Door onze website te gebruiken, ga je akkoord met onze privacyverklaring
Ben jij op zoek naar meer informatie over Scholt Energy Control? Op deze pagina vind je alle informatie over Scholt Energy Control: tarieven, contactgegevens, beoordelingen, veelgestelde vragen en meer. Vergelijk energie op EasySwitch.nl om het energieproduct te vinden dat het beste bij jouw verbruik past.

Sinds 2005 is Scholt Energy Control energieleverancier voor de zakelijke markt in Nederland, België en in Duitsland. Scholt Energy Control heeft als doel niet de grootste, maar wel de beste energieleverancier te worden.

 

Over Scholt Energy Control

Scholt Energy Control is een familiebedrijf. Dit vertaalt zich in het karakter van de dienstverlening. De energieleverancier belooft een advies op maat van een vertrouwd aanspreekpunt met kennis van zaken.

 

Energie vergelijken »

Hoe duurzaam is Scholt Energy Control?

De energieleverancier beschikt over twee bedrijfstakken die zich inzetten voor een meer duurzame samenleving: Scholt Renewable Energy en Scholt Cold Control. Scholt Renewable Energy richt zich op de realisatie van- en deelname aan opwekkingsprojecten voor duurzame energie. Scholt Cold Control houdt zich bezig met het adviseren van industrieën met koelingsinstallaties over energiebesparende besturingssystemen.

 

Tarieven van Scholt Energy Control

Om een zakelijk contract af te sluiten bij SEC, kun je het beste contact opnemen met de klantenservice van de energieleverancier. EasySwitch.nl vergelijkt momenteel nog geen energiecontracten van Scholt Energy Control. Wél vergelijken wij 37 andere energieleveranciers in onze vergelijker.

 

Wanneer geldt het laag- en normaaltarief

Wanneer je in het bezit bent van een dubbele meter, is het technisch gezien mogelijk gebruik te maken van dubbele tarieven. Dit betekent dat je tussen 7.00 en 21.00 uur het normaaltarief betaalt, en in het weekend, op feestdagen en in de avonduren (afhankelijk van regio of deze om 21.00 of 23.00 beginnen) het daltarief. Of je hier ook bij SEC van gebruik kunt maken als zakelijke klant, kun je het beste navragen bij de klantenservice.

 

Slimme thermostaat van Scholt Energy Control

Scholt Energy Control beschikt nog niet over een slimme thermostaat, althans, hier is niets over bekend. Het is vaak wel mogelijk een losse thermostaat aan te schaffen voor meer controle over je energieverbruik.

 

De slimme meter bij Scholt Energy Control

Met een slimme meter krijg je gemakkelijk inzicht in het energieverbruik in jouw huis. Net als alle huishoudens krijgen ook bedrijven de slimme meter in de komende jaren aangeboden. De slimme meter is een digitale meter die de analoge meter zal gaan vervangen. Hiermee kan een energieleverancier en een netbeheerder je energiegegevens uitlezen en hoef je deze niet meer handmatig door te geven. Kleinzakelijke ondernemingen krijgen de slimme meter automatisch aangeboden, midden- en grootzakelijke ondernemingen krijgen de slimme meter voor alle kleinverbruikaansluitingen in het bedrijf.

 

De terugleververgoeding van zonnepanelen

Wanneer je zonnepanelen op het dak van jouw bedrijf hebt, kun je bij veel energieleveranciers de energie die je teveel hebt geproduceerd terugleveren. Hier krijg je bij de meeste energieleveranciers een terugleververgoeding voor. Of SEC hier een terugleververgoeding voor geeft, is niet duidelijk. Je kunt hier het beste contact over opnemen met de klantenservice van Scholt (zie contactgegevens).

 

Contactgegevens Scholt Energy Control

Heb je vragen over het afsluiten van een energiecontract bij Scholt Energy Control? Neem dan contact op via één van onderstaande manieren:

Contactgegevens Scholt Energy Control
E-mail: info@scholt.nl
Telefoon: 040 – 368 12 23
Website: http://nl.scholt.com/

 

 

Gas- en stroomstoringen bij Scholt Energy Control

Ruik je gas? Dan is het belangrijk meteen contact op te nemen met het nationale storingsnummer 0800-9009. Is dit niet het geval? Probeer dan eerst uit te zoeken of jij de enige bent met een storing in jouw wijk of buurt. Op www.gasenstroomstoringen.nl zie je wie nog meer last hebben van de storing en tot hoe laat de storing nog gaat duren.

 

Betalingen aan Scholt Energy Control

De leverancier factureert een voorschot op de eerste dag van de maand. Dit voorschot is gebaseerd op het standaard jaarverbruik, wat wordt bepaald door de regionale netbeheerder. Bij Scholt Energy Control kun je betalen met automatische incasso of via overschrijving.

 

Wat te doen bij verhuizing?

Wanneer je een energiecontract hebt en gaat verhuizen, blijft het contract bij Scholt Energy Control van kracht. Je bent verplicht de verhuizing zo spoedig mogelijk, uiterlijk 25 dagen voorafgaand aan de verhuizing te melden bij SEC.

 

Opzeggen contract bij Scholt Energy Control

Het energiecontract bij SEC kan worden opgezegd door over te stappen naar een andere energieleverancier. Je nieuwe energieleverancier zegt jouw oude leverancier voor je op. De nieuwe energieleverancier kan uiterlijk 30 dagen voor het verstrijken van de leveringsperiode het contract opzeggen.

 

Neemt Scholt Energy Control mijn opzegboete over?

Bij ons is niet bekend of SEC de opzegboete overneemt, die je krijgt wanneer je eerder jouw oude contract opzegt om over te stappen naar een energiecontract van Scholt Energy Control.

 

Overstappen van energieleverancier

Jarenlang energie afnemen bij dezelfde energieleverancier is niet slim. Je betaalt al na het eerste jaar teveel voor je energie. Het eerste contractjaar stuntten energieleveranciers vaak met actiekortingen, waar je handig gebruik van kunt maken door jaarlijks over te stappen. Een andere reden om regelmatig over te stappen van energieleverancier zijn de jaarlijks veranderende energieprijzen. Door jaarlijks te vergelijken profiteer je van prijsverlagingen. Kom je na de check erachter dat je goed zit qua kosten, dan sla je dat jaar de overstap over en blijf je bij jouw eigen leverancier.

 

Wat doet EasySwitch.nl en wat doet Scholt Energy Control?

EasySwitch.nl vergelijkt energieleveranciers die het best passen bij jouw energieverbruik. Je ziet binnen een paar minuten bij welke energieleveranciers je de laagste prijs betaalt voor energie. Wanneer je een contract afsluit bij een energieleverancier, verloopt de communicatie verder met de door jou gekozen leverancier.

Let op: voor de exacte voorwaarden van de energiecontracten kun je terecht op de website van Scholt Energy Control. Vergelijk de energietarieven met de tarieven van andere energieleveranciers via de energievergelijker.

 

Beoordeling klantervaringen
0
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Beoordeling Easyswitch
0
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Gemiddelde beoordeling:
0 uit 10

Klantervaringen

0

Contactgegevens

Adres
Paralellelweg Oost 35
5555XJ, Valkenswaard
Website
Ben jij op zoek naar meer informatie over Scholt Energy Control? Op deze pagina vind je alle informatie over Scholt Energy Control: tarieven, contactgegevens, beoordelingen, veelgestelde vragen en meer. Vergelijk energie op EasySwitch.nl om het energieproduct te vinden dat het beste bij jouw verbruik past.

Vergelijk leveranciers

Zojuist overgestapt