Door onze website te gebruiken, ga je akkoord met onze privacyverklaring
Wil jij meer weten over de energieleverancier Greenchoice? Wij hebben zoveel mogelijk informatie over de leverancier voor je op een rijtje gezet: tarieven, contactgegevens, beoordelingen, veelgestelde vragen en meer. Meteen de actietarieven en welkomstkortingen van Greenchoice bekijken kan natuurlijk ook. Maak daarvoor gebruik van onze energievergelijker.

Greenchoice levert alleen groene stroom. De leverancier is in Rotterdam gevestigd en er werken ruim 250 werknemers. Meer dan 400.000 huishoudens zijn klant van Greenchoice. Het bedrijf is nog relatief klein en jong, maar de ambities zijn groot. Greenchoice zet zich in om de opwekking van energie volledig duurzaam te krijgen.

Tarieven Greenchoice

De actuele actietarieven van Greenchoice vind je in de energievergelijker. Je ziet ook meteen of Greenchoice een welkomstkorting biedt. Net als bij alle andere energieleveranciers, veranderen de tarieven van Greenchoice twee keer per jaar. Deze verandering vindt plaats op 1 januari en 1 juli. Je merkt hier alleen iets van als je een energiecontract hebt met variabele tarieven.

Heb je een energiecontract met vaste tarieven afgesloten, dan betaal je gedurende de looptijd van je contract de prijs zoals deze aan het begin is vastgesteld. Zit je met vaste tarieven dan helemaal goed? Nee. Als de tarieven flink zijn gedaald, profiteer je daar niet van als je een contract hebt met vaste tarieven. Wij raden daarom iedereen aan om ieder jaar opnieuw een nieuwe vergelijking te maken. Kies ieder jaar opnieuw voor een éénjarig energiecontract en profiteer jaarlijks van een mooie welkomstkorting.

actietarieven greenchoice

Welkomstkortingen en actietarieven

Alleen via vergelijkingswebsites zoals EasySwitch.nl ontvang je welkomstkortingen en sluit je energiecontracten af tegen actietarieven. Waarom alleen via EasySwitch.nl? Omdat energieleveranciers graag klanten willen winnen. Om hoog uit te komen uit de vergelijker, moet een leverancier een aantrekkelijk actietarief bieden. De acties die je bij ons op de website vindt, zal je dan ook niet tegenkomen op de website van Greenchoice zelf.

Ben jij benieuwd welk actietarief Greenchoice je op dit moment kan bieden? Maak dan meteen vergelijking. Vul je gegevens in en bekijk het overzicht.

Vergelijk Energie


Over Greenchoice

Greenchoice is sinds 2001 actief op de Nederlandse energiemarkt. Als energieleverancier onderscheiden zij zich door de nadruk te leggen op groene energie: het doel is om duurzame energie te leveren. Energie opgewekt uit zon, wind, water en biomassa. Het liefst uit Nederland. Het bedrijf stimuleert een bewuste omgang met energie.

Greenchoice

Hoe duurzaam is Greenchoice?

Greenchoice levert uitsluitend groene stroom en bosgecompenseerde gas. De energie wordt uit duurzame, natuurlijke bronnen gewekt. Momenteel komt 70% uit Nederland. Greenchoice heeft als doel gesteld om in 2020 voor de volle 100% energie te leveren uit Nederland. De C02-uitstoot door gasverbruik wordt gecompenseerd met bos- en klimaatprojecten. Het Greenchoice Bosspaarplan is een voorbeeld hiervan: in dit project staat het herstel en de langdurige bescherming van de Amazone centraal.

Energiecontracten bij Greenchoice

Greenchoice werkt met drie verschillende energiecontracten:

 • Biomassa uit Nederland
 • Wind uit Nederland
 • Groen uit Nederland

Bij alle tarieven is het gas 100% bosgecompenseerd. Bij de energiecontracten kun je kiezen uit een contract voor 1 jaar (vast tarief), 3 jaar (vast tarief) en een variabel tarief. Wil jij de huidige tarieven van Greenchoice bekijken? Je kunt energie vergelijken en tarieven inzien door onze vergelijker te gebruiken. Je kunt de tarieven meteen vergelijken met alle andere aanbieders.

Hoe wordt de groene stroom opgewekt?

Biomassa uit Nederland100% Nederlandse biomassa
Wind uit Nederland100% Nederlandse windenergie
Groen uit Nederland90% Nederlandse windenergie
10% Nederlandse biomassa

variabele tarieven greenchoice

Wanneer geldt het daltarief en normaaltarief?

De tijden van het lage en normale tarief zijn afhankelijk van je regio. In Noord-Brabant en Limburg geldt tussen 7.00 en 21.00 uur op werkdagen het normaaltarief. In de rest van Nederland geldt het normaaltarief op werkdagen tussen 7.00 en 23.00 uur. Buiten deze tijden om betaal je het laagtarief. Dat is dus ‘s nachts, in het weekend en op feestdagen.

