Door onze website te gebruiken, ga je akkoord met onze privacyverklaring
Ben jij op zoek naar meer informatie over Budget Energie? Lees hier alles over de tarieven, contactgegevens, beoordelingen van klanten en veelgestelde vragen. Vergelijk jaarlijks via EasySwitch.nl je energiecontract om te profiteren van actuele energietarieven en hoge welkomstkortingen.

Budget Energie is, zoals de naam al zegt, een leverancier van goedkope energie. Sinds 2008 biedt Budget Energie stroom en gas aan de Nederlandse consument. Omdat deze energieleverancier zoveel mogelijk online werkt, kan de leverancier de kosten drukken en goedkope energiecontracten aanbieden. Of Budget Energie voor jou ook de goedkoopste energieleverancier is, weet je na het maken van een vergelijking.

Budget Energie tarieven

De tarieven van Budget Energie veranderen twee keer per jaar; in januari en in juli. De meest actuele tarieven bekijk je in onze energievergelijker. Heb je een energiecontract met variabele tarieven, dan betaal je altijd de actuele prijs voor energie. De prijzen voor de variabele tarieven van Budget Energie zijn per 1 juli 2019 als volgt:

Budget Energie tarieven 2019

 

Energieleverancier Stroomtarief 2019 Gastarief 2019
Budget Energie €0,226 €0,740

 
Bij een contract met vaste tarieven betaal je gedurende de looptijd van je contract het energietarief zoals deze is vastgelegd aan het begin van je contract. Je profiteert dan niet van eventuele prijsdalingen.

Wij raden iedereen aan om te kiezen voor een éénjarig contract met vaste tarieven. Op die manier kun je ieder jaar opnieuw een vergelijking maken, en ieder jaar opnieuw profiteren van een mooie welkomstkorting.

actietarieven budget ene

Welkomstkortingen en actietarieven

Om ieder jaar opnieuw gebruik te maken van de meest goedkope energie kun je het beste kiezen voor een energiecontract met actietarieven. Contracten met actietarieven worden vaak gecombineerd met welkomstkortingen. Deze welkomstkortingen ontvang je alleen via vergelijkingssites en ontvang je wanneer jouw contractjaar is afgelopen. Zit je contractjaar erop, maak dan opnieuw een vergelijking om opnieuw het meest voordelige energiecontract te kiezen.

Contactgegevens Budget Energie

Telefoon 020 – 2055 555
Kosten Lokaal tarief
Bereikbaar Maandag t/m donderdag 8.30 – 19.00, Vrijdag 8.30 – 18:00
Website http://www.budgetenergie.nl/

Ben je benieuwd welk actietarief Budget Energie jou op dit moment kan bieden? Maak dan meteen vergelijking. Vul je gegevens in en bekijk het overzicht.

Vergelijk Energie


Over Budget Energie

Budget Energie stelt dat de energierekening een stuk lager kan als de organisatie van de energieleverancier efficiënter wordt ingericht. De leverancier geeft weinig middelen uit aan marketing en andere extra’s. De dienstverlening wordt vooral online aangeboden. Deze energieleverancier specialiseert zich in het snel en gemakkelijk online aanbieden van energiecontracten. Hierdoor blijven de kosten laag en kan energie goedkoop aan worden geboden.

Energiecontracten

Budget Energie biedt contracten aan met een variabel of vast tarief. Het contract met een variabel tarief is maandelijks opzegbaar. Het tarief kan gedurende het contract veranderen. De energieleverancier biedt ook contracten met een vast tarief aan. Deze kunnen een contractduur van 1 of 3 jaar hebben.

Bij een contract met een variabele energieprijs kunnen de tarieven veranderen. Deze worden tweemaal per jaar aangepast op basis van de marktprijzen. Budget Energie biedt deze contracten aan met de mogelijkheid de overeenkomst te allen tijde te kunnen opzeggen.

groen budget energie

Hoe duurzaam is Budget Energie?

Budget Energie staat garant voor 100% groene stroom. Deze energieleverancier geeft in het stroometiket van 2015 aan dat 23% van de groene stroom afkomstig is van windenergie en 77% van zonne-energie. De windenergie van wordt voor 74% opgewekt door Nederlandse windmolens en voor 26% door Italiaanse windmolens. Daarnaast stimuleert deze energieleverancier consumenten om bewust met energie om te gaan. Dit kan door zelf energie op te wekken aan de hand van bijvoorbeeld zonnepanelen.

Wanneer geldt het daltarief en het normaaltarief?

De tijden van het laag- en normaal tarief zijn afhankelijk van je regio. In Noord-Brabant en Limburg geldt tussen 7.00 en 21.00 uur op werkdagen het normaaltarief. In de rest van Nederland geldt het normaaltarief op werkdagen tussen 7.00 en 23.00 uur. Buiten deze tijden om betaal je voor de daluren het laagtarief. Dat is dus ‘s nachts, in het weekend en op feestdagen.

