whatsapp
call-icon
9,0 uit 10
Wil jij meer weten over de energieleverancier Greenchoice? Wij hebben zoveel mogelijk informatie over de leverancier voor je op een rijtje gezet: tarieven, contactgegevens, beoordelingen, veelgestelde vragen en meer. Meteen de actietarieven en welkomstkortingen van Greenchoice bekijken kan natuurlijk ook. Maak daarvoor gebruik van onze energievergelijker.   

Greenchoice

Greenchoice levert alleen groene stroom. De leverancier is in Rotterdam gevestigd en er werken ruim 200 werknemers. Meer dan 370.000 huishoudens zijn klant van Greenchoice. Het bedrijf is nog relatief klein en jong, maar de ambities zijn groot. Greenchoice zet zich in om de opwekking van energie volledig duurzaam te krijgen.

Tarieven Greenchoice

De actuele actietarieven van Greenchoice vind je in de energievergelijker. Je ziet ook meteen of Greenchoice een welkomstkorting biedt. Net als bij alle andere energieleveranciers, veranderen de tarieven van Greenchoice twee keer per jaar. Deze verandering vindt plaats op 1 januari en 1 juli. Je merkt hier alleen iets van als je een energiecontract hebt met variabele tarieven. Heb je een energiecontract met vaste tarieven afgesloten, dan betaal je gedurende de looptijd van je contract de prijs zoals deze aan het begin is vastgesteld. Zit je met vaste tarieven dan helemaal goed? Nee. Zijn de tarieven sterk gedaald, profiteer je hier niet van met een contract met vaste tarieven. Wij raden daarom iedereen aan om ieder jaar opnieuw een nieuwe vergelijking te maken. Kies ieder jaar opnieuw voor een éénjarig energiecontract en profiteer jaarlijks van een mooie welkomstkorting.

 

Welkomstkortingen en actietarieven

 

Alleen via vergelijkingswebsites zoals EasySwitch.nl ontvang je welkomstkortingen en sluit je energiecontracten af tegen actietarieven. Waarom alleen via EasySwitch.nl? Omdat energieleveranciers graag klanten willen winnen. Om hoog uit te komen uit de vergelijker, moet een leverancier een aantrekkelijk actietarief bieden. De acties die je bij ons op de website vindt, zal je dan ook niet tegenkomen op de website van Greenchoice zelf.

Greenchoice energie vergelijken

 

Ben jij benieuwd welk actietarief Greenchoice je op dit moment kan bieden? Maak dan meteen vergelijking. Vul je gegevens in en bekijk het overzicht.

 

Vergelijk Energie

 

Over Greenchoice

Greenchoice is sinds 2001 actief op de Nederlandse energiemarkt. Als energieleverancier onderscheiden zij zich door de nadruk te leggen op groene energie. Het doel is om duurzame energie te leveren. Energie opgewekt uit zon, wind, water en biomassa. Het liefst uit Nederland. Greenchoice stimuleert een bewuste omgang met energie.

 

Hoe duurzaam is Greenchoice?

Greenchoice levert uitsluitend groene stroom en bosgecompenseerde gas. De energie wordt uit duurzame, natuurlijke bronnen gewekt. Momenteel komt 70% uit Nederland. Greenchoice heeft als doel gesteld om in 2020 voor de volle 100% energie te leveren uit Nederland. De C02-uitstoot door gasverbruik wordt gecompenseerd met bos- en klimaatprojecten. Het Greenchoice Bosspaarplan is bijvoorbeeld zo’n project, waarin het herstel en de langdurige bescherming van de Amazone centraal staat.

 

Energiecontracten bij Greenchoice

Greenchoice werkt met drie verschillende energiecontracten:

 • Kortingsgarantie
 • 100% Nederlandse wind
 • 100% Nederlands groen

 

Bij alle tarieven is het gas 100% bosgecompenseerd. De kortingsgarantie werkt alleen met een variabel tarief. Greenchoice garandeert dat het tarief 0,25 procent lager zal zijn dan het tarief van de grootste leverancier in de regio. 100% Nederlandse wind en 100% Nederlands groen werken beide met een vast tarief. Bij 100% Nederlands Groen is het mogelijk tot 3 jaar een gegarandeerd vast tarief te nemen. Wil jij de huidige tarieven van Greenchoice bekijken? Je kunt energie vergelijken en tarieven inzien door onze vergelijker te gebruiken. Je kunt de tarieven meteen vergelijken met alle andere aanbieders.

 

Hoe wordt de groene stroom opgewekt?

Kortingsgarantie50% Nederlandse biomassa
40% Nederlandse windenergie
10% EU-windenergie
100% Nederlandse wind100% Nederlandse windenergie
100% Nederland groen65% Nederlandse biomassa
35% Nederlandse windenergie

Wanneer geldt het daltarief en normaaltarief?

De tijden van het lage en normale tarief zijn afhankelijk van je regio. In Noord-Brabant en Limburg geldt tussen 7.00 en 21.00 uur op werkdagen het normaaltarief. In de rest van Nederland geldt het normaaltarief op werkdagen tussen 7.00 en 23.00 uur. Buiten deze tijden om betaal je het laagtarief. Dat is dus ‘s nachts, in het weekend en op feestdagen. Op de volgende feestdagen betaal je het laagtarief: Nieuwjaarsdag, Tweede Paasdag, Koningsdag, Hemelvaartdag, Tweede Pinksterdag, Eerste en Tweede Kerstdag.

