Om je een optimale ervaring te geven op onze website, maken wij gebruik van cookies. Door gebruik te maken van onze website ga je akkoord met onze privacyverklaring
Sluiten
whatsapp
call-icon
6,8 uit 10
Komt Oxxio bij jou hoog uit de vergelijker? Of ben je gewoon benieuwd naar de energieleverancier? Wij hebben alles voor je uitgezocht en tonen je hier de tarieven, contactgegevens, klantbeoordeling en veelgestelde vragen. Schroom niet contact met ons op te nemen indien je meer vragen hebt.

Oxxio

Oxxio levert groene stroom en gas aan consumenten. Energieleverancier Oxxio wil klanten door middel van technologische vernieuwingen stimuleren kritisch na te denken over hun energieverbruik. Om hierbij te helpen biedt Oxxio nieuwe producten en diensten.

Tarieven Oxxio Energie

Je bekijkt de actuele tarieven van Oxxio nadat je een vergelijking hebt gemaakt met onze energievergelijker. De actietarieven van Oxxio veranderen regelmatig. Vul je gegevens in in de vergelijker en je krijgt te zien welke actiecontracten er momenteel worden aangeboden op jouw adres.

actietarieven oxxio

Welkomstkortingen en actietarieven

Energieleveranciers willen graag meer klanten en stunten daarom met actietarieven en welkomstkortingen. De meeste welkomstkortingen worden aangeboden bij contracten met een looptijd van één jaar. Nadat je een volledig jaar klant bent geweest ontvang je de welkomstkorting.

De acties en welkomstkortingen die je bij ons op de website vindt, worden alleen aangeboden op prijsvergelijkingssites als EasySwitch.nl.

Ben je benieuwd welk actietarief Oxxio jou op dit moment kan bieden? Maak dan meteen vergelijking. Vul je gegevens in en bekijk het overzicht.


Over Oxxio Energie

Oxxio levert sinds 2000 energie in Nederland – toen nog onder de naam Energiebedrijf.com – en is gevestigd in Rotterdam. In 2011 is Oxxio overgenomen door Eneco. Het bedrijf verkoopt grijze energie, maar mag deze als groene energie verkopen vanwege de Garanties van Oorsprong die zij inkopen. Oxxio stimuleert iedereen kritisch na te denken over hun energieverbruik. Hiervoor heeft de energieleverancier een slimme app ontwikkeld.

Oxxio energiecontracten

Oxxio biedt energieproducten met verschillende looptijden. Het is mogelijk een energiecontract af te sluiten voor 1 jaar, 3 jaar of onbepaalde tijd (maandelijks opzegbaar). Je neemt dan stroom en gas af gedurende de looptijd van het door jou gekozen contract.


Hoe duurzaam is Oxxio Energie

Oxxio maakt gebruik van sjoemelstroom: ze kopen grijze energie in, maar vergroenen deze met Garanties van Oorsprong. Meer informatie over sjoemelstroom (ook wel vergroende stroom genoemd) vind je hier.

Wanneer geldt het daltarief en het normaaltarief?

Ben je in het bezit van een dubbele, slimme of digitale meter? Dan kun je bij Oxxio gebruikmaken van het daltarief. Dit houdt in dat je op bepaalde tijden, zoals ‘s avonds en in het weekend voor jouw stroom alleen de netbeheerkosten en overheidsheffingen betaalt. De daluren gaan in op de volgende tijdstippen:
– Maandag tot en met vrijdag van 23:00 tot 7:00 uur (Noord-Brabant en Limburg: 21:00 tot 7:00).
– Weekend: vrijdag 23:00 tot maandag 7:00 uur.

Officiële feestdagen zijn Nieuwjaarsdag, Eerste Paasdag, Tweede Paasdag, Koningsdag, Hemelvaartsdag, Eerste Pinksterdag, Tweede Pinksterdag, Eerste Kerstdag en Tweede Kerstdag. De daluren worden bepaald door je netbeheerder.

De slimme meter bij Oxxio

Met een slimme meter kun je via Mijn Oxxio online inzicht krijgen in je energieverbruik. De slimme meter wordt geïnstalleerd door je netbeheerder en de plaatsing hiervan is ingepland per straat, wijk of regio. Wil je al eerder een slimme meter? Vraag deze dan aan via je netbeheerder.

oxxio

De terugleververgoeding van zonnepanelen

Bij Oxxio kun je energie salderen. De energie die je teruglevert wordt afgetrokken van je eigen verbruik. Bij Oxxio kun je dit ook doen boven de 5.000 kWh.

Heb je een dubbele meter? Dan trekt Oxxio de door jou geleverde stroom eerst af van je normaalverbruik, en daarna van je dalverbruik. Wanneer de leverancier je energieverbruik heeft verrekend met je eigen meters, ontvang je voor de energie die je aan het openbare net hebt teruggeleverd een terugleververgoeding. De terugleververgoeding bestaat uit: tarief per kWh, overheidsheffingen (opslag duurzame energie, energiebelasting) en btw.

Lever je meer energie dan je zelf verbruikt? Dan wordt dit door Oxxio ‘een overschot aan teruglevering’ genoemd. De vergoeding voor deze energie is gelijk aan het enkeltarief zoals dit in je overeenkomst staat. Er wordt echter geen energiebelasting en btw over vergoed. Je kunt dit teruglezen op je jaarnota. Heb je een overschot aan teruglevering? Dan zie je een negatief saldo op je jaarnota en krijg je geld terug.

