whatsapp
call-icon
7,1 uit 10
Komt Oxxio bij jou hoog uit de vergelijker? Of ben je gewoon benieuwd naar de energieleverancier? Wij hebben alles voor je uitgezocht en tonen je hier de tarieven, contactgegevens, klantbeoordeling en veelgestelde vragen. Schroom niet contact met ons op te nemen indien je meer vragen hebt.  

Oxxio

Oxxio levert groene stroom en gas aan consumenten. Energieleverancier Oxxio wil klanten door middel van technologische vernieuwingen stimuleren kritisch na te denken over hun energieverbruik. Om hierbij te helpen biedt Oxxio nieuwe producten en diensten.

Tarieven Oxxio Energie

Je bekijkt de actuele tarieven van Oxxio nadat je een vergelijking hebt gemaakt met onze energievergelijker.  De actietarieven van Oxxio veranderen regelmatig. Vul je gegevens in in de vergelijker en je krijgt te zien welke actiecontracten er momenteel worden aangeboden op jouw adres.

 

Welkomstkortingen en actietarieven

Energieleveranciers willen graag meer klanten en stunten daarom met actietarieven en welkomstkortingen. De meeste welkomstkortingen worden aangeboden bij contracten met een looptijd van één jaar. Nadat je een volledig jaar klant bent geweest ontvang je de welkomstkorting. De acties en welkomstkortingen die je bij ons op de website vindt, worden alleen aangeboden op prijsvergelijkingssites als EasySwitch.nl.

Oxxio energie vergelijken

Ben je benieuwd welk actietarief Oxxio jou op dit moment kan bieden? Maak dan meteen vergelijking. Vul je gegevens in en bekijk het overzicht.

Over Oxxio Energie

Oxxio levert sinds 2000 energie in Nederland – toen nog onder de naam Energiebedrijf.com – en is gevestigd in Rotterdam. In 2011 is Oxxio overgenomen door Eneco. Het bedrijf levert 100% groene stroom en gas aan consumenten. Oxxio stimuleert iedereen kritisch na te denken over hun energieverbruik. Hiervoor heeft de energieleverancier een slimme app ontwikkeld.

 

Oxxio energiecontracten

Oxxio biedt energieproducten met verschillende looptijden. Het is mogelijk een energiecontract af te sluiten voor 1, 2 of 3 jaar. Je neemt dan stroom en gas af gedurende de looptijd van het door jou gekozen contract.

 

Hoe duurzaam is Oxxio Energie

De stroom die Oxxio aanbiedt wordt opgewekt uit duurzame energiebronnen. Het gaat met name om windturbines en waterkrachtcentrales. Oxxio levert alleen groene stroom. In 2015 werd de groene stroom van Oxxio voornamelijk opgewekt met behulp van waterkracht (99,98%). Het overige deel is opgewekt met behulp van wind (0,02%).

 

Wanneer geldt het daltarief en het normaaltarief?

Ben je in het bezit van een dubbele, slimme of digitale meter? Dan kun je bij Oxxio gebruikmaken van de Daluren Deal. Dit houdt in dat je op bepaalde tijden, zoals ‘s avonds en in het weekend voor jouw stroom alleen de netbeheerkosten en overheidsheffingen betaalt. De daluren gaan in op de volgende tijdstippen:
– Maandag tot en met vrijdag van 23:00 tot 7:00 uur (Brabant en Limburg: 21:00 tot 7:00).
– Weekend: vrijdag 23:00 tot maandag 7:00 uur.
– Officiële feestdagen: Nieuwjaarsdag, Eerste Paasdag, Tweede Paasdag, Koningsdag, Hemelvaartsdag, Eerste Pinksterdag, Tweede Pinksterdag, Eerste Kerstdag en Tweede Kerstdag.
De daluren worden bepaald door je netbeheerder.

De slimme meter bij Oxxio

Met een slimme meter kun je via Mijn Oxxio online inzicht krijgen in je energieverbruik. De slimme meter wordt geïnstalleerd door je netbeheerder en de plaatsing hiervan is ingepland per straat, wijk of regio. Wil je al eerder een slimme meter? Vraag deze dan aan via je netbeheerder.

