Om je een optimale ervaring te geven op onze website, maken wij gebruik van cookies. Door gebruik te maken van onze website ga je akkoord met onze privacyverklaring
Sluiten
whatsapp
call-icon
7,5 uit 10
Ben je op zoek naar meer informatie over Energiedirect.nl? Alle informatie over Energiedirect.nl vind je hier terug: tarieven, contactgegevens, beoordelingen, veelgestelde vragen en meer.  Energieleveranciers vergelijken doe je op EasySwitch.nl om te zien welk energieproduct het beste bij jouw verbruik past.

Energiedirect.nl

Energiedirect.nl is de prijsvechter van Essent. Energiedirect.nl levert al sinds 2002 stroom en gas aan 700.000 klanten en behoort tot de energieleveranciers met de scherpste tarieven. Met EasySwitch.nl vergelijk je binnen één minuut of Energiedirect.nl de voordeligste tarieven heeft voor jouw huishouden. Vul je gegevens in en bekijk wat jij kunt besparen op je vaste lasten.

Tarieven Energiedirect.nl

Je vindt de meest actuele energietarieven van Energiedirect.nl in onze vergelijker. Deze veranderen namelijk twee keer per jaar en zijn afhankelijk van de regio waarin je woont. Alleen met een energiecontract met variabele tarieven merk je iets van de halfjaarlijkse prijsverandering. Kies jij, of heb jij gekozen voor een energiecontract met vaste tarieven, dan merk je niets van tariefwijzigingen.

 

Welkomstkortingen en actietarieven

Maar wat is nou het slimste om te doen? Wij raden mensen aan om ieder jaar opnieuw een energiecontract af te sluiten met een looptijd van één jaar. Het verstandigste is om te kijken naar een contract met vaste actietarieven en eventueel een welkomstkorting. Zo loopt het voordeel dat je jaarlijks hebt goed op. Is jouw éénjarige contract afgelopen maar stap je niet over? Dan val je terug in de normale tarieven, die meestal een stuk hoger liggen. Belangrijk is dus om een reminder in je agenda te zetten om ieder jaar opnieuw een overstap te maken. Je ontvangt de welkomstkorting wanneer jouw contract is afgelopen.

Energie vergelijken energiedirect.nl

 

Ben jij benieuwd welk actietarief Energiedirect.nl je op dit moment kan bieden? Maak dan meteen een vergelijking. Vul je gegevens in en bekijk het overzicht.

 

 

Over Energiedirect.nl energie

Energiedirect.nl streeft ernaar klanten inzicht te geven in hun energieverbruik. Als klant van Energiedirect.nl regel je al je zaken online, waardoor Energiedirect.nl de kosten laag kan houden, en jij profiteert van scherpe energietarieven. Bij Energiedirect.nl kun je altijd de stroomsamenstelling veranderen: van grijze energie naar groene stroom, of andersom.

 

Hoe duurzaam is Energiedirect.nl energie

Energiedirect.nl biedt zowel groene- als grijze stroomcontracten. De groene stroom van Energiedirect.nl bestaat uit windenergie en waterkracht. Deze groene energie is opgewekt door producenten buiten Nederland en komt niet op het Nederlandse energienetwerk terecht. Omdat Energiedirect.nl ook grijze energie levert aan klanten, wordt de energieleverancier niet als een van de meest duurzame energieleveranciers gezien.

 

Keuze voor groen

Bij alle vier de contracten kun je kiezen of je groene of grijze stroom wilt. Je betaalt iets meer voor groene stroom dan voor grijze stroom. Tussentijds kun je altijd wisselen tussen groene en grijze stroom.

 

Wanneer geldt het laag- en normaaltarief?

De lage en normale tarieven verschillen per provincie. In Brabant en Limburg geldt het lage tarief van 21:00 tot 07:00, in de overige provincies geldt het lage tarief tussen 23:00 en 07:00. Het normale tarief is gedurende de dag geldig. Je kunt alleen gebruikmaken van het lage en normale tarief als je een dubbele meter hebt met aparte telwerken. Wanneer je dit niet hebt maar wel wilt, kun je contact opnemen met de netbeheerder om deze te laten installeren.

 

Slimme thermostaat van Energiedirect.nl

Energiedirect.nl levert geen slimme thermostaat, wel kun je gemakkelijk online je gebruik bijhouden en omhoog of naar beneden aanpassen zodat de jaarnota geen verrassing wordt.

 

De slimme meter bij Energiedirect.nl

In de komende jaren zal ieder huishouden in Nederland een slimme meter worden aangeboden. Deze meter houdt digitaal je meterstanden bij en kan deze doorsturen, zodat je op afstand de meterstanden kunt bijhouden. Je wordt op de hoogte gebracht wanneer jouw woning aan de beurt is voor het plaatsen van een slimme meter. Je kunt de slimme meter ook al eerder laten plaatsen door de netbeheerder, hier worden dan wel kosten voor in rekening worden gebracht.

