Door onze website te gebruiken, ga je akkoord met onze privacyverklaring
Wil jij meer weten over de energieleverancier Greenchoice? Wij hebben zoveel mogelijk informatie over de leverancier voor je op een rijtje gezet: tarieven, contactgegevens, beoordelingen, veelgestelde vragen en meer. Meteen de actietarieven en welkomstkortingen van Greenchoice bekijken kan natuurlijk ook. Maak daarvoor gebruik van onze energievergelijker.

Greenchoice levert alleen groene stroom. De leverancier is in Rotterdam gevestigd en er werken ruim 250 werknemers. Meer dan 400.000 huishoudens zijn klant van Greenchoice. Het bedrijf is nog relatief klein en jong, maar de ambities zijn groot. Greenchoice zet zich in om de opwekking van energie volledig duurzaam te krijgen.

Tarieven Greenchoice

De actuele actietarieven van Greenchoice vind je in de energievergelijker. Je ziet ook meteen of Greenchoice een welkomstkorting biedt. Net als bij alle andere energieleveranciers, veranderen de tarieven van Greenchoice twee keer per jaar. Deze verandering vindt plaats op 1 januari en 1 juli. Je merkt hier alleen iets van als je een energiecontract hebt met variabele tarieven.

Heb je een energiecontract met vaste tarieven afgesloten, dan betaal je gedurende de looptijd van je contract de prijs zoals deze aan het begin is vastgesteld. Zit je met vaste tarieven dan helemaal goed? Nee. Als de tarieven flink zijn gedaald, profiteer je daar niet van als je een contract hebt met vaste tarieven. Wij raden daarom iedereen aan om ieder jaar opnieuw een nieuwe vergelijking te maken. Kies ieder jaar opnieuw voor een éénjarig energiecontract en profiteer jaarlijks van een mooie welkomstkorting.

actietarieven greenchoice

Welkomstkortingen en actietarieven

Alleen via vergelijkingswebsites zoals EasySwitch.nl ontvang je welkomstkortingen en sluit je energiecontracten af tegen actietarieven. Waarom alleen via EasySwitch.nl? Omdat energieleveranciers graag klanten willen winnen. Om hoog uit te komen uit de vergelijker, moet een leverancier een aantrekkelijk actietarief bieden. De acties die je bij ons op de website vindt, zal je dan ook niet tegenkomen op de website van Greenchoice zelf.

Ben jij benieuwd welk actietarief Greenchoice je op dit moment kan bieden? Maak dan meteen vergelijking. Vul je gegevens in en bekijk het overzicht.

Vergelijk Energie


Over Greenchoice

Greenchoice is sinds 2001 actief op de Nederlandse energiemarkt. Als energieleverancier onderscheiden zij zich door de nadruk te leggen op groene energie: het doel is om duurzame energie te leveren. Energie opgewekt uit zon, wind, water en biomassa. Het liefst uit Nederland. Het bedrijf stimuleert een bewuste omgang met energie.

Greenchoice

Hoe duurzaam is Greenchoice?

Greenchoice levert uitsluitend groene stroom en bosgecompenseerde gas. De energie wordt uit duurzame, natuurlijke bronnen gewekt. Momenteel komt 70% uit Nederland. Greenchoice heeft als doel gesteld om in 2020 voor de volle 100% energie te leveren uit Nederland. De C02-uitstoot door gasverbruik wordt gecompenseerd met bos- en klimaatprojecten. Het Greenchoice Bosspaarplan is een voorbeeld hiervan: in dit project staat het herstel en de langdurige bescherming van de Amazone centraal.

Energiecontracten bij Greenchoice

Greenchoice werkt met drie verschillende energiecontracten:

 • Biomassa uit Nederland
 • Wind uit Nederland
 • Groen uit Nederland

Bij alle tarieven is het gas 100% bosgecompenseerd. Bij de energiecontracten kun je kiezen uit een contract voor 1 jaar (vast tarief), 3 jaar (vast tarief) en een variabel tarief. Wil jij de huidige tarieven van Greenchoice bekijken? Je kunt energie vergelijken en tarieven inzien door onze vergelijker te gebruiken. Je kunt de tarieven meteen vergelijken met alle andere aanbieders.

Hoe wordt de groene stroom opgewekt?

Biomassa uit Nederland100% Nederlandse biomassa
Wind uit Nederland100% Nederlandse windenergie
Groen uit Nederland90% Nederlandse windenergie
10% Nederlandse biomassa

variabele tarieven greenchoice

Wanneer geldt het daltarief en normaaltarief?

De tijden van het lage en normale tarief zijn afhankelijk van je regio. In Noord-Brabant en Limburg geldt tussen 7.00 en 21.00 uur op werkdagen het normaaltarief. In de rest van Nederland geldt het normaaltarief op werkdagen tussen 7.00 en 23.00 uur. Buiten deze tijden om betaal je het laagtarief. Dat is dus ‘s nachts, in het weekend en op feestdagen.

Op de volgende feestdagen betaal je het laagtarief: Nieuwjaarsdag, Tweede Paasdag, Koningsdag, Hemelvaartdag, Tweede Pinksterdag, Eerste en Tweede Kerstdag.