Wek jij meer energie op dan je verbruikt?

Het tarief voor teruglevering van energie is altijd gelijk aan het all-in leveringstarief zoals deze in je contract beschreven staat. Dit all-in tarief bestaat uit tarief per kWh, opslag duurzame energie, energiebelasting en btw. Lever je meer energie terug dan dat je zelf afneemt? Dan krijg je een vergoeding gelijk aan het enkeltarief zoals deze in jouw contract staat. Energiebelasting en btw worden niet vergoed.

Contactgegevens Oxxio

Heb je vragen voor Oxxio? De energieleverancier is op verschillende manieren te bereiken:

E-mail:klantenservice@oxxio.nl
Telefoon:088 – 89 55 999
Kosten:Normaal tarief
Bereikbaarheid:Ma t/m vr van 9:00 tot 18:00 uur
Website:http://www.oxxio.nl

Gas- en stroomstoringen bij Oxxio Energie

Is er sprake van een stroomstoring? Meld deze storing dan direct bij het Nationaal Storingsnummer Gas en Stroom. Dit nummer is 24 uur per dag te bereiken op 0800 – 9009. Als je bij dit nummer een melding doet, wordt de storing direct doorgegeven aan de lokale netbeheerder voor gas en/of stroom. Je netbeheerder zal je zo snel mogelijk helpen.

Betalingen aan Oxxio

Wanneer je een contract afsluit bij Oxxio, maakt Oxxio een schatting van je energieverbruik. Op basis van het historisch energieverbruik bepaalt Oxxio een termijnbedrag. De schatting wordt gebaseerd op het historische verbruik, wat Oxxio ontvangt van je netbeheerder. Ieder jaar ontvang je een jaarnota. Via Mijn Oxxio zie je in welke maand jij je jaarnota ontvangt.

Stopt jouw contract bij Oxxio, vanwege verhuizing of een overstap naar een andere energieleverancier? Dan ontvang je een eindnota. Aan de hand van deze eind- en jaarnota kan het zijn dat je geld terug krijgt, of moet betalen. Afhankelijk hoe dicht het maandelijkse termijnbedrag in de buurt zat van je werkelijk verbruik.

Wat te doen bij verhuizing

Ga je verhuizen maar wil je wel bij Oxxio blijven? Dan kun je in de meeste gevallen de overeenkomst gewoon voortzetten op je nieuwe adres. Belangrijk is wel dat je de verhuizing tijdig aan Oxxio doorgeeft.

Opzegtermijn Oxxio

Wil je jouw energiecontract bij Oxxio opzeggen? Controleer dan eerst de einddatum van je contract. Oxxio hanteert een opzegtermijn van 30 dagen.  Zorg dus dat je tenminste 30 dagen voor het einde van je contract opzegt. Doe je dit niet op tijd, wordt het contract voor onbepaalde tijd verlengd, en staat het tarief voor 1 jaar vast. Wil je jouw contract al opzeggen terwijl deze nog loopt? Bij contractbreuk wordt een opzegvergoeding in rekening gebracht.

Neemt Oxxio jouw opzegboete over?

Ben je van plan over te stappen naar Oxxio terwijl je huidige energiecontract nog niet is afgelopen? Dan kan het zijn dat je huidige energieleverancier hier een opzegboete voor rekent. Oxxio betaalt niet de opzegboete die je bij je huidige energieleverancier kunt krijgen voor vroegtijdig overstappen.


Oxxio aanbieding

Of Oxxio momenteel een aantrekkelijk aanbod voor je heeft, check je in onze energievergelijker. Onze energievergelijker toont je altijd de meest actuele actietarieven en welkomstkortingen. Wij raden je aan jaarlijks een vergelijking te maken en te kiezen voor een energiecontract met een looptijd van één jaar. Zo profiteer je ieder jaar opnieuw van nieuwe, vaak verlaagde tarieven en aantrekkelijke welkomstkortingen.

Overstappen van energieleverancier

Je wilt toch ook niet onnodig veel betalen voor je energie? Via de vergelijker op EasySwitch.nl ontdek je snel hoeveel je kunt besparen door over te stappen naar een goedkopere energieleverancier. Omdat de prijzen voor energie ieder jaar opnieuw worden vastgesteld, is het slim om je energiecontract ieder jaar te vergelijken. Kom je er via onze vergelijker achter dat je veel op je energiekosten kunt besparen door te kiezen voor een energiecontract bij Oxxio? Stap dan over naar Oxxio. Jouw oude energiecontract wordt automatisch voor je opgezegd.

Wat doet EasySwitch.nl en wat doet Oxxio?

Via EasySwitch.nl maak je binnen een paar minuten een vergelijking tussen de verschillende energiecontracten. Komt een energieproduct van Oxxio het beste overeen met jouw wensen wat betreft energieverbruik? Dan kies je voor een energiecontract bij Oxxio. De overstap naar een energiecontract is gemakkelijk, Oxxio zegt bij aanmelding je oude energiecontract op.

Let op: voor de exacte voorwaarden van de energiecontracten kun je terecht op de website van Oxxio. Vergelijk de energietarieven met die van andere leveranciers via de energievergelijker.

