veranderen twee keer per jaar; in januari en in juli. De meest actuele tarieven bekijk je in onze energievergelijker. Heb je een energiecontract met variabele tarieven, dan betaal je altijd de actuele prijs voor energie. De prijzen voor de variabele tarieven van Budget Energie zijn per 1 juli 2019 als volgt:

Budget Energie tarieven 2019

 

EnergieleverancierStroomtarief 2019Gastarief 2019
Budget Energie€0,226€0,740

 
Bij een contract met vaste tarieven betaal je gedurende de looptijd van je contract het energietarief zoals deze is vastgelegd aan het begin van je contract. Je profiteert dan niet van eventuele prijsdalingen.

Wij raden iedereen aan om te kiezen voor een éénjarig contract met vaste tarieven. Op die manier kun je ieder jaar opnieuw een vergelijking maken, en ieder jaar opnieuw profiteren van een mooie welkomstkorting.

actietarieven budget ene

Welkomstkortingen en actietarieven

Om ieder jaar opnieuw gebruik te maken van de meest goedkope energie kun je het beste kiezen voor een energiecontract met actietarieven. Contracten met actietarieven worden vaak gecombineerd met welkomstkortingen. Deze welkomstkortingen ontvang je alleen via vergelijkingssites en ontvang je wanneer jouw contractjaar is afgelopen. Zit je contractjaar erop, maak dan opnieuw een vergelijking om opnieuw het meest voordelige energiecontract te kiezen.

Contactgegevens Budget Energie

Telefoon020 – 2055 555
Kosten Lokaal tarief
BereikbaarMaandag t/m donderdag 8.30 – 19.00, Vrijdag 8.30 – 18:00
Websitehttp://www.budgetenergie.nl/

Ben je benieuwd welk actietarief Budget Energie jou op dit moment kan bieden? Maak dan meteen vergelijking. Vul je gegevens in en bekijk het overzicht.

Vergelijk Energie


Over Budget Energie

Budget Energie stelt dat de energierekening een stuk lager kan als de organisatie van de energieleverancier efficiënter wordt ingericht. De leverancier geeft weinig middelen uit aan marketing en andere extra’s. De dienstverlening wordt vooral online aangeboden. Deze energieleverancier specialiseert zich in het snel en gemakkelijk online aanbieden van energiecontracten. Hierdoor blijven de kosten laag en kan energie goedkoop aan worden geboden.

Energiecontracten

Budget Energie biedt contracten aan met een variabel of vast tarief. Het contract met een variabel tarief is maandelijks opzegbaar. Het tarief kan gedurende het contract veranderen. De energieleverancier biedt ook contracten met een vast tarief aan. Deze kunnen een contractduur van 1 of 3 jaar hebben.

Bij een contract met een variabele energieprijs kunnen de tarieven veranderen. Deze worden tweemaal per jaar aangepast op basis van de marktprijzen. Budget Energie biedt deze contracten aan met de mogelijkheid de overeenkomst te allen tijde te kunnen opzeggen.

groen budget energie

Hoe duurzaam is Budget Energie?

Budget Energie staat garant voor 100% groene stroom. Deze energieleverancier geeft in het stroometiket van 2015 aan dat 23% van de groene stroom afkomstig is van windenergie en 77% van zonne-energie. De windenergie van wordt voor 74% opgewekt door Nederlandse windmolens en voor 26% door Italiaanse windmolens. Daarnaast stimuleert deze energieleverancier consumenten om bewust met energie om te gaan. Dit kan door zelf energie op te wekken aan de hand van bijvoorbeeld zonnepanelen.

Wanneer geldt het daltarief en het normaaltarief?

De tijden van het laag- en normaal tarief zijn afhankelijk van je regio. In Noord-Brabant en Limburg geldt tussen 7.00 en 21.00 uur op werkdagen het normaaltarief. In de rest van Nederland geldt het normaaltarief op werkdagen tussen 7.00 en 23.00 uur. Buiten deze tijden om betaal je voor de daluren het laagtarief. Dat is dus ‘s nachts, in het weekend en op feestdagen.

Op de volgende feestdagen betaal je het laagtarief: Nieuwjaarsdag, Tweede Paasdag, Koningsdag, Hemelvaartdag, Tweede Pinksterdag, Eerste en Tweede Kerstdag. Wil je de huidige tarieven van Budget Energie bekijken? Vergelijk energie met onze energievergelijker. Je kunt de tarieven dan meteen vergelijken met andere aanbieders. Zo weet je zeker dat je de scherpste aanbieding vindt.


