Om je een optimale ervaring te geven op onze website, maken wij gebruik van cookies. Door gebruik te maken van onze website ga je akkoord met onze privacyverklaring
Sluiten
whatsapp
call-icon
Komt Oxxio bij jou hoog uit de vergelijker? Of ben je gewoon benieuwd naar de energieleverancier? Wij hebben alles voor je uitgezocht en tonen je hier de tarieven, contactgegevens, klantbeoordeling en veelgestelde vragen. Schroom niet contact met ons op te nemen indien je meer vragen hebt.

Oxxio levert groene stroom en gas aan consumenten. Energieleverancier Oxxio wil klanten door middel van technologische vernieuwingen stimuleren kritisch na te denken over hun energieverbruik. Om hierbij te helpen biedt Oxxio nieuwe producten en diensten.

Tarieven Oxxio Energie

Je bekijkt de actuele tarieven van Oxxio nadat je een vergelijking hebt gemaakt met onze energievergelijker. De actietarieven van Oxxio veranderen regelmatig. Vul je gegevens in in de vergelijker en je krijgt te zien welke actiecontracten er momenteel worden aangeboden op jouw adres.

actietarieven oxxio

Welkomstkortingen en actietarieven

Energieleveranciers willen graag meer klanten en stunten daarom met actietarieven en welkomstkortingen. De meeste welkomstkortingen worden aangeboden bij contracten met een looptijd van één jaar. Nadat je een volledig jaar klant bent geweest ontvang je de welkomstkorting.

De acties en welkomstkortingen die je bij ons op de website vindt, worden alleen aangeboden op prijsvergelijkingssites als EasySwitch.nl.

Ben je benieuwd welk actietarief Oxxio jou op dit moment kan bieden? Maak dan meteen vergelijking. Vul je gegevens in en bekijk het overzicht.


Over Oxxio Energie

Oxxio levert sinds 2000 energie in Nederland – toen nog onder de naam Energiebedrijf.com – en is gevestigd in Rotterdam. In 2011 is energieleverancier Oxxio overgenomen door Eneco. Het bedrijf verkoopt grijze energie, maar mag deze als groene energie verkopen vanwege de Garanties van Oorsprong die zij inkopen. Oxxio stimuleert iedereen kritisch na te denken over hun energieverbruik. Hiervoor heeft de energieleverancier een slimme app ontwikkeld.

Oxxio energiecontracten

Energieleverancier Oxxio biedt energieproducten met verschillende looptijden. Het is mogelijk een energiecontract af te sluiten voor 1 jaar, 3 jaar of onbepaalde tijd (maandelijks opzegbaar). Je neemt dan stroom en gas af gedurende de looptijd van het door jou gekozen contract.


Hoe duurzaam is Oxxio Energie

Oxxio maakt gebruik van sjoemelstroom: ze kopen grijze energie in, maar vergroenen deze met Garanties van Oorsprong. Meer informatie over sjoemelstroom (ook wel vergroende stroom genoemd) vind je hier.

Wanneer geldt het daltarief en het normaaltarief?

Ben je in het bezit van een dubbele, slimme of digitale meter? Dan kun je bij Oxxio gebruikmaken van het daltarief. Dit houdt in dat je op bepaalde tijden, zoals ‘s avonds en in het weekend voor jouw stroom alleen de netbeheerkosten en overheidsheffingen betaalt. De daluren gaan in op de volgende tijdstippen:
– Maandag tot en met vrijdag van 23:00 tot 7:00 uur (Noord-Brabant en Limburg: 21:00 tot 7:00).
– Weekend: vrijdag 23:00 tot maandag 7:00 uur.

Officiële feestdagen zijn Nieuwjaarsdag, Eerste Paasdag, Tweede Paasdag, Koningsdag, Hemelvaartsdag, Eerste Pinksterdag, Tweede Pinksterdag, Eerste Kerstdag en Tweede Kerstdag. De daluren worden bepaald door je netbeheerder.

De slimme meter bij Oxxio

Met een slimme meter kun je via Mijn Oxxio online inzicht krijgen in je energieverbruik. De slimme meter wordt geïnstalleerd door je netbeheerder en de plaatsing hiervan is ingepland per straat, wijk of regio. Wil je al eerder een slimme meter? Vraag deze dan aan via je netbeheerder.

oxxio

De terugleververgoeding van zonnepanelen

Bij Oxxio kun je energie salderen. De energie die je teruglevert wordt afgetrokken van je eigen verbruik. Bij Oxxio kun je dit ook doen boven de 5.000 kWh.

Heb je een dubbele meter? Dan trekt Oxxio de door jou geleverde stroom eerst af van je normaalverbruik, en daarna van je dalverbruik. Wanneer de leverancier je energieverbruik heeft verrekend met je eigen meters, ontvang je voor de energie die je aan het openbare net hebt teruggeleverd een terugleververgoeding. De terugleververgoeding bestaat uit: tarief per kWh, overheidsheffingen (opslag duurzame energie, energiebelasting) en btw.

