Greenchoice l Tarieven, Beoordelingen & Cashback
Wil jij meer weten over de energieleverancier Greenchoice? Wij hebben zoveel mogelijk informatie over de leverancier voor je op een rijtje gezet: tarieven, contactgegevens, beoordelingen, veelgestelde vragen en meer. Meteen de actietarieven en loyaliteitsbonussen van Greenchoice bekijken kan natuurlijk ook. Vergelijk energieprijzen om te zien welk energieproduct bij jouw verbruik past.

Over Greenchoice

Greenchoice is sinds 2001 actief op de Nederlandse energiemarkt. De leverancier is in Rotterdam gevestigd en er werken ruim 250 werknemers. Meer dan 400.000 huishoudens zijn klant van Greenchoice, hierdoor is het een relatief grote energieleverancier. Greenchoice wil zo snel mogelijk de opwekking van energie volledig duurzaam krijgen.

Greenchoice Tarieven

Greenchoice biedt contracten met vaste en variabele energieprijzen aan. Bij een contract met een vaste energieprijs, blijft het tarief gedurende de contractperiode gelijk. Dit kan voor één of meerdere jaren het geval zijn.
Het getoonde tarief voor stroom en gas is inclusief energiebelasting en 21% btw. De tarieven zijn gebaseerd op basis van een nieuw modelcontract met een verbruik tot 10.000 kWh stroom en 170.000m3 gas. De terugleververgoeding is gebaseerd op het enkeltarief.
Als je instapt kunnen de tarieven anders zijn dan hieronder getoond. Kijk voor de meest actuele tarieven op energieprijzen. Voor de terugleververgoeding kan je terecht op terugleververgoeding.

Product Tarief
Stroom enkel € 0,350
Stroom normaal € 0,377
Stroom dal € 0,323
Gas € 1,505
Terugleververgoeding € 0,080

Laatste update: 2 juli 2024

variabele tarieven Greenchoice

Daluren van Greenchoice

Alleen als jij een meter met een dubbel telwerk hebt of een slimme meter maak jij gebruik van het daltarief. Met een enkele meter betaal je een bedrag wat een combinatie is tussen het laag- en hoog tarief.

Wanneer de dal- en piekuren zijn hangt af van je netbeheerder. De energieleverancier heeft hier niks over te zeggen. Afhankelijk van de regio waar je in woont kunnen de dal- en piekuren verschillen. In de tabel hieronder staat per provincie wanneer de dal- en piekuren zijn.

 

Provincie Daluren
Groningen 23:00 – 07:00
Friesland 23:00 – 07:00
Drenthe 23:00 – 07:00
Overijssel 23:00 – 07:00
Gelderland 23:00 – 07:00
Flevoland 23:00 – 07:00
Utrecht 23:00 – 07:00
Noord-Holland 23:00 – 07:00
Zuid-Holland 23:00 – 07:00
Noord Brabant 21:00 – 07:00
Limburg 21:00 – 07:00
zonne energie nuon

Terugleververgoeding van Greenchoice

Bij Greenchoice krijg je tot 2000 kWh een terugleververgoeding van 0,08 cent per kWh. Alles boven de 2000 kWh krijg je vergoed volgens de kale tarieven van Greenchoice.
Aan het eind van het jaar zal je energieleverancier gaan salderen. Dan wordt er gekeken hoeveel energie jij hebt opgewekt en hoeveel jij hebt verbruikt. Als je meer hebt opgewekt dan je hebt verbruikt kan het zo zijn dat je geld terug krijgt van Greenchoice.

Loyaliteitsbonus of cashback

Energieleveranciers bieden via vergelijkingswebsites zoals EasySwitch.nl loyaliteitsbonussen of cashbacks aan, deze worden aan het eind van het eerste contractjaar uitgekeerd. Voorheen waren dit welkomstkortingen, maar met de komst van de nieuwe opzegboete is er ook een wijziging in de regels rondom een welkomstkorting. Energieleveranciers zijn nu verplicht de welkomstkorting binnen 2 maanden uit te keren. Om voor jou toch het goedkoopste contract aan te kunnen bieden en ervoor te zorgen dat je minimaal een jaar bij de leverancier blijft bieden ze nu loyaliteitsbonussen aan. De loyaliteitsbonus die je bij ons op de website vindt, zal je niet tegenkomen op de website van Greenchoice zelf.


Welke contracten heeft Greenchoice

Greenchoice biedt zowel vaste als variabele energiecontracten aan met een looptijd van één, drie of vijf jaar. Binnen deze contracten wordt er onderscheid gemaakt tussen groene contracten, grijze contracten en gecombineerde contracten. Gecombineerd wil zeggen dat het uit zowel groen als grijze stroom kan bestaan.

Waar haalt Greenchoice de energie vandaan?

Soort energie Product % duurzaam
Consumenten markt Groene Stroom 70% Windenergie NL
8% Biomassa NL
22% Zonne energie NL
100% duurzaam
Zakelijke markt Groene Stroom 39% Windenergie NL
51% Biomassa NL
10% Zonne energie NL
100% duurzaam

groen nuon

Hoe ziet WISE de energieleverancier Greenchoice?

