Door onze website te gebruiken, ga je akkoord met onze privacyverklaring
Komt Oxxio bij jou hoog uit de vergelijker? Of ben je gewoon benieuwd naar de energieleverancier? Wij hebben alles voor je uitgezocht en tonen je hier de tarieven, contactgegevens, klantbeoordeling en veelgestelde vragen. Schroom niet contact met ons op te nemen indien je meer vragen hebt.

Oxxio levert groene stroom en gas aan consumenten. Energieleverancier Oxxio wil klanten door middel van technologische vernieuwingen stimuleren kritisch na te denken over hun energieverbruik. Om hierbij te helpen biedt Oxxio nieuwe producten en diensten.

Tarieven Oxxio Energie

Je bekijkt de actuele tarieven van Oxxio nadat je een vergelijking hebt gemaakt met onze energievergelijker. De actietarieven van Oxxio veranderen regelmatig. Vul je gegevens in in de vergelijker en je krijgt te zien welke actiecontracten er momenteel worden aangeboden op jouw adres.

actietarieven oxxio

Welkomstkortingen en actietarieven

Energieleveranciers willen graag meer klanten en stunten daarom met actietarieven en welkomstkortingen. De meeste welkomstkortingen worden aangeboden bij contracten met een looptijd van één jaar. Nadat je een volledig jaar klant bent geweest ontvang je de welkomstkorting.

De acties en welkomstkortingen die je bij ons op de website vindt, worden alleen aangeboden op prijsvergelijkingssites als EasySwitch.nl.

Ben je benieuwd welk actietarief Oxxio jou op dit moment kan bieden? Maak dan meteen vergelijking. Vul je gegevens in en bekijk het overzicht.


Over Oxxio Energie

Oxxio levert sinds 2000 energie in Nederland – toen nog onder de naam Energiebedrijf.com – en is gevestigd in Rotterdam. In 2011 is energieleverancier Oxxio overgenomen door Eneco. Het bedrijf verkoopt grijze energie, maar mag deze als groene energie verkopen vanwege de Garanties van Oorsprong die zij inkopen. Oxxio stimuleert iedereen kritisch na te denken over hun energieverbruik. Hiervoor heeft de energieleverancier een slimme app ontwikkeld.

Oxxio energiecontracten

Energieleverancier Oxxio biedt energieproducten met verschillende looptijden. Het is mogelijk een energiecontract af te sluiten voor 1 jaar, 3 jaar of onbepaalde tijd (maandelijks opzegbaar). Je neemt dan stroom en gas af gedurende de looptijd van het door jou gekozen contract.


Hoe duurzaam is Oxxio Energie

Oxxio maakt gebruik van sjoemelstroom: ze kopen grijze energie in, maar vergroenen deze met Garanties van Oorsprong. Meer informatie over sjoemelstroom (ook wel vergroende stroom genoemd) vind je hier.

Wanneer geldt het daltarief en het normaaltarief?

Ben je in het bezit van een dubbele, slimme of digitale meter? Dan kun je bij Oxxio gebruikmaken van het daltarief. Dit houdt in dat je op bepaalde tijden, zoals ‘s avonds en in het weekend voor jouw stroom alleen de netbeheerkosten en overheidsheffingen betaalt. De daluren gaan in op de volgende tijdstippen:
– Maandag tot en met vrijdag van 23:00 tot 7:00 uur (Noord-Brabant en Limburg: 21:00 tot 7:00).
– Weekend: vrijdag 23:00 tot maandag 7:00 uur.

Officiële feestdagen zijn Nieuwjaarsdag, Eerste Paasdag, Tweede Paasdag, Koningsdag, Hemelvaartsdag, Eerste Pinksterdag, Tweede Pinksterdag, Eerste Kerstdag en Tweede Kerstdag. De daluren worden bepaald door je netbeheerder.

De slimme meter bij Oxxio

Met een slimme meter kun je via Mijn Oxxio online inzicht krijgen in je energieverbruik. De slimme meter wordt geïnstalleerd door je netbeheerder en de plaatsing hiervan is ingepland per straat, wijk of regio. Wil je al eerder een slimme meter? Vraag deze dan aan via je netbeheerder.

oxxio

De terugleververgoeding van zonnepanelen

Bij Oxxio kun je energie salderen. De energie die je teruglevert wordt afgetrokken van je eigen verbruik. Bij Oxxio kun je dit ook doen boven de 5.000 kWh.

Heb je een dubbele meter? Dan trekt Oxxio de door jou geleverde stroom eerst af van je normaalverbruik, en daarna van je dalverbruik. Wanneer de leverancier je energieverbruik heeft verrekend met je eigen meters, ontvang je voor de energie die je aan het openbare net hebt teruggeleverd een terugleververgoeding. De terugleververgoeding bestaat uit: tarief per kWh, overheidsheffingen (opslag duurzame energie, energiebelasting) en btw.

Lever je meer energie dan je zelf verbruikt? Dan wordt dit door Oxxio ‘een overschot aan teruglevering’ genoemd. De vergoeding voor deze energie is gelijk aan het enkeltarief zoals dit in je overeenkomst staat. Er wordt echter geen energiebelasting en btw over vergoed. Je kunt dit teruglezen op je jaarnota. Heb je een overschot aan teruglevering? Dan zie je een negatief saldo op je jaarnota en krijg je geld terug.

