Door onze website te gebruiken, ga je akkoord met onze privacyverklaring
Wil je meer lezen over de energie van Innova? Je vindt hier informatie over Innova energie: tarieven, contactgegevens en klantbeoordelingen. Vergelijk jaarlijks de energieprijzen via EasySwitch.nl om te zien of je nog steeds het scherpst geprijsde contract hebt.  

Innova Energie is in 2010 begonnen als energieleverancier in Nederland. Daarvoor heeft het bedrijf ervaring opgebouwd als ondersteuner in de backoffice van andere energieleveranciers. Vanuit deze ervaring is het idee ontstaan om zelf energie te leveren.

Over Innova Energie

De doelstelling van Innova Energie is om een bewuste energieleverancier te zijn. Het bedrijf wil dit aan de hand van vijf kernwaarden doen. Deze waarden zijn klantgerichtheid, betaalbaarheid, duurzaamheid en innovatie. De klantgerichtheid laten ze bijvoorbeeld blijken uit de korte wachttijden bij het klantcontact op verschillende kanalen.

Vergelijk Energie

 

Hoe duurzaam is Innova Energie?

Het bedrijf levert alleen 100% gecertificeerde, groene stroom aan MKB’ers en ZZP’ers. Daarnaast levert Innova advies voor het besparen van energie. Het assortiment wordt continu uitgebreid met nieuwe, energiebesparende producten en maatregelen. In combinatie met de slimme meter kan de leverancier jouw energieverbruik op afstand uitlezen en inzicht geven in je energieverbruik. In 2014 werd ruim 77 procent van de stroom uit aardwarmte opgewekt. Ruim 20 procent kwam uit waterkracht. De rest werd aangevuld met wind- en zonne-energie.

 

Tarieven van Innova Energie

Momenteel worden drie contractvormen aangeboden.

  1. Een variabel contract, waarin het tarief met de marktprijs mee beweegt. Twee keer per jaar wordt het tarief opnieuw vastgesteld.
  2. Een contract voor 1 jaar met vast tarief. Je betaalt een jaar lang hetzelfde tarief voor energie.
  3. Als laatste biedt Innova Energie ook een contract met vast tarief voor 3 jaar aan, waarmee je drie jaar lang een vaste prijs voor energie betaalt, ongeacht een eventuele daling van de energieprijs. Alle contracten zijn voor 100% groene stroom.

 

Wanneer geldt het laag- en normaaltarief?

De tijden van het lage en normale tarief zijn afhankelijk van de regio. In Noord-Brabant en Limburg geldt tussen 7.00 en 21.00 uur op werkdagen het normaaltarief. In de rest van Nederland geldt het normaaltarief op werkdagen tussen 7.00 en 23.00 uur. Buiten deze tijden om betaal je het laagtarief. Dat is dus ‘s nachts, in het weekend en op feestdagen. Op de volgende feestdagen betaal je het laagtarief: Nieuwjaarsdag, Tweede Paasdag, Koningsdag, Hemelvaartdag, Tweede Pinksterdag, Eerste en Tweede Kerstdag.

 

De slimme thermostaat bij Innova Energie

Innova Energie biedt geen slimme thermostaat aan bij hun contracten. Het staat je natuurlijk vrij op eigen kosten een slimme thermostaat in jouw huis te (laten) installeren. Je zult dan wel zelf voor de kosten moeten opdraaien.

 

De slimme meter bij Innova Energie

De slimme meter is een digitale energiemeter. Net als bij de oudere, analoge meter wordt het verbruik van elektriciteit en gas gemeten. Het verschil is dat met de slimme meter je netbeheerder jouw energieverbruik op afstand kan uitlezen. Het is dus niet meer nodig om zelf de meterstanden door te geven aan de energieleverancier. Tussen 2015 en 2020 bieden de netbeheerders alle huishoudens in Nederland een slimme meter aan. Dit gaat per wijk. Je krijgt vanzelf bericht wanneer het jouw beurt is.

 

Inzicht in je verbruik

Eens in de twee maanden ontvang je van Innova Energie een verbruiksoverzicht. Je hebt dan meteen inzicht in je energieverbruik. Met jouw instemming kan het bedrijf je verbruik inzien en jou van advies voorzien. Een slimme meter heeft als voordeel dat het kan leiden tot een energiebesparing door bewustzijn over je verbruik. Daarnaast hoef je nooit meer de meterstanden op te nemen.

 

De terugleververgoeding van zonnepanelen

Innova Energie stimuleert de installatie van zonnepanelen. Het streven is om in de nabije toekomst de levering van zonnepanelen direct voor hun eigen klanten te regelen. Als jij zelf energie opwekt met zonnepanelen, lever je de overtollige stroom terug aan het net. Deze stroom wordt door Innova Energie verrekend met jouw eigen verbruik. Dit heet salderen. Je ontvangt voor deze stroom het op dat moment geldende kale leveringstarief, inclusief overheidsheffingen (energiebelasting en ODE) plus btw.

 

Wek jij meer energie op dan je verbruikt?

Over het algemeen wordt er per huishouden meer energie verbruikt dan wordt opgewekt met zonnepanelen. Produceer je op jaarbasis meer energie dan je verbruikt? Dan geldt voor de stroom die boven de verrekening wordt teruggeleverd een andere vergoeding. Je ontvangt dan alleen het kale leveringstarief.