 

De terugleververgoeding van zonnepanelen

Je kunt ervoor kiezen om zelf groene energie op te wekken door middel van zonnepanelen. De energie die door deze zonnepanelen wordt opgewekt neem je niet af van Energiedirect.nl waardoor je bespaart op je energierekening. Het kan voorkomen dat je meer energie opwekt dan je gebruikt. In dit geval betaalt Energiedirect.nl een terugleververgoeding. Je krijgt geld voor de energie die je hebt teruggeleverd aan het energienetwerk.

 

Je wekt meer energie op dan je verbruikt?

Heb je meer energie opgewekt dan je zelf kunt gebruiken? Energiedirect.nl geeft je een terugleververgoeding gelijk aan het tarief van de stroom die je afneemt, exclusief energiebelasting, opslag duurzame energie en btw.

 

Contactgegevens Energiedirect.nl

Als klant van Energiedirect.nl kun je voor je vragen op een aantal manieren contact opnemen met de klantenservice:

ContactgegevensEnergiedirect.nl
Telefoon:0900 – 3347328 (€ 0,70 cent per minuut)
Bereikbaarheid:Ma t/m Vr van 9:00 tot 17:00 uur.
Website:www.energiedirect.nl

 

Gas- en stroomstoringen bij Energiedirect.nl energie

Heb je last van een gas- of stroomstoring? Controleer of de storing bekend is door te kijken op gasenstroomstoringen.nl. Als je hier geen toegang toe hebt of je wilt je netbeheerder op de hoogte brengen van de storing, dan kun je naar het Nationaal Storingsnummer Gas en Stroom bellen. Het nummer is 0800-9009.

 

Betalingen aan Energiedirect.nl

Je betaalt iedere maand een voorschot per automatische incasso of handmatig. De automatische incasso wordt iedere maand rond de 25e afgeschreven. Als je ervoor kiest om handmatig te betalen kost dit je per maand € 2,- extra aan administratiekosten. Een automatische incasso scheelt je € 24,- op jaarbasis.

 

Hoe wordt het maandbedrag bepaald?

Als nieuwe klant van Energiedirect.nl wordt naar de samenstelling van je huishouden gekeken en naar de kenmerken van je huis. Op basis van deze gegevens wordt  je energieverbruik ingeschat. Op basis van deze inschatting betaal je iedere maand een termijnbedrag.  Dit termijnbedrag vormt het voorschot voor de jaarrekening.  Online kun je controleren of het ingeschatte verbruik overeenkomt met je daadwerkelijke verbruik door je huidige meterstanden in te voeren. Je kunt ook online de hoogte van het voorschot wijzigen wanneer dit te hoog of te laag blijkt te zijn. Op deze manier voorkom je een verrassing op de jaarafrekening.

 

Wat te doen bij verhuizing

Als je gaat verhuizen kun je het contract van Energiedirect.nl meenemen naar je nieuwe adres. Om ervoor te zorgen dat alles goed geregeld is, is het belangrijk dat je minimaal 14 dagen voordat je gaat verhuizen aan Energiedirect.nl hebt doorgegeven dat je gaat verhuizen. Op het moment dat je gaat verhuizen moet je de laatste meterstanden van je oude woning en de eerste meterstanden van je nieuwe woning opschrijven. Je zult nooit zonder stroom of gas zitten tijdens de verhuizing. De verhuizing kun je online doorgeven aan Energiedirect.nl onder het tabblad ‘verhuizen’.

 

Opzeggen contract bij Energiedirect.nl

Als je jouw contract bij Energiedirect.nl wilt opzeggen kun je bellen naar de klantenservice. In het keuzemenu kies je eerst voor optie 1 en daarna voor optie 2, je wordt meteen in contact gebracht met een medewerker die je hierbij van dienst kan zijn. Als je wilt overstappen naar een andere energieleverancier, dan kun je ook een nieuw contract afsluiten, je nieuwe energieleverancier neemt in dit geval contact op met Energiedirect.nl om je oude contract op te zeggen.

Let op: Bij de vaste contracten van 1, 2 of 3 jaar moet je rekening houden met een opzegtermijn. Als je het contract vroegtijdig beëindigd, kan Energiedirect.nl een opzegboete rekenen.

 

Neemt Energiedirect.nl je opzegboete over?

Nee, Energiedirect.nl neemt je opzegboete niet over. Als je oude contract vroegtijdig is ontbonden dan zal je zelf de opzegboete moeten betalen.

 

Overstappen van energieleverancier

Wil jij weten welke energieleverancier de goedkoopste energietarieven hanteert of de hoogste welkomstpremie biedt? Op EasySwitch.nl kun je in de  je gegevens invullen, je krijgt dan een overzicht van de energieleveranciers met de beste aanbieding die past bij jouw huishouden. Sluit het energiecontract af en je nieuwe energieleverancier zegt het oude contract op.

 

Vergelijk Energie

 

Wat doet EasySwitch.nl en wat doet Energiedirect.nl?

