Om je een optimale ervaring te geven op onze website, maken wij gebruik van cookies. Door gebruik te maken van onze website ga je akkoord met onze privacyverklaring
Sluiten
whatsapp
call-icon
Ben jij op zoek naar meer informatie over Nuon? Je vindt hier alle informatie over Nuon: tarieven, contactgegevens, beoordelingen, veelgestelde vragen en meer. Op EasySwitch.nl energie vergelijk je alle energieleveranciers en vind je de beste deal voor jouw verbruik.

Nuon is één van de grootste energieleveranciers in Nederland. De leverancier heeft ongeveer 4200 werknemers in dienst. Zo’n twee miljoen Nederlanders zijn klant van Nuon. Het energiebedrijf produceert en levert elektriciteit, energiegerelateerde producten, gas, warmte en koude. In 2009 is Nuon door Vattenfall overgenomen.

Tarieven Nuon

De actuele tarieven van Nuon vind je altijd in onze energievergelijker. Je ziet hier ook meteen of Nuon momenteel een welkomstkorting aanbiedt. Net zoals bij andere energieleveranciers, veranderen de tarieven van Nuon twee keer per jaar. Dit gebeurt in de maanden januari en juli.

Je merkt alleen iets van wisselende tarieven wanneer je een variabel energiecontract hebt; een variabel energiecontract heb je wanneer je al jaren bij dezelfde energieleverancier zit, maar je contract al is verlopen (er is dan sprake van een stilzwijgende verlenging).

Wij raden je aan voor een actiecontract te kiezen. Dit zijn contracten met lage tarieven die gedurende de looptijd van je contract vastliggen. Deze actiecontracten worden door veel energieleveranciers gecombineerd met hoge welkomstkortingen.

actietarieven nuon

Welkomstkortingen en actietarieven bij Nuon

Alleen via vergelijkingswebsites zoals EasySwitch.nl vind je actiecontracten en ontvang je welkomstkortingen. Dit komt omdat energieleveranciers graag nieuwe klanten verwelkomen. Energieleveranciers bieden daarom op vergelijkingswebsites contracten met aantrekkelijke actietarieven. De acties die je op EasySwitch.nl ziet, kom je niet tegen op de website van Nuon zelf.

Benieuwd naar de actuele actietarieven van Nuon? Maak de vergelijking, vul je gegevens in en bekijk het overzicht.

Vergelijk Energie


Over Nuon energie

Sinds 1 juli 2009 is Nuon onderdeel van het internationale energieconcern Vattenfall. De activiteiten op de Nederlandse energiemarkt worden uitgevoerd door N.V. Nuon Energy en de dochterondernemingen. Op de Nederlandse energiemarkt opereert het bedrijf onder de naam Nuon.

Vattenfall is één van de grootste elektriciteitsproducenten en de grootste warmteproducent in Europa. De organisatie van Vattenfall is in twee delen gesplitst. Een Scandinavische eenheid en een Europese eenheid. De Europese eenheid opereert in Duitsland, Nederland en het Verenigd Koninkrijk. Vattenfall is een Zweeds staatsbedrijf.

groen nuon

Hoe duurzaam is Nuon energie?

Nuon levert groene en grijze stroom. Nuon heeft als ambitie om volledig op groene stroom over te stappen en investeert daarom fors om binnen één generatie volledig vrij van grijze stroom te zijn.

Nuon stelt dat er op dit moment nog niet genoeg duurzame energie wordt opgewekt om iedereen in Nederland van stroom te voorzien. Het energiebedrijf investeert in duurzame projecten, waardoor ze nu al -samen met Vattenfall- voor zo’n 2 miljoen huishoudens windenergie opwekken.

Energiecontracten van Nuon

De contracten van Nuon zijn met een vast of variabel tarief. Contracten worden met een vast tarief voor 1 of 3 jaar afgesloten. Mocht je je contract na deze periode niet opzeggen, wordt het contract verlengd voor onbepaalde tijd met een variabele prijs. Het contract voor onbepaalde tijd kan je maandelijks opzeggen.

Wij adviseren energiecontracten met vaste tarieven en een looptijd van één jaar. Op deze manier kun je goed vergelijken en de beste prijs op jaarbasis kiezen. Je komt dan niet voor financiële verrassingen te staan. Vergelijk energie en bekijk de huidige tarieven door onze energievergelijker te gebruiken. Vergelijk de tarieven van Nuon meteen met alle andere aanbieders.

variabele tarieven nuon

Wanneer geldt het laag- en normaaltarief?

De tijden van het lage- en normale tarief zijn verschillend per regio. Deze worden niet bepaald door de energieleverancier, maar door de netbeheerder. In Noord-Brabant en Limburg geldt tussen 7.00 en 21.00 uur op werkdagen het normaaltarief. In de rest van Nederland geldt het normaaltarief op werkdagen tussen 7.00 en 23.00 uur. Buiten deze tijden om betaal je het laagtarief. Dat is dus ‘s nachts, in het weekend en op feestdagen.

Op de volgende feestdagen betaal je het laagtarief: Nieuwjaarsdag, Tweede Paasdag, Koningsdag, Hemelvaartsdag, Tweede Pinksterdag, Eerste en Tweede Kerstdag.