Lever je meer energie dan je zelf verbruikt? Dan wordt dit door Oxxio ‘een overschot aan teruglevering’ genoemd. De vergoeding voor deze energie is gelijk aan het enkeltarief zoals dit in je overeenkomst staat. Er wordt echter geen energiebelasting en btw over vergoed. Je kunt dit teruglezen op je jaarnota. Heb je een overschot aan teruglevering? Dan zie je een negatief saldo op je jaarnota en krijg je geld terug.

Wek jij meer energie op dan je verbruikt?

Het tarief voor teruglevering van energie is altijd gelijk aan het all-in leveringstarief zoals deze in je contract beschreven staat. Dit all-in tarief bestaat uit tarief per kWh, opslag duurzame energie, energiebelasting en btw. Lever je meer energie terug dan dat je zelf afneemt? Dan krijg je een vergoeding gelijk aan het enkeltarief zoals deze in jouw contract staat. Energiebelasting en btw worden niet vergoed.

Contactgegevens Oxxio

Heb je vragen voor Oxxio? De energieleverancier is op verschillende manieren te bereiken:

E-mail:klantenservice@oxxio.nl
Telefoon:088 – 89 55 999
Kosten:Normaal tarief
Bereikbaarheid:Ma t/m vr van 9:00 tot 18:00 uur
Website:http://www.oxxio.nl

Gas- en stroomstoringen bij Oxxio Energie

Is er sprake van een stroomstoring? Meld deze storing dan direct bij het Nationaal Storingsnummer Gas en Stroom. Dit nummer is 24 uur per dag te bereiken op 0800 – 9009. Als je bij dit nummer een melding doet, wordt de storing direct doorgegeven aan de lokale netbeheerder voor gas en/of stroom. Je netbeheerder zal je zo snel mogelijk helpen.

Betalingen aan Oxxio

Wanneer je een contract afsluit bij Oxxio, maakt Oxxio een schatting van je energieverbruik. Op basis van het historisch energieverbruik bepaalt Oxxio een termijnbedrag. De schatting wordt gebaseerd op het historische verbruik, wat Oxxio ontvangt van je netbeheerder. Ieder jaar ontvang je een jaarnota. Via Mijn Oxxio zie je in welke maand jij je jaarnota ontvangt.

Stopt jouw contract bij Oxxio, vanwege verhuizing of een overstap naar een andere energieleverancier? Dan ontvang je een eindnota. Aan de hand van deze eind- en jaarnota kan het zijn dat je geld terug krijgt, of moet betalen. Afhankelijk hoe dicht het maandelijkse termijnbedrag in de buurt zat van je werkelijk verbruik.

Wat te doen bij verhuizing

Ga je verhuizen maar wil je wel bij energieleverancier Oxxio blijven? Dan kun je in de meeste gevallen de overeenkomst gewoon voortzetten op je nieuwe adres. Belangrijk is wel dat je de verhuizing tijdig aan Oxxio doorgeeft.

Opzegtermijn Oxxio

Wil je jouw energiecontract bij Oxxio opzeggen? Controleer dan eerst de einddatum van je contract. Oxxio hanteert een opzegtermijn van 30 dagen.  Zorg dus dat je tenminste 30 dagen voor het einde van je contract opzegt. Doe je dit niet op tijd, wordt het contract voor onbepaalde tijd verlengd, en staat het tarief voor 1 jaar vast. Wil je jouw contract al opzeggen terwijl deze nog loopt? Bij contractbreuk wordt een opzegvergoeding in rekening gebracht.

Neemt Oxxio jouw opzegboete over?

Ben je van plan over te stappen naar Oxxio terwijl je huidige energiecontract nog niet is afgelopen? Dan kan het zijn dat je huidige energieleverancier hier een opzegboete voor rekent. Oxxio betaalt niet de opzegboete die je bij je huidige energieleverancier kunt krijgen voor vroegtijdig overstappen.


Oxxio aanbieding

Of Oxxio momenteel een aantrekkelijk aanbod voor je heeft, check je in onze energievergelijker. Onze energievergelijker toont je altijd de meest actuele actietarieven en welkomstkortingen. Wij raden je aan jaarlijks een vergelijking te maken en te kiezen voor een energiecontract met een looptijd van één jaar. Zo profiteer je ieder jaar opnieuw van nieuwe, vaak verlaagde tarieven en aantrekkelijke welkomstkortingen.

Overstappen van energieleverancier

Je wilt toch ook niet onnodig veel betalen voor je energie? Via de vergelijker op EasySwitch.nl ontdek je snel hoeveel je kunt besparen door over te stappen naar een goedkopere energieleverancier. Omdat de prijzen voor energie ieder jaar opnieuw worden vastgesteld, is het slim om je energiecontract ieder jaar te vergelijken. Kom je er via onze vergelijker achter dat je veel op je energiekosten kunt besparen door te kiezen voor een energiecontract bij Oxxio? Stap dan over naar Oxxio. Jouw oude energiecontract wordt automatisch voor je opgezegd.

Wat doet EasySwitch.nl en wat doet Oxxio?

Via EasySwitch.nl maak je binnen een paar minuten een vergelijking tussen de verschillende energiecontracten. Komt een energieproduct van Oxxio het beste overeen met jouw wensen wat betreft energieverbruik? Dan kies je voor een energiecontract bij Oxxio. De overstap naar een energiecontract is gemakkelijk, Oxxio zegt bij aanmelding je oude energiecontract op.