Op de volgende feestdagen betaal je het laagtarief: Nieuwjaarsdag, Tweede Paasdag, Koningsdag, Hemelvaartdag, Tweede Pinksterdag, Eerste en Tweede Kerstdag. Wil je de huidige tarieven van Budget Energie bekijken? Vergelijk energie met onze energievergelijker. Je kunt de tarieven dan meteen vergelijken met andere aanbieders. Zo weet je zeker dat je de scherpste aanbieding vindt.


De slimme meter bij Budget Energie

variabele tarieven nuon

Vanaf 2012 zijn de netbeheerders begonnen met het plaatsen van slimme meters. Slimme meters zijn digitale meters die op afstand de meterstanden kunnen uitlezen. Je bent niet verplicht een slimme meter te nemen. Je mag weigeren of je mag aangeven dat jouw gegevens niet op afstand mogen worden uitgelezen. Een slimme meter houdt ook bij hoeveel energie wordt teruggeleverd door zonnepanelen.

Heb jij thuis al een slimme meter?

Als jouw meter na 1 januari 2012 is vervangen, dan heb je waarschijnlijk een slimme meter. Een ander herkenningspunt is dat de meter een aansluiting met telefoonstekker (RJ-11) heeft.

De slimme meter heeft enkele voordelen ten opzichte van de analoge meter:

  • Meterstanden worden niet meer geschat, de energierekening wordt nauwkeuriger;
  • Je hoeft de meterstanden niet meer door te geven, dit gaat automatisch;
  • Bij verhuizing zijn de precieze meterstanden bekend;
  • Via Mijn Budget houd je jouw (maandelijkse) energieverbruik bij;
  • De energie die je teruglevert wordt ook gemeten.

zonne energie budget energie

De terugleververgoeding van zonnepanelen

Als je met zonnepanelen energie opwekt, is de opgewekte energie in eerste instantie voor jouw eigen huishouden. In de meeste gevallen verbruik je over een jaar genomen meer energie dan je opwekt met zonnepanelen. Je energiebehoefte wordt aangevuld door de energieleverancier. Overdag, als de zon schijnt, wekken zonnepanelen veel energie op. Mogelijk is dit meer dan jouw energiebehoefte op dat moment. De energie die je overhoudt, lever je via het net terug aan je energieleverancier. Deze energie wordt verrekend met de energie die je hebt afgenomen. Dit wordt salderen genoemd.

Heb jij een dubbele elektriciteitsmeter? Dan wordt de energie die tijdens de normaaluren is opgewekt verrekend met de verbruikte energie uit de normaaluren. Opgewekte energie uit de daluren wordt verrekend met verbruikte energie uit de daluren.

Wek je meer energie op dan je verbruikt?

Budget Energie saldeert tegen hetzelfde tarief dat je betaalt voor je energie. De daluren worden met daluren verrekend en de normaaluren met de normaaluren. Voor de energie die op jaarbasis boven het eigen verbruik wordt teruggeleverd, geldt de terugleververgoeding. Bij deze energieleverancier krijg je per teruggeleverde kWh het leveringstarief inclusief btw.

Gas- en stroomstoringen

Je hebt een gasstoring of stroomstoring en je bent klant van Budget Energie? Kijk eerst of je de enige in de omgeving bent zonder gas en/of stroom. Als jouw buren er ook last van hebben, is er sprake van een gas- of stroomstoring in jouw omgeving. Op gasenstroomstoringen.nl kun je heel snel zien wat er aan de hand is. Anders kun je bellen met het nationale storingsnummer, 0800-9009. Dit is een gratis nummer en het is altijd te bereiken. Ruik je gas? Dan wordt aangeraden om meteen het nationale storingsnummer te bellen.

Betalingen aan Budget Energie

Bij Budget Energie betaal je per automatische incasso. Doe je dat liever niet? Dan kun je de facturen ook zelf overmaken. Deze energieleverancier brengt je dan wel administratiekosten van € 3,03 per maand in rekening.

Wat te doen bij verhuizing?

Bij een verhuizing kan je de verhuizing doorgeven aan de klantenservice van Budget Energie. Je kan hen bellen op 020 – 2055 555. Ook kan je op de website het contactformulier invullen om de verhuizing door te geven. Dit kan uiterlijk 14 werkdagen voor de sleuteloverdracht. Vergeet niet de meterstanden bij vertrek uit de oude woning en bij aankomst in de nieuwe woning goed te noteren.

