Om je een optimale ervaring te geven op onze website, maken wij gebruik van cookies. Door gebruik te maken van onze website ga je akkoord met onze privacyverklaring
Sluiten
whatsapp
call-icon
Overweeg je een energiecontract bij Essent? Dan wil je waarschijnlijk eerst iets meer weten over de leverancier. Bekijk hier de beoordeling van andere klanten, contactgegevens, tarieven, veelgestelde vragen en meer. Profiteer van de meeste korting door jaarlijks een vergelijking te maken van energieproducten. Kies voor actietarieven en welkomstkortingen!

Essent is een van de grootste energiebedrijven van Nederland en heeft rond de 2,5 miljoen klanten van elektriciteit en 2,2 miljoen klanten van gas. Essent is onderdeel van het van overkoepelende energiebedrijf Innogy. De leverancier heeft de ambitie om een betrouwbaar, betaalbaar en duurzaam energiebedrijf te vormen.

Tarieven Essent energie

Twee keer per jaar veranderen de energietarieven. Dit gebeurt in januari en in juli. In onze energievergelijker bekijk je de meest actuele energietarieven. Kies je voor een energiecontract met variabele tarieven, dan verandert tijdens je contract het tarief dat je betaalt. Kies je voor vaste tarieven, dan staan de energietarieven vast vanaf het moment dat je het energiecontract afsluit. Bij een contract met vaste tarieven profiteer je dus niet van eventuele prijsdalingen.

Toch raden wij je aan een energiecontract af te sluiten met vaste tarieven. Zo kun je niet tijdens je contract verrast worden met eventuele prijsverhogingen. Is de looptijd van je contract afgelopen, dan maak je gewoon weer opnieuw een vergelijking.

actietarieven essent

Welkomstkortingen en actietarieven

Niemand wil onnodig te veel betalen. Door onze energievergelijker te gebruiken, zorg je ervoor dat dit niet gebeurt. Na het invullen van je gegevens krijg je meteen te zien welke energieleveranciers op dat moment, voor jouw adres, de laagste actietarieven hanteren en de hoogste welkomstkortingen. Contracten met actietarieven worden vaak gecombineerd met aantrekkelijke welkomstkortingen. Let op: deze welkomstkorting ontvang je aan het eind van je contract.

Het is de kunst om ieder jaar opnieuw de laagste prijs te betalen voor energie. Dit doe je door ieder jaar opnieuw een vergelijking te maken en te kiezen voor het meest aantrekkelijke contract.

Ben je benieuwd welk actietarief Essent je op dit moment kan bieden? Maak dan meteen vergelijking. Vul je gegevens in en bekijk het overzicht.

Vergelijk Energie


Over Essent energie

Essent is een van de grootste energieleveranciers in Nederland. Essent is een onderdeel van het internationale energieconcern RWE, maar zal vanaf nu vallen onder Innogy; de energiedivisie die door RWE in het leven is geroepen om zich te richten op het opwekken van duurzame energie. RWE zal onder eigen merknaam doorgaan met het opwekken van energie uit fossiele brandstoffen en kernenergie.

RWE is in Duitsland en in Nederland de grootste leverancier van elektriciteit. In het Verenigd Koninkrijk is RWE de derde grootste leverancier. Sinds juli 2009 is Essent niet meer verantwoordelijk voor de elektriciteits- en gasnetten en het oplossen van storingen daarvan. In plaats daarvan is Enexis, het afgesplitste bedrijf van Essent, hier nu verantwoordelijk voor.

Energiecontracten Essent

Wanneer je een energiecontract afsluit bij Essent, kun je kiezen uit verschillende soorten contracten. De looptijd van je contract kan bijvoorbeeld variëren van één jaar tot drie jaar. Daarnaast heb je de keuze uit vaste tarieven en variabele tarieven. Kies je voor vaste tarieven, betaal je gedurende de looptijd van je contract hetzelfde bedrag. Kies je voor variabele tarieven, veranderen de tarieven twee keer per jaar.

Wij raden vaste tarieven aan en een contract met een looptijd van één jaar. Op die manier profiteer je van de meeste kortingen.


variabele tarieven essent

Hoe duurzaam is Essent energie?

In 1995 introduceerde Essent als eerste een product met groene stroom. Nu, twintig jaar later, is Essent nog steeds een van de grootste leveranciers van groene stroom. De groene stroom van Essent is voor 80% afkomstig uit Nederlandse windenergie en biomassa. De andere 20% is afkomstig uit buitenlandse waterkracht. Deze duurzame energie wordt opgewekt door zusterbedrijven RWE Generation en RWE Innogy. Essent biedt daarnaast voor milieubewuste consumenten CO2-neutraal gas.

Wanneer geldt het daltarief en het normaaltarief?

Beschik je over een dubbele meter en maak je gebruik van het dubbeltarief? Bij het dubbeltarief wordt er gebruik gemaakt van twee tarieven:

  • Dal- of laaguren: 23.00 – 7.00*, ‘s nachts, gedurende het weekend de gehele dag en op feestdagen.
  • Piek- of normaaluren: 7.00 – 23.00, overdag en op werkdagen.

