Om je een optimale ervaring te geven op onze website, maken wij gebruik van cookies. Door gebruik te maken van onze website ga je akkoord met onze privacyverklaring
Sluiten
whatsapp
call-icon
9,0 uit 10
Wil jij meer weten over de energieleverancier Greenchoice? Wij hebben zoveel mogelijk informatie over de leverancier voor je op een rijtje gezet: tarieven, contactgegevens, beoordelingen, veelgestelde vragen en meer. Meteen de actietarieven en welkomstkortingen van Greenchoice bekijken kan natuurlijk ook. Maak daarvoor gebruik van onze energievergelijker.

Greenchoice

Greenchoice levert alleen groene stroom. De leverancier is in Rotterdam gevestigd en er werken ruim 250 werknemers. Meer dan 400.000 huishoudens zijn klant van Greenchoice. Het bedrijf is nog relatief klein en jong, maar de ambities zijn groot. Greenchoice zet zich in om de opwekking van energie volledig duurzaam te krijgen.

Tarieven Greenchoice

De actuele actietarieven van Greenchoice vind je in de energievergelijker. Je ziet ook meteen of Greenchoice een welkomstkorting biedt. Net als bij alle andere energieleveranciers, veranderen de tarieven van Greenchoice twee keer per jaar. Deze verandering vindt plaats op 1 januari en 1 juli. Je merkt hier alleen iets van als je een energiecontract hebt met variabele tarieven.

Heb je een energiecontract met vaste tarieven afgesloten, dan betaal je gedurende de looptijd van je contract de prijs zoals deze aan het begin is vastgesteld. Zit je met vaste tarieven dan helemaal goed? Nee. Als de tarieven flink zijn gedaald, profiteer je daar niet van als je een contract hebt met vaste tarieven. Wij raden daarom iedereen aan om ieder jaar opnieuw een nieuwe vergelijking te maken. Kies ieder jaar opnieuw voor een éénjarig energiecontract en profiteer jaarlijks van een mooie welkomstkorting.

actietarieven greenchoice

Welkomstkortingen en actietarieven

Alleen via vergelijkingswebsites zoals EasySwitch.nl ontvang je welkomstkortingen en sluit je energiecontracten af tegen actietarieven. Waarom alleen via EasySwitch.nl? Omdat energieleveranciers graag klanten willen winnen. Om hoog uit te komen uit de vergelijker, moet een leverancier een aantrekkelijk actietarief bieden. De acties die je bij ons op de website vindt, zal je dan ook niet tegenkomen op de website van Greenchoice zelf.

Ben jij benieuwd welk actietarief Greenchoice je op dit moment kan bieden? Maak dan meteen vergelijking. Vul je gegevens in en bekijk het overzicht.

Vergelijk Energie


Over Greenchoice

Greenchoice is sinds 2001 actief op de Nederlandse energiemarkt. Als energieleverancier onderscheiden zij zich door de nadruk te leggen op groene energie: het doel is om duurzame energie te leveren. Energie opgewekt uit zon, wind, water en biomassa. Het liefst uit Nederland. Het bedrijf stimuleert een bewuste omgang met energie.

groen nuon

Hoe duurzaam is Greenchoice?

Greenchoice levert uitsluitend groene stroom en bosgecompenseerde gas. De energie wordt uit duurzame, natuurlijke bronnen gewekt. Momenteel komt 70% uit Nederland. Greenchoice heeft als doel gesteld om in 2020 voor de volle 100% energie te leveren uit Nederland. De C02-uitstoot door gasverbruik wordt gecompenseerd met bos- en klimaatprojecten. Het Greenchoice Bosspaarplan is een voorbeeld hiervan: in dit project staat het herstel en de langdurige bescherming van de Amazone centraal.

Energiecontracten bij Greenchoice

Greenchoice werkt met drie verschillende energiecontracten:

 • Biomassa uit Nederland
 • Wind uit Nederland
 • Groen uit Nederland

Bij alle tarieven is het gas 100% bosgecompenseerd. Bij de energiecontracten kun je kiezen uit een contract voor 1 jaar (vast tarief), 3 jaar (vast tarief) en een variabel tarief. Wil jij de huidige tarieven van Greenchoice bekijken? Je kunt energie vergelijken en tarieven inzien door onze vergelijker te gebruiken. Je kunt de tarieven meteen vergelijken met alle andere aanbieders.

Hoe wordt de groene stroom opgewekt?

Biomassa uit Nederland100% Nederlandse biomassa
Wind uit Nederland100% Nederlandse windenergie
Groen uit Nederland90% Nederlandse windenergie
10% Nederlandse biomassa

variabele tarieven greenchoice

Wanneer geldt het daltarief en normaaltarief?

De tijden van het lage en normale tarief zijn afhankelijk van je regio. In Noord-Brabant en Limburg geldt tussen 7.00 en 21.00 uur op werkdagen het normaaltarief. In de rest van Nederland geldt het normaaltarief op werkdagen tussen 7.00 en 23.00 uur. Buiten deze tijden om betaal je het laagtarief. Dat is dus ‘s nachts, in het weekend en op feestdagen.