Vergelijk Energie

 

Oxxio tarieven vergelijken

Energietarieven energieleveranciers 2018
Greenchoice tarieven | Energie Direct tarieven | Westland Energie tarieven | Dong Energie tarieven | Oxxio tarieven | Nederlandse Energie Maatschappij tarieven | Anode Energie | Cogas Energie | RENDO energie | RWE tarieven | Nuon tarieven | Main Energie tarieven | Delta Energie | Eneco tarieven | Essent tarieven | Eon tarieven | Innova Energie tarieven


Beoordeling klantervaringen
7,3
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Beoordeling Easyswitch
6,3
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Gemiddelde beoordeling:
6,8 uit 10

Klantervaringen

15 December, 11:06 T Miezenbeek Beoordeling: 4,4
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
2 uur terugbel service werd 2dagen 3 keer meterstanden moeten doorgeven en toen nog fotos ervan moeten maken .telefonisch onbereikbaar .Waardeloze organistie
Ik raad Oxxio af.
04 December, 09:00 E Mijnders Beoordeling: 2,4
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Zeer klantonvriendelijk telefonisch niet te vinden heb nummer van Easyswitch gekregen, online een ramp krijg geen antwoord. Heb een account aangemaakt en een app word gezegd u kunt nu in de app maar nee hoor iets werkt weer niet. Zouden per 2e van de maand automatische afschrijving doen maar ook dat is niet gebeurd. Moet ze weer gaan bellen omdat de app niet werkt om moedeloos van te worden
Ik raad Oxxio af.
02 December, 10:30 J Clercq Beoordeling: 4,4
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
omdat ik helemaal niet tevreden ben met Oxxio praktijken
Ik raad Oxxio af.
01 December, 10:51 R Arts Beoordeling: 8,4
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Te vrede over Oxxio maar minder tevreden over de afhandeling van VandeBron. Schrijven automatisch 100 euro van mij rekening voor de maand november terwijl mij kontrakt afliep in oktober en het word dan ook nog eens 20 euro verhoogt zonder mededeling. Zit nu nog op de afrekening te wachten, dat ging bij de vorigen energie bedrijven een stuk sneller. Zal VandeBron dan ook bij niemand aanbevelen.
Ik raad Oxxio aan.
26 November, 10:03 M Weijters Beoordeling: 7,4
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Prijzeninzicht heb ik 2 sterren gegeven daar ik na regelmatig vragen nog niet weet war ik terugontvang wanneer ik stroom over heb van mijn zonnepanelen.
Ik raad Oxxio aan.
24 November, 09:52 J Houterman Beoordeling: 10,0
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
alles is goed verlopen.
Ik raad Oxxio aan.
23 November, 10:33 J Muijtjens Beoordeling: 9,6
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Goede eindafrekening mede dankzij welkomstbonus en fijne App
Ik raad Oxxio aan.
22 November, 07:28 R Eilander Beoordeling: 2,4
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Oxxio kan totaal niet omgaan met nieuwe klanten die eerder al eens energie hebben afgenomen Daarnaast is de enige mogelijkheid om met Oxxio in contact te komen via een Chat (wat een leuke toevoeging zou zijn, maar niet als dit de enige manier is om contact te zoeken)
Ik raad Oxxio af.
21 November, 07:39 M Perez de Hooge Beoordeling: 9,0
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Omdat er om gevraagd wordt. En omdat alles snel geregeld was.
Ik raad Oxxio aan.
20 November, 14:21 F Boog Beoordeling: 7,6
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Te vroeg deze vragen. Nu moet ik gokken
Ik raad Oxxio aan.
15 December, 11:06 T Miezenbeek Beoordeling: 4,4
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
2 uur terugbel service werd 2dagen 3 keer meterstanden moeten doorgeven en toen nog fotos ervan moeten maken .telefonisch onbereikbaar .Waardeloze organistie
Ik raad Oxxio af.
04 December, 09:00 E Mijnders Beoordeling: 2,4
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Zeer klantonvriendelijk telefonisch niet te vinden heb nummer van Easyswitch gekregen, online een ramp krijg geen antwoord. Heb een account aangemaakt en een app word gezegd u kunt nu in de app maar nee hoor iets werkt weer niet. Zouden per 2e van de maand automatische afschrijving doen maar ook dat is niet gebeurd. Moet ze weer gaan bellen omdat de app niet werkt om moedeloos van te worden
Ik raad Oxxio af.
02 December, 10:30 J Clercq Beoordeling: 4,4
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
omdat ik helemaal niet tevreden ben met Oxxio praktijken
Ik raad Oxxio af.
01 December, 10:51 R Arts Beoordeling: 8,4
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Te vrede over Oxxio maar minder tevreden over de afhandeling van VandeBron. Schrijven automatisch 100 euro van mij rekening voor de maand november terwijl mij kontrakt afliep in oktober en het word dan ook nog eens 20 euro verhoogt zonder mededeling. Zit nu nog op de afrekening te wachten, dat ging bij de vorigen energie bedrijven een stuk sneller. Zal VandeBron dan ook bij niemand aanbevelen.
Ik raad Oxxio aan.
26 November, 10:03 M Weijters Beoordeling: 7,4
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Prijzeninzicht heb ik 2 sterren gegeven daar ik na regelmatig vragen nog niet weet war ik terugontvang wanneer ik stroom over heb van mijn zonnepanelen.
Ik raad Oxxio aan.
24 November, 09:52 J Houterman Beoordeling: 10,0
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
alles is goed verlopen.
Ik raad Oxxio aan.
23 November, 10:33 J Muijtjens Beoordeling: 9,6
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Goede eindafrekening mede dankzij welkomstbonus en fijne App
Ik raad Oxxio aan.
22 November, 07:28 R Eilander Beoordeling: 2,4