De slimme meter bij Budget Energie

variabele tarieven nuon
Vanaf 2012 zijn de netbeheerders begonnen met het plaatsen van slimme meters. Slimme meters zijn digitale meters die op afstand de meterstanden kunnen uitlezen. Je bent niet verplicht een slimme meter te nemen. Je mag weigeren of je mag aangeven dat jouw gegevens niet op afstand mogen worden uitgelezen. Een slimme meter houdt ook bij hoeveel energie wordt teruggeleverd door zonnepanelen.

Heb jij thuis al een slimme meter?

Als jouw meter na 1 januari 2012 is vervangen, dan heb je waarschijnlijk een slimme meter. Een ander herkenningspunt is dat de meter een aansluiting met telefoonstekker (RJ-11) heeft.

De slimme meter heeft enkele voordelen ten opzichte van de analoge meter:

  • Meterstanden worden niet meer geschat, de energierekening wordt nauwkeuriger;
  • Je hoeft de meterstanden niet meer door te geven, dit gaat automatisch;
  • Bij verhuizing zijn de precieze meterstanden bekend;
  • Via Mijn Budget houd je jouw (maandelijkse) energieverbruik bij;
  • De energie die je teruglevert wordt ook gemeten.

zonne energie budget energie

De terugleververgoeding van zonnepanelen

Als je met zonnepanelen energie opwekt, is de opgewekte energie in eerste instantie voor jouw eigen huishouden. In de meeste gevallen verbruik je over een jaar genomen meer energie dan je opwekt met zonnepanelen. Je energiebehoefte wordt aangevuld door de energieleverancier. Overdag, als de zon schijnt, wekken zonnepanelen veel energie op. Mogelijk is dit meer dan jouw energiebehoefte op dat moment. De energie die je overhoudt, lever je via het net terug aan je energieleverancier. Deze energie wordt verrekend met de energie die je hebt afgenomen. Dit wordt salderen genoemd.

Heb jij een dubbele elektriciteitsmeter? Dan wordt de energie die tijdens de normaaluren is opgewekt verrekend met de verbruikte energie uit de normaaluren. Opgewekte energie uit de daluren wordt verrekend met verbruikte energie uit de daluren.

Wek je meer energie op dan je verbruikt?

Budget Energie saldeert tegen hetzelfde tarief dat je betaalt voor je energie. De daluren worden met daluren verrekend en de normaaluren met de normaaluren. Voor de energie die op jaarbasis boven het eigen verbruik wordt teruggeleverd, geldt de terugleververgoeding. Bij deze energieleverancier krijg je per teruggeleverde kWh het leveringstarief inclusief btw.

Gas- en stroomstoringen

Je hebt een gasstoring of stroomstoring en je bent klant van Budget Energie? Kijk eerst of je de enige in de omgeving bent zonder gas en/of stroom. Als jouw buren er ook last van hebben, is er sprake van een gas- of stroomstoring in jouw omgeving. Op gasenstroomstoringen.nl kun je heel snel zien wat er aan de hand is. Anders kun je bellen met het nationale storingsnummer, 0800-9009. Dit is een gratis nummer en het is altijd te bereiken. Ruik je gas? Dan wordt aangeraden om meteen het nationale storingsnummer te bellen.

Betalingen aan Budget Energie

Bij Budget Energie betaal je per automatische incasso. Doe je dat liever niet? Dan kun je de facturen ook zelf overmaken. Deze energieleverancier brengt je dan wel administratiekosten van € 3,03 per maand in rekening.

Wat te doen bij verhuizing?

Bij een verhuizing kan je de verhuizing doorgeven aan de klantenservice van Budget Energie. Je kan hen bellen op 020 – 2055 555. Ook kan je op de website het contactformulier invullen om de verhuizing door te geven. Dit kan uiterlijk 14 werkdagen voor de sleuteloverdracht. Vergeet niet de meterstanden bij vertrek uit de oude woning en bij aankomst in de nieuwe woning goed te noteren.

Contract opzeggen 

Als jij je contract wil opzeggen, kun je dit doorgeven aan Budget Energie. Het nummer is 0800 – 4334. Dit gesprek is kosteloos. Overigens, als je overstapt van energieleverancier hoef je vaak niet op te zeggen. Je nieuwe energieleverancier regelt je overstap.

