Nuon l Beoordelingen, Reviews & Cashback l EasySwitch
Ben jij op zoek naar meer informatie over Nuon/Vattenfall? Je vindt hier alle informatie over Vattenfall: tarieven, contactgegevens, beoordelingen, veelgestelde vragen en meer. Op EasySwitch.nl energie vergelijk je alle energieleveranciers en vind je de beste deal voor jouw verbruik.

Nuon (Nu: Vattenfall) is één van de grootste energieleveranciers in Nederland. De leverancier heeft ongeveer 4200 werknemers in dienst. Zo’n twee miljoen Nederlanders zijn klant van Vattenfall. Het energiebedrijf produceert en levert elektriciteit, energiegerelateerde producten, gas, warmte en koude. In 2009 is Nuon door Vattenfall overgenomen. Sinds oktober 2019 is Nuon helemaal Vattenfall.

Tarieven Vattenfall

De actuele tarieven van Nuon/Vattenfall vind je altijd in onze energievergelijker. Je ziet hier ook meteen of Vattenfall momenteel een loyaliteitsbonus aanbiedt. Net zoals bij andere energieleveranciers, veranderen de tarieven van Vattenfall twee keer per jaar. Dit gebeurt in de maanden januari en juli.

Je merkt alleen iets van wisselende tarieven wanneer je een variabel energiecontract hebt; een variabel energiecontract heb je wanneer je al jaren bij dezelfde energieleverancier zit, maar je contract al is verlopen (er is dan sprake van een stilzwijgende verlenging).

Als je meer wilt weten over de tarieven van Vattenfall ga dan naar onze Vattenfall pagina.

Blijf op de hoogte

De aanbiedingen van leveranciers kunnen van dag tot dag verschillen. Wil je op de hoogte gehouden worden van de prijzen en de laatste ontwikkelingen binnen de energiemarkt? Schrijf je dan nu in voor het Energie Alert.

Aanmelden Energie Alert

actietarief nuon

Loyaliteitsbonus of cashback

Energieleveranciers bieden via vergelijkingswebsites zoals EasySwitch.nl loyaliteitsbonussen of cashbacks aan, deze worden aan het eind van het eerste contractjaar uitgekeerd. Voorheen waren dit welkomstkortingen, maar met de komst van de nieuwe opzegboete is er ook een wijziging in de regels rondom een welkomstkorting. Energieleveranciers zijn nu verplicht de welkomstkorting binnen 2 maanden uit te keren. Om voor jou toch het goedkoopste contract aan te kunnen bieden en ervoor te zorgen dat je minimaal een jaar bij de leverancier blijft bieden ze nu loyaliteitsbonussen aan. De loyaliteitsbonus die je bij ons op de website vindt, zal je niet tegenkomen op de website van Nuon/Vattenfall zelf.

Vergelijk Energie


Over Nuon/Vattenfall energie

Sinds 1 juli 2009 is Nuon onderdeel van het internationale energieconcern Vattenfall. De activiteiten op de Nederlandse energiemarkt werden uitgevoerd door N.V. Nuon Energy en de dochterondernemingen. Op de Nederlandse energiemarkt opereert het bedrijf onder de naam Vattenfall. Sinds 8 oktober 2019 is Nuon helemaal overgegaan op Vattenfall.

groen nuon

Hoe duurzaam is Nuon/Vattenfall energie?

Nuon/Vattenfall levert groene en grijze stroom. Nuon/Vattenfall heeft als ambitie om volledig op groene stroom over te stappen en investeert daarom fors om binnen één generatie volledig vrij van grijze stroom te zijn.

Nuon/Vattenfall stelt dat er op dit moment nog niet genoeg duurzame energie wordt opgewekt om iedereen in Nederland van stroom te voorzien. Het energiebedrijf investeert in duurzame projecten, waardoor ze nu al -samen met Vattenfall- voor zo’n 2 miljoen huishoudens windenergie opwekken.

Energiecontracten van Nuon/Vattenfall

De contracten van Nuon/Vattenfall zijn met een vast of variabel tarief. Contracten worden met een vast tarief voor 1 of 3 jaar afgesloten. Mocht je je contract na deze periode niet opzeggen, wordt het contract verlengd voor onbepaalde tijd met een variabele prijs. Het contract voor onbepaalde tijd kan je maandelijks opzeggen.
Als je meer wilt weten over de contracten van Vattenfall ga dan naar onze Vattenfall pagina.

variabele tarieven nuon

Wanneer geldt het laag- en normaaltarief?

De tijden van het lage- en normale tarief zijn verschillend per regio. Deze worden niet bepaald door de energieleverancier, maar door de netbeheerder. In Noord-Brabant en Limburg geldt tussen 7.00 en 21.00 uur op werkdagen het normaaltarief. In de rest van Nederland geldt het normaaltarief op werkdagen tussen 7.00 en 23.00 uur. Buiten deze tijden om betaal je het laagtarief. Dat is dus ‘s nachts, in het weekend en op feestdagen.