Op de volgende feestdagen betaal je het laagtarief: Nieuwjaarsdag, Tweede Paasdag, Koningsdag, Hemelvaartdag, Tweede Pinksterdag, Eerste en Tweede Kerstdag.

De slimme thermostaat van Greenchoice

Greenchoice biedt geen slimme thermostaat aan. Het staat je natuurlijk wel vrij om zelf een slimme thermostaat aan te schaffen en te installeren in huis.

De slimme meter bij Greenchoice

De slimme meter is een digitale energiemeter. Net als bij de oudere meters wordt het verbruik van elektriciteit en gas gemeten. Het verschil is dat met de slimme meter de netbeheerder je verbruik op afstand kan uitlezen. Het is dus niet meer nodig om zelf de meterstanden door te geven aan de energieleverancier. De slimme meter vereenvoudigt het meten van het energieverbruik voor de consument.

Enkele voordelen van een slimme meter bij Greenchoice:

 • Je hoeft zelf geen meterstanden meer door te geven;
 • Als je energie teruglevert, wordt dit ook gemeten;
 • Je kunt online je maandelijkse verbruik bekijken;
 • Dubbele tarieven kunnen worden gemeten.

zonne energie greenchoice

De terugleveringvergoeding van zonnepanelen

Als je een analoge meter hebt, draait de meter zelf vooruit of achteruit naarmate er energie wordt verbruikt of opgewekt. De energie die je teruglevert, wordt dus al van het verbruik afgetrokken. Dit verbruik wordt niet apart gespecificeerd.

Als je een digitale meter hebt, worden de levering en teruglevering apart geregistreerd. De teruggeleverde energie wordt apart van de jaarnota op een teruglevernota verrekend. Bij beide meters krijg je voor ieder kWh die je zelf opwekt een besparing die gelijk is aan het volledige energietarief.

Wek je meer energie op dan je verbruikt

Over het algemeen wordt er per huishouden meer energie verbruikt dan er wordt opgewekt met zonnepanelen. Als je per jaar toch meer produceert dan je verbruikt, krijg je voor de opgewekte stroom uitsluitend de kale stroomprijs en btw vergoed. Er wordt geen netto energiebelasting uitgekeerd.

Heb jij een digitale meter? Voor deze klanten maakt Greenchoice een uitzondering. Klanten met een digitale meter die meer stroom produceren dan ze verbruiken, krijgen voor de eerste 1000 kWh de netto teruglevering inclusief de energiebelasting vergoed. Dit geldt per nota en per jaar.

Contactgegevens Greenchoice

E-mailvragen@greenchoice.nl
Telefoon010 – 478 23 26
Kosten Lokaal tarief
BereikbaarMaandag t/m vrijdag 8.30 – 17.30
Zaterdag 8.30 – 16.00
Websitehttp://www.greenchoice.nl/

contract greenchoice

Gas- en stroomstoringen

Wat te doen bij een gas- of stroomstoring? Probeer eerst te achterhalen of je de enige in de buurt bent zonder gas of stroom. Bel bijvoorbeeld bij je buren aan. Op de website gasenstroomstoringen.nl kun je heel snel zien wat er aan de hand is. Als je niet in de gelegenheid bent deze website te bereiken, kun je ook bellen naar het nationale storingsnummer. 0800-9009. Dit gratis nummer is altijd bereikbaar. Bij een gaslucht wordt geadviseerd meteen te bellen.

Betalingen aan Greenchoice

Het verschuldigde bedrag wordt maandelijks via een automatische incasso van je rekening afgeboekt. Dit gebeurt altijd rond de 6e van de maand. Rond de 10e van de maand vindt de verrekening van de jaarnota plaats. Lukt de incasso de eerste keer niet? Dan wordt het rond de 16e en de 26e nogmaals geprobeerd. Is het bedrag na deze drie pogingen nog steeds niet van je rekening af te boeken? Dan ontvang je een herinneringsbrief.

Wat te doen bij verhuizing?

De verhuizing kun je op meerdere manieren aan Greenchoice doorgeven. Via je internetdossier, ‘Mijn dossier’, kun je de verhuizing doorgeven. Het is ook mogelijk de verhuizing telefonisch of via de mail door te geven. Telefonisch is Greenchoice op 010 – 478 23 26 te bereiken. Mails kan je sturen naar vragen@greenchoice.nl.

Opzeggen contract bij Greenchoice

Als je jouw contract wilt opzeggen, kun je dit doorgeven aan de klantenservice van Greenchoice. Het nummer is 010 – 478 23 26. Je betaalt het lokale tarief.

Opzegtermijn

Wil je jouw contract voortijdig opzeggen? Doorgaans brengt de energieleverancier een opzegvergoeding (anders gezegd: een opzegboete) in rekening. Greenchoice brengt geen opzegvergoeding in rekening bij het vroegtijdig beëindigen van je contract. Het contract met Greenchoice kun je kosteloos opzeggen. De opzegtermijn bedraagt 30 dagen.

Neemt Greenchoice je opzegboete over?

Greenchoice neemt je opzegboete niet over. Omdat Greenchoice zelf geen opzegvergoeding in rekening brengt, vergoeden zij deze ook niet voor je als je vroegtijdig overstapt.