Contract opzeggen 

Als jij je contract wil opzeggen, kun je dit doorgeven aan Budget Energie. Het nummer is 0800 – 4334. Dit gesprek is kosteloos. Overigens, als je overstapt van energieleverancier hoef je vaak niet op te zeggen. Je nieuwe energieleverancier regelt je overstap.

Opzegtermijn Budget Energie

Houd goed in de gaten wat de opzegtermijn van je contract is. Wil je jouw contract voor het einde van de contractduur opzeggen? Budget Energie brengt je dan een opzegboete in rekening. Deze wordt bepaald aan de hand van uw resterende contractduur.

Resterende contractduur Boete
1 tot 18 maanden € 50,- per overeenkomst
18 tot 24 maanden € 75,- per overeenkomst
24 tot 30 maanden € 100,- per overeenkomst
Meer dan 30 maanden € 125,- per overeenkomst

Neemt deze energieleverancier je opzegboete over?

Als je voor het einde van je contractduur besluit over te stappen, neemt Budget Energie je opzegboete niet over. Als je via EasySwitch.nl een nieuw contract afsluit, ontvang je vaak wel een welkomstkorting.

Budget Energie aanbieding

Je zoekt een nieuwe energieleverancier en overweegt een overstap naar Budget Energie? In onze energievergelijker zie je de huidige energietarieven van de verschillende leveranciers. Vergelijk de tarieven van Budget Energie met andere energieleveranciers en vind het contract dat tegen de beste voorwaarden bij je verbruik past. Een nieuw contract via EasySwitch.nl levert je exclusieve actietarieven en unieke welkomstkortingen op.

Wat doet EasySwitch.nl en wat doet Budget Energie?

EasySwitch.nl helpt je bij het vergelijken van energieleveranciers. Met de energievergelijker kun je kijken welke energieleverancier de scherpste tarieven aanbiedt. Wanneer het blijkt dat Budget Energie de goedkoopste energieleverancier is, dan kun je via EasySwitch.nl overstappen. Zodra je de overstap compleet maakt, word je aangemeld bij Budget Energie. Deze energieleverancier zorgt er vervolgens voor dat je oude energiecontract wordt opgezegd. Op deze manier stap je makkelijk en snel over en hoef je zelf niets te doen.

Let op: voor de exacte voorwaarden van de energiecontracten kun je terecht op de website van Budget Energie. Vergelijk de energietarieven met die van andere leveranciers via de energievergelijker.

Vergelijk Energie

Beoordeling klantervaringen
7,8
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Beoordeling Easyswitch
7,0
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Gemiddelde beoordeling:
7,4 uit 10