WISE geeft Greenchoice een 9,9 in hun groene energievergelijker 2021. Het cijfer is opgebouwd uit drie onderdelen: investeringen, inkoop en levering. Zij beoordelen niet alleen de afdeling in Nederland maar het bedrijf als geheel. Voor Greenchoice is er nog ruimte voor verbetering bij het inkoopbeleid.


Voor ons eigen duurzaamheidslabel kijken wij naar het energiecontract dat wordt aangeboden via ons; is dat groen, grijs of gecombineerd. Wij vinden dat een groen contract alleen het label duurzaam mag krijgen wanneer de stroom in Nederland wordt opgewekt via hernieuwbare bronnen; wind, water, zon. En wanneer het gas minstens CO2-gecompenseerd is. Het kan dus voorkomen dat het gehele energiebedrijf binnen het onderzoek van WISE minder scoort. Maar dat het energiecontract in onze vergelijker hoog staat onder duurzaamheid. Dat betekent dat het product wat ze via ons aanbieden volgens onze maatstaven duurzaam is.
Wij laten altijd het cijfer van WISE in onze vergelijker zien, zodat jij zelf kan beslissen of je bij deze energieleverancier aangesloten wilt zijn of niet.


Wat te doen bij verhuizen

De verhuizing kun je op meerdere manieren aan Greenchoice doorgeven. Doe dit uiterlijk twee weken voor de verhuizing. Via je internetdossier, ‘Mijn dossier’, kun je de verhuizing doorgeven. Het is ook mogelijk de verhuizing telefonisch of via de mail door te geven.
Als je bent verhuisd is het belangrijk om binnen vijf dagen de standen van je oude en nieuwe huis door te geven. Greenchoice kan dan de eindafrekening opmaken.
Greenchoice ziet een verhuizing niet als geldige reden om tussentijds je contract bij op te zeggen. Je neemt dus het contract mee naar je nieuwe woning. Dit betekent niet dat je een geheel nieuw contract hebt. Je neemt je oude contract mee met de oude voorwaarden en resterende looptijd.
Als je tijdelijk twee adressen hebt dan zal Greenchoice op beiden adressen gas en/of elektriciteit leveren. Zodra je geen gas en/of elektriciteit meer nodig hebt bij jouw vorige woning moet je zelf dat contract opzeggen.

contract nuon

Opzeggen Greenchoice

Opzeggen bij Greenchoice kan telefonisch door te bellen naar: 010-7470222.  Daarvoor hanteren ze de wettelijke opzegtermijn van 30 kalenderdagen. Let er wel op dat je een opzegvergoeding moet betalen als je vroegtijdig je contract opzegt. De hoogte van de opzegboete is afhankelijk van het soort contract en de resterende looptijd. Dit kun je nalezen in de contractvoorwaarden van Greenchoice.

Greenchoice vergelijken met andere energieleveranciers

Je zoekt een nieuwe energieleverancier en overweegt een overstap naar Greenchoice? Maak gebruik van onze energievergelijker. Je krijgt een overzicht van meerdere energieleveranciers en hun tarieven. Vergelijk verschillende mogelijkheden en vind de energieleverancier met de beste voorwaarden tegen de scherpste prijs.

Vergelijk Energie


Zakelijke energie Greenchoice

Greenchoice biedt naast particuliere energiecontracten ook zakelijke energiecontracten aan.

Sinds november 2021 is de naam De Groene Stroomfabriek veranderd in Greenchoice Zakelijk.

Zakelijke contactgegevens

Telefoonnummer: 010-8500661
E-mail: zakelijk@greenchoice.nl.

Greenchoice Zakelijk energiecontract afsluiten

Wanneer jij een Greenchoice Zakelijk energiecontract wil afsluiten is het belangrijk om op de volgende punten te letten:

actietarief nuon

  • Type aansluiting: Voordat je een zakelijk energiecontract afsluit is het belangrijk om uit te zoeken welk type aansluiting er in het (kantoor) pand aanwezig is en/of welk type je nodig hebt.
  • Functie: Heeft het adres alleen een kantoorfunctie of is er ook sprake van een woonfunctie.
  • BTW: De zakelijke energietarieven van Greenchoice zijn exclusief btw.
  • Annuleren:  Als je wilt annuleren bij Greenchoice Zakelijk moet je dit zelf doen door te mailen naar: zakelijk@greenchoice.nl. Het is niet bij ons bekend hoeveel bedenktijd Greenchoice Zakelijk hanteert.