Vergelijk Energie


De slimme meter bij Nuon

De slimme meter is een digitale energiemeter. Net als bij de oudere meter wordt het verbruik van elektriciteit en gas gemeten. Het verschil is dat met de slimme meter je netbeheerder je energieverbruik op afstand kan uitlezen. Het is dus niet meer nodig om zelf de meterstanden door te geven aan je energieleverancier. Tussen 2015 en 2020 bieden de netbeheerders alle huishoudens in Nederland een slimme meter aan. Dit gaat per wijk. Je krijgt vanzelf bericht wanneer het jouw beurt is.

De netbeheerder leest je meterstanden uit in de volgende gevallen:

  • Elke twee maanden. Je ontvangt een verbruikskostenoverzicht;
  • Bij de jaarafrekening;
  • Bij een verhuizing;
  • Wanneer je nieuwe klant wordt.

De slimme meter vereenvoudigt het meten van het energieverbruik voor de consument.

Enkele voordelen van een slimme meter bij Nuon:

  • Je hoeft zelf geen meterstanden meer door te geven;
  • Als je energie teruglevert, wordt dit ook gemeten;
  • Je kunt online met de Mijn Nuon App je maandelijkse verbruik bekijken.

zonne energie nuon

De terugleververgoeding van zonnepanelen

Als je met zonnepanelen duurzame stroom opwekt, vul je de rest van jouw stroombehoefte aan met stroom van een energieleverancier. Als je te veel stroom produceert, gaat de stroom boven de eigen behoefte het elektriciteitsnet in. De geleverde stroom wordt verrekend met de afgenomen stroom. Dit heet salderen.

Hoe wordt dit gemeten?

Als je een analoge meter hebt, draait de meter zelf vooruit of achteruit naarmate er energie wordt verbruikt of opgewekt. De energie die je teruglevert wordt dus al van het verbruik afgetrokken. Dit verbruik wordt niet apart gespecificeerd. Als je een digitale meter hebt, worden de levering en teruglevering apart geregistreerd.

Bij beide meters krijg je voor iedere kWh die je zelf opwekt een besparing die gelijk is aan het volledige energietarief. Dit is de kale leveringstarief volgens het contract, inclusief energiebelasting, btw en opslag duurzame energie.

Wek je meer energie op dan je verbruikt?

Meestal verbruikt een huishouden meer stroom dan met zonnepanelen wordt opgewekt. Het kan voorkomen dat je op jaarbasis meer stroom teruglevert dan je hebt afgenomen. De energieleverancier moet je een vergoeding betalen voor deze stroom. Bij Nuon krijg je een vast tarief per kWh.

Contactgegevens Nuon

Telefoon0900 – 0808
Kosten De gebruikelijke belkosten
BereikbaarWerkdagen 8.00 – 18.00 uur
Websitehttp://www.nuon.nl/

contract nuon

Gas- en stroomstoringen bij Nuon energie

Wat te doen bij een gas- en/of stroomstoring? Probeer eerst te achterhalen of jij de enige in de buurt bent zonder gas of stroom. Bel bijvoorbeeld bij de buren aan. Op de website gasenstroomstoringen.nl kun je heel snel zien wat er aan de hand is.

Als je niet in de gelegenheid bent deze website te bereiken, kun je ook bellen naar het nationale storingsnummer. Het nummer is 0800-9009. Dit gratis nummer is altijd bereikbaar. Bij een gaslucht wordt geadviseerd meteen te bellen.

Opzeggen contract bij Nuon

Als je een energiecontract wilt opzeggen, kun je dit doorgeven aan de klantenservice van Nuon. Overigens hoef je jouw contract niet op te zeggen als je overstapt, je nieuwe energieleverancier zegt dan het contract voor je op. Het nummer is 0900 – 0808. Je betaalt de gebruikelijke belkosten voor het gesprek.

Opzegtermijn en boetes Nuon

Houd je opzegtermijn goed in de gaten als je gaat opzeggen. Wil je een energiecontract voortijdig opzeggen? Nuon brengt dan een boete in rekening. Afhankelijk van de resterende contractduur wordt de boete bepaald.

Resterende contractduurBoete
1 tot 18 maanden€ 50,- per overeenkomst
18 tot 24 maanden€ 75,- per overeenkomst
24 tot 30 maanden€ 100,- per overeenkomst
Meer dan 30 maanden€ 125,- per overeenkomst

Neemt Nuon je opzegboete over?

Onder bepaalde voorwaarden neemt Nuon jouw opzegboete over. Het kan bij de voorwaarden van een actiebod van Nuon worden afgesproken dat zij de opzegkosten van je vorige leverancier voor je vergoeden. Welk bedrag ze vergoeden, staat in de voorwaarden van het product dat je gekozen hebt. Je ontvangt de vergoeding als korting op je energie. De korting wordt op de jaarrekening verrekend.

Overstappen van energieleverancier

Zoek je een nieuwe energieleverancier en overweeg je een overstap naar Nuon? Maak gebruik van onze energievergelijker. Je krijgt een overzicht van meerdere energieleveranciers en hun tarieven. Vergelijk verschillende mogelijkheden en vind de energieleverancier met de beste voorwaarden tegen de scherpste prijs.