Greenchoice aanbieding

Spreekt energieleverancier Greenchoice je aan en zou je graag een contract bij de leverancier af willen sluiten? In onze vergelijker bekijk je de actuele welkomstkortingen en actietarieven van Greenchoice. Houd de opzegtermijn van je huidige leverancier in de gaten: stap je te vroeg over, dan krijg je te maken met een opzegboete. De meeste energiecontracten hebben een opzegtermijn van 30 dagen voor het einde van het contract. Dit betekent dat als je een éénjarig contract hebt afgesloten, je deze in de 11e maand van je contract pas op kunt zeggen.

Overstappen van energieleverancier

Zoek je een nieuwe energieleverancier en overweeg je over te stappen naar Greenchoice? Maak eerst gebruik van onze energievergelijker om een overzicht te krijgen van alle energieleveranciers en hun tarieven. Op deze manier vind je een energieleverancier met de beste voorwaarden tegen de beste prijs.

Wat doet EasySwitch en wat doet Greenchoice?

EasySwitch.nl helpt je bij het vergelijken van energieleveranciers. Met de energievergelijker kun je kijken welke energieleverancier de scherpste tarieven aanbiedt. Wanneer het blijkt dat Greenchoice de goedkoopste energieleverancier is, dan kun je via EasySwitch.nl overstappen. Zodra je de overstap compleet maakt, word je aangemeld bij Greenchoice. Zij zorgen ervoor dat je oude energiecontract wordt opgezegd. Op deze manier stap je makkelijk en snel over en hoef je zelf niets te doen.

Let op: voor de exacte voorwaarden van de energiecontracten kun je terecht op de website van Greenchoice. Vergelijk de energietarieven met die van andere leveranciers via de energievergelijker.

Vergelijk Energie

Greenchoice tarieven vergelijken

Energietarieven energieleveranciers 2018
Greenchoice tarieven | Energie Direct tarieven | Westland Energie tarieven | Dong Energie tarieven | Oxxio tarieven | Nederlandse Energie Maatschappij tarieven | Anode Energie | Cogas Energie | RENDO energie | RWE tarieven | Nuon tarieven | Main Energie tarieven | Delta Energie | Eneco tarieven | Essent tarieven | Eon tarieven | Innova Energie tarieven


Beoordeling klantervaringen
8,7
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Beoordeling Easyswitch
9,3
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Gemiddelde beoordeling:
9,0 uit 10