Zakelijke energie

Beoordeling klantervaringen
8,3
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Beoordeling Easyswitch
9,3
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Gemiddelde beoordeling:
8,8 uit 10

Klantervaringen

03 October, 09:33 C. Hummel Beoordeling: 10,0
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
De overstap is vlekloos verlopen, bij een vraag was de klantenservice goed te bereiken en gaf direct de goede info.
Ik raad Greenchoice aan.
28 September, 09:02 O. Kleef Beoordeling: 8,0
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
nog geen idee hoe alles gaat werken. colporteur heeft iets beloofd vor de volgende dag en is deze belofte niet nagekomen. dat is dan weer jammer!
Ik raad Greenchoice af.
25 September, 10:50 B. Gabriel Beoordeling: 10,0
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Nvt
Ik raad Greenchoice aan.
07 September, 15:48 W. baal Beoordeling: 10,0
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
zeer goed
Ik raad Greenchoice aan.
04 September, 10:45 J. bozelie Beoordeling: 7,4
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
had een jarig contract aangevraagd kreeg 3 jarige aanbieding had 2500kwh aangevraagd kreeg 1500kwh waardoor het goedkoop leek ben niet ingegaan op de aanbieding , zit nog bij van de bron
Ik raad Greenchoice aan.
22 August, 07:27 Z. Tudorovic Beoordeling: 10,0
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Még csak most váltottam a Greenchoicera, de már az els? lépéseknél sok segítséget kaptam. Nagyon pontos információkat adtak, ami segített dönteni. Remélem, a jöv?ben is ilyen jó együttm?ködésünk lesz.
Ik raad Greenchoice aan.
19 August, 12:05 J. Endert Beoordeling: 7,6
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Geen problemen met Greenchoice.
Ik raad Greenchoice aan.
19 August, 08:56 M. stamps Beoordeling: 5,6
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Overdraagt ging prima via easy switch en voor de rest heb ik ze nog niet nodig gehad!
Ik raad Greenchoice aan.
11 August, 14:38 Leon en Demi Beoordeling: 7,6
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Je houdt via Greenchoice gemakkelijk overzicht in je energieverbruik. De klantenservice is snel te bereiken en de medewerkers zijn zeer vriendelijk en bereid om je te helpen.
Ik raad Greenchoice aan.
03 August, 07:58 F. Bahramchan zarabi Beoordeling: 5,4
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Ik heb net 1 maand geabonneerd en het is nog vroeg om te beoordelen.
Ik raad Greenchoice aan.
24 July, 07:09 H. Hoof Beoordeling: 8,6
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Alles duidelijk en overzichtelijk, zo is het zorgeloos overstappen.
Ik raad Greenchoice aan.
21 July, 07:08 G.vanTriest Beoordeling: 10,0
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Gewoon goede service
Ik raad Greenchoice aan.
24 May, 09:05 K. korner Beoordeling: 8,0
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Greenchoice gaat 10-20 euro boven mijn gemiddelde gebruik zitten. Dit is tevens de instelbare ondergrens en niet bij te stellen.
Ik raad Greenchoice aan.
16 May, 07:22 P. Wijnbergen Beoordeling: 8,4
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
...
Ik raad Greenchoice aan.
10 May, 10:58 R. Wiersma Beoordeling: 8,4
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Kan nog niet echt een oordeel geven, net begonnen met Greenchoice
Ik raad Greenchoice aan.
06 May, 14:12 W.J. van den Hoek Beoordeling: 8,4
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
kan er nog weinig over zeggen, want wij zojuist overgestapt.
Ik raad Greenchoice aan.
01 May, 08:49 M. Ruessink Beoordeling: 9,6
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
.
Ik raad Greenchoice aan.
30 April, 08:20 J.D. Vlaming Beoordeling: 8,0
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Tot heden gaat het naar wens
Ik raad Greenchoice aan.
27 April, 11:10 R. Kleefman Beoordeling: 8,6
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Keurige communicatie
Ik raad Greenchoice aan.
27 April, 10:17 P. Poel-van Dommelen Beoordeling: 3,4
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Gaat in mei pas in kan er nog niks van zeggen?
Ik raad Greenchoice aan.
23 April, 18:56 A. Duisters Beoordeling: 10,0
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Prima keuze
Ik raad Greenchoice aan.
23 April, 09:49 G. de Greef Beoordeling: 8,0
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Ik stap al jaren over via Easyswitch. Om de paar jaar kom ik weer bij Greenchoice uit, voor ons hebben deze scherpe prijzen en ook de overstap de afgelopen jaren is goed verlopen.
Ik raad Greenchoice aan.
22 April, 09:14 E. Smidt Beoordeling: 8,4
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
De overstap is vlekkeloos gegaan. Op langere termijn even afwachten hoe het bevalt, maar ik heb er wel vertrouwen in.
Ik raad Greenchoice aan.
21 April, 15:31 E.R. Zwart Beoordeling: 7,6
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
...
Ik raad Greenchoice aan.
21 April, 13:38 H. Lambooij Beoordeling: 9,4
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
3 sterren voor online hulp omdat ik na 15 pogingen nog steeds niet kan inloggen, hulp is toegezegd, maar wacht nog steeds op oplossing
Ik raad Greenchoice aan.
19 April, 06:44 O. Schröder Beoordeling: 8,6
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid

Ik raad Greenchoice aan.
15 April, 10:46 K. E. C. de Jager Beoordeling: 3,4
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
omdat het een oplichtersclub is van de eerste orde. Ben druk bezig te zien wat ik via Toezichthouder(s), Radar, Ombudsman kan bewerkstelligen om het contract te laten ontbinden of minimaal kan doen beëindigen zonder al te veel kosten. Liever nog betaal ik dan bij deze nare club te blijven.
Ik raad Greenchoice af.
07 April, 08:34 P. Vissinga Beoordeling: 9,6
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
alles vlot verlopen
Ik raad Greenchoice aan.
23 March, 10:33 A.W. Wee Beoordeling: 6,4
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
ik ben net nieuw bij deze leverancier, het zal nog moeten blijken, maar het begin lijkt goed
Ik raad Greenchoice aan.
22 March, 11:33 C. Klerks Beoordeling: 3,4
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Na een maand kan ik geen beoordeling geven vraag dit na zo’n 6 maanden ongeveer door zulk soort vragen raak ik nog niet gemotiveerd ?
Ik raad Greenchoice af.
18 March, 10:52 J. Meijer Beoordeling: 8,4
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
snel, helder en duidelijk
Ik raad Greenchoice aan.
17 March, 16:15 T. Brekelmans Beoordeling: 9,6
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Gewoon GEEN gedoe!
Ik raad Greenchoice aan.
16 March, 13:34 R. Henskens Beoordeling: 9,0
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
-
Ik raad Greenchoice aan.
14 March, 20:47 M. Bloemendal Beoordeling: 2,4
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Contractsovername hebben ze te vroeg doorgevoerd, waardoor nu 100,- boete van oude leverancier. Maandbedrag is 2x zo hoog als historisch. Mij is toegezegd dat ik dat zelf kon aanpassen , maar dat kan niet. Betaal nu veel te veel voorschot.
Ik raad Greenchoice af.
11 March, 10:16 L. Terpstra Beoordeling: 8,4
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Kan andere helpen bij keuze
Ik raad Greenchoice aan.
10 March, 08:39 H. Loonen Beoordeling: 8,4
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Omdat ik anderen ook van deze mogelijkheid wil laten profiteren
Ik raad Greenchoice aan.
10 March, 08:31 F. Kraayvanger Beoordeling: 5,0
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Slechte app, slecht bereikbaar om evt je maandbedrag te wijzigen, nee ik ben hier niet blij mee, het is geen Eneco
Ik raad Greenchoice af.
02 March, 17:50 M. Vrolijk Beoordeling: 8,4
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Scherp prijsaanbod/ voordeliger als vorige leverancier/ behulpzaamheid/vriendelijkheid medewerker
Ik raad Greenchoice aan.
02 March, 08:21 E. Vries Beoordeling: 8,0
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Ik kan er nog niet veel over zeggen aangezien ik nog maar een maand klant bij GreenChoise ben. Vond het wel heel vreemd dat mijn maandbedrag zomaar € 34.00 naar boven werd bijgesteld. Heb hier met hen over gemaild en hun antwoord was dat ze van het gemiddelde verbruik van de laatste 5 jaren uitgingen. Ik was het hiermee niet eens, ik heb toen gezegd dat het dan ook geen zin heeft om je gegevens op een vergelijkingssite in te vullen als ze later toch het maandbedrag verhogen. Ze hebben het bedrag toen weer aangepast naar het maandbedrag wat ik bij EasySwitch had gezien en waarom ik toen ook voor GreenChoise heb gekozen. In al de jaren dat ik via EasySwicht ben overgestapt heb ik niet nog niet eerder meegemaakt bij een energie leverancier
Ik raad Greenchoice af.
25 February, 15:58 M. Pantaleo Beoordeling: 7,0
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
De on line medewerkers waren niet allemaal super vriendelijk en overstappen werd gewoon spannend.
Ik raad Greenchoice aan.
20 February, 11:21 W. Peeters Beoordeling: 8,6
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Na Telefonisch contact over ons voorschot bedrag is dit al verlaagd, (dit vonden wij te hoog). De andere beoordeling over betalingen en online hulp hebben wij nog niet gehad. Mvg Fam Peeters
Ik raad Greenchoice aan.
18 February, 15:19 V. Graaff Beoordeling: 10,0
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Tot nu toe zeer tevreden met de overstap, ik zit alleen nog in de 1e maand van de levering
Ik raad Greenchoice aan.
18 February, 11:55 H. Haarsma Beoordeling: 8,0
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Is gewoon goed
Ik raad Greenchoice aan.
16 February, 14:48 C. vrijmoet Beoordeling: 5,4
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
