Door onze website te gebruiken, ga je akkoord met onze privacyverklaring
Ben je op zoek naar informatie over Eneco? Alle informatie die je nodig hebt vind je hier: tarieven, klantbeoordelingen, contactgegevens, veelgestelde vragen en meer. Vergelijk energieprijzen om te zien welk energieproduct bij jouw verbruik past. 

Met ruim twee miljoen klanten is Eneco een van de grootste spelers op de Nederlandse energiemarkt. De leverancier hoort bij een energiegroep waar ruim 7000 werknemers in dienst bij zijn. Eneco heeft vestigingen in Nederland, België, Groot-Brittannië, Frankrijk en Duitsland. Eneco heeft ruim 100 jaar ervaring in het leveren van energie.

 

Over Eneco

Eneco maakt deel uit van de Eneco Groep. Consumenten komen vooral in contact met Eneco als energieleverancier voor huishoudens. De groep houdt zich ook bezig met de opwekking van energie uit duurzame bronnen, de handel in energie en de zakelijke markt. Joulz, Stedin en Ecofys horen ook bij de Eneco Groep. Deze bedrijven richten zich op verschillende vakgebieden op de zakelijke markt.

 

Vergelijk Energie

 

Tarieven Eneco

Ben jij benieuwd naar de tarieven van Eneco? De energietarieven van Eneco veranderen ieder half jaar, in januari en in juli. Om de meest actuele tarieven te  bekijken maak je een vergelijking. Heb jij een contract met variabele tarieven, dan betaal je de meest actuele prijs voor energie. Heb je een contract met vaste tarieven, dan betaal je het energietarief zoals deze is vastgelegd aan het begin van je contract. Je profiteert dan niet van eventuele prijsdalingen. Wil jij de allergoedkoopste energie, dan raden wij je aan ieder jaar opnieuw te kiezen voor het actietarief. Dit wordt vaak gecombineerd met een welkomstkorting. Het actietarief geldt vaak maar één jaar en de welkomstkorting krijg je wanneer het jaar is afgelopen. Zit jouw contractjaar erop, dan maak je gewoon opnieuw een vergelijking en kies je opnieuw voor een mooie aanbieding. Bekijk de actuele acties en tarieven van Eneco meteen in onze energievergelijker.

 

Hoe duurzaam is Eneco energie?

Eneco maakt geen gebruik van kernenergie of van kolengestookte centrales. Het bedrijf investeert in energiebesparing, wind- en zonneprojecten en biomassa. De duurzaam opgewekte energie wordt aangevuld met energie die is opgewekt in gascentrales. Eneco heeft als doelstelling een volledig duurzame koers te volgen. De groeiende vraag naar groene energie hoopt Eneco te ondervangen door te investeren in Europese initiatieven, bijvoorbeeld windenergie in Groot-Brittannië en zonne-energie in Frankrijk.

 

Eneco tarieven

Eneco biedt vaste en variabele energieprijzen. Bij een contract met een vaste energieprijs, blijft het tarief gedurende de contractperiode gelijk. Dit kan voor één of meerdere jaren het geval zijn. Bij een contract met een variabele energieprijs kunnen de tarieven veranderen. Deze worden tweemaal per jaar aangepast op basis van de marktprijzen. Bekijk de actuele energietarieven van Eneco door een vergelijking te maken.

 

Wanneer geldt het laag- en normaaltarief?

De tijden van het lage en normale tarief verschillen per regio. In Noord-Brabant en Limburg geldt tussen 7.00 en 21.00 uur op werkdagen het normaaltarief. In de rest van Nederland geldt het normaaltarief op werkdagen tussen 7.00 en 23.00 uur. Buiten deze tijden om betaal je het laagtarief. Dat is dus ‘s nachts, in het weekend en op feestdagen. Op de volgende feestdagen betaal je het laagtarief: Nieuwjaarsdag, Tweede Paasdag, Koningsdag, Hemelvaartdag, Tweede Pinksterdag, Eerste en Tweede Kerstdag. Wil je de huidige tarieven van Eneco bekijken? Energie vergelijken doe je via de energievergelijker. Je kunt de tarieven dan meteen vergelijken met andere aanbieders. Zo weet je zeker dat je de scherpste aanbieding vindt.

 

Toon – De slimme thermostaat van Eneco

Eneco biedt ook een slimme thermostaat aan. De Toon. Met deze slimme thermostaat kun je real time zien hoeveel energie je verbruikt. De slimme thermostaat biedt je de mogelijkheid je verbruik te vergelijken met eerdere periodes, vergelijkbare huishoudens of zelfs met vrienden. Toon wordt gekoppeld aan de voorwaarden van jouw energiecontract. Op de slimme thermostaat zie je dan meteen hoeveel je energieverbruik kost. Als je boven de inschatting verbruikt krijg je een melding. Eneco biedt Toon niet alleen aan aan eigen klanten. Ook als je een contract hebt bij een andere energieleverancier, is het mogelijk Toon van Eneco te nemen.