De slimme thermostaat van Greenchoice

Greenchoice biedt geen slimme thermostaat aan. Het staat je natuurlijk wel vrij om zelf een slimme thermostaat aan te schaffen en te installeren in huis.

De slimme meter bij Greenchoice

De slimme meter is een digitale energiemeter. Net als bij de oudere meters wordt het verbruik van elektriciteit en gas gemeten. Het verschil is dat met de slimme meter de netbeheerder je verbruik op afstand kan uitlezen. Het is dus niet meer nodig om zelf de meterstanden door te geven aan de energieleverancier. De slimme meter vereenvoudigt het meten van het energieverbruik voor de consument.

Enkele voordelen van een slimme meter bij Greenchoice:

 • Je hoeft zelf geen meterstanden meer door te geven;
 • Als je energie teruglevert, wordt dit ook gemeten;
 • Je kunt online je maandelijkse verbruik bekijken;
 • Dubbele tarieven kunnen worden gemeten.

zonne energie greenchoice

De terugleveringvergoeding van zonnepanelen

Als je een analoge meter hebt, draait de meter zelf vooruit of achteruit naarmate er energie wordt verbruikt of opgewekt. De energie die je teruglevert, wordt dus al van het verbruik afgetrokken. Dit verbruik wordt niet apart gespecificeerd.

Als je een digitale meter hebt, worden de levering en teruglevering apart geregistreerd. De teruggeleverde energie wordt apart van de jaarnota op een teruglevernota verrekend. Bij beide meters krijg je voor ieder kWh die je zelf opwekt een besparing die gelijk is aan het volledige energietarief.

Wek je meer energie op dan je verbruikt?

Over het algemeen wordt er per huishouden meer energie verbruikt dan er wordt opgewekt met zonnepanelen. Als je per jaar toch meer produceert dan je verbruikt, krijg je voor de opgewekte stroom uitsluitend de kale stroomprijs en btw vergoed. Er wordt geen netto energiebelasting uitgekeerd.

Heb jij een digitale meter? Voor deze klanten maakt Greenchoice een uitzondering. Klanten met een digitale meter die meer stroom produceren dan ze verbruiken, krijgen voor de eerste 1000 kWh de netto teruglevering inclusief de energiebelasting vergoed. Dit geldt per nota en per jaar.

Contactgegevens Greenchoice

E-mailvragen@greenchoice.nl
Telefoon010 – 478 23 26
Kosten Lokaal tarief
BereikbaarMaandag t/m vrijdag 8.30 – 17.30
Zaterdag 8.30 – 16.00
Websitehttp://www.greenchoice.nl/

contract greenchoice

Gas- en stroomstoringen

Wat te doen bij een gas- of stroomstoring? Probeer eerst te achterhalen of je de enige in de buurt bent zonder gas of stroom. Bel bijvoorbeeld bij je buren aan. Op de website gasenstroomstoringen.nl kun je heel snel zien wat er aan de hand is. Als je niet in de gelegenheid bent deze website te bereiken, kun je ook bellen naar het nationale storingsnummer. 0800-9009. Dit gratis nummer is altijd bereikbaar. Bij een gaslucht wordt geadviseerd meteen te bellen.

Betalingen aan Greenchoice

Het verschuldigde bedrag wordt maandelijks via een automatische incasso van je rekening afgeboekt. Dit gebeurt altijd rond de 6e van de maand. Rond de 10e van de maand vindt de verrekening van de jaarnota plaats. Lukt de incasso de eerste keer niet? Dan wordt het rond de 16e en de 26e nogmaals geprobeerd. Is het bedrag na deze drie pogingen nog steeds niet van je rekening af te boeken? Dan ontvang je een herinneringsbrief.

Wat te doen bij verhuizing?

De verhuizing kun je op meerdere manieren aan Greenchoice doorgeven. Via je internetdossier, ‘Mijn dossier’, kun je de verhuizing doorgeven. Het is ook mogelijk de verhuizing telefonisch of via de mail door te geven. Telefonisch is Greenchoice op 010 – 478 23 26 te bereiken. Mails kan je sturen naar vragen@greenchoice.nl.

Opzeggen contract bij Greenchoice

Als je jouw contract wilt opzeggen, kun je dit doorgeven aan de klantenservice van Greenchoice. Het nummer is 010-747 02 22. Je betaalt het lokale tarief.

Opzegtermijn

Wil je jouw contract voortijdig opzeggen? Dan is het mogelijk dat er een opzegvergoeding in rekening wordt gebracht door Greenchoice. Dit wordt altijd duidelijk in de contractvoorwaarden vermeld. De opzegtermijn bedraagt 30 dagen.

Neemt Greenchoice je opzegboete over?

Greenchoice neemt je opzegboete niet over. Als je voortijdig wilt overstappen naar een andere energieleverancier is het verstandig om rekening te houden met eventuele opzegboetes.


Greenchoice aanbieding

Spreekt energieleverancier Greenchoice je aan en zou je graag een contract bij de leverancier af willen sluiten? In onze vergelijker bekijk je de actuele welkomstkortingen en actietarieven van Greenchoice. Houd de opzegtermijn van je huidige leverancier in de gaten: stap je te vroeg over, dan krijg je te maken met een opzegboete. De meeste energiecontracten hebben een opzegtermijn van 30 dagen voor het einde van het contract. Dit betekent dat als je een éénjarig contract hebt afgesloten, je deze in de 11e maand van je contract pas op kunt zeggen.