Opzegtermijn Budget Energie

Houd goed in de gaten wat de opzegtermijn van je contract is. Wil je jouw contract voor het einde van de contractduur opzeggen? Budget Energie brengt je dan een opzegboete in rekening. Deze wordt bepaald aan de hand van uw resterende contractduur.

Resterende contractduurBoete
1 tot 18 maanden€ 50,- per overeenkomst
18 tot 24 maanden€ 75,- per overeenkomst
24 tot 30 maanden€ 100,- per overeenkomst
Meer dan 30 maanden€ 125,- per overeenkomst

Neemt deze energieleverancier je opzegboete over?

Als je voor het einde van je contractduur besluit over te stappen, neemt Budget Energie je opzegboete niet over. Als je via EasySwitch.nl een nieuw contract afsluit, ontvang je vaak wel een welkomstkorting.

Budget Energie aanbieding

Je zoekt een nieuwe energieleverancier en overweegt een overstap naar Budget Energie? In onze energievergelijker zie je de huidige energietarieven van de verschillende leveranciers. Vergelijk de tarieven van Budget Energie met andere energieleveranciers en vind het contract dat tegen de beste voorwaarden bij je verbruik past. Een nieuw contract via EasySwitch.nl levert je exclusieve actietarieven en unieke welkomstkortingen op.

Wat doet EasySwitch.nl en wat doet Budget Energie?

EasySwitch.nl helpt je bij het vergelijken van energieleveranciers. Met de energievergelijker kun je kijken welke energieleverancier de scherpste tarieven aanbiedt. Wanneer het blijkt dat Budget Energie de goedkoopste energieleverancier is, dan kun je via EasySwitch.nl overstappen. Zodra je de overstap compleet maakt, word je aangemeld bij Budget Energie. Deze energieleverancier zorgt er vervolgens voor dat je oude energiecontract wordt opgezegd. Op deze manier stap je makkelijk en snel over en hoef je zelf niets te doen.

Let op: voor de exacte voorwaarden van de energiecontracten kun je terecht op de website van Budget Energie. Vergelijk de energietarieven met die van andere leveranciers via de energievergelijker.

Vergelijk Energie

Beoordeling klantervaringen
8,0
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Beoordeling Easyswitch
7,0
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Gemiddelde beoordeling:
7,5 uit 10