 

De slimme meter bij Eneco

De slimme meter is een digitale energiemeter. Net als bij de oudere meter wordt het verbruik van elektriciteit en gas gemeten. Het verschil is dat met de slimme meter je netbeheerder je verbruik op afstand kan uitlezen. Het is dus niet meer nodig om zelf de meterstanden door te geven aan de energieleverancier. Tussen 2015 en 2020 bieden de netbeheerders alle huishoudens in Nederland een slimme meter aan. Dit gaat per wijk. Je krijgt vanzelf bericht wanneer je aan de beurt bent.

 

De slimme meter vereenvoudigt het meten van het energieverbruik voor de consument. Enkele voordelen van een slimme meter bij Eneco:

  • Je hoeft zelf geen meterstanden meer door te geven;
  • Als je energie teruglevert, wordt dit ook gemeten;
  • Je kunt online via Mijn Eneco je maandelijkse verbruik bekijken;
  • In combinatie met de Toon thermostaat zie je meteen je verbruik.

De terugleververgoeding van zonnepanelen

Als je een analoge meter hebt, draait de meter zelf voor- of achteruit naarmate er energie wordt verbruikt of opgewekt. De energie die je teruglevert wordt dus al van het verbruik afgetrokken. Dit verbruik wordt niet apart gespecificeerd. Als je een digitale meter hebt, worden de levering en teruglevering apart geregistreerd. Bij beide meters krijg je voor ieder kWh die je zelf opwekt een besparing die gelijk is aan het volledige energietarief. Dit is de kale leveringstarief volgens het contract, inclusief energiebelasting, btw en opslag duurzame energie.

 

Wek jij meer energie op dan je verbruikt?

Over het algemeen wordt er per huishouden meer energie verbruikt dan er wordt opgewekt met zonnepanelen. Als je per jaar toch meer produceert dan je verbruikt, betaalt Eneco je voor de opgewekte stroom een vastgesteld tarief terug.

 

Contactgegevens Eneco

Telefoon0900 – 0201
Kosten € 0,45 per gesprek + de gebruikelijke belkosten
BereikbaarWerkdagen 8.00 – 18.00 uur
Websitehttp://www.eneco.nl/

 

Gas- en stroomstoringen bij Eneco energie

Wat te doen bij een gas- en/of stroomstoring? Probeer eerst te achterhalen of jij de enige in de buurt bent zonder gas of stroom. Op de website gasenstroomstoringen.nl kun je heel snel zien wat er aan de hand is. Als je niet in de gelegenheid bent deze website te bereiken, kun je ook bellen naar het nationale storingsnummer, 0800-9009. Dit gratis nummer is altijd bereikbaar. Bij een gaslucht wordt geadviseerd meteen te bellen.

 

Betalingen aan Eneco

Eneco bied je meerdere betalingsmogelijkheden. Je kunt de nota betalen per automatische incasso, met iDEAL, per acceptgiro en zelfs op het Postkantoor of GWK.

 

Wat te doen bij verhuizing?

Geef minimaal twee weken van tevoren aan dat je gaat verhuizen. Dat kan via de website van Eneco of door contact op te nemen met de klantenservice (0900 – 0201, € 0,45 per gesprek plus de gebruikelijke belkosten).

 

Opzeggen contract bij Eneco

Als je een energiecontract wilt opzeggen, kun je dit doorgeven aan de klantenservice van Eneco. Het nummer is 0900 – 0201. Je betaalt € 0,45 per gesprek plus de gebruikelijke belkosten.

 

Opzegtermijn Eneco energie

Voordat je overstapt is het verstandig om te controleren of je huidige contract een opzegtermijn bevat. Wil je het contract voortijdig opzeggen? Eneco brengt dan een boete in rekening. Afhankelijk van de resterende contractduur wordt de boete bepaald.

 

Resterende contractduurBoete
1 tot 18 maanden€ 50,- per overeenkomst
18 tot 24 maanden€ 75,- per overeenkomst
24 tot 30 maanden€ 100,- per overeenkomst
Meer dan 30 maanden€ 125,- per overeenkomst

 

 Neemt Eneco je opzegboete over?

Onder bepaalde voorwaarden neemt Eneco je opzegboete over. Als je een leveringsovereenkomst met een vaste looptijd bij je oude energieleverancier opzegt, vergoedt Eneco mogelijk de opzegboete. Je moet dan een nieuw contract afsluiten van minimaal 3 jaar en het moet worden vermeld in de (actie)voorwaarden van je overeenkomst. De boete wordt tot €125 per energieproduct vergoed, met een maximum van € 250 per klant.

 

Overstappen van energieleverancier

Je zoekt een nieuwe energieleverancier en overweegt een overstap naar Eneco? Maak gebruik van onze energievergelijker. Je krijgt een overzicht van meerdere energieleveranciers en hun tarieven. Vergelijk verschillende mogelijkheden en vind de energieleverancier met de beste voorwaarden tegen de scherpste prijs.

 

Wat doet EasySwitch.nl en wat doet Eneco?