Let op: voor de exacte voorwaarden van de energiecontracten kun je terecht op de website van Oxxio. Vergelijk de energietarieven met die van andere leveranciers via de energievergelijker.

Vergelijk Energie

 

Beoordeling klantervaringen
7,3
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Beoordeling Easyswitch
6,0
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Gemiddelde beoordeling:
6,6 uit 10

Klantervaringen

13 September, 07:06 Y Vijfschagt Beoordeling: 3,4
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Weet nog te weinig van Oxxio. Levering is pas gestart
Ik raad Oxxio aan.
12 September, 07:08 Arts Beoordeling: 6,4
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Op e-mails wordt niet geantwoord en vooraf kan je het termijnbedrag niet aanpassen.
Ik raad Oxxio af.
11 September, 08:37 P .J. van Vliet Beoordeling: 2,4
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Heb contract afgezegd omdat ik te vroeg was met overstappen en een boete kreeg,vond het erg vervelend dat Easy Switch dit niet door had gegeven.
Ik raad Oxxio af.
11 September, 08:32 G Fernhout Beoordeling: 3,4
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Ik ben niet overgestapt naar Oxxio zij wilden eerst € 400 van mij als garantie. Belachelijk!!!
Ik raad Oxxio af.
09 September, 08:04 R Duijvelaar Beoordeling: 2,4
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Ik krijg een voorschot wat veel higer is dan het vorige ! Terwijl het minder zou zijn
Ik raad Oxxio af.
09 September, 07:01 G Cazemier Beoordeling: 8,0
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Netjes gegaan allemaal
Ik raad Oxxio aan.
03 September, 12:52 R Lepelaar Beoordeling: 9,6
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
perfect geregeld.
Ik raad Oxxio aan.
02 September, 07:32 D Veer Beoordeling: 2,4
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Oxxio eist om onduidelijke reden een voorschot van 400 euro. Oxxio betwijfelt zonder enige reden de kredietwaardigheid. Zo de waard is vertrouwd men daar z\'n gasten. Dus geen Oxxio voor mij.
Ik raad Oxxio af.
30 August, 11:59 F Mulder Beoordeling: 4,6
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Ontzettend matige service. Niet telefonisch te bereiken. Via chat met medewerker ben je nog een half uur bezig. Was mijn laatste poging, Oxxio is voor mij geen optie meer.
Ik raad Oxxio af.
26 August, 07:38 J Zant Beoordeling: 10,0
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
omdat ik erg tevreden ben
Ik raad Oxxio aan.
23 August, 09:11 H Pors Beoordeling: 9,0
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Omdat jullie erom gevraagd hebben. Klantenservice 4 sterren gegeven, maar ik weet het eigenlijk niet, nog niet nodig gehad. Duurzaamheid weet ik eigenlijk ook niet.
Ik raad Oxxio aan.
23 August, 07:03 M Cekic Beoordeling: 4,0
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Was niet duidelijk of ik nou was overgestapt of niet
Ik raad Oxxio aan.
21 August, 13:09 W Brocken Beoordeling: 8,4
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
nvt
Ik raad Oxxio aan.
20 August, 15:18 .. Beoordeling: 8,4
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
.
Ik raad Oxxio aan.
18 August, 19:19 L Jansen Beoordeling: 3,4
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Ze hebben alleen een kaart v8ir het invullen van de meterstanden ingevuld. Verder niks van ze vernomen
Ik raad Oxxio af.
16 August, 10:32 H Geerlof Beoordeling: 5,6
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Ik moet eerlijk zeggen ik ben nog niet gestart dat is op 1sept.Easy switch heeft wel goede klantenservice!!
Ik raad Oxxio aan.
16 August, 08:11 W Westerhof Beoordeling: 8,0
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Goede begeleiding en vooral redelijke prijs
Ik raad Oxxio aan.
11 August, 08:14 S Duijn Beoordeling: 10,0
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Geen enkel probleem ondervonden en steeds correct geïnformeerd. Goede informatie over het verbruik.
Ik raad Oxxio aan.
10 August, 07:26 H Reek Beoordeling: 10,0
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Groene stroom en gas dat is zeer belangrijk en de welkom premie !
Ik raad Oxxio aan.
09 August, 20:38 J Beijaard Beoordeling: 8,0
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Deze overstap is prima gegaan,
Ik raad Oxxio aan.
09 August, 07:20 R Bach Beoordeling: 6,0
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
omdat het zo is
Ik raad Oxxio aan.
09 August, 07:06 A Schurink Beoordeling: 9,4
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
OXXIO heeft mij de goedkoopste energie aangeboden en hun taak helemaal naar tevredenheid uitgevoerd. Ik zal OXXIO alleen aanbevelen als zij de goedkoopste zijn (zie volgende vraag)
Ik raad Oxxio aan.
07 August, 19:45 J Witmer Beoordeling: 2,4
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
kan nog geen beoordeling geven net veranderd
Ik raad Oxxio aan.
07 August, 13:53 R Buter Beoordeling: 6,4
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Het overstap proces ging wat moeizaam, omdat ik een acount wilde waar ik in kon loggen bij oxxio. Ze hebben zeker liever dat je met app. werkt en een smartphone gebruikt.
Ik raad Oxxio aan.
07 August, 07:25 P Schrijver Beoordeling: 10,0
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