Wek jij meer energie op dan je verbruikt?

Het tarief voor teruglevering van energie is altijd gelijk aan het all-in leveringstarief zoals deze in je contract beschreven staat. Dit all-in tarief bestaat uit tarief per kWh, opslag duurzame energie, energiebelasting en btw. Lever je meer energie terug dan dat je zelf afneemt? Dan krijg je een vergoeding gelijk aan het enkeltarief zoals deze in jouw contract staat. Energiebelasting en btw worden niet vergoed.

Contactgegevens Oxxio

Heb je vragen voor Oxxio? De energieleverancier is op verschillende manieren te bereiken:

E-mail: klantenservice@oxxio.nl
Telefoon: 088 – 89 55 999
Kosten: Normaal tarief
Bereikbaarheid: Ma t/m vr van 9:00 tot 18:00 uur
Website: http://www.oxxio.nl

Gas- en stroomstoringen bij Oxxio Energie

Is er sprake van een stroomstoring? Meld deze storing dan direct bij het Nationaal Storingsnummer Gas en Stroom. Dit nummer is 24 uur per dag te bereiken op 0800 – 9009. Als je bij dit nummer een melding doet, wordt de storing direct doorgegeven aan de lokale netbeheerder voor gas en/of stroom. Je netbeheerder zal je zo snel mogelijk helpen.

Betalingen aan Oxxio

Wanneer je een contract afsluit bij Oxxio, maakt Oxxio een schatting van je energieverbruik. Op basis van het historisch energieverbruik bepaalt Oxxio een termijnbedrag. De schatting wordt gebaseerd op het historische verbruik, wat Oxxio ontvangt van je netbeheerder. Ieder jaar ontvang je een jaarnota. Via Mijn Oxxio zie je in welke maand jij je jaarnota ontvangt.

Stopt jouw contract bij Oxxio, vanwege verhuizing of een overstap naar een andere energieleverancier? Dan ontvang je een eindnota. Aan de hand van deze eind- en jaarnota kan het zijn dat je geld terug krijgt, of moet betalen. Afhankelijk hoe dicht het maandelijkse termijnbedrag in de buurt zat van je werkelijk verbruik.

Wat te doen bij verhuizing

Ga je verhuizen maar wil je wel bij energieleverancier Oxxio blijven? Dan kun je in de meeste gevallen de overeenkomst gewoon voortzetten op je nieuwe adres. Belangrijk is wel dat je de verhuizing tijdig aan Oxxio doorgeeft.

Opzegtermijn Oxxio

Wil je jouw energiecontract bij Oxxio opzeggen? Controleer dan eerst de einddatum van je contract. Oxxio hanteert een opzegtermijn van 30 dagen.  Zorg dus dat je tenminste 30 dagen voor het einde van je contract opzegt. Doe je dit niet op tijd, wordt het contract voor onbepaalde tijd verlengd, en staat het tarief voor 1 jaar vast. Wil je jouw contract al opzeggen terwijl deze nog loopt? Bij contractbreuk wordt een opzegvergoeding in rekening gebracht.

Neemt Oxxio jouw opzegboete over?

Ben je van plan over te stappen naar Oxxio terwijl je huidige energiecontract nog niet is afgelopen? Dan kan het zijn dat je huidige energieleverancier hier een opzegboete voor rekent. Oxxio betaalt niet de opzegboete die je bij je huidige energieleverancier kunt krijgen voor vroegtijdig overstappen.


Oxxio aanbieding

Of Oxxio momenteel een aantrekkelijk aanbod voor je heeft, check je in onze energievergelijker. Onze energievergelijker toont je altijd de meest actuele actietarieven en welkomstkortingen. Wij raden je aan jaarlijks een vergelijking te maken en te kiezen voor een energiecontract met een looptijd van één jaar. Zo profiteer je ieder jaar opnieuw van nieuwe, vaak verlaagde tarieven en aantrekkelijke welkomstkortingen.

Overstappen van energieleverancier

Je wilt toch ook niet onnodig veel betalen voor je energie? Via de vergelijker op EasySwitch.nl ontdek je snel hoeveel je kunt besparen door over te stappen naar een goedkopere energieleverancier. Omdat de prijzen voor energie ieder jaar opnieuw worden vastgesteld, is het slim om je energiecontract ieder jaar te vergelijken. Kom je er via onze vergelijker achter dat je veel op je energiekosten kunt besparen door te kiezen voor een energiecontract bij Oxxio? Stap dan over naar Oxxio. Jouw oude energiecontract wordt automatisch voor je opgezegd.

Wat doet EasySwitch.nl en wat doet Oxxio?

Via EasySwitch.nl maak je binnen een paar minuten een vergelijking tussen de verschillende energiecontracten. Komt een energieproduct van Oxxio het beste overeen met jouw wensen wat betreft energieverbruik? Dan kies je voor een energiecontract bij Oxxio. De overstap naar een energiecontract is gemakkelijk, Oxxio zegt bij aanmelding je oude energiecontract op.

Let op: voor de exacte voorwaarden van de energiecontracten kun je terecht op de website van Oxxio. Vergelijk de energietarieven met die van andere leveranciers via de energievergelijker.