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Oxxio kan totaal niet omgaan met nieuwe klanten die eerder al eens energie hebben afgenomen Daarnaast is de enige mogelijkheid om met Oxxio in contact te komen via een Chat (wat een leuke toevoeging zou zijn, maar niet als dit de enige manier is om contact te zoeken)
Ik raad Oxxio af.
21 November, 07:39 M Perez de Hooge Beoordeling: 9,0
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Omdat er om gevraagd wordt. En omdat alles snel geregeld was.
Ik raad Oxxio aan.
20 November, 14:21 F Boog Beoordeling: 7,6
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Te vroeg deze vragen. Nu moet ik gokken
Ik raad Oxxio aan.
16 November, 14:48 F Voorbergen Beoordeling: 3,6
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
DE EINDSTAND VAN ENERGIEDIRECT (vorige leverancier) KLOPT NIET. PROBEER OXXIO TE BEREIKEN OM AAN HUN DE BEGINSTAND TE VRAGEN. KAN MET GEEN MOGELIJKHEID CONTACT MET HUN KRIJGEN. VIND HET ERG VERVELEND, KAN ENERGIEDIRECT NIET HET BEWIJS VAN HUN FOUTIEVE OPGAVE VAN HET AANTAL M3 OVERHANDIGEN. ENERGIE DIRECT IS TROUWENS WEL PRIMA BENADERBAAR!
Ik raad Oxxio af.
16 November, 10:11 W Elders Beoordeling: 5,4
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
De gegevens die door Easyswitch werden aangeleverd, zijn niet goed overgenomen door Oxxio (correspondentieadres en dat het leveradres een verblijfsfunctie heeft, wat een enorm effect heeft op de energiebelasting). Het corrigeren van eea zou online moeten kunnen, maar dan kom je in een doolhof terecht. Chatten met de klantenservice is ook een crime, omdat gesprekken plots worden verbroken en dan niet meer teruggevonden kunnen worden door de medewerker. Het streven van Oxxio is schijnbaar dat de klant alles zelf online kan regelen. Dat is een loflijk streven, maar dan moet je ook zorgen dat je je site daarvoor perfect hebt ingeregeld en daarin is Oxxio (nog) niet geslaagd......
Ik raad Oxxio af.
16 November, 09:29 J Haans Beoordeling: 6,0
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Overstapproces is niet geheel correct verlopen. De meter standen per 1-10-2018 voor E waren niet juist: voor normaal geen 1959 kWh maar 2028 kWh en voor dal geen 3338 kWh maar 3055 kWH. Gas was correct.
Ik raad Oxxio aan.
14 November, 12:35 M Keizer Beoordeling: 8,4
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
eenvoudig om over te stappen
Ik raad Oxxio aan.
12 November, 08:38 P Polman Beoordeling: 9,6
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Tot nu toe alles perfect en vlekkeloos verlopen. Correcte info etc.
Ik raad Oxxio aan.
06 November, 14:00 D Termeer Beoordeling: 10,0
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Geen
Ik raad Oxxio aan.
31 October, 09:03 M Putten Beoordeling: 8,0
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Goede ervaringen met klantenservices en vertrouwen in EasySwitch dat zij voor mij de juiste energie leverancier hebben geadviseerd.
Ik raad Oxxio aan.
29 October, 13:12 Stam Beoordeling: 9,0
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Oxxio is een fijne leverancier met name dankzij de app
Ik raad Oxxio aan.
29 October, 11:41 H Kreikamp Beoordeling: 4,0
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Slechte afwikkeling Oxxio heeft geen gratis overstap geregeld dus betaal ik 2x€50 aan mijn vorige leverancier. Terwijl de site van Oxxio een gratis overstap aanbied. Wat doet u daaraan ??
Ik raad Oxxio af.
29 October, 07:02 P Jong Beoordeling: 7,6
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
goed geregeld, prima klantenservice, goede tarieven.
Ik raad Oxxio aan.
28 October, 08:00 S Michielsen Beoordeling: 9,6
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Prima verlopen overstap.
Ik raad Oxxio aan.
13 October, 10:59 A.G. Lambers Beoordeling: 7,4
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Een tevreden klant!
Ik raad Oxxio aan.
12 October, 07:37 T Jansen Beoordeling: 4,4
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Heb de hele overstap zelf moeten regelen. Oxxio is op alle fronten tekort geschoten!!!!
Ik raad Oxxio af.
30 September, 09:41 D Zecevic Beoordeling: 3,4
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
dit zijn eikels, heb al 30jaar stroom en gas maar volgens oxxio ben ik onbetrouwbaar . krijg de kkk
Ik raad Oxxio af.
28 September, 14:34 A Suiker Beoordeling: 8,0
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
duurt alleen een beetje lang voor de afrekening van nuon
Ik raad Oxxio aan.
27 September, 07:46 R Tongeren Beoordeling: 7,6
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Overstap naar oxxio is prima verlopen, duidelijke en overzichtelijk website met eigen account waarop je je verbuik kan terug zien per dag.
Ik raad Oxxio aan.
26 September, 10:57 H Bremer Beoordeling: 6,0
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Weet niet te vertellen over Oxxio. Een brievenbus energieleverancier zoals alle anderen.
Ik raad Oxxio af.
22 September, 19:30 G Dennissen - Bruijn Beoordeling: 8,0
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
De online hulp en klantenservice (nog) niet nodig gehad, daarom niet te beoordelen. Overstap via Easy Switch naar Oxxio is probleemloos verkopen.
Ik raad Oxxio aan.
22 September, 08:05 S Mareels Beoordeling: 5,4
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Prijzen ondoorzichtig en ondanks herhaaldelijk navragen en gedane beloften maandbedrag alsnog veel te hoog.
Ik raad Oxxio af.
18 September, 19:45 R Dijk Beoordeling: 5,0
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Er is alleen nieuwe media om met Oxxio in contact te komen. Bellen is niet mogelijk.
