Om je een optimale ervaring te geven op onze website, maken wij gebruik van cookies. Door gebruik te maken van onze website ga je akkoord met onze privacyverklaring
Sluiten
whatsapp
call-icon
Wil jij meer weten over de energieleverancier Greenchoice? Wij hebben zoveel mogelijk informatie over de leverancier voor je op een rijtje gezet: tarieven, contactgegevens, beoordelingen, veelgestelde vragen en meer. Meteen de actietarieven en welkomstkortingen van Greenchoice bekijken kan natuurlijk ook. Maak daarvoor gebruik van onze energievergelijker.

Greenchoice levert alleen groene stroom. De leverancier is in Rotterdam gevestigd en er werken ruim 250 werknemers. Meer dan 400.000 huishoudens zijn klant van Greenchoice. Het bedrijf is nog relatief klein en jong, maar de ambities zijn groot. Greenchoice zet zich in om de opwekking van energie volledig duurzaam te krijgen.

Tarieven Greenchoice

De actuele actietarieven van Greenchoice vind je in de energievergelijker. Je ziet ook meteen of Greenchoice een welkomstkorting biedt. Net als bij alle andere energieleveranciers, veranderen de tarieven van Greenchoice twee keer per jaar. Deze verandering vindt plaats op 1 januari en 1 juli. Je merkt hier alleen iets van als je een energiecontract hebt met variabele tarieven.

Heb je een energiecontract met vaste tarieven afgesloten, dan betaal je gedurende de looptijd van je contract de prijs zoals deze aan het begin is vastgesteld. Zit je met vaste tarieven dan helemaal goed? Nee. Als de tarieven flink zijn gedaald, profiteer je daar niet van als je een contract hebt met vaste tarieven. Wij raden daarom iedereen aan om ieder jaar opnieuw een nieuwe vergelijking te maken. Kies ieder jaar opnieuw voor een éénjarig energiecontract en profiteer jaarlijks van een mooie welkomstkorting.

actietarieven greenchoice

Welkomstkortingen en actietarieven

Alleen via vergelijkingswebsites zoals EasySwitch.nl ontvang je welkomstkortingen en sluit je energiecontracten af tegen actietarieven. Waarom alleen via EasySwitch.nl? Omdat energieleveranciers graag klanten willen winnen. Om hoog uit te komen uit de vergelijker, moet een leverancier een aantrekkelijk actietarief bieden. De acties die je bij ons op de website vindt, zal je dan ook niet tegenkomen op de website van Greenchoice zelf.

Ben jij benieuwd welk actietarief Greenchoice je op dit moment kan bieden? Maak dan meteen vergelijking. Vul je gegevens in en bekijk het overzicht.

Vergelijk Energie


Over Greenchoice

Greenchoice is sinds 2001 actief op de Nederlandse energiemarkt. Als energieleverancier onderscheiden zij zich door de nadruk te leggen op groene energie: het doel is om duurzame energie te leveren. Energie opgewekt uit zon, wind, water en biomassa. Het liefst uit Nederland. Het bedrijf stimuleert een bewuste omgang met energie.

Greenchoice

Hoe duurzaam is Greenchoice?

Greenchoice levert uitsluitend groene stroom en bosgecompenseerde gas. De energie wordt uit duurzame, natuurlijke bronnen gewekt. Momenteel komt 70% uit Nederland. Greenchoice heeft als doel gesteld om in 2020 voor de volle 100% energie te leveren uit Nederland. De C02-uitstoot door gasverbruik wordt gecompenseerd met bos- en klimaatprojecten. Het Greenchoice Bosspaarplan is een voorbeeld hiervan: in dit project staat het herstel en de langdurige bescherming van de Amazone centraal.

Energiecontracten bij Greenchoice

Greenchoice werkt met drie verschillende energiecontracten:

 • Biomassa uit Nederland
 • Wind uit Nederland
 • Groen uit Nederland

Bij alle tarieven is het gas 100% bosgecompenseerd. Bij de energiecontracten kun je kiezen uit een contract voor 1 jaar (vast tarief), 3 jaar (vast tarief) en een variabel tarief. Wil jij de huidige tarieven van Greenchoice bekijken? Je kunt energie vergelijken en tarieven inzien door onze vergelijker te gebruiken. Je kunt de tarieven meteen vergelijken met alle andere aanbieders.

Hoe wordt de groene stroom opgewekt?

Biomassa uit Nederland100% Nederlandse biomassa
Wind uit Nederland100% Nederlandse windenergie
Groen uit Nederland90% Nederlandse windenergie
10% Nederlandse biomassa

variabele tarieven greenchoice

Wanneer geldt het daltarief en normaaltarief?