Vergelijk Energie

 

Beoordeling klantervaringen
7,1
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Beoordeling Easyswitch
6,0
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Gemiddelde beoordeling:
6,6 uit 10

Klantervaringen

01 December, 09:10 H. Govaers Beoordeling: 3,6
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
De overstap verliep niet probleemloos, meterstanden doorgeven was niet strak afgeregeld, Ik moest er drie keer voor terugbellen.
Ik raad Oxxio af.
30 November, 07:31 C. Opijnen Beoordeling: 10,0
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Al enkele keren naar tevredenheid overgestapt
Ik raad Oxxio aan.
23 November, 09:14 E. Heer Beoordeling: 8,0
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Overstap vloeiend verlopen
Ik raad Oxxio aan.
19 November, 12:03 W. Broertjes Beoordeling: 8,0
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Duidelijk, doelgericht en resultaatgericht!
Ik raad Oxxio aan.
18 November, 07:50 B. Kooy Beoordeling: 9,0
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Alles keurig gegaan.
Ik raad Oxxio aan.
17 November, 23:01 J. luke Beoordeling: 5,4
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
geen persoonlijk contact gehad. overstap weken later dan mogelijk was.
Ik raad Oxxio aan.
15 November, 08:53 R. Hoek Beoordeling: 2,4
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Geen
Ik raad Oxxio af.
12 November, 18:17 M. Olofsen Beoordeling: 4,6
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Wat een waardeloze internet structuur heeft Oxxio. Slecht bereikbaar en de app strandt continu. Levering moet nog beginnen. Bijna spijt van nieuw contract
Ik raad Oxxio af.
12 November, 07:32 R. Heesch Beoordeling: 3,4
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Ben erg geschrokken van Oxxio alle rekeningen overal altijd betaald krijg je een mail dat je eenvoorschot moet betalen omdat je een wanbetaler bent best daarvan geschrokken gr
Ik raad Oxxio af.
06 November, 10:47 J. Aa Beoordeling: 4,4
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Ervaring met poging energie af te nemen bij Oxxio
Ik raad Oxxio af.
06 November, 10:05 P. Ernest Beoordeling: 6,0
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
overgang soepel verlopen, overig heb ik nog geen ervaring mee en kan dat dus ook niet ingeven, omdat dit wel moet doe ik maar 2 sterren
Ik raad Oxxio aan.
31 October, 17:28 C. Meens Beoordeling: 9,4
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
omdat ik zeer tevreden ben hoe Oxxio mijn zaak heeft behandeld
Ik raad Oxxio aan.
29 October, 09:28 B. Boudens Beoordeling: 9,4
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Omdat erom werd gevraagd !!
Ik raad Oxxio aan.
24 October, 07:45 D. Beek Beoordeling: 10,0
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Alles verliep vlekkeloos
Ik raad Oxxio aan.
19 October, 10:23 J. Romme Beoordeling: 8,0
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
prima, niks op aan te merken
Ik raad Oxxio aan.
19 October, 07:59 Y. Nederend Beoordeling: 6,6
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Nou wat ik raar vond deze keer.Dat ik per ideal moest betalen ???
Ik raad Oxxio aan.
17 October, 07:41 Franken Beoordeling: 2,4
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Zeer slechte bereikbaarheid, chat wordt op de minuut verbroken als het sluitingstijd is (zonder aankondiging).In een verzonden mail staan openingstijden voor een telefoonnummer, als je dan belt blijkt dat deze tijden verkeerd zijn en het nummer gesloten is. Zodra je een aanvraag doet kan je het termijn bedrag pas aanpassen een maand nadat je energielevering begint (ze stellen zelf een belachelijk hoog bedrag in). Vervolgens duurt het een maand nadat dit aangepast is. Oxxio screent haar nieuwe klanten op een belachelijke manier. Ik moest bijvoorbeeld een waarborgsom betalen van 400 euro die ik pas na de eindafrekening terug zou krijgen. Heb ik uiteraard niet gedaan. Ze kunnen geen reden geven waarom je niet geaccepteerd bent, je moet hier zelf achteraan bij het screeningsbureau. In mijn geval kwam hier niks negatiefs uit (geen enkele registratie). Ze hadden dus geen reden om mij niet te accepteren. Oxxios verklaring: wellicht een vorige bewoner of er is iemand met dezelfde postcode die een slechte registratie heeft. Ik ben in 2018 klant geweest en heb dit jaar (2020) een aanvraag gedaan die ik uiteindelijk geannuleerd heb. In het geval van de screening hebben ze (nadat ik contact opgenomen heb over de uitkomst) mijn betalingsgedrag van 2018 bekeken, hier viel niks op aan te merken, altijd alles netjes op tijd betaald. Echter is Oxxio zo inflexibel dat ze niks voor me konden betekenen. Voor mij nooit meer Oxxio. PS ik zou betaling ook graag èèn ster geven, maar ik mag niet minder dan twee sterren geven?
Ik raad Oxxio af.
15 October, 13:14 P. PIJPERS Beoordeling: 3,0
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Oxxio gaf bij het afsluiten van het contract aan een hoog voorschot (400 euro) te willen hebben i.v.m. mijn kredietwaardigheid gaven zij aan. Bij navraag bij deze kredietmaatschappij, waarom kredietwaardigheid niet goed zou zijn was bij deze niets bekend. Bij het opvragen van nadere informatie bij Oxxio hierover konden zij ook niet aangeven waarom dit aan de orde was. Daarom het nog niet ingegaan contract per direct beëindigd.
Ik raad Oxxio af.
14 October, 19:10 D Vermeulen Beoordeling: 2,6
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Oxxio heeft mij niet willen aannemen, tenzij ik een borg van 400€ betaalde. Ik zou behoren tot een risicogroep!