EasySwitch.nl helpt je bij het vergelijken van energieleveranciers. Met de energievergelijker kun je kijken welke energieleverancier de scherpste tarieven aanbiedt. Wanneer het blijkt dat Eneco de goedkoopste energieleverancier is, dan kun je via EasySwitch.nl overstappen.  Zodra je de overstap compleet maakt, word je aangemeld bij Eneco. Zij zorgen ervoor dat jouw oude energiecontract wordt opgezegd. Op deze manier stap je makkelijk en snel over en hoef je zelf niets te doen.

 

Let op: voor de exacte voorwaarden van de energiecontracten kun je terecht op de website van Eneco. Vergelijk de energietarieven met die van andere leveranciers via de energievergelijker.

 

Vergelijk Energie

Beoordeling klantervaringen
7,3
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Beoordeling Easyswitch
6,3
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Gemiddelde beoordeling:
6,8 uit 10

Klantervaringen

26 March, 13:08 H Beoordeling: 9,6
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Prima overzicht van Easyswitch, Eneco makkelijk bereikbaar voor vragen, en beiden zeer correcte klantenservice
Ik raad Eneco aan.
19 March, 13:58 H Kiers Beoordeling: 8,6
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
om dat alles zonder problemen is verlopen
Ik raad Eneco aan.
19 March, 10:28 A Alberts Beoordeling: 6,6
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
De overstap via easy switch verliep helaas niet vlekkeloos. Er leek eerst helemaal niets geregeld te zijn. Ook na telefonisch contact met Eneco) omdat ik maar niets hoorde) bleef een en ander op zich wachten. FOut bleek te hebben gelegen in het feit dat bij de aanmelding via easy switch het veld \'toevoeging huisnummer\' niet correct te zijn verwerkt (eigenlijk dus fout easy switch). uiteindelijk is alles toch geregeld, maar wel ruim twee weken later dan de bedoeling was.
Ik raad Eneco aan.
17 March, 08:23 H Hoekstra Beoordeling: 7,6
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
*
Ik raad Eneco aan.
16 March, 09:08 J Kevers Beoordeling: 6,6
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
omdat easy switch dit vroeg
Ik raad Eneco aan.
12 March, 13:41 M Gouma Beoordeling: 2,4
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
zeer slechte ervaring met eneco zit er nu helaas een jaar aan vast
Ik raad Eneco af.
09 March, 08:31 L Renkema Beoordeling: 8,4
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Eerste indruk is goed Verder nog even afwachten
Ik raad Eneco aan.
08 March, 10:21 C Grift van der Beoordeling: 9,0
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Eneco al eerder gehad ook toen tevreden
Ik raad Eneco aan.
07 March, 11:53 A Bosgoed Beoordeling: 9,0
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Goed prijs en instapbonus
Ik raad Eneco aan.
07 March, 10:18 L Boom van den Beoordeling: 9,0
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Geweldig
Ik raad Eneco aan.
05 March, 12:26 J Brand Beoordeling: 6,6
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Verkeerde datum van overstap toegepast.
Ik raad Eneco aan.
05 March, 08:41 A Heidema Beoordeling: 8,4
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Goede aanbieding, bekende naam
Ik raad Eneco af.
04 March, 10:41 E Rodenburg Beoordeling: 6,6
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Maandbedrag wijkt af van berekening easyswitch En nog geen afrekening van nle ontvangen.
Ik raad Eneco aan.
04 March, 08:38 J Grijpink Beoordeling: 7,4
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Prijs/peestatie
Ik raad Eneco aan.
29 February, 18:44 R Brandenburg Beoordeling: 6,6
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Moet nog overstappen per 1/03
Ik raad Eneco aan.
27 February, 16:03 P Albrecht Beoordeling: 6,4
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Tot en met deze maand int vorige energie-leverancier nog steeds geld, ik ben in december al overgestapt, bizar!!!
Ik raad Eneco aan.
26 February, 08:13 J Luijpers Beoordeling: 7,6
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Geen
Ik raad Eneco aan.
23 February, 10:53 J. van der Schaaf Beoordeling: 4,6
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Sinds de overstap word ik tot vervelends toe door andere energiemaatschappijen gebeld... Voor de overstap gebeurde dat (vrijwel) niet. Ze moeten toch ergens mijn telefoonnummer toegespeeld hebben gekregen...
Ik raad Eneco aan.
20 February, 05:55 H Berculo Beoordeling: 6,6
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Je krijgt je contract niet gemaild na eenpaar dagen na afsluuten en ze lieten het bijna op de verkeerde dag ingaan. Daar heb ik achteraan moeten bellen om het aan te passen
Ik raad Eneco af.
14 February, 08:23 W Blaauw Beoordeling: 8,4
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Scherpe prijs.
Ik raad Eneco aan.
12 February, 19:02 A Tanuwidjaya Beoordeling: 10,0
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Gewoon top!
Ik raad Eneco aan.
11 February, 12:07 J Rooij Beoordeling: 4,0
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