ging niet vlekkeloos over ,ik had een datum niet zelf ingevuld en men heeft zelf de datum gekozen waardoor ik m,n welkom premie mis liep. Dit had nooit moeten kunnen, zou als nog gecorrigeerd moeten.......waar dit ook lag. ik vind de verbruik app stukken minder dan die van Eneco, die is veel beter, uitgebreider en heerlijk zonder reclames. Of ik het aanraad, het product en de prijs zijn bijna gelijk er was alleen voordeel in de cash back....
Ik raad Greenchoice af.
15 February, 12:17 H. Appeldoorn Beoordeling: 9,4
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Eerst duurder maandtarief na telefonische contact aangepast geen probeem
Ik raad Greenchoice aan.
10 February, 16:27 A. Klomp Beoordeling: 8,0
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Termijnbedrag wordt hoog ingezet, alleen via telefonisch contact te verlagen.
Ik raad Greenchoice aan.
10 February, 08:42 A. Wolde Beoordeling: 5,4
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
omdat mijn contract net is begonnen Op de vraag raad je anderen aan is mijn antwoord nee . Ik beveel nooit anderen aan om iets te doen dat moet iedereen zelf uitmnaken online hulp is niet van toepassing , evenals klantenservice
Ik raad Greenchoice af.
08 February, 14:56 W. Diessen Beoordeling: 7,6
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
op verzoek easyswitch
Ik raad Greenchoice aan.
08 February, 08:29 G. Deur Beoordeling: 6,4
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
De prijs zoals getoond bij vergelijken wijkt 30 procent af van het daadwerkelijke. Vergelijken heeft dus weinig zin aangezien ze niet laten zien wat volgens hun historisch verbruik is. Ook na telefonisch contact geen verandering. Dus vergelijken is een wassen neus. We doen het er maar een jaar mee.
Ik raad Greenchoice af.
06 February, 12:19 P. Jong Beoordeling: 9,0
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Tevreden klant
Ik raad Greenchoice aan.
03 February, 20:35 J. Rein Beoordeling: 8,6
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Omdat we soepel en vlot zijn overgestapt zonder gedoe
Ik raad Greenchoice aan.
01 February, 09:17 P. Vessem Beoordeling: 10,0
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
overstap perfect geregeld
Ik raad Greenchoice aan.
01 February, 08:18 G. Stoof Beoordeling: 2,6
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
omdat het nu de maand van de overstap is en ik nog geen tarieven zie in mijn online account, nog niet duidelijk is wat het maandbedrag wordt en wanneer het wordt afgeschreven
Ik raad Greenchoice af.
29 January, 09:28 G. Horst Beoordeling: 9,0
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Eigenlijk nog te kort om een goed oordeel te geven. Eerste indruk prima.
Ik raad Greenchoice aan.
27 January, 09:09 B. Hoezen Beoordeling: 8,0
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Ik ben nog tekort bij Greenchoice om een goed oordeel te geven.
Ik raad Greenchoice aan.
26 January, 15:32 L. Verkaik Beoordeling: 8,0
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Om aan te geven dat veranderen van energieleverancier geld besparing kan opleveren.
Ik raad Greenchoice aan.
26 January, 09:06 A. Rotman Beoordeling: 9,4
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Gewoon helemaal oké
Ik raad Greenchoice aan.
25 January, 08:17 C. Thierry Beoordeling: 9,6
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Via easy switch een stuk goedkoper dus dan voordeliger
Ik raad Greenchoice aan.
22 January, 17:38 N. Doorn Beoordeling: 8,6
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Ik kan nog geen mening geven Het is pas paar weken. Wellicht over 2 maanden dat ik een goede mening kan geven
Ik raad Greenchoice aan.
22 January, 09:53 B. Krekels Beoordeling: 10,0
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Ben al eerder klant geweest en alles is goed en duidelijk geregeld
Ik raad Greenchoice aan.
21 January, 12:02 K. verschuren Beoordeling: 8,4
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Omdat er vriendelijk om gevraagd werd
Ik raad Greenchoice aan.
20 January, 10:38 T. Huisman Beoordeling: 8,0
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Duidelijke overzichten
Ik raad Greenchoice aan.
20 January, 09:22 R. Muller Beoordeling: 6,6
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Nog maar net overgestapt, dus te weinig ervaringen met deze leverancier.
Ik raad Greenchoice aan.
19 January, 15:26 E. Boven Beoordeling: 8,4
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
omdat ik tevreden ben
Ik raad Greenchoice aan.
19 January, 12:33 R. Lemans Beoordeling: 9,0
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Probleemloze overstap dank zij ondersteuning door klantenservice en online hulp. Uitstekende prijsstelling en duurzaam bovendien. Chapeau en ga vooral zo door.
Ik raad Greenchoice aan.