Wat doet EasySwitch.nl en wat doet Nuon?

EasySwitch.nl helpt je bij het vergelijken van energieleveranciers. Met de energievergelijker kun je kijken welke energieleverancier de scherpste tarieven aanbiedt. Wanneer het blijkt dat Nuon de goedkoopste energieleverancier is, dan kun je via EasySwitch.nl overstappen. Zodra je de overstap compleet maakt, wordt je aangemeld bij Nuon. Nuon zorgt ervoor dat je oude energiecontract wordt opgezegd. Op deze manier stap je makkelijk en snel over en hoef je zelf niets te doen.

Hoe gaat Nuon met je privacy om?

Op https://www.nuon.nl/service/contact/privacy/ kun je lezen hoe Nuon met je persoonsgegevens omgaat.

Let op: voor de exacte voorwaarden van de energiecontracten kun je terecht op de website van Nuon. Vergelijk de energietarieven met die van andere leveranciers via de energievergelijker.

Vergelijk Energie

Beoordeling klantervaringen
7,3
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Beoordeling Easyswitch
7,0
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Gemiddelde beoordeling:
7,2 uit 10

Klantervaringen

17 September, 14:02 H Wouw-Meegdes Beoordeling: 7,6
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
duidelijke aanmelding en heldere site
Ik raad Nuon aan.
15 September, 08:48 S Kremer Beoordeling: 8,4
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Moet nog even wennen aan Mijn Nuon en het te vroeg om daar al over te oordelen.
Ik raad Nuon aan.
09 September, 15:37 J Willart Beoordeling: 2,6
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Beoordeling van toekomstige klanten kan veel beter als men onderzoek doet doe het dan goed
Ik raad Nuon af.
06 September, 13:15 J Hoiting Beoordeling: 5,0
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Stroeve online hulp en meer dan 20 minuten in de wacht gestaan. Ik heb internet etc via kpn geregeld en daar duurt in de wacht staan slechts een paar minuten. Suggestie aan nuon om daar eens te informeren hoe kpn eea heeft geregeld. Waarschijnlijk meer personen op het call centre
Ik raad Nuon af.
05 September, 09:04 R van der Zee Beoordeling: 2,6
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Men schrijft zomaar, via een niet door mij ondertekende automatische incasso, van een zakelijke rekening af. Terwijl deze kosten al jaren privé worden betaald. Dit is inbreuk op mijn privacy. Dus \"simpel\" overstappen blijkt opnieuw een farce te zijn. Dan krijg je een email waarin wordt gezegd (na mijn stornering) dat men niet automatisch kan afschrijven. Deze e-mail kun je dan weer niet beantwoorden (no-reply). Klantvriendelijk?
Ik raad Nuon af.
04 September, 15:30 J Langers Beoordeling: 6,4
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Ik heb nog weinig contact gehad met Nuon
Ik raad Nuon aan.
02 September, 12:31 H Pruijssers Beoordeling: 6,0
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Aantal vragen kan ik niet beoordelen
Ik raad Nuon aan.
01 September, 18:20 R Wetten Beoordeling: 7,0
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Ben over het algemeen tevreden, maar de prijs die getoond werd, is zeker niet de prijs die we moeten betalen. Dus vandaar het dikke onvoldoende voor prijsinzichten.
Ik raad Nuon aan.
29 August, 08:01 G Verwey Beoordeling: 7,4
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Uit eigen ondervinding
Ik raad Nuon aan.
25 August, 10:48 C Lammertsma Beoordeling: 10,0
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
alles prima
Ik raad Nuon aan.
24 August, 18:44 M Derksen Beoordeling: 9,6
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Geen probleem kreeg bericht wanneer het contract inging!
Ik raad Nuon aan.
24 August, 10:14 Frank Beoordeling: 7,6
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Pas 3 weken klant bij Nuon. De overstap is soepel verlopen. Het informeren is naar behoren. Tot nu toe geen klachten.
Ik raad Nuon aan.
23 August, 08:24 F Smeets Beoordeling: 5,6
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Voor mijn gevoel betouwbaar. Of dat werkelijk zo is moet nog blijken
Ik raad Nuon aan.
23 August, 07:13 J KL HANEVELD Beoordeling: 9,4
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
klantvriendelijk en zeer behulpzaam
Ik raad Nuon aan.
21 August, 12:55 A Offereins Beoordeling: 10,0
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Voor ons voordeliger
Ik raad Nuon aan.
20 August, 11:22 M Filemon Beoordeling: 6,0
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
.
Ik raad Nuon af.
19 August, 12:53 T Boonman Beoordeling: 9,4
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
vlotte overstap
Ik raad Nuon aan.
19 August, 12:37 Karin Beoordeling: 8,0
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
duidelijk, overzichtelijk
Ik raad Nuon aan.
19 August, 10:03 P Ende Beoordeling: 3,4
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Na de bevestiging van aanmelden op 1 juli heb ik geen enkel teken van leven meer ontvangen van Nuon. de opzegging bij Eneco is inmiddels geheel afgerond, maar verder is het oorverdovend stil. Gaat het wel goed vraag ik mij af.