Ik raad Oxxio af.
18 September, 12:14 H Waarden Beoordeling: 7,0
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Ik raadt Oxxio aan als je er geen problemen mee hebt dat ze telefonisch niet bereikbaar zijn voor zaken die hun automatische assistent niet kan afhandelen omdat ze simpelweg geen telefonisch service nummer hebben voor eenvoudige en snelle fixes. Vond dit zelf wel erg frustrerend.
Ik raad Oxxio aan.
15 September, 21:34 M Arits Beoordeling: 3,4
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
De klantenservice is zeer slecht. Ik heb al twee keer een mail gestuurd maar er wordt niet op gereageerd. Blijkbaar gaat de correspondentie alleen via twitter, instagram etc. Dat heb ik niet. Ik wil corresponderen via email. Echt waardeloos. Mij zien ze als klant nooit meer terug.
Ik raad Oxxio af.
15 September, 07:11 E Vermeulen-Bruines Beoordeling: 6,6
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
De app van oxxio werkt niet. Schijnt een probleem te zijn met teug kerende oude klanten. Wordt aan gewerkt maar duurt wel lang. Dus heb ik verder geen gegevens over eea. Geduld hebben maar. Vorige keer was ik erg tevreden. Vr.gr.
Ik raad Oxxio aan.
14 September, 15:03 S Sewsahai Beoordeling: 9,0
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Goed
Ik raad Oxxio aan.
12 September, 14:47 E Breukelen Beoordeling: 4,0
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Ben tevreden
Ik raad Oxxio aan.
11 September, 07:25 S Breddels Beoordeling: 8,6
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Duidelijke info, mooie app. Top!
Ik raad Oxxio aan.
10 September, 07:34 B Brouwers Beoordeling: 7,6
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Goede overstap
Ik raad Oxxio aan.
05 September, 08:15 D Veenstra Beoordeling: 10,0
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Transparant, goede tarieven en prima (digitaal inzicht) in het verbruik.
Ik raad Oxxio aan.
02 September, 14:34 N van der Kooij Beoordeling: 3,6
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
De prijs is veel hoger dan op de easyswitch pagina..
Ik raad Oxxio af.
02 September, 07:51 R van de Sande Beoordeling: 5,6
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Hey opzeggen wegens verhuizing was een voorbeeld van waardeloze klantgerichtheid. Online lukte he niet. Bellen: gesprek afgebroken. 2e belpoging: doorverbonden. Dame kon me niet helpen. Ander telefoonnummer: stemopname die me maar online verwees. Online chat: geen reactie. 2e poging: geen reactie. Boze chat achtergelaten. Volgende dag een vriendelijke reactie met excuus en vraag naar de reden van opzegging. Die stond in de chat. Kwestie van je klant serieus nemen en je gesprek voorbereiden door je in te lezen. Geen antwoord op mijn vraag om abonnement stop te zetten. Dan wordt mijn vraag beantwoord, het abonnement stopgezet en krijg ij 50 euro boete voor het opzeggen. Gebruik deze casus maar in je trainingen. Ik ga reclame maken voor andere leverancier is. Oxxio is voor mij EXIT.
Ik raad Oxxio af.
01 September, 17:38 H Voerman Beoordeling: 10,0
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
prima overstap..alleen jammer dat de instapbonus steeds wisselt, met name op het moment dat je klant bent geworden. Dat voelt niet fair.
Ik raad Oxxio aan.
01 September, 07:14 R Hessels Beoordeling: 8,6
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Ja
Ik raad Oxxio aan.
27 August, 11:36 W Kanters Beoordeling: 9,0
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Geen
Ik raad Oxxio aan.
16 August, 08:51 A Oppenberg-Buijsman Beoordeling: 8,0
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Oxxio heeft een handige app waarmee ik alles goed kan bijhouden. Tot zover gaat de overstap makkelijk en kan ik via de chat met al mijn vragen terecht en ontvang ik vlot antwoord. Ik ben tevreden met de overstap.
Ik raad Oxxio aan.
15 August, 11:33 R D Beoordeling: 7,6
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Soepel en prima overstap.
Ik raad Oxxio aan.
15 August, 10:18 C Buijsen Beoordeling: 9,4
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Ben tevreden
Ik raad Oxxio aan.
13 August, 11:35 C Damen Beoordeling: 3,4
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Hoor niks van oxxio ps sterren betalingen is 1 ster
Ik raad Oxxio af.
13 August, 08:12 M Berbee Beoordeling: 6,4
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Ik vond het jammer, dat ik niet meteen bij aanvang een mail kreeg met de meterstanden en dat ik over was!! De app vind ik prima. Het chatten gaat goed en ik krijg snel antwoord. Over duurzaamheid kan ik geen oordeel geven; weet niet precies wat er bedoeld wordt. Aanraden weet ik ook niet. Daarom vul ik \"neen\"in. Tot nu toe goed; kan ik pas na afloop beoordelen. Jammer, dat je niet even snel kunt bellen.
Ik raad Oxxio af.
12 August, 16:12 T Proost Beoordeling: 5,4
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Bij vergelijk kwam Oxxio goed uit de bus
Ik raad Oxxio af.
11 August, 07:03 I V. Beoordeling: 8,6
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Makkelijk
Ik raad Oxxio aan.
08 August, 17:34 S Kerbusch Beoordeling: 10,0
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Omdat het overstappen perfect ging.
Ik raad Oxxio aan.
08 August, 09:35 F.M.M Heruer Beoordeling: 7,6
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
ik begrijp niet dat vandebron op 1 augustus € 125,00 geïncasseerd heeft terwijl mijn termijnbedrag € 115,00 euro is en ik de eindnota nog moet krijgen
Ik raad Oxxio af.
08 August, 09:34 J Vieselman Beoordeling: 7,4
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