Op de volgende feestdagen betaal je het laagtarief: Nieuwjaarsdag, Tweede Paasdag, Koningsdag, Hemelvaartdag, Tweede Pinksterdag, Eerste en Tweede Kerstdag.

De slimme thermostaat van Greenchoice

Greenchoice biedt geen slimme thermostaat aan. Het staat je natuurlijk wel vrij om zelf een slimme thermostaat aan te schaffen en te installeren in huis.

De slimme meter bij Greenchoice

De slimme meter is een digitale energiemeter. Net als bij de oudere meters wordt het verbruik van elektriciteit en gas gemeten. Het verschil is dat met de slimme meter de netbeheerder je verbruik op afstand kan uitlezen. Het is dus niet meer nodig om zelf de meterstanden door te geven aan de energieleverancier. De slimme meter vereenvoudigt het meten van het energieverbruik voor de consument.

Enkele voordelen van een slimme meter bij Greenchoice:

 • Je hoeft zelf geen meterstanden meer door te geven;
 • Als je energie teruglevert, wordt dit ook gemeten;
 • Je kunt online je maandelijkse verbruik bekijken;
 • Dubbele tarieven kunnen worden gemeten.

zonne energie greenchoice

De terugleveringvergoeding van zonnepanelen

Als je een analoge meter hebt, draait de meter zelf vooruit of achteruit naarmate er energie wordt verbruikt of opgewekt. De energie die je teruglevert, wordt dus al van het verbruik afgetrokken. Dit verbruik wordt niet apart gespecificeerd.

Als je een digitale meter hebt, worden de levering en teruglevering apart geregistreerd. De teruggeleverde energie wordt apart van de jaarnota op een teruglevernota verrekend. Bij beide meters krijg je voor ieder kWh die je zelf opwekt een besparing die gelijk is aan het volledige energietarief.

Wek je meer energie op dan je verbruikt?

Over het algemeen wordt er per huishouden meer energie verbruikt dan er wordt opgewekt met zonnepanelen. Als je per jaar toch meer produceert dan je verbruikt, krijg je voor de opgewekte stroom uitsluitend de kale stroomprijs en btw vergoed. Er wordt geen netto energiebelasting uitgekeerd.

Heb jij een digitale meter? Voor deze klanten maakt Greenchoice een uitzondering. Klanten met een digitale meter die meer stroom produceren dan ze verbruiken, krijgen voor de eerste 1000 kWh de netto teruglevering inclusief de energiebelasting vergoed. Dit geldt per nota en per jaar.

Contactgegevens Greenchoice

E-mailvragen@greenchoice.nl
Telefoon010 – 478 23 26
Kosten Lokaal tarief
BereikbaarMaandag t/m vrijdag 8.30 – 17.30
Zaterdag 8.30 – 16.00
Websitehttp://www.greenchoice.nl/

contract greenchoice

Gas- en stroomstoringen

Wat te doen bij een gas- of stroomstoring? Probeer eerst te achterhalen of je de enige in de buurt bent zonder gas of stroom. Bel bijvoorbeeld bij je buren aan. Op de website gasenstroomstoringen.nl kun je heel snel zien wat er aan de hand is. Als je niet in de gelegenheid bent deze website te bereiken, kun je ook bellen naar het nationale storingsnummer. 0800-9009. Dit gratis nummer is altijd bereikbaar. Bij een gaslucht wordt geadviseerd meteen te bellen.

Betalingen aan Greenchoice

Het verschuldigde bedrag wordt maandelijks via een automatische incasso van je rekening afgeboekt. Dit gebeurt altijd rond de 6e van de maand. Rond de 10e van de maand vindt de verrekening van de jaarnota plaats. Lukt de incasso de eerste keer niet? Dan wordt het rond de 16e en de 26e nogmaals geprobeerd. Is het bedrag na deze drie pogingen nog steeds niet van je rekening af te boeken? Dan ontvang je een herinneringsbrief.

Wat te doen bij verhuizing?

De verhuizing kun je op meerdere manieren aan Greenchoice doorgeven. Via je internetdossier, ‘Mijn dossier’, kun je de verhuizing doorgeven. Het is ook mogelijk de verhuizing telefonisch of via de mail door te geven. Telefonisch is Greenchoice op 010 – 478 23 26 te bereiken. Mails kan je sturen naar vragen@greenchoice.nl.

Opzeggen contract bij Greenchoice

Als je jouw contract wilt opzeggen, kun je dit doorgeven aan de klantenservice van Greenchoice. Het nummer is 010-747 02 22. Je betaalt het lokale tarief.

Opzegtermijn

Wil je jouw contract voortijdig opzeggen? Dan is het mogelijk dat er een opzegvergoeding in rekening wordt gebracht door Greenchoice. Dit wordt altijd duidelijk in de contractvoorwaarden vermeld. De opzegtermijn bedraagt 30 dagen.

Neemt Greenchoice je opzegboete over?

Greenchoice neemt je opzegboete niet over. Als je voortijdig wilt overstappen naar een andere energieleverancier is het verstandig om rekening te houden met eventuele opzegboetes.