Overstappen van energieleverancier

Zoek je een nieuwe energieleverancier en overweeg je over te stappen naar Greenchoice? Maak eerst gebruik van onze energievergelijker om een overzicht te krijgen van alle energieleveranciers en hun tarieven. Op deze manier vind je een energieleverancier met de beste voorwaarden tegen de beste prijs.

Wat doet EasySwitch en wat doet Greenchoice?

EasySwitch.nl helpt je bij het vergelijken van energieleveranciers. Met de energievergelijker kun je kijken welke energieleverancier de scherpste tarieven aanbiedt. Wanneer het blijkt dat Greenchoice de goedkoopste energieleverancier is, dan kun je via EasySwitch.nl overstappen. Zodra je de overstap compleet maakt, word je aangemeld bij Greenchoice. Zij zorgen ervoor dat je oude energiecontract wordt opgezegd. Op deze manier stap je makkelijk en snel over en hoef je zelf niets te doen.

Let op: voor de exacte voorwaarden van de energiecontracten kun je terecht op de website van Greenchoice. Vergelijk de energietarieven met die van andere leveranciers via de energievergelijker.

Vergelijk Energie

Beoordeling klantervaringen
8,5
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Beoordeling Easyswitch
9,3
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Gemiddelde beoordeling:
8,9 uit 10