 

Contactgegevens Innova Energie

Telefoon 070 – 30 16 610
Kosten Lokaal tarief
Bereikbaar Werkdagen 9.00 – 17.00 uur
Website http://www.innovaenergie.nl/

 

Gas- en stroomstoringen bij Innova Energie

Wat te doen bij een gas- en/of stroomstoring? Probeer eerst te achterhalen of jij de enige in de buurt bent zonder gas of stroom. Bel bijvoorbeeld bij je buren aan. Op de website gasenstroomstoringen.nl kun je heel snel zien wat er aan de hand is.  Als je niet in de gelegenheid bent deze website te bereiken, kun je ook bellen naar het nationale storingsnummer, 0800-9009. Dit gratis nummer is altijd bereikbaar. Bij een gaslucht wordt geadviseerd meteen te bellen.

 

Betalingen aan Innova Energie

Bij Innova Energie betaal je per automatische incasso of overschrijving. Het is ook mogelijk andere afspraken over betalingswijzen te maken.

 

Wat te doen bij verhuizing?

Geef minimaal twee weken van tevoren aan dat je gaat verhuizen. Je bereikt Innova Energie telefonisch op 070 – 30 16 610.

 

Opzeggen contract bij Innova Energie

Als je jouw energiecontract bij Innova wil opzeggen, kun je dit doorgeven aan de klantenservice van Innova Energie. Het nummer is 070 – 30 16 610. Je betaalt het lokale tarief.

 

Opzegtermijn Innova Energie

Voordat je overstapt is het verstandig om te controleren of jouw huidige contract een opzegtermijn bevat. Wil je jouw energiecontract voortijdig opzeggen? Innova Energie brengt dan een opzegboete in rekening. Afhankelijk van de resterende contractduur wordt de boete bepaald. De opzegtermijn is 30 dagen.

 

Resterende contractduur Boete
1 tot 18 maanden € 50,- per overeenkomst
18 tot 24 maanden € 75,- per overeenkomst
24 tot 30 maanden € 100,- per overeenkomst
Meer dan 30 maanden € 125,- per overeenkomst

Neemt Innova Energie mijn opzegboete over?

Innova Energie neemt opzegboetes niet over. Als je overstapt naar Innova Energie terwijl het contract bij je oude energieleverancier nog niet is afgelopen, is de eventuele opzegvergoeding aan de vorige energieleverancier voor jouw eigen rekening.

 

Overstappen van energieleverancier

Je zoekt een nieuwe energieleverancier en overweegt een overstap naar Innova Energie? Maak gebruik van onze energievergelijker. Je krijgt een overzicht van meerdere energieleveranciers en hun tarieven. Vergelijk verschillende mogelijkheden en vind de energieleverancier met de beste voorwaarden tegen de scherpste prijs.

 

Wat doet EasySwitch.nl en wat doet Innova Energie?

EasySwitch.nl helpt je bij het vergelijken van energieleveranciers. Met de energievergelijker kun je kijken welke energieleverancier de scherpste tarieven aanbiedt. Wanneer het blijkt dat Innova Energie de goedkoopste energieleverancier is, dan kun je via EasySwitch.nl overstappen. Zodra je de overstap compleet maakt, word je aangemeld bij Innova Energie. Zij zorgen ervoor dat jouw oude energiecontract wordt opgezegd. Op deze manier stap je makkelijk en snel over en hoef je zelf niets te doen.

 

Let op: voor de exacte voorwaarden van de energiecontracten kun je terecht op de website van Innova Energie. Vergelijk de energietarieven met de tarieven van andere energieleveranciers via de energievergelijker.

 

Vergelijk Energie

Beoordeling klantervaringen
6,0
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Beoordeling Easyswitch
6,0
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Gemiddelde beoordeling:
6,0 uit 10