Klantervaringen

20 October, 07:51 J. Veldt Beoordeling: 8,4
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
gewoon tevreden en heldere communicatie!
Ik raad Budget Energie aan.
14 September, 07:34 R. Duffelen Beoordeling: 9,6
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Overstap is goed geregeld.
Ik raad Budget Energie aan.
02 September, 08:19 R. Clonie Mac Lennan - Tom Beoordeling: 9,4
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
-
Ik raad Budget Energie aan.
31 August, 20:10 E. Dankmeyer Beoordeling: 6,6
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Voorschot bedrag wordt erg hoog ingeschat door Budget Energie.
Ik raad Budget Energie aan.
25 August, 08:30 J. Beek Beoordeling: 5,4
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Overgang is naar tevredenheid gegaan. Kan nog niet alles beoordelen.
Ik raad Budget Energie aan.
19 August, 07:03 B. Tadros Beoordeling: 6,0
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Heel goed
Ik raad Budget Energie aan.
12 July, 11:33 L. Tonino Beoordeling: 10,0
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Omdat jullie erom vragen
Ik raad Budget Energie aan.
02 June, 15:11 L. Loenen Beoordeling: 8,0
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Duidelijk en snel
Ik raad Budget Energie aan.
07 March, 13:35 J. Tromp Beoordeling: 6,0
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Het is duidelijk!
Ik raad Budget Energie aan.
01 March, 16:45 A. Doorne Beoordeling: 3,4
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
eigenlijk niet er word nu 2 maal 104 euro afgeschreven in een maand dat kan ik niet betalen moet nu sappelen om rond te komen deze maand
Ik raad Budget Energie af.
27 February, 08:28 R. Kingma Beoordeling: 8,4
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Alles correct geregeld
Ik raad Budget Energie aan.
24 February, 11:29 H. Daems Beoordeling: 8,0
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Tot nu toe prima verlopen.
Ik raad Budget Energie aan.
21 February, 10:38 A. Epema Beoordeling: 10,0
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Makkelijk om over te stappen, alles wordt geregeld, top!
Ik raad Budget Energie aan.
16 February, 12:39 D. Mes Beoordeling: 10,0
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Zeer tevreden, alles overzichtelijk en transparant.
Ik raad Budget Energie aan.
14 February, 08:42 J. heemskerk Beoordeling: 5,6
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
ik heb deze afgesloten voor gunstig maand bedrag volgens eerste indruk moet ik 17 euro per maand betalen wat klopt want ik gebruik niet veelnu hebben ze het herberekend en moet ik meer dan vijftig euro betalen wat ik wel doe krijg ik een hoop geld terug na een jaar en dan ga ik weer naar een ander.wat verder erg vervellend is is dat ze je allerlei andere dingen willen aansmeren zoals internet en tv waar ik niet om vraag dit is dus de laatste keer met deze club
Ik raad Budget Energie af.
11 February, 08:40 R. Tuijp Beoordeling: 6,6
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Ik ben nog maar net overgestapt dus weet niet alles te beoordelen. Die heb ik op 3 sterren gezet.
Ik raad Budget Energie aan.
11 February, 08:20 P. Hove Beoordeling: 6,0
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Krijg geen antwoord op de vragen over de 80 euro diebik zou ontvangen. Over het staatslot hoe dat gaat geen antwoord. Dus tevreden?????
Ik raad Budget Energie af.
03 February, 10:35 J. Elsen Beoordeling: 9,0
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Hulp voor anderen.
Ik raad Budget Energie aan.
01 February, 09:46 H. Veldhuisen Beoordeling: 3,6
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Ze blijven maar zeuren dat mijn voorschot omhoog moet. (zodat zij met mijn geld andere dingen kunnen doen). Toen ik ze een keer aan de telefoon had , hadden ze meer tijd om mij een telefoonabonnement proberen aan te smeren , dan om mijn vraag te beantwoorden.(ik heb wel antwoord gehad op mijn vraag) Bovenstaande beoordelingen kan ik nog niet allemaal invullen omdat ik daarvoor nog tekort bij hen ben. Daarom zoveel mogelijk 1 ster ingevuld ( bij betaling kan je niet minder dan 2sterren invullen).
Ik raad Budget Energie af.
31 January, 08:57 J. Muller Beoordeling: 7,6
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
prijs is scherp
Ik raad Budget Energie aan.
31 January, 05:43 A. Kruijer Beoordeling: 6,6
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Verder nog geen ervaring omdat het contract pas per 1 maart in gaat.
Ik raad Budget Energie aan.
30 January, 07:44 N. Stakanova Beoordeling: 3,4
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Termijntarieven komen niet overeen met inschatting van easyswitch, maar vallen 1,5-2 HOGER dan bij huidige leverancier. Zeer ontevreden met overstap. Onjuiste info ervoor, veel perikelen in proces.
Ik raad Budget Energie af.
28 January, 14:10 F. Huiskes Beoordeling: 7,0
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
contact dat ik gehad heb.
Ik raad Budget Energie aan.
23 January, 09:02 E. Roijen Beoordeling: 10,0
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Soepele overstap. Nieuwe voorschot bedrag ik overleg aangepast aan verwachtte verbruik.
Ik raad Budget Energie aan.
22 January, 11:43 H. Grijpstra Beoordeling: 9,6
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
zie boven
Ik raad Budget Energie aan.
21 January, 09:37 T.B. van Malssen Beoordeling: 6,6
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Er waren in de beginfase wat onduidelijkheden. Gegevens gevonden via easyswitch en die van budgetenergie weken af, waardoor ik een paar keer aan de telefoon moest hangen om dingen duidelijker te krijgen. Vorig jaar bij Vattenfall was eenduidiger. Van duurzaamheid heb ik nog geen beeld...
Ik raad Budget Energie aan.
19 January, 05:54 T. Peters Beoordeling: 5,0