De overstap verloopt niet zoals het hoort. 9 december een contract aangeboden, zou 31 december ingaan. Mijn vorige leverancier schreef echter nog een termijn voor januari af. Bij navraag bij de service afdeling van Eneco bleek mijn contract nog niet geactiveerd. Toen dit wel werd gedaan kreeg ik van eneco een bericht dat ik was verhuisd (wat niet klopt) met daarbij een contract voor mijn \"nieuwe woning\" met slechtere voorwaarden dan het contract dat op 9-12 was aangeboden (hogere tarieven en geen welkomst bonus). Herhaaldelijk contact met eneco heeft dit tot nu toe niet opgelost, ondanks belofte van de service afdeling ( zie deze mail : Beste heer van Rooij, Naar aanleiding van ons telefoongesprek stuur ik u deze mail. Ik heb 2 interne verzoeken ingediend naar aanleiding van het nieuwe contract. Dit omdat het oude contract nooit actief is gegaan. Ik heb 1 intern verzoek ingediend voor de cashback van 155,- euro. Dat deze gewoon ook geld bij het nieuwe contract. En een ander intern verzoek dat het enkeltarief van het contract van 9-12 gehanteerd wordt bij het nieuwe contract. ) Tot nu toe lijkt het probleem nog niet opgelost. Ondanks dat ik al meterstanden doorgaf blijf ik bij herhaling verzoeken ontvangen dat ik dat nog moet doen . Als ik dit had geweten had ik nooit de overstap naar eneco gemaakt. Met vriendelijke groet, Keone van Bekkum?? Medewerker Klantenservice
Ik raad Eneco af.
31 January, 21:37 K Koeman Beoordeling: 6,0
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Ik heb binnen de opzegtermijn afgezegd. Heb via Vereniging Eigen Huis een contract afgesloten. Was goedkoper.
Ik raad Eneco af.
24 January, 18:10 J Veen Beoordeling: 10,0
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Het contract is nog niet ingegaan, maar ik geloof dat dit de derde keer al is dat jullie vragen om deze leverancier te beoordelen
Ik raad Eneco af.
23 January, 08:33 J Schrooten Beoordeling: 8,4
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Oke
Ik raad Eneco aan.
22 January, 11:37 J Berger Beoordeling: 9,0
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Alles probleemloos geregeld.
Ik raad Eneco aan.
20 January, 11:33 E Schneider Beoordeling: 6,4
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
de overstap is zonder het te merken uitgevoerd.
Ik raad Eneco aan.
19 January, 09:11 A Winter Beoordeling: 6,4
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Wordt om gevraagd, het maandbedrag wat de reden was om over te stappen blijkt uiteindelijk niet te kloppen. Maandbedrag was net zoveel als vorige energieleverancier. Dus klopt niets van, jammer dat men niet berekend wat afgesproken was.
Ik raad Eneco af.
16 January, 14:01 P van Megen Beoordeling: 3,0
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Ik kan alleen iets zeggen over het overstapproces. Dit vond ik slecht. Ik kreeg het contract pas op 23-12-2019 toegezonden. Ik weet nu nog niet of alles met oxio geregeld is. Ik kan nu nog geen redelijke beoordelingen geven. Daarom heb ik ook nee gezegd.
Ik raad Eneco af.
16 January, 09:19 S Jong Beoordeling: 3,4
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Helaas kan ik bij Eneco niet vinden of ze rekening houden met zonnepanelen. Vraag gesteld ,via computer maar krijg stom antwoord.
Ik raad Eneco af.
14 January, 08:24 H Olivier Beoordeling: 8,0
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Betaal 30 euro per maand meer en dat is bij het oversluiten niet aangegeven
Ik raad Eneco af.
11 January, 12:25 T Moonen Beoordeling: 6,4
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Gemakkelijk
Ik raad Eneco aan.
08 January, 08:24 M Langendoen Beoordeling: 2,4
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Mijn overstap is pas 22januarie , ik heb 20-11 -2019 een e-mail met contract gehad en 7-12-2019 een mail dat ze bezig zijn voor mij. Verder heb ik niets meer gehoord . Dus kan nog niks invullen .
Ik raad Eneco aan.
07 January, 08:03 E Winsen Beoordeling: 5,0
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Overstap niet geregeld
Ik raad Eneco af.
06 January, 14:09 H Idema Beoordeling: 8,0
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Al jaren voor ons een goede leverancier waar je elk jaar opnieuw de bonus korting kunt krijgen ?
Ik raad Eneco aan.
04 January, 20:02 H Hoogervorst Beoordeling: 3,6
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Slechte service. Ik kan niet mijn enenco activeren vanwege een oud account op mijn emailadres. Na veel mailverkeer zou het geregeld worden maar is nog steeds niet gebeurd.
Ik raad Eneco af.
02 January, 12:59 J Kouwenhoven Beoordeling: 7,4
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
De overstap is goed gegaan. klanten service heb ik niet gebeld, duurzaamheid weet ik niet. Wat ik heel erietant vind is dat ik moet antwoorden op alle vragen en die vragen niet altijd de goede vragen zijn.
Ik raad Eneco af.
30 December, 10:45 R BOUAZZA Beoordeling: 5,4