Greenchoice aanbieding

Spreekt energieleverancier Greenchoice je aan en zou je graag een contract bij de leverancier af willen sluiten? In onze vergelijker bekijk je de actuele welkomstkortingen en actietarieven van Greenchoice. Houd de opzegtermijn van je huidige leverancier in de gaten: stap je te vroeg over, dan krijg je te maken met een opzegboete. De meeste energiecontracten hebben een opzegtermijn van 30 dagen voor het einde van het contract. Dit betekent dat als je een éénjarig contract hebt afgesloten, je deze in de 11e maand van je contract pas op kunt zeggen.

Overstappen van energieleverancier

Zoek je een nieuwe energieleverancier en overweeg je over te stappen naar Greenchoice? Maak eerst gebruik van onze energievergelijker om een overzicht te krijgen van alle energieleveranciers en hun tarieven. Op deze manier vind je een energieleverancier met de beste voorwaarden tegen de beste prijs.

Wat doet EasySwitch en wat doet Greenchoice?

EasySwitch.nl helpt je bij het vergelijken van energieleveranciers. Met de energievergelijker kun je kijken welke energieleverancier de scherpste tarieven aanbiedt. Wanneer het blijkt dat Greenchoice de goedkoopste energieleverancier is, dan kun je via EasySwitch.nl overstappen. Zodra je de overstap compleet maakt, word je aangemeld bij Greenchoice. Zij zorgen ervoor dat je oude energiecontract wordt opgezegd. Op deze manier stap je makkelijk en snel over en hoef je zelf niets te doen.

Let op: voor de exacte voorwaarden van de energiecontracten kun je terecht op de website van Greenchoice. Vergelijk de energietarieven met die van andere leveranciers via de energievergelijker.

Vergelijk Energie

Beoordeling klantervaringen
8,5
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Beoordeling Easyswitch
9,3
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Gemiddelde beoordeling:
8,9 uit 10