18 January, 16:45 H. Haanappel Beoordeling: 8,4
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Bij vragen was eigenlijk de reactie: zoek het zelf maar uit. Gelukkig hebben jullie wel een uitstekende service die mij verder geholpen heeft.
Ik raad Greenchoice aan.
18 January, 09:55 R. den Heijer Beoordeling: 8,4
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Alle aspecten zijn tot dusver goed
Ik raad Greenchoice aan.
17 January, 11:32 J. van der Wens Beoordeling: 2,4
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Ontevreden. Afhandeling van \"oude\" leverancier duurde erg lang. Nieuwe leverancier al 2 maanden bezig inzicht te krijgen, is nog steeds niet geregeld. Ook de reeds geincasseerde termijnen zijn niet conform bij overstap ingevulde gegevens. Kan dit niet aanpassen of inzichtelijk krijgen. Opnieuw aanmelden lukt niet en bij de oude inlog zijn geen nieuwe gegevens zichtbaar. Het lukt maar niet dit aan te passen en inzicht te krijgen tot mijn gegevens, contract laat staan dit te wijzigen.
Ik raad Greenchoice af.
15 January, 12:57 H. Slot Beoordeling: 8,4
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Deskundige ondersteuning en klantvriendelijk optreden.
Ik raad Greenchoice aan.
14 January, 09:46 A. Rotman Beoordeling: 9,6
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Vooral aan de telefoon heel vriendelijk en netjes!
Ik raad Greenchoice aan.
13 January, 09:30 R. Kolk Beoordeling: 10,0
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
.
Ik raad Greenchoice aan.
12 January, 23:14 G. Wedzinga Beoordeling: 6,0
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Ik moest nog 3 weken bij m\'n vorige leverancier! Nu loop ik 330 euro mis.
Ik raad Greenchoice af.
11 January, 10:39 J.J.M. Evers Beoordeling: 10,0
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Ik zou niet weten hoe het beter zou kunnen.
Ik raad Greenchoice aan.
11 January, 09:50 P. Stevens Beoordeling: 10,0
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Ik ben al diverse keren klant van Greenchoice geweest. Ik vind het jammer dat je eigenlijk ieder jaar moet overstappen om de kortingen te krijgen.
Ik raad Greenchoice aan.
10 January, 14:21 T. Moonen Beoordeling: 7,4
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Te lang wachten 12 min voor telefonisch contact
Ik raad Greenchoice aan.
08 January, 09:12 H. Hoekstra Beoordeling: 10,0
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Ik bleek op laatste moment toch (nog)niet te kunnen overstappen zonder boetes. Daarom overstap ingetrokken. Prima geholpen. Ga over een klein jaar zeker naar Green Choice toe.
Ik raad Greenchoice aan.
08 January, 08:52 H. Erkens Beoordeling: 9,6
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Ik was al eerder bij Greenchoice. En toen was ik ook al heel erg tevreden.
Ik raad Greenchoice aan.
08 January, 08:49 H. Geerlings Beoordeling: 8,0
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
We verwachten weinig elektriciteit te gebruiken door de zonnepanelen, maar Greenchoice heeft ongevraagd het bedrag erg hoog aangehouden.
Ik raad Greenchoice aan.
07 January, 09:28 P. Klein Beoordeling: 8,0
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Ik ben een tevreden klant geweest bij Greenchoice voor 9 jaar, 1 jaar ertussenuit gestapt voor een betere financiele deal, maar nu weer terug als klant. Het enige wat ik vreemd vind/vond, is dat de email met de bevestiging van het nieuwe contract een link hiernatoe heeft, die niet werkt. Dat vind ik wel storend, want daar staan de afgesproken tarieven in waar ik voor heb gekozen.
Ik raad Greenchoice aan.
07 January, 08:12 A. Muskens Beoordeling: 9,4
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Gaat simpelweg snel, geruisloos en zonder problemen. Site makkelijk te gebruiken
Ik raad Greenchoice aan.
06 January, 13:45 M. Hoven Beoordeling: 4,6
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Ik ben net overgestapt naar deze leverancier, dus dit is mijn 1e oordeel. Hoe ik verder oordeel zal in de loop van dit jaar blijken, als ik van meerdere diensten evt heb gebruik gemaakt .. Tot nu toe goed
Ik raad Greenchoice aan.
06 January, 09:21 K. Graaff Beoordeling: 9,4
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Met dan aan Easyswitch overgestapt naar Greenchoice, deze energieleverancier komt erg prijstechnisch goed uit, en ook de \"groene energie\" levering spreekt ons aan.
Ik raad Greenchoice aan.
05 January, 08:58 S. Embden Beoordeling: 6,0
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Greenchoice is een naam ...met daarachter een commercieel bedrijf meer niet!
Ik raad Greenchoice af.
05 January, 08:54 J. Verburg Beoordeling: 8,0