 

De slimme thermostaat van Greenchoice

Greenchoice biedt geen slimme thermostaat aan. Het staat je natuurlijk wel vrij om zelf een slimme thermostaat aan te schaffen en te installeren in huis.

 

De slimme meter bij Greenchoice

De slimme meter is een digitale energiemeter. Net als bij de oudere meters wordt het verbruik van elektriciteit en gas gemeten. Het verschil is dat met de slimme meter de netbeheerder je verbruik op afstand kan uitlezen. Het is dus niet meer nodig om zelf de meterstanden door te geven aan de energieleverancier. De slimme meter vereenvoudigt het meten van het energieverbruik voor de consument.

Enkele voordelen van een slimme meter bij Greenchoice:

 • Je hoeft zelf geen meterstanden meer door te geven;
 • Als je energie teruglevert, wordt dit ook gemeten;
 • Je kunt online je maandelijkse verbruik bekijken;
 • Dubbele tarieven kunnen worden gemeten.

 

De terugleveringvergoeding van zonnepanelen

Als je een analoge meter hebt, draait de meter zelf vooruit of achteruit naarmate er energie wordt verbruikt of opgewekt. De energie die je teruglevert wordt dus al van het verbruik afgetrokken. Dit verbruik wordt niet apart gespecificeerd. Als je een digitale meter hebt, worden de levering en teruglevering apart geregistreerd. De teruggeleverde energie wordt apart van de jaarnota op een teruglevernota verrekend. Bij beide meters krijg je voor ieder kWh die je zelf opwekt een besparing die gelijk is aan het volledige energietarief.

 

Je wekt meer energie op dan je verbruikt?

Over het algemeen wordt er per huishouden meer energie verbruikt dan er wordt opgewekt met zonnepanelen. Als je per jaar toch meer produceert dan je verbruikt, krijg je voor de opgewekte stroom uitsluitend de kale stroomprijs en btw vergoed. Er wordt geen netto energiebelasting uitgekeerd.
Heb jij een digitale meter? Voor deze klanten maakt Greenchoice een uitzondering. Klanten met een digitale meter die meer stroom produceren dan ze verbruiken, krijgen voor de eerste 1000 kWh de netto teruglevering inclusief de energiebelasting vergoed. Dit geldt per nota en per jaar.

 

Contactgegevens Greenchoice

E-mailvragen@greenchoice.nl
Telefoon010 – 478 23 26
Kosten Lokaal tarief
BereikbaarWerkdagen 8.30 – 17.30
Zaterdag 8.30 – 16.00
Websitehttp://www.greenchoice.nl/

Gas- en stroomstoringen bij Greenchoice

Wat te doen bij een gas- of stroomstoring? Probeer eerst te achterhalen of je de enige in de buurt bent zonder gas of stroom. Bel bijvoorbeeld bij je buren aan. Op de website gasenstroomstoringen.nl kun je heel snel zien wat er aan de hand is. Als je niet in de gelegenheid bent deze website te bereiken, kun je ook bellen naar het nationale storingsnummer. 0800-9009. Dit gratis nummer is altijd bereikbaar. Bij een gaslucht wordt geadviseerd meteen te bellen.

 

Betalingen aan Greenchoice

Bij Greenchoice wordt de verschuldigde bedrag maandelijks via een automatische incasso van je rekening afgeboekt. Dit gebeurt altijd rond de 6e van de maand. Rond de 10e van de maand vindt de verrekening van de jaarnota plaats. Lukt de incasso de eerste keer niet? Dan wordt het rond de 16e en de 26e nogmaals geprobeerd. Is het bedrag na deze drie pogingen nog steeds niet van je rekening af te boeken? Dan ontvang je een herinneringsbrief.

 

Wat te doen bij verhuizing?

De verhuizing kun je op meerdere manieren aan Greenchoice doorgeven. Via je internetdossier, ‘Mijn dossier’, kun je de verhuizing doorgeven. Het is ook mogelijk de verhuizing telefonisch of via de mail door te geven. Telefonisch is Greenchoice op 010 – 478 23 26 te bereiken. Mails stuur je naar vragen@greenchoice.nl.

 

Opzeggen contract bij Greenchoice

Als je jouw contract wilt opzeggen, kun je dit doorgeven aan de klantenservice van Greenchoice. Het nummer is 010 – 478 23 26. Je betaalt het lokale tarief.

 

Opzegtermijn Greenchoice

Wil je jouw contract voortijdig opzeggen? Doorgaans brengt de energieleverancier een opzegvergoeding (anders gezegd: een opzegboete) in rekening. Greenchoice brengt geen opzegvergoeding in rekening bij het vroegtijdig beëindigen van je contract. Het contract met Greenchoice kun je kosteloos opzeggen. De opzegtermijn bedraagt 30 dagen.

 

Neemt Greenchoice je opzegboete over?

In geen geval neemt Greenchoice je opzegboete over. Omdat Greenchoice zelf geen opzegvergoeding in rekening brengt, vergoeden zij deze ook niet voor je als je vroegtijdig overstapt.