Klantervaringen

01 April, 05:56 H Top Beoordeling: 2,4
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Ik kan nog geen oordeel geven, daar ik pas 10 mei over zal stappen Tevens vind ik het vreemd dat ik niet alleen deze opmerking kan insturen zonder invulling beoordelingen
Ik raad Greenchoice aan.
31 March, 12:48 H Roox Beoordeling: 9,4
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Ik stap elk jaar over en greenchoice is daarbij mijn eerste keus maar moeten wel telkens een jaartje in de wachtkamer.
Ik raad Greenchoice aan.
31 March, 08:25 W Galen Beoordeling: 9,4
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Top
Ik raad Greenchoice aan.
27 March, 08:51 J Liedenbaum Beoordeling: 3,4
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
op dit moment is het nog te vroeg om een oordeel te geven.
Ik raad Greenchoice af.
26 March, 17:16 C Schoot Beoordeling: 9,0
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
snelle overstap mogelijk gemaakt
Ik raad Greenchoice aan.
24 March, 13:11 E Simoens Beoordeling: 9,4
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
eigenlijk komt deze beoordeling te vroeg niet alles is nu al van toepassing
Ik raad Greenchoice aan.
24 March, 11:05 FG Beoordeling: 9,4
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Klantenservice niet nodig gehad, alles ging moeiteloos. Kom regelmatig weer terug bij Greenchoice via Easy Switch.nl
Ik raad Greenchoice aan.
23 March, 11:26 H Smit Beoordeling: 10,0
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Ik kan nog geen mening geven omdat de levering 2 april ingaat.
Ik raad Greenchoice aan.
15 March, 23:14 G Hallerdijk Beoordeling: 4,0
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Van de meeste onderdelen weet ik het helemaal niet, ik krijg die sterren niet meer weg. Wel kwam mijn maandbedrag plots dubbel zo hoog uit dan eerder op de site werd aangegeven terwijl ik zelf al jaren weet dat ik \'laag scoor\' w.b. maandlasten.
Ik raad Greenchoice af.
11 March, 18:20 W Rouwhorst Beoordeling: 8,0
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Informatie is kort, krachtig en duidelijk.
Ik raad Greenchoice aan.
11 March, 08:22 A Kornaat Beoordeling: 8,4
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Tot nu toe prima ervaring behoort tot de Top 3 van voordeligste leveranciers
Ik raad Greenchoice aan.
10 March, 20:21 H .v. Bockel Beoordeling: 8,6
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Prima geregeld
Ik raad Greenchoice aan.
09 March, 08:21 R Heuvel Beoordeling: 2,6
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Niet door gegaan
Ik raad Greenchoice af.
05 March, 15:50 B Mombarg Beoordeling: 2,4
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Heb nog geen ervaring met greenchoice. In mei begint mijn contract .
Ik raad Greenchoice aan.
03 March, 14:52 C Paulesma Beoordeling: 8,0
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
het overstapproces is goed verlopen, er is geïnformeerd of alles naar wens is
Ik raad Greenchoice aan.
28 February, 16:54 H Snijckers Beoordeling: 10,0
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Daarom
Ik raad Greenchoice aan.
28 February, 09:08 D Trugg Beoordeling: 5,0
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Nagenoeg geen ervaring opgedaan!
Ik raad Greenchoice aan.
26 February, 19:33 R Vries Beoordeling: 10,0
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Aardige medewerkers bij greenchoice
Ik raad Greenchoice aan.
25 February, 11:15 M Burgt Beoordeling: 7,6
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Betaling ( moet nog beginnen) en klantenservice weet ik (nog) niet ... alles gaat online. Daarom 2 sterren, wilde dit open laten, maar dat kan dan weer niet op deze beoordeling!! Verder uitstekende website. Eén opmerking: tussen aanmelding en daadwerkelijke start met deze nw. leverancier zit toch al gauw een maand of twee. Was wel even attent geweest om een herinneringsmailtje te sturen vlak voor begindatum om de meterstanden door te geven. Ja, staat allemaal in je dossier, maar daar moet je dan maar net aan denken ...
Ik raad Greenchoice aan.
18 February, 11:02 M Ebus Beoordeling: 6,0
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Omdat easy Switch niet bereikbaar is als het nodig is
Ik raad Greenchoice af.
18 February, 08:17 M Vader Beoordeling: 8,6
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Heldere (maand)overzichten, fijn contact met de klantenservice, zeer tevreden.
Ik raad Greenchoice aan.
17 February, 18:34 A van het Kaar Beoordeling: 2,4
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Ik heb vast wat kleine letters over het hoofd gezien, want ik heb niks gelezen over het feit dat ik een \"overstap boete\", zo noem ik het maar, van 150,00 moest betalen. Had ik dit geweten dan had ik wel gewacht tot mijn termijn bij Sepa Green voorbij was. Green Choice doet verder niks verkeerd, maar dit vind ik wel heel jammer, dit extra bedrag hakt er wel in.
Ik raad Greenchoice af.
17 February, 18:12 W Dekker Beoordeling: 8,0
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
evenals de vorige overstap eenvoudig en goed verlopen
Ik raad Greenchoice aan.
16 February, 18:01 F Smets-Gielen Beoordeling: 8,0
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
groene stroom
Ik raad Greenchoice aan.
15 February, 10:51 C Schuppen Beoordeling: 6,4
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
gemakkelijk en snel
Ik raad Greenchoice aan.
13 February, 20:28 S van der bij Beoordeling: 10,0
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Alles prima nog geen klachten heb geen online hulp of klantenservice nodig gehad en ga er van uit dat betaling ook prima verloopt maar op dit moment nog niet aan de orde geweest kan er dus ook geen beoordeling aan geven verder alles prima tot nu toe
Ik raad Greenchoice aan.
12 February, 21:02 J Hamaker Beoordeling: 7,0
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
je word goed en eerlijk geholpen
Ik raad Greenchoice aan.
10 February, 08:50 L Veenstra Beoordeling: 10,0
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Zeer tevreden! Heel goed geholpen bij de klantenservice met mijn vraag. En ze waren ook zeer goed bereikbaar!
Ik raad Greenchoice aan.
09 February, 08:02 T Nijholt Beoordeling: 9,4
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
nvt
Ik raad Greenchoice aan.
01 February, 07:23 K Halderen Beoordeling: 2,4
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Onze levering bij Greenchoice start op 5 februari dus ik kan nu nog geen beoordeling geven.
Ik raad Greenchoice aan.
20 January, 20:40 P Braak van de Beoordeling: 8,0