Op de volgende feestdagen betaal je het laagtarief: Nieuwjaarsdag, Tweede Paasdag, Koningsdag, Hemelvaartsdag, Tweede Pinksterdag, Eerste en Tweede Kerstdag.

Vergelijk Energie


De slimme meter bij Nuon/Vattenfall

De slimme meter is een digitale energiemeter. Net als bij de oudere meter wordt het verbruik van elektriciteit en gas gemeten. Het verschil is dat met de slimme meter je netbeheerder je energieverbruik op afstand kan uitlezen. Het is dus niet meer nodig om zelf de meterstanden door te geven aan je energieleverancier. Tussen 2015 en 2020 bieden de netbeheerders alle huishoudens in Nederland een slimme meter aan. Dit gaat per wijk. Je krijgt vanzelf bericht wanneer het jouw beurt is.

De netbeheerder leest je meterstanden uit in de volgende gevallen:

  • Elke twee maanden. Je ontvangt een verbruikskostenoverzicht;
  • Bij de jaarafrekening;
  • Bij een verhuizing;
  • Wanneer je nieuwe klant wordt.

De slimme meter vereenvoudigt het meten van het energieverbruik voor de consument.

Enkele voordelen van een slimme meter bij Nuon:

  • Je hoeft zelf geen meterstanden meer door te geven;
  • Als je energie teruglevert, wordt dit ook gemeten;
  • Je kunt online met de Mijn Nuon App je maandelijkse verbruik bekijken.

zonne energie nuon

De terugleververgoeding van zonnepanelen

Als je met zonnepanelen duurzame stroom opwekt, vul je de rest van jouw stroombehoefte aan met stroom van een energieleverancier. Als je te veel stroom produceert, gaat de stroom boven de eigen behoefte het elektriciteitsnet in. De geleverde stroom wordt verrekend met de afgenomen stroom. Dit heet salderen.

Hoe wordt dit gemeten?

Als je een analoge meter hebt, draait de meter zelf vooruit of achteruit naarmate er energie wordt verbruikt of opgewekt. De energie die je teruglevert wordt dus al van het verbruik afgetrokken. Dit verbruik wordt niet apart gespecificeerd. Als je een digitale meter hebt, worden de levering en teruglevering apart geregistreerd.

Bij beide meters krijg je voor iedere kWh die je zelf opwekt een besparing die gelijk is aan het volledige energietarief. Dit is de kale leveringstarief volgens het contract, inclusief energiebelasting, btw en opslag duurzame energie.

Wek je meer energie op dan je verbruikt?

Meestal verbruikt een huishouden meer stroom dan met zonnepanelen wordt opgewekt. Het kan voorkomen dat je op jaarbasis meer stroom teruglevert dan je hebt afgenomen. De energieleverancier moet je een vergoeding betalen voor deze stroom. Bij Nuon krijg je een vast tarief per kWh.

Contactgegevens Nuon/Vattenfall

Telefoon 0900 – 0808
Kosten De gebruikelijke belkosten
Bereikbaar Werkdagen 8.00 – 18.00 uur
Website www.vattenfall.nl

contract nuon

Gas- en stroomstoringen bij Nuon/Vattenfall

Wat te doen bij een gas- en/of stroomstoring? Probeer eerst te achterhalen of jij de enige in de buurt bent zonder gas of stroom. Bel bijvoorbeeld bij de buren aan. Op de website gasenstroomstoringen.nl kun je heel snel zien wat er aan de hand is.

Als je niet in de gelegenheid bent deze website te bereiken, kun je ook bellen naar het nationale storingsnummer. Het nummer is 0800-9009. Dit gratis nummer is altijd bereikbaar. Bij een gaslucht wordt geadviseerd meteen te bellen.

Opzeggen contract bij Nuon/Vattenfall

Als je een energiecontract wilt opzeggen, kun je dit doorgeven aan de klantenservice van Nuon. Overigens hoef je jouw contract niet op te zeggen als je overstapt, je nieuwe energieleverancier zegt dan het contract voor je op. Het nummer is 0900 – 0808. Je betaalt de gebruikelijke belkosten voor het gesprek.

Opzegtermijn en boetes Nuon/Vattenfall

Houd je opzegtermijn goed in de gaten als je gaat opzeggen. Wil je een energiecontract voortijdig opzeggen? Nuon/Vattenfall brengt dan een boete in rekening. Afhankelijk van de resterende contractduur wordt de boete bepaald.

Resterende contractduur Boete
1 tot 18 maanden € 50,- per overeenkomst
18 tot 24 maanden € 75,- per overeenkomst
24 tot 30 maanden € 100,- per overeenkomst
Meer dan 30 maanden € 125,- per overeenkomst

Neemt Nuon/Vattenfall je opzegboete over?

Onder bepaalde voorwaarden neemt Nuon jouw opzegboete over. Het kan bij de voorwaarden van een actiebod van Nuon worden afgesproken dat zij de opzegkosten van je vorige leverancier voor je vergoeden. Welk bedrag ze vergoeden, staat in de voorwaarden van het product dat je gekozen hebt. Je ontvangt de vergoeding als korting op je energie. De korting wordt op de jaarrekening verrekend.