Klantervaringen

22 February, 18:40 F Kuperus Beoordeling: 5,6
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Maand bedraag is hoger
Ik raad Budget Energie af.
22 February, 11:08 T Soeterboek Beoordeling: 7,4
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Over laatste 3 punten geen duidelijk beeld. vandaar score 3
Ik raad Budget Energie aan.
22 February, 08:57 J den Harder Beoordeling: 8,4
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Een goedemorgen, Niet opdringerig, een keer gebeld een vriendelijke dame aan de lijn. Aanmelding, zeer snel alle papieren van.
Ik raad Budget Energie aan.
21 February, 10:43 H Monsma Beoordeling: 5,4
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Klantenservice zeer slecht bereikbaar. Maandtarief wordt een behoorlijk hoger bedrag dan op easyswitch werd aangegeven.
Ik raad Budget Energie af.
18 February, 10:43 A. van den Berg Beoordeling: 9,6
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
We zijn moeiteloos overgegaan naar Budget Energie
Ik raad Budget Energie aan.
17 February, 18:22 D Nap Beoordeling: 6,0
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
voordeel van de twijfel, nog te vroeg nog maar net overgestapt, de tijd zal het leren
Ik raad Budget Energie af.
17 February, 08:58 P Cox Beoordeling: 7,4
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
moeilijk contact te krijgen. Ik kom van energie direct af dat is helemaal een ramp
Ik raad Budget Energie aan.
16 February, 15:00 E Otten Beoordeling: 8,4
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Goede prijs
Ik raad Budget Energie aan.
16 February, 09:08 W Hoogstraaten Beoordeling: 3,4
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Slechte club!
Ik raad Budget Energie af.
15 February, 15:06 C Sinnema Beoordeling: 8,0
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
prijsstelling
Ik raad Budget Energie aan.
15 February, 14:29 B Moes Beoordeling: 9,4
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Goed geregeld
Ik raad Budget Energie aan.
15 February, 08:48 G Borst Beoordeling: 10,0
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
lagere prijs
Ik raad Budget Energie aan.
14 February, 09:47 J.c. van Beek Beoordeling: 4,6
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Startdatum kwam niet overeen met einddatum vorige leverancier. De eerste afschrijving was dagen eerder dan was aangegeven in het contract. Waarom is de betaling aan het begin van de leveringen? Vooraf betalen ? Waarom?
Ik raad Budget Energie af.
14 February, 08:05 Dave Beoordeling: 7,4
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Jammer van vooraf betalen, maar verder prima verlopen en goed geholpen door klantenservice
Ik raad Budget Energie aan.
12 February, 22:09 J Adams Beoordeling: 8,0
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Overstap is soepel goed en overzichtelijk correct verlopen
Ik raad Budget Energie aan.
11 February, 19:10 L Houtzagers-de Zoeten Beoordeling: 10,0
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Heb een goede indruk van Budget Energie,? Nog geen maand klant, dus, heb ik nog niet echt een duidelijk vergelijk met de vorige Leverancier van de Energie......
Ik raad Budget Energie aan.
11 February, 09:51 Wolter Beoordeling: 7,4
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Alles is goed gegaan bij de overstap. We hebben nog steeds stroom en gas...
Ik raad Budget Energie aan.
10 February, 20:07 T Craane Beoordeling: 8,4
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
De prijs
Ik raad Budget Energie aan.
10 February, 18:24 J Evers Beoordeling: 9,0
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Alles is naar wens verlopen
Ik raad Budget Energie aan.
10 February, 10:02 T Sanders Beoordeling: 7,6
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Alles prima geregeld.
Ik raad Budget Energie aan.
09 February, 08:18 H Sinnema Beoordeling: 3,4
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Het termijn bedrag is nu onterecht 65 euro per maand hoger ingeschat. Deze is ook niet te verlagen. Zeer slecht!
Ik raad Budget Energie af.
07 February, 12:35 J Tompson Beoordeling: 6,6
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
op jullie site ben ik gelokt met een contante korting. Hoor of zie hier echter niets meer van. voorschot is ook aan de hoge kant. dus NUL besparing.
Ik raad Budget Energie af.
06 February, 13:05 P Pahladsingh Beoordeling: 7,6
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Inzicht in verbruiksgegevens is enorm verbeterd via de \'Meterstanden doorgeven\' pagina.
Ik raad Budget Energie aan.
06 February, 10:30 J Gries Beoordeling: 7,4
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
De overstap verliep vlekkeloos, maar zetten je op het verkeerde been als het om de voorlopige maandbetaling gaat. Deze is bij afsluiten aanzienlijk hoger dan aangegeven bij, in dit geval Switch. Dit heb ik niet als plezierig ervaren.
Ik raad Budget Energie aan.
04 February, 18:57 W Rooij Beoordeling: 7,0
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Kan nog niet alles beoordelen omdat we nog maar kort klant zijn.
Ik raad Budget Energie aan.
03 February, 18:00 H Smeets Beoordeling: 8,0
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Als iets goed gaat mag het ook gezegd worden
Ik raad Budget Energie aan.
02 February, 17:16 J Keijzer Beoordeling: 7,4
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Overstap zonder problemen verlopen . Zeer goede info Duidelijke info En verder wacht ik het af.
Ik raad Budget Energie aan.
30 January, 11:58 K Bregman Beoordeling: 8,4
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Tijd te lort voor goede beoordeling.
Ik raad Budget Energie aan.
29 January, 10:47 M Frijns Beoordeling: 8,6
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid

Ik raad Budget Energie aan.
24 January, 11:52 J Groosman Beoordeling: 7,0
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Geen verschil tussen andere aanbieders alleen blijven ze er hoger voorschot bedrag voorstellen terwijl ik er al over gebeld heb.
Ik raad Budget Energie aan.
24 January, 10:38 W van Ginkel Beoordeling: 9,4
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
prima overstap, makkelijke website als je je maandbedrag wil aanpassen, geen contact gehad met de klantenservice dus kan ik niet over oordelen
Ik raad Budget Energie aan.
21 January, 08:10 M Meinema Beoordeling: 8,0
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Top energieleverancier
Ik raad Budget Energie aan.
12 January, 20:11 M Adoui Beoordeling: 3,4
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Troep
Ik raad Budget Energie af.
12 January, 08:36 W Hoefman Beoordeling: 8,0
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
alles verliep zoals verwacht!
Ik raad Budget Energie aan.
09 January, 12:24 M Hoen Beoordeling: 9,6
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Ben tevreden over Budget Energie
Ik raad Budget Energie aan.
09 January, 09:38 J Dijkstra Beoordeling: 4,0
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
heb meer tijd nodig om te beslissen
Ik raad Budget Energie aan.
09 January, 09:33 B Driessen Beoordeling: 8,0
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Tevreden
Ik raad Budget Energie aan.
08 January, 11:35 H Bukkems Beoordeling: 9,4
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Vlotte, complete en duidelijke overstap
Ik raad Budget Energie aan.
08 January, 08:07 H van de Veen Beoordeling: 8,0
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Goedkoper
Ik raad Budget Energie aan.
07 January, 08:03 M Alberts Beoordeling: 8,4
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Goedkoop en snel geregeld
Ik raad Budget Energie aan.
05 January, 10:23 R Meijer Beoordeling: 10,0
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Ik ben tevreden, niets van de overstap gemerkt, alleen een lagere prijs!
Ik raad Budget Energie aan.
03 January, 08:44 L Groenewegen Beoordeling: 10,0
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Geen problemen ondervonden.
Ik raad Budget Energie aan.
03 January, 08:14 J Hoeksema Beoordeling: 10,0
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Alles is probleemloos verlopen
Ik raad Budget Energie aan.
03 January, 08:12 W Habets Beoordeling: 7,4
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Omdat jullie er om vragen.
Ik raad Budget Energie aan.
02 January, 18:58 D Gielen Beoordeling: 10,0
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
omdat je er om vraagt
Ik raad Budget Energie aan.
30 December, 17:58 A Kastelijn Beoordeling: 10,0
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Ben 100% tevreden
Ik raad Budget Energie aan.
30 December, 11:24 M Diemen Beoordeling: 8,0
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Soepele overgang, zonder problemen.
Ik raad Budget Energie aan.
29 December, 17:09 R Groot Beoordeling: 9,4
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Oke
Ik raad Budget Energie aan.
29 December, 08:33 J Dijkstra Beoordeling: 2,4
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Na overstap vragen ze om een voorschot. Echt te belachelijk voor woorden (immers houden ze de korting ook al vast tot einde contract dus geannuleerd
Ik raad Budget Energie af.
28 December, 16:40 J Ebus Beoordeling: 8,6
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Netjes gereged
Ik raad Budget Energie aan.
26 December, 13:12 H Thijssen Beoordeling: 5,0
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Zeer slecht, het is vrijwel onmogelijk om op de site van budgetenergie te komen. Zo kan ik nergens mijn klantnummer terugvinden. Bij het welkom heten is volgens budgetenergie het klantnummer aangegeven. Dit welkom e-mail heb ik niet ontvangen of ik die kwijt. Hoe kom ik nu op de site van budgetenergie? mijn ergernis is groot.
Ik raad Budget Energie af.
23 December, 09:37 L Derks Beoordeling: 4,0
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Houden absoluut geen rekening met geplaatste zonnepanelen.
Ik raad Budget Energie af.
20 December, 14:02 M Bruijnzeels Beoordeling: 7,4
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
.
Ik raad Budget Energie aan.
20 December, 05:11 G Velde Beoordeling: 10,0
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Probleemloos overgestapt. Helemaal tevreden!
Ik raad Budget Energie aan.
18 December, 14:04 A Bom Beoordeling: 7,6
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Het overstappen was hel makkelijk en verliep geruisloos. Kreeg mails etc. met goede informatie. Over de klanten service heb ik geen mening, nog niet nodig gehad.
Ik raad Budget Energie aan.
17 December, 16:06 L Herleijn Beoordeling: 8,4
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
ben al eerder bij Budget energie geweest
Ik raad Budget Energie aan.
16 December, 14:32 R Los Beoordeling: 8,0
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
prima
Ik raad Budget Energie aan.