De tijden van het lage en normale tarief zijn afhankelijk van je regio. In Noord-Brabant en Limburg geldt tussen 7.00 en 21.00 uur op werkdagen het normaaltarief. In de rest van Nederland geldt het normaaltarief op werkdagen tussen 7.00 en 23.00 uur. Buiten deze tijden om betaal je het laagtarief. Dat is dus ‘s nachts, in het weekend en op feestdagen.

Op de volgende feestdagen betaal je het laagtarief: Nieuwjaarsdag, Tweede Paasdag, Koningsdag, Hemelvaartdag, Tweede Pinksterdag, Eerste en Tweede Kerstdag.

De slimme thermostaat van Greenchoice

Greenchoice biedt geen slimme thermostaat aan. Het staat je natuurlijk wel vrij om zelf een slimme thermostaat aan te schaffen en te installeren in huis.

De slimme meter bij Greenchoice

De slimme meter is een digitale energiemeter. Net als bij de oudere meters wordt het verbruik van elektriciteit en gas gemeten. Het verschil is dat met de slimme meter de netbeheerder je verbruik op afstand kan uitlezen. Het is dus niet meer nodig om zelf de meterstanden door te geven aan de energieleverancier. De slimme meter vereenvoudigt het meten van het energieverbruik voor de consument.

Enkele voordelen van een slimme meter bij Greenchoice:

 • Je hoeft zelf geen meterstanden meer door te geven;
 • Als je energie teruglevert, wordt dit ook gemeten;
 • Je kunt online je maandelijkse verbruik bekijken;
 • Dubbele tarieven kunnen worden gemeten.

zonne energie greenchoice

De terugleveringvergoeding van zonnepanelen

Als je een analoge meter hebt, draait de meter zelf vooruit of achteruit naarmate er energie wordt verbruikt of opgewekt. De energie die je teruglevert, wordt dus al van het verbruik afgetrokken. Dit verbruik wordt niet apart gespecificeerd.

Als je een digitale meter hebt, worden de levering en teruglevering apart geregistreerd. De teruggeleverde energie wordt apart van de jaarnota op een teruglevernota verrekend. Bij beide meters krijg je voor ieder kWh die je zelf opwekt een besparing die gelijk is aan het volledige energietarief.

Wek je meer energie op dan je verbruikt

Over het algemeen wordt er per huishouden meer energie verbruikt dan er wordt opgewekt met zonnepanelen. Als je per jaar toch meer produceert dan je verbruikt, krijg je voor de opgewekte stroom uitsluitend de kale stroomprijs en btw vergoed. Er wordt geen netto energiebelasting uitgekeerd.

Heb jij een digitale meter? Voor deze klanten maakt Greenchoice een uitzondering. Klanten met een digitale meter die meer stroom produceren dan ze verbruiken, krijgen voor de eerste 1000 kWh de netto teruglevering inclusief de energiebelasting vergoed. Dit geldt per nota en per jaar.

Contactgegevens Greenchoice

E-mailvragen@greenchoice.nl
Telefoon010 – 478 23 26
Kosten Lokaal tarief
BereikbaarMaandag t/m vrijdag 8.30 – 17.30
Zaterdag 8.30 – 16.00
Websitehttp://www.greenchoice.nl/

contract greenchoice

Gas- en stroomstoringen

Wat te doen bij een gas- of stroomstoring? Probeer eerst te achterhalen of je de enige in de buurt bent zonder gas of stroom. Bel bijvoorbeeld bij je buren aan. Op de website gasenstroomstoringen.nl kun je heel snel zien wat er aan de hand is. Als je niet in de gelegenheid bent deze website te bereiken, kun je ook bellen naar het nationale storingsnummer. 0800-9009. Dit gratis nummer is altijd bereikbaar. Bij een gaslucht wordt geadviseerd meteen te bellen.

Betalingen aan Greenchoice

Het verschuldigde bedrag wordt maandelijks via een automatische incasso van je rekening afgeboekt. Dit gebeurt altijd rond de 6e van de maand. Rond de 10e van de maand vindt de verrekening van de jaarnota plaats. Lukt de incasso de eerste keer niet? Dan wordt het rond de 16e en de 26e nogmaals geprobeerd. Is het bedrag na deze drie pogingen nog steeds niet van je rekening af te boeken? Dan ontvang je een herinneringsbrief.

Wat te doen bij verhuizing?

De verhuizing kun je op meerdere manieren aan Greenchoice doorgeven. Via je internetdossier, ‘Mijn dossier’, kun je de verhuizing doorgeven. Het is ook mogelijk de verhuizing telefonisch of via de mail door te geven. Telefonisch is Greenchoice op 010 – 478 23 26 te bereiken. Mails kan je sturen naar vragen@greenchoice.nl.

Opzeggen contract bij Greenchoice

Als je jouw contract wilt opzeggen, kun je dit doorgeven aan de klantenservice van Greenchoice. Het nummer is 010-747 02 22. Je betaalt het lokale tarief.