 

Greenchoice aanbieding

Spreekt energieleverancier Greenchoice je aan en zou je graag een contract bij de leverancier af willen sluiten? In onze vergelijker bekijk je de actuele welkomstkortingen en actietarieven van Greenchoice. Houd de opzegtermijn van je huidige leverancier in de gaten: Stap je te vroeg over, dan krijg je te maken met een opzegboete. De meeste energiecontracten hebben een opzegtermijn van 30 dagen voor het einde van het contract. Dit betekent dat als je een éénjarig contract hebt afgesloten, je deze in de 11e maand van je contract pas op kunt zeggen.

 

Overstappen van energieleverancier

Je zoekt een nieuwe energieleverancier en overweegt een overstap naar Greenchoice? Maak gebruik van onze energievergelijker. Je krijgt een overzicht van meerdere energieleveranciers en hun tarieven. Vergelijk verschillende mogelijkheden en vind de energieleverancier met de beste voorwaarden tegen de scherpste prijs.

 

 

Wat doet EasySwitch en wat doet Greenchoice?

EasySwitch.nl helpt je bij het vergelijken van energieleveranciers. Met de energievergelijker kun je kijken welke energieleverancier de scherpste tarieven aanbiedt. Wanneer het blijkt dat Greenchoice de goedkoopste energieleverancier is, dan kun je via EasySwitch.nl overstappen. Zodra je de overstap compleet maakt, word je aangemeld bij Greenchoice. Zij zorgen ervoor dat je oude energiecontract wordt opgezegd. Op deze manier stap je makkelijk en snel over en hoef je zelf niets te doen.

 

Let op: voor de exacte voorwaarden van de energiecontracten kun je terecht op de website van Greenchoice. Vergelijk de energietarieven met die van andere leveranciers via de energievergelijker.

 

Vergelijk Energie

Greenchoice tarieven vergelijken

Energietarieven energieleveranciers 2017
Greenchoice tarieven | Energie Direct tarieven | Westland Energie tarieven | Dong Energie tarieven | Oxxio tarieven | Nederlandse Energie Maatschappij tarieven | Anode Energie | Cogas Energie | RENDO energie | RWE tarieven | Nuon tarieven | Main Energie tarieven | Delta Energie | Eneco tarieven | Essent tarieven | Eon tarieven | Innova Energie tarieven


Beoordeling klantervaringen
8,7
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Beoordeling Easyswitch
9,3
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Gemiddelde beoordeling:
9,0 uit 10