 

De terugleververgoeding van zonnepanelen

Bij Oxxio kun je energie salderen. De energie die je teruglevert wordt afgetrokken van je eigen verbruik. Bij Oxxio kun je dit ook doen boven de 5.000 kWh. Heb je een dubbele meter? Dan trekt Oxxio de door jou geleverde stroom eerst af van je normaalverbruik, en daarna van je dalverbruik. Wanneer de leverancier je energieverbruik heeft verrekend met je eigen meters, ontvang je voor de energie die je aan het openbare net hebt teruggeleverd een terugleververgoeding. De terugleververgoeding bestaat uit: tarief per kWh, overheidsheffingen (opslag duurzame energie, energiebelasting) en btw. Lever je meer energie dan je zelf verbruikt? Dan wordt dit door Oxxio ‘een overschot aan teruglevering’ genoemd. De vergoeding voor deze energie is gelijk aan het enkeltarief zoals dit in je overeenkomst staat. Er wordt echter geen energiebelasting en btw over vergoed. Je kunt dit teruglezen op je jaarnota. Heb je een overschot aan teruglevering? Dan zie je een negatief saldo op je jaarnota en krijg je geld terug.

 

Wek jij meer energie op dan je verbruikt?

Het tarief voor teruglevering van energie is altijd gelijk aan het all-in leveringstarief zoals deze in je contract beschreven staat. Dit all-in tarief bestaat uit tarief per kWh, opslag duurzame energie, energiebelasting en btw. Lever je meer energie terug dan dat je zelf afneemt? Dan krijg je een vergoeding gelijk aan het enkeltarief zoals deze in jouw contract staat. Energiebelasting en btw worden niet vergoed.

 

Contactgegevens Oxxio

Heb je vragen voor Oxxio? De energieleverancier is op verschillende manieren te bereiken:

E-mail:klantenservice@oxxio.nl
Telefoon:0900 – 55 66 777
Kosten:€ 0,55 cent per gesprek + belkosten
Bereikbaarheid:Ma t/m Vr van 8:30 tot 19:00 uur.
Website:http://www.oxxio.nl

 

Gas- en stroomstoringen bij Oxxio Energie

Is er sprake van een stroomstoring? Meld deze storing dan direct bij het Nationaal Storingsnummer Gas en Stroom. Dit nummer is 24 uur per dag te bereiken op 0800 – 9009. Als je bij dit nummer een melding doet, wordt de storing direct doorgegeven aan de lokale netbeheerder voor gas en/of stroom. Je netbeheerder zal je zo snel mogelijk helpen.

 

Betalingen aan Oxxio

Wanneer je een contract afsluit bij Oxxio, maakt Oxxio een schatting van je energieverbruik. Op basis van het historisch energieverbruik bepaalt Oxxio een termijnbedrag. De schatting wordt gebaseerd op het historische verbruik, wat Oxxio ontvangt van je netbeheerder. Ieder jaar ontvang je een jaarnota. Via Mijn Oxxio zie je in welke maand jij je jaarnota ontvangt. Stopt jouw contract bij Oxxio, vanwege verhuizing of een overstap naar een andere energieleverancier? Dan ontvang je een eindnota. Aan de hand van deze eind- en jaarnota kan het zijn dat je geld terug krijgt, of moet betalen. Afhankelijk hoe dicht het maandelijkse termijnbedrag in de buurt zat van je werkelijk verbruik.

 

Wat te doen bij verhuizing

Ga je verhuizen maar wil je wel bij Oxxio blijven? Dan kun je in de meeste gevallen de overeenkomst gewoon voortzetten op je nieuwe adres. Belangrijk is wel dat je de verhuizing tijdig aan Oxxio doorgeeft.

 

Opzegtermijn Oxxio

Wil je jouw energiecontract bij Oxxio opzeggen? Controleer dan eerst de einddatum van je contract. Oxxio hanteert een opzegtermijn van 30 dagen.  Zorg dus dat je tenminste 30 dagen voor het einde van je contract opzegt. Doe je dit niet op tijd, wordt het contract voor onbepaalde tijd verlengd, en staat het tarief voor 1 jaar vast. Wil je jouw contract al opzeggen terwijl deze nog loopt? Bij contractbreuk wordt een opzegvergoeding in rekening gebracht.

 

Neemt Oxxio jouw opzegboete over?

Ben je van plan over te stappen naar Oxxio terwijl je huidige energiecontract nog niet is afgelopen? Dan kan het zijn dat je huidige energieleverancier hier een opzegboete voor rekent. Oxxio betaalt niet de opzegboete die je bij je huidige energieleverancier kunt krijgen voor vroegtijdig overstappen.