Opzegtermijn

Wil je jouw contract voortijdig opzeggen? Dan is het mogelijk dat er een opzegvergoeding in rekening wordt gebracht door Greenchoice. Dit wordt altijd duidelijk in de contractvoorwaarden vermeld. De opzegtermijn bedraagt 30 dagen.

Neemt Greenchoice je opzegboete over?

Greenchoice neemt je opzegboete niet over. Als je voortijdig wilt overstappen naar een andere energieleverancier is het verstandig om rekening te houden met eventuele opzegboetes.


Greenchoice aanbieding

Spreekt energieleverancier Greenchoice je aan en zou je graag een contract bij de leverancier af willen sluiten? In onze vergelijker bekijk je de actuele welkomstkortingen en actietarieven van Greenchoice. Houd de opzegtermijn van je huidige leverancier in de gaten: stap je te vroeg over, dan krijg je te maken met een opzegboete. De meeste energiecontracten hebben een opzegtermijn van 30 dagen voor het einde van het contract. Dit betekent dat als je een éénjarig contract hebt afgesloten, je deze in de 11e maand van je contract pas op kunt zeggen.

Overstappen van energieleverancier

Zoek je een nieuwe energieleverancier en overweeg je over te stappen naar Greenchoice? Maak eerst gebruik van onze energievergelijker om een overzicht te krijgen van alle energieleveranciers en hun tarieven. Op deze manier vind je een energieleverancier met de beste voorwaarden tegen de beste prijs.

Wat doet EasySwitch en wat doet Greenchoice?

EasySwitch.nl helpt je bij het vergelijken van energieleveranciers. Met de energievergelijker kun je kijken welke energieleverancier de scherpste tarieven aanbiedt. Wanneer het blijkt dat Greenchoice de goedkoopste energieleverancier is, dan kun je via EasySwitch.nl overstappen. Zodra je de overstap compleet maakt, word je aangemeld bij Greenchoice. Zij zorgen ervoor dat je oude energiecontract wordt opgezegd. Op deze manier stap je makkelijk en snel over en hoef je zelf niets te doen.

Let op: voor de exacte voorwaarden van de energiecontracten kun je terecht op de website van Greenchoice. Vergelijk de energietarieven met die van andere leveranciers via de energievergelijker.

Vergelijk Energie

Beoordeling klantervaringen
8,6
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Beoordeling Easyswitch
9,3
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Gemiddelde beoordeling:
9,0 uit 10