Klantervaringen

13 November, 15:57 E Wouters Beoordeling: 10,0
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Helemaal goed, helaas overgestapt voor een jaar. Scherpere deal zodoende. Tot een volgende keer
Ik raad Greenchoice aan.
12 November, 14:10 J Bischof Beoordeling: 8,0
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Alles perfect niets aan toe te voegen
Ik raad Greenchoice aan.
27 October, 08:25 J Patje Beoordeling: 9,0
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Greenchoice en Eysyswitch zijn mij goed bevallen
Ik raad Greenchoice aan.
26 October, 02:10 Westerveld Beoordeling: 10,0
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Geen klachten zeer tevreden
Ik raad Greenchoice aan.
20 October, 07:23 A Prins Beoordeling: 6,0
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Ik ga weg bij Greenchoice omdat het verleng aanbod nooit voldoende aantrekkelijk is.
Ik raad Greenchoice aan.
17 October, 08:53 M Stoop Beoordeling: 9,6
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Prima de overstap en verhuizing tegelijk was prima maar had soepeler gekund omdat er twee klantnummers waren aangemaakt. Echter soepel en goed opgelost.
Ik raad Greenchoice aan.
06 October, 07:19 M Bolijn Beoordeling: 8,4
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Omdat Greenchoice echt voor duurzame energie gaat.
Ik raad Greenchoice aan.
04 October, 09:41 A Slosser Beoordeling: 10,0
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
geen problemen ondervonden!
Ik raad Greenchoice aan.
04 October, 07:13 E Zoutman Beoordeling: 10,0
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Helder en overzichtelijk, aanbod voor 2018 veel te duur dus wil wel overstappen
Ik raad Greenchoice af.
26 September, 20:09 G Klavers Beoordeling: 8,0
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
je word snel en netjes geholpen met je vragen
Ik raad Greenchoice aan.
13 November, 15:57 E Wouters Beoordeling: 10,0
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Helemaal goed, helaas overgestapt voor een jaar. Scherpere deal zodoende. Tot een volgende keer
Ik raad Greenchoice aan.
12 November, 14:10 J Bischof Beoordeling: 8,0
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Alles perfect niets aan toe te voegen
Ik raad Greenchoice aan.
27 October, 08:25 J Patje Beoordeling: 9,0
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Greenchoice en Eysyswitch zijn mij goed bevallen
Ik raad Greenchoice aan.
26 October, 02:10 Westerveld Beoordeling: 10,0
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Geen klachten zeer tevreden
Ik raad Greenchoice aan.
20 October, 07:23 A Prins Beoordeling: 6,0
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Ik ga weg bij Greenchoice omdat het verleng aanbod nooit voldoende aantrekkelijk is.
Ik raad Greenchoice aan.
17 October, 08:53 M Stoop Beoordeling: 9,6
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Prima de overstap en verhuizing tegelijk was prima maar had soepeler gekund omdat er twee klantnummers waren aangemaakt. Echter soepel en goed opgelost.
Ik raad Greenchoice aan.
06 October, 07:19 M Bolijn Beoordeling: 8,4
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Omdat Greenchoice echt voor duurzame energie gaat.
Ik raad Greenchoice aan.
04 October, 09:41 A Slosser Beoordeling: 10,0
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
geen problemen ondervonden!
Ik raad Greenchoice aan.
04 October, 07:13 E Zoutman Beoordeling: 10,0
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Helder en overzichtelijk, aanbod voor 2018 veel te duur dus wil wel overstappen
Ik raad Greenchoice af.
26 September, 20:09 G Klavers Beoordeling: 8,0
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
je word snel en netjes geholpen met je vragen
Ik raad Greenchoice aan.
18 September, 13:55 J Ekkerink Beoordeling: 8,0
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Geen problemen ondervonden.
Ik raad Greenchoice aan.
08 September, 08:07 N Gerges Beoordeling: 8,6
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
overstap verliep vlekkeloos,via de site kan je alles inzien,
Ik raad Greenchoice aan.
03 September, 08:11 C Holsboer Beoordeling: 8,6
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
GreenChoice is een prettige maatschappij, duidelijke site en communicatie.
Ik raad Greenchoice aan.
29 August, 20:05 N Bakker Beoordeling: 8,4
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
De overstap ging bijna ongemerkt. De prijsstelling was ook goed met ons verbruik. Het is ook nog eens groene energie.
Ik raad Greenchoice aan.
29 August, 09:49 C Nieuwenhuizen Beoordeling: 9,4
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Ben op alle aspecten zeer tevreden met EasySwitch en Greenchoice.
Ik raad Greenchoice aan.
16 August, 07:24 M Feeke Beoordeling: 10,0
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Greenchoice is qua klantenservice en gebruiksgemak erg sterk.
Ik raad Greenchoice aan.
14 August, 07:00 A Dorpel Beoordeling: 10,0
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Als is goed geregeld zelfs je maandelijkse betaling kan je kiezen welke dag je dat wilt .Verder is het een prima bedrijf
Ik raad Greenchoice aan.
08 August, 09:14 J Meijer Beoordeling: 8,4
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Mij moverend
Ik raad Greenchoice aan.
08 August, 07:03 J Wal Beoordeling: 8,4
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Tevreden, vooral de app
Ik raad Greenchoice aan.
31 July, 07:05 A Sloof Beoordeling: 10,0
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