Overstappen van energieleverancier

Zoek je een nieuwe energieleverancier en overweeg je een overstap naar Nuon/Vattenfall? Maak gebruik van onze energievergelijker. Je krijgt een overzicht van meerdere energieleveranciers en hun tarieven. Vergelijk verschillende mogelijkheden en vind de energieleverancier met de beste voorwaarden tegen de scherpste prijs.

Wat doet EasySwitch.nl en wat doet Nuon/Vattenfall?

EasySwitch.nl helpt je bij het vergelijken van energieleveranciers. Met de energievergelijker kun je kijken welke energieleverancier de scherpste tarieven aanbiedt. Wanneer het blijkt dat Nuon/Vattenfall de goedkoopste energieleverancier is, dan kun je via EasySwitch.nl overstappen. Zodra je de overstap compleet maakt, wordt je aangemeld bij Nuon/Vattenfall. Nuon/Vattenfall zorgt ervoor dat je oude energiecontract wordt opgezegd. Op deze manier stap je makkelijk en snel over en hoef je zelf niets te doen.

Let op: voor de exacte voorwaarden van de energiecontracten kun je terecht op de website van Nuon/Vattenfall. Vergelijk de energietarieven met die van andere leveranciers via de energievergelijker.

Vergelijk Energie

Beoordeling klantervaringen
7,3
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Beoordeling Easyswitch
7,0
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Gemiddelde beoordeling:
7,2 uit 10

