Door onze website te gebruiken, ga je akkoord met onze privacyverklaring
Zoek je meer informatie over EnergyZero? Check deze pagina en je vindt alle informatie over deze online leverancier. Lekker overzichtelijk :-). Vergelijk energieprijzen op EasySwitch.nl om het energieproduct te vinden dat het beste bij je verbruik past.

EnergyZero is een online speler in de energiebranche. Deze leverancier wil ervoor zorgen dat consumenten zo min mogelijk betalen voor hun energierekening door mensen erop te wijzen dat je heel veel kunt bereiken met gedragsverandering en energiebesparende maatregelen. De energieleverancier gebruikt hier allerlei technologieën uit andere bedrijfstakken voor om de onderwerpen “energie” en “energiebesparing” leuk, uitdagend en sociaal te maken. EnergyZero valt onder de Energic Group, waarin elk merk zijn eigen doelgroep heeft.

Over EnergyZero

EnergyZero is geen energieleverancier, maar noemt zichzelf besparingsleverancier. Het uitgangspunt van EnergyZero is simpel: er mag geen geld worden verdiend aan het energieverbruik van haar klanten. De energieleverancier hanteert dan ook geen vaste tarieven, maar verrekent de inkoopprijs een op een door aan haar klanten.

Wil je weten of EnergyZero een goede keuze is? Maak dan gebruik van onze 100% onafhankelijke vergelijker en bespaar tot wel €450,- per jaar.

Tarieven EnergyZero, energie tegen kostprijs

Ieder huishouden betaalt bij EnergyZero per maand een voorschot voor het energieverbruik. Per dag (zelfs per kwartier) krijg je te zien wat je verbruik is en welk bedrag er nog over is van je voorschot. Als klant betaal je alleen voor wat je verbruikt, je krijgt je energie dus tegen kostprijs. De organisatie rekent geen leveringskosten of winstopslag op de ingekochte energie.

Heb je een maandje goed gelet op je energieverbruik, dan kun je een deel van je voorschot weer gebruiken voor de volgende maand. Je verbruikskosten zijn altijd gebaseerd op de actuele energieprijzen. Dit kan dus per dag veranderen, omdat de energie dagelijks wordt ingekocht. Wil je weten of een energiecontract van deze energieleverancier wel écht zo voordelig is en aansluit op je persoonlijke voorkeuren? Maak gebruik van onze 100% onafhankelijke vergelijker.
 
Vergelijk Energie
 

Energiecontracten van EnergyZero

De energieleverancier biedt drie abonnementsvormen aan voor groene stroom en gas: een vast contract, een flex contract en een modelcontract. Als je kiest voor een vast contract dan kun je kiezen uit een looptijd van 1, 2 of 3 jaar. Met een vastcontract betaal je elke maand een vast bedrag als voorschot op jouw energiekosten. Elke dag laat de energieleverancier zien wat je energieverbruik heeft gekost en hoeveel je nog over hebt van jouw maandbudget. Het flexibele energiecontract van EnergyZero hanteert flexibele uurtarieven.

 

De slimme meter en EnergyZero

Als je gebruik wil maken van de abonnementen van EnergyZero heb je een slimme meter nodig. Zo kun je zelfs per kwartier inzicht krijgen in je verbruik. Als je nog geen slimme meter hebt wil EnergyZero je daarbij helpen. Door een prioriteitsaanvraag te doen bij jouw netbeheerder, kun je sneller beginnen met besparen.

 

Terugleververgoeding zonnepanelen

Je zonnepanelen kunnen op zonnige dagen veel energie opleveren. De energie die je opwekt kun je zelf gebruiken. Als je meer energie verbruikt dan dat je opwekt, kun je de overige energie van het net afnemen. Maar wat als je met je zonnepanelen meer energie opwekt dan je zelf nodig hebt? De overige energie lever je dan gewoon terug aan het energienet. Je krijgt hiervoor een terugleververgoeding van je energieleverancier. Voor meer informatie over de terugleververgoeding van zonnepanelen kun je het beste contact opnemen met de klantenservice van EnergyZero.

 

Mede-eigenaar worden

Als klant van EnergyZero kun je mede-eigenaar worden. EnergyZero gelooft in samenwerking, ze hebben daarom een coöperatie opgericht waar je lid van kunt worden.

 

Contactgegevens EnergyZero

Telefoon 010-307 48 90
Kosten Gebruikelijke belkosten
Bereikbaar Werkdagen 9.00 – 17.00 uur
Website http://www.energyzero.nl/

Gas/stroomstoring

Zoek bij een gas- of stroomstoring eerst uit of je de enige bent in jouw omgeving. Check bijvoorbeeld of je buren ook last hebben van een storing. Op gasenstroomstoringen.nl zie je wat er aan de hand is. Of bel met het gratis en altijd bereikbare nationale storingsnummer 0800-9009. Als je gas ruikt moet je dit nummer direct bellen!

Betaling aan EnergyZero

Het betalen van je rekeningen kan maandelijks via iDeal, je krijgt hiervoor een digitaal betalingsverzoek. Je kunt er ook voor automatische incasso kiezen.

Wat te doen bij een verhuizing

Minimaal 10 dagen voordat je gaat verhuizen geef je dit aan EnergyZero door. De energieleverancier wil de meterstanden van je huidige en nieuwe woning graag ondertekend ontvangen. Dit moet uiterlijk 5 dagen na verhuizing.

Opzeggen contract

Je kunt je abonnement opzeggen door contact op te nemen met EnergyZero.

Opzegtermijn

Voor alle contracten geldt er een opzegtermijn van 14 kalenderdagen.

Opzegvergoeding

Als je vroegtijdig overstapt naar een andere energieleverancier dan zul je zelf de opzegboete moeten betalen.

Vergelijk Energie

Beoordeling klantervaringen
0
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Beoordeling Easyswitch
0
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Gemiddelde beoordeling:
0 uit 10

Klantervaringen

0

Contactgegevens

Telefoonnummer
010 307 48 90
Website
Zoek je meer informatie over EnergyZero? Check deze pagina en je vindt alle informatie over deze online leverancier. Lekker overzichtelijk :-). Vergelijk energieprijzen op EasySwitch.nl om het energieproduct te vinden dat het beste bij je verbruik past.

Vergelijk leveranciers

Zojuist overgestapt