Klantervaringen

25 June, 09:39 A. Braat Beoordeling: 3,4
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Totaal niet tevreden deze keer. Op de vergelijking site van Easy Switch met aan bedrag van €71 aankomen en vervolgens een contract van €140 per maand aanbieden is niet echt slim. Voorgaande keren wel keurig netjes
Ik raad Greenchoice af.
25 June, 07:22 K. Geertsema Beoordeling: 7,6
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
De overstap was niet soepel verlopen. Er mag nog wel wat verbeterd worden aan de site die door een robot beheerd wordt. Uiteindelijk toch tevreden nu de door mij opgegeven meterstanden en termijnbedrag correct verwerkt zijn. Er wordt geen rekening gehouden met zonnepanelen.
Ik raad Greenchoice aan.
22 June, 13:50 N Kraakman Beoordeling: 9,0
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Ik ben bekend met Greenchoice en na een jaar te zijn weggeweest ben ik weer terug!
Ik raad Greenchoice aan.
21 June, 21:13 S. Bernd Beoordeling: 10,0
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Ik was in het verleden sreeds zeer tevreden met Greenchoice. Word nu voor de 3e of 4e keer klant en heb nu van klantenservice de toezegging, dat ik volgend jaar een concurrerende aanbieding zal krijgen, zodat ik klant van Greenchoice kan / zal blijven.
Ik raad Greenchoice aan.
20 June, 10:19 J. Schilder Beoordeling: 9,4
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
.
Ik raad Greenchoice aan.
19 June, 07:54 M. Mulder Beoordeling: 10,0
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Super fijn bedrijf! Lange openingstijden, bereid om mee te denken. Verder loopt alles soepel. Plus fijne app. Heel tevreden over Greenchoice
Ik raad Greenchoice aan.
19 June, 07:26 N. Helm Beoordeling: 6,4
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Ik stap pas 1 augustus over
Ik raad Greenchoice aan.
19 June, 07:10 G. Lourens Beoordeling: 10,0
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Perfect
Ik raad Greenchoice aan.
17 June, 07:13 J. Claessens Beoordeling: 8,4
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
goede telefonische bereikbaarheid, goede hulpvaardigheid en vriendelijkheid en goede tarieven
Ik raad Greenchoice aan.
16 June, 13:21 T. Scheick Beoordeling: 9,4
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Ik ben gewoon een tevreden consument
Ik raad Greenchoice aan.
16 June, 07:35 A. Shchegoleva Beoordeling: 9,0
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Ik ben tevreden met zowel GreenChoice als EasySwitch
Ik raad Greenchoice aan.
16 June, 07:14 E.J. Haak Beoordeling: 5,0
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Kan nog steeds niet per dag verbruik zien
Ik raad Greenchoice af.
15 June, 15:51 L. Adams Beoordeling: 9,4
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
overstap was prima geregeld, duidelijke informatie tijdens het proces, app is ook prima
Ik raad Greenchoice aan.
13 June, 15:55 E. Hulshof Beoordeling: 8,4
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Om te helpn
Ik raad Greenchoice aan.
13 June, 12:45 P. Lärche Beoordeling: 10,0
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Alles is goed gegaan en het ging soepel
Ik raad Greenchoice aan.
10 June, 07:02 M Luijpen Beoordeling: 10,0
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
.
Ik raad Greenchoice aan.
09 June, 19:43 R. Hegger Beoordeling: 10,0
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
omdat jullie 5***** waard zijn
Ik raad Greenchoice aan.
09 June, 17:15 J. Goorden Beoordeling: 5,0
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Prijstechnisch aantrekkelijk. Erg druk daarom rommelige service
Ik raad Greenchoice aan.
09 June, 07:38 L. Vermeulen Beoordeling: 7,6
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Na eend maand weer terug naar Essent met beter bod, mijns inziens
Ik raad Greenchoice af.
09 June, 07:10 J. Sieben Beoordeling: 7,6
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Kan nog geen oordeel geven contract start pas 01-07-2020
Ik raad Greenchoice aan.
09 June, 07:09 B. Henstra Beoordeling: 3,4
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Ik heb nieuw contract gekregen, maar vond geen reden om over te stappen daar prijzen hoger lager dan mijn bestaand contract. En het voorschot bedrag was veel te hoog in mijn beleving. Heb mail gestuurd om nadere uitleg voor dit tarief, echter nooit reactie gekregen van hun. Zij krijgen van mij een dikke nul!!!!
Ik raad Greenchoice af.
09 June, 07:05 M. Stout Beoordeling: 3,0
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Ze hebben klakkeloos m\'n oude adres overgenomen (ben daar eerder klant geweest) terwijl het een nieuw contract is voor ons nieuwe huis en dit stond er ook op vermeld. Kwartiersedijk 20a te Fijnaart. Nu dus geen energieleverancier op ons nieuwe adres. Bericht gestuurd maar geen respons. Moet nog bellen maar even geen tijd. Dus nee niet tevreden.
Ik raad Greenchoice af.
08 June, 14:12 H. Wilpstra Beoordeling: 2,4
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Heb via mail gereageerd dat ik geen belangstelling meer heb maar word niet op gereageerd.
Ik raad Greenchoice af.
08 June, 09:30 J. hout Beoordeling: 6,6
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
?
Ik raad Greenchoice aan.
07 June, 10:52 A. Zandstra Beoordeling: 9,6
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Met al een jaar eerder heb ik goede ervaring met greenchoice
Ik raad Greenchoice aan.
06 June, 16:47 T Bork Beoordeling: 8,0
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Betaling kan ik nog niet beoordelen. Misschien een kolom n.v.t. toevoegen??
Ik raad Greenchoice aan.
06 June, 13:54 G Peels Beoordeling: 10,0
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
alles goed geregeld
Ik raad Greenchoice aan.
06 June, 10:42 J. Schmitz Beoordeling: 3,6
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
greenchoise vraagt naar meterstanden, maar die kun je al dagen niet invoeren... De overige punten zijn nog niet duidelijk om te beoordelen
Ik raad Greenchoice aan.
02 June, 17:39 M. Stolk Beoordeling: 6,0
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Greenchoice pakt een veel hoger maandbedrag, dan wat via easy switch wordt uitgerekend. En dat scheelt bij mij heel veel.