Ik raad Oxxio af.
12 October, 07:26 R. Linden Beoordeling: 3,4
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Beetje voorbarig contract is net ingegaan en heb tot dusver geen reden gehad om een mening te geven
Ik raad Oxxio aan.
11 October, 11:25 P. Broeren Beoordeling: 10,0
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Prima geregeld.
Ik raad Oxxio aan.
09 October, 21:13 A. Boer Beoordeling: 3,0
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Oxxio heeft (door een fout van henzelf of van Focum?) ons ten onrechte beoordeeld als niet kredietwaardig. Dat is an sich al een misser maar daar bovenop komt nog dat ze ons dit nooit hebben laten weten. Ik kwam er pas achter toen ik zelf contact ging opnemen omdat de overstap niet rond was. Ook de hulp bij de klantenservice was zeer matig. Al met al GEEN aanrader!
Ik raad Oxxio af.
08 October, 07:04 M. Duijn Beoordeling: 5,4
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Meerdere keer gemaild. Oxxio app werk niet. Klantnummer is onbekend
Ik raad Oxxio aan.
05 October, 07:24 J. Reuvers Beoordeling: 7,4
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Zodat anderen dit kunnen lezen.
Ik raad Oxxio aan.
02 October, 07:48 J. Tuin Beoordeling: 6,6
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Tot nu toe, oké. Nog maar weinig ervaring ermee. Beoordeling komt dan ook beter innlater stadium.
Ik raad Oxxio aan.
02 October, 07:18 F. Goettsch Beoordeling: 10,0
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Ik wissel elk jaar van energie leveren, Oxxio is ( al) voor de tweede of derde keer nu mijn energie leverancier. Ik ben een tevreden klant van uw bedrijf.
Ik raad Oxxio aan.
01 October, 16:29 A. Eijk Beoordeling: 3,6
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
aanmelding bleek niet goed gegaan, kon niet worden verholpen/gecorrigeerd. Moest nieuwe aanvraag worden, geen korting van 130 euro meer. Ging ook weer fout, aanmelding door Oxxio geannuleerd. Oorzaak zou foutief telefoonnummer zijn, echter niet mijn fout, heb maar 1 nummer al 20 jaar en nummer Oxxio leek er totaal niet op. Door alles kwam afsluiting dichtbij, uit nood nogmaals poging bij Oxxio, nu eindelijk geslaagd, echter nog steeds geen korting!
Ik raad Oxxio af.
29 September, 07:27 P. Vliet Beoordeling: 10,0
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Heb eerder Oxxio gehad en volgende maand weer ben er blij mee heb nu Innova dit bedrijf hoe goedkoop ook wil ik NOOIT meer hun beleid is waardeloos.
Ik raad Oxxio aan.
27 September, 15:14 P. Klein Beoordeling: 10,0
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Gewoon goed alles
Ik raad Oxxio aan.
24 September, 08:45 P.L. Atzori Beoordeling: 8,0
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Alles verliep goed en snel
Ik raad Oxxio aan.
23 September, 17:22 Vogels Beoordeling: 3,4
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Nooit naar Oxxio gaan. Je wordt opgelicht. Ze laten je contract eerder ingaan dan je aanvraag en reageren niet op berichten. Bij telefonisch contact wordt je niet serieus genomen! Dit heeft me een boete van 100 euro gekost bij mij oude leverancier en een gemis van 115 euro aan cashback. Top.
Ik raad Oxxio af.
20 September, 18:17 E. Hazenberg Beoordeling: 2,4
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Zeer slechte service van Oxxio. Ik word niet geaccepteerd als klant omdat ik niet zou voldoen aan de door hen gestelde kredietwaardigheid. Dit zou door bureau Focum bepaald zijn. Men weigert tekst en uitleg te geven. Ik heb in mijn hele leven nog nooit een dubbeltje schuld gehad en nu wordt op basis van postcode bepaald dat ook ik schulden moet hebben omdat ik blijkbaar in een risicogebied woon. Ik vind het laf dat men geen open kaart speelt en niet thuis geeft.
Ik raad Oxxio af.
18 September, 16:34 P. Klijn Beoordeling: 3,4
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
gewoon een mail beantwoorden met je meterstand foto\'s kan niet komt gewoon terug raar ven slecht
Ik raad Oxxio af.
11 September, 20:11 J. Perlo Beoordeling: 6,6
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Eigenlijk geen, we zijn in 18-19 ook bij Oxxio geweest en dat was goed bevallen, vandaar dat we terug zijn !
Ik raad Oxxio aan.
03 September, 19:42 D Vermeulen Beoordeling: 6,0
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Oxxio vraagt mij een borg te betalen, omdat ik in een risicocategorie zit. Belachelijk! Ik wens hierover gecontacteerd te worden. Diederik Vermeulen 0620289050
Ik raad Oxxio aan.
01 September, 15:20 A. sonnema Beoordeling: 2,4
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Ik zit niet bij Oxxio. Is een onbetrouwbare partij
Ik raad Oxxio af.
28 August, 07:07 R. Tongeren Beoordeling: 6,0
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Nadat ik me had aangemeld kreeg ik via d email door vanaf wanneer ik stoom en gas zou krijgen van oxxio. Helaas bleek na 14 dagen na ingangsdatum dat ik nog steeds bij mijn oude energie maatschappij was aangsloten. Er was iets mis gegaan bij het omzetten van mijn contract naar oxxio, zonder dat ik daar iets van wist.Later is dit recht gezet door oxxio, maar ben hierdoor wel een maand later overgestapt
Ik raad Oxxio aan.
25 August, 21:12 R Faber Beoordeling: 7,4
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Geen enkel probleem. Online hulp en klanten service is niet aan de orde, niet gebruikt.
Ik raad Oxxio aan.