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
..
Ik raad Greenchoice aan.
20 January, 09:47 M Pelzers Beoordeling: 10,0
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
In verband met het overstappen in een huis met 2 meters een eer goed gesprek gehad met Uw medewerkers. Prijs groene energie is okë.
Ik raad Greenchoice aan.
15 January, 13:43 W Emo Beoordeling: 7,0
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
????????
Ik raad Greenchoice aan.
14 January, 19:32 J Drenth Beoordeling: 8,0
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Alles is nu nog niet te beoordelen, omdat ik net ben overgestapt. Het overstapproces verliep niet goed. Bij Greenchoise 10 dagen later klant i.p.v. op de laatste dag vorige leverancier. Vervelend dat er nu een extra contract bij de oude leverancier werd afgesloten tegen variabele prijzen. Nu te hopen dat de afrekening correct gaat gebeuren. Het is ook lastig om een lager maandbedrag af te spreken. Als er wordt gevonden dat je te laag zit, dan krijg je een lager bedrag online niet voor elkaar. Bij de klantenservice was dit ook niet gemakkelijk te regelen. Door niet in hun ogen te laag te zitten, is er geen risico voor Greenschoise dat je bij eindafrekening moet bijbetalen. Ze geven aan dat het voor de klant beter is, omdat je dan niet onverwacht zou moeten bijbetalen. Voor de groene stroom zijn we voor Greenchoise gegaan, maar na de overstap problemen weet ik niet of ik er nog een keer naar toe zou gaan.
Ik raad Greenchoice af.
02 January, 12:25 A Timmermans Beoordeling: 7,4
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Ik vind het moeiljk nu reactie te geven .alles gaat pas 2-1-2020 in.
Ik raad Greenchoice aan.
30 December, 08:45 P Raaijmakers Beoordeling: 9,4
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Vlekkeloos verlopen
Ik raad Greenchoice aan.
19 December, 12:04 J Verlek Beoordeling: 2,6
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Goedemiddag, volgens jullie site kom ik op een maand bedrag van maximaal 20 a 30 euro per maand. Dit omdat ik alleen woon in 2 kamerapp. en warmtepomp heb en nog eens 8 zonnepanelen. kan nog steeds mijn maand bedrag niet aanpassen, Greenchoice schat het in op 106 per maand. heb ingelogd en via mail gereageerd op de site maar ze reageren niet.
Ik raad Greenchoice af.
15 December, 20:06 A Zomeren Beoordeling: 10,0
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
heel tevreden.
Ik raad Greenchoice aan.
06 December, 08:56 F Koenis Beoordeling: 8,6
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
alles is goed gegaan
Ik raad Greenchoice aan.
30 November, 16:11 N Bergsma Beoordeling: 8,6
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Overstap verliep soepel. Greenchoice is een groene, duurzame, fijne en goede energieleverancier
Ik raad Greenchoice aan.
30 November, 09:22 L SWELSEN Beoordeling: 6,6
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Een offerte met compleet foute informatie waardoor de aanbieding 600€ te hoog was. Heb dan ook Energie direct gekozen Betaling is niet van toepassing
Ik raad Greenchoice af.
26 November, 07:35 F Bender Beoordeling: 7,6
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Bijna alles goed geregeld. Alleen de teruggave van zelf opgewekte stroom word niet automatisch verrekend. Moet zelf de standen doorgeven indien ik dit tussentijds wel wil waarbij ik te horen kreeg dat dit niet gebruikelijk is. Normaal dus alleen bij de eindafrekening 1 x per jaar. Dit vind ik raar. Ga zien hoe dit het komende jaar gaat.
Ik raad Greenchoice aan.
25 November, 10:11 R Raspe Beoordeling: 7,0
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Enquete is een beetje vroeg. Nog geen ervaring met betalingen, klantenservice ed. Vreemd is dat je verplicht bent wel aan te vinken.
Ik raad Greenchoice aan.
25 November, 07:32 L Hopman Beoordeling: 4,4
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Ik ben overgestapt, maar nergens kreeg ik een reminder of opmerking over evt. kosten (bleek dat ik niet zomaar over kon stappen), maar werd wel steeds door jullie gebeld. Vond ik dus misleidend. Het voelde alsof dat betekende dat het wel kon. Nu heeft de overstap mij 150 euro gekost. Heb ik dus helemaal niets aan.
Ik raad Greenchoice af.
23 November, 19:44 G Seubers Beoordeling: 9,0
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Jan splinter, moet ook door de winter. Door over te stappen, bespaar je flappen. Wek je je eigen energie op, dan is Greenchoice top. Wees geen dief van je eigen portemonnee, en doe met Greenchoice mee.
Ik raad Greenchoice aan.
23 November, 07:41 E Bouwers Beoordeling: 7,0
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
.
Ik raad Greenchoice aan.
21 November, 11:24 P Broumels Beoordeling: 6,0
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Aanbod van GreenChoice was i.v.m. terugleveren energie niet interessant. Ik ben geswitched naar Eneco.
Ik raad Greenchoice af.
19 November, 18:29 J.H. van Leerzem Beoordeling: 9,0
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Sluit aan bij mijn verwachtingen
Ik raad Greenchoice aan.
19 November, 14:02 H Loo Beoordeling: 3,4
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
de eerste hernieuwde kennismaking is ronduit slecht. Ik probeer al bijna een hele dag \"mijn dossier\" aan te maken. Dit lukt nog steeds niet.
Ik raad Greenchoice af.
15 November, 10:28 Job Beoordeling: 6,4
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Bij mijn overstap heeft Greenchoice een fout gemaakt en door mijn oude contract te vroeg op te zeggen hierdoor kreeg ik een boete en liep ik enkele honderden euro\'s mis. Deze fout werd direct toegegeven, echter voor de oplossing werd het een kastje naar de muur verhaal. Uiteindelijk na 1 maand en elke week 2 keer bellen is het nu, door aanhoudend blijven bellen en 1 klantenservice medewerkster die het persoonlijk en direct zelf heeft aangepakt opgelost, hulde voor haar. Dat dit echter 1 maand moet duren en dat de aangedragen eerdere acties simpelweg niet klopte (stuur mail naar X, oh nee toch naar Y, oh nee toch naar Z en dan geautomatiseerde antwoorden terug krijgen met een negatief bericht zonder mijn casus echt gelezen te hebben) dat is een punt voor verbetering bij Greenchoice. Verder alles heel inzichtelijk, goed en groen.
Ik raad Greenchoice aan.
14 November, 08:54 T Woltjer-Hoekema Beoordeling: 7,4
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Als je kWh over hebt, krijg je Greenchoice de beste prijs. Daarom!!
Ik raad Greenchoice aan.
12 November, 16:39 W Dummelen Ermen Beoordeling: 6,4
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Bedrag wat je moet betalen en wat wordt geoffreerd is bijna het dubbele met veel moeite heb ik er € 40,— per maand afgekregen maar de beloofde bevestiging nog steeds niet ontvangen. Kan niet chequen of de belofte wordt nagekomen het contract begint op 2-12-2019 voor 1 jaar
Ik raad Greenchoice af.
12 November, 15:58 N Huizen Beoordeling: 10,0
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Vanwege goede ervaringen op een ander adres met Greenchoice
Ik raad Greenchoice aan.
12 November, 11:37 W V d heiden Beoordeling: 4,4
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
ik kan geen beoordeling geven want ik ga pas 1 november over
Ik raad Greenchoice aan.
06 November, 20:16 H Stevens Beoordeling: 8,0
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
duidelijkheid
Ik raad Greenchoice aan.
05 November, 14:52 F Verpoorte Beoordeling: 8,0
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Easy switch vroeg een beoordeling bij mijn overstap naar green choise.
Ik raad Greenchoice aan.
29 October, 17:51 Y Aalst Beoordeling: 10,0
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Prima, niets op aan te merken
Ik raad Greenchoice aan.
08 October, 04:27 A Acampora Beoordeling: 4,6
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Te sterk gericht op verkoop
Ik raad Greenchoice af.
24 September, 11:17 L Ouden Beoordeling: 10,0
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Alles oké
Ik raad Greenchoice aan.
17 September, 07:07 J Hoekman Beoordeling: 8,4
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Greenchoice heeft een duidelijk beleid. Geen superaanbiedingen, maar gewoon leveren van groene stroom voor een concurrerende prijs.
Ik raad Greenchoice aan.
09 September, 07:16 E Manuel Beoordeling: 10,0
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Niks te klagen
Ik raad Greenchoice aan.
06 September, 18:03 A Poel Beoordeling: 5,0
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
in vergelijking tot mijn vorige leverancier is het maandbedrag fors verhoogd. Ik heb dit begin augustus geprobeerd te wijzigen, maar krijg geen toegang tot \'mijn dossier\'\'. Dit heb ik toen telefonisch bij Greenchoice gemeld, doch tot op heden is maandbedrag niet te wijzigen.
Ik raad Greenchoice af.
04 September, 07:06 A Hoorn Beoordeling: 9,0
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
geen motivatie
Ik raad Greenchoice aan.
02 September, 11:10 E Bakker Beoordeling: 6,0
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Ten 1e vind ik het raar dat ik nu nog steeds kan inloggen op mijn account, die ik jaren geleden had aangemaakt, toen ik ook bij Greenchoice was. Heel verwarrend en in mijn ogen fraudegevoelig. 2e Met de verwelkoming gaven ze een meterstand door die aantoonbaar niet kan kloppen. Ik heb contact opgenomen en gevraagd of ze niet toevallig de meterstanden van de bovenburen hadden gebruikt. Dit was volgens de helpdesk niet het geval en de meterstanden zouden gewoon aangepast worden. Nu komt de bovenbuurman naar ons toe met het verhaal dat Greenchoice bij hun de energiecontract had opgezegd en hun overgesloten hebben naar Greenchoice. Nu ga ik dus maar weer contact opnemen met Greenchoice....
Ik raad Greenchoice af.
02 September, 07:25 W Janssen Beoordeling: 10,0
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
De info van greenchoice was heel duidelijk. Al eerder goede ervaringen mee gehad
Ik raad Greenchoice aan.
31 August, 11:50 K Hallaceli-Imrak Beoordeling: 9,0
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Volgende week gaat de overstap officieel in. De prijzen zijn enorm laag!! De medewerkers zijn klantvriendelijk en servicegericht. Raad iedereen aan om over te stappen naar Greenchoice.
Ik raad Greenchoice aan.
30 August, 20:40 A E Beoordeling: 4,4
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
We moesten borg betalen maar niemand kon ons vertellen waarom. Contact gehad met de klantenservice van GreenChoise zelf en met DirectPay. Daarnaast is de reactie snelheid super traag. Naar de concurrent overgestapt. Alles was binnen 5 min. geregeld.
Ik raad Greenchoice af.
27 August, 16:03 W Honing Beoordeling: 9,0
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
uit, zo blijkt volle tevredenheid
Ik raad Greenchoice aan.
26 August, 11:19 R Smit Beoordeling: 3,4
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Ik kan nog geen beoordeling geven,want mijn contract gaat 82-09-2019 in. Zouden jullie toch moeten weten!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ik raad Greenchoice aan.
26 August, 08:14 H ZANDBERGEN Beoordeling: 4,4
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
ik stap pas op 17 okt over naar Green Choice en kan nu dus nog niet mijn mening geven.
Ik raad Greenchoice aan.
21 August, 08:15 R Hoef Beoordeling: 6,4
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
heb nog een contract bij voorgaande leverancier tot oktober en toch is levering al eerder gestart en loop ik nog risico op boete. Greenchoice geeft daarop niet htuis. Pas na meerdere contacten willen ze meedenken als ik inderdaad boete krijg (wat ik nog niet weet)
Ik raad Greenchoice aan.
20 August, 12:30 M Vught Beoordeling: 9,0
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Goede en snelle service
Ik raad Greenchoice aan.
19 August, 08:37 A Huijts Beoordeling: 8,0
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
De eerste indruk van de correctheid van de informatie bij de start v.d. levering.
Ik raad Greenchoice aan.
15 August, 21:46 H Kreijkamp Beoordeling: 9,0
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Tot nu toe heel tevreden. Ik vind duurzaamheid belangrijk.
Ik raad Greenchoice aan.
14 August, 09:18 L Boekhorst Beoordeling: 7,6
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Na het maken van de keuze is verder alles goed verlopen
Ik raad Greenchoice aan.
11 August, 09:36 B Koning Beoordeling: 9,0
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
alles is perfect verlopen .ze hebben mij goed op de hoogte gehouden
Ik raad Greenchoice aan.
05 August, 07:36 C Toffolo Beoordeling: 10,0
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
De klantenservice kan ik nog geen beoordeling geven omdat het nog niet nodig is geweest contact met ze op te nemen. Voor de rest is alles erg overzichtelijk. Altijd bang geweest om over te stappen maar ben erg blij dat ik het uiteindelijk heb gedaan.
Ik raad Greenchoice aan.
13 July, 08:28 F Delleman Beoordeling: 8,0
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
ziet er allemaal goed uit, geen klachten
Ik raad Greenchoice aan.