prima service
Ik raad Oxxio aan.
06 August, 19:23 M Vliet Beoordeling: 3,4
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Ik ben per 24/7 overgestapt . Ik heb alleen een mail gekregen met mijn termijnbedrag . In de app kan ik tot op heden geen beginstand vinden of een mail met de tarieven . Het is dat ik zo’n goede cashback krijg maar zal niet meer zo snel naar oxxio overstappen . In vergelijking met energie direct vind ik de service echt een stuk slechter en minder overzichtelijk .
Ik raad Oxxio af.
06 August, 13:15 M Elders de Jong Beoordeling: 9,4
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Alles is prima en vlot verlopen.
Ik raad Oxxio aan.
06 August, 08:18 R Liebregts Beoordeling: 8,6
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Ben tot nu toe tevreden
Ik raad Oxxio aan.
04 August, 11:38 C Scheermeijer Beoordeling: 2,4
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Ik moest €400 Borg betalen dus ik Ben niet overgestapt: ik heb nog geen andere energiebedrijf!!!
Ik raad Oxxio af.
04 August, 10:14 W Westrik Beoordeling: 8,4
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Heldere communicatie, alles snel geregeld
Ik raad Oxxio aan.
31 July, 09:56 G Lieffering Beoordeling: 5,0
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Bij Oxxio is het geregeld Maar van NLE heb ik nog niets gehoord of dat nu opgezegt is
Ik raad Oxxio aan.
29 July, 14:07 J Ruijters Beoordeling: 7,0
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
oxxio houd je goed op de hoogte
Ik raad Oxxio aan.
28 July, 08:39 D Heddema Beoordeling: 3,4
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
In mijn contract staat een fout die ze op de een of andere manier niet kunnen aanpassen. Voor de levering van de gas worden twee keer verschillende bedragen genoemd. Communicatie hierover gaat alleen via de oxxio app en de helpdesk medewerkers kunnen blijkbaar geen contracten inzien. Dus ik heb foto’s van het contract moeten maken om die via de app op te sturen om zo mijn punt duidelijk te maken. Na een dag heen en weer app’en werd uiteindelijk erkend dat er een fout in stond en dat dit aangepast zou worden. Na vier weken kreeg ik uiteindelijk te horen dat het niet mogelijk is om dit aan te passen in het contract. Wel werd via de app aangegeven welk bedrag juist was. Al met al een zeer knullige ervaring en voor mij een goede reden om volgend jaar voor een andere aanbieder te kiezen.
Ik raad Oxxio af.
26 July, 21:14 R Lambrix Beoordeling: 5,0
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
je kunt je gegevens enkel inzien via een app welke ik niet ter beschikking heb. Alle pogingen om via de website in te loggen mislukken. werkt gewoon niet. Klantenservice niet te bereiken
Ik raad Oxxio af.
25 July, 09:56 G Remoortere Beoordeling: 7,0
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Doorgeven van de meterstanden ging erg moeilijk mede als gevolg van onduidelijk en onlogisch formulier waar ook de klantenservice geen raad mee wist. Uiteindelijk leek het te lukken maar toen bleek een meterstand te zijn weggevallen. Ik hou mijn hart vast voor vervolg met afrekenen huidige leverancier en eventuele problemen met Oxxio volgend jaar.
Ik raad Oxxio af.
24 July, 08:28 A Kees Beoordeling: 8,6
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Prima ondersteuning. Zoals altijd.
Ik raad Oxxio aan.
22 July, 22:24 S Berntssen Beoordeling: 9,6
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Prima! Ook overgestapt met internet en tv. Korting!
Ik raad Oxxio aan.
22 July, 07:37 M Termeer Beoordeling: 9,6
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Alles goed geregeld
Ik raad Oxxio aan.
15 July, 09:38 J Kramer Beoordeling: 3,4
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Zeer slecht bereikbaar, dit ongeacht alle positiviteit die men op hun site uitstraalt. De klant staat voorop, nou echt niet. Zet gewoon goed zichtbaar op de site een direct rechtstreeksnummer. Het is vooral zoeken. Uit arremoede om contact te krijgen poog je een account aan te maken, maak ook dat is omslachtig c.q. een heel gedoe. Uiteindelijk via Easyswitch het maandbedrag laten wijzigen. En dat was dus het probleem: bij mijn vorige energieleverancier (Greenchoice) kwam ik op 45,- pm. Oxxio kijkt daar kennelijk niet naar en stellen het op 100,-. Dat zou het gemiddelde zijn over de laatste drie jaar. Bizar. Men houdt dus geen rekening met hoe lang de klant op het adres woonachtig is en kijkt dus ook niet naar het bedrag/de afname van de laatste 12 maanden. Ik ben sinds 01-07-18 op het adres Vurehout 285 woonachtig. Het is een eenpersoonhuishouden. Daar zou men rekening mee moeten houden. Nu doet men dat niet, men rekent gewoon met de gegevens van de vorige bewoners. Men ziet mij bij Oxxio volgend jaar niet meer terug. Op deze motivering hoef ik geen reactie terug (zeker niet van Oxxio).
Ik raad Oxxio af.
15 July, 08:15 M Ankersmit Beoordeling: 5,0
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Via de vergelijker van easyswitch kwam er een maandbedrag uit van €146.- In werkelijkheid na tekenen van het contract moet ik maandelijks €236,- betalen. Niet echt een betrouwbaar advies!!
Ik raad Oxxio af.
14 July, 07:57 G Brink Beoordeling: 8,6
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Prima overstap. En een fijne app