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Maandbedrag wat vaag, en elke keer vraag om hoger te maken van uit leverancier
Ik raad Budget Energie aan.
18 January, 20:20 G.H. Kroese Beoordeling: 8,0
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
geen
Ik raad Budget Energie aan.
16 January, 15:45 T. Delft Beoordeling: 2,4
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Ik kan nog niet goed beoordelen omdat we een geschil hebben over de berekening van het voorschot. ik heb daar noo geen reactie op gehad.
Ik raad Budget Energie af.
11 January, 20:22 M. Schrijnemakers Beoordeling: 7,4
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Gaat super gemakkelijk. De voor mij gunstige energieleveranciers worden op een rijtje gezet. Ik kan zelf kiezen en met 1 klik is het geregeld. Niks zelf aanmelden. Gemakkelijker kan niet!
Ik raad Budget Energie aan.
10 January, 10:33 A. Schreuders Beoordeling: 6,0
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Ben onlangs overgestapt . alles perfect geregeld!
Ik raad Budget Energie aan.
09 January, 10:40 M. Koerdenburg Beoordeling: 7,4
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Cfgjkiyffdd bhhhh
Ik raad Budget Energie aan.
07 January, 10:40 W. Vos Beoordeling: 10,0
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
te vreden alles is goed gegaan met het overstappen
Ik raad Budget Energie aan.
04 January, 13:18 W.R. Oosterhof Beoordeling: 10,0
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
?
Ik raad Budget Energie aan.
04 January, 13:16 G. Bijnen Beoordeling: 3,4
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
kan nog niet beoordelen . stap per 07-01-2021 pas over.
Ik raad Budget Energie af.
04 January, 08:03 C. Siero Beoordeling: 8,4
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Ik ga voor een lage prijs, de rest interesseert mij niet heel erg.
Ik raad Budget Energie af.
02 January, 08:19 R. Groen Beoordeling: 4,4
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Na overstappen wilde Budget energie een waarborgsom. Dit vond ik zeer ongebruikelijk en bij opvragen van mijn gegevens bleek ook van geen enkele reden om een waarborgsom te vragen. Het contract daarna opgezegd.
Ik raad Budget Energie af.
01 January, 08:03 T. Loose Beoordeling: 7,6
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
De 1e dag vd overgang, kan dus niet veel daarover zeggen, bijv betaling want die is er nog niet geweest. Zo ook niet wat mijn eind cq beginstanden zijn per 01.01
Ik raad Budget Energie aan.
28 December, 08:09 G. Minten Beoordeling: 3,4
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
.
Ik raad Budget Energie af.
26 December, 06:44 M. Langenhuizen Beoordeling: 8,6
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Geen online hulp nodig gehad
Ik raad Budget Energie aan.
20 December, 13:33 C. Pronk Beoordeling: 4,6
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Mijn verbruik is (al jaren) ongeveer 80euro/mnd. Steeds probeert Budgetenergie het te verhogen naar 200/mnd?! Ook nadat ik het met hen per telefoon had besproken en ze het eens waren.
Ik raad Budget Energie af.
18 December, 10:03 W. Sprenkeling Beoordeling: 7,0
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Nog geen energie van butgetenergie gaat in 1jan. 2021
Ik raad Budget Energie aan.
18 December, 09:45 H. Tazelaar Beoordeling: 10,0
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Ik ben zeer tevreden, nogmaals bedankt.
Ik raad Budget Energie aan.
08 December, 14:32 L Suderée Beoordeling: 8,6
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Klantenservice werkt via de mail, weinig persoonlijk contact
Ik raad Budget Energie aan.
06 December, 09:20 C. thiel Beoordeling: 6,6
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
alles vlot verlopen
Ik raad Budget Energie aan.
06 December, 08:18 I. Groot Beoordeling: 4,6
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Geen
Ik raad Budget Energie af.
03 December, 11:25 R. Scholten Beoordeling: 10,0
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
tot opheden alles goed verlopen
Ik raad Budget Energie aan.
03 December, 07:48 J. Wouters Beoordeling: 6,6
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Alles werkt digitaal en is oké, alleen is het maandbedrag hoger dan in keuzevoorstel. Hoeft geen probleem te zijn, maar is niet zuiver. Betalingen zijn er nog niet geweest.
Ik raad Budget Energie aan.
02 December, 18:43 C. Mantel Beoordeling: 6,6
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Betrouwbaar
Ik raad Budget Energie aan.
23 November, 10:29 T. Jägers Beoordeling: 10,0
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Een en ander verliep soepel en zonder problemen. Zaken zijn goed inzichtelijk.
Ik raad Budget Energie aan.
23 November, 09:10 G. ortmans Beoordeling: 6,4
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Prijs
Ik raad Budget Energie aan.
23 November, 08:54 W. Janssen Beoordeling: 6,4
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Lage klantenservice. Geen App.
Ik raad Budget Energie aan.
19 November, 11:35 F. Hossenbux Beoordeling: 5,4
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
De overstap was niet zonder problemen. Nergens stond nl. de korting vermeld. Die wilden wij erin hebben. Dat duurde wel even voordat het voor elkaar was. Ook geen bericht toen het officieel overgenomen was. Ze laten niet gauw wat weten. Dat is minder. Klantenservice deed wel telkens hun best. Andere dingen kunnen wij niet invullen. Weten we nog niet.
Ik raad Budget Energie af.
15 November, 10:03 J. Kamp Beoordeling: 4,0
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Ik moest een borg van 450,00 Euro betalen. Nog nooit meegemaakt. Contract meteen weer beëindigd. Snel zonder problemen (en zonder borg) andere aanbieder gekozen.
Ik raad Budget Energie af.
08 October, 08:16 J. Rienstra Beoordeling: 9,6