Klantervaringen

26 October, 07:10 Y. Harselaar Beoordeling: 3,4
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Uiteindelijk niet overgestapt naar Vattenfall. Zij vroegen 400 euro borg. Te gek voor woorden.
Ik raad Nuon (nu: Vattenfall) af.
21 October, 13:38 K. Houwerzijl Beoordeling: 6,4
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
nog geen ervaring
Ik raad Nuon (nu: Vattenfall) aan.
16 October, 10:53 W. Moor Beoordeling: 7,0
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Goede service
Ik raad Nuon (nu: Vattenfall) aan.
05 October, 18:04 G. Hoekstra Beoordeling: 8,4
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Hele soepele en vlotte overstap zonder problemen. Tot nu toe erg tevreden.
Ik raad Nuon (nu: Vattenfall) aan.
27 September, 22:03 A. Cornelissen Beoordeling: 7,0
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Ik vond het irritant dat ik na 1 dag al ( meerdere keren) werd benaderd voor een “nog betere” aanbieding van Vattenfall (waarbij je dan meteen voor drie jaren aan een contract vastzit)
Ik raad Nuon (nu: Vattenfall) aan.
24 September, 17:43 E. v Hagen Beoordeling: 8,0
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
prima service
Ik raad Nuon (nu: Vattenfall) aan.
24 September, 07:23 F. Boog Beoordeling: 4,4
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Voel me echt in de maling genomen door Vattenfall. Geef aan om overtestappen op 1-11-2021, Heb zelfs telefonisch contact daarover gehad. Maken zij er 1-9 van dus mis ik de bonus van Oxxio. Dit is ook jullie schuld, door te zeggen dat ik kan overstappen
Ik raad Nuon (nu: Vattenfall) af.
20 September, 19:17 M. Slikke Beoordeling: 10,0
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Top
Ik raad Nuon (nu: Vattenfall) aan.
11 September, 17:05 P.L. Atzori Beoordeling: 8,6
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Gewoongoede service
Ik raad Nuon (nu: Vattenfall) aan.
01 September, 09:55 M. Wisse Beoordeling: 7,6
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Is correct verlopen
Ik raad Nuon (nu: Vattenfall) aan.
29 August, 07:52 G. Weeber-Hoogendoorn Beoordeling: 5,6
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Ik ga pas verhuizen op 24 september, ben er af en toe een paar dagen, kan dus eigenlijk weinig beoordelen
Ik raad Nuon (nu: Vattenfall) aan.
22 August, 07:14 L. houweling Beoordeling: 4,6
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Helaas door een fout van mijzelf, was het niet meer mogelijk om de start datum aan te passen. Terwijl mijn toen huidig energieleverancier aangaf dat dat bij hun wel mogelijk was. Helaas was dit niet gelukt met vattenfall, en kreeg ik dus een boete plus dat ik mijn kortingen en welkomstbonus niet meer kreeg wegens contractbreuk. Dus de stempel was al gelijk gezet voor mij.
Ik raad Nuon (nu: Vattenfall) af.
19 August, 18:58 J. Hakkens Beoordeling: 10,0
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Top
Ik raad Nuon (nu: Vattenfall) aan.
19 August, 13:21 D. Reinstein Beoordeling: 8,4
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Cashback maakte de doorslag! Overstapproces ging helemaal goed! Tot dusver erg tevreden
Ik raad Nuon (nu: Vattenfall) aan.
18 August, 13:46 T. Ginkel van Beoordeling: 6,0
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Heb geen klachten Verloopt allemaal voorspoedig
Ik raad Nuon (nu: Vattenfall) aan.
09 August, 07:24 J. Prins Beoordeling: 6,6
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Ik heb nog geen opzegging van oude energie leverancier
Ik raad Nuon (nu: Vattenfall) af.
02 August, 20:41 F. Weijs Beoordeling: 9,0
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Goede prijs/kwaliteit verhouding
Ik raad Nuon (nu: Vattenfall) aan.
26 July, 07:05 P. Veen Beoordeling: 8,0
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Info goed ook telefonisch
Ik raad Nuon (nu: Vattenfall) aan.
19 July, 19:00 M. Haring Beoordeling: 7,0
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Omdat zij het contract 1 mnd. eerder startte. Maar betaalde wel de boete v.d. vorige leverancier. Plus beloning na afloop.
Ik raad Nuon (nu: Vattenfall) af.
19 July, 18:35 J. Brand Beoordeling: 3,4
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Vattenfall heeft onze meterstanden in het aangeboden contract veel lager ingezet als aangegeven, en dus kwam het maandbedrag veel hoger uit als was beloofd. Dus hebben we het contract met Vattenfall snel weer beeindigd.
Ik raad Nuon (nu: Vattenfall) af.
16 July, 04:05 C. Bokkinga Beoordeling: 10,0
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Nog niet zo lang bij Vattenfall, (2 maanden) maar tot nu toe tevreden.
Ik raad Nuon (nu: Vattenfall) aan.
13 July, 20:48 K. Woertman Beoordeling: 2,4
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Overstap nog niet plaatsgevonden.
Ik raad Nuon (nu: Vattenfall) af.
13 July, 16:43 H. Kwant Beoordeling: 9,4
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
De overstap naar Vattenfall is zonder problemen verlopen. Na inloggen: mijn Vattenfall een duidelijk overzicht van termijn bedrag, verbruik, nuttige tips, etc.
Ik raad Nuon (nu: Vattenfall) aan.
26 June, 16:56 J. Brom Beoordeling: 10,0
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Voor de correcte overstap
Ik raad Nuon (nu: Vattenfall) aan.
11 June, 09:06 O. Steinvoort Beoordeling: 10,0
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Geen problemen
Ik raad Nuon (nu: Vattenfall) aan.
10 June, 07:26 U. Micanoglu Beoordeling: 10,0
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Goed
Ik raad Nuon (nu: Vattenfall) aan.
04 June, 07:13 henk Beoordeling: 9,4
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
goede overstap,goede begeleiding
Ik raad Nuon (nu: Vattenfall) aan.
02 June, 07:04 W. Triki Beoordeling: 4,4
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