10 July, 16:10 B Boers Beoordeling: 10,0
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Goede groene leverancier
Ik raad Greenchoice aan.
02 July, 07:40 J Hermans Beoordeling: 5,4
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Niet beter of slechter als een ander, bellen wel hinderlijk veel voor verlenging abonnement
Ik raad Greenchoice af.
21 June, 09:17 H Repin Beoordeling: 8,6
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Ik ben zeer tevreden over Greenchoice, maar voor bestaande klanten worden de tarieven na 1 jaar hoger zodat overstappen interessant wordt.
Ik raad Greenchoice aan.
20 June, 05:20 C Thijssen Beoordeling: 9,4
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Super fijne energie leverancier
Ik raad Greenchoice aan.
15 June, 15:35 P Huttula Beoordeling: 10,0
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Prima.
Ik raad Greenchoice aan.
06 June, 07:30 J Smit Beoordeling: 7,4
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
alles is goed gegaan
Ik raad Greenchoice aan.
02 June, 07:52 J Harings Beoordeling: 9,0
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
eerste gevoel
Ik raad Greenchoice aan.
25 May, 18:05 H Tintelen Beoordeling: 2,6
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Ik heb idd verleden jaar 1 september 2018!! dit contract afgesloten voor 1 jaar!!!!! Nu blijkt dat het contract maar tot 1 juli 2019 loopt. Hoe vreemd is dat. Maar we zijn reeds overgestapt naar een energieleverancier met een contract voor 1 jaar. Lijkt me ook vrij normaal.
Ik raad Greenchoice af.
23 May, 07:13 M Huberts Beoordeling: 8,0
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Prima jaar achter de rug. Met name de maandelijkse overzichten zijn erg duidelijk. Helaas was het aanbod voor verlenging contract te mager.
Ik raad Greenchoice aan.
19 May, 17:27 M Hinssen-Ronnen Beoordeling: 8,4
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Omdat ik tevreden ben over Green Choice
Ik raad Greenchoice aan.
19 May, 07:32 D Uitermark Beoordeling: 8,4
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Alles soepel verlopen
Ik raad Greenchoice aan.
17 May, 14:14 L Os Beoordeling: 7,4
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
duurzaamheid
Ik raad Greenchoice aan.
17 May, 08:34 C Drunen Beoordeling: 10,0
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Online hulp niet nodig gehad.
Ik raad Greenchoice aan.
17 May, 05:36 P Batist Beoordeling: 7,6
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
goed en duidelijk overzicht snelle overstap
Ik raad Greenchoice aan.
16 May, 07:50 B Vervoort Beoordeling: 10,0
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Ik geef deze beoordeling omdat ik 100% tevreden ben over Easyswitch en er al vaak gebruik van heb gemaakt.
Ik raad Greenchoice aan.
15 May, 07:03 M Kaasschieter Beoordeling: 9,0
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Prima leverancier, ik heb geen vragen of opmerkingen. Gebruik wordt maandelijks inzichtelijk gemaakt.
Ik raad Greenchoice aan.
28 April, 12:36 S Evers Beoordeling: 8,0
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Ik heb geen klachten over Greenchoice. Online makkelijk inzicht en zaken te wijzigen. Ik ga einde contractperiode wel overstappen wegens een beter bod
Ik raad Greenchoice aan.
23 April, 18:41 A Zandstra Beoordeling: 9,4
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Geen problemen bij greenchoice
Ik raad Greenchoice aan.
14 April, 08:16 J Hartman Beoordeling: 8,0
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
heel jaar geen enkel probleem gehad
Ik raad Greenchoice aan.
13 April, 10:17 F Jimmy Beoordeling: 3,4
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Contract gecanceld binnen 14 dagen. Waardeloze klantenservice. Vragen borgsom van € 400,-- aan iemand die nooit schulden of leningen heeft gehad. Het bureau wat dit doet is gauw klaar want selecteert op buitenlandse naam.Betaling geeft alleen 5 sterren keuze
Ik raad Greenchoice af.
11 April, 22:07 G M Beoordeling: 9,4
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
ok
Ik raad Greenchoice aan.
10 April, 07:23 J Nooijen Beoordeling: 7,4
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Prima leverancier, alleen werden de automatische betalingen (ondanks de betalingsmachtiging) nooit uitgevoerd en kregen we vervolgens herinneringen.
Ik raad Greenchoice aan.
28 March, 04:19 P Greve Beoordeling: 10,0
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Ik ben tevreden over Greenchoice op alle genoemde punten (zoals dat overigens hoort).
Ik raad Greenchoice aan.
23 March, 08:40 J Mandos Beoordeling: 10,0
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Nooit enig probleem ondervonden
Ik raad Greenchoice aan.
22 March, 15:38 J Boelen Beoordeling: 10,0
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Greenchoice is veruit de beste energieleverancier. Zij doen in ieder geval niet mee aan die volksverlakkerij door middel van welkomstpremies! Hierdoor hanteren zij eerlijke prijzen. Zonder welkomstpremie ben je bij hen vaak toch nog beter uit dan bij de rest van de leveranciers. Die premie moet immers terugverdiend worden! Ik stap ondanks deze lovende woorden toch over naar een andere leverancier, omdat Greenchoice niets voor mij kon betekenen als ik zou blijven. Zij konden mij niet de tarieven bieden die ze bieden aan overstappers. Hun aanbod was gewoon te duur. Jammer, want anders was ik gebleven.
Ik raad Greenchoice aan.
06 March, 10:41 A Knaapen Beoordeling: 9,4
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Alles naar tevredenheid verlopen.
Ik raad Greenchoice aan.
05 March, 13:06 F Teunissen Beoordeling: 8,6
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
blabla
Ik raad Greenchoice aan.
04 March, 12:11 C Sijbrands Beoordeling: 10,0
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
niets mis mee, niet de goedkoopste misschien, maar wel één van de beste
Ik raad Greenchoice aan.
04 March, 08:49 L Mertens Beoordeling: 8,0
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
omdat er om gevraag wordt.
Ik raad Greenchoice aan.
28 February, 08:12 F Rutten Beoordeling: 8,0
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
oke
Ik raad Greenchoice aan.
24 February, 11:21 P Beer Beoordeling: 10,0
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Prima energie maarschappij
Ik raad Greenchoice aan.
21 February, 09:55 P Wijst Beoordeling: 9,4
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Verlengingsaanbod was duurder dan elders daarom weer overgestapt Verder was ik heel tevreden
Ik raad Greenchoice aan.