Ik raad Nuon af.
18 August, 14:40 M Rosanow Beoordeling: 8,0
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
(nog) geen problemen gehad met de overstap, zowel niet met NUON als met de afwikkeling van GreenChoice.
Ik raad Nuon aan.
18 August, 11:33 R Derks Beoordeling: 10,0
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Tot nu toe alles prima verlopen.
Ik raad Nuon aan.
18 August, 07:58 F Jansink Beoordeling: 5,4
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
overstappen ging prima geen contact gehad met online hulp en klanten service
Ik raad Nuon aan.
17 August, 09:02 W Nieuwendijk Beoordeling: 8,0
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Ik zit pas bij NUON kan dus eigenlijk nog niet uit ervaring spreken maar tot dus ver verloopt het soepel
Ik raad Nuon aan.
16 August, 19:30 B Leyen Beoordeling: 2,4
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Nuon heeft mijn contract te vroeg overgenomen waardoor ik 100 euro boete kreeg en 200 euro bonus mis ben gelopen. Zij weigeren hier iets aan te doen. Contract uitzitten en nooit meer nuon. Ben al lang klant bij Easyswitch, zij zijn mij tegemoet gekomen door de helft van de kosten op zich te nemen. Zeer goede service al vind ik dat Nuon moet betalen.
Ik raad Nuon af.
16 August, 18:41 T Wijst Beoordeling: 8,0
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Ben positief over nuon.
Ik raad Nuon aan.
16 August, 09:15 H Sieben Beoordeling: 8,0
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Alles is tot nu toe vlot verlopen, als dit zo blijft kan er t.z.t. nog een sterretje bij
Ik raad Nuon aan.
15 August, 20:51 M Vroome Beoordeling: 8,0
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Alles is prima verlopen!
Ik raad Nuon aan.
14 August, 06:17 M Leipoldt Beoordeling: 6,0
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Zie boven
Ik raad Nuon aan.
12 August, 14:18 F Langejan Beoordeling: 8,0
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Om dat alles prima is verlopen. Tot nu nog zeer tevreden.
Ik raad Nuon aan.
10 August, 08:51 H Gleijsteen Beoordeling: 8,4
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
tot nu toe alles gaat perfect
Ik raad Nuon aan.
09 August, 09:16 C Brak Beoordeling: 8,0
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
ik kom regelmatig terug bij Nuon en dit gaat via easyswitch gemakkelijk en correct
Ik raad Nuon aan.
08 August, 13:51 W Counotte Beoordeling: 4,6
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Nog weinig ervaring met de meeste zaken via Nuon. Na de overstap heb ik alleen problemen gehad met het aanmaken van het account via \"MijnNuon\" en vervolgens na een melding hierover GEEN reactie ontvangen van Nuon. Nadat ik hierover zelf gebeld heb werd mij toen echter goed geholpen. Aanbeveling Nuon heb ik eigenlijk GEEN mening over maar dat kan ik zo niet invullen, een tekortkoming bij deze beoordeling en daarom heb ik maar voorlopig voor Ja gekozen.
Ik raad Nuon aan.
07 August, 14:06 J vd Hulst Beoordeling: 8,4
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Het switchen is prima gegaan. Vorige keer zijn we ook geswitched via easyswitch en hebben over de jaarafrekening van in dit geval budgetenergie een vraag gesteld. Ik hoop dat deze vraag uiteindelijk ook bevredigend beantwoord wordt.
Ik raad Nuon aan.
07 August, 07:32 B Speelman Beoordeling: 7,6
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Overstappen is prima verlopen
Ik raad Nuon aan.
04 August, 09:36 J Brom Beoordeling: 10,0
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
correct en snel alles afgehandeld door Nuon.
Ik raad Nuon aan.
03 August, 10:18 A Vliet - Domburg Beoordeling: 3,4
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Ik woon er nog niet, hou ook niet van deze vragen.
Ik raad Nuon af.
03 August, 08:33 L Janssen Beoordeling: 8,6
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
kan nog niet veel zeggen (pas client van Nuon
Ik raad Nuon aan.
02 August, 13:53 H Broekhoff Beoordeling: 6,0
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Hoe kan ik nu een oordeel geven terwijl alles gewoon doorgaat! Gas en licht het blijft allemaal hetzelfde. Ik heb 1 mail van Nuon gehdad met welkom!!! en meer is ook niet nodig. Vandaag de eindafrekening. Service ???? wat voor nservice ???? Ik stap ieder jaar over (jullie voorstel) en blijf dat doen (absurd natuurlijk) Ik betaal mijn rekening en punt
Ik raad Nuon af.
02 August, 10:23 P Rombouts Beoordeling: 2,4
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Zwaar teleurgesteld
Ik raad Nuon af.
31 July, 18:02 G Haverkate Beoordeling: 8,4
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
We zijn tevreden hoe het gegaan is
Ik raad Nuon aan.
31 July, 07:18 J Heijdanus Beoordeling: 7,4
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Goed
Ik raad Nuon aan.
25 July, 09:42 M Koopmans Beoordeling: 8,0
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Het was erg gemakkelijk om over te stappen
Ik raad Nuon aan.
14 July, 08:13 R Dekker Beoordeling: 8,6
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Zoek elk jaar de goedkoopste leverancier.
Ik raad Nuon aan.
14 July, 07:29 J Timmerman Beoordeling: 8,0
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Prima!
Ik raad Nuon aan.
06 April, 12:18 B Brukx Beoordeling: 8,0
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Omdat DIT mijn mening is.
Ik raad Nuon aan.
28 February, 09:26 N Jansen Beoordeling: 6,0
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
omdat ik de overstap heb gemaakt met de fantastische hulp van Easy Switch maar bij nuon de zaken soms niet helemaal begrijp ik had 3maanden van tevoren al de over stap bij jullie aangegeven en nu blijkt dat de levering op 28 -01 2019 begon maar het contract loopt geen jaar maar tot eind sep. 2019. Ik hoop dat jullie dan op tijd zijn om mij weer een goed advies te gevenander ben ik te laat.
Ik raad Nuon af.
22 February, 13:40 M Bruijnzeels Beoordeling: 10,0
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Eerder al klant geweest. Toen geen probleem, nu geen probleem.
Ik raad Nuon aan.
17 February, 23:40 P Bachoe Beoordeling: 10,0
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Alles is zonder moeilijkheden digitaal afgehandeld. Dan is alles uitmuntend geweest.
Ik raad Nuon aan.
17 February, 15:05 R Stevens Beoordeling: 6,6
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Geen
Ik raad Nuon aan.
15 February, 17:56 C Pronk Beoordeling: 4,4
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Te hoog maandvoorschot toegepast. Beoordeling alleen op onderdelen die ik heb meegemaakt rest één ster ingevuld.
Ik raad Nuon aan.
15 February, 15:39 F Helderman Beoordeling: 3,4
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Ik ben niet geaccepteerd door Nuon. Hahaha omdat ik geen goede betaler ben, wat een eikels daar. Ze verdienen niet eens 1 ster.
Ik raad Nuon af.
15 February, 14:52 M Groot Beoordeling: 8,4
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Gewoon goed, het loopt zoals het hoort.
Ik raad Nuon af.
15 February, 13:37 Nijland Beoordeling: 10,0
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Overstap snel geregeld
Ik raad Nuon aan.
15 February, 11:40 I Groot Beoordeling: 8,0
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Geen
Ik raad Nuon aan.
15 February, 11:08 L Halteren Beoordeling: 7,0
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Ik heb nog n aanvraag bij Nuon liggen of ze mij alsnog contract n.a.v. van mijn aanvraag in december willen sturen....ik vind het nog steeds vreemd dat de actie maar loopt tot 1 dec 2019...terwijl contract loopt tot 21jan 2020.....vraag me af of ik iets over het hoofd heb gezien.5 februari de mail gestuurd richting Nuon nog geen antwoord.dit vind ik slordig....dus moet ik nee invullen......jammer
Ik raad Nuon af.
15 February, 10:28 W de Jong Beoordeling: 8,0
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Energieflex ging failliet
Ik raad Nuon aan.
15 February, 10:06 J Plasmans Beoordeling: 7,0
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
omdat mijn mening is
Ik raad Nuon aan.
15 February, 09:46 H de Haan Beoordeling: 8,4
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
AQlles was goed geregeld bij de overstap
Ik raad Nuon aan.
15 February, 09:12 G Feldman Beoordeling: 4,0
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Geen opmerking
Ik raad Nuon af.
15 February, 09:03 M Pruijmboom Beoordeling: 10,0
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Nieuwe overstap. Alles stipt geregeld, dus geen enkele reden tot klagen.
Ik raad Nuon af.
15 February, 07:46 A de Laat Beoordeling: 6,0
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Tot enkele malen toe contact gehad met klantenservice. Inloggen op klantnummer ging niet vanwege het feit dat ik nog stond geregistreerd met een oud klantnummer. Uiteindelijk een persoon aan de lijn gehad die het daadwerkelijk in orde had gemaakt met de afdeling IT van Nuon.
Ik raad Nuon aan.
15 February, 07:25 S Mee Beoordeling: 7,0
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Bij een bekend jaarlijkverbruik is precies uit te rekenen wat gas & electriciteit op jaarbasis kosten, haal daar het welkomstbedrag van 240eur af en er resteert een bedrag van 20eur per maand. Nuon brengt 58eur per maand voorschot in rekening en dit is via mijnnuon naar 47eur terug te brengen. Nog steeds ruim een factor 2 te hoog.
Ik raad Nuon af.
15 February, 07:12 R Kok Beoordeling: 9,0
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Je hebt er eigenlijk niks mee van doe Stap al een decennium over via easy switch en dat ik eigenlijk altijd goed gegaan
Ik raad Nuon aan.
14 February, 10:05 F Janssen Beoordeling: 6,0
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Overstap gingh goed! Nuon is prima
Ik raad Nuon aan.
09 February, 21:30 M Dummelen Beoordeling: 7,4
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Nuon was voor mij de voordeligste op het moment van overstappen.
Ik raad Nuon aan.
01 February, 10:17 J Laarman Beoordeling: 7,0