24 August, 08:03 D. Sahr Beoordeling: 7,0
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Meine Meinung
Ik raad Oxxio aan.
19 August, 12:04 J. Bax Beoordeling: 3,4
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Ik ben geheel onterecht kredietonwaardig geacht door Oxxio en Focum (Kredietchecker gecontracteerd door Oxxio). Na het opvragen van inzage blijkt Idd onterecht kredietonwaardig. Vervolgens begint het kastje muur verhaal en is contract eenzijdig geannuleerd door Oxxio vanwege interne wanprestaties. Een grote kutzooi en veel tijd aan kwijt geweest. Oxxio een tip: get your shit together zonder dat gare Focum. Een zeer ontevreden klant.....
Ik raad Oxxio af.
17 August, 13:28 M.H.G. Liebrand Beoordeling: 3,4
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
de administratie is bij jullie een zootje op 3-8 kreeg ik een mail dat ik 85.00 moet betalen 2x achter elkaar, op 4-8 een mail dat ik 97.00 moet betalen echt een zootje bij jullie.
Ik raad Oxxio af.
17 August, 10:08 J. Baijens Beoordeling: 5,6
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Overstapproces duurde te lang (5 wkn) waardoor het niet aansloot op einde vorige contract.
Ik raad Oxxio aan.
16 August, 07:06 A. Beekman Beoordeling: 9,6
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
De goedkoopste
Ik raad Oxxio aan.
13 August, 09:08 J. Matze Beoordeling: 10,0
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Omdat ik uitermate tevreden ben!
Ik raad Oxxio aan.
12 August, 07:50 W. Schouten Beoordeling: 8,6
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Duidelijk en helder
Ik raad Oxxio aan.
11 August, 07:18 R. Vries Beoordeling: 3,6
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Ik kreeg onterecht het label opgeplakt dat ik niet kredietwaardig ben en een borg moet betalen. Als je hier achteraan gaat kost het je heel veel tijd om het recht te zetten, want oxxio is niet of nauwelijks bereikbaar. Zelfs via de chat moet je wachten en tijdens het gechat stoppen ze met schrijven alsof ze eropeens niet meer zijn. En ook al heb je contact, hulp van oxxio kun je wel vergeten. Ook al bleek het onterecht te zijn en kon ik \'gewoon\' klant worden heb ik uit principe besloten om het contract direct te beëindigen.
Ik raad Oxxio af.
06 August, 04:11 A. Maas Beoordeling: 3,4
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
niet tevreden . als je ze al aan de telefoon krijgt kort af. app werkt nog steeds niet.
Ik raad Oxxio af.
05 August, 18:07 C Dijk Beoordeling: 9,6
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
overstap en prijsvergekik ging moeiteloos
Ik raad Oxxio aan.
02 August, 07:13 P. Schijf Beoordeling: 10,0
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Priema in orde
Ik raad Oxxio aan.
31 July, 19:34 B. Dongen Beoordeling: 4,4
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Oxxio vond mij niet kredietwaardig en moest ik een borg van 400euro betalen. Ik heb bij Focum gevraagd of ik ergens schuld had, maar dat was niet het geval. Dus daarom raad ik Oxxio niet aan
Ik raad Oxxio af.
30 July, 16:34 A Kraakmam-Pater Beoordeling: 7,6
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Netjes verlopen allemaal
Ik raad Oxxio aan.
28 July, 07:13 M. van der Wijst Beoordeling: 10,0
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Aanvraag is goed gegaan. Helemaal omdat deze in een zeer beperkt aantal dagen gedaan moest worden.
Ik raad Oxxio aan.
27 July, 08:01 J. Hilverink Beoordeling: 8,4
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Klantenservice is vooral gebasseerd op online. Prijs die je eerst krijgt is heel anders dan welke je uiteindelijk betaald. Ze houden andere verbruikgegevens aan.
Ik raad Oxxio aan.
22 July, 07:28 T. Dool Beoordeling: 7,6
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Contract binnen 14 dagen opgezegd. Nu bij andere maatschappij contract
Ik raad Oxxio af.
21 July, 09:49 E.J. Bijsterveld Beoordeling: 3,6
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
kreeg niet de indruk dat men op mij zat te wachten.
Ik raad Oxxio af.
21 June, 08:23 B. Bakker Beoordeling: 4,6
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Slechte service. Overstap ging moeizaam
Ik raad Oxxio af.
18 June, 08:09 W Evers-Brouwer Beoordeling: 8,0
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Gewoon snel en duidelijk maar ook heel fijn is de app. Daar kun je goed je verbruik zien en volgen.
Ik raad Oxxio aan.
11 June, 10:33 E. Douma Beoordeling: 2,6
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Oxxio lokt met laag maandbedrag. In mijn geval € 49 per maand en € 180 bonus na1 jaar. Na verstrijken 2 weken bedenktijd krijg je def. gemaild. in mijn geval € 65 Dus € 16 meer per maand dan was toegezegd. De € 180 bonus na 1 jaar is dus sigaar uit eigen doos. na dit jaar NOOIT meer Oxxio.
Ik raad Oxxio af.
09 June, 11:23 J. top Beoordeling: 5,0
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
geen mening
Ik raad Oxxio aan.
07 June, 09:31 A.P.M. pelders Beoordeling: 8,0
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Snel duidelijk en eenvoudig
Ik raad Oxxio aan.
03 June, 20:34 C Scheermakers Beoordeling: 3,6
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Ik heb bewust even gewacht met reageren op het functioneren van Oxxio. Vandaag kregen we ons maandtarief € 62.00 terwijl Oxxio zelf op 6 april ons een maandtarief van € 42,00 gaf. Wat al aan de hoge kant is omdat we zonnepanelen hebben. Direct gereageerd via een chat en kreeg meest stompzinnige antwoorden. Start is dus gewoon slecht!
