Om je een optimale ervaring te geven op onze website, maken wij gebruik van cookies. Door gebruik te maken van onze website ga je akkoord met onze privacyverklaring
Sluiten
whatsapp
call-icon

Ons team

Savannah Janssen

Customer Happiness Specialist


Savannah heeft het team al meerdere malen weten te verblijden met haar muzikale talenten. Ook op de Customer Service legt zij de hoorn pas op de haak als iedereen tevreden is.

Alexandra Janssen

Customer Happiness Specialist


Dat Alexandra multi-inzetbaar is heeft ze wel bewezen. Tegenwoordig voorziet zij als enthousiaste medewerker van de Customer Service onze overstappers van hulp.

Carmen Theunissen

Customer Happiness Specialist


Wil je besparen op je energiecontract, auto- of zorgverzekering, maar kom je er even niet uit? Geen zorgen! Carmen weet iedere vraag te beantwoorden, zodat jij ontspannen geld kan besparen. Ze wordt niet voor niets als sociaal en behulpzaam beschreven door collega's én klanten!

Fleur Ribbink

Customer Happiness Specialist


Voor al je vragen over energie, auto en zorg kun je terecht bij onze Fleur. Met het kampioenschap sneltypen op zak is niemand zo snel in het beantwoorden van de mail en chat. Zo krijg je nog sneller het best passende advies waar je portemonnee en jijzelf blij van worden.

Renu Gangapersad

Finance Manager


Renu brengt met haar financiële kennis orde op zaken en houdt onze uitgaven nauw in de gaten.

Willemijn Kuitenbrouwer

PR Manager


Willemijn onderzoekt wie onze klanten zijn en waar we die het beste kunnen vinden. Zo zet ze ons ook offline op de kaart, met als doel om aan tafel te komen bij Antoinette.

Simon Schreuder

Product Manager Energie


Direct na zijn stage nam Simon de zware taak op zich om ons belangrijkste product te vertegenwoordigen. Hij zorgt dat wij altijd de beste energiedeals in huis hebben en dat de energieleveranciers zich een beetje gedragen.

Jeroen Bosscha

IT Manager


Alle overstappers worden door IT Manager Jeroen netjes afgeleverd bij de nieuwe leveranciers. Jeroen is klantgericht en ontwikkelt met zijn team daarom altijd vanuit de wensen van de klant!

Florian van der Velde

Senior Backend Developer


Vanaf de vroege ochtenduurtjes zorgt Florian voor de werking van technische processen waar de meerderheid van het team het bestaan niet van af weet.

Marek de Groot

UX designer


De oren en ogen van Marek staan altijd open. Door zijn scherpe blik is hij van alles op de hoogte en weet hij naadloos waar jij naar op zoek bent. Zo tilt hij de gebruiksvriendelijkheid van onze website naar onkenbare hoogte.

Martin van Driel

Senior Software Developer


Als jij je afvraagt hoe overstappen zo ontzettend makkelijk kan zijn, dan is het antwoord Martin. Hij zorgt ervoor dat onze systemen zo soepel werken dat het voelt alsof besparen vanzelf gaat.

Sander de Wit

Product Owner


Sander is de meest zorgzame collega van ons bedrijf. Hij zorgt ervoor dat jij leuke en informatieve mails ontvangt, hij draagt de zorg voor onze websites en hij zorgt er tussendoor ook nog voor dat zijn collega's nooit uitgedroogd raken.

Jeroen Brouha

Online Marketeer


Online Marketeer Jeroen is een expert op het gebied van zorgverzekeringen en internet. Met zijn strategieën weet hij onze websites in de kijker te spelen bij potentiële overstappers.

Daan Konijn

Online Marketeer


Daan zien wij als onze internetstrijder. Hij speurt het hele internet af naar nieuwe mogelijkheden om onze website nog bekender te maken bij de klant.

Jerry Poel

Product Owner Auto


Met een volle waterkan als benzine racet Jerry de beste autoverzekeringen binnen. Daarnaast staat het part-time autoverzekeringen-model altijd klaar met nieuwe ideeën.

Semmy Meijer

SEO marketeer


Semmy is een van de aanwinsten van het SEO team. Hij kan heel goed voetballen en carnavallen en weet precies hoe je Google uit moet spelen. Hij zorgt ervoor dat jij ons altijd vindt, ook als je niet naar ons op zoek bent.

Milou Hoes

Office Manager


Milou is onze enthousiaste en behulpzame office manager. Ze staat altijd voor ons klaar en zorgt ervoor dat alles op het kantoor goed geregeld is.

Tommie van Haren

SEO stagiair


Tommie is onze nieuwste aanwinst voor het SEO team. Met zijn hulp zal EasySwitch.nl nóg hoger in Google ranken. Naast zijn reguliere werkzaamheden gaat hij ons ook nog helpen met een procesoptimalisatie onderzoek voor onze klantenservice.

Tom Schlagwein

Tarievenspecialist


Tom zorgt ervoor dat al onze tarieven up-to-date zijn. Hij regelt de beste deals voor onze klanten, zodat ze nooit te veel betalen.

Pamela Noppen

Customer Happiness Medewerker


Heb je een vraag? Dan beantwoordt Pamela 'm graag. Samen met de rest van het Happiness team zorgt Pamela ervoor dat alle vragen van (toekomstige) bespaarders beantwoord worden.

Lotte Aalsma

Customer Happiness Medewerker


Naast vragen over besparen, kan je bij Lotte ook terecht met al je modevragen. Haar werk bij Overstappen combineert zij namelijk met de studie Fashion & Branding aan het AMFI!

Matt Foster

Frontend Developer


Matt is de eerste Engelsman die het team komt versterken. Hij maakt de beste koppen thee, zorgt ervoor dat iedereen zijn Engels kan oefenen én dankzij hem ziet onze website er tiptop uit!

Micky Bronkhorst

Product Owner Frontend Energie


Micky houdt zich bezig met ons belangrijkste product: energie. Hij zit barstensvol goede ideeën om Easyswitch nóg beter te maken, zodat straks niemand meer te veel betaalt voor zijn energie.

Natasja Rohof

SEO stagiaire


Natasja is na haar online marketing stage met veel plezier aan de slag gegaan als junior content marketeer bij EasySwitch.nl. Ze schrijft nieuwe pagina's voor op de website en houdt je op de hoogte van het laatste nieuws via sociale media.

Jesse Breeuwsma

Online Marketeer


Jesse is in 2015 bij ons begonnen als stagiair, maar bleef gezellig plakken na zijn studie. Nu zorgt hij er als online marketeer voor dat wij goed te vinden zijn op Google, zodat meer mensen kennis maken met onze vergelijker.

Daan Snoek

SEO stagiair


Daan Snoek struint het internet af naar de beste links, zodat jij ons sneller in Google vindt. Naast zijn stage voert hij ook nog een onderzoek uit om onze online marketing strategie te verbeteren. Hij houdt van reizen, maar zegt ook geen nee tegen een potje voetbal.

Laatste nieuws

Energie

Wat houdt de informatieplicht in?

Bedrijven hebben per 1 juli 2019 een informatieplicht energiebesparing. Dit houdt in dat bedrijven hun energiebesparende maatregelen moeten doorgeven aan de...

Lees meer
Energie

Zzp’ers moeten meer betalen met zakelijk energiecontract

De Autoriteit Consument & Markt wil dat energiebedrijven stoppen met het aanbieden van zakelijke contracten voor woonhuizen van zzp’ers. De ondernemers...

Lees meer
Energie

Nederland produceert onvoldoende duurzame energie

Nederland zal in 2020 onvoldoende duurzame energie produceren, dit blijkt uit de cijfers van Het Planbureau voor de Leefomgeving. In 2020 zal Nederland naar...

Lees meer