Klantervaringen

01 September, 10:02 J. Hoeksma Beoordeling: 2,4
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Meterstanden doorgeven op23-08-2021 bevestigt op 24-08-2021 Op 30-08-2021 meterstanden doorgeven nog 3 dagen de tijd anders? Op maandag 31-08-2021 eerste incasso €38,28 ook op maandag 31-08 2021 nog een keer eerste incasso €132,00. ik snap er geen barst van en ik vraag me af wat ik met dat 3 jaarlijkse contract nog meer kan verwachten?
Ik raad Innova Energie af.
17 August, 13:28 C. den Hoed Beoordeling: 9,4
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Incasseringsmoment vind ik niet zo handig voor de 1e betaling, de 16e, handiger na salarisbetaling bv
Ik raad Innova Energie aan.
24 July, 11:34 F. Hoogveld Beoordeling: 10,0
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Omdat er om gevraagd word.
Ik raad Innova Energie aan.
20 April, 08:11 P. Vidrov Beoordeling: 10,0
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Is goed....
Ik raad Innova Energie aan.
17 April, 12:05 M. Vaarwater Beoordeling: 8,0
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Nog te weinig ervaring mee,aangezien we op 1 mei pas overstappen en dus nog geen goed oordeel kunnen geven. Tot nu toe alles goed verlopen.
Ik raad Innova Energie aan.
08 April, 08:44 J. Nijmeijer Beoordeling: 7,6
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Prima leverancier. Alleen jammer dat er geen app is om verbruik in te zien e.d. Maar ik begreep dat men hier mee bezig is.
Ik raad Innova Energie aan.
03 April, 09:12 H. Bennema Beoordeling: 7,6
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Zeggen bij de betaling niet waarvoor het is en geven de periode ( tijdvak ) niet aan
Ik raad Innova Energie aan.
02 March, 12:02 S. Tjalma Beoordeling: 3,4
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
op 3 maart is de \'overstap\'. de oude leverancier heeft op 2 maart daarvan nog geen bericht en nu heb ik discussie over te betalen termijnen die eigenlijk op de periode na de overstap betrekking hebben. klantenservice is alleen via formulier te bereiken met opmerking dat men binnen 3 dagen reageert. Dat is waardeloos.
Ik raad Innova Energie af.
18 February, 21:25 R. Kok Beoordeling: 6,4
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Omdat het gevraagd wordt
Ik raad Innova Energie aan.
21 January, 10:14 M. Berkel Beoordeling: 4,0
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
zou 166,00 euro gaan betalen,maar word .maar er is 184,00 euro geincasseerd.Heb nog geen contact gehad met Innova dus kan daar niet over oordelen
Ik raad Innova Energie aan.
21 January, 09:08 M. Klaveren Beoordeling: 2,4
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Heel erg slecht. Ten eerste kreeg ik een contract aangeboden waar mijn welkomst bonus op 0 stond terwijl in de aanbieding een welkomstbonus stond dat ik 285 euro zou ontvangen. Toen ik daarop reageerde kreeg ik na 3 dagen antwoord dat men het naar de desbetreffende afdeling had gezonden. Toen ik na ruim 2 dagen nog niets gehoord had heb ik gebruik gemaakt van mijn opzegtermijn. Daarna nooit meer iets vernomen behalve een standaard mail dat ze het jammer vonden.
Ik raad Innova Energie af.
19 January, 18:35 H. Weerd Beoordeling: 10,0
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
het vergelijken van de prijzen tussen de verschillende aanbieder was eenvoudig en het overstappen ging prima.
Ik raad Innova Energie aan.
11 January, 16:02 F. Golsteijn Beoordeling: 4,4
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Kan klantnummer niet vinden in de gegevens. Geen factuur beschikbaar. Kan niet inloggen. Geen extra bevestiging van start op 18-12. Zeer ontevreden.
Ik raad Innova Energie af.
07 January, 11:16 W. Klauw Beoordeling: 7,4
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
bij prijs onduidelijkheid over incl of excl btw voor teruglevertarief. Daardoor verschil tussen prijsopgave easyswitch en innova. Mailcontact vraagt minimaal enkele dagen voor reactie, maar kan ook aan coronamaatregelen liggen. Uiteindelijk komt alles goed. Nog geen bedragen afgeschreven. Geen idee over duurzaamheid.
Ik raad Innova Energie aan.
05 January, 19:08 B. Brakke Beoordeling: 9,4
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Klantvriendelijke benadering. Duidelijkheid.
Ik raad Innova Energie aan.
28 December, 15:54 D. Zande Beoordeling: 7,0
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
omdat ik gewoon tevreden ben
Ik raad Innova Energie aan.
25 December, 07:08 G. Swinkels Beoordeling: 8,6
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Kontrakt is duidelijk en overzichtelijk l
Ik raad Innova Energie aan.
22 December, 13:37 C. Scheepers Beoordeling: 8,0
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
nvt
Ik raad Innova Energie aan.
22 December, 10:59 W. Klootwijk Beoordeling: 5,6
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Mijn beoordeling is nog niet erg hoog, omdat ik van Innova nog niets anders heb gezien als een contract en een afschrijving. Die afschrijvingen zouden volgens mij aan het eind van de maand zijn. terwijl mijn contract de 12e j.l. inging werd het de 18e al afgeschreven. Mogelijk omdat het een gedeeltelijke maand is? Er was geen toelichting bij.
Ik raad Innova Energie af.
15 December, 16:18 C. Susteren Beoordeling: 8,0
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Tevreden!
Ik raad Innova Energie aan.
15 December, 16:18 C. Susteren Beoordeling: 8,0
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Tevreden!
Ik raad Innova Energie aan.
14 December, 08:49 S. Donk Beoordeling: 6,4
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Ik vind het niet fijn dat je niet kunt bellen alleen mailen
Ik raad Innova Energie af.
01 December, 13:11 H.van keulen Beoordeling: 6,6
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Het liep allemaal netjes op gezegd allemaal Goed verlopen
Ik raad Innova Energie aan.
30 November, 16:45 S. HOEKSTRA Beoordeling: 8,0