Klantervaringen

19 October, 12:40 J.E. Feenstra Beoordeling: 9,0
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Fijne duurzame energieleverancier!
Ik raad Greenchoice aan.
03 October, 16:12 H.E.P.M. Joosten Beoordeling: 8,4
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Tevreden over Greenchoice, helaas is elk jaar overstappen goedkoper
Ik raad Greenchoice aan.
28 September, 08:03 E. Brink - de Vries Beoordeling: 9,4
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
omdat jullie het vragen
Ik raad Greenchoice aan.
26 September, 19:13 T.A.P. Sande Beoordeling: 9,6
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Prima bedrijf, goed georganiseerd, duurzaam en sympathiek. Alleen het call centre is nogal agressief in de benadering om als klant te blijven.
Ik raad Greenchoice aan.
25 September, 17:20 H.M.G. Senden Beoordeling: 8,0
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
geen problemen gehad; alles \'liep vanzelf\'
Ik raad Greenchoice aan.
18 September, 07:49 M. Van Kerkwijk Beoordeling: 10,0
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Ik zit hier al een paar jaar maar nooit problemen gehad.
Ik raad Greenchoice aan.
18 September, 07:11 F.J.M. Backhuijs Beoordeling: 9,0
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Goede service
Ik raad Greenchoice aan.
17 September, 13:52 R.A.A. Veld Beoordeling: 8,0
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Hulp en/of service hebben we niet nodig gehad. Ik raad Gc niet aan (waarom zou ik?), maar ook niet af.
Ik raad Greenchoice af.
16 September, 15:33 Wil Beekmans Beoordeling: 9,4
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Ik had een aanbieding van Green Choice gekregen, maar die lag nog best wel hoger dan jullie aanbieding, dus toch weer via jullie afgesloten bij Green Choice
Ik raad Greenchoice aan.
16 September, 12:12 E.N. Boshuyzen Beoordeling: 9,0
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
geen enkel probleem gehad
Ik raad Greenchoice aan.
19 October, 12:40 J.E. Feenstra Beoordeling: 9,0
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Fijne duurzame energieleverancier!
Ik raad Greenchoice aan.
03 October, 16:12 H.E.P.M. Joosten Beoordeling: 8,4
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Tevreden over Greenchoice, helaas is elk jaar overstappen goedkoper
Ik raad Greenchoice aan.
28 September, 08:03 E. Brink - de Vries Beoordeling: 9,4
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
omdat jullie het vragen
Ik raad Greenchoice aan.
26 September, 19:13 T.A.P. Sande Beoordeling: 9,6
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Prima bedrijf, goed georganiseerd, duurzaam en sympathiek. Alleen het call centre is nogal agressief in de benadering om als klant te blijven.
Ik raad Greenchoice aan.
25 September, 17:20 H.M.G. Senden Beoordeling: 8,0
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
geen problemen gehad; alles \'liep vanzelf\'
Ik raad Greenchoice aan.
18 September, 07:49 M. Van Kerkwijk Beoordeling: 10,0
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Ik zit hier al een paar jaar maar nooit problemen gehad.
Ik raad Greenchoice aan.
18 September, 07:11 F.J.M. Backhuijs Beoordeling: 9,0
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Goede service
Ik raad Greenchoice aan.
17 September, 13:52 R.A.A. Veld Beoordeling: 8,0
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Hulp en/of service hebben we niet nodig gehad. Ik raad Gc niet aan (waarom zou ik?), maar ook niet af.
Ik raad Greenchoice af.
16 September, 15:33 Wil Beekmans Beoordeling: 9,4
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Ik had een aanbieding van Green Choice gekregen, maar die lag nog best wel hoger dan jullie aanbieding, dus toch weer via jullie afgesloten bij Green Choice
Ik raad Greenchoice aan.
16 September, 12:12 E.N. Boshuyzen Beoordeling: 9,0
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
geen enkel probleem gehad
Ik raad Greenchoice aan.
16 September, 12:09 P.F. Brouwers Beoordeling: 8,4
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Prima aanbieder
Ik raad Greenchoice aan.
15 September, 11:10 S. Vermeulen Beoordeling: 8,0
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
ik wil blijven bij deze club , maar bij verlenging duurder dan anderen, Ik voel me weg gestuurd!
Ik raad Greenchoice af.
14 September, 08:34 P.E. Dekker Beoordeling: 9,6
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Greenchoice is een verademing, snel -overzichtelijk-zeer klantvriendelijk.
Ik raad Greenchoice aan.
14 September, 07:07 B. Batman Beoordeling: 10,0
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Tek kelime harika
Ik raad Greenchoice aan.
06 September, 05:57 J.L.C.M. Goeijers Beoordeling: 8,4
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
mm
Ik raad Greenchoice aan.
03 September, 13:01 A.H.J.E. Lathouwers Beoordeling: 8,6
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
op verzoek van easyswitch
Ik raad Greenchoice aan.
31 August, 07:25 H.P. Aarden Beoordeling: 2,4
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Greenchoice is een drama,betaal meer dan bij essent ,terwijl mn kinderen uit huis zijn,dus van 4 naar 2 verbruikers,kreeg dike afrekening na verhuizing,terwijl ik toen pas 2 maanden bij greenchoice was.Slechte communicatie klantenservice/afd.betalen.Werd heen en weer geslingerd. vandaar terugkeer naar Essent
Ik raad Greenchoice af.
30 August, 13:10 J.C.G. Keizer Beoordeling: 7,4
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
eerste jaar was ik zeer tevreden. tarieven voor vervolgcontract zijn wel erg hoog en ik zal dus weer overstappen op andere leverancier
Ik raad Greenchoice af.
30 August, 08:21 L. Tiemens Beoordeling: 10,0
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Goede duurzame leverancier
Ik raad Greenchoice aan.
27 August, 10:13 D.J.A. Pape Beoordeling: 7,6
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Geen of bijna geen contact gehad met green choice. Ook geen problemen gehad.