Klantervaringen

17 September, 07:07 J Hoekman Beoordeling: 8,4
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Greenchoice heeft een duidelijk beleid. Geen superaanbiedingen, maar gewoon leveren van groene stroom voor een concurrerende prijs.
Ik raad Greenchoice aan.
09 September, 07:16 E Manuel Beoordeling: 10,0
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Niks te klagen
Ik raad Greenchoice aan.
06 September, 18:03 A Poel Beoordeling: 5,0
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
in vergelijking tot mijn vorige leverancier is het maandbedrag fors verhoogd. Ik heb dit begin augustus geprobeerd te wijzigen, maar krijg geen toegang tot \'mijn dossier\'\'. Dit heb ik toen telefonisch bij Greenchoice gemeld, doch tot op heden is maandbedrag niet te wijzigen.
Ik raad Greenchoice af.
04 September, 07:06 A Hoorn Beoordeling: 9,0
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
geen motivatie
Ik raad Greenchoice aan.
02 September, 11:10 E Bakker Beoordeling: 6,0
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Ten 1e vind ik het raar dat ik nu nog steeds kan inloggen op mijn account, die ik jaren geleden had aangemaakt, toen ik ook bij Greenchoice was. Heel verwarrend en in mijn ogen fraudegevoelig. 2e Met de verwelkoming gaven ze een meterstand door die aantoonbaar niet kan kloppen. Ik heb contact opgenomen en gevraagd of ze niet toevallig de meterstanden van de bovenburen hadden gebruikt. Dit was volgens de helpdesk niet het geval en de meterstanden zouden gewoon aangepast worden. Nu komt de bovenbuurman naar ons toe met het verhaal dat Greenchoice bij hun de energiecontract had opgezegd en hun overgesloten hebben naar Greenchoice. Nu ga ik dus maar weer contact opnemen met Greenchoice....
Ik raad Greenchoice af.
02 September, 07:25 W Janssen Beoordeling: 10,0
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
De info van greenchoice was heel duidelijk. Al eerder goede ervaringen mee gehad
Ik raad Greenchoice aan.
31 August, 11:50 K Hallaceli-Imrak Beoordeling: 9,0
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Volgende week gaat de overstap officieel in. De prijzen zijn enorm laag!! De medewerkers zijn klantvriendelijk en servicegericht. Raad iedereen aan om over te stappen naar Greenchoice.
Ik raad Greenchoice aan.
30 August, 20:40 A E Beoordeling: 4,4
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
We moesten borg betalen maar niemand kon ons vertellen waarom. Contact gehad met de klantenservice van GreenChoise zelf en met DirectPay. Daarnaast is de reactie snelheid super traag. Naar de concurrent overgestapt. Alles was binnen 5 min. geregeld.
Ik raad Greenchoice af.
27 August, 16:03 W Honing Beoordeling: 9,0
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
uit, zo blijkt volle tevredenheid
Ik raad Greenchoice aan.
26 August, 11:19 R Smit Beoordeling: 3,4
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Ik kan nog geen beoordeling geven,want mijn contract gaat 82-09-2019 in. Zouden jullie toch moeten weten!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ik raad Greenchoice aan.
26 August, 08:14 H ZANDBERGEN Beoordeling: 4,4
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
ik stap pas op 17 okt over naar Green Choice en kan nu dus nog niet mijn mening geven.
Ik raad Greenchoice aan.
21 August, 08:15 R Hoef Beoordeling: 6,4
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
heb nog een contract bij voorgaande leverancier tot oktober en toch is levering al eerder gestart en loop ik nog risico op boete. Greenchoice geeft daarop niet htuis. Pas na meerdere contacten willen ze meedenken als ik inderdaad boete krijg (wat ik nog niet weet)
Ik raad Greenchoice aan.
20 August, 12:30 M Vught Beoordeling: 9,0
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Goede en snelle service
Ik raad Greenchoice aan.
19 August, 08:37 A Huijts Beoordeling: 8,0
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
De eerste indruk van de correctheid van de informatie bij de start v.d. levering.
Ik raad Greenchoice aan.
15 August, 21:46 H Kreijkamp Beoordeling: 9,0
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Tot nu toe heel tevreden. Ik vind duurzaamheid belangrijk.
Ik raad Greenchoice aan.
14 August, 09:18 L Boekhorst Beoordeling: 7,6
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Na het maken van de keuze is verder alles goed verlopen
Ik raad Greenchoice aan.
11 August, 09:36 B Koning Beoordeling: 9,0
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
alles is perfect verlopen .ze hebben mij goed op de hoogte gehouden
Ik raad Greenchoice aan.
05 August, 07:36 C Toffolo Beoordeling: 10,0
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
De klantenservice kan ik nog geen beoordeling geven omdat het nog niet nodig is geweest contact met ze op te nemen. Voor de rest is alles erg overzichtelijk. Altijd bang geweest om over te stappen maar ben erg blij dat ik het uiteindelijk heb gedaan.
Ik raad Greenchoice aan.
13 July, 08:28 F Delleman Beoordeling: 8,0
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
ziet er allemaal goed uit, geen klachten
Ik raad Greenchoice aan.
10 July, 16:10 B Boers Beoordeling: 10,0
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Goede groene leverancier
Ik raad Greenchoice aan.
02 July, 07:40 J Hermans Beoordeling: 5,4
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Niet beter of slechter als een ander, bellen wel hinderlijk veel voor verlenging abonnement
Ik raad Greenchoice af.
21 June, 09:17 H Repin Beoordeling: 8,6