No nonsens leverancier met voordelige tarieven en overzichtelijke Ap. Al jaren via Easyswitch op de overstap-toer, nu al twee jaar bij Greenchoice, perfect geregeld.
Ik raad Greenchoice aan.
10 July, 17:36 J Heggelman Beoordeling: 10,0
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
alles goed geregeld. Goede overstap naar greenchoice.
Ik raad Greenchoice aan.
04 July, 20:48 R Veenstra Beoordeling: 8,4
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Na een contract van een jaar gaat mijn maandnota opeens met 20% omhoog. Ik houd niet van ieder jaar overstappen, maar met dergelijke trucs dwingen ze je wel
Ik raad Greenchoice aan.
22 June, 07:41 R Verhoog Beoordeling: 9,0
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Omdat ik een tevreden klant ben .
Ik raad Greenchoice aan.
21 June, 21:13 A Braakman-brakel Beoordeling: 8,4
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Duidelijke website en persoonlijke site Duurzaam
Ik raad Greenchoice aan.
10 June, 08:36 H Boom Beoordeling: 7,0
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Omdat jullie een mail sturen!!! gaat mij om de prijs en als een andere voordeliger is dan is die voor een jaar leverancier
Ik raad Greenchoice aan.
04 June, 16:58 G.M. Willemsen Beoordeling: 9,0
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
goed
Ik raad Greenchoice aan.
02 June, 09:10 E Greefhorst Beoordeling: 9,0
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Online hulp en klantenservice is nvt.
Ik raad Greenchoice aan.
27 May, 09:42 W Beurskens Beoordeling: 6,6
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
verzoek
Ik raad Greenchoice aan.
27 May, 07:30 S.C.A.H. Cas-Hopstaken Beoordeling: 8,0
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Heb geen bijzonderheden.
Ik raad Greenchoice aan.
25 May, 08:20 O.H. Voortman Beoordeling: 9,6
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Een super goede service, website en langdurige informatie.
Ik raad Greenchoice aan.
24 May, 12:07 P.N. Verloop Beoordeling: 8,4
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Omdat U er om vraagt
Ik raad Greenchoice aan.
22 May, 18:57 A.A. Graaf Beoordeling: 10,0
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Alles is goed gegaan
Ik raad Greenchoice aan.
13 May, 09:10 A.J. Blommers Beoordeling: 5,4
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Zie boven
Ik raad Greenchoice af.
05 May, 07:37 J.D. Bouterse Beoordeling: 9,0
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
geen.
Ik raad Greenchoice aan.
30 April, 08:02 R.M. Bosman Beoordeling: 10,0
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Overzichtelijk, transparant, scherp tarief
Ik raad Greenchoice aan.
23 April, 10:31 T.M.H. Ris Beoordeling: 9,6
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Gewoon een goede manier om over te stappen.
Ik raad Greenchoice aan.
13 April, 08:01 J. Munnik Beoordeling: 9,6
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Doet zeer veel aan duurzaamheid. Uitstekende en zeer vriendelijke service. Goede website die zeer veel inzicht geeft en eenvoudig te gebruiken is.
Ik raad Greenchoice aan.
25 March, 11:04 H. Goey Beoordeling: 9,4
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Ik sta sympathiek tegenover greenchoice
Ik raad Greenchoice aan.
23 March, 07:02 P.S. Beer Beoordeling: 9,6
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Zeer tevreden over Greenchoice.
Ik raad Greenchoice aan.
22 March, 11:08 J. Verhage Beoordeling: 8,6
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Neemt zelf initiatieven om gasverbruik te minderen.
Ik raad Greenchoice aan.
19 March, 08:18 J.A.L. Peeters Beoordeling: 9,6
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Alles is goed verlopen verder geen verrassingen of zo!
Ik raad Greenchoice aan.
18 March, 14:27 M.H. Roos Beoordeling: 4,6
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Omdat er om gevraagd wordt
Ik raad Greenchoice aan.
18 March, 10:16 C.A.C.M. Smissen Beoordeling: 9,4
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Zeer tevreden over Greenchoice.
Ik raad Greenchoice aan.
26 February, 22:52 M.J.T. Maas Beoordeling: 8,6
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Het overstappen als bestaande klant ging een maand eerder in dan dat het contract afgelopen zou zijn. Het is ook vreemd dat je bij easy switch een meer voordelig verlengingscontract af kunt sluiten dan als je bij green choice zelf het verlengt.
Ik raad Greenchoice aan.
26 February, 17:20 W.H. Weerts Beoordeling: 10,0
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Gewoon goed product prijs/kwaliteit en duurzaamheid.
Ik raad Greenchoice aan.
23 February, 16:54 G. Zomer Beoordeling: 9,0
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
niets op aan te merken
Ik raad Greenchoice aan.
21 February, 10:27 J.L.R. Toemen Beoordeling: 6,0
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Iedere energieleverancier heeft het recht om te weten hoe de klant over hem denkt
Ik raad Greenchoice aan.
11 February, 15:18 S. Osietsky Beoordeling: 10,0
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
ik vind gewoon goed
Ik raad Greenchoice aan.
11 February, 09:22 M. Molenaar Beoordeling: 8,6
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
De klantenservice is goed te bereiken en ze werken erg snel en duidelijk. De online portaal is overzichtelijk en je kunt je maandelijkse tarief erg makkelijk aanpassen.
Ik raad Greenchoice aan.
07 February, 07:14 J.G.W. Haazen Beoordeling: 10,0
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
duidelijke prijzen, destijds over gestapt ivm scherpe prijs voor gas en goede prijzen voor terug leveren stroom.
Ik raad Greenchoice aan.
01 February, 08:22 B.C.M. Marrewijk Beoordeling: 8,6