*De begintijd van de dal- of laaguren kan verschillen per provincie, in de provincie Noord-Brabant en Limburg begin het daltarief bijvoorbeeld al om 21.00 uur. Deze dal- of laaguren worden vastgesteld door jouw netbeheerder.


De slimme thermostaat van Essent

Bij het afsluiten van een energiecontract bij Essent bestaat er de keuze voor twee verschillende slimme thermostaten:

  • Nest Thermostaat: De Nest is een thermostaat die je alleen kunt krijgen bij Essent. De Nest is in staat de temperatuur te onthouden die jij prettig vindt en zal de temperatuur automatisch lager zetten wanneer je weg bent. Ook is het mogelijk de Nest van een afstand te bedienen. Dit kan met een smartphone, tablet of computer.
  • E-thermostaat: De E-thermostaat is via een app op je smartphone of tablet gemakkelijk van een afstand te bedienen. Wanneer je niet thuis bent, schakelt de E-thermostaat zich automatisch uit dankzij de bewegingssensor. Het verschil tussen de E-thermostaat en de Nest is dat de Nest iets meer functies heeft. Met de Nest kun je bijvoorbeeld gebruikmaken van stadswarmte en/of vloerverwarming.

De slimme meter bij Essent

Een slimme meter meet het gas- en elektriciteitsverbruik in jouw woning. Het verschil ten opzichte van een oude meter is dat een slimme meter de meterstanden automatisch door kan geven aan je energieleverancier. Daarnaast stelt een slimme meter je in staat om nauwkeurig je eigen verbruik te volgen en zo energie te besparen.

Heb je nog geen slimme meter, maar zou je wel graag een slimme meter willen hebben? Je krijgt vanzelf bericht van je netbeheerder wanneer deze de oude meters in jouw wijk komt vervangen. Wil je al eerder een slimme meter? Dat doe je aanvraag voor een prioriteitsplaatsing. Deze vraag je aan bij je netbeheerder via www.aansluitingen.nl.


zonne energie essent

De terugleververgoeding van zonnepanelen

Wek je zelf stroom op met zonnepanelen? Dan is het mogelijk bij Essent de stroom die je overhoudt terug te leveren aan het energienet. Essent geeft hiervoor een vergoeding. Bij Essent krijg je ter vergoeding van deze energie hetzelfde tarief als je betaalt voor de energie die je bij Essent afneemt. Dit is het leveringstarief inclusief energiebelasting, opslag duurzame energie en btw. De tarieven voor het terugleveren kunnen echter wel periodiek worden aangepast op basis van marktontwikkelingen.

Contactgegevens

Heb je vragen voor Essent? Essent is te bereiken op onderstaande manieren:

E-mail:Contactformulier
Telefoon:0900 1550 (€ 0,35 per gesprek, plus de gebruikelijke kosten)
Bereikbaarheid:Op werkdagen tussen 8.00 en 20.00 uur en op zaterdag van 9.00 tot 13.00 uur
Website:https://www.essent.nl

contract essent

Gas- en stroomstoringen bij Essent energie

Wat te doen bij een gas- of stroomstoring? Probeer eerst te achterhalen of je de enige in de buurt bent zonder gas of stroom. Bel bijvoorbeeld bij je buren aan. Op de website gasenstroomstoringen.nl kun je heel snel zien wat er aan de hand is. Als je niet in de gelegenheid bent deze website te bereiken, kun je ook bellen naar het nationale storingsnummer. 0800-9009. Dit gratis nummer is altijd bereikbaar. Bij een gaslucht wordt geadviseerd meteen te bellen.

Betalingen aan Essent

Het bedrag dat je maandelijks betaalt voor je energie kun je op verschillende manieren overmaken. Je kunt gebruikmaken van een automatische incasso, FINBOX, Acceptmail, een papieren rekening of IDEAL. De manier van betalen kun je gemakkelijk wijzigen via jouw persoonlijke pagina. Is het voor jou niet mogelijk je jaarrekening in één keer te betalen? Dan kan een betalingsregeling een oplossing zijn. Ook deze vraag je aan via jouw persoonlijke pagina.

Wat te doen bij verhuizing

Ben jij klant bij Essent en ga je verhuizen? Geef via ‘Mijn Essent’ je verhuizing door. Essent heeft hiervoor je adresgegevens en data van de sleuteloverdracht nodig. De meterstanden dien je direct door te geven, binnen zeven dagen nadat je bent verhuisd. Heb je een tweede huis aangeschaft en wil je hier ook energie van Essent ontvangen? Neem in dit geval contact op met de klantenservice van Essent: 0900 – 1550 (€ 0,35 per gesprek, plus je gebruikelijke belkosten).