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Ik ben zeer tevreden over Greenchoice, maar voor bestaande klanten worden de tarieven na 1 jaar hoger zodat overstappen interessant wordt.
Ik raad Greenchoice aan.
20 June, 05:20 C Thijssen Beoordeling: 9,4
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Super fijne energie leverancier
Ik raad Greenchoice aan.
15 June, 15:35 P Huttula Beoordeling: 10,0
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Prima.
Ik raad Greenchoice aan.
06 June, 07:30 J Smit Beoordeling: 7,4
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
alles is goed gegaan
Ik raad Greenchoice aan.
02 June, 07:52 J Harings Beoordeling: 9,0
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
eerste gevoel
Ik raad Greenchoice aan.
25 May, 18:05 H Tintelen Beoordeling: 2,6
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Ik heb idd verleden jaar 1 september 2018!! dit contract afgesloten voor 1 jaar!!!!! Nu blijkt dat het contract maar tot 1 juli 2019 loopt. Hoe vreemd is dat. Maar we zijn reeds overgestapt naar een energieleverancier met een contract voor 1 jaar. Lijkt me ook vrij normaal.
Ik raad Greenchoice af.
23 May, 07:13 M Huberts Beoordeling: 8,0
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Prima jaar achter de rug. Met name de maandelijkse overzichten zijn erg duidelijk. Helaas was het aanbod voor verlenging contract te mager.
Ik raad Greenchoice aan.
19 May, 17:27 M Hinssen-Ronnen Beoordeling: 8,4
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Omdat ik tevreden ben over Green Choice
Ik raad Greenchoice aan.
19 May, 07:32 D Uitermark Beoordeling: 8,4
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Alles soepel verlopen
Ik raad Greenchoice aan.
17 May, 14:14 L Os Beoordeling: 7,4
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
duurzaamheid
Ik raad Greenchoice aan.
17 May, 08:34 C Drunen Beoordeling: 10,0
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Online hulp niet nodig gehad.
Ik raad Greenchoice aan.
17 May, 05:36 P Batist Beoordeling: 7,6
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
goed en duidelijk overzicht snelle overstap
Ik raad Greenchoice aan.
16 May, 07:50 B Vervoort Beoordeling: 10,0
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Ik geef deze beoordeling omdat ik 100% tevreden ben over Easyswitch en er al vaak gebruik van heb gemaakt.
Ik raad Greenchoice aan.
15 May, 07:03 M Kaasschieter Beoordeling: 9,0
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Prima leverancier, ik heb geen vragen of opmerkingen. Gebruik wordt maandelijks inzichtelijk gemaakt.
Ik raad Greenchoice aan.
28 April, 12:36 S Evers Beoordeling: 8,0
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Ik heb geen klachten over Greenchoice. Online makkelijk inzicht en zaken te wijzigen. Ik ga einde contractperiode wel overstappen wegens een beter bod
Ik raad Greenchoice aan.
23 April, 18:41 A Zandstra Beoordeling: 9,4
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Geen problemen bij greenchoice
Ik raad Greenchoice aan.
14 April, 08:16 J Hartman Beoordeling: 8,0
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
heel jaar geen enkel probleem gehad
Ik raad Greenchoice aan.
13 April, 10:17 F Jimmy Beoordeling: 3,4
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Contract gecanceld binnen 14 dagen. Waardeloze klantenservice. Vragen borgsom van € 400,-- aan iemand die nooit schulden of leningen heeft gehad. Het bureau wat dit doet is gauw klaar want selecteert op buitenlandse naam.Betaling geeft alleen 5 sterren keuze
Ik raad Greenchoice af.
11 April, 22:07 G M Beoordeling: 9,4
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
ok
Ik raad Greenchoice aan.
10 April, 07:23 J Nooijen Beoordeling: 7,4
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Prima leverancier, alleen werden de automatische betalingen (ondanks de betalingsmachtiging) nooit uitgevoerd en kregen we vervolgens herinneringen.
Ik raad Greenchoice aan.
28 March, 04:19 P Greve Beoordeling: 10,0
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Ik ben tevreden over Greenchoice op alle genoemde punten (zoals dat overigens hoort).
Ik raad Greenchoice aan.
23 March, 08:40 J Mandos Beoordeling: 10,0
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Nooit enig probleem ondervonden
Ik raad Greenchoice aan.
22 March, 15:38 J Boelen Beoordeling: 10,0
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Greenchoice is veruit de beste energieleverancier. Zij doen in ieder geval niet mee aan die volksverlakkerij door middel van welkomstpremies! Hierdoor hanteren zij eerlijke prijzen. Zonder welkomstpremie ben je bij hen vaak toch nog beter uit dan bij de rest van de leveranciers. Die premie moet immers terugverdiend worden! Ik stap ondanks deze lovende woorden toch over naar een andere leverancier, omdat Greenchoice niets voor mij kon betekenen als ik zou blijven. Zij konden mij niet de tarieven bieden die ze bieden aan overstappers. Hun aanbod was gewoon te duur. Jammer, want anders was ik gebleven.
Ik raad Greenchoice aan.
06 March, 10:41 A Knaapen Beoordeling: 9,4
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Alles naar tevredenheid verlopen.
Ik raad Greenchoice aan.
05 March, 13:06 F Teunissen Beoordeling: 8,6
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
blabla
Ik raad Greenchoice aan.
04 March, 12:11 C Sijbrands Beoordeling: 10,0
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
niets mis mee, niet de goedkoopste misschien, maar wel één van de beste
Ik raad Greenchoice aan.
04 March, 08:49 L Mertens Beoordeling: 8,0
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
omdat er om gevraag wordt.
Ik raad Greenchoice aan.