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
In principe vind ik het een prima bedrijf. Prijzen zijn overal best lastig te begrijpen, ook al staat het wel netjes op papier. Duurzaamheid kan ik niet controleren, dus vind ik lastig te beoordelen.Sterk punt vind ik de klantenservice, ze helpen je netjes en snel.
Ik raad Greenchoice aan.
29 January, 09:44 A.L.R.J. Claus Beoordeling: 9,4
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
prima
Ik raad Greenchoice aan.
28 January, 13:15 R. ten Tije Beoordeling: 10,0
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
-
Ik raad Greenchoice aan.
28 January, 11:07 M.J.M. Janssen Beoordeling: 4,6
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Gaat allemaal om de centen. Ondermaatse service
Ik raad Greenchoice af.
22 January, 08:01 J.C.P. Brink Beoordeling: 9,6
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
al meer de 10 jaar klant bij greenchoice
Ik raad Greenchoice aan.
19 January, 10:10 A.J.G. Rossum Beoordeling: 9,6
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Heb het hele jaar zonder onderbreking gas en elektriciteit gehad tegen een redelijke prijs en groen
Ik raad Greenchoice aan.
10 January, 07:51 W. Kardux Beoordeling: 9,4
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Zon en wind energie
Ik raad Greenchoice aan.
06 January, 12:32 B.H.M. Bos Beoordeling: 10,0
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Omdat Greenchoice zich in alle opzichten waar maakt.
Ik raad Greenchoice aan.
05 January, 10:54 S.D.A. Kouthoofd Beoordeling: 10,0
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Erg tevreden
Ik raad Greenchoice aan.
31 December, 17:12 H.W.A. Jonker Beoordeling: 9,6
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Tevreden
Ik raad Greenchoice aan.
27 December, 10:25 M. Smeets Beoordeling: 8,0
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Valt niets op aan te merken, alleen bij voortzetting contract betaal je meer als vaste klant, dan bij nieuwe klant! Dat vind ik niet aantrekkelijk, dan ga je toch op zoek naar een andere goedkopere leverancier!
Ik raad Greenchoice aan.
21 December, 15:10 J. Hertgers Beoordeling: 9,6
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Prima service en correcte afrekening. Switch elk jaar terug naar Greenchoice.
Ik raad Greenchoice aan.
16 December, 13:07 Y. Brugman Beoordeling: 9,0
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Fijn dat er aan het milieu wordt gedacht.
Ik raad Greenchoice aan.
14 December, 16:39 S. Gommans Beoordeling: 7,0
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Geen bijzonderheden, probleemloos contract
Ik raad Greenchoice aan.
06 December, 18:57 J.A.H. Hoek Beoordeling: 8,0
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Helder en simpele uitleg en weergave in de kosten
Ik raad Greenchoice aan.
04 December, 11:10 J.M.P. Willems Beoordeling: 9,0
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Ja
Ik raad Greenchoice aan.
02 December, 14:39 W.T. Lier Beoordeling: 8,4
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
geen overwachte problemen, het ging zoals her hoort.
Ik raad Greenchoice aan.
30 November, 14:28 H.P. Fransen Beoordeling: 10,0
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Greenchoice is een goede en betrouwbare energie leverancier.
Ik raad Greenchoice aan.
29 November, 08:54 C.E.E.S. Pastoor Beoordeling: 8,6
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
ik kies bewust voor een energieleverancier die duurzaamheid hoog in het vaandel heeft staan
Ik raad Greenchoice aan.
27 November, 10:10 E.H. Gamelkoorn Beoordeling: 7,4
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Ben wel tevreden maar stap over om goedkoper uit te zijn. Hun nieuwe aanbod beviel me niet.
Ik raad Greenchoice aan.
26 November, 17:42 G.W.J. Driessen Beoordeling: 9,0
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Alles goed geregeld
Ik raad Greenchoice aan.
26 November, 10:06 R.J.H. Hermans Beoordeling: 7,4
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Ik ben overgestapt naar Delta ivm slecht aanbod van Greenchoice
Ik raad Greenchoice af.
25 November, 19:33 A.J. Jong Beoordeling: 8,6
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
heel tevreden over greenchoice. goede servicedesk, vriendelijke mensen. vreemd dat betaling niet kan op de dag dat ik dat wil. bij doorvragen toch extra keuze. voelt niet goed.
Ik raad Greenchoice aan.
25 November, 11:16 O.G. Veldema Beoordeling: 10,0
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Omdat over ik alles tevreden ben.
Ik raad Greenchoice aan.
25 November, 10:22 J.L. Caris Beoordeling: 8,0
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Green Choice geeft meer informatie wat prijs van gas en stroom is. Daarbij wordt men ook vriendelijk geholpen. Was voorheen bij Essent en deze viel me de laatste tijd zo lastig met de vraag of ik weer terug wilde komen bij hun als klant. In totaal heb ik 13x mensen aan de deur gehad en 5 telefoontjes. Gaf aan als ik nog eenmaal lastig gevallen werd door hun, dat ik aangifte zou doen bij de politie. Voor 2018 ook gekozen voor Green Choice voor groene stroom en op deze manier doe werk ik ook mee aan minder vervuiling.
Ik raad Greenchoice aan.
23 November, 18:41 E.J.F. Beijer Beoordeling: 10,0
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
ik heb een jaar probleemloos energie geleverd en alles verliep probleemloos. ik moet helaas weer overstappen,greenchoice is fors duurder 2e jaar.
Ik raad Greenchoice aan.
23 November, 07:06 G.M. Stuifzand-Verkamman Beoordeling: 9,4
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid

Ik raad Greenchoice aan.
19 November, 09:48 J.O.A. Bubberman Beoordeling: 9,0
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Prima service
Ik raad Greenchoice aan.
19 November, 09:22 A.E.G. Hamers Beoordeling: 10,0
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Zeer goed bedrijf.
Ik raad Greenchoice aan.
18 November, 13:59 J.N. Vries Beoordeling: 8,0
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Heb Greenchoise ge-emailed, indien ze weer concurrerend zijn met hun prijzen, ik het contract voor 2018 herhaal. (vervaldatum per 12-02-2018). Op dit moment is NUON voor mij de goedkoopste optie Euro 149,-- per maand. Hartelijke groet.
Ik raad Greenchoice aan.
16 November, 11:24 E.M. Tap Beoordeling: 7,4
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Omdat het mogelijk is!
Ik raad Greenchoice af.
15 November, 16:35 W. Heusden Beoordeling: 8,6
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Zeer groen en duidelijk
Ik raad Greenchoice aan.
15 November, 06:46 M. Paas Beoordeling: 9,0
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Fijne klantenservice, nooit dwingend. Meerdere malen schrijven jullie af zonder gelijk met herinneringen te smijten. Online account is fijn en overzichtelijk. Online hulp heb ik geen ervaring mee. Fijn dat jullie groen zijn!
Ik raad Greenchoice aan.
13 November, 19:37 T.H.M. Rutten Beoordeling: 9,4
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
ze komen de overeenkomst na
Ik raad Greenchoice aan.
12 November, 19:28 C.F.A. Schrauwen Beoordeling: 10,0
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Omdat ik erg tevreden ben over Greenchoice.
Ik raad Greenchoice aan.
10 November, 07:14 J.W. Venker Beoordeling: 6,4
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Het prijsinzicht kan aanmerkelijk beter aangezien ze iedereen een extra meetmogelijkheid zouden moeten bieden en niet alleen hen die extra betalen. Dit is dus weer echt op z\'n \'Rutte\'s onrechtvaardigs\', hoor.
Ik raad Greenchoice af.
08 November, 17:52 J. Schoonhoven Beoordeling: 9,0
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
overstap ging erg gemakkelijk; alles digitaal!
Ik raad Greenchoice aan.
08 November, 16:31 J.W.M. Cornelissen Beoordeling: 6,0
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Op zich is de overstap prima verlopen en kregen we voldoende info. Blijkt alleen dat hogere tarieven worden gehanteerd dan in het overstapbericht.
Ik raad Greenchoice aan.
06 November, 07:58 R.J. Steur Beoordeling: 8,0
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Eerste jaar prima ervaring - nieuwe aanbieding is aanfluiting
Ik raad Greenchoice af.
05 November, 10:42 M.M. Schuurmans Beoordeling: 8,6
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
goed bedrijf alleen geen aandacht voor bestaande klanten maar uitsluitend gericht op nieuwe klanten (zoals ook alle andere energieleveranciers)
Ik raad Greenchoice aan.
05 November, 09:42 W. Vries Beoordeling: 10,0
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Geen problemen met overstap en levering. Goede voorlichting m.b.t. groene energie. Met eigen account gemakkelijk alles online in te zien. Voor 1 jaar een contract gehad. Met verlenging wordt het duurder. Een reden om nu weer naar een andere leverancier over te stappen.
Ik raad Greenchoice aan.
05 November, 08:22 J. Kastenberg Beoordeling: 10,0
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Goede prijs. Duurzaam.
Ik raad Greenchoice aan.
04 November, 12:29 M. Henrich Beoordeling: 8,6
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
kundig overzichtelijk
Ik raad Greenchoice aan.
04 November, 09:22 E.P.J. Veltrop Beoordeling: 5,0
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Contract duur heeft men ingekort naar 10 maanden,dit had ik niet in de gaten gehad. Contracten heb ik altijd voor 1 jaar afgesloten,maar hier heb ik niet op gelet.
Ik raad Greenchoice af.
04 November, 08:39 J. Stilma Beoordeling: 10,0
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Alles verliep probleemloos. Jammer dat continuatie meer kost dan bij andere leverancier beginnen.
Ik raad Greenchoice aan.
02 November, 09:51 P.H. Lenssen Beoordeling: 9,4
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Altijd tevreden geweest met Greenchoice, maar soms ben ik goedkoper uit bij een andere leverancier
Ik raad Greenchoice aan.
31 October, 19:35 N.G.W. Post-Feller Beoordeling: 10,0
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Overstap probleemloos verlopen. Duidelijke website. Handige app.
Ik raad Greenchoice aan.
31 October, 09:18 J.J. Bischof Beoordeling: 8,6
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Ik heb hele goede ervaringen met greenchoice.
Ik raad Greenchoice aan.
30 October, 09:20 H.J.G.M. Delahaije-Herben Beoordeling: 9,6
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Niets te klagen tot nu maar waarschijnlijk wordt vervolg een ander verhaal
Ik raad Greenchoice aan.
27 October, 09:12 R.L. Suiker Beoordeling: 7,6
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
ik dacht dat het voor de huidige overstap is want als het van een jaar geleden is zijn jullie wel erg traag./ wat raar is van greenchoice als je wilt blijven dat je 13,50 pm nu meer moet betalen, dus stappen wij over.
Ik raad Greenchoice aan.
27 October, 08:00 T. Kluge Beoordeling: 10,0
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Ik vindt Greenchoice en goed bedrijf. Zaal graag blieven ma nieuw contract heft grotere voordeel.
Ik raad Greenchoice aan.
26 October, 10:59 P. Bol Beoordeling: 10,0
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
klantvriendelijk, Geen boetesysteem bij overstappen
Ik raad Greenchoice aan.
26 October, 09:57 J.C.C.B. Evers Beoordeling: 9,0
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Niet vindbaar op vergelijkingssites
Ik raad Greenchoice aan.
25 October, 12:06 H. Woerden Beoordeling: 8,4
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Wij doen mee met de Windcentrale en dan zit je aan Greenchoice vast
Ik raad Greenchoice aan.
25 October, 07:36 L.J. Lambregtse Beoordeling: 9,4
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Beste leverancier. Fantastische service zoals zeer duidelijke app.
Ik raad Greenchoice aan.
20 October, 11:20 P.D.U. Boer Beoordeling: 6,0
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
communicatie over contractverlenging verloopt uitermate moeizaam
Ik raad Greenchoice af.
20 October, 07:05 R.C. Heuvel Beoordeling: 3,6
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Ik ben onaangenaam verrast met al in het begin van het contract na de wintermaanden met een aanvullende nota voor de gemaakte kosten in plaats van aan het eind van het jaar waarbij de zomermaanden zijn inbegrepen. Waardeloos.
Ik raad Greenchoice af.
19 October, 12:40 J.E. Feenstra Beoordeling: 9,0
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Fijne duurzame energieleverancier!
Ik raad Greenchoice aan.
03 October, 16:12 H.E.P.M. Joosten Beoordeling: 8,4
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Tevreden over Greenchoice, helaas is elk jaar overstappen goedkoper
Ik raad Greenchoice aan.
28 September, 08:03 E. Brink - de Vries Beoordeling: 9,4
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
omdat jullie het vragen
Ik raad Greenchoice aan.