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Nvt
Ik raad Innova Energie aan.
28 November, 16:19 J. Gasse Beoordeling: 6,6
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
ik ben nog maar recent klant, dus nog weinig ervaring en kan dus anderen nog niet adviseren op grond van eigen ervaring
Ik raad Innova Energie af.
24 November, 10:12 M. Oostende Beoordeling: 2,4
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Ik ben nog niet zover, pas in december kan ik iets meer vertellen!
Ik raad Innova Energie aan.
18 November, 07:24 K. Vermeulen Beoordeling: 9,4
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
nvt
Ik raad Innova Energie aan.
14 November, 07:53 E. Blink Beoordeling: 4,6
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Overstap gemaakt van een grote maatschappij ivm goed aanbod. Geen tot weinig contact zoals gewend via de mail ivm overstap. Geen inzage in verbruik op dit moment, slimme meter en overstap per 4/11. Termijn betaling gevraagd op het eind van de maand, en ja hoor doen we het lekker in het midden van de maand. Kortom prijs was goed de rest NIET. Nog 11 maanden.
Ik raad Innova Energie af.
08 November, 07:10 H. Amerongen Beoordeling: 8,0
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Alles goed geregeld
Ik raad Innova Energie aan.
29 October, 07:20 J. Vliek Beoordeling: 2,4
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Ik stap pas per 16 november over van Green Choice naar Innova, tenminste als alles goed gaat, maar ik houd mijn hart vast. Allereerst kreeg ik bericht dat Innova begint te leveren per 11 november, wat niet klopt. Na enig gedoe is hier 16 november van gemaakt. Dan krijg ik een telefoontje van een callcenter of ik over wil stappen qua energie leverancier. Dan blijkt dit Innova te zijn. Ik geef door hoe kan dit nu, ik ben al overgestapt. Hebben jullie je administratie in orde. Dan krijg ik tot 2x toe bericht van Green Choice, dat zij van niets weten. Innova heeft niet gemeld dat ik ben overgestapt. Je begrijpt dat als ik straks een boete moet betalen, ik dat echt niet van plan ben, maar eerlijk gezegd blijf ik nu liever bij Green Choice, omdat ik Innova niet vertrouw. Op één of andere manier hebben zij de administratie niet op orde. Zeg me maar wat ik moet doen. Ik ben via jullie overgestapt. Graag antwoord.
Ik raad Innova Energie af.
26 October, 09:39 G. Kauw Beoordeling: 10,0
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Prijs
Ik raad Innova Energie aan.
07 October, 08:42 J. Karouw Beoordeling: 3,4
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
nog niet te beoordelen, nog geen ervaring met leverancier. Ben pas 1.5 maand in hun bestand
Ik raad Innova Energie af.
03 October, 10:18 E. Appelman Beoordeling: 4,6
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
1x bevestiging gehad vlak na de aanvraag en niks meer vernomen van Innova
Ik raad Innova Energie af.
28 September, 09:37 J Steen Beoordeling: 8,0
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Geen enkel probleem ervaren bij de overstap.
Ik raad Innova Energie aan.
14 September, 19:24 G. Beuzekom Beoordeling: 4,4
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
ben bij energiedirect weggegaan omdat ze de prijs omhoog gooiden maar nu blijkt dat Innova maar 1 tientje per maand goedkoper is
Ik raad Innova Energie af.
11 September, 16:18 A. Brooks-Jelen Beoordeling: 7,4
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Pas nieuwe klant dus heb nog geen mening of inzicht over betaling,hulp,klantenservice en duurzaamheid
Ik raad Innova Energie aan.
31 August, 08:09 H Brakel Beoordeling: 5,6
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Nog beetje te kort om hierover een juiste mening te geven.hoop zelfde als het afgelopen jaar, dan zijn wij tevreden.
Ik raad Innova Energie aan.
13 August, 13:34 H Schutten Beoordeling: 8,0
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Overstap ging een beetje moeizaam. Niet zo vlot. Uiteindelijk gelukt. Kwam ook dat er mails van Innova bleven hangen bij Ziggo!!! ( storing)
Ik raad Innova Energie aan.
05 August, 10:07 J.D. Brouwer Beoordeling: 2,4
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Het contract is pas gestart. Ik heb mijn standen doorgegeven. Ik weet niet wanneer de incasso is. Mijn vorige provider is met incasso gestopt, dus ok. Dus ik weet niks meer en vul daarom nee in, want ja is ook niet goed. ‘Weet niet’ zou beter zijn.
Ik raad Innova Energie af.
01 August, 04:56 R Fiers Beoordeling: 8,6
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
De gehele overstap was perfect geregeld, alles ziet er overzichtelijk uit en de hulp online is ook perfect.
Ik raad Innova Energie aan.
20 June, 09:14 A. Zwan- Duivesteijn Beoordeling: 4,4
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
een keer via de mail de voorwaarden gekregen verder geen overzicht wat ik ga betalen per maand.gewoon een bedrag afgeschreven zonder vermelding
Ik raad Innova Energie af.
19 June, 09:10 I. Bess Beoordeling: 7,0
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Zeer voordelig goede leverancier
Ik raad Innova Energie aan.
15 June, 20:35 P Kley Beoordeling: 2,4
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Hoor niks van bedrijf, te laat overgestapt had eerdere gemoeten ben nu weer bij vatteval terug.
Ik raad Innova Energie af.
10 June, 07:18 J. Vos Beoordeling: 7,6
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Tot nu toe zeer tevreden, houden mij keurig op de hoogte met alle ontwikkelingen
Ik raad Innova Energie aan.
05 June, 07:50 L. Smits Beoordeling: 7,0
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Na mijn overstap ontving ik helaas niet het contract wat was toegezegd. Na enige tijd getracht contact op te nemen met de klantenservice, echter kan dit enkel online met een klantnummer. Dit staat op het contract wat ik nog niet had ontvangen. Uiteindelijk de mail van mijn bedenktijd beantwoord met het verzoek en toen kreeg ik na enkele dagen een antwoord, inclusief mijn contract. Matige start, hopelijk verloopt de komende tijd beter
Ik raad Innova Energie af.
03 June, 17:25 J.W. Rossenberg Beoordeling: 2,4
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Ik zie niks , ik hoor niks , heb steeds nieuwe namen van medewerkers hoe mooi het allemaal is.....nee ,niet echt
Ik raad Innova Energie af.
30 May, 09:10 H. Reukers Beoordeling: 2,4
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Geen goede overzicht betal i nu en overstap. 3 mails verstuurd, geen aanmelding. Gaat goed....echt de laatste keer
Ik raad Innova Energie af.
27 May, 11:58 A. Ijpelaar Beoordeling: 3,4
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Nee communicatie is erg slecht heb nu nog geen levering bevestiging. Heel vaag
Ik raad Innova Energie af.
27 May, 10:56 A. Groot Beoordeling: 8,0
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Snelle service
Ik raad Innova Energie aan.
25 May, 15:09 J. Bosch. Beoordeling: 3,4
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Deze Mail is mosterd na de maaltijd helaas. Nooit iets van Innova Energie gehoord en dat moet toch bij jullie bekend zijn! Loopt al mis vanaf 1 Mrt.! Ben zeer benieuwd naar jullie reaktie!
Ik raad Innova Energie af.
13 May, 15:11 T Eijk Beoordeling: 3,4
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
ik heb nog niets gehoord van inova
Ik raad Innova Energie af.
29 April, 09:42 M Pulles Beoordeling: 9,6
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Ik ben prima geholpen. Alleen ben ik binnen 14 dagen via easy switch overgestapt naar Energie Direkt, ( Eur. 5,00 per maand goedkoper.)
Ik raad Innova Energie aan.
24 April, 04:23 K Duin Beoordeling: 3,6
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Wij zijn ruim op tijd over gestapt om vanaf 8 april energielevering via Innova te krijgen. Bevestiging van de aanvraag ontvingen wij meteen als ook een contractsbevestiging. Toen lange radiostilte, op 10 apr werd er per mail gevraagd om meterstanden, ideale doorgeefdatum volgens Innova: 9 april... Inmiddels hadden wij wel inloggegevens verwacht. Hoewel de 30e wordt afgeschreven is er op de 17e een bedrag afgeschreven waarvan ik de berekening niet begrijp en nog steeds online niet kan controleren. Helaas zijn wij ontevreden over de gebrekkige communicatie, je weet gewoon niet waar je aan toe bent en wat het bedrijf (inzicht/app/kosten) biedt.
Ik raad Innova Energie af.
21 April, 17:40 A Najim Beoordeling: 10,0
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Goede keuze!
Ik raad Innova Energie aan.
09 April, 12:38 H Norel-van de Beek Beoordeling: 8,0
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Helaas kan ik U nog geen beoordeling geven. In de week van 1 april zou ik nadere gegevens ontvangen. Nog steeds niets gehoord.
Ik raad Innova Energie aan.
08 April, 08:59 R Breemer Beoordeling: 9,6
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Duidelijke website. Overstappen verliep soepel. Snelle reactie op mijn vraag.
Ik raad Innova Energie aan.
03 April, 08:12 C Rest Beoordeling: 10,0
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Nog geen gebruik gemaakt van online hulp, klantenservice en duurzaamheid. Dus daarvan nog geen beoordeling.
Ik raad Innova Energie aan.
28 March, 06:53 S Veen Beoordeling: 2,4
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Ik hoor niks van innova
Ik raad Innova Energie af.
27 March, 13:06 J Brink Beoordeling: 9,4
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Gaat vlekkeloos tot nu toe.
Ik raad Innova Energie aan.
25 March, 10:16 G Heetebrij Beoordeling: 7,6
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Goede leverancier, met scherpe prijsstelling en een mooie cashback actie.
Ik raad Innova Energie aan.
22 March, 21:20 L Gallo Beoordeling: 3,4
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
ik ben nog maar net overgestapt dus kan nog geen oordeel geven
Ik raad Innova Energie aan.
18 March, 13:55 L Hake Beoordeling: 6,4
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
goede aanbieding
Ik raad Innova Energie aan.
18 March, 08:33 A Meulman Beoordeling: 2,4
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Ik heb helemaal niets meer van ze gehoord, volgens mij ben ik ook niet overgestapt.
Ik raad Innova Energie af.
12 March, 13:27 D Schaft Beoordeling: 2,4
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Nooit en ook nooit meer bij jullie ..ben ook bezig om over te stappen. Echt zwaar onder de maat ..dan is er weer dit dan weer dat ..dan krijg ik rekening voor einde maand..terwel heb aangegeven einde maand..dan krijg ik geld terug dan moet weer bijbetalen..nooit meer
Ik raad Innova Energie af.
10 March, 08:04 J Schouten Beoordeling: 3,6
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
We hebbben nooit energie van Enova gehad, we lazen teveel negatieve recensies
Ik raad Innova Energie af.
07 March, 10:30 R Oude Booijink Beoordeling: 3,4
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Wil opzeggen ivm verhuizing, wordt totaal niet op gereageerd!!!
Ik raad Innova Energie af.
01 March, 11:35 J Jong Beoordeling: 4,4
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Verliep anders dan verwacht
Ik raad Innova Energie af.
29 February, 08:12 Bas Beoordeling: 3,0
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Binnen het termijn van 14 dagen opgezegd. Later bleek dat dit proces niet goed was verwerkt. Veel onduidelijkheid en gedoe om dit ongedaan te maken. Mails en communicatie waren verwarrend.
Ik raad Innova Energie af.
26 February, 19:54 H Vries Beoordeling: 3,6
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Eigenlijk beoordeel ik Easyswitch die mijn pas afgesloten 3jaar contract met ENgie heeft verbroken zonder mijn toestemming. Ik ben nu duurder uit ipv goedkoper en een boete van 250 ,- . Ik ben heel verdrietig. Easyswitsch maakt zich er easy vanaf