28 February, 08:12 F Rutten Beoordeling: 8,0
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
oke
Ik raad Greenchoice aan.
24 February, 11:21 P Beer Beoordeling: 10,0
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Prima energie maarschappij
Ik raad Greenchoice aan.
21 February, 09:55 P Wijst Beoordeling: 9,4
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Verlengingsaanbod was duurder dan elders daarom weer overgestapt Verder was ik heel tevreden
Ik raad Greenchoice aan.
21 February, 08:37 A Zandvoort Beoordeling: 10,0
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
goed tevreden
Ik raad Greenchoice aan.
18 February, 13:00 G Draaisma Beoordeling: 9,4
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Tevreden.
Ik raad Greenchoice aan.
17 February, 14:42 E Nijenhuis Beoordeling: 9,6
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
omdat het zo is
Ik raad Greenchoice aan.
15 February, 08:43 L Philipse Beoordeling: 9,6
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Groen
Ik raad Greenchoice aan.
15 February, 08:29 F Fluit Beoordeling: 10,0
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
100% tevreden
Ik raad Greenchoice aan.
30 January, 10:05 W Zwart Beoordeling: 4,0
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Moeizame, tijd vergende overstap - voor mij onnavolgbare redenen. Verder geen problemen - daardoor ook geen \"testcases\" en neuraal oordeel.
Ik raad Greenchoice af.
29 January, 18:01 E Oost Beoordeling: 7,6
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
op verzoek van EasySwitch
Ik raad Greenchoice aan.
23 January, 11:29 P Walkier Beoordeling: 8,6
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
overstappen was geen probleem en heb ook geen klachten dit jaar gehad
Ik raad Greenchoice aan.
23 January, 08:54 I Dankers Beoordeling: 7,6
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Greenchoice is vaak de goedkoopste met een jaarcontract. Na 1 jaar worden ze een stuk duurder, zodat ik elke keer weer overstap naar een andere stroomleverancier. ( al 3x klant geworden, en weer opgezegd )
Ik raad Greenchoice aan.
15 January, 14:45 R Ven in \\\'t Ven Beoordeling: 9,6
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Geen probleem bij overstap. Geen klachten over Greenchoice
Ik raad Greenchoice aan.
12 January, 14:53 J Schepen Beoordeling: 8,6
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Goed ervaringen
Ik raad Greenchoice aan.
10 January, 09:45 G Tongeren Beoordeling: 9,0
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Geen last gewoon over gegaan ,niks van gemerkt.
Ik raad Greenchoice aan.
19 December, 07:37 J Haazen Beoordeling: 10,0
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
duidelijke prijzen, zeer behulpzame helpdesk, fijne app
Ik raad Greenchoice aan.
29 November, 15:05 J.E. Feenstra Beoordeling: 9,0
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
alles naar wens
Ik raad Greenchoice aan.
27 November, 21:51 O Reinders Beoordeling: 8,4
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Zeer tevreden hoe alles is gegaan.
Ik raad Greenchoice aan.
25 November, 12:50 P Teuben Beoordeling: 5,6
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
reageren helemaal niet of pas na 3 weken. Ik kan na een jaar nog steeds mijn verbruik niet zien.
Ik raad Greenchoice af.
22 November, 21:30 E Koopmans Beoordeling: 7,0
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Prima
Ik raad Greenchoice aan.
20 November, 17:22 D Schaik Beoordeling: 9,6
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Geen klachten. Duidelijke informatie en helder gebruiksoverzicht.
Ik raad Greenchoice aan.
19 November, 20:44 A Tasar Beoordeling: 8,0
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
iets goedkoop en maandelijks opzegbaar
Ik raad Greenchoice aan.
16 November, 09:18 J Hoek Beoordeling: 6,6
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Jammer voor vaste klanten geen voordelen meer Dus kijken naar overstap
Ik raad Greenchoice af.
16 November, 07:52 M Roetert Beoordeling: 8,6
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Goede geruisloze service, jammer dat het verlengen van het contract financieel minder aantrekkelijk is dan overstappen naar een andere leverancier.
Ik raad Greenchoice aan.
13 November, 15:57 E Wouters Beoordeling: 10,0
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Helemaal goed, helaas overgestapt voor een jaar. Scherpere deal zodoende. Tot een volgende keer
Ik raad Greenchoice aan.
12 November, 14:10 J Bischof Beoordeling: 8,0
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Alles perfect niets aan toe te voegen
Ik raad Greenchoice aan.
27 October, 08:25 J Patje Beoordeling: 9,0
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Greenchoice en Eysyswitch zijn mij goed bevallen
Ik raad Greenchoice aan.
26 October, 02:10 Westerveld Beoordeling: 10,0
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Geen klachten zeer tevreden
Ik raad Greenchoice aan.
20 October, 07:23 A Prins Beoordeling: 6,0
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Ik ga weg bij Greenchoice omdat het verleng aanbod nooit voldoende aantrekkelijk is.
Ik raad Greenchoice aan.
17 October, 08:53 M Stoop Beoordeling: 9,6
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Prima de overstap en verhuizing tegelijk was prima maar had soepeler gekund omdat er twee klantnummers waren aangemaakt. Echter soepel en goed opgelost.
Ik raad Greenchoice aan.
06 October, 07:19 M Bolijn Beoordeling: 8,4
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Omdat Greenchoice echt voor duurzame energie gaat.