 

Oxxio aanbieding

Of Oxxio momenteel een aantrekkelijk aanbod voor je heeft, check je in onze energievergelijker. Onze energievergelijker toont je altijd de meest actuele actietarieven en welkomstkortingen. Wij raden je aan jaarlijks een vergelijking te maken en te kiezen voor een energiecontract met een looptijd van één jaar. Zo profiteer je ieder jaar opnieuw van nieuwe, vaak verlaagde tarieven en aantrekkelijke welkomstkortingen.

 

Overstappen van energieleverancier

Je wilt toch ook niet onnodig veel betalen voor je energie? Via de vergelijker op EasySwitch.nl ontdek je snel hoeveel je kunt besparen door over te stappen naar een goedkopere energieleverancier. Omdat de prijzen voor energie ieder jaar opnieuw worden vastgesteld, is het slim om je energiecontract ieder jaar te vergelijken. Kom je er via onze vergelijker achter dat je veel op je energiekosten kunt besparen door te kiezen voor een energiecontract bij Oxxio? Stap dan over naar Oxxio. Jouw oude energiecontract wordt automatisch voor je opgezegd.

 

Wat doet EasySwitch.nl en wat doet Oxxio?

Via EasySwitch.nl maak je binnen een paar minuten een vergelijking tussen de verschillende energiecontracten. Komt een energieproduct van Oxxio het beste overeen met jouw wensen wat betreft energieverbruik? Dan kies je voor een energiecontract bij Oxxio. De overstap naar een energiecontract is gemakkelijk, Oxxio zegt bij aanmelding je oude energiecontract op.

Let op: voor de exacte voorwaarden van de energiecontracten kun je terecht op de website van Oxxio. Vergelijk de energietarieven met die van andere leveranciers via de energievergelijker.

 

Vergelijk Energie

 

Oxxio tarieven vergelijken

Energietarieven energieleveranciers 2017
Greenchoice tarieven | Energie Direct tarieven | Westland Energie tarieven | Dong Energie tarieven | Oxxio tarieven | Nederlandse Energie Maatschappij tarieven | Anode Energie | Cogas Energie | RENDO energie | RWE tarieven | Nuon tarieven | Main Energie tarieven | Delta Energie | Eneco tarieven | Essent tarieven | Eon tarieven | Innova Energie tarieven


Beoordeling klantervaringen
7,2
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Beoordeling Easyswitch
7,0
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Gemiddelde beoordeling:
7,1 uit 10