Ik raad Oxxio aan.
13 July, 10:29 J Verhagen Beoordeling: 4,6
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Het is gewoon een aanfluiting
Ik raad Oxxio af.
08 July, 20:15 L Hodde Beoordeling: 2,4
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Telefonisch onmogelijk.
Ik raad Oxxio af.
04 July, 07:10 J Houwers Beoordeling: 8,6
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
......
Ik raad Oxxio aan.
03 July, 19:48 A Groot Beoordeling: 9,4
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Elk jaar switchen
Ik raad Oxxio aan.
30 June, 09:40 H Koster-Bakker Beoordeling: 10,0
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
gboed
Ik raad Oxxio aan.
20 March, 19:15 T Hoevenaars Beoordeling: 6,0
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Pas enkele maanden klant dus nog weinig ervaring
Ik raad Oxxio aan.
14 March, 10:42 A Binneveld Beoordeling: 4,0
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Oxxio is totaal onbereikbaar. Je moet verplicht een app gebruiken en er is geen telefoonnummer.
Ik raad Oxxio af.
01 March, 11:20 L Linger Beoordeling: 7,6
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Ik ben tevreden over de overstap die goed verlopen is zonder problemen.
Ik raad Oxxio aan.
19 February, 17:38 N.C. van den Bosch Beoordeling: 8,0
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Omdat het tot nu toe goed verloopt en de dingen die ik wilde weten en veranderen in orde zijn.
Ik raad Oxxio aan.
18 February, 08:16 N.Blom Beoordeling: 7,0
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
omdat het wordt gevraagd, maar op de eerste plaats omdat OXXIO als enige energie leverancier echt een top APP heeft.
Ik raad Oxxio aan.
17 February, 10:15 J Meulendijks Beoordeling: 6,6
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
telefonisch niet bereikbaar. wel veel beter als nuon, bij hun duurt een jaar maar 11 maanden.
Ik raad Oxxio aan.
15 February, 10:09 C Asbroek Beoordeling: 8,4
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Ik ben gewoon tevreden met Oxio. De app vind ik ook heel handig
Ik raad Oxxio aan.
15 February, 08:44 L Groenewegen Beoordeling: 10,0
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Alles zonder problemen geregeld!!!
Ik raad Oxxio aan.
15 February, 07:31 A Kuiper-Springer Beoordeling: 10,0
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
De overstap ging soepel en duidelijk. De Oxxio app is erg prettig om zelf je verbruik te volgen e.o. aan te passen.
Ik raad Oxxio aan.
30 January, 16:37 R Verhoeven Beoordeling: 7,6
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Nvt
Ik raad Oxxio aan.
26 January, 20:52 E van Laar Beoordeling: 9,6
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Goede website van mijnoxxio
Ik raad Oxxio aan.
21 January, 10:38 H Kooistra Beoordeling: 7,4
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
...
Ik raad Oxxio aan.
20 January, 09:13 H Jansen Beoordeling: 10,0
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Online hulp en klantensevice niet nodig gehad. Zeer tevreden met mijn overstap.
Ik raad Oxxio aan.
18 January, 10:40 D Heer Beoordeling: 6,0
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Maantermijn 60 euro hoger dan voorgaande!
Ik raad Oxxio af.
18 January, 07:27 M Algra Beoordeling: 7,0
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Opbouw van maandbedrag is niet duidelijk.
Ik raad Oxxio aan.
16 January, 15:08 C Tromp Beoordeling: 7,0
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Ik denk dat ze de prijs te optimistisch ingeschat hebben. Voor een goed antwoord van verschillende vragen ben ik te kort bij Oxxio geweest.
Ik raad Oxxio af.
15 January, 08:35 A Poede Beoordeling: 10,0
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Duidelijk, goed en weinig moeite er voor moeten doen.
Ik raad Oxxio aan.
13 January, 13:46 I Schuurman Beoordeling: 3,4
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
bij betaling 1 ster ipv 5! Erg irritant dat ik nu 25% meer betaal. Inschatting van easy switch was -aan de hoge kant, ondanks verklaring van hogere kosten ivm overheidsmaatregelen- 85,- Zij schrijven nu 100,- euro af. En of ik het zelf verder wil regelen als ik het soms anders wil. Erg hinderlijk.
Ik raad Oxxio af.
12 January, 08:39 H Kleijn Beoordeling: 5,0
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Klantenservice en bereikbaarheid( telefonisch) zeer slecht. Toezeggingen en beloftes, gedaan tijdens het overstapproces, worden niet tijdig nagekomen. Medewerkers doen hun best, maar de organisatie achter de medewerker laat zeer te wensen over.
Ik raad Oxxio af.
11 January, 12:08 P Schipper Beoordeling: 5,6
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Sommige medewerkers zijn wat ontwetend helaas. Mijn gegevens waren niet bekend in het systeem omdat ik geen stroom afnam terwijl ik wel was overgestapt. Na bellen zou ik een telefoonafspraak krijgen na een paar dagen om het uit te zoeken. Niet nagekomen ! Daarna weer gebeld. Alles zou geregeld worden. Paar dagen later ...niet dus ! Weer gebeld en toen kreeg ik een medelandener aan de telefoon. Toen was het allemaal binnen 2 munuten opgelost.
Ik raad Oxxio aan.
11 January, 09:24 M Obijn-Kevenaar Beoordeling: 6,6
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Geen prolemen
