whatsapp
call-icon

Ons team

Danielle Riupassa

Customer Happiness Manager


Met haar behulpzaamheid en expertise weet Danielle de klanttevredenheid van EasySwitch.nl naar een hoger niveau te tillen. Er gaat geen week voorbij of Danielle ontvangt bosjes bloemen van blije klanten.

Yang Luyckx

Customer Happiness Specialist


Yang is niet alleen een waardevolle medewerkster van onze Customer Service, zij is ook studente Filosofie. Samen met haar collega's filosofeert zij over manieren waarop klanten het beste kunnen besparen op hun vaste lasten.

Savannah Janssen

Customer Happiness Specialist


Savannah heeft het team al meerdere malen weten te verblijden met haar muzikale talenten. Ook op de Customer Service legt zij de hoorn pas op de haak als iedereen tevreden is.

Aryana Temar

Customer Happiness Specialist


Onze Aryana zorgt voor haar studie én voor een smile bij onze overstappers. Dankzij haar enthousiasme wordt elke switch nóg leuker!

Alexandra Janssen

Customer Happiness Specialist


Dat Alexandra multi-inzetbaar is heeft ze wel bewezen. Tegenwoordig voorziet zij als enthousiaste medewerker van de Customer Service onze overstappers van hulp.

Santoesha Tjietaman

Customer Happiness Specialist


Santoehsa staat elke dag klaar om onze klanten tevreden(er) te maken. Met haar vriendelijkheid en geduld maakt ze zich ook bij haar collega's geliefd.

Jeroen Kwaad

Customer Happiness Specialist


Ondanks zijn drukke studie Commerciële Economie maakt Jeroen zich een paar dagen in de week kwaad om op de klantenservice aanwezig te zijn, waar hij onze overstappers dolgelukkig maakt.

Geertruida van der Zwaag

Customer Happiness Specialist


Wie denkt dat contracten en verzekeringen saai zijn heeft het mis. Onze modieuze Geertruida helpt jou aan de hoogst mogelijke besparing. Dit gaat je niet in de koude kleren zitten.

Renu Gangapersad

Finance Manager


Renu brengt met haar financiële kennis orde op zaken en houdt onze uitgaven nauw in de gaten.

Willemijn Kuitenbrouwer

PR Manager


Willemijn onderzoekt wie onze klanten zijn en waar we die het beste kunnen vinden. Zo zet ze ons ook offline op de kaart, met als doel om aan tafel te komen bij Antoinette.

Joris Evendik

CEO


Over Joris schrijven zorgt voor een dilemma: positief lijkt al snel op slijmen en een neutrale intro doet hem tekort. Joris is namelijk de persoon die bovenaan zou staan áls we een hiërarchische bedrijfsstructuur zouden hebben.

Simon Schreuder

Product Manager Energie


Direct na zijn stage nam Simon de zware taak op zich om ons belangrijkste product te vertegenwoordigen. Hij zorgt dat wij altijd de beste energiedeals in huis hebben en dat de energieleveranciers zich een beetje gedragen.

Heleen Jansen

Product Owner Backend


Met haar uitgebreide kennis over energietarieven en oneindige connecties in de wereld van energieleveranciers zorgt Heleen voor de scherpste tarieven. Deze dame valt niet tegen te spreken. Het is voor ons wel duidelijk waar dat vandaan komt met twee lieve kleine meiden thuis.

Jeroen Bosscha

IT Manager


Alle overstappers worden door IT Manager Jeroen netjes afgeleverd bij de nieuwe leveranciers. Jeroen is klantgericht en ontwikkelt met zijn team daarom altijd vanuit de wensen van de klant!

Florian van der Velde

Senior Backend Developer


Vanaf de vroege ochtenduurtjes zorgt Florian voor de werking van technische processen waar de meerderheid van het team het bestaan niet van af weet.

Yarich Tjokrodikromo

UI/UX-Designer


Enkele van onze webpagina's kenden designs waar je als bezoeker niet blij van werd. Gelukkig hebben wij Yarich, die met zijn UX skills zelfs de meest hopeloze pagina's om weet te toveren in gebruiksvriendelijke pareltjes.