Veelgestelde vragen over Greenchoice

Hoe wordt het termijnbedrag bepaald?

Het bedrag dat je iedere maand betaalt voor je energie wordt ook wel het termijnbedrag genoemd. Dit bedrag is gebaseerd op een schatting van je gemiddelde maandelijkse energieverbruik óf op het historisch energieverbruik in jouw woning. Aan het eind van het contractjaar worden de daadwerkelijke kosten verrekend met het bedrag dat je al betaald hebt. Was het termijnbedrag te hoog, krijg je geld terug. Was het te laag, dan moet je aan het eind van je contract bijbetalen.

Kan ik het termijnbedrag aan laten passen?

Klopt het termijnbedrag niet volgens jou? De meeste energieleveranciers bieden je de mogelijkheid dit maandbedrag aan te passen. Je maandelijkse bedrag verhogen kan altijd, naar beneden stellen kan vaak maar met enkele procenten. Dit om te voorkomen dat je aan het eind van je contract een hoge rekening ontvangt.

Hoe zit het met het termijnbedrag bij Greenchoice?

Energieleverancier Greenchoice baseert de berekening voor het termijnbedrag op het historisch verbruik. Dit betekent dat Greenchoice kijkt naar het energieverbruik in huis over het afgelopen jaar. Ben je met één of meerdere huisgenoten meer of minder dan vorig jaar? Via jouw persoonlijke omgeving op de website van Greenchoice kun je het maandbedrag altijd aanpassen.

Wat wordt mijn energietarief na afloop van de contractduur?

Voordat je huidige contract bij Greenchoice afloopt, krijg je een nieuw voorstel toegestuurd. Als je hier niet op reageert, wordt je huidige tarief omgezet naar het variabele tarief.

Is er een Greenchoice app? Wat kan ik daarmee?

Met de app van Greenchoice krijg je inzicht in je verbruik. Je kunt ook veel energiezaken zelf regelen. Enkele functies:
 • Doorgeven van de meterstanden;
 • Inzicht in energieverbruik per jaar, maand, week of dag;
 • Maandelijks termijnbedrag bekijken en wijzigen;
 • Je verbruik vergelijken met de rest van Nederland;
 • Bespaartips ontvangen voor je eigen huishouden.

Wat is bosgecompenseerd gas?

Voor Greenchoice zijn er drie pijlers voor een duurzamer energiegebruik. De eerste twee pijlers zijn efficiënter gebruik van stroom en kiezen voor duurzaam opgewekte energie. De derde pijler is het compenseren van het verbruik dat niet duurzaam is opgewekt. Dit noemen ze bij Greenchoice bosgecompenseerd gas. Bij het gebruik van gas komt C02 vrij. Dit wordt gecompenseerd door te investeren in verschillende bosprojecten. De projecten worden uitgekozen als er een goede mix is tussen een impact op de C02-uitstoot, de biodiversiteit en de lokale bevolking.

Huidige aanbiedingen van Greenchoice

Laatste update: 15-11-2018 09:50
Prijzen obv gemiddeld verbruik (ACM). Vergelijk om jouw beste deal te zien.
Er is iets fout gegaan
{{::errorText}}

Vergelijk leveranciers

{{addresscheck.errorMessage}}

Jouw jaarverbruik {{mini_verbruik}}

Personen in huishouden
{{mini_verbruik}}

Type aansluiting


Zonnepanelen

Hulp nodig bij het invoeren van je teruglevering? Je kan het ook schatten op basis van het aantal zonnepanelen.
Zonnepanelen
Vul alsjeblieft je verwachte jaaropbrengst in

Je huidige leverancier

Offerte op maat

Met het door jouw ingevulde verbruik kom je in aanmerking voor een offerte op maat met speciale tarieven. Als je het onderstaande formulier invult, nemen wij zo spoedig mogelijk contact met je op.


Vul jouw bedrijfsnaam in

Vul je KVK nummer in
Vul een geldig KVK nummer in
Vul je geslacht in

Vul je initialen in
Initialen mogen alleen letters zijn

Vul je achternaam in

Vul je telefoonnummer in
Vul een geldig telefoonnummer in

Vul je e-mailadres in
Vul een geldig e-mailadres in

Verzenden
Bedankt voor het aanvragen van de aangepaste offerte, wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.

Als je evenveel of meer opwekt dan je verbruikt, neem dan vrijblijvend contact op met onze energiespecialisten: 020 - 5317670.

Zojuist overgestapt