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Gewoon goed gelopen.
Ik raad Greenchoice aan.
04 January, 20:36 G. Visschedijk Beoordeling: 6,4
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Geef nog geen beoordeling, ben pas 4dagen klant.
Ik raad Greenchoice aan.
04 January, 10:22 F. Hoogland Beoordeling: 4,0
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Slecht inzicht in mijn gegevens.
Ik raad Greenchoice af.
04 January, 09:11 R. Smithuis Beoordeling: 5,0
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Zojuist overgestapt. Het is nog te vroeg om op alle 6 punten een beoordeling te geven.
Ik raad Greenchoice aan.
04 January, 08:18 M. Bostock Beoordeling: 7,6
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Fijn.
Ik raad Greenchoice aan.
03 January, 11:34 M. Kiggen Beoordeling: 9,0
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
goede prijs en goede service.
Ik raad Greenchoice aan.
01 January, 13:37 M. Brockman Beoordeling: 6,0
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Greenchoice zou doorgeven aan de netwerkbeheerder dat ik een leverancier had. Niet gedaan en nu moet ik 3 weken betalen voor helemaal niets en lucht.
Ik raad Greenchoice af.
31 December, 19:27 W. Wijnen Beoordeling: 3,0
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Ben niet tevreden zeer ontevreden vals voorgelicht mooie beloftes maar niks van terechtgekomen
Ik raad Greenchoice af.
31 December, 10:40 P. Schager Beoordeling: 8,0
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
ben tevreden hoe het tot nu toe is gegaan.
Ik raad Greenchoice aan.
31 December, 08:02 D. Faassen Beoordeling: 10,0
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Ervaring uit het verleden, altijd te bereiken en duidelijk
Ik raad Greenchoice aan.
30 December, 20:13 J. Verburg Beoordeling: 7,6
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Alles is goed verlopen , ik ben tevreden.
Ik raad Greenchoice aan.
27 December, 09:11 J. Kroonenberg Beoordeling: 6,4
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Geen
Ik raad Greenchoice aan.
26 December, 08:34 T. vaneker Beoordeling: 10,0
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Aantrekkelijke instapkorting, gewone prijs is okay, duurzaamheid
Ik raad Greenchoice af.
25 December, 11:19 G. Bruins. Beoordeling: 5,0
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Op 5 dec.is de levering gestart. Nu krijg ik bij opvragen van bijv. opbrengst zonnepanelen de gegevens van een eerder contract van 2018. Graag bijwerken zodat ik mijn juiste gegevens kan controleren. Gr. GJBruins.
Ik raad Greenchoice aan.
24 December, 19:14 M. Munnik Beoordeling: 8,4
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Nvt.
Ik raad Greenchoice aan.
24 December, 13:44 W. Luth Beoordeling: 8,4
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Tot op heden, in deze korte periode als klant, zeer tevreden.?
Ik raad Greenchoice aan.
23 December, 11:11 H. J. Hut Beoordeling: 9,6
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
de meeste punten zijn nog niet van toepassing. vorig contract bij GC alles OK
Ik raad Greenchoice aan.
21 December, 13:41 J.W. Vries Beoordeling: 5,4
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
ik weet nog steeds niet het termijnbedrag wat ik ga betalen
Ik raad Greenchoice af.
19 December, 09:02 P. Goor Beoordeling: 9,0
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Alles keurig en op tijd geregeld en geïnformeerd.
Ik raad Greenchoice aan.
16 December, 16:38 D. Krul Beoordeling: 8,4
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
ervaringen
Ik raad Greenchoice aan.
16 December, 13:00 W. Schurink-Hoolwerf Beoordeling: 10,0
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Alles prima geregeld door de juist tussenpersoon EasySwitch
Ik raad Greenchoice aan.
16 December, 10:57 J. Bracht Beoordeling: 10,0
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
uitstekend
Ik raad Greenchoice aan.
16 December, 08:07 H. Oosterdijk Beoordeling: 10,0
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Tevreden over Green Choice
Ik raad Greenchoice aan.
15 December, 16:15 C. Susteren Beoordeling: 9,0
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Wil gewoon aangeven dat ik heel tevreden ben.
Ik raad Greenchoice aan.
14 December, 09:51 J.H. Schaap Beoordeling: 10,0
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Geen problemen met overstappen.
Ik raad Greenchoice aan.
14 December, 09:21 M. Vliegen Beoordeling: 10,0
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
nvt
Ik raad Greenchoice aan.
14 December, 08:13 F. Hurkmans Beoordeling: 8,0
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Is prima
Ik raad Greenchoice aan.