Opzeggen van je contract bij Essent

Wil je opzeggen bij Essent, dan dien je eerst Essent te bellen voor een ContractCheck. Essent zal je dan waarschijnlijk een aanbod doen om je als klant proberen te houden. Via dit nummer kun je jouw contract bij Essent opzeggen: 0800 – 377 36 80. Houd er rekening mee dat, wanneer je vroegtijdig je contract op wilt zeggen, je te maken krijgt met een opzegboete. In een aantal gevallen zal je nieuwe energieleverancier deze boete voor je betalen.

Opzegtermijn Essent

De opzegtermijn van energieproducten bij Essent is 30 dagen.

Neemt Essent je opzegboete over?

Als je ervoor kiest de overeenkomst bij je oude leverancier vroegtijdig te beëindigen, wordt de opzegvergoedingen die je hiervoor dient te betalen, betaald door Essent. Alleen wanneer de einddatum van het contract binnen nu en 6 maanden ligt, moet je wachten. Dit voorkomt het betalen van een hoge opzegvergoeding.


Essent aanbieding

Wil je weg bij je oude energieleverancier vanwege de hoge kosten of voor een betere klantenservice? Via onze energievergelijker zie je snel of Essent de goedkoopste energieleverancier voor jouw situatie is.

Wat doet EasySwitch.nl en wat doet Essent?

Je maakt een vergelijking tussen Essent en andere energieleveranciers via onze energievergelijker. Heb je gekozen voor een energiecontract bij Essent, dan stap je via de vergelijker over. Je vult je gegevens in, welke wij doorsturen naar Essent. Zodra Essent akkoord is en de bedenktijd van 14 dagen erop zitten, zegt Essent je oude energieleverancier voor je op. De rest van de communicatie tussen jou en Essent zal vanaf dit moment niet meer via ons verlopen, maar zal via Essent gaan.

Let op: voor de exacte voorwaarden van de energiecontracten kun je terecht op de website van Essent. Vergelijk de energietarieven met die van andere leveranciers via de energievergelijker.

Vergelijk Energie

Beoordeling klantervaringen
7,9
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Beoordeling Easyswitch
7,0
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Gemiddelde beoordeling:
7,4 uit 10