Ik raad Oxxio aan.
09 January, 14:19 J Stoffels Beoordeling: 7,6
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
het proces is nog niet helemaal afgerond
Ik raad Oxxio aan.
08 January, 17:54 S Teijgeler Beoordeling: 10,0
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Ik heb geen minpunten kunnen ontdekken
Ik raad Oxxio aan.
08 January, 09:28 K Vermeulen Beoordeling: 9,0
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Overstap zoals altijd goed verlopen.
Ik raad Oxxio aan.
07 January, 11:22 K Kropman Beoordeling: 8,0
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
waarom niet
Ik raad Oxxio aan.
07 January, 07:53 H Willemse Beoordeling: 9,6
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Ben tevreden over oxxio. Vooral de app is zeer handig. Je kan goed zien wat je per dag verbruikt hebt vwb gas en electra.
Ik raad Oxxio aan.
03 January, 11:57 C Pronk Beoordeling: 8,0
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Ik vind dit bedrijf goed.
Ik raad Oxxio aan.
23 December, 08:23 P van Essen Beoordeling: 3,4
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Ze hebben net te vroeg de oude opgezegd en ik zit met n boete van 168.00
Ik raad Oxxio af.
21 December, 15:16 K Jansen Beoordeling: 8,6
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
OXXIO is in de meeste dingen wel duidelijk, maar telefonisch niet te bereiken.
Ik raad Oxxio aan.
15 December, 11:06 T Miezenbeek Beoordeling: 4,4
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
2 uur terugbel service werd 2dagen 3 keer meterstanden moeten doorgeven en toen nog fotos ervan moeten maken .telefonisch onbereikbaar .Waardeloze organistie
Ik raad Oxxio af.
04 December, 09:00 E Mijnders Beoordeling: 2,4
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Zeer klantonvriendelijk telefonisch niet te vinden heb nummer van Easyswitch gekregen, online een ramp krijg geen antwoord. Heb een account aangemaakt en een app word gezegd u kunt nu in de app maar nee hoor iets werkt weer niet. Zouden per 2e van de maand automatische afschrijving doen maar ook dat is niet gebeurd. Moet ze weer gaan bellen omdat de app niet werkt om moedeloos van te worden
Ik raad Oxxio af.
02 December, 10:30 J Clercq Beoordeling: 4,4
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
omdat ik helemaal niet tevreden ben met Oxxio praktijken
Ik raad Oxxio af.
01 December, 10:51 R Arts Beoordeling: 8,4
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Te vrede over Oxxio maar minder tevreden over de afhandeling van VandeBron. Schrijven automatisch 100 euro van mij rekening voor de maand november terwijl mij kontrakt afliep in oktober en het word dan ook nog eens 20 euro verhoogt zonder mededeling. Zit nu nog op de afrekening te wachten, dat ging bij de vorigen energie bedrijven een stuk sneller. Zal VandeBron dan ook bij niemand aanbevelen.
Ik raad Oxxio aan.
26 November, 10:03 M Weijters Beoordeling: 7,4
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Prijzeninzicht heb ik 2 sterren gegeven daar ik na regelmatig vragen nog niet weet war ik terugontvang wanneer ik stroom over heb van mijn zonnepanelen.
Ik raad Oxxio aan.
24 November, 09:52 J Houterman Beoordeling: 10,0
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
alles is goed verlopen.
Ik raad Oxxio aan.
23 November, 10:33 J Muijtjens Beoordeling: 9,6
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Goede eindafrekening mede dankzij welkomstbonus en fijne App
Ik raad Oxxio aan.
22 November, 07:28 R Eilander Beoordeling: 2,4
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Oxxio kan totaal niet omgaan met nieuwe klanten die eerder al eens energie hebben afgenomen Daarnaast is de enige mogelijkheid om met Oxxio in contact te komen via een Chat (wat een leuke toevoeging zou zijn, maar niet als dit de enige manier is om contact te zoeken)
Ik raad Oxxio af.
21 November, 07:39 M Perez de Hooge Beoordeling: 9,0
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Omdat er om gevraagd wordt. En omdat alles snel geregeld was.
Ik raad Oxxio aan.
20 November, 14:21 F Boog Beoordeling: 7,6
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Te vroeg deze vragen. Nu moet ik gokken
Ik raad Oxxio aan.
16 November, 14:48 F Voorbergen Beoordeling: 3,6
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
DE EINDSTAND VAN ENERGIEDIRECT (vorige leverancier) KLOPT NIET. PROBEER OXXIO TE BEREIKEN OM AAN HUN DE BEGINSTAND TE VRAGEN. KAN MET GEEN MOGELIJKHEID CONTACT MET HUN KRIJGEN. VIND HET ERG VERVELEND, KAN ENERGIEDIRECT NIET HET BEWIJS VAN HUN FOUTIEVE OPGAVE VAN HET AANTAL M3 OVERHANDIGEN. ENERGIE DIRECT IS TROUWENS WEL PRIMA BENADERBAAR!
Ik raad Oxxio af.
16 November, 10:11 W Elders Beoordeling: 5,4
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
De gegevens die door Easyswitch werden aangeleverd, zijn niet goed overgenomen door Oxxio (correspondentieadres en dat het leveradres een verblijfsfunctie heeft, wat een enorm effect heeft op de energiebelasting). Het corrigeren van eea zou online moeten kunnen, maar dan kom je in een doolhof terecht. Chatten met de klantenservice is ook een crime, omdat gesprekken plots worden verbroken en dan niet meer teruggevonden kunnen worden door de medewerker. Het streven van Oxxio is schijnbaar dat de klant alles zelf online kan regelen. Dat is een loflijk streven, maar dan moet je ook zorgen dat je je site daarvoor perfect hebt ingeregeld en daarin is Oxxio (nog) niet geslaagd......
