Door onze website te gebruiken, ga je akkoord met onze privacyverklaring
Wil jij meer weten over de energieleverancier DELTA? Wij hebben zoveel mogelijk informatie over de leverancier voor je op een rijtje gezet: tarieven, contactgegevens, beoordelingen, veelgestelde vragen en meer. Meteen de actietarieven en welkomstkortingen van DELTA bekijken kan natuurlijk ook. Vergelijk energieprijzen om te zien welk energieproduct bij jouw verbruik past.

Over DELTA

DELTA is in 1991 opgericht door een fusie tussen de Provinciale Zeeuwse Energie Maatschappij (PZEM) en de Watermaatschappij Zuidwest-Nederland. In 2017 is DELTA in handen van investeringsmaatschappij EQT. DELTA staat hierdoor los van het nieuwe bedrijf PZEM (voorheen DELTA N.V.) EQT heeft DELTA in 2019 verkocht aan Vattenfall, waar het nu nog steeds onder valt. Het energiebedrijf DELTA is zowel nationaal als internationaal op verschillende gebieden werkzaam. Het in Middelburg (Zeeland) gevestigde energiebedrijf levert al jaren energie aan consumenten en ondernemers. DELTA energie heeft ongeveer 124 medewerkers. Naast energiecontracten biedt DELTA ook duurzame oplossingen voor je huis aan, bijvoorbeeld isolatie, zonnepanelenprojecten of zonneboilers. Op deze manier willen ze zich inzetten voor een duurzame toekomst en iedereen een eerlijke kans geven op het verduurzamen van een woning.

DELTA Tarieven

DELTA biedt biedt contracten met vaste en variabele energieprijzen aan. Bij een contract met een vaste energieprijs, blijft het tarief gedurende de contractperiode gelijk. Dit kan voor één of meerdere jaren het geval zijn.
Het getoonde tarief voor stroom en gas is inclusief energiebelasting en 21% btw. De tarieven zijn gebaseerd op basis van een nieuw modelcontract met een verbruik tot 10.000 kWh stroom en 170.000m3 gas. De terugleververgoeding is gebaseerd op het enkeltarief.
Als je instapt kunnen de tarieven anders zijn dan hieronder getoond. Kijk voor de meest actuele tarieven op energieprijzen. Voor de terugleververgoeding kan je terecht op terugleververgoeding.

Product Tarief
Stroom enkel € 0,465
Stroom normaal € 0,474
Stroom dal € 0,454
Gas € 1,820
Terugleververgoeding € 0,135

Laatste update: 6 maart 2023


Meld je nu aan voor ons energiecollectief!

Nieuw bij EasySwitch.nl: Gezamenlijk energie inkopen. Schrijf je vrijblijvend in voor ons energiecollectief en profiteer van een scherpe energiedeal.

wekker-alert


variabele tarieven DELTA

Daluren van DELTA

Alleen als jij een meter met een dubbel telwerk hebt of een slimme meter maak jij gebruik van het daltarief. Met een enkele meter betaal je een bedrag wat een combinatie is tussen het laag- en hoog tarief.

Wanneer de dal- en piekuren zijn hangt af van je netbeheerder. De energieleverancier heeft hier niks over te zeggen. Afhankelijk van de regio waar je in woont kunnen de dal- en piekuren verschillen. In de tabel hieronder staat per provincie wanneer de dal- en piekuren zijn.

