Door onze website te gebruiken, ga je akkoord met onze privacyverklaring

Zorgverzekering Vergelijken


Zorgverzekering 2021 vergelijken

Heb je een nieuwe zorgverzekering nodig of wil je weten of je in 2021 jaar nog dezelfde keuzevrijheid hebt? Op EasySwitch.nl zie je binnen een paar minuten wat wel- en niet wordt vergoed en bij welke zorgverzekeraar je de voordeligste premie betaalt.

Hoe werkt de zorgvergelijker?

Als je een zorgverzekering vergelijkt en geen voorkeuren opgeeft, dan komt de zorgverzekering met de laagste premie bovenaan te staan. De vergelijking is ingesteld met het wettelijke verplichte eigen risico. Om een goede vergelijking te kunnen maken, kun je voorkeuren aangeven met behulp van de filters aan de linkerkant. De premies worden dan automatisch berekend op basis van jouw voorkeuren.

De resultaten worden standaard gesorteerd op de premiehoogte (van laag naar hoog). Let op: als je vóór 1 januari van het nieuwe jaar overstapt, zal je huidige zorgverzekering automatisch worden opgezegd. De nieuwe zorgverzekering gaat dan lopen per 1 januari. Je hebt met een online overstap altijd recht op 14 dagen bedenktijd.
zorgverzekering vergelijken

Worden alle verzekeraars vergeleken?

Ja, wij vergelijken alle Nederlandse zorgverzekeraars. Wij vinden het belangrijk dat jij alle informatie ontvangt die je nodig hebt om een goede vergelijking te maken. Daarom vergelijken wij alle zorgverzekeraars in Nederland. Je kunt alleen niet iedere zorgverzekering via ons afsluiten, omdat we van sommige verzekeraars geen vergoeding ontvangen. Toch tonen we deze zorgverzekeraars wel in ons overzicht, omdat we graag zo transparant en volledig mogelijk willen zijn. Zo weet jij direct waar je aan toe bent. Wil je alle zorgverzekeraars zien, klik dan rechtsboven in de filter op “Alle verzekeraars”.

Wat doet EasySwitch.nl voor je?

Je kunt via ons verschillende zorgverzekeringen vergelijken en direct afsluiten. Op de achtergrond werkt ons team van specialisten continu aan de verbetering van onze website en software. Wij proberen om de zorgverzekeringsmarkt voor jou zo makkelijk en transparant mogelijk te vergelijken. Heb je een vraag tijdens het vergelijken? Geen probleem! Onze zorgexperts staan voor je klaar en helpen je graag met het beantwoorden van je vragen.

Ons verdienmodel

Helaas, voor niets gaat de zon op. Ook wij moeten onze stroom betalen en hebben personeel in dienst. Tóch willen we onze vergelijker gratis aanbieden aan jou als bezoeker. Wij hebben daarom verschillende afspraken gemaakt met zorgverzekeraars. Zo ontvangen we een eenmalige vergoeding van de verzekeraar als jij via onze zorgvergelijker overstapt. De vergoeding verschilt per zorgverzekeraar en heeft geen invloed op de getoonde resultaten.

Laatste nieuws

Energie

Dit moet je weten over duurzame energie

In deze blog leg ik je graag uit wat duurzame energie precies inhoudt en hoe jij zeker weet dat jouw energie duurzaam is.   Wat houdt duurzame...

Lees meer
Energie

Variabele tarieven stijgen per 1 juli met 25 procent

Vorig jaar waren de energieprijzen nog historisch laag vanwege de milde winter, lage olieprijzen en de gevolgen van de coronacrisis. Inmiddels komt het einde...

Lees meer
Energie

Coronaversoepelingen zorgen in de zomer voor dalende energietarieven

De vraag rondom overstappen is vaak: wat is het beste overstapmoment? Het afgelopen jaar was een turbulente tijd op de energiemarkt. Vorig jaar in april waren...

Lees meer