Erik Verweij

Senior Frontend Developer


Ben je op zoek naar de nieuwste uitvindingen op het gebied van IT, dan ben je bij Erik aan het juiste adres. Hij brengt nieuw leven in het development team. Tegenwoordig heeft hij het steeds vaker over ene Lot...

Martin van Driel

Senior Software Developer


Als jij je afvraagt hoe overstappen zo ontzettend makkelijk kan zijn, dan is het antwoord Martin. Hij zorgt ervoor dat onze systemen zo soepel werken dat het voelt alsof besparen vanzelf gaat.

Sander de Wit

Content Marketeer


Sander schrijft de teksten waar jij op zit te wachten: bondig, leuk én informatief. Tussendoor zorgt hij ervoor dat zijn collega’s niet uitdrogen en op vrijdagavond danst hij even soepel als hij schrijft.

Robin Mustert

Senior Online Marketeer


Robin, onze doorgewinterde Seo Marketeer is niet snel onder de indruk van de grillen van Google. Hij weet onze websites dan ook tot grote hoogten in de zoekresultaten te brengen.

Jeroen Brouha

Online Marketeer


Online Marketeer Jeroen is een expert op het gebied van zorgverzekeringen en internet. Met zijn strategieën weet hij onze websites in de kijker te spelen bij potentiële overstappers.

Daan Konijn

Online Marketeer


Daan zien wij als onze internetstrijder. Hij speurt het hele internet af naar nieuwe mogelijkheden om onze website nog bekender te maken bij de klant.

Jerry Poel

Online Marketeer


Na een succesvolle stage is Jerry nu een vaste kracht in ons SEO team. Daar wordt hij met recht Jerry de linkjesjager genoemd.

Daan van den Berg

Online Marketeer


Voor Daan was overstappen nog nooit zo makkelijk. Hij switchte van fulltime student naar fulltime collega. Nu slaat hij nieuwe partners aan de haak en neemt hij de zorg over Triple Play op zich.

Jonersey Josefina

Stagiair Online Marketing


Jonersey maakte zich al tijdens zijn eerste week onsterfelijk met grandioze karaoke. Sindsdien richt hij al zijn energie - en daar heeft hij veel van - op het verbeteren van onze service voor uitvaartverzekeringen.

Jorn Muller

Stagiair Marketing, Communicatie en PR


Voor interessante nieuwtjes, weetjes of dat ene haakje voor een social media post ben je bij Jorn aan het goede adres. Samen met Peter maakt hij onze Facebook pagina’s 4x leuker...

Peter Engelshove

Stagiair UX design


Peter is multi-inzetbaar. Met zijn gevoel voor design steekt hij onze website in een nieuw jasje en maakt hij onze Facebook pagina’s het bezoeken meer dan waard. Ja, dat is Peter!

Denise Veerman

Stagiaire Finance


Als rechterhand van Renu zorgt Denise ervoor dat onze finance afdeling op rolletjes loopt. Daarnaast voorziet ze ons tijdens de lunch van alle ins en outs van het altijd bruisende Volendam.

Laatste nieuws

Energie

Duurzame energie in Nederland, zo staan we ervoor

We bevinden ons midden in de energietransitie en de klimaatdoelstellingen van 2020 komen dichterbij. Steeds meer mensen worden zich hiervan bewust en willen...

Lees meer
Energie

Energierekening voor kwetsbare groep onduidelijk en te hoog

Als je je geldzaken niet op orde hebt, kun je bij een nieuw energiecontract tegen een hoge waarborgsom aanlopen. Geef je een budgetbeheerder de...

Lees meer
Energie

1 huis maar meerdere energieleveranciers, iets voor jou?

Vanaf 2018 kun je ervoor kiezen om stroom van meerdere energieleveranciers af te nemen. Via een tweede elektriciteitsmeter kun je zelf bepalen welke apparaten...

Lees meer