Provincie Daluren
Groningen 23:00 – 07:00
Friesland 23:00 – 07:00
Drenthe 23:00 – 07:00
Overijssel 23:00 – 07:00
Gelderland 23:00 – 07:00
Flevoland 23:00 – 07:00
Utrecht 23:00 – 07:00
Noord-Holland 23:00 – 07:00
Zuid-Holland 23:00 – 07:00
Noord Brabant 21:00 – 07:00
Limburg 21:00 – 07:00
zonne energie DELTA

Terugleververgoeding van DELTA

Bij DELTA krijg je als terugleververgoeding het leveringstarief dat in je contract staat, excl. btw. Je hebt alleen recht op een terugleververgoeding wanneer je zelf energie opwekt met zonnepanelen.
Aan het eind van het jaar zal je energieleverancier gaan salderen. Dan wordt er gekeken hoeveel energie jij hebt opgewekt en hoeveel jij hebt verbruikt. Als je meer hebt opgewekt dan je hebt verbruikt kan het zo zijn dat je geld terug krijgt van DELTA.

Welkomstkorting of welkomstcadeau

Alleen via vergelijkingswebsites zoals EasySwitch.nl ontvang je welkomstkortingen en sluit je energiecontracten af tegen actietarieven. Waarom alleen via EasySwitch.nl? Omdat energieleveranciers graag klanten willen winnen. Om bovenin uit te komen uit de vergelijker, moet een leverancier een aantrekkelijk actietarief bieden. De acties die je bij ons op de website vindt, zal je dan ook niet tegenkomen op de website van DELTA zelf.


Welke contracten heeft DELTA

DELTA biedt zowel vaste als variabele energiecontracten aan met een looptijd van één, drie of vijf jaar. Binnen deze contracten wordt er onderscheid gemaakt tussen groene contracten, grijze contracten en gecombineerde contracten. De energiecontracten van DELTA zijn groen of gecombineerd. Gecombineerd wil zeggen dat het uit zowel groen als grijze stroom kan bestaan.

Waar haalt DELTA de energie vandaan?

Soort energie Product % duurzaam
DELTA Energie B.V. 50,82% Windenergie EU
0,04% Waterenergie NL
0,76% Zonne-energie NL
40,90% Biomassa NL
100% duurzaam
DELTA Groene Stroom 1,60% Windenergie NL
50,38% Windenergie EU
48,02% Biomassa NL
100% duurzaam
groen DELTA

Hoe ziet WISE de energieleverancier DELTA?

WISE geeft DELTA een 6,0 in hun groene energievergelijker 2021. Het cijfer is opgebouwd uit drie onderdelen: investeringen, inkoop en levering. Zij beoordelen DELTA als onafhankelijke organisatie. Voor DELTA liggen de kansen bij het verbeteren van het inkoopbeleid.

Voor ons eigen duurzaamheidslabel kijken wij naar het energiecontract dat wordt aangeboden via ons; is dat groen, grijs of gecombineerd. Wij vinden dat een groen contract alleen het label duurzaam mag krijgen wanneer de stroom in Nederland wordt opgewekt via hernieuwbare bronnen; wind, water, zon. En wanneer het gas minstens CO2-gecompenseerd is. Het kan dus voorkomen dat het gehele energiebedrijf binnen het onderzoek van WISE minder scoort. Maar dat het energiecontract in onze vergelijker hoog staat onder duurzaamheid. Dat betekent dat het product wat ze via ons aanbieden volgens onze maatstaven duurzaam is.
Wij laten altijd het cijfer van WISE in onze vergelijker zien, zodat jij zelf kan beslissen of je bij deze energieleverancier aangesloten wilt zijn of niet.


Wat te doen bij verhuizen

Je moet zelf aangeven bij DELTA als je op het punt staat om te verhuizen. Dit kan je digitaal doen via MijnDELTA. Je moet uiterlijk twee weken voordat je verhuist aan DELTA je nieuwe adres hebben doorgegeven.
Binnen vijf werkdagen na je verhuizing moet je de meterstanden van je oude en nieuwe adres schriftelijk hebben doorgegeven met jouw handtekening.

DELTA ziet een verhuizing niet als geldige reden om tussentijds je contract bij op te zeggen. Je neemt dus het contract mee naar je nieuwe woning. Dit betekent niet dat je een geheel nieuw contract hebt. Je neemt je oude contract mee met de oude voorwaardes en resterende looptijd.
Als je tijdelijk twee adressen hebt dan zal DELTA op beiden adressen gas en/of elektriciteit leveren. Zodra je geen gas en/of elektriciteit meer nodig hebt bij jouw vorige woning moet je zelf dat contract opzeggen.

contract DELTA

Opzeggen DELTA

Opzeggen bij DELTA kan dit schriftelijk of digitaal. De wettelijke opzegtermijn is 30 kalenderdagen. Let er wel op dat je een opzegvergoeding moet betalen als je vroegtijdig je contract opzegt. De hoogte van de opzegboete is afhankelijk van het soort contract en de resterende looptijd. Dit kun je nalezen in de contractvoorwaarden van DELTA.

DELTA vergelijken met andere energieleveranciers

Je zoekt een nieuwe energieleverancier en overweegt een overstap naar DELTA? Maak gebruik van onze energievergelijker. Je krijgt een overzicht van meerdere energieleveranciers en hun tarieven. Vergelijk verschillende mogelijkheden en vind de energieleverancier met de beste voorwaarden tegen de scherpste prijs.

Vergelijk


Zakelijke energie DELTA

DELTA biedt naast particuliere energiecontracten ook zakelijke energiecontracten aan.

Zakelijke contactgegevens

Telefoonnummer: 0118–883838
Openingstijden zakelijk: maandag t/m vrijdag 8:30 tot 21:00
zaterdag: 9:00 tot 13:00 uur
E-mailadres: zakelijk@deltaenergie.nl

DELTA Zakelijk energiecontract afsluiten

Wanneer jij een DELTA Zakelijk energiecontract wil afsluiten is het belangrijk om op de volgende punten te letten:

actietarief DELTA

  • Type aansluiting: Voordat je een zakelijk energiecontract afsluit is het belangrijk om uit te zoeken welk type aansluiting er in het (kantoor)pand aanwezig is en/of welk type je nodig hebt.
  • Functie: Heeft het adres alleen een kantoorfunctie of is er ook sprake van een woonfunctie.
  • BTW: De zakelijke energietarieven van DELTA zijn exclusief btw.
  • Annuleren: DELTA hanteert een bedenktijd van 14 dagen. Als je wilt annuleren moet je dit zelf doen door te bellen, mailen of het online annuleringsformulier in te vullen.

Zakelijke energie

Beoordeling klantervaringen
6,6
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Beoordeling Easyswitch
4,7
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Gemiddelde beoordeling:
6,6 uit 10