Ik raad Innova Energie af.
26 February, 17:31 A Nistelrooij Beoordeling: 7,4
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
heb nog niet zo lang bij innova dus kan niet erg goed beoordelen misschien later beter. maar alles verliep zonder problemen
Ik raad Innova Energie aan.
24 February, 12:43 E Vos Beoordeling: 4,0
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Naast dat we de eerste maand 2 keer moesten betalen zonder bericht is de klantenservice ook onbeschoft.
Ik raad Innova Energie af.
23 February, 12:39 E Andringa Beoordeling: 7,4
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Ik had een vraag gesteld over het postcode roos project waar wij aan deelnemen. Het antwoord hierop kwam laat en pas nadat ik de vraag voor de tweede keer had gesteld. Omdat wij aan een dergelijk project deelnemen en Innova dit soort projecten niet ondersteund zijn wij genoodzaakt om volgend jaar weer over te stappen. De overstap is verder erg goed verlopen.
Ik raad Innova Energie aan.
23 February, 09:07 P de Vries Beoordeling: 2,4
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Ik heb helemaal niets van hun gehoord en zit dus nog steeds bij van de bron!
Ik raad Innova Energie af.
22 February, 10:42 G Kuin Beoordeling: 7,0
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Maandbedrag veel te hoog,geen rekening gehouden met werkelijk gebruik.
Ik raad Innova Energie aan.
21 February, 16:14 J Verbaandert Beoordeling: 4,4
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Sorry maar ben net klant geworden dus kan nog niet objectief oordeel geven maar de contacten tot nu toe volstaan
Ik raad Innova Energie aan.
21 February, 10:17 L Hagels Beoordeling: 6,6
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Geen bericht ontvangen dat de oude leverancier is opgezegd.
Ik raad Innova Energie aan.
20 February, 11:14 T Bal Beoordeling: 2,4
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Ik heb nog geen reactie van innova gekregen!
Ik raad Innova Energie af.
20 February, 08:44 S Berg Beoordeling: 4,0
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Nvt ik heb het afgeketst ivm een beter aanbod
Ik raad Innova Energie af.
19 February, 09:11 J Kooij Beoordeling: 6,4
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Reageren niet op mail
Ik raad Innova Energie aan.
18 February, 16:44 A Vessem Beoordeling: 6,6
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Overstappen was makkelijk,verder nog niet te maken gehad met Innova
Ik raad Innova Energie aan.
16 February, 15:05 M de Hoop Beoordeling: 9,4
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Snel en duidelijk contact
Ik raad Innova Energie aan.
16 February, 11:02 B Boesenkool Beoordeling: 2,6
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Spijt van mijn overstap. Ipv per januari bleek het per juni (!?) Overstap te zijn.... Hiernaast is er met de klantenservice geen contact te krijgen. Ze antwoorden niet op e-mails of pas veel later na het versturen van vijf dezelfde vragen. Waardeloos bedrijf. Kan ik het nog ongedaan maken?
Ik raad Innova Energie af.
15 February, 08:01 A Pilot Beoordeling: 5,4
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
geen bevestiging van telefonisch gemaakte afspraken ontvangen terwijl dat wel zou gebeuren. geen antwoord op een mail ontvangen. drie keer contact gehad over hetzelfde probleem voordat het opgelost werd en ook de laatste keer weer geen bevestiging gekregen.
Ik raad Innova Energie af.
13 February, 13:32 J Brewster Beoordeling: 10,0
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Ik heb geen enkel probleem gehad met overstappen
Ik raad Innova Energie aan.
13 February, 08:06 D. van Zanten Beoordeling: 6,0
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
het gaat allemaal heel moeizaam bij Innova Energie
Ik raad Innova Energie af.
12 February, 11:18 A Meijer Beoordeling: 2,4
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Ik wil helemaal niet overstappen, maar bij mijn huidige leverancier Green Choice blijven
Ik raad Innova Energie af.
12 February, 08:11 L Brilhuis Beoordeling: 2,4
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Ik ben te vroeg aangesloten, waardoor ik een boete heb gekregen en mijn welkomskorting is ingehouden. Hierin al 4keer contact gezocht met innova, weinig tot geen hulp ontvangen.
Ik raad Innova Energie af.
05 February, 08:51 P Helvoort Beoordeling: 6,4
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Overstap gaat makkelijk
Ik raad Innova Energie aan.
05 February, 08:42 H Starink Beoordeling: 6,6
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Veel contact heb ik nog niet gehad, de eerste afschrijving moet nog komen
Ik raad Innova Energie aan.
05 February, 08:39 E Grobbe Beoordeling: 8,6
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Rekening januari wel betaalt,alleen geen nota gekregen voor die tijd. Maar wel tevreden
Ik raad Innova Energie aan.
04 February, 10:57 G Hensen Beoordeling: 5,0
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
omdat er eerst iets is toe gezegd . en later kreeg te horen dat we er niet voor in aanmerking kunne komen.
Ik raad Innova Energie af.
03 February, 10:26 C Janse Beoordeling: 4,0
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Na aanmelding, totaal niets meer gehoord . Overstap zou 1 februari 2020 zijn??????
Ik raad Innova Energie af.
02 February, 09:36 T Berg Beoordeling: 4,6
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Bij de keuze van energie leverancier heb ik voor Innova gekozen omdat zij, na het op een na laagste maandtarief voor mijn opgegeven gebruik (iets meer dan 104 euro) de hoogste welkomstpremie gaven. Mijn maandbedrag echter blijkt geen 104 euro te zijn, maar 139! Nogal een verschil. Zelfs nadat ik de welkomstpremie door 12 deel, kom ik nog ruim boven de 104 euro per maand. Onnodig te zeggen dat ik aanzet einde van mijn contract direct weer overstap.
Ik raad Innova Energie af.