Ik raad Greenchoice af.
02 June, 10:15 D. Hilhorst Beoordeling: 8,4
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Ik ben tevreden
Ik raad Greenchoice aan.
31 May, 17:49 Y. Doomernik Beoordeling: 8,4
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Door dat er geen controle gedaan wordt op werkelijke einddatum contract, 2 x €50,- boete gekregen + €290,- welkomstbonus misgelopen
Ik raad Greenchoice aan.
31 May, 07:13 R Willemsen Beoordeling: 8,4
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Net overgestapt. Eerder al klant geweest. Overstap ging soepel. Prijzen en voorwaarden zijn duidelijk.
Ik raad Greenchoice aan.
30 May, 07:35 S. Jongsma Beoordeling: 10,0
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Alles soepel verlopen, ook de aanpassing termijnbedrag
Ik raad Greenchoice aan.
29 May, 15:45 J. Zwiesereijn Beoordeling: 8,4
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Voorschotverhoging werd/wordt niet verwerkt. Overstappen naar enkeltarief ook nog niet gelukt.
Ik raad Greenchoice aan.
29 May, 07:21 T. Vogel Beoordeling: 7,4
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
duurde heel lang voordat jullie na mijn overstap contact met me opnamen met het contract. Uiteindelijk heeft de tussenpersoon (een website) contact met jullie opgenomen en daarna was het snel opgelost. Ik heb nog niet genoeg contact gehad om jullie aan te raden. Aan de andere kant gezien het feit dat jullie groene energie leveren en gezien de prijzen raad ik jullie toch aan.
Ik raad Greenchoice aan.
26 May, 11:24 D. Houben Beoordeling: 10,0
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Goed bedrijf met een goede missie!
Ik raad Greenchoice aan.
25 May, 07:18 A. Janssen Beoordeling: 10,0
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
prima leverancier / goede bereikbaarheid
Ik raad Greenchoice aan.
25 May, 06:37 Kees Beoordeling: 10,0
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Greenchoice geeft je de indruk dat alles klopt en goed geregeld is. Ik wil duurzaam én een moderne, professionele afhandeling. Dat is tot nu toe zeker gelukt.
Ik raad Greenchoice aan.
23 May, 19:05 S. Becic Beoordeling: 9,4
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Gewoon een goede service
Ik raad Greenchoice aan.
23 May, 07:50 A. Vasileva Beoordeling: 7,4
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Tevreden snel gereageerd
Ik raad Greenchoice aan.
21 May, 21:22 F. Zandbergen Beoordeling: 5,6
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Overstappen goed geregeld. Klantenservice reageert niet op mail die ik heb gestuurd. Telefonisch niet bereikbaar.
Ik raad Greenchoice aan.
14 May, 13:45 WvR Beoordeling: 10,0
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Wij stappen al jarenlang elk jaar over en zijn tot nu toe het vaakst teruggekomen bij Greenchoice. We kiezen daar nu zelfs regelmatig voor, ook als ze duurder zijn. We hebben alleen maar goede ervaringen en dat eigenlijk op alle fronten.
Ik raad Greenchoice aan.
14 May, 08:30 P Woldringh Beoordeling: 5,4
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Volgens Greenchoice heb ik geen slimme meter. Termijnbedrag aanpassen werkt (nog) niet. Over duurzaamheid kan ik niet oordelen maar dat is dus verplicht! Heel irritant.
Ik raad Greenchoice af.
13 May, 16:45 L Koenraads Beoordeling: 10,0
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Duidelijk en goed geregeld Ik stap al jaren over via Greenchoice Ik ben helemaal tevreden
Ik raad Greenchoice aan.
13 May, 14:34 C Dooren Beoordeling: 9,0
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
gebaseerd op de ervaring tot nu toe
Ik raad Greenchoice aan.
12 May, 16:10 S Vrieze Beoordeling: 8,4
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
bevalt gewoon goed
Ik raad Greenchoice aan.
12 May, 13:00 J Til Beoordeling: 10,0
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Geen problemen ondervonden tot nu toe.
Ik raad Greenchoice aan.
11 May, 08:30 M Vos Beoordeling: 10,0
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Gewoon goede keuze
Ik raad Greenchoice aan.
09 May, 13:49 W Klein Breteler Beoordeling: 6,0
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
ben net overgestapt, dus nog even afwachten
Ik raad Greenchoice aan.
09 May, 12:24 M Kusters Beoordeling: 8,6
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
geen bijzonderheden glad verlopen
Ik raad Greenchoice aan.
08 May, 09:48 H Koop Beoordeling: 10,0
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Om mijn ervaring met u te delen. Eén voorbehoud ik ben pas over. Maar tot nu tor geen problemen en loopt alles naar wens.
Ik raad Greenchoice aan.
06 May, 11:27 E Rekers Beoordeling: 10,0
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Doen hele mooie projecten
Ik raad Greenchoice aan.
06 May, 08:30 E Looten Beoordeling: 9,0
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Groener en goedkoper. Snel en makkelijk overstappen.
Ik raad Greenchoice aan.
05 May, 08:09 A Knaapen Beoordeling: 10,0
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Inmiddels drie keer een contract afgesloten bij Greenchoice, elke keer vlekkeloos verlopen en een goede, eerlijke prijs.
Ik raad Greenchoice aan.
04 May, 14:43 W Steenbergen Beoordeling: 9,0
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Ze doen wat ze beloven, betrouwbare leverancier!
Ik raad Greenchoice aan.
02 May, 19:28 H Laan Beoordeling: 3,6
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
sinds enige weken maak ik bezwaar omdat de ingangsdatum van mijn contract met GreenChoice niet klopt. Ik heb de sleutel gekregen van mijn nieuwe huis op 23- 3-20 en wilde ook. nadat de makelaar de meterstanden had opgenomen, vanaf die datum gaan betalen sindsdien ook het maandbedrag maar GreenChoice heeft steeds op het contract vermeld de datum van 17-3-2020 als ingangsdatum. Ondanks herhaaldelijk contact met een zekere Frido van GreenChoice is dat tot op heden nog niet veranderd. Daar baal ik van!
Ik raad Greenchoice af.
02 May, 16:21 B Gellekink Beoordeling: 9,4
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Ervaring tot op heden
Ik raad Greenchoice aan.
01 May, 08:03 J WOORD Beoordeling: 10,0