Klantervaringen

18 August, 14:46 B. Driedijk Beoordeling: 6,6
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Goede leverancier
Ik raad Delta energie aan.
09 August, 07:03 A. Dekker Beoordeling: 10,0
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Super snel alles gegaan
Ik raad Delta energie aan.
06 July, 18:07 M. Wisse Beoordeling: 3,6
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Contract is zeer summier. Komt zeker niet overeen met de aanbieding in EasySwitch. nl. Vandaar voortijdig geannuleerd.
Ik raad Delta energie af.
22 August, 07:48 B. Kroesbergen-Roks Beoordeling: 7,0
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Ondanks dat ik al jaren medio juli voor 3 adressen overstap bij easy switch ging het dit jaar bij 1 van de 2 adressen bij United Consumer met de data niet goed (2 dagen ). Terwijl bij de andere adres bij Unite Consumer het wel goed ging. Zeer vreemde gang van zaken omdat ik altijd op één moment overstap en aangeef dat ik zo snel als mogelijk wil overstappen natuurlijk als calvinist zonder boete en met de korting uiteraard. Het meisje van de klantenservice Easy Switch verdient wel een dikke pluim voor haar geduld. Tip voor Easy Switch pas je website aan door de klant zelf een datum of maand van overstap te laten vermelden.
Ik raad Delta energie aan.
29 July, 19:54 J. de Jonge Beoordeling: 4,4
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Ik ben slechts een jaar weggeweest bij Delta na jaren cliënt te zijn geweest. uitgaan van oude gegevens bleek uit niets, ik ben slechts een jaar weggeweest bij delta.
Ik raad Delta energie aan.
28 December, 07:06 M Wijfje Beoordeling: 2,4
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Wij zijn nog in discussie met delta, omdat ze ons andere tarieven aanbieden als wat we met jullie site voorgeschoteld kregen. Zodoende komt ons termijnbedrag €50 per maand duurder uit als we op jullie site berekend hadden!
Ik raad Delta energie af.
27 December, 15:31 T Eiff Beoordeling: 6,0
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Laatste keer dat ik overstap naar Delta. Wordt gelijk geconfronteerd met bijna het dubbele voorschot bedrag. Valt me van EasySwitch ook tegen,ik denk iets beter je huiswerk doen.
Ik raad Delta energie af.
09 October, 07:02 J Kranendonk Beoordeling: 9,4
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Goed
Ik raad Delta energie aan.
05 July, 20:49 C Koppenhagen Beoordeling: 5,6
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
De informatie voor aanvang van contract wordt erg laat gegeven, uiteindelijk gebeld.
Ik raad Delta energie af.
21 January, 20:11 JJ Almere Beoordeling: 4,6
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Verzoek gedaan om per 02 nov over te stappen en het was prima. Hebben ze het niet gedaan (30 min gesproken met de klantenservice). We roepen allemaal, klant centraal. Maar het gaat zo vaak mis, men is gewoon niet in staat om het werk in 1 keer goed te doen!
Ik raad Delta energie af.
21 January, 12:49 J Geldermans Beoordeling: 10,0
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Kan niet beter!
Ik raad Delta energie aan.
15 January, 10:15 G Teunis Beoordeling: 6,0
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Ik kon niet overstappen voor het aangeboden tarief omdat ik nog niet een half jaar geen klant meer bij Delta was. Kan alleen een contract afsluiten wat minimaal 2 cent de kWh duurder was. Ben dus overgestapt naar Engie
Ik raad Delta energie aan.
10 January, 05:15 P Bouma Beoordeling: 7,0
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid

Ik raad Delta energie aan.
14 December, 18:28 C Brok Beoordeling: 7,4
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Ik ben in november overgestapt, dus noggeen ervaring met de punten waar ik 1 ster aan heb gegeven
Ik raad Delta energie aan.
09 December, 07:23 K Aaij Beoordeling: 7,6
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Tot nu toe heel tevreden met alles
Ik raad Delta energie aan.
02 December, 10:33 H. de Vries Beoordeling: 7,0
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Nog vrij pril, 1x betaling (vrij hoog maandelijks bedrag) afgeschreven, nog geen contact met klantenservice gehad, dus nog even de kat uit de boom kijken hoe het verder gaat lopen dit jaar.
Ik raad Delta energie aan.
26 November, 11:44 H Bryan Beoordeling: 7,4
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
andere start datum dan was gezegd, online zijn ze niet te bereiken meterstanden doorgegeven via website, kreeg alleen melding van gasmeterstand doorgegeven. Gebeld 10 minuten geduurd elektra meterstanden weer doorgegeven ze gaven toe dat de fout bij hun lag en alles was nu geregeld. week later een mail dat ik de meterstanden niet had doorgegeven. ik heb hier niet meer op gereageerd. afwachten hoe de rest verloopt.
Ik raad Delta energie aan.
07 November, 12:06 L Hendriks Beoordeling: 4,6
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Wegens de te vroege overstap die Delta maakte waardoor ik m’n bonus bij Oxxio kwijtraakte. Dat hebben jullie gecompenseerd en dat vind ik SUPER ATTENT! Maar Delta is daarin dus niet netjes geweest. Ik begreep van jullie dat jullie daar ook behoorlijk geïrriteerd over zijn. Verder is de klantenservice niet echt klantgericht en kom ik niet op mijnDelta.nl wegens een lastig traject en inmiddels kennelijk verlopen inlogcode. Kan aan mij liggen,maar ik vond het niet zo simpel als ze het voorhouden. Voor jullie alle lof!
Ik raad Delta energie af.
02 October, 10:14 J Brouwer Beoordeling: 6,0
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Geen idee want ik heb nog geen gas gebruikt. Rekening per maand is volfens afspraak.
Ik raad Delta energie aan.
11 September, 07:31 G Otter Beoordeling: 9,0
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Overstap ging prima, niets op aan te merken.
Ik raad Delta energie aan.
10 September, 18:21 W Vliet Beoordeling: 5,0
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Moeilijk om met Delta in contact te komen, alleen \"on line \". contacten afstandelijk !
Ik raad Delta energie af.
14 August, 07:55 F Goossens Beoordeling: 7,4
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Net overgestapt dus een aantal zaken nog niet gebruikt
Ik raad Delta energie aan.
07 August, 07:39 J Siepman Beoordeling: 9,0
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Geen moet het nog ondervinden
Ik raad Delta energie aan.
31 July, 10:57 C Wijnnobel Beoordeling: 3,6
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Nu al spijt, overgestapt hoor weinig of niks maar wel ineens 225 afschrijven. bij de vorige leverancier betaalde ik 220 en kreeg 404,20 terug Je zou dan denken dat het maandbedrag aangepast wordt maar nee hoor zonder enige berichtgeving schrijven ze gewoon nog meer af echt belachelijk
Ik raad Delta energie af.
09 July, 07:20 P Sneijers Beoordeling: 10,0
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Tot nu toe enkel positieve ervaringen
Ik raad Delta energie aan.
07 May, 12:24 G Bout Beoordeling: 8,4
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
de overstap hebben wij gedaan met easyswitch. ik denk al voor de 5e keer inmiddels. nu hebben wij gekozen voor Delta en een contract van 3 jaar. in voorgaande jaren is het altijd goedgegaan maar na de overgang naar Delta kregen wij een boete van ? 100,00 van onze oude leverancier. Na een telefoontje aan easyswitch deelde zij ons mede dat dit ons probleem was, misschien logisch maar een begindatum kunnen wij niet invullen en wordt bepaald/vastgesteld door Delta. Medewerker zou contact opnemen met Delta en ons daarna berichten. tot op heden hebben wij niets vernomen. Delta is mijns inziens prima alleen doordat het ons ? 100,00 kost is het voordeel van de overstap minder.
Ik raad Delta energie aan.
29 April, 12:27 H Vonk Beoordeling: 6,0
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
De communicatie laat het wel afweten.
Ik raad Delta energie af.
18 March, 14:56 K Kessels Beoordeling: 4,4
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Delta is voor mij op dit moment nog lastig te beoordelen.: - prijsoverzichten heb ik (nog) niet ontvangen; - van de online hulp en klantenservice heb ik nog geen gebruik gemaakt; - er heeft pas 1 betaling plaatsgevonden
Ik raad Delta energie aan.
13 March, 08:25 A Rosu Beoordeling: 5,4
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Difficult to transition from another provider; online profile was not activated, so had to call the Customer Service. Difficult to declare the meter.
Ik raad Delta energie af.
12 March, 08:23 T Lamberts Beoordeling: 4,6
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Helaas kon ik de overstapbonus nergens terugvinden bij de voorwaarden die later gestuurd zijn .Na telefonisch informatie te hebben gevraagd heeft men mij verteld dat dit mogelijk komt doordat dit door easySwitch wordt verrekend. Ik wacht het dan wel af en mocht dit niet kloppen dan zal ik dus ook nooit meer gebruik maken van deze diensten maar zelf de volgende overstapmaken of een andere bemiddelaar zoeken. Misschien kunt u duidelijkheid verschaffen in deze zaak want ik heb ook een keer met jullie gebeld maar daar zei men mij contact op te nemen met Delta. Ik blijf dit volgen en hou de vinger aan de pols. Mvg Ton Lamberts.
Ik raad Delta energie af.
25 February, 19:21 F Havermans Beoordeling: 9,0
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Goede snelle afhandeling aanvraag.
Ik raad Delta energie aan.
11 February, 10:50 D Mous Beoordeling: 3,6
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
ik kan met geen mogelijkheid een account aanmaken voor mijn delta. 2x contact gehad met delta en ben hier niet verder meegekomen. Geeft steeds aan dat het e.mail adres al in gebruik is, na verschillende pogingen. Wacht nu op het betalingsbericht om mijn bedrag te kunnen herzien. Tot nu toe nog niets ontvangen.
Ik raad Delta energie af.
09 February, 11:07 J Plasmans Beoordeling: 6,6
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Delta heeft bij mij de meterstand per 31-12-2017 niet opgevraagd omdat men er, ten onrechte, van uitging dat de standen uitgelezen konden worden. Ik heb daarom de standen telefonisch aan hen door moeten geven.
Ik raad Delta energie aan.
06 February, 12:50 J Katsman Beoordeling: 8,0
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Omdat ik tevreden ben. Easyswitch website functioneerde een aantal malen slecht, maar met de snelle telefonische ondersteuning kwam het goed.
Ik raad Delta energie aan.
05 February, 08:01 A de Laat Beoordeling: 6,4
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Heb helaas bij het onderdeel prijsinzichten 1 ster gegeven. Bij de easyswitch site kwam bij de vergelijking een heel ander maandbedrag uit. Delta diende een 1 e maandbedrag in van 37 euro meer per maand! Dus wie geeft geen juiste info ?
Ik raad Delta energie af.
18 January, 09:12 T Sande Beoordeling: 8,4
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Overstap is uitstekend verlopen, snel en efficiënt.
Ik raad Delta energie aan.
17 January, 11:15 J Aarts Beoordeling: 3,0
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
pas nadat ik gebeld had, terwijl de overstapdatum al voorbij was tel. de standen door kunnen geven. het maandbedrag aanzienlijk hoger dan bij easyswitch aangegeven
Ik raad Delta energie af.
04 January, 09:59 J van de Port Beoordeling: 6,0
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Ik heb nog weinig ervaring met Delta, ben pas vanaf 1 januari 2018 overgestapt
Ik raad Delta energie aan.
02 January, 11:02 D Geerts Beoordeling: 8,4
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Easy Switch heeft gevraagd een beoordeling te geven. Aan Delta Comfort hebben we nog geen betalingen gedaan; dus geen oordeel, we gaan ervan uit dat dit vlekkeloos gaat verlopen. De Klantenservice hebben we enkel nodig gehad vanwege het vergeten van mijn wachtwoord en gebruikersnaam; geen enkel probleem, via mail doorgekregen. Of Delta Comfort gebruik maakt van duurzame energie weten we (nog) niet; het voorstel uit prijsoverwegingen hebben we van Easy Switch gekregen. Tot nu toe hebben we nog geen probleem ervaren. Het doorgeven van meterstanden hebben we wel al aan Delta Comfort gedaan, maar vermoedelijk moet dat nog via Enexis worden geregeld; daar wachten we nog op
Ik raad Delta energie aan.
12 December, 19:36 R Renne Beoordeling: 2,4
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Ik verbruik al jaren ongeveer ?200 per maand (historische gegevens) en dan zet Delta het voorschot op ?300 !!!! Na telefonisch contact correctie maar het duurde ruim 15 minuten voordat ze hieraan gehoor gaven.... Totaal onduidelijk waarom Delta dit doet. Schandalige gang van zaken wat mij betreft !!!
Ik raad Delta energie af.
02 December, 07:34 T Janssen Beoordeling: 8,4
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Probleemloos overgestapt.
Ik raad Delta energie aan.
21 January, 16:00 Wetering Beoordeling: 3,6
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Delta kwam na een uitgebreide vergelijking naar voren als de goedkoopste maar ik betaal nu een derde meer dan bij mijn vorige leverancier. Dat lijkt me een fout van Easyswitch, maar Delta kan niet inzichtelijk maken waar de kosten hem in zitten en ook niet wat mijn verbruik precies is (pas als ik een jaarrekening heb en dat duurt nog een paar maanden). Heb inmiddels bij een andere leverancier alweer een aanvraag gedaan. Absoluut spijt van mijn overstap.
Ik raad Delta energie af.
05 January, 13:25 Walchren Beoordeling: 7,6
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Het totale jaar overzicht krijg ik pas na een jaar.
Ik raad Delta energie aan.
05 January, 09:28 Bisschop Beoordeling: 6,6
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
omdat ze mijn geholpen hebben met laverancier
Ik raad Delta energie aan.
05 January, 08:09 Heeren Beoordeling: 7,4
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Ben tevreden met hun diensten, en hun prijs.
Ik raad Delta energie aan.
05 January, 07:47 Wolff Beoordeling: 7,4
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
ik wacht af wat de nieuwe aanbieding wordt
Ik raad Delta energie aan.
05 January, 06:03 Droogendijk Beoordeling: 10,0
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Goede no-nonsense leverancier.
Ik raad Delta energie aan.
24 December, 00:08 Kaars Beoordeling: 7,4
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Tot dusverre ( 3 maanden ) tevreden
Ik raad Delta energie aan.
23 December, 15:26 Janssen Beoordeling: 8,4
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Goede en goedkope leverancier, waar je nog als mens en niet als nummer behandeld wordt.
Ik raad Delta energie aan.
15 September, 02:51 Beoordeling: 4,6
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid

Ik raad Delta energie aan.
15 September, 00:41 Jack Beoordeling: 7,0
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Erg fijn die hoge welkomstpremie Correcte overstap verder geen problemen.
Ik raad Delta energie aan.
15 September, 22:31 joost Beoordeling: 6,6
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
na vergelijken op easyswitch kwam delta er als goedkoopste optie naar boven dus had ik deze maar gekozen. na een tijdje zag ik dat een ander goedkoper was maar was de bedenktijd al voorbij. jammer
Ik raad Delta energie aan.
15 September, 20:21 Martine Beoordeling: 4,6
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
hoe is het mogelijk... de online klantenservice van Delta is echt om te janken, geven geen duidelijk antwoorden
Ik raad Delta energie aan.

Wat doet EasySwitch.nl en wat doet DELTA?

EasySwitch.nl helpt je bij het vergelijken van energieleveranciers. Met de energievergelijker kun je kijken welke energieleverancier de scherpste tarieven aanbiedt. Wanneer het blijkt dat DELTA de voor jou de voordeligste aanbieding heeft kun je via EasySwitch.nl overstappen. Zodra je de overstap compleet maakt, word je aangemeld bij DELTA. Zij zorgen ervoor dat jouw oude energiecontract wordt opgezegd. Op deze manier stap je makkelijk en snel over en hoef je zelf niets te doen. Houd er rekening mee dat het nog 4-6 weken kan duren voordat je daadwerkelijk overstapt naar DELTA . Dit heeft te maken met de verwerkingstijd en de opzegtermijn.

Welke opzegboete hanteert DELTA?