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Tevreden
Ik raad Nuon aan.
29 January, 19:24 M Verhoeven Beoordeling: 9,0
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Ben prima tevreden
Ik raad Nuon aan.
29 January, 10:52 B Oostveen Beoordeling: 4,6
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Hallo geen idee
Ik raad Nuon aan.
28 January, 19:09 A Treep Beoordeling: 8,6
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
overstap ging soepel en is goed verlopen zonder problemen
Ik raad Nuon aan.
28 January, 07:02 D Nederend Beoordeling: 7,6
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Op moment van overstappen was dit het beste aanbod.
Ik raad Nuon af.
25 January, 12:39 C Verhoeven Beoordeling: 8,4
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Overstap is vlekkeloos verlopen en prijs geheel conform offerte. Klantenservice geen contact en duurzaamheid onbekend
Ik raad Nuon aan.
24 January, 15:53 H van Loon Beoordeling: 8,4
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Op 4 november 2018 switch aangevraagd bij Nuon om per 3 januari 2019 in te laten gaan t/m 2 januari 2019. Krijg bericht dat het contract ingaat op 4 november 2018 t/m 30 november 2019. Dit vindt ik zeer slecht en mislijdend van Nuon want de levering en prijs is dan maar voor 11 maanden afgestemd.
Ik raad Nuon af.
24 January, 08:50 P Lenssen Beoordeling: 6,6
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Omdat ik nog in december weer overgestapt ben naar Energie Direct naar een 3 jarig contract
Ik raad Nuon af.
21 January, 21:34 K Bouwes Beoordeling: 9,4
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
voordelig in de leverantie
Ik raad Nuon aan.
21 January, 09:53 J Berg Beoordeling: 7,0
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Geen
Ik raad Nuon aan.
20 January, 16:17 J Burggraaf Beoordeling: 8,4
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Omdat u mij dit vraagt!
Ik raad Nuon aan.
20 January, 16:14 P Rensch Beoordeling: 7,4
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
prijs kaliteit verhouding
Ik raad Nuon aan.
20 January, 11:28 R Deursen Beoordeling: 5,6
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Nu aan het licht is gekomen wat NUON doet met de huis aan huis verkoop is dit de laatste keer dat ik naar NUON ben overgestapt. Ook het bedrag wat wordt voorgeschoteld klopt niet met de werkelijkheid = aanzienlijk duurder qua maandbedrag!
Ik raad Nuon af.
20 January, 09:36 R Vooren Beoordeling: 7,0
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Met een aantal zaken nog niet in contact geweest maar over t algemeen prima
Ik raad Nuon aan.
19 January, 11:37 H Rosenmuller Beoordeling: 5,6
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Het maandbedrag wat in rekening wordt gebracht is hoger dan in het voorstel.
Ik raad Nuon af.
18 January, 22:04 H Laat Beoordeling: 7,6
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Ik hoop op verbetering van de app. Hier kun je je woonsituatie niet aanpassen en is dus waardeloos
Ik raad Nuon aan.
17 January, 07:59 H Aarts Beoordeling: 8,6
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Hallo, Voor mij is Nuon een z.g. eenjaars-vlieg. Volgend jaar kijk ik wel weer voor een vervanger met mogelijk betere leveringscondities.
Ik raad Nuon af.
16 January, 18:16 A Bliek Beoordeling: 3,4
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
een slechte ervaring met nuon eerst halen ze in 4 weken voor 600 euro er af en dat in de maand december omdat ze in december het was vergeten ik neem contact met ze op en ik kreeg gelijk ze hadden een dubbele rekening afgeschreven ik heb dat terug geboekt met mede weten van de telefoniste nu krijg ik een aanmaning dat ik moet betalen voor 19 januari ik vind de toon niet leuk ze dreigen nu al met een deurwaarder ik heb gisteren een mail weg gedaan maar geen reactie ik vind dit dus waardeloos ik wil hier als mijn contract is afgelopen nooit meer met hun te maken hebben
Ik raad Nuon af.
15 January, 13:13 W Diessen1945 Beoordeling: 9,6
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
tevreden
Ik raad Nuon aan.
14 January, 11:22 K Dijkstra Beoordeling: 8,6
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Het verloopt vlekkeloos, dus geen klachten, prima toch?
Ik raad Nuon aan.
13 January, 19:16 D Verburg Beoordeling: 2,4
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Ik ben geschrokken over de negatieve berichtgeving over de agressieve aan de deur verkoop van energie contracten. Ik ben daarom zuinig met sterren.
Ik raad Nuon af.
11 January, 08:41 H Kortman Beoordeling: 9,4
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Goede prijsafspraken.
Ik raad Nuon aan.
10 January, 10:10 C MEIJER Beoordeling: 9,6
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Het overstapproces en de informatievoorziening gedurende het proces is zeer inzichtelijk. In de praktijk van het gebruik van gas en electra, merk je niets van de switch.
Ik raad Nuon aan.
09 January, 12:31 W Akkerman Beoordeling: 3,0
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