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Zonder problemen overgestapt.
Ik raad Budget Energie aan.
02 October, 10:17 T. Kijzer Beoordeling: 5,4
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Voor de prijs ben ik overgestapt
Ik raad Budget Energie aan.
25 September, 07:13 K. ijperen Beoordeling: 8,6
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Tot nu toe tevreden
Ik raad Budget Energie aan.
15 September, 13:00 J. Jong Beoordeling: 6,6
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Ik was gewend een app te hebben met realtime gebruik. Budget energie leest 1x per maand je slimme meter uit. Geen inzicht dus.
Ik raad Budget Energie af.
15 September, 07:37 A. Wel Beoordeling: 6,0
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
tot nu toe is alleen mijn gasmeter en e-meter afgelezen en aan en aan mij doorgemeld als beginstand voor mijn contract
Ik raad Budget Energie aan.
10 September, 08:06 R. Hartman Beoordeling: 8,0
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
We beginnen natuurlijk net pas, maar ben uitstekend geholpen door hun klantenservice
Ik raad Budget Energie aan.
09 September, 09:26 S. Cijntje Beoordeling: 9,6
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
.
Ik raad Budget Energie aan.
02 August, 07:26 R. Ansems Beoordeling: 8,6
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Omdat jullie mij de vraag stellen. budget energie kan ik nog niet goed beoordelen Ben er net bij
Ik raad Budget Energie aan.
15 June, 15:23 J Zalm Beoordeling: 10,0
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
ik ben zeer tevreden.
Ik raad Budget Energie aan.
10 June, 18:55 H. J. Vonkeman Beoordeling: 10,0
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
De vorige energie maatschappij beviel niet !
Ik raad Budget Energie aan.
31 May, 18:14 R. van Wolffelaar Beoordeling: 7,4
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Overstapproces niet vlekkeloos verlopen. Welkomstkorting was/is niet in contract verwerkt. Klantenservice Budgetenergie heeft prima geholpen middels toezegging.
Ik raad Budget Energie aan.
26 May, 15:26 J. graaf Beoordeling: 3,4
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Het is een moeizaam proces. Vorige week het termijnbedrag door budgetenergie van mijn rekening gehaald en nu weer door energiedirect. Van energiedirect zou ik €72,- terugkrijgen maar ze trekken er nu weer een heel termijnbedrag vanaf
Ik raad Budget Energie af.
25 May, 16:46 D. Jeelof Beoordeling: 8,4
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Wat betreft duurzaamheid: ben pas op 6 mei overgestapt dus kan hier nog geen oordeel over geven
Ik raad Budget Energie aan.
22 May, 07:18 P. Wolf Beoordeling: 7,6
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
20 mei is het contract ingegaan, sommige punten kan ik nog niet beoordelen. Ik kreeg van de oude leverancier nieuwe tarieven. Heb gebeld met budget energie en ze gaven aan pas een paar dagen voor de overstap datum de oude leverancier te melden dat ik ben overgestapt.
Ik raad Budget Energie aan.
14 May, 11:23 R Eer Beoordeling: 10,0
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Overstap is prima verlopen
Ik raad Budget Energie aan.
12 May, 09:08 M van Balen-Kuijper Beoordeling: 10,0
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Prima zorgeloze overstap! Netjes geregeld en werd goed op de hoogte gehouden vannalle vorderingen!
Ik raad Budget Energie aan.
10 May, 12:16 A Lamberts Beoordeling: 7,0
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Heb nog geen werkelijke ervaring na overstap
Ik raad Budget Energie aan.
03 April, 09:53 R Koster-Mok Beoordeling: 2,4
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Waar heeft U het over ik ben overgestapt naar nieuwe Energie heb nooit een contract gehad bij Budget Energie groet M Koster-Mok
Ik raad Budget Energie af.
29 March, 09:35 G Hermus Beoordeling: 5,0
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Bij vergelijking bleek dat ik minder ging betalen dan bij de huidige leverancier Vattenfall . Van € 243 per maand naar € 169,— per maand. Dan denk je een aardig voordeel. Echter Vattenfall verlaagde mijn bedrag naar mijn verbruik naar € 215,— wat mij verbaasde was dat budget mijn maand bedrag vaststelde op € 248,—. Kortom bij budget ging ik. Of meer betalen . Daarom heb ik hun aanbieding gecanceld . Dus mensen let op ! Het Ijkt een lager te worden maar per maand ga je meer betalen. Dus met jouw geld financiert budget andere projecten. Vattenfall
Ik raad Budget Energie af.
28 March, 12:15 R Bullens Beoordeling: 4,4
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Via easyswitch een berekening gehad een voorschot van 50 euro per maand. Budget energie verhoogd dat zonder overleg naar 300 euro. Ondanks bezwaar houden ze vast aan de 300 euro.
Ik raad Budget Energie af.
26 March, 09:58 R Piening Beoordeling: 9,0
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Prima geregeld
Ik raad Budget Energie aan.
25 March, 08:27 O Oruc Beoordeling: 7,4
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Zeer matig telefonisch bereibaar
Ik raad Budget Energie aan.
19 March, 08:08 H Schouten Beoordeling: 2,6
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Het liep helemaal fout met de overstap. De korting stond niet op de leveringsovereenkomst. Dit konden ze blijkbaar ook niet corrigeren. Op verzoek van Budgetenergie het contract via easyswitch geannuleerd. Daarna een andere aanbieder gekozen.
Ik raad Budget Energie af.
18 March, 09:39 R Versteeg Beoordeling: 3,0
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Hebben heel veel problemen gehad omdat wij het contract toch niet aan zijn gegaan
Ik raad Budget Energie af.
16 March, 19:28 R Bals Beoordeling: 9,4
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Net overgestapt dus antwoorden zijn momentopname