OXXIO heeft door een storing zelf de meterstanden te hoog ingeschat, en de teruggeleverde energie te laag ingeschat, en dit doorgegeven naar mijn vorige energieleverancier. OXXIO weigert dit te corrigeren, waardoor ik bij mijn vorige leverancier € 62,- op mijn jaarafrekening te veel heb betaald.
Ik raad Oxxio af.
08 August, 08:12 I Schlaegel Beoordeling: 10,0
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
xxx
Ik raad Oxxio aan.
07 August, 08:11 Y Velsen Beoordeling: 6,4
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Ik ben eerder klant geweest bij oxxio.Daarom kan ik moeilijk inloggen omdat volgens oxxio mijn e-mailadres al bestaat.
Ik raad Oxxio aan.
07 August, 08:01 H Marcusse Beoordeling: 9,0
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Tot nu zeer tevreden.
Ik raad Oxxio aan.
07 August, 07:33 E Vervoort Beoordeling: 9,0
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Prima leverancier om naar over te stappen. De app werkt goed om je verbruik bij te houden (heeft alleen moeite met het einde van de maand). Stel een vraag in de app via de chat en je krijgt direct antwoord!
Ik raad Oxxio aan.
02 August, 07:19 A Zandee Beoordeling: 8,0
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Groede app waarop je het verbruik kan zien
Ik raad Oxxio aan.
01 August, 13:07 A Kessels Beoordeling: 9,6
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
ben tevreden. je kunt je gebruik op ieder moment inzien en je maandtarief aanpassen
Ik raad Oxxio aan.
20 July, 08:02 C Dijk Beoordeling: 3,0
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Jammer is dat de eerste afgesproken prijs ineens verhoogd is met meer dan €10 per maand, met hetzelfde verbruik als voorgaande jaren.
Ik raad Oxxio af.
20 July, 07:13 F Kehrer Beoordeling: 8,4
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Overstap verliep prima.
Ik raad Oxxio aan.
18 July, 19:37 L Tiebosch Beoordeling: 7,4
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Alles is goed verlopen met de overstap alleen het maandelijks voorschot is hoger uitgevallen dan berekend was.
Ik raad Oxxio aan.
15 July, 08:10 J.W. deKeijzer Beoordeling: 6,6
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Omdat de overstap zelf pas op 24-7-2019 plaatsvindt, kan ik een en ander nog niet beoordelen.
Ik raad Oxxio aan.
11 July, 17:31 B Huffelen Beoordeling: 8,0
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
uit ervaring
Ik raad Oxxio aan.
08 July, 08:02 L Krijnen Beoordeling: 7,6
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
4 sterren: Kan ik nog niet invullen aangezien ik net pas over ben. Prijsinzichten 2 sterren: Bij Energieflex kreeg ik duidelijker van te voren in een mail te lezen hoeveel per maand.
Ik raad Oxxio aan.
02 July, 16:50 T v Harskamp Beoordeling: 8,4
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Prima, duidelijk en overzichtelijk
Ik raad Oxxio aan.
01 July, 19:30 B Panman Beoordeling: 3,4
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Zeer onfatsoenlijke klantenservice , niet flexibel
Ik raad Oxxio af.
27 June, 14:52 A Zwiep Beoordeling: 4,0
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Nooit meer oxxio slechte overstap ever niets werkte kon niet inloggen de app werkt niet nog steeds niet moeilijk telefonisch te bereiken betaling liep niet zoals het moest dus dit was een keer maar nooit weer zit dit een jaar uit en stap dan direct over naar een andere leverancier
Ik raad Oxxio af.
16 June, 09:38 J Druijts-Nouwens Beoordeling: 7,4
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Nu prima geregeld maar heeft even geduurd voordat app werkte omdat het veel tijd kost om de klantenservice te bereiken.
Ik raad Oxxio aan.
13 June, 07:44 J Zanden Beoordeling: 6,6
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
omdat ik dat vind
Ik raad Oxxio aan.
08 June, 08:41 E Verniers Beoordeling: 8,4
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Top app
Ik raad Oxxio aan.
08 June, 07:15 P Landsman Beoordeling: 9,6
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Overstappen naar Oxxio via Easyswitch was erg gemakkelijk. Opzeggen etc wordt allemaal geregeld Ennio heb het idee dat ik een scherpe prijs betaal.
Ik raad Oxxio aan.
06 June, 21:08 J Vork Beoordeling: 10,0
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Het was snel geregeld allemaal
Ik raad Oxxio aan.
31 May, 08:15 P Pronk Beoordeling: 3,0
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
volgens mij zou ik eind van het jaar 175 ? terug kan dat niet terug vinden in de papieren, en kan ze ook niet bereiken, dus ben ik nu al te laat om te reageren, zeer slechte kantserve
Ik raad Oxxio af.
29 May, 05:11 R Kivits Beoordeling: 7,4
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Telefonisch niet te bereiken als je vragen hebt
Ik raad Oxxio af.
27 May, 09:18 A Baars Beoordeling: 9,6
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Deze beoordeling geef ik aan Oxxio omdat alle bovenstaande vragen inderdaad kloppen ze doen dat !!!
Ik raad Oxxio aan.
22 May, 10:01 D Fowle Beoordeling: 2,6
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
235 cadeau
Ik raad Oxxio af.
21 May, 08:56 H Hoek Beoordeling: 8,0
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Naar verwachting; wel jammer dat de app niet goed wordt uitgelegd. Pas na 15 dagen m?n verbruik kunnen gaan volgen, ondanks tijdig installeren en inloggen.
Ik raad Oxxio aan.
14 May, 10:38 F Spoelstra Beoordeling: 8,6
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Prijsinzicht klopt niet
Ik raad Oxxio aan.
13 May, 11:05 A Kroczak Beoordeling: 8,0
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Omdat ik tevreden ben over Oxxio