in overzetten contract wilde ik de ingangsdatum aanpassen van 02-06 naar 28-06 ; Volgens Eneco was 28-06 de opzegdatum; deze kreeg ik pas recent binnen en toen verzoek gedaan wat niet mogelijk was bij vattenfall
Ik raad Nuon (nu: Vattenfall) af.
31 May, 07:32 R. Gijlswijk Beoordeling: 8,6
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Duidelijke communicatie.
Ik raad Nuon (nu: Vattenfall) aan.
18 May, 07:45 H.W. Reij Beoordeling: 7,0
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
ben over maar voor de rest nog niets betaald dus nog geen mening.
Ik raad Nuon (nu: Vattenfall) aan.
17 May, 17:29 J. Schotsman Beoordeling: 9,4
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Duidelijk overstapproces met veel informatie. Nette prijzen.
Ik raad Nuon (nu: Vattenfall) aan.
17 May, 07:21 L. Hanekom Beoordeling: 10,0
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Good and transparent service
Ik raad Nuon (nu: Vattenfall) aan.
16 May, 11:43 M. Driever Beoordeling: 8,4
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Zeer tevreden tot nu toe.
Ik raad Nuon (nu: Vattenfall) aan.
13 May, 08:10 W. Puijk Beoordeling: 8,4
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
prima gegaan
Ik raad Nuon (nu: Vattenfall) aan.
11 May, 07:32 R. Hiemstra Beoordeling: 10,0
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Perfect, snelle makelijk overstap
Ik raad Nuon (nu: Vattenfall) aan.
04 May, 15:33 L. Os Beoordeling: 7,0
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Achter af kan bij neon een premie van 300€krijgen bij EasyJet maar 175€ .jammer
Ik raad Nuon (nu: Vattenfall) aan.
04 May, 12:27 M. Vries Beoordeling: 9,0
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Moeilijk nu te beoordelen . Vooralsnog alles naar wens
Ik raad Nuon (nu: Vattenfall) aan.
02 May, 11:53 J. Kuipers Beoordeling: 5,4
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Ben gevoelig voor prijs
Ik raad Nuon (nu: Vattenfall) aan.
25 April, 09:57 D. Calvet Beoordeling: 4,4
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
At first was one price and then they change as they prefer
Ik raad Nuon (nu: Vattenfall) af.
22 April, 10:09 F. Nusmeier Beoordeling: 3,0
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Ik ga pas per 29 april 2021 naar Vattenfall
Ik raad Nuon (nu: Vattenfall) aan.
22 April, 09:38 M. Adriaans Beoordeling: 10,0
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Ok
Ik raad Nuon (nu: Vattenfall) aan.
11 April, 18:00 R. Borsboom Beoordeling: 8,0
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Ik heb een contract aangevraagd met korting en daar kwam een energie prijs uit.. nu kreeg ik van Vattenfall een rekening zonder korting.. dus heb ik gebeld en wat blijkt is dat ze de korting pad aan het einde in èèn keer verrekenen. Dat heb ik om moeten zetten naar een korting voor iedere maand.
Ik raad Nuon (nu: Vattenfall) aan.
10 April, 08:50 Y. Sombroek Beoordeling: 9,6
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Duidelijke uitleg door medewerker vattenfall over opbouw tarieven
Ik raad Nuon (nu: Vattenfall) aan.
07 April, 08:37 A.van der Werf Beoordeling: 8,6
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Snel overgestapt via easyswitch, online hulp klantenservice nog geen gebruik van gemaakt
Ik raad Nuon (nu: Vattenfall) aan.
02 April, 13:43 F. Acikgoz Beoordeling: 2,6
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Heb gisteren gebeld met een medewerker en hoe ze met klanten omgaan die zijn onvrede uitspreekt is volstrekt en absoluut niet klant vriendelijk. Al zijn ze de laagste aanbieder zal ik na afloop van mijn contract overstappen naar een andere leverancier
Ik raad Nuon (nu: Vattenfall) af.
30 March, 12:31 T. Pranger Beoordeling: 8,6
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Ik neem energie af sinds 1 maart. Nu 4 weken later staat er nog steeds op het scherm van mijn HP laptop : Je verbruik kun je nu niet bekijken. Ze noemen 3 redenen. Geen contact. Contract opgezegd. Produkt nog niet toegevoegd. Op mijn telefoon kan ik via de app wel verbruik lezen. Op mijn laptop Is het MIJN VATTENFALL en zijn mij gegevens en de eerste maandelijkse betaalde termijn o.a. wel te lezen. s inloggen met wachtwoord. De pratende Irobot werkt voor mijn vraag voor geen meter. Mijn laptop draait op windows 10.
Ik raad Nuon (nu: Vattenfall) af.
30 March, 08:02 G. Kooistra Beoordeling: 10,0
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
tis gewoon zo net als easy switch
Ik raad Nuon (nu: Vattenfall) aan.
25 March, 08:53 H. Dijk Beoordeling: 10,0
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Alles is zeer vlot en goed verlopen.
Ik raad Nuon (nu: Vattenfall) aan.
15 March, 08:25 H. Dijk Beoordeling: 10,0
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Alles zeer vlot verlopen, luid en duidelijk.
Ik raad Nuon (nu: Vattenfall) aan.
10 March, 10:22 G. Kooistra Beoordeling: 8,0
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Stap elk jaar over via easy switch ivm kosten maar blijf wel steeds bij nuon essent of eneco hangen
Ik raad Nuon (nu: Vattenfall) aan.
09 March, 10:27 F. Soffner Beoordeling: 2,4
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Heb alleen nog een bevestiging ontvangen, verder niets!
Ik raad Nuon (nu: Vattenfall) aan.
08 March, 14:46 T. Buijs Beoordeling: 2,4
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Kan nog geen beoordeling geven. Heb nog niets van Vattenfall ontvangen.
Ik raad Nuon (nu: Vattenfall) af.
08 March, 12:50 R. Kuipers Beoordeling: 7,4
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
goede info
Ik raad Nuon (nu: Vattenfall) aan.
08 March, 08:30 C. Wagenaar Beoordeling: 4,6
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Weet nog niet veel zit er net.
Ik raad Nuon (nu: Vattenfall) aan.
01 March, 16:04 R. Nieuwdorp Beoordeling: 7,6
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Tot nu toealles goed.
Ik raad Nuon (nu: Vattenfall) aan.
01 March, 09:49 J. Vrede Beoordeling: 9,4