01 February, 13:56 N Schut Beoordeling: 4,6
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Het overstapproces duurde mij veel te lang ! Ik had gevraagd dit zo spoedig mogelijk te doen aan Innova. Het telefoongesprek met Easy Switch heb ik als onaardig ervaren.
Ik raad Innova Energie aan.
31 January, 11:43 P Boon Beoordeling: 3,4
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Vanaf morgen levering van energie. Al 2x mail gestuurd met vraag, maar tot op heden geen antwoord op mijn vraag gekregen. Kan dus nog geen beoordeling geven eigenlijk.
Ik raad Innova Energie af.
28 January, 08:02 J Badloe Beoordeling: 7,0
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
betalingen hebben nog niet plaats gevonden evenals online hulp. Ik heb alleen een bevestiging gekregen van het contract meer nog niet.
Ik raad Innova Energie aan.
27 January, 18:58 R Hoogers Beoordeling: 2,4
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
omdat ik niet tevreden ben hoe het overstapproces is verlopen
Ik raad Innova Energie af.
27 January, 09:58 E Gamelkoorn Beoordeling: 2,4
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Ben me kapot geschrokken. Moet nu een maandbedrag van €280 betalen. Voel me erg belazerd. Dacht dat ik €235 ging betalen. Ben overgestapt omdat ik dacht goedkoper uit te zijn. Ben nu veel duurder uit. Had ik beter bij United Energy kunnen blijven.
Ik raad Innova Energie af.
26 January, 08:05 B Koopmans Beoordeling: 10,0
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
om dat het goed is
Ik raad Innova Energie aan.
25 January, 13:17 J Westdijk Beoordeling: 10,0
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
naar tevreden behandeld
Ik raad Innova Energie aan.
24 January, 08:11 C Dijkman Beoordeling: 7,6
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Geen
Ik raad Innova Energie aan.
23 January, 21:09 M Pulles Beoordeling: 7,0
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Alle onderdelen met 3* zijn nog niet aan de orde geweest. Dus niet goed, niet slecht.
Ik raad Innova Energie aan.
22 January, 16:07 R Inia Beoordeling: 3,4
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Nog niets gehoord over de overstap
Ik raad Innova Energie af.
22 January, 09:12 M Empel Beoordeling: 7,6
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
de prijs op het daadwerkelijke contract was 8 euro per maand hoger dan op de website van easyswitch
Ik raad Innova Energie aan.
20 January, 13:45 A Gerritsma Beoordeling: 5,0
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
rommelig overstap proces, 2 verschillende rekeningen voor voorschotbedrag dat dan anders is dan het bedrag op de rekening. - niet mogelijk om online voorschot aan te passen. Uiteindelijk werkt het allemaal
Ik raad Innova Energie af.
19 January, 17:18 J Schuurmans Beoordeling: 4,6
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Ik ben overgestapt,vind het niet zo geweldig bedrijf, duurde best even voor de overstap,belde hun zelf klantenservice kon me niet helpen onvriendelijk kortaf ja staat op u man zijn naam ja ben er al 27jaar mee getrouwd ik heb de overstap ook gedaan ,antwoord mag u ngeen info geven, vroeg alleen of ik mijn bankgegevens had doorgegeven voor de termijnen nou was haast teveel gevraagd niet netjes en geen goedendag niks.bij Nuon Vattenfall zijn ze veel vriendelijker en uitgebreider ,als ik terug kon deed ik dat.spijt.
Ik raad Innova Energie af.
19 January, 10:02 R Manders Beoordeling: 10,0
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Ik heb weinig met de klantenservice tree maken gehad omdat alles gewoon goed ging. Ik ben erg tevreden.
Ik raad Innova Energie aan.
18 January, 13:02 M Nooijen Beoordeling: 5,4
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Ik ben klantnummer 216 1130 bij InnovaEnergie bv .In de eerste plaats berekenden ze een maandelijks termijnbedrag van € 138,-(excl.aftrek cashback van € 268,=incl.BTW), terwijl jullie in de berekening nog uitgingen van ca € 106,50 (excl.aftrek deze cashback ). Verder hanteerden zij heel andere kwantiteiten, dan ik zelf had berekend en voorgesteld. Ook op mijn (uitvoerige) e-mails om een en ander nog eens te verduidelijken dd 2 jan 2020 en 8 januari 2020 kreeg ik wel een ontvangstbevestiging met de toezegging zo mogelijk binnen 3 werkdagen antwoord te krijgen, doch tot vandaag (18 jan.2020) nog steeds geen antwoord, tenzij ik dat moet begrijpen uit hun schrijven van 15 januari 2020, waarin zij mij zonder nadere toelichting een maandelijks termijnbedrag van € 124.20 mededeelden, en dat inmiddels ook door hen is gëincasseerd .Telefonisch kreeg ik ben hen en na heel lang wachten ook geen contact,en waarbij zij mij vertelden maar een e-mail te sturen, die dan \"snel\" zou worden beantwoord...… Ik heb in mijn mail van 2 jan 2020 werkelijk alle relevante gegevens gespuid, die hen ook maar van pas zouden kunnen komen, doch op de plaatsing van zonneboilers dd 31-12-2019, die ook in alle duidelijkheid daarbij aan hen heb gepresenteerd, hebben zij geen enkele aandacht besteed..... Droevig of onkundig...…. Ik heb bijna overal begrip voor en zal niet gauw mopperen, doch zo iets heb ik nog niet eerder meegemaakt
Ik raad Innova Energie af.
18 January, 09:07 J Dees Beoordeling: 6,0
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Servicelijn is goed de overstap zelf verloopt ietwat stroef er werd mij geen eigen account aangeboden met tijdelijk wachtwoord toen ik het zelf heb aangevraagd werd ik naar een engelstalige site geleid na eeen overigens goede telefonische helpdesk werd dit goed opgelost ze zijn telefonisch goed bereikbaar en helpen daar goed.
Ik raad Innova Energie aan.
16 January, 08:28 W Geurts Beoordeling: 2,4
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
ze zijn afgeweken van het door mij opgegeven verbruik. de beoordeling geef ik laag omdat ik die niet wil geven. Het gaat me er alleen om dat ze zelf verbruikscijfers vaststellen.
Ik raad Innova Energie af.