Ik raad Oxxio aan.
07 May, 07:35 D Scholten Beoordeling: 4,0
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
heel vaak gebeld over het maand bedrag en per e-mail en dan wordt er nog maar zo een heel hoog maandbedrag afgeschreven, deze heb ik gestorneerd.
Ik raad Oxxio aan.
03 May, 10:25 P Berg Beoordeling: 9,0
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Overstap is goed gegaan. Gebeld i.v.m. te hoge inschatting gemaakt bij 1e maand. Werd volledig gecrediteerd en aangepast naar het gewenste bedrag.
Ik raad Oxxio aan.
01 May, 12:03 W Scheidsbach Beoordeling: 9,0
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Alles was goed geregeld
Ik raad Oxxio aan.
30 April, 17:43 H Brink Beoordeling: 10,0
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Overstap ging vlekkeloos en een mooie app
Ik raad Oxxio aan.
30 April, 08:37 A Oude Munnink Beoordeling: 3,6
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Hele slechte begeleiding bij de overstap gehad, zeer onklantvriendelijk
Ik raad Oxxio af.
29 April, 14:11 L SMIT Beoordeling: 9,0
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
!!!!!
Ik raad Oxxio aan.
29 April, 08:46 R Kerkhoven Beoordeling: 7,0
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
heb goede ervaring met Oxxio
Ik raad Oxxio aan.
29 April, 08:14 C Heiden Beoordeling: 8,4
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Oxxio is goedkoop en ik werd online goed geholpen met mijn eerdere account bij Oxxio om te zetten naar het nieuwe account.
Ik raad Oxxio aan.
28 April, 07:42 S Helmink Beoordeling: 10,0
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Prima verlopen
Ik raad Oxxio aan.
26 April, 19:35 S Kouthoofd Beoordeling: 8,0
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Nog geen maximale score omdat wij net zijn overgegaan naar Oxxio, maar scoort in z\'n algemeen goed.
Ik raad Oxxio aan.
13 April, 08:12 P Derks Beoordeling: 10,0
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Oxxio geeft groene stroom met een uitstekende prijs kwaliteit- verhouding en een adequate, professionele klanten benadering met een uitstekende service. Iedereen die nu nog grijze stroom afneemt bij de milieu belastende grote energieleveranciers kan nu winst voor het milieu en hemzelf behalen.
Ik raad Oxxio aan.
28 March, 14:06 Y Brans Beoordeling: 8,6
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Top
Ik raad Oxxio aan.
28 March, 08:55 Miranda Beoordeling: 8,6
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Met de Oxxio app heb je direct inzicht in je verbruik. Recent een vraag via chat gesteld en deze werd snel en goed beantwoord.
Ik raad Oxxio aan.
21 March, 19:03 C Brooks Beoordeling: 8,0
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
.
Ik raad Oxxio aan.
21 March, 07:52 M Hak Beoordeling: 5,0
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Er is géén heldere communicatie over de tarieven!!!
Ik raad Oxxio af.
20 March, 08:55 I Wessels Beoordeling: 9,4
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Top
Ik raad Oxxio aan.
19 March, 20:48 J Hoekstra Beoordeling: 10,0
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Het is zonder veel gedoe gewoon super!
Ik raad Oxxio aan.
16 March, 16:17 R Shaccal Beoordeling: 4,6
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Klanten Service hebben weinig info en kunnen weinig hulp bieden
Ik raad Oxxio af.
14 March, 13:33 T Bragt Beoordeling: 3,4
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Erg merkwaardig dat als ik een offerte van 1600? per jaar (=125 per maand) accepteer ik een voorschot van 148 per maand moet betalen.
Ik raad Oxxio af.
12 March, 07:02 M Troost Beoordeling: 7,6
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
alles goed gegaan
Ik raad Oxxio aan.
09 March, 07:32 H Emons Beoordeling: 4,4
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Het overstappen heb ik niet beoordeelt daar ik niet ben overgestapt en als dank mag ik fors meer gaan betalen ondanks het feit dat er in hun bedank mailtje werd aangekondigd dat het maand bedrag gelijk zou blijven
Ik raad Oxxio af.
07 March, 19:31 N Loonen Beoordeling: 4,4
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
App werkt voor geen meter
Ik raad Oxxio af.
07 March, 07:15 A Warrink Beoordeling: 10,0
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Geen problemen ondervonden, alles perfect!
Ik raad Oxxio aan.
04 March, 16:06 R Verbeek Beoordeling: 8,0
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Ik ben tot nog toe heeeeeeel tevreden
Ik raad Oxxio aan.
27 February, 13:35 J van Elsen Beoordeling: 8,4
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Omdat ik tevreden ben.
Ik raad Oxxio aan.
25 February, 11:36 S Frazer Beoordeling: 6,4
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Alles is prima verlopen
Ik raad Oxxio aan.
19 February, 09:47 G Wijnhoven Beoordeling: 6,4
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Oxxio heeft wel 6 keer om de meterstanden gevraagd. Iedere keer gewoon doorgegeven.
Ik raad Oxxio aan.
13 February, 17:56 M Derks Beoordeling: 10,0
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
de overstap is prima verlopen.
Ik raad Oxxio aan.
10 February, 08:13 G Stoop Beoordeling: 7,6
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Alles goed gegaan , dus geen contact hoeven op te nemen met oxxio
Ik raad Oxxio aan.
10 February, 07:54 H Schoone Beoordeling: 5,0
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Chaos bij account aanmaken, 7 x moeten bellen. Kreeg op een gegeven moment 3 klantnummers. Nooit geen OXXIO meer
Ik raad Oxxio af.