Klantervaringen

05 September, 09:38 P Berrier Beoordeling: 10,0
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Geheel tevreden. Goede service aan telefoon.
Ik raad Essent aan.
13 August, 13:31 W Hakkenberg van Gaasbeek Beoordeling: 6,6
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Ze hebben tot bijna de laatste dag mijn vorige energie leverancier laten zwemmen. Die hierop prompt mij met allerlei aanbiedingen ging bestoken. Dat is niet nodig en voor de mij als klant hinderlijk. Allemaal spam!
Ik raad Essent aan.
03 August, 09:04 W Muis Beoordeling: 10,0
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Goed snel en telefonisch prettig geholpen.
Ik raad Essent aan.
21 May, 08:12 P Baas Beoordeling: 3,4
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Ik gebruik weinig KW. Maandbedrag te hoog. Geen discussie mogelijk. Slecht bedrijf!!
Ik raad Essent af.
18 May, 15:08 W Hamstra Beoordeling: 7,6
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Alles is prima verlopen
Ik raad Essent aan.
04 April, 07:54 I Heuker Beoordeling: 8,6
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Snel overgestapt en duidelijke bevestiging van Essent gekregen. Overzicht van prijzen kan duidelijker, maar dat kan bij elke leverancier wel heb ik het idee..
Ik raad Essent aan.
04 April, 00:54 L Linger Beoordeling: 2,4
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Ik heb tot twee keer aan toe de aanvraag ingediend en beide keren geen reactie gekregen van Essent. Via easy switch is het altijd goed geregeld. Ik heb in het verleden al eerder iets meegemaakt met Essent, waarbij zij hun afspraken niet nakwamen. Dit is dus de tweede en direct de derde keer dat dit gebeurt. Erg jammer. Ik had ze nog een kans willen geven om het nu wel goed te maken.
Ik raad Essent af.
12 February, 17:30 F Schoonebeek Beoordeling: 8,0
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Duidelijkheid zoals ik het tot dusver ervaren heb.
Ik raad Essent aan.
09 February, 07:46 L.J Blommert Beoordeling: 7,6
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
omdat een (vrijwillige) beoordeling gevraagd wordt door Easyswitch
Ik raad Essent aan.
03 February, 09:21 K Koot Beoordeling: 9,4
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
In het verleden ook al bij deze leverancier klant geweest, en alles was toen zeer goed verlopen.
Ik raad Essent aan.
31 January, 07:46 G Piek Beoordeling: 8,4
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Elk jaar overstappen van leveransier bevalt Mia hoed
Ik raad Essent aan.
29 January, 18:53 F Schoonebeek Beoordeling: 7,0
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Om weer te geven hoe ik eea ervaar.
Ik raad Essent aan.
29 January, 18:52 F Schoonebeek Beoordeling: 7,0
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Om weer te geven hoe ik eea ervaar.....
Ik raad Essent aan.
09 January, 08:12 J Rooda Beoordeling: 7,6
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
prima geregeld.
Ik raad Essent aan.
08 January, 18:19 R Lenaers Beoordeling: 8,0
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Prima overstapservice
Ik raad Essent aan.
05 January, 14:45 T Bouwkamp Beoordeling: 8,0
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
De laatste 3 omdat ik hier geen gebruik van heb gemaakt.
Ik raad Essent aan.
29 December, 09:43 H Manders Beoordeling: 10,0
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
eerst alles zelf vergelijken ,dan kijken hoe een ander oogt, trek daarna je conclusie.
Ik raad Essent aan.
27 December, 11:09 G Ham van der Beoordeling: 8,0
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
alles goed geregeld,en op tijd
Ik raad Essent aan.
08 December, 09:03 A Dijk Beoordeling: 8,0
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
de overstap is perfect verlopen
Ik raad Essent aan.
26 November, 08:21 A van Achteren Beoordeling: 9,4
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
omdat het zo is.
Ik raad Essent aan.
20 November, 07:08 E Sousa e Silva Beoordeling: 8,6
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
They where very pro-active with my move
Ik raad Essent aan.
12 November, 08:03 R van Wijk Beoordeling: 2,4
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Zeer slechte service bij overstap
Ik raad Essent af.
11 November, 08:08 R Koenis Beoordeling: 10,0
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Het verloopt allemaal geruisloos soepel
Ik raad Essent aan.
21 August, 09:39 J.J. Boxmeer Beoordeling: 7,6
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
doen wat ze beloven
Ik raad Essent aan.
20 August, 07:59 B.E.M. Roos Beoordeling: 8,4
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Prima service. Alleen nog geen afrekening gehad van energie flex
Ik raad Essent aan.
14 August, 10:39 H.J.P. Voskuilen Beoordeling: 8,6
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Welkomst bedrag
Ik raad Essent aan.
31 July, 07:40 A. Dijkstra Beoordeling: 8,6
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Ben erg blij met nieuwe energieleverancier
Ik raad Essent aan.
03 July, 10:07 L.P.M. Beiten Beoordeling: 8,4
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Zo hou je de concurrentie scherp
Ik raad Essent aan.
01 July, 11:04 G.A. Barten Beoordeling: 8,6
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Kosten besparing
Ik raad Essent aan.
29 January, 10:46 M.N Van der ende Beoordeling: 9,0
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Prijs kwaliteit
Ik raad Essent aan.
11 January, 07:03 J.B.M. Brilhuis Beoordeling: 10,0
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Alles is perfect geregeld
Ik raad Essent aan.
06 January, 14:09 P.C. Verhoef Beoordeling: 7,6
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Ben tevreden
Ik raad Essent aan.
19 August, 07:23 Kolhof Beoordeling: 7,4
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Geeft slechts maandelijks inzicht in gebruik, niet dagelijks desondanks de slimme meter, daarmee inzicht heel beperkt. Verder goede dienstverlener
Ik raad Essent af.
16 August, 16:56 W.C. Duijl Beoordeling: 10,0
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Overstap snel en probleemloos verlopen
Ik raad Essent aan.
11 August, 11:59 J. Langevoord Beoordeling: 8,4
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Omdat ik heel tevreden ben over de overstap van Budgetenergie naar Essent.
Ik raad Essent aan.
10 August, 09:45 G.H.J. Uijlen Beoordeling: 6,4
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Was voor mij het gunstigste
Ik raad Essent aan.
06 August, 07:14 s Beoordeling: 7,6
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
De overdracht is prima verlopen en het eerste bedrag is van de rekening. De online zaken zijn gemakkelijk te regelen. Nu afwachten hoe de verdere service verloopt.