Ik raad Greenchoice aan.
26 August, 07:23 P. Vollaard Beoordeling: 10,0
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Duurzaam een goede klantenservice
Ik raad Greenchoice aan.
25 August, 09:25 M. Mentz Beoordeling: 10,0
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Kan er niets anders van maken. Minpuntje: bij de switch naar een slimme meter van Stedin (elektra+gas) werd het rekenjaar voortijdig afgesloten (nov.´16 t/m febr.´17). Vanwege winterseizoen moesten wij €420,- bijbetalen (te weinig voorschot betalingen). Daarna startte een nieuw rekenjaar. Dit was niet van te voren duidelijk.
Ik raad Greenchoice aan.
23 August, 11:20 M.A.G. Braeken Beoordeling: 10,0
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Prima leverancier met goede prijzen en goed voor het milieu
Ik raad Greenchoice aan.
20 August, 14:24 J.J. Molen Beoordeling: 8,4
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Duurzaamheid top! Qua prijzen kunnen ze niet helemaal mee. Duurzaam heeft nu eenmaal een prijs .
Ik raad Greenchoice aan.
16 August, 09:46 F.H.J. Nijen twilhaar Beoordeling: 6,4
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Ben tevreden denk ik,geen calamiteiten of hulp nodig gehad.
Ik raad Greenchoice aan.
15 August, 10:09 L.A.F. Gastel Beoordeling: 10,0
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Greenchoice is niet alleen een echt groene energieleverancier die heel inzichtelijk maakt waar de geleverde energie vandaan komt, ook hun website is helder en duidelijk. Gemakkelijk inzicht in verbruik, gemakkelijk om je voorschot aan te passen, etc.
Ik raad Greenchoice aan.
13 August, 20:53 P.A.F. Wilbrink Beoordeling: 10,0
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Nooit problemen gehad tot zover
Ik raad Greenchoice aan.
09 August, 07:57 J.J.M. Swinkels Beoordeling: 5,6
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
prima
Ik raad Greenchoice aan.
09 August, 07:04 J.T.W. Schmitz Beoordeling: 8,4
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
van de online hulp en klantenservice heb ik tot op heden geen gebruik gemaakt.
Ik raad Greenchoice aan.
04 August, 07:47 J.C.S. Groenewoud Beoordeling: 7,0
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Prijs
Ik raad Greenchoice aan.
02 August, 19:38 M. Colbers Beoordeling: 8,4
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Ik kan Greenchoice bij iedereen aanbevelen. Alles verloopt goed en soepel.
Ik raad Greenchoice aan.
30 July, 20:17 J.C. Hendriks Beoordeling: 9,4
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
altijd goed bereikbaar en behulpzame klantenservice!
Ik raad Greenchoice aan.
29 July, 16:22 B.H. Molder Beoordeling: 8,4
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
geen echte klachten
Ik raad Greenchoice aan.
16 July, 09:53 P. de R. Beoordeling: 9,0
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Erg tevreden over over deze groene keus, ook waardeer ik dat ze niet lokken met bonussen aan het einde van het contract maar gewoon strakke tarieven hanteren, helaas concludeer ik dat dat blijkbaar ten koste moet gaan van trouwe klanten want mij werd verteld nadat ik wel erg veel verschil zag tussen aanbieding voor nieuwe klanten en mijn verlengingsaanbod dat er verlies werd genomen om nieuwe klanten aan te trekken, dit motiveert bij niemand loyaliteit maar wel het overstappen wat ik dus blijf doen om toch het banksaldo niet nodeloos te belasten
Ik raad Greenchoice aan.
15 July, 10:43 C. Beek Beoordeling: 9,6
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Gewoon goedkoper en duurzamer
Ik raad Greenchoice aan.
13 July, 07:36 H.A.M.W. Hooren Beoordeling: 10,0
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
goed gegaan
Ik raad Greenchoice aan.
11 July, 15:28 P.P.D.M.J. Paulussen Beoordeling: 9,6
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
ik heb me niet echt verdiept in de prijsinzichten, dat hebben jullie gedaan, voor de rest is alles goed gegaan.
Ik raad Greenchoice aan.
02 July, 07:53 A.C. Zevenbergen Beoordeling: 8,0
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Geen klachten, tevreden met nieuwe aanbod, hoewel niet de voordeligste t.o.v. andere aanbieders.
Ik raad Greenchoice aan.
28 June, 16:10 J.F.J. Vlinkervleugel Beoordeling: 9,6
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Alleen jammer dat een verlengvoorstel matig is. Dwingt je tot overstap naar een andere aanbieder.
Ik raad Greenchoice aan.
24 June, 08:52 A. Ribbers Beoordeling: 7,4
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Na 1 jaar sterke verhoging van maandlasten; vervolg aanbieding verre van interessant
Ik raad Greenchoice af.
23 June, 18:20 R. Gerritsen Beoordeling: 9,0
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Overstappen ging makkelijk, ik heb onlangs via mijn Greenchoice het maandbedrag aangepast en dat werkt prima. Daarna via de mail een bevestiging. Goede communicatie !
Ik raad Greenchoice aan.
23 June, 10:01 A. Groot Beoordeling: 10,0
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
nooit problemen altijd op tijd
Ik raad Greenchoice aan.
22 June, 07:36 H.J. Vries Beoordeling: 8,6
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Nooit geen problemen of onverwachte vervelende acties
Ik raad Greenchoice aan.
20 June, 19:04 M.W.J. Dingemans Beoordeling: 6,6
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Bestaande klanten worden benadeeld ten opzichte van nieuwe klanten en betalen veel hogere prijzen
Ik raad Greenchoice af.
20 June, 09:17 E.J.M. Weijtmans Beoordeling: 9,0
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
tot nu toe een klachten.
Ik raad Greenchoice aan.
16 June, 18:01 V.L.E.B. Assmann Beoordeling: 10,0
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Goede prijzen, eerlijke energie.
Ik raad Greenchoice aan.
14 June, 20:52 G.M. Dijk Beoordeling: 8,0
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Het is me goedbevallen bij Greenchoice, alleen hun nieuwe aanbod is niet gunstig, ga daarom overstappen g