Ik raad Oxxio af.
16 November, 09:29 J Haans Beoordeling: 6,0
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Overstapproces is niet geheel correct verlopen. De meter standen per 1-10-2018 voor E waren niet juist: voor normaal geen 1959 kWh maar 2028 kWh en voor dal geen 3338 kWh maar 3055 kWH. Gas was correct.
Ik raad Oxxio aan.
14 November, 12:35 M Keizer Beoordeling: 8,4
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
eenvoudig om over te stappen
Ik raad Oxxio aan.
12 November, 08:38 P Polman Beoordeling: 9,6
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Tot nu toe alles perfect en vlekkeloos verlopen. Correcte info etc.
Ik raad Oxxio aan.
06 November, 14:00 D Termeer Beoordeling: 10,0
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Geen
Ik raad Oxxio aan.
31 October, 09:03 M Putten Beoordeling: 8,0
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Goede ervaringen met klantenservices en vertrouwen in EasySwitch dat zij voor mij de juiste energie leverancier hebben geadviseerd.
Ik raad Oxxio aan.
29 October, 13:12 Stam Beoordeling: 9,0
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Oxxio is een fijne leverancier met name dankzij de app
Ik raad Oxxio aan.
29 October, 11:41 H Kreikamp Beoordeling: 4,0
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Slechte afwikkeling Oxxio heeft geen gratis overstap geregeld dus betaal ik 2x€50 aan mijn vorige leverancier. Terwijl de site van Oxxio een gratis overstap aanbied. Wat doet u daaraan ??
Ik raad Oxxio af.
29 October, 07:02 P Jong Beoordeling: 7,6
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
goed geregeld, prima klantenservice, goede tarieven.
Ik raad Oxxio aan.
28 October, 08:00 S Michielsen Beoordeling: 9,6
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Prima verlopen overstap.
Ik raad Oxxio aan.
13 October, 10:59 A.G. Lambers Beoordeling: 7,4
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Een tevreden klant!
Ik raad Oxxio aan.
12 October, 07:37 T Jansen Beoordeling: 4,4
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Heb de hele overstap zelf moeten regelen. Oxxio is op alle fronten tekort geschoten!!!!
Ik raad Oxxio af.
30 September, 09:41 D Zecevic Beoordeling: 3,4
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
dit zijn eikels, heb al 30jaar stroom en gas maar volgens oxxio ben ik onbetrouwbaar . krijg de kkk
Ik raad Oxxio af.
28 September, 14:34 A Suiker Beoordeling: 8,0
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
duurt alleen een beetje lang voor de afrekening van nuon
Ik raad Oxxio aan.
27 September, 07:46 R Tongeren Beoordeling: 7,6
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Overstap naar oxxio is prima verlopen, duidelijke en overzichtelijk website met eigen account waarop je je verbuik kan terug zien per dag.
Ik raad Oxxio aan.
26 September, 10:57 H Bremer Beoordeling: 6,0
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Weet niet te vertellen over Oxxio. Een brievenbus energieleverancier zoals alle anderen.
Ik raad Oxxio af.
22 September, 19:30 G Dennissen - Bruijn Beoordeling: 8,0
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
De online hulp en klantenservice (nog) niet nodig gehad, daarom niet te beoordelen. Overstap via Easy Switch naar Oxxio is probleemloos verkopen.
Ik raad Oxxio aan.
22 September, 08:05 S Mareels Beoordeling: 5,4
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Prijzen ondoorzichtig en ondanks herhaaldelijk navragen en gedane beloften maandbedrag alsnog veel te hoog.
Ik raad Oxxio af.
18 September, 19:45 R Dijk Beoordeling: 5,0
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Er is alleen nieuwe media om met Oxxio in contact te komen. Bellen is niet mogelijk.
Ik raad Oxxio af.
18 September, 12:14 H Waarden Beoordeling: 7,0
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Ik raadt Oxxio aan als je er geen problemen mee hebt dat ze telefonisch niet bereikbaar zijn voor zaken die hun automatische assistent niet kan afhandelen omdat ze simpelweg geen telefonisch service nummer hebben voor eenvoudige en snelle fixes. Vond dit zelf wel erg frustrerend.
Ik raad Oxxio aan.
15 September, 21:34 M Arits Beoordeling: 3,4
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
De klantenservice is zeer slecht. Ik heb al twee keer een mail gestuurd maar er wordt niet op gereageerd. Blijkbaar gaat de correspondentie alleen via twitter, instagram etc. Dat heb ik niet. Ik wil corresponderen via email. Echt waardeloos. Mij zien ze als klant nooit meer terug.
Ik raad Oxxio af.
15 September, 07:11 E Vermeulen-Bruines Beoordeling: 6,6
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
De app van oxxio werkt niet. Schijnt een probleem te zijn met teug kerende oude klanten. Wordt aan gewerkt maar duurt wel lang. Dus heb ik verder geen gegevens over eea. Geduld hebben maar. Vorige keer was ik erg tevreden. Vr.gr.
Ik raad Oxxio aan.
14 September, 15:03 S Sewsahai Beoordeling: 9,0
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Goed
Ik raad Oxxio aan.
12 September, 14:47 E Breukelen Beoordeling: 4,0
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Ben tevreden
Ik raad Oxxio aan.