Ik raad Essent aan.
03 August, 07:19 G.J.W. Lathouwers Beoordeling: 8,6
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
alles is duidelijk en transparant
Ik raad Essent aan.
31 July, 07:41 Janneke Beoordeling: 8,4
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
De overstap is prima verlopen, zeer heldere communicatie, ook betreft prijs en betaling en alles is gegaan/loopt zoals vooraf aangekondigd. Van Online Hulp en de Klantenservice heb ik geen gebruik gemaakt.
Ik raad Essent aan.
29 July, 19:25 G.H.A. JANSEN Beoordeling: 9,0
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Op basis van mijn verbruik heb ik een prima deal kunnen afsluiten met Essent.
Ik raad Essent aan.
23 July, 09:11 A.N. Baars Beoordeling: 8,0
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Ik kan niet echt een slecht oordeel geven aan Essent het is allemaal goed verlopen en de overstap verliep prima , voor de rest geen Oké.
Ik raad Essent aan.
21 July, 17:17 B.A.T. Groes Elias Beoordeling: 10,0
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
De overstap is gewoon heel goed verlopen, er stond sowieso al veel info op easyswitch. En na de aanmelding kreeg ik ook van essent ale info die gewenst was. Hoop dat Essent mij na dit jaar weer een aanbod doet wat ik niet kan afslaan. Zo niet dan ben ik een dief van mijn eigen knip en dan gaan we weer 1 jaartje naar de concurrent.
Ik raad Essent aan.
21 July, 07:24 G.G.J. Cabbolet Beoordeling: 7,6
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Soepel overstapproces. Goede informatievoorziening.
Ik raad Essent aan.
19 July, 17:24 M. Vette Beoordeling: 7,4
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
De 3 vragen rechts kan ik niet goed beoordelen omdat ik hier nog geen ervaring mee heb.
Ik raad Essent aan.
17 July, 16:16 J.H. Hamacher Beoordeling: 6,4
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
zo denk ik over essent
Ik raad Essent aan.
14 July, 10:02 J.J.C. Hornberg Beoordeling: 6,4
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Het overstapproces liep alles behalve vlekkeloos.
Ik raad Essent af.
10 July, 17:38 W.P.A. Groot Beoordeling: 6,0
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Was reeds klant, tarieven vastgezet. Meterstanden weden niet gevraagd. Vreemd, want volgens hun prog moest mijn verbruik X zijn, het was echter 850kwh uur minder. Metrstanden toch maar vastgelegd. Vreemd dat ik via jullie wel zo\'n aanbod krijg en niet direct als klant. Reeds eerder Essent problemen gehad op basis van gefingeerde jaarafrekeningen. Heb daarvoor een ACM melding moeten doen om mijn gelijk te krijgen. Toen kon het opeens wel, geld terug, bloemen en taart. Esent staat bij mij nog op een 5 min.
Ik raad Essent af.
03 July, 07:04 M. Herman Beoordeling: 9,0
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Prima geregeld alles.
Ik raad Essent aan.
01 July, 09:03 R.A.J. Gulikers Beoordeling: 6,0
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Om aan te geven dat overstappen niet moeilijk is en geld oplevert.
Ik raad Essent aan.
27 June, 07:47 A.F.J. Hattum Beoordeling: 8,6
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
is goed
Ik raad Essent aan.
27 June, 07:40 R. Schaft Beoordeling: 6,0
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Nog geen ervaring met bovenstaande punten, overstap ivm prijs
Ik raad Essent aan.
21 June, 09:24 K. Draaisma Beoordeling: 8,4
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Essent is een uitstekende leverancier
Ik raad Essent aan.
11 June, 13:37 J. Kloeze Beoordeling: 3,4
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
kan helaas nog geen beoordeling geven. ben pas op 1 juni 2016 overgestapt.
Ik raad Essent aan.
11 June, 11:29 A.P.J. Velden Beoordeling: 8,6
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Ik weet nog veel te weinig van de leverancier
Ik raad Essent aan.
07 June, 09:47 A.J. Kiers Beoordeling: 7,4
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Goede overstap meegemaakt.
Ik raad Essent aan.
31 May, 19:31 B. Wetser Beoordeling: 10,0
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Zeer tevreden. Geen op of aanmerkingen
Ik raad Essent aan.
30 May, 20:17 M.J. Neeleman Beoordeling: 8,4
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
bevalt ons goed.
Ik raad Essent aan.
27 May, 08:50 T. Wouters Beoordeling: 9,4
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
ik ben uitstekend behandeld en heb alle hulp gekregen die ik vroeg. Daarnaast ging de overstap zonder problemen.
Ik raad Essent aan.
22 May, 20:11 H. Smit Beoordeling: 10,0
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Omdat ik door Essent netjes, correct en volgens afspraak word behandeld.
Ik raad Essent aan.
22 May, 07:54 H.A. Oeffelt Beoordeling: 8,6
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
omdat ik zeer tevreden ben
Ik raad Essent aan.
20 May, 11:42 M.W.J. Broeren Beoordeling: 9,4
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
zeer tevreden
Ik raad Essent aan.
20 May, 08:06 P Doek Beoordeling: 3,4
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
nvt
Ik raad Essent af.
20 May, 07:52 Z. Meinema-Schiphof Beoordeling: 7,6
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Goed
Ik raad Essent aan.
14 May, 12:57 A. Wildeboer Beoordeling: 10,0
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Het is gewoon goed
Ik raad Essent aan.
09 May, 18:42 I. Keulen Beoordeling: 10,0
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
U vraagt erom en u gaf een goede vergelijking om tot een keuze te komen
Ik raad Essent aan.
09 May, 08:27 C.M.B. Pluijmaekers Beoordeling: 10,0
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Na de overstap van Essent naar een ander pakket van Essent die veel goedkoper is, blijven ze dezelfde maandtarieven hanteren. ronduit schandalig
Ik raad Essent af.
05 May, 07:16 J.A.M. Heuvel Beoordeling: 8,0
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Omdat ik kan uitdragen of het goed of fout is gegaan
Ik raad Essent aan.
04 May, 18:44 J.L. Caris Beoordeling: 7,0
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Met Essent heb ik geen omkijken meer naar energie verbruik. Dit wordt netjes bijgehouden door Essent en dit controleer ik ook regelmatig in verband met de slimme meter hoef ik geen standen meer door te geven, maar noteer ieder maand de standen om deze te vergelijken. Tot nu toe kloppen de gegevens. Dus geen spijt hiervan. Volgend jaar de zaak weer opnieuw bekijken wat dan het beste is.
Ik raad Essent aan.
03 May, 07:44 L.H. Tonino Beoordeling: 10,0
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Nog geen negatieve ervaringen gehad
Ik raad Essent aan.