Ik raad Budget Energie aan.
16 March, 11:34 J Zandhuis Beoordeling: 9,0
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Alles goed en snel geregeld, prima service
Ik raad Budget Energie aan.
16 March, 09:05 E Satir Beoordeling: 9,0
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Goed
Ik raad Budget Energie aan.
11 March, 08:46 A Bik Beoordeling: 7,6
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Ik ben tot op dit moment tevreden
Ik raad Budget Energie aan.
10 March, 17:08 C Bornkamp Beoordeling: 5,6
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
kan er verder nog weinig over zeggen
Ik raad Budget Energie aan.
10 March, 14:26 S de Graaf Beoordeling: 9,6
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Vlot en goed geholpen.
Ik raad Budget Energie aan.
10 March, 14:13 R Kok Beoordeling: 8,0
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Werd gevraagd
Ik raad Budget Energie aan.
10 March, 09:59 H Buijs Beoordeling: 8,4
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Prijs
Ik raad Budget Energie aan.
10 March, 09:13 H.A. van Oeffelt Beoordeling: 2,4
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
ik kan nog geen beoordeling geven. ze hebben nog niet eens de meterstand opgevraagd want mijn slimme gasmeter werkt nog niet
Ik raad Budget Energie af.
09 March, 08:09 N Bongers Beoordeling: 2,4
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Ik vind het een stugge en niet meedenkende partij. Ik weet nu al dat ik hier nooit weer naar overstap. Ik stap regelmatig over, en altijd nog positief. Deze keer helaas niet. Bij betaling kan ik niet 1 ster geven.
Ik raad Budget Energie af.
08 March, 17:20 M Viveen Beoordeling: 8,4
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
zoals site naam easyswitch
Ik raad Budget Energie aan.
04 March, 09:49 A Botterblom Beoordeling: 8,0
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Overstappen ging snel, gemakkelijk en probleemloos
Ik raad Budget Energie aan.
02 March, 12:34 J Ruiter Beoordeling: 9,6
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
alles prima
Ik raad Budget Energie aan.
02 March, 10:48 J Hoek-Sabel Beoordeling: 4,4
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Omdat ik geen antwoord krijg over hoe ik mijn meterstanden kan doorgeven bij aanvang 2 maart. Heb dit 1 maart getracht te doen, maar lukte niet
Ik raad Budget Energie af.
02 March, 09:00 J Feitsma Beoordeling: 5,0
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
betaling en andere vragen nog niets van bekend bij mij.
Ik raad Budget Energie aan.
28 February, 16:44 D Luteijn Beoordeling: 7,4
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Prijs
Ik raad Budget Energie aan.
28 February, 10:46 R Huizenga Beoordeling: 5,4
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Ik heb verzocht de gastarieven te herzien omdat deze gedaald zijn ,voor mij €200 p/ je Op geen enkele wijze is er medewerking Erg jammer!!!!
Ik raad Budget Energie af.
28 February, 08:37 J Leeuwen Beoordeling: 7,4
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Online hulp, klantenservice en duurzaamheid niet kunnen beoordelen
Ik raad Budget Energie aan.
26 February, 09:08 E Megens Beoordeling: 9,4
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Snelle service. Duidelijk site. Vraag gesteld via de site en snel antwoord.
Ik raad Budget Energie aan.
25 February, 19:03 B Mens Beoordeling: 6,4
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Overstep verliep soepel
Ik raad Budget Energie aan.
24 February, 13:12 Hendrik Broer Beoordeling: 7,0
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Heb de onlinehulp, klantenservice niet nodig gehad. Duurzaamheid ?? nog onbekend
Ik raad Budget Energie aan.
24 February, 10:54 A Aarts Beoordeling: 8,0
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
De communicatie met Budgetenergie is duidelijk. Daarnaast niet onbelangrijk is het prijsvoordeel ten opzichte van de vorige energie-aanbieder.
Ik raad Budget Energie aan.
24 February, 10:39 G Wolters Beoordeling: 8,4
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Goed
Ik raad Budget Energie aan.
22 February, 18:40 F Kuperus Beoordeling: 5,6
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Maand bedraag is hoger
Ik raad Budget Energie af.
22 February, 11:08 T Soeterboek Beoordeling: 7,4
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Over laatste 3 punten geen duidelijk beeld. vandaar score 3
Ik raad Budget Energie aan.
22 February, 08:57 J den Harder Beoordeling: 8,4
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Een goedemorgen, Niet opdringerig, een keer gebeld een vriendelijke dame aan de lijn. Aanmelding, zeer snel alle papieren van.
Ik raad Budget Energie aan.
21 February, 10:43 H Monsma Beoordeling: 5,4
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Klantenservice zeer slecht bereikbaar. Maandtarief wordt een behoorlijk hoger bedrag dan op easyswitch werd aangegeven.
Ik raad Budget Energie af.
18 February, 10:43 A. van den Berg Beoordeling: 9,6
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
We zijn moeiteloos overgegaan naar Budget Energie
Ik raad Budget Energie aan.
17 February, 18:22 D Nap Beoordeling: 6,0
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
voordeel van de twijfel, nog te vroeg nog maar net overgestapt, de tijd zal het leren
Ik raad Budget Energie af.
17 February, 08:58 P Cox Beoordeling: 7,4
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
moeilijk contact te krijgen. Ik kom van energie direct af dat is helemaal een ramp
Ik raad Budget Energie aan.
16 February, 15:00 E Otten Beoordeling: 8,4
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Goede prijs
Ik raad Budget Energie aan.
16 February, 09:08 W Hoogstraaten Beoordeling: 3,4
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Slechte club!
Ik raad Budget Energie af.