Veelgestelde vragen Oxxio

Hoe kan ik mij aanmelden voor Mijn Oxxio?

Als je gebruik wilt maken van de online omgeving van Oxxio, moet je eerst je account activeren. Dit doe je door op de website je te registreren. Je hoeft je maar één keer te registreren en kan vervolgens inloggen wanneer je wilt. Je kunt je registreren via de website of via de Mijn Oxxio app. Deze app is te downloaden voor iPhone, iPad en Android telefoons en -tablets.

Hoe stap ik over naar Oxxio?

Via onze vergelijker kun je kijken of een energieproduct van Oxxio voordelig voor je uitpakt en aansluit bij jouw energiebehoefte. Overstappen is eenvoudig, want Oxxio zegt bij je overstap jouw oude energieleverancier op.

Hoe wordt het voorschotbedrag bepaald?

Het voorschotbedrag, ook wel het termijnbedrag genoemd, is het bedrag dat je iedere maand betaalt voor je gas en stroom aan je energieleverancier. Dit bedrag is gebaseerd op een inschatting van je gemiddelde maandelijkse energieverbruik of op het historisch energieverbruik in jouw woning. De kosten die je daadwerkelijk hebt gemaakt worden aan het eind van je contractjaar verrekend met het voorschotbedrag dat je maandelijks hebt betaald.

Kan ik het voorschotbedrag aan laten passen?

Ben je het niet eens met de hoogte van je maandelijkse voorschotbedrag? Neem dan contact op met je energieleverancier. De meeste energieleveranciers bieden de mogelijkheid om het voorschotbedrag via de persoonlijke online omgeving aan te passen. Het voorschotbedrag omhoog aanpassen kan altijd, omlaag kan vaak maar met een paar procent. Dit uit voorzorg dat klanten geen hoge rekening krijgen aan het eind van het jaar.

Hoe zit het met het voorschotbedrag bij Oxxio?

Energieleverancier Oxxio baseert de berekening voor het voorschotbedrag op het historische verbruik. Dat wil zeggen dat Oxxio bekijkt wat jij, of de vorige bewoners het afgelopen jaar aan energie hebben verbruikt en hierop wordt vervolgens het termijnbedrag gebaseerd.
6,6

Contactgegevens

Adres
Marten Meesweg 5
3068AV, Rotterdam
Website
Komt Oxxio bij jou hoog uit de vergelijker? Of ben je gewoon benieuwd naar de energieleverancier? Wij hebben alles voor je uitgezocht en tonen je hier de tarieven, contactgegevens, klantbeoordeling en veelgestelde vragen. Schroom niet contact met ons op te nemen indien je meer vragen hebt.
Er is iets fout gegaan
{{::errorText}}

Vergelijk leveranciers

{{addresscheck.errorMessage}}

Jouw jaarverbruik {{mini_verbruik}}

Personen in huishouden
{{mini_verbruik}}

Type aansluiting


Zonnepanelen

Hulp nodig bij het invoeren van je teruglevering? Je kan het ook schatten op basis van het aantal zonnepanelen.
Zonnepanelen
Vul alsjeblieft je verwachte jaaropbrengst in

Je huidige leverancier

Offerte op maat

Met het door jouw ingevulde verbruik kom je in aanmerking voor een offerte op maat met speciale tarieven. Als je het onderstaande formulier invult, nemen wij zo spoedig mogelijk contact met je op.


Vul jouw bedrijfsnaam in

Vul je KVK nummer in
Vul een geldig KVK nummer in
Vul je geslacht in

Vul je initialen in
Initialen mogen alleen letters zijn

Vul je achternaam in

Vul je telefoonnummer in
Vul een geldig telefoonnummer in

Vul je e-mailadres in
Vul een geldig e-mailadres in

Verzenden
Bedankt voor het aanvragen van de aangepaste offerte, wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.

Als je evenveel of meer opwekt dan je verbruikt, neem dan vrijblijvend contact op met onze energiespecialisten: 020 - 5317670.

Zojuist overgestapt