Klantervaringen

20 November, 08:20 L Kap Beoordeling: 4,0
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Onoverzichtelijke afrekening
Ik raad Oxxio af.
16 November, 08:03 L Winters Beoordeling: 7,4
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Ik kan niet lager dan 115 euro per maand terwijl ik ca 50 euro per maand verbruik
Ik raad Oxxio af.
15 November, 10:20 J Plantaz Beoordeling: 9,4
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Korting. Verder kan ik nog niet veel over Oxxio zeggen omdat we pas overgestapt zijn.
Ik raad Oxxio aan.
13 November, 21:00 R Brink Beoordeling: 10,0
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Ben erg tevreden met oxxio
Ik raad Oxxio aan.
13 November, 13:27 C. J. de Groot Beoordeling: 8,0
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Alles naar wens
Ik raad Oxxio aan.
13 November, 12:20 J Fontijn Beoordeling: 6,6
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Sinds kort nieuw bij Oxxio, overstap is zonder problemen verlopen, verder nog geen ervaring met Oxxio.
Ik raad Oxxio aan.
08 November, 15:38 H Rikers Beoordeling: 8,0
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Alles vlot en correct geregeld; snel en goed antwoord op vragen.
Ik raad Oxxio aan.
08 November, 10:31 H Oord Beoordeling: 8,0
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Geen enkel probleem
Ik raad Oxxio aan.
26 October, 09:08 K Max Beoordeling: 10,0
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Alles is prima verlopen
Ik raad Oxxio aan.
24 October, 13:25 M Veen Beoordeling: 9,0
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Ik heb geen problemen ervaren.
Ik raad Oxxio aan.
20 November, 08:20 L Kap Beoordeling: 4,0
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Onoverzichtelijke afrekening
Ik raad Oxxio af.
16 November, 08:03 L Winters Beoordeling: 7,4
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Ik kan niet lager dan 115 euro per maand terwijl ik ca 50 euro per maand verbruik
Ik raad Oxxio af.
15 November, 10:20 J Plantaz Beoordeling: 9,4
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Korting. Verder kan ik nog niet veel over Oxxio zeggen omdat we pas overgestapt zijn.
Ik raad Oxxio aan.
13 November, 21:00 R Brink Beoordeling: 10,0
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Ben erg tevreden met oxxio
Ik raad Oxxio aan.
13 November, 13:27 C. J. de Groot Beoordeling: 8,0
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Alles naar wens
Ik raad Oxxio aan.
13 November, 12:20 J Fontijn Beoordeling: 6,6
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Sinds kort nieuw bij Oxxio, overstap is zonder problemen verlopen, verder nog geen ervaring met Oxxio.
Ik raad Oxxio aan.
08 November, 15:38 H Rikers Beoordeling: 8,0
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Alles vlot en correct geregeld; snel en goed antwoord op vragen.
Ik raad Oxxio aan.
08 November, 10:31 H Oord Beoordeling: 8,0
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Geen enkel probleem
Ik raad Oxxio aan.
26 October, 09:08 K Max Beoordeling: 10,0
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Alles is prima verlopen
Ik raad Oxxio aan.
24 October, 13:25 M Veen Beoordeling: 9,0
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Ik heb geen problemen ervaren.
Ik raad Oxxio aan.
23 October, 07:41 P Slagveer Beoordeling: 10,0
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Overstap is goed verlopen zonder problemen
Ik raad Oxxio aan.
23 October, 07:13 J Lustig Beoordeling: 8,0
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Geld
Ik raad Oxxio aan.
22 October, 07:09 M Widt Beoordeling: 6,4
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Betalingen zou ik liever aan het begin van de maand hebben.
Ik raad Oxxio aan.
21 October, 08:21 T Elzinga Beoordeling: 3,4
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Ik heb nog niets van Oxxio gehoord over meterstanden opgeven m.b.t. de overgang van Nuon naar Oxxio per 01-11-2017. Is dit niet een beetje laat?
Ik raad Oxxio af.
20 October, 14:13 R Thewessen Beoordeling: 8,0
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
alles is ok
Ik raad Oxxio aan.
04 October, 18:08 M Broos Beoordeling: 7,6
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
omdat u er naar vraagt
Ik raad Oxxio aan.
19 September, 10:20 D. Leijten Beoordeling: 8,0
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
prima oxxio
Ik raad Oxxio aan.
06 September, 07:24 M.G. Verhulst Beoordeling: 10,0
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Al eerder klant geweest bij Oxxio en altijd goed.
Ik raad Oxxio aan.
14 August, 08:47 N. Dam Beoordeling: 6,6
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
omdat ik er zo overdenk
Ik raad Oxxio aan.
28 July, 08:16 J. Meijer Beoordeling: 8,0
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
gemotiveerde medewerkers, uitstekende \'uitleesbaarheid\' van de systemen, flexibiliteit