Om ervoor te zorgen dat je de voordeligste tarieven voor jouw energie betaalt, kun je van alle energieleveranciers energie vergelijken op EasySwitch.nl, afgestemd op jouw voorkeuren. Als Energiedirect.nl de goedkoopste energieleverancier voor jouw huishouden blijkt te zijn, sluit je dit contract af. Energiedirect.nl zal het contract in orde maken en het contract met je oude energieleverancier opzeggen. Je hebt hier geen omkijken naar.

 

Let op: voor de exacte voorwaarden van de energiecontracten kun je terecht op de website van Energiedirect.nl. Vergelijk de energietarieven met die van andere leveranciers via de energievergelijker.

Energiedirect.nl tarieven vergelijken

Energietarieven energieleveranciers 2018
Greenchoice tarieven | Energie Direct tarieven | Westland Energie tarieven | Dong Energie tarieven | Oxxio tarieven | Nederlandse Energie Maatschappij tarieven | Anode Energie | Cogas Energie | RENDO energie | RWE tarieven | Nuon tarieven | Main Energie tarieven | Delta Energie | Eneco tarieven | Essent tarieven | Eon tarieven | Innova Energie tarieven


Alle producten van Energiedirect.nl

Combinatie producten

Beoordeling klantervaringen
8,2
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Beoordeling Easyswitch
6,7
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Gemiddelde beoordeling:
7,5 uit 10