De hoogte van je opzegboete wordt bepaald door het soort contract en de resterende looptijd van het energiecontract. De Autoriteit Consument & Markt (ACM) heeft een maximum bepaald wat DELTA mag hanteren als opzegvergoeding. Let er wel op dat ze dit voor zowel elektriciteit én gas mogen vragen. Je betaalt dus maximaal het dubbele bedrag.
Resterende contractduur Boete
1 tot 18 maanden € 50,- per overeenkomst
18 tot 24 maanden € 75,- per overeenkomst
24 tot 30 maanden € 100,- per overeenkomst
Meer dan 30 maanden € 125,- per overeenkomst

Neemt DELTA je opzegboete over?

Nee, in principe neemt DELTA geen opzegboetes over, tenzij anders vermeld in de actievoorwaarden.

Hoe verlopen betalingen aan DELTA?

De betalingen aan DELTA verlopen via een automatische incasso. DELTA schrijft het bedrag rond de 28e van de maand af van je rekening. De betaling is altijd achteraf en het is niet mogelijk om de afschrijfdatum aan te passen. Als je liever via acceptgiro, zelf met ideal of internetbankieren wilt betalen vraagt DELTA 2,50 euro voor de administratiekosten.

Wat is het kijkvenster van DELTA?

DELTA hanteert een kijkvenster van 90 dagen. Het is dus mogelijk om vanaf 90 dagen voor het einde van je contract kosteloos te switchen naar een andere energie aanbieder.

Wat is de minimale betaling bij DELTA?

Bij DELTA wordt de terugleververgoeding verrekend op de jaarafrekening. Je betaald dus elke maand het vaste bedrag wat je zelf hebt afgesproken. De minimale betaling bij DELTA is 5 euro per maand. Dit kan je niet zelf instellen. Eind van het jaar laat DELTA weten of je nog geld terug krijgt, bij moet betalen of quitte speelt.

Wat is de verwerkingstijd van mijn aanvraag bij DELTA?

Als jij een contract-aanvraag bij DELTA hebt gedaan dan moet je rekening houden met een verwerkingstijd van 4 tot 6 weken.

Hoe krijg ik mijn bevestiging van DELTA?

Nadat je een aanvraag bij DELTA hebt gedaan krijg je binnen 5 dagen bericht. Ze sturen meerdere mails met informatie.

Hoe wordt het maandbedrag vastgesteld?

Het maandbedrag wordt gebaseerd op het historisch verbruik van de woning. Dit vragen ze op bij de netbeheerder.

kan je het maandbedrag aanpassen bij DELTA?

Ja je kan het maandbedrag bij DELTA zelf aanpassen. Via MijnDELTA kan je het termijnbedrag wijzigen. Je kan het maximaal 15% verlagen en 100% verhogen.

Is een spoedaanvraag mogelijk bij DELTA?

Ja, DELTA accepteert spoedaanvragen. Dit kan niet via ons. Je moet zelf bellen naar de klantenservice van DELTA. Houd rekening dat ze een borg van 300 euro per product vragen.

Wordt er een kredietcheck gedaan DELTA?

Ja, DELTA maakt gebruik van een kredietcheck.

Heeft de leverancier een app/online omgeving met gebruikersoverzicht?

Ja, DELTA heeft een app. Ze hebben daarnaast ook een online omgeving waarin je al je facturen, contactgegevens, betaalgegevens (aanpasbaar), overeenkomst, meterstanden (kan je ook online indienen) en veelgestelde vragen kan vinden.
6,6

Contactgegevens

Adres
Buitenruststraat 10
4337EH, Middelburg
Telefoonnummer
0118 - 22 55 00
Website
Wil jij meer weten over de energieleverancier DELTA? Wij hebben zoveel mogelijk informatie over de leverancier voor je op een rijtje gezet: tarieven, contactgegevens, beoordelingen, veelgestelde vragen en meer. Meteen de actietarieven en welkomstkortingen van DELTA bekijken kan natuurlijk ook. Vergelijk energieprijzen om te zien welk energieproduct bij jouw verbruik past.

Vergelijk leveranciers

Zojuist overgestapt