Ik raad Oxxio aan.
27 July, 08:11 M.G.M. Bergh Beoordeling: 10,0
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Overstap soepel verlopen, via Oxxio-app snel contact kunnen leggen via chat modulle.
Ik raad Oxxio aan.
24 July, 06:23 P.A.J. Buijsen Beoordeling: 9,0
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Overstap naat OXXIO
Ik raad Oxxio aan.
23 July, 10:02 G.A.J. van Engelen Beoordeling: 8,4
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
jgk
Ik raad Oxxio aan.
23 July, 06:47 R.E. Vlist Beoordeling: 7,4
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Op dit moment nog weinig ervaring met oxxio.sinds kort klant.
Ik raad Oxxio aan.
20 July, 10:07 W.R. Peeters Beoordeling: 10,0
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Alles is erg duidelijk
Ik raad Oxxio aan.
20 July, 07:24 Y. Stuur Beoordeling: 9,0
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Prettig contact gehad
Ik raad Oxxio aan.
18 July, 09:35 M.M. Kuc Beoordeling: 3,4
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
NEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE
Ik raad Oxxio af.
14 July, 09:05 L.J. Philipse Beoordeling: 9,0
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
De overstap ging prima geen opmerkingen hierover
Ik raad Oxxio aan.
11 July, 09:44 C.M.E.J. Morreau Beoordeling: 7,0
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Momentopname. Overstap probleemloos verlopen.
Ik raad Oxxio aan.
09 July, 10:21 J.M. Reijnders Beoordeling: 7,4
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Prima stroom en overstap service
Ik raad Oxxio aan.
02 July, 08:20 J.A. Broeders Beoordeling: 10,0
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
prima
Ik raad Oxxio aan.
23 June, 09:22 L.A. Magnee Beoordeling: 3,6
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Direct na overstap was ik oxxio al zat. U doet hetzelfde; ge-je en ge-jouw alsof ik een schoolvriendje ben. Ik verwacht fatsoenlijke emails zonder geschreeuw. Ik verwacht betrouwbare energielevering en correcte duidelijke afrekeningen. Verder niets. Oxxio bedolf me onder het geschreeuw met Apps-oproepen. Ik kon niet eens reageren omdat het no-reply emails zijn, contact met de klantenservice kan alleen telefonisch. Duidelijkheid vwb tarieven en voorwaarden was ondergeschikt aan populair doen. Inmiddels weg bij Oxxio.
Ik raad Oxxio af.
22 June, 09:50 M.A.C. Hendriks Beoordeling: 5,0
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
hallo, in de prijsvergelijker had ik een contract afgesloten voor een bepaald bedrag. en nu krijg ik ineens een maandbedrag wat ongeveer 40 euro hoger is vanwege het historisch verbruik. maar ik heb in die jaren samen gewoond, en zit nu alleen in het huis. in het overstapproces heb ik enkele malen gevraagd of er een boete zat op het vervroegd overstappen. dit konden ze nergens terug vinden in het systeem, dus ben ik vervroegd over gestapt. nu heb ik een boete van 100 euro gekregen omdat ik het jaar niet afgemaakt heb. in mijn ogen staat het dus niet goed in jullie systemen of ik ben voorgelogen. ik hoop dat jullie hier nog iets aan kunnen doen? groeten mark
Ik raad Oxxio af.
11 June, 10:53 A.J. Meulen Beoordeling: 8,4
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Prima gegaan..alleen de beginstand was al doorgegeven maar toch 2x een briefje gehad om de stand door te geven terwijl de registratiecode niet werkte
Ik raad Oxxio aan.
01 June, 16:47 P. Diepen Beoordeling: 7,6
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Het hele proces is soepel verlopen,wij maken alleen geen gebruik van de app omdat we die niet hebben
Ik raad Oxxio aan.
01 June, 09:17 L.J. Kuijf Beoordeling: 9,0
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
ben tevreden
Ik raad Oxxio aan.
26 May, 12:15 J. Ratelband Beoordeling: 7,4
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Overstapproces probleemloos verlopen.
Ik raad Oxxio aan.
22 May, 10:40 M.J. Linke Beoordeling: 6,4
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Ik heb al een paar keer mijn meterstanden doorgekregen, zie ze ook staan in mijn app staan maar heb al meerdere papieren herinneringen gekregen.
Ik raad Oxxio aan.
08 May, 13:11 I.G.M. Gisbergen Beoordeling: 6,6
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Budget was onze vorige leverancier, door een fout ( verkeerde klik ) werd het contract ongeveer een week voor overstap verlengd dit hadden wij makkelijk terug kunnen draaien maar na een telefonisch contact met Oxxio , waarin wij bovenstaande uitgelegd hadden, verzekerden zij ons dat Oxxio dat met de opzegging zou regelen, daarom hebben wij geen stappen ondernomen naar Budget toe.. Nu hebben wij een boete van E100,00 moeten betalen
Ik raad Oxxio af.
23 April, 12:57 A.G.T.J. Scheerman Beoordeling: 10,0
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Toch de goedkoopste....
Ik raad Oxxio aan.