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Ook Enecodoet aan \'groene stroom uit Europa\' volgens WISE en Lubach de basis voor \'certificaten-sjoemelstroom aan dat heb je zelf in de hand met NL-windstroom. Tip: ook WELKOM biedt deze optie. Toegezegde verandering van gewenst emailadres werd ondanks er achteraan zitten door ons door Eneco niet waargemaakt.
Ik raad Eneco aan.
23 December, 09:03 H van Loon Beoordeling: 9,4
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Klanten service duurde minimaal 10 minuten om ze aan de lijn te krijgen. Alleen om te vragen dat ze zij elektra op enkel tarief wilde zetten. Zou goed zijn als dat bij Easyswitch al direct gevraagd wordt.
Ik raad Eneco aan.
19 December, 22:50 H Veenstra Beoordeling: 4,6
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
moest eerst voorschot borg betalen was niet terecht had het voorschot borg betaald werd niet goedgekeurd moest maar op nieuw aan vraag doen het was allemaal niet terecht er zijn gelukkig meer leveranciers van gas en licht
Ik raad Eneco af.
17 December, 09:24 John F Beoordeling: 6,0
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
zit er al bij vanaf mijn 20e dus ben erg honk vast
Ik raad Eneco aan.
17 December, 09:09 K Lehoucq Beoordeling: 5,0
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Ik had eerst een bericht gekregen dat ik klant was en dat de overstap eind november zou plaatsvinden. Dan plots was mijn account gedeactiveerd. Ik nam contact op met de klantenservice (kon alleen telefonisch volgens de website), waar mij verteld werd dat alles in orde was en dat het om een technisch probleem ging. Enkele dagen later was het nog steeds niet verholpen en heb ik via Messenger contact opgenomen. Daar bleek dat de overstap helemaal niet gebeurd was. Ze hebben het toen wel in orde gebracht, maar intussen zie ik in mijn tariefplan de welkomstkorting niet meer staan. Ik zal dus moeten wachten tot de eindafrekening om te kijken of dat wel goed is gegaan. De overstap was dus heel slecht geregeld en de eerste persoon die ik sprak bij klantenservice totaal niet bekwaam. Mijn eerste ervaring met Eneco was dus niet positief. Ik hoop dat het vanaf nu wel beter gaat.
Ik raad Eneco af.
09 December, 15:25 A Vaneker Beoordeling: 10,0
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
prima overstapmanier; alles netjes en overzichtelijk. Makkelijk. voor mij is duurzaamheid belangrijk, volgens gegevens investeert Eneco daar goed in.
Ik raad Eneco aan.
27 November, 14:04 S Verbeek Beoordeling: 8,0
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
De overstap is prima verlopen, update mails ontvangen van Eneco gedurende het overstapproces.
Ik raad Eneco aan.
27 November, 08:34 J Wagemakers Beoordeling: 6,4
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Prijzen zijn na het sluiten van het contract hoger, wordt pas aan het eind van het contract verrekend.
Ik raad Eneco af.
26 November, 07:39 D van de Graaf Beoordeling: 4,4
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Ik heb niets gedaan. De leverancier van mijn nieuwe verwarmingsketel heeft alles geregeld.
Ik raad Eneco aan.
25 November, 18:18 R Kluijtmans Beoordeling: 8,4
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Prima partij om elektra en gas af te nemen.
Ik raad Eneco aan.
20 November, 10:33 W Straten Beoordeling: 8,4
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Geen
Ik raad Eneco aan.
18 November, 14:09 A Eekelen Beoordeling: 5,6
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
het overzicht via de app is goed bruikbaar en geeft het voor mij gewenste overzicht hoe het verbruik is en verloopt. ik heb nog geen contact gehad met de klantenservice en mij niet verdiept in de duurzaamheid, vandaar de lage beoordeling.
Ik raad Eneco aan.
18 November, 07:54 S Hartong Beoordeling: 9,4
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Gebaseerd op ervaring en telefonisch contact
Ik raad Eneco aan.
15 November, 08:55 R Water Beoordeling: 7,6
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
had iets meer gebruikt aan elekt zou dus wel iets meer betalen bij budget maar zou korting krijgen bij Eneco dus verwachte niet meer p/m hoeven te betalen maar het is wel meer .
Ik raad Eneco af.
12 November, 07:44 P Stolk Beoordeling: 10,0
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
alles elk jaar prima geregeld
Ik raad Eneco aan.
07 November, 18:23 M Hazelaar Beoordeling: 8,6
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Top!
Ik raad Eneco aan.
04 November, 07:29 F Helldobler Beoordeling: 8,0
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Goede informatie, goede prijs/kwaliteitsverhouding en alles keurig geregeld.
Ik raad Eneco aan.
29 October, 18:25 M Koster Beoordeling: 2,6
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Ik weet niet waar het fout gaat of dat het jaar nog niet klaar is.Heb na mijn aanmelding bij Eneco niks meer gehoord.Denk dat Oxxio begin november afloopt hopelijk komt er dan bericht dat alles geregeld is
Ik raad Eneco af.
21 October, 08:48 H Franssen Beoordeling: 9,0
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Transparant
Ik raad Eneco aan.