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Zoals al eerder, alles vlot en correct afgehandeld
Ik raad Greenchoice aan.
30 April, 08:33 I Dankers Beoordeling: 10,0
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Zowel bij vorige overstap. als nieuwe overstap alles 100% geregeld. Bij de Easyswitch werken mensen die hun werk goed doen.
Ik raad Greenchoice aan.
29 April, 12:28 J Housen Beoordeling: 5,0
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
ik kan nog niet alles beoordelen,maar tot nu toe geen klachten we zijn net pas klant :)
Ik raad Greenchoice aan.
29 April, 11:00 A Albers van der Linden Beoordeling: 9,6
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Gewoon tevreden Alles is perfect verlopen.
Ik raad Greenchoice aan.
28 April, 09:04 A Ringenier Beoordeling: 4,4
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
probeer al drie weken, digitaal, meterstanden door te geven maar dit lukt niet. heb hierover een mail gestuurd en schriftelijk doorgegeven, maar geen reactie. telefonische wachttijd vijftien minuten. ze blijven mail sturen met ,,meterstand doorgeven,,
Ik raad Greenchoice aan.
28 April, 08:15 B Hollander Beoordeling: 7,0
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Niet de juiste infobverkregen
Ik raad Greenchoice af.
26 April, 18:24 P Frederiks Beoordeling: 8,6
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Termijn bedrag wordt in de easyswitch met mijn eigen verbruik gegevens geschat op 45eu en start termijnbedrag wordt op 92 eu gestart. Veel te hoog en kan maximaal terug tot 68 eu wat ook te hoog is... Spaarpot dus voor een jaar. Minpuntje. Je stapt tenslotte over om te besparen....
Ik raad Greenchoice aan.
26 April, 10:43 J Zeelst-Luijendijk Beoordeling: 8,0
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Telefonisch contact was niet geweldig maar via email alles keurig geregeld. Ik heb het idee dat firma\'s tegenwoordig liever niet meer worden gebeld en alles online moet
Ik raad Greenchoice aan.
23 April, 09:11 R Storteboom Beoordeling: 10,0
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Duurzaam
Ik raad Greenchoice aan.
20 April, 09:55 W Lith Beoordeling: 8,0
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
standaard
Ik raad Greenchoice aan.
18 April, 16:49 K Sulthan Basha Beoordeling: 4,6
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
From Easyswitch.nl I had received the contract for 194.52 per year ( Electricity per kWh - 0,205510) but after 45 days I have received the contract from Greenchoice with new rate Electricity per kWh - 0,2125). why there is a difference in the rate? and difference in Netbeheerkosten stroom rate. Also as I have received the contract after 45 days I was unable to change or cancel the contract. Good atleast I have picked the contract for one year subscription. I am waiting to cancel this subscription after an year.
Ik raad Greenchoice af.
18 April, 08:39 C Tjeerdsma Beoordeling: 6,6
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
goede service rest nog afwachten tot na contract
Ik raad Greenchoice aan.
17 April, 11:47 A Compagner Beoordeling: 8,6
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
geen idee, prijs inzicht is waardeloos bij een prijs vergelijker op een site en wat je uit eindelijk betaalt bij de nieuwe energie leverancier.
Ik raad Greenchoice aan.
16 April, 09:29 T van Pelt Beoordeling: 10,0
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
De hele overstap is heel soepel verlopen.
Ik raad Greenchoice aan.
14 April, 16:13 M Toussaint Beoordeling: 10,0
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Geweldige overgang naar een fijne duurzame leverancier
Ik raad Greenchoice aan.
14 April, 09:02 W Miedema Beoordeling: 6,6
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
overgestapt
Ik raad Greenchoice aan.
14 April, 08:41 G Bos Beoordeling: 5,6
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
moet nog tot stand komen.
Ik raad Greenchoice aan.
13 April, 12:00 L Waslander Beoordeling: 5,4
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Het overstappen gaf veel problemen en en onduidelijkheden
Ik raad Greenchoice aan.
13 April, 08:08 R Veghel Beoordeling: 6,6
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Mijn huidige contract verliep op 1 april, dus heb ik eind maart een vergelijking opgesteld. Uiteindelijk had ik gevraagd om dit per 1 april in te laten gaan, maar is uiteindelijk half maart al in gegaan.
Ik raad Greenchoice aan.
11 April, 10:11 C Goossen Beoordeling: 7,6
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Er wordt met het maandbedrag geen rekening gehouden dat afnemer volledig zelfsupporting is mbt het stroomverbruik dmv zonnepanelen. Maandbedrag was hetzelfde als Vattenvall. Zie op dit moment nog geen voordelen tov Vattenvall terwijl de overstapvergelijk dat wel liet zien.
Ik raad Greenchoice aan.
11 April, 06:24 A Lijzenga Beoordeling: 8,6
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Bij betalingen geen representatieve beoordeling ingevoerd omdat deze nog niet hebben plaatsgevonden
Ik raad Greenchoice aan.
10 April, 17:11 H. van der Meij Beoordeling: 9,6
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Gaat al jaren goed, dus waarom anders?
Ik raad Greenchoice aan.
09 April, 11:03 K Klooster Beoordeling: 8,0
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Correcte ove?stap
Ik raad Greenchoice aan.
09 April, 08:39 C.K.A. Houten Beoordeling: 9,6
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
erg tevreden
Ik raad Greenchoice aan.
09 April, 08:04 Martin Beoordeling: 8,6
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Ben tot nu toe dik tevreden!
Ik raad Greenchoice aan.
08 April, 15:47 L Sikkelerus Beoordeling: 8,6
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
zou heel graag mijn eigen maandbijdrage bepalen en niet gebonden zijn aan hun bedragen. gebruik mijn teruggave als extra spaarpotje, kan nu niet.
Ik raad Greenchoice af.
08 April, 10:48 J Lodeweges Beoordeling: 3,6
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Verplicht bij contract waarborg van€200 te betalen om onduidelijke redenen. Telefonisch contact geen oplossing en verklaring. Geen contract afgesloten . Andere leverancier gekozen.