Veelgestelde vragen over Innova Energie

 

Ik ben overgestapt naar Innova Energie, maar heb nog geen rekening van het termijnbedrag ontvangen. Wat moet ik doen?

Je krijgt altijd een bevestiging van je aanmelding. Mogelijk staat hier geen termijnbedrag op vermeld. Maak je geen zorgen. Binnen twee maanden na de ingangsdatum hoor je de eerste rekening van het termijnbedrag te ontvangen. Heb je na twee maanden niets ontvangen? Neem dan contact op met de klantenservice (070 - 30 16 610).  

Hoe wordt het termijnbedrag bepaald?

Het termijnbedrag is het bedrag dat je iedere maand betaalt voor je gas- en stroomgebruik. Dit bedrag kan gebaseerd zijn op een inschatting van je gemiddelde maandelijkse energieverbruik of op het historisch energieverbruik in jouw woning. De kosten die je daadwerkelijk hebt gemaakt worden aan het eind van het contractjaar verrekend. Het kan zijn dat je termijnbedrag hoger lag dan de werkelijke verbruikskosten, en je veel geld terug krijgt van je energieleverancier, maar ook kan het voorkomen dat jouw termijnbedrag laag lag en je aan het eind van het jaar moet bijbetalen.    

Kan ik het termijnbedrag aan laten passen?

Ben je het oneens met de hoogte van je maandelijkse termijnbedrag? De meeste energieleveranciers bieden de mogelijkheid om het termijnbedrag via de persoonlijke online omgeving aan te passen. Het termijnbedrag omhoog aanpassen kan altijd, omlaag kan vaak maar met een paar procent. Dit uit voorzorg dat klanten geen hoge rekening krijgen aan het eind van het jaar.    

De meterstanden op mijn jaarafrekening kloppen niet. Hoe kan dit?

Het kan voorkomen dat de meterstanden op de jaarrekening niet kloppen. Als je de meterstanden niet of te laat doorgeeft, maakt Innova Energie een schatting van je verbruik. Deze kan afwijken van het daadwerkelijke gebruik. Neem ook in dit geval contact op met de klantenservice (070 - 30 16 610).    

Ik heb moeite met het betalen van mijn maandelijkse termijnbedragen. Is er de mogelijkheid tot een betalingsregeling?

Je moet hiervoor met de dienst debiteurenbeheer van Innova Energie contact opnemen. Als je de klantenservice belt (070 - 30 16 6100), verbinden zij je door met de dienst debiteurenbeheer.
6,0

Contactgegevens

Adres
Oude Middenweg 85
2491AC, Den Haag
Telefoonnummer
070-3016610
Website
Wil je meer lezen over de energie van Innova? Je vindt hier informatie over Innova energie: tarieven, contactgegevens en klantbeoordelingen. Vergelijk jaarlijks de energieprijzen via EasySwitch.nl om te zien of je nog steeds het scherpst geprijsde contract hebt.  

Vergelijk leveranciers

Zojuist overgestapt