De zeer slechte bereikbaarheid is bij Nuon zeer slecht. Op gestelde vragen geen reactie. En dan geven ze zelf aan dat luisteren energie geeft, vergeet het maar . Heb spijt van de overstap naar Nuon
Ik raad Nuon af.
08 January, 12:01 F Heyman Beoordeling: 7,6
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Kan nog geen oordeel geven is nog te kort
Ik raad Nuon aan.
08 January, 08:33 G Kauw Beoordeling: 10,0
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Nuon is voor mij de goedkoopste en daar kijk ik naar. En door jullie site kan ik het goed bijhouden.
Ik raad Nuon aan.
07 January, 17:34 C Kops Beoordeling: 3,4
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
OMDAT IK DE OVERSTAPKOSTEN VAN 100 EURO NOG NIET HEB ONTVANGEN.
Ik raad Nuon af.
07 January, 10:30 R Kloppenborg Beoordeling: 3,6
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Ik had een offerte aangevraagd en ze hebben ons gelijk over gezet naar hun. Zonder overleg mijn andere leverancier opgezegd. Dat heeft een heleboel ellende veroorzaakt met opzegbedragen, etc.
Ik raad Nuon af.
06 January, 10:11 A Lamers Beoordeling: 3,6
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
MH /Mevr. Bij aanvraag Easy Switch kwam Nuon als een voor mij gunstigste leverancier er uit .Echter bij Eneco betaalde ik €137.00 per maand en kreeg ik bij de eind afrekening nog geld terug! Nu moet ik bij Nuon €161,00 per maand betalen! Hoe kan dit? Voor de rest kan ik nog niets Juist beoordelen.
Ik raad Nuon af.
31 December, 14:06 L Swelsen Beoordeling: 8,6
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Snelle en probleemloze overstap
Ik raad Nuon aan.
26 December, 13:09 R Niemeijer Beoordeling: 10,0
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Goed en snel overstappen. alles inzichtelijk. Blij.
Ik raad Nuon aan.
26 December, 11:41 D Polman Beoordeling: 10,0
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
omdat alles vlekkeloos is verlopen
Ik raad Nuon aan.
22 December, 18:30 H van Schendel Beoordeling: 8,4
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Via Easyswitch de overstap gedaan welke vlekkeloos verlopen is.
Ik raad Nuon aan.
21 December, 08:51 R Buyck Beoordeling: 9,4
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Prima
Ik raad Nuon aan.
19 December, 15:50 D Straalen Beoordeling: 10,0
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Het is naadloos gebeurt, zonder enig direct contact met NUON
Ik raad Nuon aan.
12 December, 21:29 G Schip Beoordeling: 7,6
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Goede en heldere communicatie, duidelijke website.
Ik raad Nuon aan.
11 December, 18:30 S Wisselink Beoordeling: 5,4
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Prijs m.b.v. Easyswitch prima inzichtelijk gekregen. Vervolgens overgestapt naar Nuon. Maandbedrag is met 30% verhoogd. Op basis waarvan? Niet aan te passen, klantonvriendelijk. Ik had een bestaand account (enkele jaren geleden). Na ontvangst contract, niets meer van Nuon vernomen. Na een mail van Easyswitch (inventarisatie overdracht) toch maar eens contact met Nuon opgenomen. Omdat er nog een oud account was, diende ik daar op in te loggen. Betrof een oud e-mailadres etc. Voelt niet als een warm welkom van een nieuwe klant. Ben benieuwd naar de reactie van Nuon ;-)
Ik raad Nuon af.
11 December, 13:31 J Alferink Beoordeling: 7,4
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
niet alle vragen kan ik op dit moment beantwoorden na 11 dagen is het nog afwachten op dit moment is nuon met de instap premie niet de duurste
Ik raad Nuon aan.
07 December, 08:28 C Duffhues Beoordeling: 10,0
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Alles naar wens.
Ik raad Nuon aan.
03 December, 11:27 D Dijkema Beoordeling: 8,0
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Omdat ik met Nuon altijd goeie ervaring heb.
Ik raad Nuon aan.
26 November, 13:54 L Haar Beoordeling: 10,0
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Goedkoopste aanbieding
Ik raad Nuon aan.
26 November, 09:37 W van der Honing Beoordeling: 7,6
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
problemen na overstap energieflex/nuon
Ik raad Nuon aan.
24 November, 12:01 J Jager Beoordeling: 6,0
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
In het verleden lang NUON gehad maar nu zijn ze één van de goedkoopsten. Voor verlengers hebben ze iets extra aangepast, bonus....
Ik raad Nuon aan.
24 November, 10:32 J Hofstee Beoordeling: 7,4
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Ik ben overgestapt van Energiedirect naar Nuon. Een jaaroverzicht van Energiedirect wil ik graag inzien, dit is nog niet gelukt! Van het kostenoverzicht van Nuon wil ik graag kunnen lezen wat mijn (geschatte) verbruikskosten van gas en elektra zijn. Er wordt alleen over vaste leveringskosten gesproken. Voor mij is het overzicht niet duidelijk genoeg.
Ik raad Nuon af.
24 November, 09:29 P Geurts Beoordeling: 10,0
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Mooie instapkorting
Ik raad Nuon aan.