Ik raad Greenchoice aan.
12 June, 09:40 P.R.M. Vranken Beoordeling: 6,4
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Over de meeste zaken ben ik redelijk tevreden. Van sommige andere zaken heb ik geen idee.
Ik raad Greenchoice aan.
11 June, 17:42 R.G. Bos Beoordeling: 8,4
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Soepele overstap.
Ik raad Greenchoice aan.
10 June, 19:21 J.C. Graaf Beoordeling: 8,4
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Green Choice heeft ook winddelen. Dat vind ik een goed initiatief.
Ik raad Greenchoice aan.
10 June, 10:04 H. van Driel Beoordeling: 10,0
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
concurrerende tarieven , goede service en op tijd gekomen met een nieuw aanbod, wat ik na controle andere energiebedrijven heb geaccepteerd
Ik raad Greenchoice aan.
09 June, 10:44 H.J. Tintelen Beoordeling: 10,0
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Mijn vorige energieleverancier was Qurrent, geen goed woord voor over, vooralsnog lijkt me Green Choise helder en eerlijk in zijn informatie. Ik vertrouw erop dat dat zo blijft.
Ik raad Greenchoice aan.
08 June, 09:36 R.H.M. De Ridder Beoordeling: 6,4
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
voor andere klanten
Ik raad Greenchoice aan.
07 June, 07:36 H. Meij Beoordeling: 8,0
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Alles prima geregeld, gaat eigenlijk vanzelf.
Ik raad Greenchoice aan.
05 June, 18:55 P. HAARSMA Beoordeling: 10,0
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
alles is prima geregeld
Ik raad Greenchoice aan.
05 June, 13:51 H.J.W. Hofstede Beoordeling: 10,0
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Prima
Ik raad Greenchoice aan.
05 June, 11:05 O Hemmes Beoordeling: 9,0
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
mijn ervaring
Ik raad Greenchoice aan.
05 June, 10:12 G.T.J. Rouw Beoordeling: 9,4
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
wordt corect behandeld
Ik raad Greenchoice aan.
05 June, 07:08 T.M.H. Ris Beoordeling: 10,0
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Online Hulp en klanteneerviel heb ik nog niet nodig gehad dus kan ik niet beoordelen.
Ik raad Greenchoice aan.
04 June, 17:11 M.S. Stachovicz Beoordeling: 9,0
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Is goedkoopste nu voor mijn
Ik raad Greenchoice aan.
04 June, 16:45 A.M. Eijkemans Beoordeling: 7,0
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Omdat jullie er om gevraagd hebben
Ik raad Greenchoice aan.
31 May, 21:04 J. Dannenberg Beoordeling: 8,6
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Prima maatschappy
Ik raad Greenchoice aan.
31 May, 12:42 C.J. Schut Beoordeling: 9,0
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Ik heb helemaal geen klachten.
Ik raad Greenchoice aan.
31 May, 11:00 F. Meijden Beoordeling: 8,6
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Prima service Handige inzichtelijke app Helaas kun je op de app geen standen doorgeven. Gemiste kans. Daardoor onnodig omslachtig om meterstanden te moeten doorgeven
Ik raad Greenchoice aan.
31 May, 10:04 G.W. Megelink Beoordeling: 8,0
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
de levering is goed bevallen
Ik raad Greenchoice aan.
30 May, 20:11 G. Haar Beoordeling: 10,0
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Tevreden is tevreden
Ik raad Greenchoice aan.
30 May, 14:58 E.J.P. De Winter Beoordeling: 8,0
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
In principe bevalt Green Choice goed , maar aangezien stroom stroom is en gas gas is , blijft het financiële plaatje over. Na een contract van 1 jaar krijg je van hun een variabel maandelijks vervolg aanbieding die omgerekend 240 euro per jaar duurder uitkomt t.o.v je jaarcontract . Op deze manier houd je weinig klanten vast in deze branche .
Ik raad Greenchoice aan.
29 May, 20:32 H.J.F. Gemert Beoordeling: 8,0
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
ben al vaker bij Greenchoice klant geweest . geen problemen gehad zijn lekker groen. ik stap elk jaar over
Ik raad Greenchoice aan.
29 May, 12:49 J. Smit Beoordeling: 9,0
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Misschien korting ??
Ik raad Greenchoice aan.
29 May, 09:27 L.H.P. Beaard Beoordeling: 4,4
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Omdat jullie er om vragen!
Ik raad Greenchoice af.
28 May, 07:46 W. Bleijenberg Beoordeling: 10,0
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Tot nu toe zijn er geen problemen geweest. Elk jaar stap ik over, dus misschien tot volgend jaar.
Ik raad Greenchoice aan.
28 May, 07:27 M. Rutten Beoordeling: 9,4
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Prima leverancier met nette prijzen en groene energie
Ik raad Greenchoice aan.
27 May, 07:24 JA Teunissen Beoordeling: 10,0
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Ik heb alles met 5 sterren beoordeeld omdat ze alles waarmaken geen leugens geen gezeur afspraak is afspraak
Ik raad Greenchoice aan.
26 May, 17:41 J. Boven Beoordeling: 8,0
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
jammer dat men de vaste klanten niets kunnen aan bieden WBT korting
Ik raad Greenchoice aan.
25 May, 19:46 M. Hooplot Beoordeling: 8,6
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Omdat ik betere ervaring heb kunnen opdoen in vergelijking met eerdere leveranciers
Ik raad Greenchoice aan.
24 May, 11:47 Y.W. Cho Beoordeling: 10,0
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
great everything just great
Ik raad Greenchoice aan.
22 May, 11:40 J.J.F. Burgt Beoordeling: 7,6
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Ging zonder problemen
Ik raad Greenchoice aan.
19 May, 17:35 C.J.M. Jong Beoordeling: 10,0
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Alles is goed geregeld .
Ik raad Greenchoice aan.
19 May, 08:00 E.C. Chris Beoordeling: 9,0
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid

Ik raad Greenchoice aan.
19 May, 07:11 W. Vastrick Beoordeling: 9,6
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Een bedrijf wat de klant vooruit informeert ipv achteraf. Duidelijke taal gebruikt en qua prijzen aan de goede kant van de middenmoot zit
Ik raad Greenchoice aan.
10 May, 21:18 R.A. Leeuwen Beoordeling: 7,6
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Algemene indruk tevreden.
Ik raad Greenchoice aan.
07 May, 19:39 C.H. Gravemaker Beoordeling: 6,0
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
is een prima jaar geweest, nu weer opzoek naar een ander. Helaas nu niet goedkoper dan vorig jaar
Ik raad Greenchoice aan.
07 May, 19:12 W.J.J. Schadewijk Beoordeling: 10,0
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
zonder meer: erg goed.
Ik raad Greenchoice aan.
04 May, 08:48 D.J.S. Roeland Beoordeling: 10,0
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Op uw verzoek.
Ik raad Greenchoice aan.
04 May, 07:50 M. Hagestein Beoordeling: 9,4
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Ben tevreden
Ik raad Greenchoice aan.
28 April, 11:37 F Blansjaar Beoordeling: 10,0
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Nergens iets op aan te merken. Het is nu nog wachten op de eindafrekening. ..als deze tegenvalt zou dat nog een minpunt kunnen worden. So far so good
Ik raad Greenchoice aan.
21 April, 10:53 P.M.H.J. Mertens Beoordeling: 10,0
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
geen klachten
Ik raad Greenchoice aan.
19 April, 14:07 T Kapoen Beoordeling: 10,0
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
volledig zonder problemen overgestapt en geen onduidelijkheden achteraf
Ik raad Greenchoice aan.
15 April, 07:29 G.L.J. Stemfooort Beoordeling: 10,0
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Gehele goede service
Ik raad Greenchoice aan.
14 April, 17:18 A.T.P. Luijten Beoordeling: 9,6
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Zeer tevreden, maar alleen jammer dat nieuwe klanten een scherpere prijs word aangeboden, die niet geld voor al bestaande klanten.
Ik raad Greenchoice aan.
07 April, 14:10 R. Kliphuis Beoordeling: 7,6
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Dit is eigenlijk niet te beoordelen. Dat is bij iedere leverancier ongeveer hetzelfde.
Ik raad Greenchoice aan.
07 April, 09:58 P.J. Drost Beoordeling: 9,6
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Alleen de aanbieding na een jaar contract is beneden peil, dus stap ik tzt [juni] weer over .
Ik raad Greenchoice af.
06 April, 07:14 M. Nuijts Beoordeling: 8,6
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Nooit problemen, per maand opzeggen en ieder jaar een nieuw actietarief.
Ik raad Greenchoice aan.
05 April, 18:06 Trijs Beoordeling: 9,4
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Uitstekende klantenservice! Goede online tool met veel mogelijkheden en overstap destijds was snel, transparant en tijdig geregeld. Niet meteen hoge administratieve boete als je 1x vergeet te betalen, redelijkheid en samen dingen oplossen is nog wat waard hier. Ik ben er zeer tevreden mee. Jammer dat Easyswitch geen aanbieding heeft voor trouwe klanten die na vergelijking op zelfde leverancier uitkomen.
Ik raad Greenchoice aan.
05 April, 14:11 P.F. Michel Beoordeling: 9,6
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
heel erg tevreden en een leuke hanteerbare overzichtelijke app om je eigen gebruikskosten in te zien incl. tips om te besparen!
Ik raad Greenchoice aan.
04 April, 15:33 R Dongeren Beoordeling: 10,0
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Uitstekende service zonder gedoe.
Ik raad Greenchoice aan.
04 April, 07:04 C.W.H. Voorham Beoordeling: 9,6
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Klantenservice helpt je goed
Ik raad Greenchoice aan.
03 April, 09:53 R. Sturmans Beoordeling: 9,4
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
voordelig en om de 2 maanden een verbruiksoverzicht
Ik raad Greenchoice aan.
02 April, 10:57 C. Oussoren Beoordeling: 8,4
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Omdat het zo is. Met klantenservice hebben we niet echt ta maken gehad. En of ze echt duurzaam leveren dat weten we niet.
Ik raad Greenchoice aan.
29 March, 07:53 K.A. Slijkhuis Beoordeling: 9,6
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Na bij diverse energiemaatschappijen klant te zijn geweest, kan ik stellen dat Greenchoice met kop en schouders boven de rest uitstijgt.
Ik raad Greenchoice aan.
28 March, 08:07 J. Meijde Beoordeling: 9,0
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Nvt
Ik raad Greenchoice aan.
27 March, 15:07 K.M. Grunsven Beoordeling: 6,0
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
betaling ligt aan mijzelf. Ik heb kennelijk een contract voor 10 maanden afgesloten. Vind ik niet fijn. Nu mis ik 2 goedkopere maanden in mijn jaarafsluiting. Er valt ook niet over te praten.
Ik raad Greenchoice af.
21 March, 15:08 S. Osietsky Beoordeling: 4,4
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
geen idee ik ben nog niet terug gebeld.
Ik raad Greenchoice af.
18 March, 09:33 J.E.K. Willems Vrijens Beoordeling: 8,4
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Ik heb nergens klachten over, zodoende.
Ik raad Greenchoice aan.
16 March, 08:17 P.J.G. Lansman Beoordeling: 10,0
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Ben zeer tevreden over alle onderdelen.
Ik raad Greenchoice aan.
14 March, 07:31 J.J.A. Engelenburg Beoordeling: 7,4
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Om Greenchoice een goede beoordeling te kunnen geven
Ik raad Greenchoice aan.
10 February, 10:26 M.H.A. Alwicher Beoordeling: 6,4
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
prima dienst
Ik raad Greenchoice aan.
09 February, 07:46 J. Versloot Beoordeling: 9,6
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Al jarenlang naar grote tevredenheid klant van Greenchoice. Transparante overzichten, duidelijke app met info. Concurrerende prijzen
Ik raad Greenchoice aan.
07 February, 13:24 J. Driel Beoordeling: 4,6
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Na het aanvragen en bevestigen,belde ze van Greenchaice nog twee keer of ik wilde verlengen.Twee keer een prijsoverzicht gekregen met prijzen voor gas en elektra. Nu op het overzicht nog weer andere prijzen. Niet overzichtelijk.
Ik raad Greenchoice af.
06 February, 09:42 J.B.R. Peters Beoordeling: 10,0
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Eerder bij Green Choice aangesloten naar volle tevredenheid.
Ik raad Greenchoice aan.