19 October, 07:07 E Nieuweweme Beoordeling: 8,4
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Eneco app werkt nog niet lekker
Ik raad Eneco aan.
11 October, 13:33 J Stel Beoordeling: 8,0
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
omdat het wordt gevraagd
Ik raad Eneco af.
11 October, 07:44 G Beentjes Beoordeling: 6,0
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Geld
Ik raad Eneco aan.
08 October, 07:58 F Driessen Beoordeling: 10,0
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Ik vind het te vroeg om hier op te antwoorden. Ik ben pas een week klant.
Ik raad Eneco aan.
06 October, 10:03 D Winkel Beoordeling: 4,6
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
dramatische overstap en weer terug meegemaakt.
Ik raad Eneco af.
27 September, 07:03 Y Cakmak Beoordeling: 8,4
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
mijn mening
Ik raad Eneco aan.
25 September, 08:45 A Beek Beoordeling: 10,0
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
De overstap verliep vlekkeloos
Ik raad Eneco aan.
24 September, 07:14 B Beoordeling: 10,0
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Prima
Ik raad Eneco aan.
22 September, 16:51 J Boven Beoordeling: 7,0
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
het werd gevraagd
Ik raad Eneco aan.
20 September, 11:56 A Arendse Beoordeling: 8,6
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
jjjjj
Ik raad Eneco aan.
14 September, 18:02 J Wessels Beoordeling: 8,4
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Veel beoordelingen kan ik nog niet doen. Ik heb namelijk nog niks betaald. Ik heb geen online hulp gehad. Deze had ik ook niet nodig.
Ik raad Eneco aan.
13 September, 07:35 J Arts Beoordeling: 8,4
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Tevreden over Eneco
Ik raad Eneco aan.
11 September, 16:49 J Mulder Beoordeling: 8,0
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Ben tevreden
Ik raad Eneco aan.
11 September, 10:58 H Vredegoor Beoordeling: 9,6
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Alles goed gegaan
Ik raad Eneco aan.
10 September, 09:12 A K Beoordeling: 8,6
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Overstap prima geregeld .
Ik raad Eneco aan.
10 September, 07:57 H Zoutendijk Beoordeling: 9,0
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Overstap is prima verlopen
Ik raad Eneco aan.
10 September, 07:22 C Joore Beoordeling: 8,6
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
tot nu toe goed,
Ik raad Eneco aan.
01 September, 06:49 D Hoekstra Beoordeling: 10,0
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Ging super snel en makkelijk
Ik raad Eneco aan.
31 August, 13:03 V Nieuwenhuizen Beoordeling: 8,0
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Ik heb niet veel hoeven te doen bij het overstappen. Dat is wel makkelijk.
Ik raad Eneco aan.
29 August, 07:01 M Goudriaan Beoordeling: 10,0
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Doen
Ik raad Eneco aan.
27 August, 07:30 J Bennink Beoordeling: 8,4
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Overstappen zonder problemen. Heldere communicatie.
Ik raad Eneco aan.
26 August, 09:10 J Daems Beoordeling: 3,6
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Voorschot veel te hoog berekend totaal schatting 1300€ welkom 275€ maandbedrag 188€ Account aangemaakt werkt tot op heden niet
Ik raad Eneco af.
21 August, 14:10 J BOSCH Beoordeling: 10,0
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
er werd naar gevraagd
Ik raad Eneco aan.
19 August, 18:55 S Roschar Beoordeling: 5,4
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Eneco heeft contract bij aanvraag direct overgenomen van Budgetenergie zonder te wachten tot einde looptijd. Kortom, contractbreuk en € 100,- armer.
Ik raad Eneco af.
19 August, 11:45 M Janssen- Wierda Beoordeling: 7,6
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
nvt
Ik raad Eneco aan.
14 August, 19:09 M Luiken Beoordeling: 7,0
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Nvt
Ik raad Eneco aan.
11 August, 09:14 L Cuijpers Beoordeling: 10,0
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Prima
Ik raad Eneco aan.
02 August, 08:43 C Martina Beoordeling: 10,0
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Alles is top gegaan.
Ik raad Eneco aan.
30 July, 07:46 N Termeer Beoordeling: 10,0
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Duidelijke afspraken en procedures
Ik raad Eneco aan.
20 July, 14:18 J Paauwe Beoordeling: 10,0
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Overstap is probleemloos verlopen.
Ik raad Eneco aan.
19 July, 08:48 A Lamberiks Beoordeling: 7,6
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Alles is soepel en probleemloos verlopen.
Ik raad Eneco aan.
28 January, 17:25 T Beek Beoordeling: 3,0
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Ik heb na ontvangst van het contract meteen opgezegd en deze opzegging is niet verwerkt. Telefonisch mijn beklag gedaan en eea is nog steeds niet recht gezet.
Ik raad Eneco af.
24 January, 07:49 P Verburg Beoordeling: 4,4
