Romy Nijssen, onze duurzaamheidsexpert - Easyswitch

Romy Nijssen, onze duurzaamheidsexpert

Wil je meer weten over onze duurzaamheidsexpert Romy Nijssen? Dan ben je hier op het juiste adres. Op deze pagina lees je een korte introductie over Romy en kom je meer te weten over de duurzame producten die EasySwitch.nl aanbiedt.

Maak kennis met Romy

“Hoi ik ben Romy, wat leuk dat je meer over mij te weten wilt komen! Als Duurzaamheidsexpert is het mijn missie om jou van de allerbeste duurzame deals te voorzien. Bij EasySwitch.nl zorg ik ervoor dat je moeiteloos een offerte kunt aanvragen voor zonnepanelen. Daarnaast ben ik verantwoordelijk voor diverse duurzaamheidsacties, zoals een woningscan om je huis te verduurzamen.”

Romy Nijssen,

Duurzaamheidsexpert

Romy Nijssen, Duurzaamheidsexpert

Duurzame tips van Romy

Bij EasySwitch.nl begrijpen we dat duurzaamheid voor iedereen anders kan zijn. Of je nu groots wilt uitpakken of liever klein en eenvoudig begint, elke stap telt. Ik geloof dat iets doen beter is dan niets doen. Daarom deel ik graag mijn 3 tips voor het verduurzamen van jouw leven.

 • Zonnepanelen

  Investeer in zonnepanelen

  Als je de mogelijkheid hebt om zonnepanelen op jouw dak te laten installeren, is dit absoluut het overwegen waard! Hiermee wek je jouw eigen groene stroom op en bespaar je op je energiekosten. Zo lever je niet alleen een bijdrage aan een betere wereld, maar ook aan een lagere energierekening.

 • duurzaam

  Kies voor een duurzaam energiecontract

  Kiezen voor een duurzaam energiecontract is een makkelijke manier om je leven een stukje duurzamer te maken. Als je bij ons een vergelijking maakt en filtert op duurzame contracten, krijg je alleen energiecontracten te zien waarvan de energie in Nederland is opgewekt met behulp van hernieuwbare bronnen en het gas minstens CO2-gecompenseerd wordt.

 • euro

  Bespaar op je energie

  Verminder je energieverbruik door bewust met energie om te gaan. Schakel elektrische apparaten uit als je ze niet gebruikt en vervang traditionele gloeilampen door energiezuinige LED-verlichting. Isoleer je huis goed om warmteverlies te voorkomen en pas de thermostaat aan om energie te besparen. Deze eenvoudige aanpassingen dragen bij aan een duurzamer energieverbruik en verlagen je energierekening.

Drie energieke vragen voor Romy

Waarom is duurzaamheid voor jou belangrijk?

Waar let jij op bij het vergelijken van zonnepanelen?

Welke duurzame producten kun je via EasySwitch.nl afnemen?

Laatste nieuws

Blog

DSW maakt zorgpremie 2024 bekend!

Zorgverzekeraar DSW heeft aangekondigd dat de zorgpremie voor 2024 aanzienlijk zal stijgen. De nieuwe premie van € 149,- per maand is een toename van €...

Lees meer
Blog

Prinsjesdag 2023: Wat verandert er in 2024 voor jou?

Gisteren was het weer zover: de derde dinsdag van september, oftewel Prinsjesdag. Op deze dag spreekt onze Koning de Troonrede uit. Hij vertelt dan hoe het...

Lees meer

Onrust bij zonnepanelenbezitters om mogelijke terugleveringskosten door energieleveranciers

Bij onze klantenservice merken we dat de vragen van bezorgde zonnepanelenbezitters hierover met de dag toenemen. We verwachten dat meerdere energieleveranciers...

Lees meer