Veelgestelde vragen over Greenchoice

 

Hoe wordt het termijnbedrag bepaald?

Het bedrag dat je iedere maand betaalt voor je energie wordt ook wel het termijnbedrag genoemd. Dit bedrag is óf gebaseerd op een schatting van je gemiddelde maandelijkse energieverbruik óf op het historisch energieverbruik in jouw woning. Aan het eind van het contractjaar worden de daadwerkelijke kosten verrekend met het bedrag dat je al betaald hebt. Was het termijnbedrag te hoog, krijg je geld terug, was het te laag, moet je aan het eind van je contract bijbetalen. 

Kan ik het termijnbedrag aan laten passen?

Klopt het termijnbedrag niet volgens jou? De meeste energieleveranciers bieden je de mogelijkheid dit maandbedrag aan te passen. Je maandelijkse bedrag verhogen kan altijd, naar beneden stellen kan vaak maar met enkele procenten. Dit om te voorkomen dat je aan het eind van je contract een hoge rekening ontvangt.  

Hoe zit het met het termijnbedrag bij Greenchoice?

Energieleverancier Greenchoice baseert de berekening voor het termijnbedrag op het historisch verbruik. Dit betekent dat Greenchoice kijkt naar het energieverbruik in huis over het afgelopen jaar. Ben je met één of meerdere huisgenoten meer of minder dan vorig jaar? Via jouw persoonlijke omgeving op de website van Greenchoice kun je het maandbedrag altijd aanpassen. 

Wat wordt mijn energietarief na afloop van de contractduur?

Voordat je huidige contract bij Greenchoice afloopt, krijg je een nieuw voorstel toegestuurd. Als je hier niet op reageert, word je huidige tarief omgezet naar het variabele tarief met Kortingsgarantie. Greenchoice zal dan altijd 0,25 eurocent per kWh stroom en m3 gas onder het variabele tarief van de regioleverancier blijven.  

Is er een Greenchoice app? Wat kan ik daarmee?

Met de app van Greenchoice krijg je inzicht in je verbruik. Je kunt ook veel energiezaken zelf regelen. Enkele functies:
 • Doorgeven van de meterstanden;
 • Inzicht in energieverbruik per jaar, maand, week of dag;
 • Maandelijks termijnbedrag bekijken en wijzigen;
 • Je verbruik vergelijken met de rest van Nederland;
 • Bespaartips ontvangen voor je eigen huishouden.
 

Wat is bosgecompenseerd gas?

Voor Greenchoice zijn er drie pijlers voor een duurzamer energiegebruik. De eerste twee pijlers zijn efficiënter gebruik van stroom en kiezen voor duurzaam opgewekte energie. De derde pijler is het compenseren van het verbruik dat niet duurzaam is opgewekt. Dit noemen ze bij Greenchoice bosgecompenseerd gas. Bij het gebruik van gas komt C02 vrij. Dit wordt gecompenseerd door te investeren in verschillende bosprojecten. Greenchoice steunt nu zes bosprojecten. De projecten worden uitgekozen als er een goede mix is tussen een impact op de C02-uitstoot, de biodiversiteit en de lokale bevolking.  

Huidige aanbiedingen van Greenchoice

Besparing

€ 175,64

Per jaar

€ 1445,20

Besparing

€ 36,12

Per jaar

€ 1584,72
Laatste update: 19/10/2017
Prijzen obv gemiddeld verbruik (ACM). Vergelijk om jouw beste deal te zien.
Er is iets fout gegaan
{{::errorText}}

Vergelijk leveranciers

Je huidige leverancier

Jouw jaarverbruik {{mini_verbruik}}

Personen in huishouden
{{mini_verbruik}}
Hulp nodig bij het invoeren van je teruglevering? Je kan het ook schatten op basis van het aantal zonnepanelen.
Zonnepanelen
Vul alsjeblieft je verwachte jaaropbrengst in

Helaas is het door jou ingevulde verbruik te hoog om onze bestaande contracten aan te bieden. Graag willen wij voor jou een offerte op maat maken met speciale tarieven. Neem alsjeblieft contact op met onze klantenservice op: 020- 531 76 70.

Als je evenveel of meer opwekt dan je verbruikt, neem dan vrijblijvend contact op met onze energiespecialisten: 020 - 5317670.

Zojuist overgestapt