10 December, 17:49 J van den Bruinhorst Beoordeling: 9,0
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Alles snel en accuraat online afgehandeld.
Ik raad Budget Energie aan.
04 December, 21:04 J van Olmen Beoordeling: 9,0
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Omdat tot op heden alles vlekkeloos heeft kunnen verlopen. Dank ook voor de goede begeleiding, is wel nodig in dit alles.
Ik raad Budget Energie aan.
04 December, 14:53 S Visser Beoordeling: 8,0
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Overzichtelijk. Ingang contract per halverwege de maand, maar er wordt wel meteen voor de volledige maand afgeschreven. Dit was niet duidelijk vooraf. Na telefonisch contact te hebben gehad, werd mij duidelijk hoe het zat.
Ik raad Budget Energie aan.
03 December, 17:58 J Hol Beoordeling: 6,4
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
omdat het gevraagd wordt
Ik raad Budget Energie af.
29 November, 19:56 W Dakkus Beoordeling: 10,0
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Alles verloopt prima tot nu toe.
Ik raad Budget Energie aan.
28 November, 11:10 M. van den Berg Beoordeling: 8,4
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
de overstap is zonder problemen geruisloos verlopen
Ik raad Budget Energie aan.
27 November, 07:13 M Jong Beoordeling: 3,4
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Geen idee, heb 1 mail ontvangen inzake de bevestiging. Daarna niets meer vernomen.
Ik raad Budget Energie af.
23 November, 17:31 M Doreleijers Beoordeling: 8,0
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Overstap is probleemloos verlopen.
Ik raad Budget Energie aan.
22 November, 08:06 R Jongedijk Beoordeling: 9,4
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Niets dan lof
Ik raad Budget Energie aan.
21 November, 07:11 B Geerman Beoordeling: 10,0
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Ik ben blij met de Service en hoe snel en efficient alles going bij het overstapen. Alles ging vrij snel en ik ben tevreden met mandelijkse bedrag day ik betaal bij Budget Energies.
Ik raad Budget Energie aan.
20 November, 13:10 M Hagers Beoordeling: 8,0
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
.
Ik raad Budget Energie aan.
12 November, 07:58 R Joerissen Beoordeling: 6,4
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Maandelijks voorschot werd in eerste instantie door BE veel hoger ingezet. Goed dat jullie hier meteen op reageerden. Voor de rest heb ik nog weinig ervaring met deze leverancier.
Ik raad Budget Energie aan.
10 November, 07:20 Ernst Vincent Beoordeling: 6,0
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Geen ervaring met de 1 ster beoordelde onderwerpen. Overstap top geregeld!
Ik raad Budget Energie aan.
07 November, 10:35 J Hagedoorn Beoordeling: 3,6
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
ik heb nog geen ervaring met budget energie
Ik raad Budget Energie aan.
04 November, 07:09 M Vos Beoordeling: 5,0
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Te vaak telefonisch benaderd.
Ik raad Budget Energie aan.
03 November, 14:00 K Veldhuisen Beoordeling: 3,4
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Het duurt nog tot 1 december voor de overstap naar Budget Energie. Ik kan dus nog geen beoordeling geven.
Ik raad Budget Energie aan.
31 October, 17:34 C Weele Beoordeling: 2,6
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Ik heb nog geen contact gehad. Ga 1/11 over.
Ik raad Budget Energie aan.
30 October, 10:25 B Looze Beoordeling: 7,4
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Omdat ik zelf te vreden ben en goed geholpen werd
Ik raad Budget Energie aan.
26 October, 15:26 J.van Dael Beoordeling: 8,4
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
In
Ik raad Budget Energie aan.
24 October, 12:04 E Ferares Beoordeling: 5,6
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
gemiddeld
Ik raad Budget Energie aan.
24 October, 08:35 H Kranenborg Beoordeling: 10,0
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
.
Ik raad Budget Energie aan.
24 October, 08:25 J Cramers Beoordeling: 6,6
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Site budget-energie is gewoon slecht, vergeleken met andere leveranciers, oa waar het meterstanden en verbruik betreft.
Ik raad Budget Energie aan.
23 October, 07:30 A Heida Beoordeling: 7,6
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Tot nu verloopt alles prima dus ben tevreden.
Ik raad Budget Energie aan.
22 October, 12:08 R Röcker Beoordeling: 10,0
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Ik was in het verleden klant bij Budgetenergie en ben na een korte overstap weer teruggekeerd op het \"ode\"nest
Ik raad Budget Energie aan.
21 October, 20:56 T Lambooij Beoordeling: 5,4
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Goedkoopste Schatten inderdaad hoog alles in Heb het aangepast, verder nog ervaren Contract gaat pas 2-11-2019 in
Ik raad Budget Energie aan.
21 October, 14:06 T Mol Beoordeling: 5,6
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Ik kan eigenlijk geen goede beoordeling maken, omdat ik nog heel kort met b..e. Te maken heb.