Veelgestelde vragen over Nuon

Hoe wordt de prijs van Nuon Stadswarmte bepaald?

De prijs van stadswarmte staat onder toezicht van de overheid. De volledige prijs zou hetzelfde moeten zijn als verwarming door gas. Het vastrecht is bij stadsverwarming wel hoger dan bij stroom en gas. Dit wordt gecompenseerd door de besparing op de kosten van onderhoud en vervanging van een cv-ketel. Een cv-ketel is namelijk niet nodig.

Ik heb Nuon Stadswarmte. Kan ik overstappen?

Met stadsverwarming wordt jouw huis en tapwater verwarmd door restwarmte, deze warmte komt meestal van industriële activiteiten. Omdat de aanleg van stadsverwarming een dure investering is voor energieleveranciers, krijgen zij een monopolie op de levering. Heb jij stadsverwarming van Nuon? Dan kun je helaas niet overstappen van warmteleverancier. Je kunt natuurlijk wel overstappen van energieleverancier voor stroom.

Hoe stap ik over naar het enkeltarief?

Je betaalt nu een dubbeltarief en wilt graag naar het enkeltarief? Dat is mogelijk. Overstappen naar het enkeltarief is bij Nuon kosteloos. Dit kun je simpel zelf veranderen door in te loggen in je online omgeving op de website van Nuon. Daar geef je aan naar het enkeltarief te willen overstappen. Je dubbele meter hoef je niet te vervangen.

Hoe wordt het voorschotbedrag bepaald?

Het voorschotbedrag, ook wel het termijnbedrag genoemd, is het bedrag dat je iedere maand betaalt voor stroom en gas aan je energieleverancier. Dit bedrag kan gebaseerd zijn op een inschatting van je gemiddelde maandelijkse energieverbruik of op het historisch energieverbruik in jouw woning. De kosten die je daadwerkelijk hebt gemaakt worden aan het eind van je contractjaar verrekend met het voorschotbedrag dat je maandelijks hebt betaald. Het kan zijn dat het voorschotbedrag hoger lag dan de werkelijke verbruikskosten, en je veel geld terug krijgt van je energieleverancier, maar het kan ook zijn dat het voorschotbedrag laag lag en je aan het eind van het jaar moet bijbetalen.

Kan ik het voorschotbedrag aan laten passen?

Ben jij het niet eens met de hoogte van je maandelijkse voorschotbedrag? De meeste energieleveranciers bieden de mogelijkheid om het voorschotbedrag via de persoonlijke online omgeving aan te passen. Het voorschotbedrag omhoog aanpassen kan altijd, omlaag kan vaak maar met een paar procent. Dit uit voorzorg dat klanten geen hoge rekening krijgen aan het eind van het jaar.

Hoe zit het met het voorschotbedrag bij Nuon?

Nuon baseert de berekening voor het voorschotbedrag op het historisch verbruik in jouw woning van de laatste vijf jaar. Dat wil zeggen dat Nuon bekijkt wat jij, of de vorige bewoners de afgelopen vijf jaar aan energie hebben verbruikt en hierop wordt vervolgens het termijnbedrag gebaseerd. Via je persoonlijke omgeving in ‘Mijn Nuon’ op de website van Nuon kun je dit bedrag zelf aanpassen.
7,2

Contactgegevens

Adres
Hoekenrode 8
1102BR, Amsterdam
Telefoonnummer
0900-0808
Website
Ben jij op zoek naar meer informatie over Nuon? Je vindt hier alle informatie over Nuon: tarieven, contactgegevens, beoordelingen, veelgestelde vragen en meer. Op EasySwitch.nl energie vergelijk je alle energieleveranciers en vind je de beste deal voor jouw verbruik.
Er is iets fout gegaan
{{::errorText}}

Vergelijk leveranciers

{{addresscheck.errorMessage}}

Jouw jaarverbruik {{mini_verbruik}}

Personen in huishouden
{{mini_verbruik}}

Type aansluiting


Zonnepanelen

Hulp nodig bij het invoeren van je teruglevering? Je kan het ook schatten op basis van het aantal zonnepanelen.
Zonnepanelen
Vul alsjeblieft je verwachte jaaropbrengst in

Je huidige leverancier

Offerte op maat

Met het door jouw ingevulde verbruik kom je in aanmerking voor een offerte op maat met speciale tarieven. Als je het onderstaande formulier invult, nemen wij zo spoedig mogelijk contact met je op.


Vul jouw bedrijfsnaam in

Vul je KVK nummer in
Vul een geldig KVK nummer in
Vul je geslacht in

Vul je initialen in
Initialen mogen alleen letters zijn

Vul je achternaam in

Vul je telefoonnummer in
Vul een geldig telefoonnummer in

Vul je e-mailadres in
Vul een geldig e-mailadres in

Verzenden
Bedankt voor het aanvragen van de aangepaste offerte, wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.

Als je evenveel of meer opwekt dan je verbruikt, neem dan vrijblijvend contact op met onze energiespecialisten: 020 - 5317670.

Zojuist overgestapt