Ik raad Greenchoice aan.
04 October, 09:41 A Slosser Beoordeling: 10,0
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
geen problemen ondervonden!
Ik raad Greenchoice aan.
04 October, 07:13 E Zoutman Beoordeling: 10,0
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Helder en overzichtelijk, aanbod voor 2018 veel te duur dus wil wel overstappen
Ik raad Greenchoice af.
26 September, 20:09 G Klavers Beoordeling: 8,0
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
je word snel en netjes geholpen met je vragen
Ik raad Greenchoice aan.
18 September, 13:55 J Ekkerink Beoordeling: 8,0
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Geen problemen ondervonden.
Ik raad Greenchoice aan.
08 September, 08:07 N Gerges Beoordeling: 8,6
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
overstap verliep vlekkeloos,via de site kan je alles inzien,
Ik raad Greenchoice aan.
03 September, 08:11 C Holsboer Beoordeling: 8,6
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
GreenChoice is een prettige maatschappij, duidelijke site en communicatie.
Ik raad Greenchoice aan.
29 August, 20:05 N Bakker Beoordeling: 8,4
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
De overstap ging bijna ongemerkt. De prijsstelling was ook goed met ons verbruik. Het is ook nog eens groene energie.
Ik raad Greenchoice aan.
29 August, 09:49 C Nieuwenhuizen Beoordeling: 9,4
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Ben op alle aspecten zeer tevreden met EasySwitch en Greenchoice.
Ik raad Greenchoice aan.
16 August, 07:24 M Feeke Beoordeling: 10,0
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Greenchoice is qua klantenservice en gebruiksgemak erg sterk.
Ik raad Greenchoice aan.
14 August, 07:00 A Dorpel Beoordeling: 10,0
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Als is goed geregeld zelfs je maandelijkse betaling kan je kiezen welke dag je dat wilt .Verder is het een prima bedrijf
Ik raad Greenchoice aan.
08 August, 09:14 J Meijer Beoordeling: 8,4
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Mij moverend
Ik raad Greenchoice aan.
08 August, 07:03 J Wal Beoordeling: 8,4
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Tevreden, vooral de app
Ik raad Greenchoice aan.
31 July, 07:05 A Sloof Beoordeling: 10,0
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
No nonsens leverancier met voordelige tarieven en overzichtelijke Ap. Al jaren via Easyswitch op de overstap-toer, nu al twee jaar bij Greenchoice, perfect geregeld.
Ik raad Greenchoice aan.
10 July, 17:36 J Heggelman Beoordeling: 10,0
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
alles goed geregeld. Goede overstap naar greenchoice.
Ik raad Greenchoice aan.
04 July, 20:48 R Veenstra Beoordeling: 8,4
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Na een contract van een jaar gaat mijn maandnota opeens met 20% omhoog. Ik houd niet van ieder jaar overstappen, maar met dergelijke trucs dwingen ze je wel
Ik raad Greenchoice aan.
22 June, 07:41 R Verhoog Beoordeling: 9,0
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Omdat ik een tevreden klant ben .
Ik raad Greenchoice aan.
21 June, 21:13 A Braakman-brakel Beoordeling: 8,4
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Duidelijke website en persoonlijke site Duurzaam
Ik raad Greenchoice aan.
10 June, 08:36 H Boom Beoordeling: 7,0
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Omdat jullie een mail sturen!!! gaat mij om de prijs en als een andere voordeliger is dan is die voor een jaar leverancier
Ik raad Greenchoice aan.
04 June, 16:58 G.M. Willemsen Beoordeling: 9,0
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
goed
Ik raad Greenchoice aan.
02 June, 09:10 E Greefhorst Beoordeling: 9,0
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Online hulp en klantenservice is nvt.
Ik raad Greenchoice aan.
27 May, 09:42 W Beurskens Beoordeling: 6,6
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
verzoek
Ik raad Greenchoice aan.
27 May, 07:30 S.C.A.H. Cas-Hopstaken Beoordeling: 8,0
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Heb geen bijzonderheden.
Ik raad Greenchoice aan.
25 May, 08:20 O.H. Voortman Beoordeling: 9,6
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Een super goede service, website en langdurige informatie.
Ik raad Greenchoice aan.
24 May, 12:07 P.N. Verloop Beoordeling: 8,4
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Omdat U er om vraagt
Ik raad Greenchoice aan.
22 May, 18:57 A.A. Graaf Beoordeling: 10,0
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Alles is goed gegaan
Ik raad Greenchoice aan.
13 May, 09:10 A.J. Blommers Beoordeling: 5,4
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Zie boven
Ik raad Greenchoice af.
05 May, 07:37 J.D. Bouterse Beoordeling: 9,0
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
geen.
Ik raad Greenchoice aan.
30 April, 08:02 R.M. Bosman Beoordeling: 10,0
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Overzichtelijk, transparant, scherp tarief
Ik raad Greenchoice aan.
23 April, 10:31 T.M.H. Ris Beoordeling: 9,6
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Gewoon een goede manier om over te stappen.
Ik raad Greenchoice aan.
13 April, 08:01 J. Munnik Beoordeling: 9,6
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Doet zeer veel aan duurzaamheid. Uitstekende en zeer vriendelijke service. Goede website die zeer veel inzicht geeft en eenvoudig te gebruiken is.
Ik raad Greenchoice aan.
25 March, 11:04 H. Goey Beoordeling: 9,4
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Ik sta sympathiek tegenover greenchoice
Ik raad Greenchoice aan.