Ik raad Budget Energie aan.
20 October, 17:17 A Willemsen Beoordeling: 8,0
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Vanwege goede ondersteuning
Ik raad Budget Energie aan.
20 October, 09:47 J van gelder Beoordeling: 8,4
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Wordt op een hele leuke manier naar de klant toe gebracht.
Ik raad Budget Energie aan.
20 October, 07:55 H Versleeuwen Beoordeling: 8,4
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Snel en duidelijk.
Ik raad Budget Energie aan.
19 October, 12:00 B Drost Beoordeling: 10,0
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Om dat jullie er naar vragen.
Ik raad Budget Energie aan.
18 October, 20:55 N Oosters Beoordeling: 9,6
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Super fijne site en overzichtelijk en snel geholpen
Ik raad Budget Energie aan.
18 October, 19:13 S Stuijfbergen Beoordeling: 4,0
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Er is 2 x, de eerste maand, binnen 10 dagen het maandbedrag ( behoorlijk hoog bedrag trouwens ook) van mijn rekening gehaald. Lijkt mij een fout. Heb een mail gestuurd voor uitleg maar krijg gewoon zelfde aanmaning teruggestuurd zonder verdere uitleg.
Ik raad Budget Energie af.
16 October, 17:35 W Bos Beoordeling: 8,4
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
overstap is prima verlopen
Ik raad Budget Energie aan.
16 October, 16:16 E Meulen-Bouma Beoordeling: 5,6
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
185 euro afgeschreven terwijl dit de helft had moeten zijn, (halverwege de maand begonnen met energie afname) we kregen dit niet terug omdat het later verrekend zou worden, maar ik kan dat geld eigenlijk niet missen,
Ik raad Budget Energie af.
16 October, 07:14 A Gijsbers Beoordeling: 8,0
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Geen
Ik raad Budget Energie aan.
15 October, 13:06 T Tomassen Beoordeling: 7,0
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Ik heb alleen ervaring met het overstappen verder nog geen kontakt gehad administratief is alles goed geregeld
Ik raad Budget Energie aan.
15 October, 12:43 P Scheld Beoordeling: 10,0
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Werd goed op de hoogte gehouden
Ik raad Budget Energie aan.
15 October, 08:35 P. Winkel Beoordeling: 10,0
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Omdat er geen problemen zijn en ik werd telefonisch ook snel en juist geholpen
Ik raad Budget Energie aan.
15 October, 07:42 M V.Velzen Beoordeling: 7,4
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Je word telefonisch niet vriendelijk te woord gestaan
Ik raad Budget Energie aan.
14 October, 15:37 G Dolstra Beoordeling: 8,0
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Omdat ik tevreden ben hoe het is gelopen
Ik raad Budget Energie aan.
13 October, 10:22 T Faber Beoordeling: 9,4
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Goed en correct geregeld
Ik raad Budget Energie aan.
12 October, 10:57 A Szabó Beoordeling: 10,0
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
snel, betrouwbaar, nauwkeurig
Ik raad Budget Energie aan.
09 October, 09:28 G Horstman Beoordeling: 5,4
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
ik had amper tien dagen levering ontvangen of er werd al 2 x 180 afgeschreven. was niet nodig lijkt me. DEZE BEOORDELING WERK NIET. kan niet 1 ster aankruisen bij betaling!!
Ik raad Budget Energie af.
08 October, 09:35 K Aaij Beoordeling: 7,4
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Pas klant dus weet nog niet veel
Ik raad Budget Energie aan.
08 October, 08:04 D Staal Beoordeling: 10,0
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
tot nu toe prima
Ik raad Budget Energie aan.
05 October, 07:04 W Colle Beoordeling: 10,0
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Alleen jammer dat ze geen app hebben.
Ik raad Budget Energie aan.
04 October, 20:12 C Ballegoy Beoordeling: 8,0
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
goede eerste indruk
Ik raad Budget Energie aan.
02 October, 10:48 R Snijders Beoordeling: 3,4
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Ik heb contract afgezegd. Prijs en tarief was heel anders en hoger dan offerte
Ik raad Budget Energie af.
01 October, 17:43 K Hilbink Beoordeling: 10,0
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Perfect geregeld en fijne, informele klantbenadering.
Ik raad Budget Energie aan.
01 October, 07:37 Energiedirect.nl Beoordeling: 2,4
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
KUT !!!
Ik raad Budget Energie af.
30 September, 08:17 J Schrijver Beoordeling: 2,6
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Moeilijke communicatie ik ben nu bij energie direct
Ik raad Budget Energie af.
25 September, 12:29 M Keizer Beoordeling: 8,6
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
eerlijk en eenvoudig
Ik raad Budget Energie aan.
24 September, 07:07 G Breugel Beoordeling: 8,0
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Kan er nog weinig van zeggen, feitelijke overstap pas volgend jaar
Ik raad Budget Energie aan.