Ik raad Oxxio af.
01 June, 14:03 R. Antunes Beoordeling: 4,6
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Nvt
Ik raad Oxxio aan.
30 May, 06:07 G Veld Beoordeling: 10,0
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Omdat ik tevreden ben
Ik raad Oxxio aan.
29 May, 12:12 J. Zijlstra Beoordeling: 9,4
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Goef
Ik raad Oxxio aan.
27 May, 15:10 W. Franken Beoordeling: 7,4
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
alleen het overzicht voor het bijhouden van je gebruik is zeer matig
Ik raad Oxxio af.
23 May, 13:46 M. Alem Beoordeling: 10,0
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Alles netjes geregeld
Ik raad Oxxio aan.
22 May, 07:36 B Meer Beoordeling: 6,4
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Goede hulp
Ik raad Oxxio aan.
22 May, 07:17 J. graaf Beoordeling: 2,4
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Ik ben niet overgestapt naar oxxio want zij vragen €400.- vooraf. Dat heb ik niet gedaan. Als zij de klant niet vertrouwen zijn zij zelf niet te vertrouwen.
Ik raad Oxxio af.
14 May, 18:54 M Wilhelm Beoordeling: 9,4
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Gewoon ben al eerder bij Oxxio klant geweest.
Ik raad Oxxio aan.
14 May, 13:48 A Sikma Beoordeling: 4,4
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Maar de gene die 20 euro zou krijgen die heeft het nog niet ontvangen.
Ik raad Oxxio aan.
12 May, 08:44 M In\\\'t Hout Beoordeling: 9,0
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Alles was perfect geregeld met de overstap. Ze hebben ook een goede en overzichtelijke app.
Ik raad Oxxio aan.
08 May, 09:14 HL vd Hoek Beoordeling: 8,0
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Overstappen ging snel en soepel. Wel nog contact gehad over de startdatum die niet overgenomen was conform de aanvraag. Daarna nog wat issues gehad vanwege een oud account (dat eerst geblokt moest worden voor ik een nieuw account kon aanmaken) en het wijzigen van een bankrekeningnummer. Inmiddels is alles geregeld en ben ik een tevreden klant.
Ik raad Oxxio aan.
07 May, 19:03 J Vries Beoordeling: 7,0
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Prima geholpen bij de overstap
Ik raad Oxxio aan.
04 May, 08:27 R Wienholts Beoordeling: 4,6
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Ik had verwacht dat ze mij een betere aanbieding hadden gedaan nu de energieprijzen zo laag zijn Contract gast pas in Juni in
Ik raad Oxxio af.
28 April, 12:37 R Lange Beoordeling: 8,6
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Oxxio is niet duur en via easyswitch was het makkelijk overstappen. Het enige minpuntje bij Oxxio is dat als je ver in het verleden al eens klant bent geweest, je via de chat op facebook moet aangeven dat je je oude account wil verwijderen zodat je een nieuwe aan kan maken. Vervolgens moet je nog een 24 uur wachten voordat je echt de app en je account kan gebruiken anders word je niet herkent. Verder zijn ze telefonisch slecht bereikbaar, maar via de chat word je snel geholpen.
Ik raad Oxxio aan.
22 April, 20:39 J Druncks Beoordeling: 10,0
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
duidelijk en tot nu toe tevreden
Ik raad Oxxio aan.
22 April, 14:46 H Velde Beoordeling: 5,4
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
De oxxio account aanmaken lukte niet, zonder deze account kun je niets. Op email reageert Oxxio niet. Via de chat werd ik verwezen naar de klantenservice. Aangegeven werd 5 minuten wachttijd, dat waren er 25. Daarna een onvriendelijke vrouw aan de telefoon die alleen maar zei dat ze een link ging doorsturen. Toen ik zei dat ik deze ging proberen, reageerde ze zeer ongeduldig. Toen ik het resultaat van de link zag was dit hetzelfde als waar ik al meerdere keren gestrand was. Toen ik dit vertelde kreeg ik als reactie dat er dan al een account van mij was die eerst afgesloten moest worden. Dit heeft zij toen gedaan. Gelukkig was ik volhardend anders had ik weer bijna een half uur in de wacht gestaan.
Ik raad Oxxio af.
20 April, 17:37 P Relou Beoordeling: 5,4
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Omdat het zonder de app vrij moeilijk is om contact te krijgen. Nu heb ik zelf wat geproduceerd. Waar om krijg ik geen maandelijks overzicht van mijn verbruik?
Ik raad Oxxio af.
20 April, 08:46 E Oost Beoordeling: 6,4
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
het doorgeven van meterstanden ging moeizaam
Ik raad Oxxio aan.
19 April, 20:45 B Ligthart Beoordeling: 8,0
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Maandbedrag is er hoog ingeschat. Te hoog. Maar was met de app makkelijk aan te passen.
Ik raad Oxxio aan.
16 April, 15:47 B Tindemans Beoordeling: 8,0
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Het is goed... maar het kan altijd beter.
Ik raad Oxxio af.
15 April, 13:26 A Cayo Marin Beoordeling: 7,6
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
geen
Ik raad Oxxio aan.
13 April, 09:26 J. M. van der Sloot Beoordeling: 3,4
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Ik heb nog nauwelijks iets van Oxxio vernomen. Ik heb meterstanden doorgeven en die zouden niet kloppen met de historie, maar tot nu toe is men er niet op teruggekomen
Ik raad Oxxio aan.
11 April, 08:46 D Baars Beoordeling: 2,4
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Vereist ongemotiveerd een waarborgsom van 400.00 euro Volslagen waanzin.
Ik raad Oxxio af.
11 April, 08:40 C Kumru Beoordeling: 8,4