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Eneco heeft ten onrecht te vroeg \'over gesloten\'. Met als gevolg dat ik bij de leverancier waar ik vertrok de vertrekboete moest betalen. dat is later wel gerepareerd, maar was slordig. Verder rekende Eneco met een veel hoger termijnbedrag als dat ik via Easyswitch had afgesloten. Tot op heden is mij onduidelijk het grote verschil. Dat kan volgens mij niet alleen verklaard worden uit prijsverhogingen van energie in 2019. (Ik heb zelf het termijnbedrag inmiddels aangepst naar het niveau waarop ik het hebben wilde.)
Ik raad Eneco af.
22 January, 06:38 J Ark Beoordeling: 4,6
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Klantenserv is niet telefonisch te bereiken. Telnr die op de site v Eneco staan zijn niet in gebruik
Ik raad Eneco af.
20 January, 07:43 T Windt Beoordeling: 2,4
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Heb een contract maar daar houden ze zich niet aan andere prijzen
Ik raad Eneco af.
07 January, 14:28 E Barmentloo Beoordeling: 4,6
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
prijsinzicht erg onduidelijk. ik kreeg contract aangeboden, totaalbedrag p.j. 1424, nu krijg ik maandbedrag 136, zonder enige specificatie, dat wordt dus p.j.1632
Ik raad Eneco af.
06 January, 10:00 G H van Kempen Beoordeling: 3,4
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Snel geregeld maar contract op verkeerde naam. Diverse keren contact gehad en eindelijk een juist contract. Daarna belde NUON met beter voorstel en direct weer terug. Nu een eindnota van 1 maand met een heel hoog afrekenbedrag. Geen aanrader
Ik raad Eneco af.
30 December, 16:26 M Roumans Beoordeling: 3,4
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Kennelijk is overstap niet doorgevoerd, maar daarover zijn wij niet geinformeerd door Eneco of door Easyswitch
Ik raad Eneco af.
27 December, 18:04 B Adrichem van Beoordeling: 8,6
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Prima
Ik raad Eneco aan.
22 December, 13:29 S Jansen van Rosendaal Beoordeling: 5,4
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
De beoordelingen met 1 ster kan ik niet beoordelen daar ik er geen gebruik van heb gemaakt.
Ik raad Eneco aan.
22 December, 08:31 J Braber Beoordeling: 5,6
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
ik was al eerder klant bij Eneco maar omdat ik nog in hun administratie stond moest ik een ander emailadres en nieuw klantnummer gebruiken.
Ik raad Eneco aan.
21 December, 07:51 P Sneijers Beoordeling: 9,4
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Nog geen gebruik gemaakt van Klantenservice. Duidelijke en gemakkelijke website.
Ik raad Eneco aan.
13 December, 20:09 Y Wolken Beoordeling: 7,0
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Tot nu is alles goed geregeld.
Ik raad Eneco aan.
10 December, 08:33 F Siemerink Beoordeling: 6,0
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Lastig te beoordelen zijn net overgestapt
Ik raad Eneco aan.
06 December, 08:13 P Ieperen Beoordeling: 7,6
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
ze zijn goed verdus
Ik raad Eneco aan.
03 December, 11:52 A Wijngaard Beoordeling: 8,6
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Kijk ieder jaar naar beste prijs. We hebben sinds 1 november gas en elektra bij Eneco
Ik raad Eneco aan.
30 November, 10:30 J Reijs Beoordeling: 10,0
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
He soon in allies top!
Ik raad Eneco aan.
30 November, 09:28 W Snoo Beoordeling: 10,0
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Alle zaken zijn snel, klantvriendelijk en correct afgewerkt.
Ik raad Eneco aan.
28 November, 15:03 C Bezemer Beoordeling: 6,4
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Ik heb alleen gehoord dat ze ermee bezig zijn en meer niet, wel hoeveel ik moet gaan betalen
Ik raad Eneco aan.
23 November, 10:48 L Kap Beoordeling: 6,0
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Geen antwoord op telefoon vragen
Ik raad Eneco af.
05 November, 08:18 M van Wijnen Beoordeling: 8,0
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Goed bedrijf, klantvriendelijk en scherpe prijs!
Ik raad Eneco aan.
17 October, 07:08 M. Beoordeling: 3,4
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Opzegging van de energie en gas van mijn (overleden) schoonmoeder geregeld. Wat een prutsers! Eindafrekening klopte niet waardoor we een nabetaling van 1000 euro kregen. Dan denk je dat je alles hebt gehad, nee hoor, weer een foutje, na 2 maanden nog weer een rekening van 88 euro. Totale chaos. Eneco heeft zijn administratie alles behalve op orde.
Ik raad Eneco af.
12 October, 07:26 M Thoma Beoordeling: 8,0
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Prima service. Duurzaamheid kan altijd nog beter.
Ik raad Eneco aan.
20 September, 17:08 E Nagel Beoordeling: 7,6
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Het aangeboden maandbedrag was meer dan 10% hoger dat wat de verwachting was op basis van de aanbieding via EasySwitch
Ik raad Eneco aan.