Veelgestelde vragen Oxxio

Hoe kan ik mij aanmelden voor Mijn Oxxio?

Als je gebruik wilt maken van de online omgeving van Oxxio, moet je eerst je account activeren. Dit doe je door op de website je te registreren. Je hoeft je maar één keer te registreren en kan vervolgens inloggen wanneer je wilt. Je kunt je registreren via de website of via de Mijn Oxxio app. Deze app is te downloaden voor iPhone, iPad en Android telefoons en -tablets.

Hoe stap ik over naar Oxxio?

Via onze vergelijker kun je kijken of een energieproduct van Oxxio voordelig voor je uitpakt en aansluit bij jouw energiebehoefte. Overstappen is eenvoudig, want Oxxio zegt bij je overstap jouw oude energieleverancier op.

Hoe wordt het voorschotbedrag bepaald?

Het voorschotbedrag, ook wel het termijnbedrag genoemd, is het bedrag dat je iedere maand betaalt voor je gas en stroom aan je energieleverancier. Dit bedrag is gebaseerd op een inschatting van je gemiddelde maandelijkse energieverbruik of op het historisch energieverbruik in jouw woning. De kosten die je daadwerkelijk hebt gemaakt worden aan het eind van je contractjaar verrekend met het voorschotbedrag dat je maandelijks hebt betaald.

Kan ik het voorschotbedrag aan laten passen?

Ben je het niet eens met de hoogte van je maandelijkse voorschotbedrag? Neem dan contact op met je energieleverancier. De meeste energieleveranciers bieden de mogelijkheid om het voorschotbedrag via de persoonlijke online omgeving aan te passen. Het voorschotbedrag omhoog aanpassen kan altijd, omlaag kan vaak maar met een paar procent. Dit uit voorzorg dat klanten geen hoge rekening krijgen aan het eind van het jaar.

Hoe zit het met het voorschotbedrag bij Oxxio?

Energieleverancier Oxxio baseert de berekening voor het voorschotbedrag op het historische verbruik. Dat wil zeggen dat Oxxio bekijkt wat jij, of de vorige bewoners het afgelopen jaar aan energie hebben verbruikt en hierop wordt vervolgens het termijnbedrag gebaseerd.

Huidige aanbiedingen van Oxxio

Besparing

€ 274,55

Per jaar

€ 1661,55

Besparing

€ 130,15

Per jaar

€ 1805,96
Laatste update: 16-12-2018 00:32
Prijzen obv gemiddeld verbruik (ACM). Vergelijk om jouw beste deal te zien.
Er is iets fout gegaan
{{::errorText}}

Vergelijk leveranciers

{{addresscheck.errorMessage}}

Jouw jaarverbruik {{mini_verbruik}}

Personen in huishouden
{{mini_verbruik}}

Type aansluiting


Zonnepanelen

Hulp nodig bij het invoeren van je teruglevering? Je kan het ook schatten op basis van het aantal zonnepanelen.
Zonnepanelen
Vul alsjeblieft je verwachte jaaropbrengst in

Je huidige leverancier

Offerte op maat

Met het door jouw ingevulde verbruik kom je in aanmerking voor een offerte op maat met speciale tarieven. Als je het onderstaande formulier invult, nemen wij zo spoedig mogelijk contact met je op.


Vul jouw bedrijfsnaam in

Vul je KVK nummer in
Vul een geldig KVK nummer in
Vul je geslacht in

Vul je initialen in
Initialen mogen alleen letters zijn

Vul je achternaam in

Vul je telefoonnummer in
Vul een geldig telefoonnummer in

Vul je e-mailadres in
Vul een geldig e-mailadres in

Verzenden
Bedankt voor het aanvragen van de aangepaste offerte, wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.

Als je evenveel of meer opwekt dan je verbruikt, neem dan vrijblijvend contact op met onze energiespecialisten: 020 - 5317670.

Zojuist overgestapt