26 April, 14:45 BARELD Nieuwenhuis Beoordeling: 10,0
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
M.i.v. 1 mei 2016 stappen we over naar Essent. Ervaringen zullen wel goed zijn. Net als nu bij de NLE gedurende afgelopen jaar.
Ik raad Essent aan.
26 April, 07:31 A.A. Plaat Beoordeling: 8,0
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Goede prijs
Ik raad Essent aan.
24 April, 07:14 A. Reurslag Beoordeling: 8,6
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Overstap zonder problemen
Ik raad Essent aan.
18 April, 16:34 R.G.. Methorst Beoordeling: 6,4
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
De verborgen kosten voor aut. incasso die niet gratis is vind ik geen steil. Ik kom daar alleen achter als ik goed spit in hun prijzen. Lijkt nergens op, valse concurrentie.
Ik raad Essent aan.
18 April, 08:06 S.B.S. Dijkhoff Beoordeling: 8,4
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
De prijs, automatische betaling, overstap (start) zijn makkelijk geregeld. Online hulp, klantenservice en duurzaamheid daarover kan nog niets genoemd worden omdat ik pas een paar maanden afneemster van hun producten/diensten ben, ze hiervoor nog niet nodig heb gehad. Licht positieve waardering lijkt me dan het netste, iedereen krijgt het voordeel van de twijfel in zo\'n situatie, dus een ruime voldoende.
Ik raad Essent aan.
18 April, 05:31 A.L. Verwest Beoordeling: 8,0
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Zijn al lang ruim 25 jaar bij Essent klant, maar heb nu een contract afgesloten via Easy Switch. De prijzen waren nog voordeliger als bij Essent zelf. Nooit klachten gehad.
Ik raad Essent aan.
17 April, 16:58 P. Pasma Beoordeling: 3,6
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Slecht, ze voeren niet uit wat ze per telefoon afspreken!
Ik raad Essent af.
13 April, 16:21 W.I.K. Pijper Beoordeling: 8,0
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Om anderen te motiveren om over te stappen. De overstap is prima verlopen.
Ik raad Essent aan.
08 April, 09:14 G. Ruiter Beoordeling: 8,6
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
makkelijk over te stappen
Ik raad Essent aan.
07 April, 16:39 Jeroen Thomassen Beoordeling: 9,4
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Wij zijn bij Essent gebleven, echter nieuw contract afgesloten. We hebben er niets van gemerkt, dus goed teken! Online hulp en/of klantenservice niet nodig gehad.
Ik raad Essent aan.
06 April, 11:11 T. Peepers Beoordeling: 10,0
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Zeer tevreden
Ik raad Essent aan.
05 April, 11:34 T.A.C. Hoevenaars Beoordeling: 6,6
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Kan ik moeilijk aangeven omdat we bij dezelfde zijn gebleven alleen een ander contract, na telefonisch overleg ben ik nu op jaarbasis 200,- euro goedkoper uit voor precies hetzelfde.
Ik raad Essent aan.
03 April, 11:53 A.B.W. Senhorst Beoordeling: 8,4
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Alles perfect verlopen.
Ik raad Essent aan.
28 March, 07:14 PAC Houtum Beoordeling: 9,4
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
omdat ik er met essent altijd heel goed uit kom in alles, een telefoontje is genoeg.
Ik raad Essent aan.
27 March, 07:51 M.H. Spraakman Beoordeling: 6,6
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Vlot geregeld, bevestiging van Essent duurde wel lang.
Ik raad Essent aan.
26 March, 14:46 H.R. Leeuwen Beoordeling: 8,6
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Verkeerde termijnbedrag ingesteld veel te hoog. Goede klantenservice direct opgelost
Ik raad Essent aan.
25 March, 08:44 F.H.J. Peeters. Beoordeling: 8,6
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Geen problemen gehad
Ik raad Essent aan.
21 March, 19:46 H. Meertens Beoordeling: 10,0
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Via EasySwitch.nl het al een jaar ervoor ook via EasySwitch.nl gekozen Essent verlengt. Via Essent zelf is dat duurder, dus ... :) Ik ben tevreden!
Ik raad Essent aan.
21 March, 14:23 J. Wouters Beoordeling: 10,0
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
alles is naar tevredenheid verlopen tot nu toe
Ik raad Essent aan.
20 March, 10:27 J. Kuipers Beoordeling: 9,0
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Overgang prima verlopen en een prijs die scherp is in de markt
Ik raad Essent aan.
19 March, 08:57 HvH Beoordeling: 6,0
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Voorschotbedrag was 10 keer hoger dan bij mijn vorige leverancier.
Ik raad Essent af.
18 March, 09:21 B.J.H. Lodenstijn Beoordeling: 4,0
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Het overstapproces gaat zeer slecht. Wordt bestookt met mail en post dat ik nu meterstanden moet invullen terwijl het contract pas in april 2016 in gaat. Telefonisch slecht bereikbaar. Tevens wordt er niet naar je geluisterd als je al contact gekregen hebt. En reeds en beloftes worden niet waargemaakt!
Ik raad Essent af.
14 March, 13:02 L.C.C. Frel Beoordeling: 10,0
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Omdat ik dat in de praktijk ervaar
Ik raad Essent aan.
14 March, 08:23 W. Leemans Beoordeling: 9,6
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Het contact etc. verloopt prima bij Essent.
Ik raad Essent aan.
11 March, 10:33 J. Brink Beoordeling: 8,0
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Het gehele overstapproces is goed verlopen
Ik raad Essent aan.
07 March, 13:12 C. Bruine Beoordeling: 7,4
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Alles is vlekkeloos verlopen nadat mijn zoon dit voor ons heeft geregeld. Ook de betaling loopt goed.
Ik raad Essent aan.
07 March, 09:59 S. Senn Beoordeling: 7,0
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Gevraagde wijzigingen werden niet doorgevoerd
Ik raad Essent aan.
03 March, 14:13 C.J.J. Souren Beoordeling: 8,0
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Gemakkelijk overstappen . Goed informatie over e.e.a.. Betaling verbruiksmanager gemakkelijk te regelen. Telefonisch vriendelijke geduldige telefonist. En natuurlijk groene stroom
Ik raad Essent aan.
28 February, 08:06 J.A.C. Groen Beoordeling: 3,4
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
prijsinzichten: op jullie website bleek dat ik €48,30 per maand zou gaan betalen, maar dit bleek later € 64 per maand te zijn. Dit vind ik nog steeds heel vreemd. Als ik dit geweten had, was ik naar een andere leverancier gegaan.
Ik raad Essent af.
26 February, 12:37 BHT Vinke Beoordeling: 8,0
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Zeer tevreden, over contact, de prijzen en de bereikbaarheid.
Ik raad Essent aan.
25 February, 18:00 D.L. Meijer Beoordeling: 10,0
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid

Ik raad Essent aan.
25 February, 07:36 M.M.G. Hameleers Beoordeling: 6,0
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
teveel rompslomp omtrent meterstanden (nieuwe meter gas). moest foto\'s maken van de meter, meteropnamekaart van netwerkbeheerder opsturen met daarbij een krant met recente datum erbij enz. onder de dreiging dat ik naar een andere energieleverancier per direct zou overstappen hoefde het opeens allemaal niet meer. toen nam de essent medewerker genoegen met het oplezen van de meternummers genoegen. (hun voorstel trouwens). mvg Mathijs
Ik raad Essent af.
24 February, 20:27 H.P.M. Heukels Beoordeling: 9,4
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
prima klantcontact gehad met Essent, door zonnepanelen fiks overschot, netjes terugleververgoeding voor gehad, keurig over gebeld door de klantenservice, jaarrekening op tijd, en zonder fouten!! Bovendien op tijd mijn geld terug bijgeschreven op de rekening, Bij Nuon en Eneco wel anders meegemaakt:(
Ik raad Essent aan.
24 February, 19:54 J. Boer Beoordeling: 3,0
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
ik voel mij misleidt door Essent en/of EasySwitch omdat het beoogde maandbedrag bij ,- lange niet gehaald wordt. In het overzicht van EasySwitch zouden we op ca. € 137,- uitkomen. Van Essent alleen maar een bevestiging gehad dat er een bedrag van € 150,- achteraf gecrediteerd wordt. Op het huidige maandbedrag van ca. 160,- komt dat neer op € 147,50 / maand, waaruit ik concludeerd dat ik nog € 120,- teveel betaal per jaar !!!
Ik raad Essent af.
23 February, 21:57 A. Fokkens Beoordeling: 7,4
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Ik ben altijd al bij Essent geweest en ook altijd tevreden geweest. Ik kan dus geen oordeel geven over overstappen. In de duurzaamheid van Essent heb ik mij niet verdiept.
Ik raad Essent aan.
23 February, 10:40 H.G. Kruger Beoordeling: 8,4
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Omdat U mij er om vraagt
Ik raad Essent aan.
23 February, 02:16 J.R. Both Beoordeling: 7,0
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Kan beter
Ik raad Essent aan.
20 February, 17:49 N.A.M. Janson - Van Asch Beoordeling: 7,0
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
is geruisloos gegaan
Ik raad Essent aan.
17 February, 16:15 A.P. Harkema-Hoek Beoordeling: 10,0
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Alles is prima geregeld.
Ik raad Essent aan.
15 February, 12:38 J.P. Rood Beoordeling: 8,0
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Overgestapt zonder enig probleem. Duidelijk antwoord op gestelde vragen per telefoon. zorgt ook goed voor bestaande klanten.
Ik raad Essent aan.
15 February, 09:38 H.G. Ensinck Beoordeling: 6,4
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
er ging iets mis met de welkomspremie
Ik raad Essent aan.