Veelgestelde vragen over Eneco

 

Hoe wordt de prijs van stadsverwarming bepaald?

De prijs van stadswarmte staat onder toezicht van de overheid. De volledige prijs zou hetzelfde moeten zijn als verwarming door gas. Het vastrecht is bij stadsverwarming wel hoger dan bij stroom en gas. Dit wordt gecompenseerd door de besparing op de kosten van onderhoud en vervanging van een cv-ketel. Een cv-ketel is namelijk niet nodig.  

Ik heb stadsverwarming van Eneco. Kan ik overstappen?

Met stadsverwarming wordt je huis verwarmd door restwarmte, deze warmte komt meestal van industriële activiteiten. Omdat de aanleg van stadsverwarming een dure investering is voor energieleveranciers, krijgen zij een monopolie op de levering. Heb jij stadsverwarming van Eneco? Dan kun je helaas niet overstappen van warmteleverancier. Je kunt natuurlijk wel overstappen van energieleverancier voor stroom. Vergelijken blijft dus zin hebben, alleen vul je geen gasverbruik in.  

Hoe wordt het termijnbedrag bepaald?

Het termijnbedrag is het bedrag dat je iedere maand betaalt aan je energieleverancier voor je energieverbruik. Dit bedrag kan gebaseerd zijn op een inschatting van je gemiddelde maandelijkse energieverbruik of op het historisch energieverbruik in jouw woning. De kosten die je daadwerkelijk hebt gemaakt worden aan het eind van je contractjaar verrekend met het termijnbedrag dat je maandelijks hebt betaald. Het kan zijn dat het termijnbedrag hoger lag dan de werkelijke verbruikskosten, en je veel geld terug krijgt van je energieleverancier, maar het kan ook zijn dat het termijnbedrag laag lag en je aan het eind van het jaar moet bijbetalen. 

Kan ik het termijn aan laten passen?

Ben je het niet eens met de hoogte van het maandelijkse termijnbedrag? Neem dan contact op met je energieleverancier. De meeste energieleveranciers bieden de mogelijkheid om het termijnbedrag via de persoonlijke online omgeving aan te passen. Het termijnbedrag omhoog aanpassen kan altijd, omlaag kan vaak maar met een paar procent. Dit uit voorzorg dat klanten geen hoge rekening krijgen aan het eind van het jaar. 

Hoe zit het met het termijnbedrag bij Eneco?

Energieleverancier Eneco baseert de berekening voor het termijnbedrag op het verbruik dat je zelf invult in onze vergelijker. Ga je de vergelijker invullen, is het invullen van je verbruik zoals deze op je eindafrekening staat het meest nauwkeurig. Weet je jouw oude verbruik niet? Dan kan de vergelijker een schatting voor je maken. Deze schatting is dan gebaseerd op het verbruik van een gemiddeld huishouden van het aantal personen dat je zelf aangeeft, in het type huis dat je zelf aangeeft. 
6,8

Contactgegevens

Adres
Marten Meesweg 5
3068AV, ROTTERDAM
Telefoonnummer
0900-0201
Website
Ben je op zoek naar informatie over Eneco? Alle informatie die je nodig hebt vind je hier: tarieven, klantbeoordelingen, contactgegevens, veelgestelde vragen en meer. Vergelijk energieprijzen om te zien welk energieproduct bij jouw verbruik past. 
Er is iets fout gegaan
{{::errorText}}

Vergelijk leveranciers

Zakelijk adres

{{addresscheck.errorMessage}}

Jouw jaarverbruik {{mini_verbruik}}

Personen in huishouden
{{mini_verbruik}}

Type aansluiting


Zonnepanelen

Hulp nodig bij het invoeren van je teruglevering? Je kan het ook schatten op basis van het aantal zonnepanelen.
Zonnepanelen
Vul alsjeblieft je verwachte jaaropbrengst in

Je huidige leverancier

Offerte op maat

Met het door jouw ingevulde verbruik kom je in aanmerking voor een offerte op maat met speciale tarieven. Als je het onderstaande formulier invult, nemen wij zo spoedig mogelijk contact met je op.


Vul jouw bedrijfsnaam in

Vul je KVK nummer in
Vul een geldig KVK nummer in
Vul je geslacht in

Vul je initialen in
Initialen mogen alleen letters zijn

Vul je achternaam in

Vul je telefoonnummer in
Vul een geldig telefoonnummer in

Vul je e-mailadres in
Vul een geldig e-mailadres in

Verzenden
Bedankt voor het aanvragen van de aangepaste offerte, wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.

Als je evenveel of meer opwekt dan je verbruikt, neem dan vrijblijvend contact op met onze energiespecialisten: 020 - 5317670.

Zojuist overgestapt