10 december: Zorgverzekering Vraag- en Antwoordsessie met Paul - Easyswitch

10 december: Zorgverzekering Vraag- en Antwoordsessie met Paul

Paul Q&A

Het zorgseizoen is in volle gang en zoals ieder jaar zijn er weer een aantal dingen veranderd aan de zorgverzekeringen. Zo is het eigen risico dit jaar gelijk gebleven, maar zijn de premies van de basisverzekeringen zijn gestegen.

Stuur je vragen in voor de Vraag- en Antwoordsessie

Om jou zo goed mogelijk te helpen bij het kiezen van de best passende zorgverzekering, organiseren we op 10 december een Vraag- en Antwoordsessie met onze zorgexpert Paul. Hij beantwoordt alle vragen die jij hebt over je zorgverzekering.

Het is niet meer mogelijk om vragen in te sturen, maar vanaf 10 december kun je de sessie op de website bekijken. Als je je hebt ingeschreven voor de reminder sturen wij je een mail zodra de sessie live staat.

Vergelijk je zorgverzekering

Je kunt tot en met 31 december zorgverzekeringen vergelijken en overstappen. Vergelijk via de onderstaande knop welke zorgverzekering het voordeligst is voor jou.

Tot 10 december!

Willemijn

Bedankt voor het lezen! Ik heb dit artikel met liefde geschreven om jou te informeren. Is dat gelukt of heb je nog een vraag? Of een opmerking? Of wil je graag iets lezen over een ander onderwerp dat nog niet op onze blog staat?

Ik wil dit delen met mijn vrienden en volgers: