Door onze website te gebruiken, ga je akkoord met onze privacyverklaring

NoordEnergie is een relatief nieuwe energieleverancier die groene energie levert uit Nederland. Het energiebedrijf werd in 2018 opgericht en levert stroom die is opgewekt door middel van zonne-energie, windenergie en biomassa.

Tarieven NoordEnergie

De actuele actietarieven van NoordEnergie vind je in de energievergelijker. Je ziet ook meteen of NoordEnergie een welkomstkorting biedt. De variabele tarieven veranderen net als bij andere energieleveranciers twee keer per jaar bij NoordEnergie. Deze verandering vindt plaats op 1 januari en 1 juli.

actietarieven greenchoice

Welkomstkortingen en actietarieven

Alleen via vergelijkingswebsites zoals EasySwitch.nl ontvang je welkomstkortingen en sluit je energiecontracten af tegen actietarieven. Waarom alleen via EasySwitch.nl? Omdat energieleveranciers graag klanten willen winnen. Om hoog uit te komen uit de vergelijker, moet een leverancier een aantrekkelijk actietarief bieden. De acties die je bij ons op de website vindt, zal je dan ook niet tegenkomen op de website van NoordEnergie zelf.

Ben jij benieuwd welk actietarief NoordEnergie je op dit moment kan bieden? Maak dan meteen vergelijking. Vul je gegevens in en bekijk het overzicht.

Vergelijk Energie
Greenchoice

Wat doet EasySwitch en wat doet NoordEnergie?

EasySwitch.nl helpt je bij het vergelijken van energieleveranciers. Met de energievergelijker kun je kijken welke energieleverancier de scherpste tarieven aanbiedt. Wanneer het blijkt dat NoordEnergie de goedkoopste energieleverancier is, dan kun je via EasySwitch.nl overstappen. Zodra je de overstap compleet maakt, word je aangemeld bij NoordEnergie. Zij zorgen ervoor dat je oude energiecontract wordt opgezegd. Op deze manier stap je makkelijk en snel over en hoef je zelf niets te doen.

Let op: voor de exacte voorwaarden van de energiecontracten kun je terecht op de website van NoordEnergie. Vergelijk de energietarieven met die van andere leveranciers via de energievergelijker.

Vergelijk Energie

Beoordeling klantervaringen
9,3
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Beoordeling Easyswitch
0
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Gemiddelde beoordeling:
9,3 uit 10

Klantervaringen

30 December, 08:48 A. Kiesebrink Beoordeling: 8,6
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
heel vriendelijke hulp en meedenkend
Ik raad NoordEnergie aan.
19 April, 15:08 L Lima de Henriques Beoordeling: 10,0
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Ik ben zeer tevreden met Easyswitch en zal ook aan andere adviseren.
Ik raad NoordEnergie aan.
9,3

Contactgegevens

Adres
Herenwal 40
8441BA, Heerenveen
Telefoonnummer
085-0606644
Website

Vergelijk leveranciers

Zojuist overgestapt