Veelgestelde vragen Budget Energie

Wanneer moet ik mijn eerste termijnbedrag betalen?

Dit hangt af van de startdatum van het contract en levering. Je krijgt ruim een week voor de start van de levering een e-mail van Budget Energie. In deze mail vind je de exacte datum waarop het termijnbedrag wordt afgeschreven.

Hoe wijzig ik mijn termijnbedrag?

Budget Energie bied je de mogelijkheid zelf het termijnbedrag te verlagen of te verhogen. Ga naar Mijn Budget, log in en klik op 'Wijzig Termijnbedrag'. Als je het termijnbedrag met meer dan 15% verlaagt, word je om een reden gevraagd. Binnen een week wordt jouw verzoek door Budget Energie afgehandeld.

Hoe wordt het termijnbedrag bepaald?

Het termijnbedrag is het bedrag dat je iedere maand betaalt aan je energieleverancier voor je energieverbruik. Dit bedrag kan gebaseerd zijn op een inschatting van je gemiddelde maandelijkse energieverbruik of op het historisch energieverbruik in jouw woning. De kosten die je daadwerkelijk hebt gemaakt worden aan het eind van het contractjaar verrekend met het termijnbedrag dat je maandelijks hebt betaald. Het kan zijn dat jouw termijnbedrag hoger lag dan de werkelijke verbruikskosten, en je veel geld terug krijgt van je energieleverancier, maar het kan ook zijn dat je termijnbedrag laag lag en je aan het eind van het jaar moet bijbetalen.

Kan ik het termijnbedrag aan laten passen?

Ben je het niet eens met de hoogte van je maandelijkse termijnbedrag? Neem dan contact op met je energieleverancier. De meeste energieleveranciers bieden de mogelijkheid om het termijnbedrag via de persoonlijke online omgeving aan te passen. Het termijnbedrag omhoog aanpassen kan altijd, omlaag kan vaak maar met een paar procent. Dit uit voorzorg dat klanten geen hoge rekening krijgen aan het eind van het jaar.

Hoe zit het met het termijnbedrag bij Budget Energie

Energieleverancier Budget Energie baseert de berekening voor het termijnbedrag op het historische verbruik. Dat wil zeggen dat Budget Energie bekijkt wat jij, of de vorige bewoner(s) het afgelopen jaar aan energie hebben verbruikt en hierop wordt vervolgens het termijnbedrag gebaseerd.
7,5

Contactgegevens

Adres
Vijzelstraat 20
1017HK, Amsterdam
Telefoonnummer
020 - 20 55 555
Website
Ben jij op zoek naar meer informatie over Budget Energie? Lees hier alles over de tarieven, contactgegevens, beoordelingen van klanten en veelgestelde vragen. Vergelijk jaarlijks via EasySwitch.nl je energiecontract om te profiteren van actuele energietarieven en hoge welkomstkortingen.
Er is iets fout gegaan
{{::errorText}}

Vergelijk leveranciers

Zakelijk adres

{{addresscheck.errorMessage}}

Jouw jaarverbruik {{mini_verbruik}}

Personen in huishouden
{{mini_verbruik}}

Type aansluiting


Zonnepanelen

Hulp nodig bij het invoeren van je teruglevering? Je kan het ook schatten op basis van het aantal zonnepanelen.
Zonnepanelen
Vul alsjeblieft je verwachte jaaropbrengst in

Je huidige leverancier

Offerte op maat

Met het door jouw ingevulde verbruik kom je in aanmerking voor een offerte op maat met speciale tarieven. Als je het onderstaande formulier invult, nemen wij zo spoedig mogelijk contact met je op.


Vul jouw bedrijfsnaam in

Vul je KVK nummer in
Vul een geldig KVK nummer in
Vul je geslacht in

Vul je initialen in
Initialen mogen alleen letters zijn

Vul je achternaam in

Vul je telefoonnummer in
Vul een geldig telefoonnummer in

Vul je e-mailadres in
Vul een geldig e-mailadres in

Verzenden
Bedankt voor het aanvragen van de aangepaste offerte, wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.

Als je evenveel of meer opwekt dan je verbruikt, neem dan vrijblijvend contact op met onze energiespecialisten: 020 - 5317670.

Zojuist overgestapt