Veelgestelde vragen over Greenchoice

Hoe wordt het termijnbedrag bepaald?

Het bedrag dat je iedere maand betaalt voor je energie wordt ook wel het termijnbedrag genoemd. Dit bedrag is gebaseerd op een schatting van je gemiddelde maandelijkse energieverbruik óf op het historisch energieverbruik in jouw woning. Aan het eind van het contractjaar worden de daadwerkelijke kosten verrekend met het bedrag dat je al betaald hebt. Was het termijnbedrag te hoog, krijg je geld terug. Was het te laag, dan moet je aan het eind van je contract bijbetalen.

Kan ik het termijnbedrag aan laten passen?

Klopt het termijnbedrag niet volgens jou? De meeste energieleveranciers bieden je de mogelijkheid dit maandbedrag aan te passen. Je maandelijkse bedrag verhogen kan altijd, naar beneden stellen kan vaak maar met enkele procenten. Dit om te voorkomen dat je aan het eind van je contract een hoge rekening ontvangt.

Hoe zit het met het termijnbedrag bij Greenchoice?

Energieleverancier Greenchoice baseert de berekening voor het termijnbedrag op het historisch verbruik. Dit betekent dat Greenchoice kijkt naar het energieverbruik in huis over het afgelopen jaar. Ben je met één of meerdere huisgenoten meer of minder dan vorig jaar? Via jouw persoonlijke omgeving op de website van Greenchoice kun je het maandbedrag altijd aanpassen.

Wat wordt mijn energietarief na afloop van de contractduur?

Voordat je huidige contract bij Greenchoice afloopt, krijg je een nieuw voorstel toegestuurd. Als je hier niet op reageert, wordt je huidige tarief omgezet naar het variabele tarief.

Is er een Greenchoice app? Wat kan ik daarmee?

Met de app van Greenchoice krijg je inzicht in je verbruik. Je kunt ook veel energiezaken zelf regelen. Enkele functies:
 • Doorgeven van de meterstanden;
 • Inzicht in energieverbruik per jaar, maand, week of dag;
 • Maandelijks termijnbedrag bekijken en wijzigen;
 • Je verbruik vergelijken met de rest van Nederland;
 • Bespaartips ontvangen voor je eigen huishouden.

Wat is bosgecompenseerd gas?

Voor Greenchoice zijn er drie pijlers voor een duurzamer energiegebruik. De eerste twee pijlers zijn efficiënter gebruik van stroom en kiezen voor duurzaam opgewekte energie. De derde pijler is het compenseren van het verbruik dat niet duurzaam is opgewekt. Dit noemen ze bij Greenchoice bosgecompenseerd gas. Bij het gebruik van gas komt C02 vrij. Dit wordt gecompenseerd door te investeren in verschillende bosprojecten. De projecten worden uitgekozen als er een goede mix is tussen een impact op de C02-uitstoot, de biodiversiteit en de lokale bevolking.
9,0

Contactgegevens

Adres
Kruisplein 15
3014DB, Rotterdam
Telefoonnummer
010-4782326
Website
Wil jij meer weten over de energieleverancier Greenchoice? Wij hebben zoveel mogelijk informatie over de leverancier voor je op een rijtje gezet: tarieven, contactgegevens, beoordelingen, veelgestelde vragen en meer. Meteen de actietarieven en welkomstkortingen van Greenchoice bekijken kan natuurlijk ook. Maak daarvoor gebruik van onze energievergelijker.
Er is iets fout gegaan
{{::errorText}}

Vergelijk leveranciers

{{addresscheck.errorMessage}}

Jouw jaarverbruik {{mini_verbruik}}

Personen in huishouden
{{mini_verbruik}}

Type aansluiting


Zonnepanelen

Hulp nodig bij het invoeren van je teruglevering? Je kan het ook schatten op basis van het aantal zonnepanelen.
Zonnepanelen
Vul alsjeblieft je verwachte jaaropbrengst in

Je huidige leverancier

Offerte op maat

Met het door jouw ingevulde verbruik kom je in aanmerking voor een offerte op maat met speciale tarieven. Als je het onderstaande formulier invult, nemen wij zo spoedig mogelijk contact met je op.


Vul jouw bedrijfsnaam in

Vul je KVK nummer in
Vul een geldig KVK nummer in
Vul je geslacht in

Vul je initialen in
Initialen mogen alleen letters zijn

Vul je achternaam in

Vul je telefoonnummer in
Vul een geldig telefoonnummer in

Vul je e-mailadres in
Vul een geldig e-mailadres in

Verzenden
Bedankt voor het aanvragen van de aangepaste offerte, wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.

Als je evenveel of meer opwekt dan je verbruikt, neem dan vrijblijvend contact op met onze energiespecialisten: 020 - 5317670.

Zojuist overgestapt