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Alles verloopt heel makkelijk via jullie. Goed uitgezocht met een leuk bonis. Heel fijn
Ik raad Nuon (nu: Vattenfall) aan.
27 February, 08:58 E. Jansen Beoordeling: 10,0
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Omdat de overstap heel soepel en zonder problemen is verlopen
Ik raad Nuon (nu: Vattenfall) aan.
26 February, 09:18 J. Remmen Beoordeling: 9,0
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
goed verlopen proces. Oordeel over klantenservice gebaseerd op algehele indruk, namelijk nog geen contact gehad
Ik raad Nuon (nu: Vattenfall) aan.
26 February, 08:04 M. Bart Beoordeling: 8,0
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Medewerker had mij heel goed geholpen, alles heel goed uitgelegd
Ik raad Nuon (nu: Vattenfall) aan.
24 February, 23:50 A. Teirlinck Beoordeling: 2,4
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Op dit moment schrijft Greenchoice nog steeds van mijn rekening af en niet Vattenfall. Er lijkt iets mis te zijn gegaan.
Ik raad Nuon (nu: Vattenfall) af.
23 February, 08:37 G. Gruijters Beoordeling: 8,0
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Prijs inzicht ze leveren maar 11. Maanden vast dus geen jaar vast tarief ik heb wel 1 jaar contract?
Ik raad Nuon (nu: Vattenfall) af.
22 February, 08:35 G. Hermus Beoordeling: 9,0
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Prima vaste prijs voor 3jaar
Ik raad Nuon (nu: Vattenfall) aan.
18 February, 10:31 C. Wagenaar Beoordeling: 5,4
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Omdat jullie dat vragen.?
Ik raad Nuon (nu: Vattenfall) aan.
17 February, 15:45 P. Gragt Beoordeling: 8,0
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Tevreden.
Ik raad Nuon (nu: Vattenfall) aan.
17 February, 13:31 W. Muller Beoordeling: 3,6
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Een hele slechte contact en communicatie met hen. Dus niet aangenomen. Ze beweerden oa dat ik na 30 jaar gas geen gasaansluiting had etc etc.
Ik raad Nuon (nu: Vattenfall) af.
16 February, 08:30 K. Lehoucq Beoordeling: 2,6
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Overstap is heel slecht geregeld. Heel weinig informatie en de overstap heeft nog niet eens plaatsgevonden. Contract gaat pas in bijna 3 maanden na mijn aanvraag, terwijl ik nergens meer aan vasthing bij mijn vorige leverancier. Het is ook helemaal niet duidelijk waarom dit zo is. Helemaal niet tevreden hiermee, maar wat doe je eraan...
Ik raad Nuon (nu: Vattenfall) af.
15 February, 14:31 R. Hagedoorn Beoordeling: 8,4
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Alles duidelijk en correct verlopen
Ik raad Nuon (nu: Vattenfall) aan.
14 February, 20:34 T. Badal Beoordeling: 2,4
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Tot op heden heb ik niks van Vattenfall vernomen i v m overstap , prijs , prijsinzichten,klantenservice.Hoe kan ik dan anderen aanraden?
Ik raad Nuon (nu: Vattenfall) af.
10 February, 13:47 J. Stammen Beoordeling: 9,0
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
ik vind het te vroeg om een beoordeling te maken. We zijn net overgegaan. Alles is tot nu toe prima verlopen.
Ik raad Nuon (nu: Vattenfall) aan.
08 February, 12:42 D. Gerritsen Beoordeling: 6,4
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Overstap gedaan iets lagere maandlasten...
Ik raad Nuon (nu: Vattenfall) aan.
04 February, 09:33 M. hopstaken Beoordeling: 7,0
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
eigenlijk hebben we nog geen idee wat er gaat gebeuren, volgens mij loopt het oude contract nog door maar het had prettig geweest dat van iemand te horen
Ik raad Nuon (nu: Vattenfall) af.
03 February, 08:43 P. Otten Beoordeling: 9,0
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
geen idee
Ik raad Nuon (nu: Vattenfall) aan.
31 January, 16:38 M. Nabben Beoordeling: 5,6
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
.
Ik raad Nuon (nu: Vattenfall) af.
30 January, 12:29 H. Bos Beoordeling: 9,4
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
duurzaamheid is voor mij niet van belang. De rest hoeft geen commentaar
Ik raad Nuon (nu: Vattenfall) aan.
29 January, 08:22 J. Fakkeldij Beoordeling: 3,4
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
kan nog geen oordeel geven behalve dat het wel erg lang duurt. nu ruim twee maanden na afsluiten zou ik eindelijk mijn energie van Vattenfall moeten ontvangen. Ga nu dus pas iets ervaren
Ik raad Nuon (nu: Vattenfall) aan.
28 January, 09:23 H. Snatersen Beoordeling: 8,0
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
omdat er om wordt gevraagd en ik ook tevreden ben en dit dan ook wel wil laten weten
Ik raad Nuon (nu: Vattenfall) aan.
27 January, 08:22 R. Ronde Beoordeling: 10,0
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Omdat er om gevraagd wordt.
Ik raad Nuon (nu: Vattenfall) aan.
26 January, 08:55 G. KRIST. Beoordeling: 10,0
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Omdat alles vlot en goed is verlopen.
Ik raad Nuon (nu: Vattenfall) aan.
22 January, 10:22 J. van der Struik Beoordeling: 4,6
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
ik ben nog maar 5 dagen overgestapt, nl. op 17 januari j.l. de eerste indrukken zijn wel goed maar ik heb van hun nog niets gehoord. Ook niet over over de meterstanden,. Ik nl. ook niet of zij de meterstanden hebben opgenomen en dit doorgegeven hebben aan de vorige energie leverancier. Ik vind dat niet goed. Ik wacht dus af hoe klantvriendelijk of Vattenfall is. En s.v.p. mijn naam g o e d schrijven!!!!! Geen Struik maar Van der Struik- a.u.b.!!!!M.vrgr. Jan van der Struik Rolde. Krijg ik nog een reactie van U?
Ik raad Nuon (nu: Vattenfall) af.
19 January, 11:41 H. Haar Beoordeling: 8,6
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Prima service weer van easyswitch
Ik raad Nuon (nu: Vattenfall) aan.
10 January, 10:49 F. Berge Beoordeling: 8,0