Ik raad Greenchoice af.
07 April, 08:22 J Verschuren Beoordeling: 2,4
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Een ster is nog te hoog, maar dient te worden aangevinkt omdat je het anders niet kunt versturen.een tweede ster is niet eens te wijzigen Het is kenmerkend. Waardeloze ondoorzichtige klant onvriendelijk overstap. Of klantvriendelijk begrip. ipv overstap einde contract vorige leverancier is er per direct overgestapt waardoor ik € 100 aan overstap boete heb moeten betalen. Had ik dit van te voren geweten dan had ik dit uiteraard niet gedaan. Vooral omdat overstappen op basis van lagere kosten de bedoeling was.
Ik raad Greenchoice af.
06 April, 19:24 E Kuiper Beoordeling: 5,4
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Onvoldoende informatie bij gebruik 1 emailadres voor 2 leveradressen.
Ik raad Greenchoice aan.
05 April, 15:52 A Vink Beoordeling: 8,0
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
geen gebruik van gemaakt
Ik raad Greenchoice aan.
05 April, 09:58 J Lierop Beoordeling: 6,0
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Pas vanaf 1 april overgestapt, kan nog weinig beoordelen. Wel veel te hoog maandbedrag ingeschat.
Ik raad Greenchoice aan.
01 April, 05:56 H Top Beoordeling: 2,4
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Ik kan nog geen oordeel geven, daar ik pas 10 mei over zal stappen Tevens vind ik het vreemd dat ik niet alleen deze opmerking kan insturen zonder invulling beoordelingen
Ik raad Greenchoice aan.
31 March, 12:48 H Roox Beoordeling: 9,4
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Ik stap elk jaar over en greenchoice is daarbij mijn eerste keus maar moeten wel telkens een jaartje in de wachtkamer.
Ik raad Greenchoice aan.
31 March, 08:25 W Galen Beoordeling: 9,4
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Top
Ik raad Greenchoice aan.
27 March, 08:51 J Liedenbaum Beoordeling: 3,4
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
op dit moment is het nog te vroeg om een oordeel te geven.
Ik raad Greenchoice af.
26 March, 17:16 C Schoot Beoordeling: 9,0
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
snelle overstap mogelijk gemaakt
Ik raad Greenchoice aan.
24 March, 13:11 E Simoens Beoordeling: 9,4
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
eigenlijk komt deze beoordeling te vroeg niet alles is nu al van toepassing
Ik raad Greenchoice aan.
24 March, 11:05 FG Beoordeling: 9,4
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Klantenservice niet nodig gehad, alles ging moeiteloos. Kom regelmatig weer terug bij Greenchoice via Easy Switch.nl
Ik raad Greenchoice aan.
23 March, 11:26 H Smit Beoordeling: 10,0
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Ik kan nog geen mening geven omdat de levering 2 april ingaat.
Ik raad Greenchoice aan.
15 March, 23:14 G Hallerdijk Beoordeling: 4,0
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Van de meeste onderdelen weet ik het helemaal niet, ik krijg die sterren niet meer weg. Wel kwam mijn maandbedrag plots dubbel zo hoog uit dan eerder op de site werd aangegeven terwijl ik zelf al jaren weet dat ik \'laag scoor\' w.b. maandlasten.
Ik raad Greenchoice af.
11 March, 18:20 W Rouwhorst Beoordeling: 8,0
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Informatie is kort, krachtig en duidelijk.
Ik raad Greenchoice aan.
11 March, 08:22 A Kornaat Beoordeling: 8,4
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Tot nu toe prima ervaring behoort tot de Top 3 van voordeligste leveranciers
Ik raad Greenchoice aan.
10 March, 20:21 H .v. Bockel Beoordeling: 8,6
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Prima geregeld
Ik raad Greenchoice aan.
09 March, 08:21 R Heuvel Beoordeling: 2,6
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Niet door gegaan
Ik raad Greenchoice af.
05 March, 15:50 B Mombarg Beoordeling: 2,4
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Heb nog geen ervaring met greenchoice. In mei begint mijn contract .
Ik raad Greenchoice aan.
03 March, 14:52 C Paulesma Beoordeling: 8,0
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
het overstapproces is goed verlopen, er is geïnformeerd of alles naar wens is
Ik raad Greenchoice aan.
28 February, 16:54 H Snijckers Beoordeling: 10,0
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Daarom
Ik raad Greenchoice aan.
28 February, 09:08 D Trugg Beoordeling: 5,0
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Nagenoeg geen ervaring opgedaan!
Ik raad Greenchoice aan.
26 February, 19:33 R Vries Beoordeling: 10,0
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Aardige medewerkers bij greenchoice
Ik raad Greenchoice aan.
25 February, 11:15 M Burgt Beoordeling: 7,6
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Betaling ( moet nog beginnen) en klantenservice weet ik (nog) niet ... alles gaat online. Daarom 2 sterren, wilde dit open laten, maar dat kan dan weer niet op deze beoordeling!! Verder uitstekende website. Eén opmerking: tussen aanmelding en daadwerkelijke start met deze nw. leverancier zit toch al gauw een maand of twee. Was wel even attent geweest om een herinneringsmailtje te sturen vlak voor begindatum om de meterstanden door te geven. Ja, staat allemaal in je dossier, maar daar moet je dan maar net aan denken ...
Ik raad Greenchoice aan.
18 February, 11:02 M Ebus Beoordeling: 6,0
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Omdat easy Switch niet bereikbaar is als het nodig is
Ik raad Greenchoice af.
18 February, 08:17 M Vader Beoordeling: 8,6
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Heldere (maand)overzichten, fijn contact met de klantenservice, zeer tevreden.
Ik raad Greenchoice aan.
17 February, 18:34 A van het Kaar Beoordeling: 2,4
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Ik heb vast wat kleine letters over het hoofd gezien, want ik heb niks gelezen over het feit dat ik een \"overstap boete\", zo noem ik het maar, van 150,00 moest betalen. Had ik dit geweten dan had ik wel gewacht tot mijn termijn bij Sepa Green voorbij was. Green Choice doet verder niks verkeerd, maar dit vind ik wel heel jammer, dit extra bedrag hakt er wel in.
Ik raad Greenchoice af.