Veelgestelde vragen Budget Energie

Wanneer moet ik mijn eerste termijnbedrag betalen?

Dit hangt af van de startdatum van het contract en levering. Je krijgt ruim een week voor de start van de levering een e-mail van Budget Energie. In deze mail vind je de exacte datum waarop het termijnbedrag wordt afgeschreven.

Hoe wijzig ik mijn termijnbedrag?

Budget Energie bied je de mogelijkheid zelf het termijnbedrag te verlagen of te verhogen. Ga naar Mijn Budget, log in en klik op 'Wijzig Termijnbedrag'. Als je het termijnbedrag met meer dan 15% verlaagt, word je om een reden gevraagd. Binnen een week wordt jouw verzoek door Budget Energie afgehandeld.

Hoe wordt het termijnbedrag bepaald?

Het termijnbedrag is het bedrag dat je iedere maand betaalt aan je energieleverancier voor je energieverbruik. Dit bedrag kan gebaseerd zijn op een inschatting van je gemiddelde maandelijkse energieverbruik of op het historisch energieverbruik in jouw woning. De kosten die je daadwerkelijk hebt gemaakt worden aan het eind van het contractjaar verrekend met het termijnbedrag dat je maandelijks hebt betaald. Het kan zijn dat jouw termijnbedrag hoger lag dan de werkelijke verbruikskosten, en je veel geld terug krijgt van je energieleverancier, maar het kan ook zijn dat je termijnbedrag laag lag en je aan het eind van het jaar moet bijbetalen.

Kan ik het termijnbedrag aan laten passen?

Ben je het niet eens met de hoogte van je maandelijkse termijnbedrag? Neem dan contact op met je energieleverancier. De meeste energieleveranciers bieden de mogelijkheid om het termijnbedrag via de persoonlijke online omgeving aan te passen. Het termijnbedrag omhoog aanpassen kan altijd, omlaag kan vaak maar met een paar procent. Dit uit voorzorg dat klanten geen hoge rekening krijgen aan het eind van het jaar.

Hoe zit het met het termijnbedrag bij Budget Energie

Energieleverancier Budget Energie baseert de berekening voor het termijnbedrag op het historische verbruik. Dat wil zeggen dat Budget Energie bekijkt wat jij, of de vorige bewoner(s) het afgelopen jaar aan energie hebben verbruikt en hierop wordt vervolgens het termijnbedrag gebaseerd.
7,4

Contactgegevens

Adres
Vijzelstraat 20
1017HK, Amsterdam
Telefoonnummer
020 - 20 55 555
Website
Ben jij op zoek naar meer informatie over Budget Energie? Lees hier alles over de tarieven, contactgegevens, beoordelingen van klanten en veelgestelde vragen. Vergelijk jaarlijks via EasySwitch.nl je energiecontract om te profiteren van actuele energietarieven en hoge welkomstkortingen.

Vergelijk leveranciers

Zojuist overgestapt