Klantervaringen

10 November, 18:47 D Staal Beoordeling: 10,0
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
heel soepel gegaan
Ik raad Energiedirect.nl aan.
08 November, 11:02 J Koelewijn Beoordeling: 8,0
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Correcte informatie en overstap service
Ik raad Energiedirect.nl aan.
06 November, 19:26 R Bouman Beoordeling: 8,0
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
.
Ik raad Energiedirect.nl aan.
03 November, 10:06 W Vetketel Beoordeling: 10,0
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Juist verlopen de overgang Oxxio naar Energiedirect . Geen gezeur.
Ik raad Energiedirect.nl aan.
10 October, 13:40 A Arendse Beoordeling: 4,0
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
de overstap is niet doorgegaan
Ik raad Energiedirect.nl af.
09 October, 19:02 J Medema Beoordeling: 8,0
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Omdat het mijn ervaring is.
Ik raad Energiedirect.nl aan.
01 October, 17:34 A Sande Beoordeling: 9,6
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
De aanbiedingen en de overstap zijn probleemloos verlopen.
Ik raad Energiedirect.nl aan.
24 September, 14:33 W Gunnink Beoordeling: 4,6
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Ik kan nog niet een beoordeling geven, omdat ik nog maar kort geleden ben overgestapt. Voor wat betreft het overstapproces betreft, ben ik wel tevreden.
Ik raad Energiedirect.nl aan.
30 June, 07:46 W de Bruin Beoordeling: 10,0
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
De overgang ging buitengewoon perfect. Kreeg op tijd alle info die ik nodig had.
Ik raad Energiedirect.nl aan.
21 May, 18:37 W Herijgers Beoordeling: 9,0
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
omdat ze correct zijn
Ik raad Energiedirect.nl aan.
10 November, 18:47 D Staal Beoordeling: 10,0
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
heel soepel gegaan
Ik raad Energiedirect.nl aan.
08 November, 11:02 J Koelewijn Beoordeling: 8,0
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Correcte informatie en overstap service
Ik raad Energiedirect.nl aan.
06 November, 19:26 R Bouman Beoordeling: 8,0
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
.
Ik raad Energiedirect.nl aan.
03 November, 10:06 W Vetketel Beoordeling: 10,0
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Juist verlopen de overgang Oxxio naar Energiedirect . Geen gezeur.
Ik raad Energiedirect.nl aan.
10 October, 13:40 A Arendse Beoordeling: 4,0
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
de overstap is niet doorgegaan
Ik raad Energiedirect.nl af.
09 October, 19:02 J Medema Beoordeling: 8,0
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Omdat het mijn ervaring is.
Ik raad Energiedirect.nl aan.
01 October, 17:34 A Sande Beoordeling: 9,6
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
De aanbiedingen en de overstap zijn probleemloos verlopen.
Ik raad Energiedirect.nl aan.
24 September, 14:33 W Gunnink Beoordeling: 4,6
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Ik kan nog niet een beoordeling geven, omdat ik nog maar kort geleden ben overgestapt. Voor wat betreft het overstapproces betreft, ben ik wel tevreden.
Ik raad Energiedirect.nl aan.
30 June, 07:46 W de Bruin Beoordeling: 10,0
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
De overgang ging buitengewoon perfect. Kreeg op tijd alle info die ik nodig had.
Ik raad Energiedirect.nl aan.
21 May, 18:37 W Herijgers Beoordeling: 9,0
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
omdat ze correct zijn
Ik raad Energiedirect.nl aan.
18 May, 14:53 R Hesemans Beoordeling: 9,6
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Via Easyswitch gemakkelijk kunnen aanmelden bij Energiedirect. Daarna is alles zonder problemen afgehandeld.
Ik raad Energiedirect.nl aan.
13 May, 09:43 D Baars Beoordeling: 8,6
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
voordelige aanbieding
Ik raad Energiedirect.nl aan.
29 April, 12:43 R Wurbik Beoordeling: 8,0
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Sinds enige jaren gebruik ik Easyswitch voor een jaarlijkse overstap van Energieleverancier. Het verloopt altijd soepel en volgens afspraak!
Ik raad Energiedirect.nl aan.
20 April, 19:51 E Spies Beoordeling: 10,0
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Omdat ik zeer tevreden ben.
Ik raad Energiedirect.nl aan.
20 April, 12:58 A Lieshout Beoordeling: 8,4
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Geen oroblemem
Ik raad Energiedirect.nl aan.
20 April, 07:43 L Heijmans Beoordeling: 8,6
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
betrouwbaar
Ik raad Energiedirect.nl aan.
18 April, 20:59 R Hoogendoorn Beoordeling: 8,0
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Niet alle zaken heb ik (nog) mee te maken gehad, maar de overstap was voorspoedig
Ik raad Energiedirect.nl aan.
14 April, 18:16 B Douma Beoordeling: 8,4
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Ging goed
Ik raad Energiedirect.nl aan.
14 April, 07:41 N Kockmann Beoordeling: 8,6
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Energiedirect heeft een app waarbij alles heel overzichtelijk is en je zelf je maandelijks bedrag kan invullen.
Ik raad Energiedirect.nl aan.
05 April, 14:04 RJS Beoordeling: 10,0
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Prima en zeer gebruiksvriendelijk
Ik raad Energiedirect.nl aan.
05 April, 13:04 A Brekelmans Beoordeling: 8,6
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
overstappen HELEMAAL GEEN PROBLEEM...klantenservice helemaal niet nodig gehad maar je moet hier wel n beoordeling geven....da\'s minder!
Ik raad Energiedirect.nl aan.
05 April, 08:21 H Van Oeffelt Beoordeling: 8,6
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
ze zijn overal correct in en snel antwoord als je een vraag hebt
Ik raad Energiedirect.nl aan.
05 April, 07:31 J Klaver Beoordeling: 7,0
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Zijn er nog maar kort bij...
Ik raad Energiedirect.nl aan.
01 April, 19:16 I Groenendijk Beoordeling: 10,0
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Snel, duidelijk, GEMAK, in 1 woord super!!!
Ik raad Energiedirect.nl aan.
23 March, 11:50 J Westdijk Beoordeling: 10,0
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Goede informatie
Ik raad Energiedirect.nl aan.
13 March, 07:57 W Leemans Beoordeling: 9,6
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
De gehele overstap en afhandeling is perfect gegaan
Ik raad Energiedirect.nl aan.
04 March, 09:22 B Visser Beoordeling: 7,0
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Alles is helder, goed \"leesbaar\", en je merkt niets van de overstap.
Ik raad Energiedirect.nl aan.
19 February, 08:44 J Heesch Beoordeling: 7,6
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Ik ontvang nu ongeveer anderhalve maand energie van Energiedirect.nl. de overgang van VandeBron naar Energiedirect is vlekkeloos verlopen. Zowel van VandeBron als van Energiedirect tijdig en correct info ontvangen over de energieleveranties, eindnota respectievelijk start van energielevering en maandelijkse energievoorschot. De website van Energiedirect is zeer duidelijk, overzichtelijk en compleet v.w.b. voorschotbedrag, specificering van energieleveranties, e.d.
Ik raad Energiedirect.nl aan.
17 February, 13:29 G Bongaarts Beoordeling: 10,0
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
niet nodig
Ik raad Energiedirect.nl aan.
16 February, 20:30 J Verbeek Beoordeling: 8,4
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
alles prima geregeld
Ik raad Energiedirect.nl aan.
15 February, 07:17 J Taillie Beoordeling: 10,0
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
prima geholpen en snelle service
Ik raad Energiedirect.nl aan.
14 February, 16:31 P Teunis Beoordeling: 9,0
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
tot opheden zeer tevreden
Ik raad Energiedirect.nl aan.
14 February, 15:41 M Hendrikx Beoordeling: 10,0
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Alles is erop gericht om op een zo eenvoudig mogelijke manier over te stappen. Geven je een mail als je vooraf betalingen te laag blijken te zijn. Kun je dan makkelijk wijzigen. Jammer dat de App op de iPhone niet werkt. Op de PC werkt wel alles conform.
Ik raad Energiedirect.nl aan.
14 February, 10:58 I Bakker Beoordeling: 4,4
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Ik heb meerdere malen aan de telefoon aangegeven dat ik 1 telwerk heb ipv 2, maar de mails bleven tot vervelends aan toe komen met steeds de zelfde vraag.
Ik raad Energiedirect.nl af.
13 February, 17:40 J Bouwmeester Beoordeling: 7,4
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
EasySwitch heeft alles geregeld laatste drie vragen nog geen ervaring mee
Ik raad Energiedirect.nl aan.
13 February, 09:34 G Steinebach Beoordeling: 8,0
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
alles is geruisloos verlopen
Ik raad Energiedirect.nl aan.
11 February, 14:45 A Roolvink Beoordeling: 9,0
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Alles volgens afspraak
Ik raad Energiedirect.nl aan.
10 February, 17:57 E Nijland Beoordeling: 10,0
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Alles goed en snel geregeld.
Ik raad Energiedirect.nl aan.
10 February, 08:03 B Brukx Beoordeling: 8,4
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Kan nog niet echt een beoordeling geven omdat we er pas een goede maand bij zijn maar tot op heden ben ik tevreden met alles.
Ik raad Energiedirect.nl aan.
07 February, 19:03 M Schrijver Beoordeling: 9,0
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Gewoon goed. Alleen klopte de korting niet bij mijn 1ste contract. Dit was snel opgelost. Vandaar 4 sterren voor het overstapproces (was veroorzaakt door Energiedirect)
Ik raad Energiedirect.nl aan.
06 February, 09:30 H Asselt Beoordeling: 9,6
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
omdat ik tevreden ben
Ik raad Energiedirect.nl aan.
05 February, 09:46 W Oudsten Beoordeling: 9,0
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Wat ze beloofd hebben doen ze.
Ik raad Energiedirect.nl aan.
04 February, 11:51 J Boer Beoordeling: 9,4
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Goede prijsstelling en een leuke korting. Niet de allervoordeligste toen ik ging overstappen, maar had in het verleden al goede ervaring met Energie Direct. Dus de keus was snel gemaakt.
Ik raad Energiedirect.nl aan.
04 February, 09:09 M Pruijmboom Beoordeling: 10,0
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Omdat jullie er om vragen.
Ik raad Energiedirect.nl aan.
02 February, 08:47 D Rijssen Beoordeling: 5,6
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Ik ben pas overgestapt moeilijk om nu al een beoordeling te geven
Ik raad Energiedirect.nl aan.
02 February, 08:11 R. den Boer Beoordeling: 9,4
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Geen problemen ondervonden en overdracht meterstanden etc goed
Ik raad Energiedirect.nl aan.
02 February, 08:11 C de Vries Beoordeling: 8,6
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Ben zeer tevreden met het overstapproces.
Ik raad Energiedirect.nl aan.
01 February, 07:49 J Verburg Beoordeling: 8,0
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Gaat al een paar jaar Goed met overstappen.
Ik raad Energiedirect.nl aan.
30 January, 11:52 G Coppens Beoordeling: 8,4
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Duidelijk en correct
Ik raad Energiedirect.nl aan.
29 January, 14:16 A Peek Beoordeling: 8,0
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Omdat wij tot nog toe tevreden zijn met hoe alles verloopt.
Ik raad Energiedirect.nl aan.
29 January, 08:15 M Schuurman Beoordeling: 8,4
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
ze waren op dat moment het goedkoopste
Ik raad Energiedirect.nl aan.
28 January, 11:44 W. Wit Beoordeling: 8,4
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Overstappen ging prima.
Ik raad Energiedirect.nl aan.
26 January, 13:27 F Henderikx Beoordeling: 10,0
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
De overstap is prima verlopen.alles is goed geregeld.
Ik raad Energiedirect.nl aan.
26 January, 06:27 R Hanssen Beoordeling: 7,0
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Alles is vlekkeloos verlopen
Ik raad Energiedirect.nl aan.
22 January, 10:31 J Willemsen-Regouin Beoordeling: 8,0
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
nvt
Ik raad Energiedirect.nl aan.
21 January, 12:38 P Schager Beoordeling: 8,4
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
goed
Ik raad Energiedirect.nl aan.
21 January, 08:36 H Maten Beoordeling: 10,0
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Vooral administratief zeer sterk.
Ik raad Energiedirect.nl aan.
20 January, 11:18 T Hasenack Beoordeling: 10,0
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Omdat alles toptien verlopen is.
Ik raad Energiedirect.nl aan.
19 January, 18:26 J Idema Beoordeling: 9,4
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
volledig tevreden
Ik raad Energiedirect.nl aan.
19 January, 08:01 P Sebregts Beoordeling: 10,0
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
ook in een discussie met de oude leverancier begeleidt Easyswitch goed
Ik raad Energiedirect.nl aan.
17 January, 17:32 E Rekers Beoordeling: 6,0
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Prima manier om over te stappen
Ik raad Energiedirect.nl aan.
16 January, 07:19 Aad Veltenaar Beoordeling: 10,0
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Alles perfect geregeld.!
Ik raad Energiedirect.nl aan.
15 January, 18:34 A Haas Beoordeling: 8,4
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
betrokken
Ik raad Energiedirect.nl aan.
15 January, 05:54 P Schipper Beoordeling: 8,0
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Goed bereikbaar. Klantvriendelijk. Terugkoppeling per e-mail.
Ik raad Energiedirect.nl aan.
14 January, 09:43 M Relou Beoordeling: 5,6
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
De overstap is geregeld, alleen weet ik niet of energiedireckt.nl de meterstanden heeft doorgeven aan energieflex.nl. Ik blijf steeds mailtjes van energieflex.nl ontvangen dat ik de meterstanden moet doorgeven terwijl in de mail staat. Let op: Als je overstapt naar een andere leverancier dan moet je aan de nieuwe leverancier jouw meterstanden doorgeven.?Jouw nieuwe leverancier zal deze meterstanden dan aan ons doorgeven. Ik heb inmiddels al 13 termijnen aan energieflex.nl betaald. En zit dan ook te wachten op de Jaarafrekening.
Ik raad Energiedirect.nl aan.
13 January, 10:58 K Dijkstra Beoordeling: 10,0
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
We zijn al een paar keer via easy switch overgestapt en ervaren dit positief.
Ik raad Energiedirect.nl aan.
12 January, 22:50 H Beeftink Beoordeling: 8,4
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Goede prijs-/prestatieverhouding
Ik raad Energiedirect.nl aan.
12 January, 13:43 M Hoogmoed Beoordeling: 6,0
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Prijsinzicht en overstappen is allemaal goed. Het grote nadeel aan Energiedirect is de App. Tot nu toe meest gebruiksonvriendelijk. Je kunt je meterstanden invullen en dan krijg je een voorstel voorschot. Je kunt je verbruik niet volgen. Al helemaal niet vergelijken met voorgaande jaar en met vergelijkbare huishoudens. Geen idee of ze rekening houden met zomer en winterverbruik. Gewoon slecht.
Ik raad Energiedirect.nl af.
11 January, 09:45 J Wijnen Beoordeling: 8,6
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Prima prijzen. Geen problemen bij overstap ondervonden. Duidelijke communicatie. Tot nu toe geen ervaringen met online hulp en klantenservice maar moest iets invullen.
Ik raad Energiedirect.nl aan.
09 January, 20:35 H Bekema Beoordeling: 4,0
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Energiedirect doet alles fout wat maar fout kan gaan bij deze overstap en communiceert ook nog eens zéér slecht met mij als klant. Als ik dit vooraf geweten had was ik nooit naar ze overgestapt!
Ik raad Energiedirect.nl af.
09 January, 09:25 F Rijkx Beoordeling: 10,0
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Overstap naar Energiedirect probleemloos verlopen. Gunstige tarieven en nog een bonus !!!
Ik raad Energiedirect.nl aan.
08 January, 11:26 D Straalen Beoordeling: 10,0
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Ben al jaren zeer tevreden over het gemak door de hulp van EasySwitch.
Ik raad Energiedirect.nl aan.
08 January, 09:15 G Flik Beoordeling: 9,6
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
omdat jullie erom vragen
Ik raad Energiedirect.nl aan.
07 January, 09:03 D Wijbenga Beoordeling: 7,4
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
prima overstap
Ik raad Energiedirect.nl aan.
06 January, 15:27 W Pelzer Beoordeling: 9,0
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
dit mag ook gezegd worden.
Ik raad Energiedirect.nl aan.
06 January, 08:05 A Kersten Beoordeling: 5,6
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Zeer slecht telefonisch ereikbaar
Ik raad Energiedirect.nl af.
04 January, 09:51 S Stokvis Beoordeling: 8,4
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Nvt
Ik raad Energiedirect.nl aan.
04 January, 07:20 R Eindhoven Beoordeling: 9,4
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Ben zeer goed geholpen en tevreden
Ik raad Energiedirect.nl aan.
03 January, 00:56 T Spanbroek Beoordeling: 10,0
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
net als meeste leveranciers, ging heel makelijk & snel
Ik raad Energiedirect.nl aan.
02 January, 20:22 A Bierhaalder Beoordeling: 9,4
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
De eerste indruk is goed verlopen
Ik raad Energiedirect.nl aan.
31 December, 12:14 G Nagtegaal Beoordeling: 9,4
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Schappelijke prijzen. Was daar al eerder klant. Dezelfde premie voor zittenblijvers en nieuwe klanten.
Ik raad Energiedirect.nl aan.
30 December, 11:14 A Vlerk Beoordeling: 7,0
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Is pas 1 december ingegaan, dus kan ik nog niet overal goed over oordelen, maar geven wel gelijk veel per mail aan en een app waarin je alles kunt inzien. Over sommige punten nog geen gebruik van gemaakt.
Ik raad Energiedirect.nl aan.
29 December, 09:00 D Prins Beoordeling: 9,0
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Omdat jullie er om vroegen!
Ik raad Energiedirect.nl aan.
27 December, 13:40 P Ieperen Beoordeling: 10,0
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
alles loopt goed
Ik raad Energiedirect.nl aan.
27 December, 10:11 J Gils Beoordeling: 10,0
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Omdat alles na een aantal keren overgestapt te zijn met jullie alles naar wens verloopt.
Ik raad Energiedirect.nl aan.
27 December, 09:02 L Basten-Brons Beoordeling: 9,0
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Alles is prima verlopen. Over duurzaamheid heb ik geen mening.
Ik raad Energiedirect.nl aan.
22 December, 07:31 R Reezigt Beoordeling: 9,0
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
.
Ik raad Energiedirect.nl aan.
20 December, 09:32 H Brinkhaus Beoordeling: 6,0
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
ben overgestapt van energiedirect naar energiedirect. nu kan ik niet meer in mijn persoonlijke gegevens op hun website is triest naar mailen krijg je nog geen duidelijk antwoord , heel ergerlijk
Ik raad Energiedirect.nl aan.
20 December, 09:22 F DEKKERS Beoordeling: 4,6
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
was het niet eens met verhogen van termijnbedrag na 1maand vond dit misleidend
Ik raad Energiedirect.nl aan.
19 December, 20:56 R Heesch Beoordeling: 7,6
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Dat je goedkoop uit bent
Ik raad Energiedirect.nl aan.
18 December, 11:36 J Favié-Kessels Beoordeling: 9,0
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
deze was voor ons het gunstigst
Ik raad Energiedirect.nl aan.
18 December, 07:34 H Kolder Beoordeling: 10,0
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Makkelijk en prettig geregeld!
Ik raad Energiedirect.nl aan.
17 December, 09:55 T Vlam Beoordeling: 10,0
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
hoderdprocent tevreden
Ik raad Energiedirect.nl aan.
17 December, 08:54 J Berg Beoordeling: 2,4
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Overstap gemaakt voor mijn energie via dit bedrijf naar nuon. Ik zou daar december dit jaar een cashback van over de 200 euro voor ontvangen. Bij de afrekening was onduidelijk, verschillende keren gechat en gebeld, maar geen opheldering, en ook geen cashback bonus, of duidelijkheid daarover. Daarna pushed easy switch je naar overstappen, maar pas op, want als je dan te vroeg overstapt, loop je ook de kans contractbreuk te plegen..dus wel pushen, maar niet de nadelen of gevaren erbij vermelden. Erg onduidelijk allemaal.
Ik raad Energiedirect.nl af.
16 December, 13:52 E Veraart Beoordeling: 4,6
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Contract overstap niet goed gegaan (fout in tarieven) en geen inzicht in app op verbruik. Als ik dit had geweten had ik ze niet gekozen
Ik raad Energiedirect.nl af.
15 December, 08:03 H Bijlaart Beoordeling: 8,0
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Ik ben zeer tevreden maar beveel nooit producten en of diensten aan anderen aan. Duurzaamheid moet altijd een aandachtspunt zijn en kan altijd beter.
Ik raad Energiedirect.nl af.
13 December, 10:38 B Rood Beoordeling: 8,0
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Geen probleen gehad met de overstap. Goed geregeld. Doorzaamheid?betaling nog niet plaatsgevonden.
Ik raad Energiedirect.nl aan.
12 December, 19:05 E Berentschot Beoordeling: 7,0
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
helaas geen overzicht van maandelijks verbruik vast te leggen
Ik raad Energiedirect.nl aan.
12 December, 10:49 C Heijden Beoordeling: 6,0
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
nog vele onderdelen niet kunnen toetsen
Ik raad Energiedirect.nl aan.
10 December, 16:31 R Splint Beoordeling: 8,6
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
duidelijk beleid
Ik raad Energiedirect.nl aan.
10 December, 10:50 P Polman Beoordeling: 9,6
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Correcte afhandeling van overstap
Ik raad Energiedirect.nl aan.
09 December, 10:23 J Coenraad Beoordeling: 10,0
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Alles was toto in de puntjes geregeld.
Ik raad Energiedirect.nl aan.
08 December, 19:46 C Meens Beoordeling: 9,4
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Omdat ik zeer te vrede ben over de wijze waarop Energiedirect te werk gaat. Uitstel van de ingangsdatum tot einde contractdatum vorige leverancier; geen enkel probleem.
Ik raad Energiedirect.nl aan.
08 December, 09:17 P Zijlstra Beoordeling: 7,6
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Goed verlopen; te kort klant om Edirect nu al aan te raden
Ik raad Energiedirect.nl af.
03 December, 13:35 A Scholten Beoordeling: 8,6
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
goedkoper.
Ik raad Energiedirect.nl aan.
02 December, 10:46 G Schut Beoordeling: 9,0
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Ben via mijn zwager an jullie site gekomen. en krijg sinds 1 november stroom en gas van energiedirect . De overstap en overschrijving is zonder problemen verlopen.
Ik raad Energiedirect.nl aan.
02 December, 10:26 J Kok Beoordeling: 7,4
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Klantenservice en duurzaamheid nog niet aan de orde geweest
Ik raad Energiedirect.nl aan.
01 December, 15:40 T. de Leeuw Beoordeling: 8,4
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Overstap zonder problemen verlopen
Ik raad Energiedirect.nl aan.
01 December, 15:34 J Holtrop Beoordeling: 7,4
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
probleemloos overgestapt
Ik raad Energiedirect.nl aan.
28 November, 09:13 C Klomp Beoordeling: 7,4
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Geen problemen met overstappen. Goedkoopste.
Ik raad Energiedirect.nl aan.