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
prima zo
Ik raad Nuon (nu: Vattenfall) aan.
09 January, 14:28 I. Hogers Beoordeling: 7,0
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Veel onderdelen heb ik nog geen ervaring mee, dus kan ik niet beoordelen en heb 3 sterren gegeven. Dit is niet een beoordelingsformulier waar goed over nagedacht is. Verder zou ik van easyswitch een 1/5 staatslot ontvangen ivm overstap. Tot heden nog niet gezien. Vraag hieronder is ook niet goed te beantwoorden als je 4 weken klant bent. Vandaar mijn nee. Ik moest iets invullen. Beter om een beoordeling bv na een half jaar te sturen
Ik raad Nuon (nu: Vattenfall) af.
04 January, 12:20 M. Bruijnzeels Beoordeling: 10,0
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Alles Ok
Ik raad Nuon (nu: Vattenfall) aan.
04 January, 10:15 J. Palfenier Beoordeling: 7,0
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Alles is gladjes verlopen
Ik raad Nuon (nu: Vattenfall) aan.
29 December, 16:31 R. Jansen Beoordeling: 7,4
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
nvt
Ik raad Nuon (nu: Vattenfall) aan.
29 December, 08:58 P. Buijsen Beoordeling: 9,0
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Overstap ging vlekkeloos, informatie was duidelijk en voldoende voor mij.
Ik raad Nuon (nu: Vattenfall) aan.
28 December, 15:01 W. Schake-Korenwinder Beoordeling: 4,4
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Ik heb alleen nog maar een contract gehad verder nog geen contact of bericht gehad. Dus kan over veel nog niet oordelen.
Ik raad Nuon (nu: Vattenfall) aan.
22 December, 08:53 R. Buchly Beoordeling: 10,0
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Super goed geregeld direct contact en allee snel geregeld.
Ik raad Nuon (nu: Vattenfall) aan.
07 December, 14:08 H. van der Koppel Beoordeling: 9,4
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Omdat de service goed zijn
Ik raad Nuon (nu: Vattenfall) aan.
07 December, 10:39 J. Ouwendijk Beoordeling: 2,4
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Er is nog niets geleverd. Overdracht is op eind van het jaar Dus geen mening. Groeten
Ik raad Nuon (nu: Vattenfall) af.
02 December, 13:18 M. Braak Beoordeling: 10,0
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
De algehele overstap en vormgeving van app en online omgeving is helder en overzichtelijk.
Ik raad Nuon (nu: Vattenfall) aan.
02 December, 07:22 M. Rooij Beoordeling: 8,0
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Snel vlot geregeld
Ik raad Nuon (nu: Vattenfall) aan.
01 December, 09:02 I. Visser Beoordeling: 8,6
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Overgestapt na 25 jaar plus bij Eneco - en positieve ervaring in en met overstap naar Vattenfall
Ik raad Nuon (nu: Vattenfall) aan.
23 November, 08:51 B. Verloop Beoordeling: 6,0
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Gewoon, levering van energie.
Ik raad Nuon (nu: Vattenfall) af.
12 November, 13:31 R. Ruitenburg Beoordeling: 6,0
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Dit is mijn eerste maand bij jullie. Daarom zo’n neutraal stemgedrag. Kom over een half jaar nog eens?
Ik raad Nuon (nu: Vattenfall) aan.
11 November, 15:32 M.M. Pruijmboom Beoordeling: 10,0
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Alles correct en snel verlopen
Ik raad Nuon (nu: Vattenfall) aan.
09 November, 10:13 D. Wolschrijn Beoordeling: 7,4
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Tot nun toe alles ok.
Ik raad Nuon (nu: Vattenfall) aan.
06 November, 15:37 P. Vriessen Beoordeling: 10,0
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
De gehele overstap is vlekkeloos verlopen.
Ik raad Nuon (nu: Vattenfall) aan.
03 November, 19:15 J. Kos Beoordeling: 9,4
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Motivatie is niet ingevuld
Ik raad Nuon (nu: Vattenfall) aan.
02 November, 18:13 S. Braam Beoordeling: 8,4
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Deze beoordeling is op basis van de ervaringen van 1 maand. Ben sinds 1 oktober klant bij Vattenfall. De overstap ging probleemloos, en ik werd door Vattenvall keurig op de hoogte gehouden van alle door hun genomen acties.
Ik raad Nuon (nu: Vattenfall) aan.
23 October, 08:23 H. Kranenborg Beoordeling: 4,6
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Nog weinig ervaring met deze leverancier
Ik raad Nuon (nu: Vattenfall) aan.
21 October, 07:22 H. Jonkrt Beoordeling: 9,6
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Moeilijk te beoordelen. Alleen met overstapservice te maken gehad en dat is snel en soepel verlopen.
Ik raad Nuon (nu: Vattenfall) aan.
20 October, 10:11 M. Dam Beoordeling: 9,4
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Makkelijk geregeld.
Ik raad Nuon (nu: Vattenfall) aan.
20 October, 08:01 J. Kersten Beoordeling: 2,4
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Geen idee contract ontvangen verder nog niets gehoord
Ik raad Nuon (nu: Vattenfall) af.
18 October, 11:50 L. Lech Beoordeling: 10,0
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Ja
Ik raad Nuon (nu: Vattenfall) af.
14 October, 13:19 S. Freriks Beoordeling: 10,0
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
.
Ik raad Nuon (nu: Vattenfall) af.
13 October, 08:01 R. Deutekom Beoordeling: 6,0
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Prijs
Ik raad Nuon (nu: Vattenfall) aan.
12 October, 13:41 A. Van der Wijk Beoordeling: 6,0
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Tot nu toe tevreden. Duidelijke overeenkomst, geld op aangegeven datum van rekening.
Ik raad Nuon (nu: Vattenfall) aan.
21 September, 07:57 A. Stam Beoordeling: 7,4
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Geen
Ik raad Nuon (nu: Vattenfall) aan.
13 September, 08:00 T. Gerritsen Beoordeling: 3,4
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Zeer slechte ervaring
Ik raad Nuon (nu: Vattenfall) af.

Veelgestelde vragen over Nuon

Hoe wordt de prijs van Vattenfall Stadswarmte bepaald?

De prijs van stadswarmte staat onder toezicht van de overheid. De volledige prijs zou hetzelfde moeten zijn als verwarming door gas. Het vastrecht is bij stadsverwarming wel hoger dan bij stroom en gas. Dit wordt gecompenseerd door de besparing op de kosten van onderhoud en vervanging van een cv-ketel. Een cv-ketel is namelijk niet nodig.

Ik heb Vattenfall Stadswarmte. Kan ik overstappen?

Met stadsverwarming wordt jouw huis en tapwater verwarmd door restwarmte, deze warmte komt meestal van industriële activiteiten. Omdat de aanleg van stadsverwarming een dure investering is voor energieleveranciers, krijgen zij een monopolie op de levering. Heb jij stadsverwarming van Vattenfall? Dan kun je helaas niet overstappen van warmteleverancier. Je kunt natuurlijk wel overstappen van energieleverancier voor stroom.

Hoe stap ik over naar het enkeltarief?

Je betaalt nu een dubbeltarief en wilt graag naar het enkeltarief? Dat is mogelijk. Overstappen naar het enkeltarief is bij Vattenfall kosteloos. Dit kun je simpel zelf veranderen door in te loggen in je online omgeving op de website van Vattenfall. Daar geef je aan naar het enkeltarief te willen overstappen. Je dubbele meter hoef je niet te vervangen.

Hoe wordt het voorschotbedrag bepaald?

Het voorschotbedrag, ook wel het termijnbedrag genoemd, is het bedrag dat je iedere maand betaalt voor stroom en gas aan je energieleverancier. Dit bedrag kan gebaseerd zijn op een inschatting van je gemiddelde maandelijkse energieverbruik of op het historisch energieverbruik in jouw woning. De kosten die je daadwerkelijk hebt gemaakt worden aan het eind van je contractjaar verrekend met het voorschotbedrag dat je maandelijks hebt betaald. Het kan zijn dat het voorschotbedrag hoger lag dan de werkelijke verbruikskosten, en je veel geld terug krijgt van je energieleverancier, maar het kan ook zijn dat het voorschotbedrag laag lag en je aan het eind van het jaar moet bijbetalen.

Kan ik het voorschotbedrag aan laten passen?

Ben jij het niet eens met de hoogte van je maandelijkse voorschotbedrag? De meeste energieleveranciers bieden de mogelijkheid om het voorschotbedrag via de persoonlijke online omgeving aan te passen. Het voorschotbedrag omhoog aanpassen kan altijd, omlaag kan vaak maar met een paar procent. Dit uit voorzorg dat klanten geen hoge rekening krijgen aan het eind van het jaar.

Hoe zit het met het voorschotbedrag bij Vattenfall?

Nuon/Vattenfall baseert de berekening voor het voorschotbedrag op het historisch verbruik in jouw woning van de laatste vijf jaar. Dat wil zeggen dat Vattenfall bekijkt wat jij, of de vorige bewoners de afgelopen vijf jaar aan energie hebben verbruikt en hierop wordt vervolgens het termijnbedrag gebaseerd. Via je persoonlijke omgeving in ‘Mijn Vattenfall’ op de website van Vattenfall kun je dit bedrag zelf aanpassen.
7,2

Contactgegevens

Adres
Hoekenrode 8
1102BR, Amsterdam
Telefoonnummer
0900-0808
Website
Ben jij op zoek naar meer informatie over Nuon/Vattenfall? Je vindt hier alle informatie over Vattenfall: tarieven, contactgegevens, beoordelingen, veelgestelde vragen en meer. Op EasySwitch.nl energie vergelijk je alle energieleveranciers en vind je de beste deal voor jouw verbruik.

Vergelijk leveranciers

Zojuist overgestapt