Veelgestelde vragen Essent

Er zijn een aantal vragen die regelmatig aan de klantenservice van Essent worden gesteld:

Hoe wordt het termijnbedrag bepaald?

Het termijnbedrag is het bedrag dat je iedere maand betaalt aan je energieleverancier voor je energieverbruik. Dit bedrag kan gebaseerd zijn op een inschatting van je gemiddelde maandelijkse energieverbruik óf op het historisch energieverbruik in je woning. Aan het eind van het contractjaar worden de kosten die je daadwerkelijk hebt gemaakt verrekend met dit termijnbedrag. Het kan zijn dat je termijnbedrag hoger lag dan de werkelijke verbruikskosten en je veel geld terug krijgt van je energieleverancier, maar het kan ook zijn dat je termijnbedrag laag lag en je aan het eind van het jaar moet bijbetalen.

Kan ik het termijnbedrag aan laten passen?

Ben je het niet eens met de hoogte van je maandelijkse termijnbedrag? Neem dan contact op met je energieleverancier. De meeste energieleveranciers bieden de mogelijkheid om het termijnbedrag via de persoonlijke online omgeving aan te passen. Je termijnbedrag omhoog aanpassen kan altijd, omlaag kan vaak maar met een paar procent. Dit uit voorzorg dat klanten geen hoge rekening krijgen aan het eind van het jaar.

Hoe zit het met het termijnbedrag bij Essent?

Energieleverancier Essent baseert de berekening voor het termijnbedrag op het verbruik dat je zelf invult in onze vergelijker. Ga je de vergelijker invullen, dan is het invullen van je verbruik zoals deze op de eindafrekening staat het meest nauwkeurig. Weet je jouw oude verbruik niet? Dan kan de vergelijker een schatting voor je maken. Deze schatting is dan gebaseerd op het verbruik van een gemiddeld huishouden van het aantal personen dat je zelf aangeeft, in het type huis dat je zelf aangeeft.

Waarom is mijn jaarrekening veranderd?

Uit onderzoek van Essent is gebleken dat klanten van Essent behoefte hadden aan een meer overzichtelijke jaarafrekening. De nieuwe jaarafrekening is daarom gebaseerd op hoofdlijnen en beslaat nog maar één pagina. Hierdoor zie je in één opslag alle belangrijke informatie. Via jouw persoonlijke pagina op ‘Mijn Essent’ zie je de uitgebreide versie van jouw jaarafrekening.

Wat heb ik aan de ‘VerbruiksManager’?

De ‘VerbruiksManager’ biedt je een beter inzicht in je energieverbruik. Wanneer jouw VerbruiksManager aangeeft dat je werkelijke verbruik een stuk hoger ligt dan het verwachte verbruik (waarop jouw termijnbedrag is gebaseerd), dan word je geadviseerd je termijnbedrag te verhogen. Hiermee voorkom je verrassingen op je jaarafrekening.
7,4

Contactgegevens

Adres
Willemsplein 4
5211AK, Den Bosch
Website
Overweeg je een energiecontract bij Essent? Dan wil je waarschijnlijk eerst iets meer weten over de leverancier. Bekijk hier de beoordeling van andere klanten, contactgegevens, tarieven, veelgestelde vragen en meer. Profiteer van de meeste korting door jaarlijks een vergelijking te maken van energieproducten. Kies voor actietarieven en welkomstkortingen!
Er is iets fout gegaan
{{::errorText}}

Vergelijk leveranciers

{{addresscheck.errorMessage}}

Jouw jaarverbruik {{mini_verbruik}}

Personen in huishouden
{{mini_verbruik}}

Type aansluiting


Zonnepanelen

Hulp nodig bij het invoeren van je teruglevering? Je kan het ook schatten op basis van het aantal zonnepanelen.
Zonnepanelen
Vul alsjeblieft je verwachte jaaropbrengst in

Je huidige leverancier

Offerte op maat

Met het door jouw ingevulde verbruik kom je in aanmerking voor een offerte op maat met speciale tarieven. Als je het onderstaande formulier invult, nemen wij zo spoedig mogelijk contact met je op.


Vul jouw bedrijfsnaam in

Vul je KVK nummer in
Vul een geldig KVK nummer in
Vul je geslacht in

Vul je initialen in
Initialen mogen alleen letters zijn

Vul je achternaam in

Vul je telefoonnummer in
Vul een geldig telefoonnummer in

Vul je e-mailadres in
Vul een geldig e-mailadres in

Verzenden
Bedankt voor het aanvragen van de aangepaste offerte, wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.

Als je evenveel of meer opwekt dan je verbruikt, neem dan vrijblijvend contact op met onze energiespecialisten: 020 - 5317670.

Zojuist overgestapt