Veelgestelde vragen over Greenchoice

Hoe wordt het termijnbedrag bepaald?

Het bedrag dat je iedere maand betaalt voor je energie wordt ook wel het termijnbedrag genoemd. Dit bedrag is gebaseerd op een schatting van je gemiddelde maandelijkse energieverbruik óf op het historisch energieverbruik in jouw woning. Aan het eind van het contractjaar worden de daadwerkelijke kosten verrekend met het bedrag dat je al betaald hebt. Was het termijnbedrag te hoog, krijg je geld terug. Was het te laag, dan moet je aan het eind van je contract bijbetalen.

Kan ik het termijnbedrag aan laten passen?

Klopt het termijnbedrag niet volgens jou? De meeste energieleveranciers bieden je de mogelijkheid dit maandbedrag aan te passen. Je maandelijkse bedrag verhogen kan altijd, naar beneden stellen kan vaak maar met enkele procenten. Dit om te voorkomen dat je aan het eind van je contract een hoge rekening ontvangt.

Hoe zit het met het termijnbedrag bij Greenchoice?

Energieleverancier Greenchoice baseert de berekening voor het termijnbedrag op het historisch verbruik. Dit betekent dat Greenchoice kijkt naar het energieverbruik in huis over het afgelopen jaar. Ben je met één of meerdere huisgenoten meer of minder dan vorig jaar? Via jouw persoonlijke omgeving op de website van Greenchoice kun je het maandbedrag altijd aanpassen.

Wat wordt mijn energietarief na afloop van de contractduur?

Voordat je huidige contract bij Greenchoice afloopt, krijg je een nieuw voorstel toegestuurd. Als je hier niet op reageert, wordt je huidige tarief omgezet naar het variabele tarief.

Is er een Greenchoice app? Wat kan ik daarmee?

Met de app van Greenchoice krijg je inzicht in je verbruik. Je kunt ook veel energiezaken zelf regelen. Enkele functies:
 • Doorgeven van de meterstanden;
 • Inzicht in energieverbruik per jaar, maand, week of dag;
 • Maandelijks termijnbedrag bekijken en wijzigen;
 • Je verbruik vergelijken met de rest van Nederland;
 • Bespaartips ontvangen voor je eigen huishouden.

Wat is bosgecompenseerd gas?

Voor Greenchoice zijn er drie pijlers voor een duurzamer energiegebruik. De eerste twee pijlers zijn efficiënter gebruik van stroom en kiezen voor duurzaam opgewekte energie. De derde pijler is het compenseren van het verbruik dat niet duurzaam is opgewekt. Dit noemen ze bij Greenchoice bosgecompenseerd gas. Bij het gebruik van gas komt C02 vrij. Dit wordt gecompenseerd door te investeren in verschillende bosprojecten. De projecten worden uitgekozen als er een goede mix is tussen een impact op de C02-uitstoot, de biodiversiteit en de lokale bevolking.
8,9

Contactgegevens

Adres
Kruisplein 15
3014DB, Rotterdam
Telefoonnummer
010-4782326
Website
Wil jij meer weten over de energieleverancier Greenchoice? Wij hebben zoveel mogelijk informatie over de leverancier voor je op een rijtje gezet: tarieven, contactgegevens, beoordelingen, veelgestelde vragen en meer. Meteen de actietarieven en welkomstkortingen van Greenchoice bekijken kan natuurlijk ook. Maak daarvoor gebruik van onze energievergelijker.

Vergelijk leveranciers

Zojuist overgestapt