Veelgestelde vragen over Greenchoice

Hoe wordt het termijnbedrag bepaald?

Het bedrag dat je iedere maand betaalt voor je energie wordt ook wel het termijnbedrag genoemd. Dit bedrag is gebaseerd op een schatting van je gemiddelde maandelijkse energieverbruik óf op het historisch energieverbruik in jouw woning. Aan het eind van het contractjaar worden de daadwerkelijke kosten verrekend met het bedrag dat je al betaald hebt. Was het termijnbedrag te hoog, krijg je geld terug. Was het te laag, dan moet je aan het eind van je contract bijbetalen.

Kan ik het termijnbedrag aan laten passen?

Klopt het termijnbedrag niet volgens jou? De meeste energieleveranciers bieden je de mogelijkheid dit maandbedrag aan te passen. Je maandelijkse bedrag verhogen kan altijd, naar beneden stellen kan vaak maar met enkele procenten. Dit om te voorkomen dat je aan het eind van je contract een hoge rekening ontvangt.

Hoe zit het met het termijnbedrag bij Greenchoice?

Energieleverancier Greenchoice baseert de berekening voor het termijnbedrag op het historisch verbruik. Dit betekent dat Greenchoice kijkt naar het energieverbruik in huis over het afgelopen jaar. Ben je met één of meerdere huisgenoten meer of minder dan vorig jaar? Via jouw persoonlijke omgeving op de website van Greenchoice kun je het maandbedrag altijd aanpassen.

Wat wordt mijn energietarief na afloop van de contractduur?

Voordat je huidige contract bij Greenchoice afloopt, krijg je een nieuw voorstel toegestuurd. Als je hier niet op reageert, wordt je huidige tarief omgezet naar het variabele tarief.

Is er een Greenchoice app? Wat kan ik daarmee?

Met de app van Greenchoice krijg je inzicht in je verbruik. Je kunt ook veel energiezaken zelf regelen. Enkele functies:
 • Doorgeven van de meterstanden;
 • Inzicht in energieverbruik per jaar, maand, week of dag;
 • Maandelijks termijnbedrag bekijken en wijzigen;
 • Je verbruik vergelijken met de rest van Nederland;
 • Bespaartips ontvangen voor je eigen huishouden.

Wat is bosgecompenseerd gas?

Voor Greenchoice zijn er drie pijlers voor een duurzamer energiegebruik. De eerste twee pijlers zijn efficiënter gebruik van stroom en kiezen voor duurzaam opgewekte energie. De derde pijler is het compenseren van het verbruik dat niet duurzaam is opgewekt. Dit noemen ze bij Greenchoice bosgecompenseerd gas. Bij het gebruik van gas komt C02 vrij. Dit wordt gecompenseerd door te investeren in verschillende bosprojecten. De projecten worden uitgekozen als er een goede mix is tussen een impact op de C02-uitstoot, de biodiversiteit en de lokale bevolking.
8,9

Contactgegevens

Adres
Kruisplein 15
3014DB, Rotterdam
Telefoonnummer
010-4782326
Website
Wil jij meer weten over de energieleverancier Greenchoice? Wij hebben zoveel mogelijk informatie over de leverancier voor je op een rijtje gezet: tarieven, contactgegevens, beoordelingen, veelgestelde vragen en meer. Meteen de actietarieven en welkomstkortingen van Greenchoice bekijken kan natuurlijk ook. Maak daarvoor gebruik van onze energievergelijker.

Vergelijk leveranciers

Zojuist overgestapt