MKB energie vergelijken | De beste aanbiedingen | EasySwitch.nl

MKB energie vergelijken

Slimme ondernemers in het MKB zorgen dat ze niet te veel betalen voor energie. MKB energie is de eenvoudigste kostenpost om op te besparen. Zoek je de goedkoopste aanbieder van MKB energie? Energie vergelijken doe je eenvoudig op EasySwitch.nl, met onze vergelijker van energie voor MKB.

 


MKB of grootzakelijk energiecontract?

Begin je met energie vergelijken MKB? Onze zakelijke energievergelijker ziet aan de hand van jouw energieverbruik per jaar of je behoort tot MKB energie of grootzakelijke energie.

  • MKB energie – 0 tot 100.000 kWh en 0 tot 170.000 m3
  • Grootzakelijk – 100.000 kWh < en 170.000 m3 <

Een voordelig contract voor MKB energie kun je direct in onze vergelijker afsluiten. Heb je een grootzakelijk energieverbruik? Dan kun je vrijblijvend een grootzakelijke vergelijking maken.

Ben je ZZP’er en werk je thuis?

Dan ben je niet verplicht aangewezen op energie MKB. Je kunt dan ook een particulier energiecontract afsluiten als dat voordeliger is. Heeft jouw bedrijfspand een zakelijke vergunning? Bent je ingeschreven bij de Kamer van koophandel? Dan moet je energie vergelijken in onze MKB energievergelijker.

Verschillen MKB en particulier energiecontract

– Bij een particulier energiecontract heb je 14 dagen bedenktijd als je wilt overstappen en een energiecontract afsluit. Leveranciers zijn hiertoe niet verplicht bij MKB energie. De meeste leveranciers geven gelukkig ook zakelijke kleinverbruikers een bedenktijd.
– Een ander verschil tussen particuliere en mkb energie is de hoogte van de opzegvergoeding. Deze is bij particuliere gebruikers lager dan bij zakelijke gebruikers.
– Tot slot kan het bij zakelijke contracten voorkomen dat de opzegtermijn langer is dan 1 maand. Let hierop als je wilt overstappen.

Waarom MKB energie vergelijken op EasySwitch.nl?

Zelf energie MKB vergelijken kost veel tijd en uitzoekwerk. Voordeel van onze vergelijker is bovendien dat niet alleen naar tarieven gekeken wordt, maar ook naar vastrecht en welkomstkortingen. Je vergelijkt bij ons totaalbedragen. Leuke extra: aanbieders van MKB energie willen graag hoog in de vergelijker uitkomen. Zij pakken via ons vaak uit met extra kortingen, die je niet direct bij de leverancier krijgt.

Aandachtspunten energie vergelijken MKB

Wil je energie MKB vergelijken? Let dan extra goed op de voorwaarden. Deze zijn bij energie voor MKB vaak strenger dan energie voor particulieren. Voor particuliere energie gelden er namelijk beschermende voorwaarden waar leveranciers zich aan moeten houden. De goedkoopste aanbieder van energie voor MKB is natuurlijk aantrekkelijk, maar je moet je wel kunnen vinden in de voorwaarden.

Hoe werkt de vergelijking?

EasySwitch.nl heeft een handige energievergelijker MKB ontwikkeld. Geef aan voor wat de MKB energie wilt aanvragen en wij tonen de beste energiedeals voor jouw situatie. Heb jij je energierekening bij de hand? Vul dan je huidige energieverbruik in de energievergelijker MKB in. Het best passende/goedkoopste contract voor MKB energie sluit u direct online af.

Zo kun je in 6 stappen MKB energie vergelijken:

  1. Vul je postcode in en huisnummer van je bedrijfspand
  2. Vul je verbruik in of maak een schatting van je energieverbruik
  3. Vink je type aansluiting & zonnepanelen aan
  4. Kies je huidige energieleverancier
  5. Kies de beste energie deal
  6. Vul je adres & NAW gegeven in

Bij EasySwitch wordt de gehele overstap voor je geregeld. Je oude en nieuwe contract lopen naadloos in elkaar over.
MKB contracten vergelijken

Laatste nieuws

Blog

DSW maakt zorgpremie 2024 bekend!

Zorgverzekeraar DSW heeft aangekondigd dat de zorgpremie voor 2024 aanzienlijk zal stijgen. De nieuwe premie van € 149,- per maand is een toename van €...

Lees meer
Blog

Prinsjesdag 2023: Wat verandert er in 2024 voor jou?

Gisteren was het weer zover: de derde dinsdag van september, oftewel Prinsjesdag. Op deze dag spreekt onze Koning de Troonrede uit. Hij vertelt dan hoe het...

Lees meer

Onrust bij zonnepanelenbezitters om mogelijke terugleveringskosten door energieleveranciers

Bij onze klantenservice merken we dat de vragen van bezorgde zonnepanelenbezitters hierover met de dag toenemen. We verwachten dat meerdere energieleveranciers...

Lees meer