Menu

Internet en bellen

Internet en bellen in 1 pakket is een goed idee als u hiervoor nu losse abonnementen afneemt. Door meerdere diensten bij een provider onder te brengen, bent u goedkoper uit. Heeft u nu alleen internet, maar wilt u ook bereikbaar zijn via de vaste telefoon? Breid dan uw abonnement voor een laag maandelijks bedrag uit tot een pakket met internet en bellen.

Bellen via internet

Internet en bellen tegelijk is pas sinds enkele jaren mogelijk. In de beginjaren van internet was dit alleen via ISDN mogelijk. Tegenwoordig zijn er nieuwe technieken voor internet en bellen. Vast bellen, gaat eenvoudig via de internetverbinding. Wilt u internet en bellen afsluiten? Dan bent u op EasySwitch.nl aan het juiste adres vanwege exclusieve kortingen.

Internet en bellen in een combinatiepakket

Er zijn verschillende providers die internet en bellen in pakketvorm aanbieden. Hiermee zit u voor een vast bedrag per maand op internet en heeft u vaste telefonie. U betaalt een starttarief en tarief per minuut. Er zijn tegenwoordig ook pakketten met onbeperkt vast bellen. Uiteraard kunt u de vaste telefoon ook alleen erbij nemen om bereikbaar te zijn voor familie en vrienden die vast bellen.

Internet en bellen vergelijken

Om de aanbieders van internet en bellen te vergelijken, gebruikt u onze handige vergelijker. Op basis van uw postcode en wensen (onbeperkt bellen, nummerweergave) krijgt u de scherpste aanbiedingen voor internet en bellen in beeld. Per pakket ziet u uitgebreide product-, prijs- en contractinformatie. In alle rust vindt u zo het beste pakket met internet en bellen.

Besparen op internet en bellen

Providers pakken bij EasySwitch.nl extra uit om goed uit de vergelijker te komen. Hierdoor krijgt u unieke kortingen of leuke extra’s als cadeaus, gratis aansluitkosten of verhoogde internetsnelheid als u via EasySwitch.nl internet en bellen afsluit. Maak gebruik van onze handige overstapservice internet en bellen voor een zorgeloze switch.

Vergelijk nu »

Internet en bellen

Internet en bellen informatie op EasySwitch.nl, de onafhankelijke vergelijker en overstapservice van “internet bellen tv“. Naast Internet en bellen informatie, kunt u ook energie vergelijken en meer lezen over andere internet gerelateerde begrippen en internet vergelijken.

[esos-chat]
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en je mist nooit meer de beste energiedeals!

Laatste nieuws

Blijf up-to-date van het laatste energie nieuws

Barometer 2016: Nederland gaat voor groene stunters

De energiemarkt is aan het veranderen. Steeds minder mensen houden vast aan hun traditionele energieleverancier en stappen over naar een groene...

Lees meer

Windenergie. Ook als het niet waait

Netbeheerder Tennet is deze week begonnen met de aanleg van de COBRAcable. De onderzeese stroomkabel verbindt het Deense Endrup met de Eemshaven in Groningen....

Lees meer

De energieleveranciers die groen gas aanbieden

Groen gas, het bestaat, maar wat is het precies en welke energieleveranciers bieden jou groen gas aan? Wij leggen je uit wat er wordt bedoeld met groen gas en...

Lees meer