Wat doet EasySwitch.nl en wat doet Greenchoice?

EasySwitch.nl helpt je bij het vergelijken van energieleveranciers. Met de energievergelijker kun je kijken welke energieleverancier de scherpste tarieven aanbiedt. Wanneer het blijkt dat Greenchoice de goedkoopste energieleverancier is, dan kun je via EasySwitch.nl overstappen. Zodra je de overstap compleet maakt, word je aangemeld bij Greenchoice. Houd er rekening mee dat het nog 4-6 weken kan duren voordat je daadwerkelijk overstapt naar Greenchoice. Dit heeft te maken met de verwerkingstijd en de opzegtermijn.

Welke opzegboete hanteert Greenchoice?

1 juni 2023 zijn de opzegboetes door de ACM gewijzigd: De hoogte van je opzegboete wordt dan bepaald aan de hand van het verlies dat Greenchoice maakt door de voortijdige beëindiging van je energiecontract. Greenchoice heeft namelijk energie voor jou ingekocht, die jij niet meer zal afnemen. De geleden schade wordt berekend aan de hand van de energietarieven die in jouw contract staan, de resterende hoeveelheid kWh stroom en/of m3 gas die je nog zou afnemen (dit wordt berekend op basis van het geschatte verbruik wat in je contract staat) en de tarieven die Greenchoice nu hanteert wanneer iemand een nieuw vergelijkbaar energiecontract afsluit. De berekening gaat dan als volgt:  
  • Opzegboete elektriciteit: Het prijsverschil tussen de huidige tarieven en de contracttarieven (huidige tarieven - nieuwe tarieven) x de hoeveelheid geschatte kWh stroom tot het einde van je contract.
  • Opzegboete gas: Het prijsverschil tussen de huidige tarieven en de contracttarieven (huidige tarieven - nieuwe tarieven) x de hoeveelheid geschatte M3 gas tot het einde van je contract.
Wil je graag een rekenvoorbeeld zien? Ga dan naar onze pagina over de opzegboete. Wil je voortijdig overstappen? Vraag dan eerst wat de (geschatte) hoogte van je opzegvergoeding is. Greenchoice is verplicht dit aan jou te vertellen. Bereken aan de hand van de inschatting of de overstap het waard is. Er zijn een aantal uitzonderingen wanneer Greenchoice geen opzegboete mag hanteren:
  1. Je zegt binnen 7 dagen voordat je contract eindigt op.
  2. De tarieven van een nieuw energiecontract zijn op het moment van opzeggen hoger dan de tarieven die in jouw contract staan.
  3. Greenchoice brengt later dan 6 weken na het beëindigen van je contract de opzegboete in rekening.

Hoe verlopen betalingen aan Greenchoice?

De betalingen aan Greenchoice verlopen via een automatische incasso. Op de 6e dag van de maand. Je kan alleen in uitzonderlijke gevallen de afschrijfdatum wijzigen. Je kan als particulier bij Greenchoice niet via factuur betalen.

Wat is het kijkvenster van Greenchoice?

Greenchoice hanteert een kijkvenster van 6 maanden. Het is dus mogelijk om 6 maanden voor het einde van je contract kosteloos te switchen naar een andere energie aanbieder.

Wat is de minimale betaling bij Greenchoice?

Bij Greenchoice wordt de terugleververgoeding verrekend op de jaarrekening. Je betaald dus elke maand het vaste bedrag wat je zelf hebt afgesproken. Het maandbedrag wat iedereen minimaal moet betalen is 25-30 euro. Eind van het jaar krijg je door of je nog geld terug krijgt, bij moet betalen of quitte speelt.

Wat is de verwerkingstijd van mijn aanvraag bij Greenchoice?

Als jij een contract-aanvraag bij Greenchoice hebt gedaan, moet je rekening houden met een verwerkingstijd van 21 dagen.

Hoe krijg ik mijn bevestiging van Greenchoice?

Nadat je een aanvraag bij Greenchoice hebt gedaan krijg je per mail ( mogelijk per post) en bevestiging. Het kan zo zijn dat de bevestigingsmail in de spambox terecht komt Als het e-mailadres bij ons ontbreekt of per ongeluk verkeerd is doorgegeven, wordt de bevestigingsmail waarschijnlijk gebounced. In dat geval verwijderen wij het e-mailadres en zal de bevestiging per post worden verzonden.

Hoe wordt het maandbedrag vastgesteld?

Het maandbedrag wordt vastgesteld op basis het historische verbruik van de woning. Dit vraagt Greenchoice op bij de netbeheerder

kan je het maandbedrag aanpassen bij Greenchoice?

Ja je kan het maandbedrag bij Greenchoice zelf aanpassen. Het maakt niet uit met hoeveel je het verhoogd of verlaagd, het minimumbedrag is altijd 25 euro.

Is een spoedaanvraag mogelijk bij Greenchoice?

Ja, Greenchoice accepteert spoedaanvragen, waarbij je rekening moet houden met een borg van 400 euro. Je moet zelf naar Greenchoice bellen als je via ons een spoedaanvraag hebt gedaan bij Greenchoice.

Wordt er een kredietcheck gedaan Greenchoice?

Ja, Greenchoice doet altijd een kredietcheck.

Heeft de leverancier een app/online omgeving met gebruikersoverzicht?

Ja, Greenchoice heeft een app. In de app kan je al je facturen, contactgegevens, betaalgegevens (aanpasbaar), overeenkomst, meterstanden (kan je ook online indienen) en veelgestelde vragen kan vinden.
8,8

Contactgegevens

Adres
Kruisplein 15
3014DB, Rotterdam
Telefoonnummer
010-4782326
Website
Wil jij meer weten over de energieleverancier Greenchoice? Wij hebben zoveel mogelijk informatie over de leverancier voor je op een rijtje gezet: tarieven, contactgegevens, beoordelingen, veelgestelde vragen en meer. Meteen de actietarieven en loyaliteitsbonussen van Greenchoice bekijken kan natuurlijk ook. Vergelijk energieprijzen om te zien welk energieproduct bij jouw verbruik past.

Vergelijk leveranciers

Zojuist overgestapt