Veelgestelde vragen aan energiedirect.nl

 

Hoe wordt het termijnbedrag bepaald?

Het termijnbedrag is het bedrag dat je iedere maand betaalt aan je energieleverancier voor je energieverbruik. Dit bedrag kan gebaseerd zijn op een inschatting van je gemiddelde maandelijkse energieverbruik of op het historisch energieverbruik in je woning. De kosten die je daadwerkelijk hebt gemaakt worden aan het eind van je contractjaar verrekend met het termijnbedrag dat je maandelijks hebt betaald. Het kan zijn dat jouw termijnbedrag hoger lag dan de werkelijke verbruikskosten, en je veel geld terugkrijgt van je energieleverancier, maar het kan ook zijn dat je termijnbedrag laag lag en je aan het eind van het jaar moet bijbetalen.   

Kan ik het termijnbedrag aan laten passen?

Ben je het niet eens met de hoogte van je maandelijkse termijnbedrag? Neem dan contact op met je energieleverancier. De meeste energieleveranciers bieden de mogelijkheid om het termijnbedrag via de persoonlijke online omgeving aan te passen. Je termijnbedrag omhoog aanpassen kan altijd, omlaag kan vaak maar met een paar procent. Dit uit voorzorg dat klanten geen hoge rekening krijgen aan het eind van het jaar.   

Hoe zit het met het termijnbedrag bij Energiedirect.nl?

Energieleverancier Energiedirect.nl baseert de berekening voor het termijnbedrag op het verbruik dat jij zelf invult in onze vergelijker. Ga je aan de slag met de vergelijker, dan is het invullen van je verbruik zoals deze op je eindafrekening staat het meest nauwkeurig. Weet je jouw verbruik niet? Dan kan de vergelijker een schatting voor je maken. Deze schatting is dan gebaseerd op het verbruik van een gemiddeld huishouden van het aantal personen dat je aangeeft, in het type huis dat je aangeeft.   

Kan ik een betalingsregeling aanvragen?

Wanneer je energieverbruik hoger uitvalt dan verwacht, zul je aan het eind van het jaar bij de eindnota moeten bijbetalen. Wanneer je dit bedrag niet eenmalig kunt voldoen, kun je online bij Mijnenergiedirect.nl een betalingsregeling aanvragen. Energiedirect.nl stuurt in dit geval na de aanvraag een e-mail zodat je de aanvraag kunt bevestigen of weigeren. Je kunt geen betalingsregeling aanvragen voor een termijnbetaling.    

Wat is het verschil tussen een jaarnota en een eindnota?

Ieder jaar krijg je een jaarnota thuisgestuurd, dit is de berekening van je daadwerkelijke energieverbruik van het afgelopen jaar met de bijhorende kosten. Hier staat op vermeldt hoeveel geld je nog terugkrijgt van Energiedirect.nl of hoeveel je nog moet bijbetalen. De eindnota ontvang je wanneer je jouw energiecontract bij Energiedirect.nl opzegt of overstapt naar een andere energieleverancier.

Huidige aanbiedingen van Energiedirect.nl

Er is iets fout gegaan
{{::errorText}}

Vergelijk leveranciers

{{addresscheck.errorMessage}}

Jouw jaarverbruik {{mini_verbruik}}

Personen in huishouden
{{mini_verbruik}}

Type aansluiting


Zonnepanelen

Hulp nodig bij het invoeren van je teruglevering? Je kan het ook schatten op basis van het aantal zonnepanelen.
Zonnepanelen
Vul alsjeblieft je verwachte jaaropbrengst in

Je huidige leverancier

Offerte op maat

Met het door jouw ingevulde verbruik kom je in aanmerking voor een offerte op maat met speciale tarieven. Als je het onderstaande formulier invult, nemen wij zo spoedig mogelijk contact met je op.


Vul jouw bedrijfsnaam in

Vul je KVK nummer in
Vul een geldig KVK nummer in
Vul je geslacht in

Vul je initialen in
Initialen mogen alleen letters zijn

Vul je achternaam in

Vul je telefoonnummer in
Vul een geldig telefoonnummer in

Vul je e-mailadres in
Vul een geldig e-mailadres in

Verzenden
Bedankt voor het aanvragen van de aangepaste offerte, wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.

Als je evenveel of meer opwekt dan je verbruikt, neem dan vrijblijvend contact op met onze energiespecialisten: 020 - 5317670.

Zojuist overgestapt