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Prima !
Ik raad Oxxio aan.
09 April, 13:14 A Lieshout Beoordeling: 6,0
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Overstap is prima verlopen. Helaas heb ik nog steeds geen antwoord op mijn vraag over de dubbele meter.
Ik raad Oxxio aan.
07 April, 09:37 S Kouthoofd Beoordeling: 7,4
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Kan nog niet inloggen
Ik raad Oxxio aan.
01 April, 15:55 H Stellingwerf Beoordeling: 10,0
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Alles verlopen als gewenst!
Ik raad Oxxio aan.
28 March, 09:12 B Sterk Beoordeling: 10,0
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
?
Ik raad Oxxio aan.
27 March, 09:40 P Timmer Beoordeling: 2,4
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
We zijn niet overgestapt naar Oxxio want we moesten voor af €400 betalen. Van de zotte, overstap afgezegd.
Ik raad Oxxio af.
25 March, 15:07 S Faber Beoordeling: 8,4
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Geen probleem bij overstap is allemaal goed gegaan
Ik raad Oxxio aan.
25 March, 08:29 J Sprinkhuizen Beoordeling: 5,0
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
ooit klant geweest. nu weer klant. is mijn gebruikersnaam al bekend. kan ik de app niet gebruiken. slecht bereikbaar.
Ik raad Oxxio aan.
24 March, 14:19 C Bouwman Beoordeling: 5,4
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
weinig om te beoordelen. geen specifiek contact gehad.
Ik raad Oxxio aan.
24 March, 08:29 M Hulst - van Dijk Beoordeling: 2,4
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Nadat ik via easy switch geswitched was, bleek dat de teruglever prijs niet juist was waardoor de gehele berekening een stuk minder aantrekkelijk werd. Daarom besloten het contract te annuleren met oxxio. Ik heb daarom geen goede mening over alle opties die hier voorgesteld worden.
Ik raad Oxxio af.
23 March, 13:51 S Rijn Beoordeling: 2,6
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Oxxio is niet doorgegaan. Ik had van Easy Switch de verkeerde tarieven doorgekregen.
Ik raad Oxxio af.
23 March, 08:56 W Sloos Beoordeling: 10,0
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Alles vlekkeloos verlopen. Mijn Oxxio heel gebruikersvriendelijk en overzichtelijk. Heel tevreden met mijn overstap
Ik raad Oxxio aan.
20 March, 08:47 T Boekelman Beoordeling: 10,0
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Xxx
Ik raad Oxxio aan.
18 March, 08:51 V Belle Beoordeling: 5,6
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Kan er nog geen mening over geven krijg pas 22 3 2020 energie en gas van oxxio
Ik raad Oxxio aan.
17 March, 12:12 J Janssen Beoordeling: 10,0
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Kan er nog niet een oordeel over geven ben er nog te kort bij !
Ik raad Oxxio aan.
17 March, 08:21 W Ravens Beoordeling: 8,4
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
moet nog verdere ervaringen opdoen!
Ik raad Oxxio aan.
08 March, 09:15 J Geerts Beoordeling: 2,4
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Uitermate ontevreden. Moest zomaar 400 eu vooruit betalen. Omdat ik volgens oxio niet kredietwaardig zou zijn. Klopt niets van. Heb de kredietwaardigheid beoordeel instantie om uitleg gevraagd . Blijkt helemaal niet te kloppen. Lijkt zomaar willekeurig door oxxio te worden verzonnen. Sterker nog. Blijkt dat de 400 voorschot vaak niet eens wordt terugbetaald. Heb oxxio direct opgezegd. Ben nu bij united customers.
Ik raad Oxxio af.
02 March, 10:46 A Gorkum Beoordeling: 9,0
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Alles is vlot verlopen. Wij zijn dik tevreden.
Ik raad Oxxio aan.
02 March, 08:53 J Gerrits Beoordeling: 8,4
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
tevreden over de informatie
Ik raad Oxxio aan.
29 February, 15:48 D Scholten Beoordeling: 8,0
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Alles is prettig verlopen, de overstap is a. s. 29 maart 2020
Ik raad Oxxio aan.
29 February, 13:24 J Janssen Beoordeling: 10,0
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
In de korte tijd zijn we zeer te vreden.
Ik raad Oxxio aan.
29 February, 08:22 G Gruijters Beoordeling: 10,0
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Een van de goedkoopste goede service. Er was wel goedkoper maar mensen hadden daar klachten over .bij oxio betaal ik 12 euro per jaar meer maar ik heb al eerder 2 jaar bij oxio gezeten.
Ik raad Oxxio aan.
28 February, 09:20 E Servaas Beoordeling: 7,4
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Geen gebruik gemaakt van online hulp, klantenaervicw. Overstap ivm gunstige prijs/ kwaliteit
Ik raad Oxxio aan.
23 February, 18:57 B Gijsel Beoordeling: 8,6
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Zeer tevreden!
Ik raad Oxxio aan.
22 February, 08:26 A Hijlkema Beoordeling: 10,0
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Overstap verliep zeer soepel. Dankzij slimme meter ook geen standen hoeven door te geven. Voortijdig account aan kunnen maken en app gedownload.
Ik raad Oxxio aan.
21 February, 15:31 A Lasterie Beoordeling: 6,0
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Ik krijg geen antwoord op mijn vraag, nl. of mijn contract bij van de Bron juist is opgezegd. Enige tijd geleden ontving ik een e-mail dat e.e.a. nog niet in orde was. Ook heeft men eergisteren weer een termijn afgeschreven, terwijl mijn contract 17-02-2020 is beëindigd. Indien oplossing snel volgt, zal ik Oxxio aanraden.
Ik raad Oxxio af.

Veelgestelde vragen Oxxio

Hoe kan ik mij aanmelden voor Mijn Oxxio?

Als je gebruik wilt maken van de online omgeving van Oxxio, moet je eerst je account activeren. Dit doe je door op de website je te registreren. Je hoeft je maar één keer te registreren en kan vervolgens inloggen wanneer je wilt. Je kunt je registreren via de website of via de Mijn Oxxio app. Deze app is te downloaden voor iPhone, iPad en Android telefoons en -tablets.

Hoe stap ik over naar Oxxio?

Via onze vergelijker kun je kijken of een energieproduct van Oxxio voordelig voor je uitpakt en aansluit bij jouw energiebehoefte. Overstappen is eenvoudig, want Oxxio zegt bij je overstap jouw oude energieleverancier op.

Hoe wordt het voorschotbedrag bepaald?

Het voorschotbedrag, ook wel het termijnbedrag genoemd, is het bedrag dat je iedere maand betaalt voor je gas en stroom aan je energieleverancier. Dit bedrag is gebaseerd op een inschatting van je gemiddelde maandelijkse energieverbruik of op het historisch energieverbruik in jouw woning. De kosten die je daadwerkelijk hebt gemaakt worden aan het eind van je contractjaar verrekend met het voorschotbedrag dat je maandelijks hebt betaald.

Kan ik het voorschotbedrag aan laten passen?

Ben je het niet eens met de hoogte van je maandelijkse voorschotbedrag? Neem dan contact op met je energieleverancier. De meeste energieleveranciers bieden de mogelijkheid om het voorschotbedrag via de persoonlijke online omgeving aan te passen. Het voorschotbedrag omhoog aanpassen kan altijd, omlaag kan vaak maar met een paar procent. Dit uit voorzorg dat klanten geen hoge rekening krijgen aan het eind van het jaar.

Hoe zit het met het voorschotbedrag bij Oxxio?

Energieleverancier Oxxio baseert de berekening voor het voorschotbedrag op het historische verbruik. Dat wil zeggen dat Oxxio bekijkt wat jij, of de vorige bewoners het afgelopen jaar aan energie hebben verbruikt en hierop wordt vervolgens het termijnbedrag gebaseerd.
6,6

Contactgegevens

Adres
Marten Meesweg 5
3068AV, Rotterdam
Website
Komt Oxxio bij jou hoog uit de vergelijker? Of ben je gewoon benieuwd naar de energieleverancier? Wij hebben alles voor je uitgezocht en tonen je hier de tarieven, contactgegevens, klantbeoordeling en veelgestelde vragen. Schroom niet contact met ons op te nemen indien je meer vragen hebt.

Vergelijk leveranciers

Zojuist overgestapt