18 April, 16:40 B.A.H. Mierlo Beoordeling: 5,4
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Omdat de werkelijke prijs die je betaalt anders is dan de advertenties doen vermoeden. In de vergelijker zouden we goedkoper uit zijn met oxxio. In werkelijk klopt dit niet.
Ik raad Oxxio af.
17 April, 07:04 M.J. Kievit Beoordeling: 7,4
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Ben net overgestapt en weet nog niet alle antwoorden te geven omdat ik bv nog geen betaling heb gedaan enz.
Ik raad Oxxio aan.
11 April, 00:41 L.C. Buckley Beoordeling: 5,0
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
lijkt tot nu toe wel aardig
Ik raad Oxxio aan.
22 March, 20:30 Eric Beoordeling: 7,6
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Klantenservice gebeld ivm doorgeven meterstanden van 4 verschillende telwerken. Dit proces is echter niet juist verlopen omdat niet inzichtelijk is welk telwerk bij welke meterstand hoort. (is trouwens bij elke energieleverancier hetzelfde euvel)
Ik raad Oxxio aan.
21 March, 10:27 S.M.Z.K. Molens zuid kennemerland Beoordeling: 7,0
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
uit zakelijke overweging.
Ik raad Oxxio aan.
10 March, 17:36 M.P.A.S. Heuvel Beoordeling: 6,6
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Er zijn punten waarover ik nog geen ervaring heb.
Ik raad Oxxio aan.
08 March, 09:58 D.A.C. Doorn Beoordeling: 4,0
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Ze zouden mij een eindnota/afrekening sturen van mijn oude adres (ben verhuisd) en daar de Welkomstpremie vanaf halen (ook nog telefonisch bevestigd door medewerker van Oxxio). Wat denk je? Krijg gewoon een eindafrekening zonder dat er met de Welkomstpremie rekening gehouden is.
Ik raad Oxxio aan.
07 March, 14:30 P.C.H.M. Mens Beoordeling: 9,6
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Alles is duidelijk.
Ik raad Oxxio aan.
07 March, 09:41 L. Colauto Beoordeling: 8,4
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Geen omkijken naar, snel online overstap geregeld! ?
Ik raad Oxxio aan.
03 March, 19:28 G.A. Resida Beoordeling: 5,0
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Nvt
Ik raad Oxxio aan.
23 February, 19:50 B.F.P. Maas Beoordeling: 8,0
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
De overstap is goed verlopen
Ik raad Oxxio aan.
20 February, 09:28 A.M.J. Nieuwkerk Beoordeling: 2,4
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Na het bekend worden van mijn overstap heb ik 2 reactie gehad een voor de keuze en een voor de nota. Over verbruik en termijn bedrag s niet gesproken. Slecht.......
Ik raad Oxxio af.
20 February, 07:57 T. Zwaan Beoordeling: 9,0
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Ik heb twee keer gebeld en twee tot volle tevredenheid geholpen.
Ik raad Oxxio aan.
18 February, 17:44 J. Moolhuijzen Beoordeling: 8,4
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Nog maar net klant...............tot nu toe tevreden
Ik raad Oxxio aan.
18 February, 08:10 H.W. Kok Beoordeling: 9,4
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
nog maar kort bij Oxxio dus is deze beoordeling erg snel. maar tot op heden geen klachten , zoals dat ook hoort.
Ik raad Oxxio aan.
16 February, 16:54 H.C. Vlugt Beoordeling: 6,4
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Oxxio is slecht tot niet bereikbaar, gelukkig dat easy switch wel goed bereikbaar is. Nog te weinig ervaring gehad met Oxxio voor een advies naar anderen.
Ik raad Oxxio af.
16 February, 10:30 H.J. Hut Beoordeling: 6,0
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Kan nog niet beoordelen, tot nu alleen meterstanden contact gehad en bericht over termijnbedrag. Tot dus ver geen klagen.
Ik raad Oxxio aan.
12 February, 15:17 J. Hilverts Beoordeling: 10,0
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
betrouwbaar
Ik raad Oxxio aan.
09 February, 21:02 P.J. Weerd Beoordeling: 8,6
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
in alle eerlijkheid bepaalt voor mij de prijs mijn keuze, daarna gevolgd door groene of grijze energie.
Ik raad Oxxio aan.
08 February, 07:47 B. Hulzenga Beoordeling: 6,4
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
het overstapproces is goed gegaan
Ik raad Oxxio aan.
06 February, 08:55 H. Asselt Beoordeling: 8,0
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Ben tot nu toe tevreden
Ik raad Oxxio aan.
05 February, 16:18 R.A.M. Dellemijn Beoordeling: 8,4
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Snelle overstap. Opzeggen ging prima. Duidelijke app
Ik raad Oxxio aan.
05 February, 15:36 C.G. Poppelier Beoordeling: 7,6
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Beoordeling is moeilijk na een maand energielevering van Oxxio. Vul dit liever in na bijvoorbeeld een half jaar; dan heb ik echt ervaring.
Ik raad Oxxio aan.
04 February, 21:05 E. Dijk Beoordeling: 4,4
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Oxxio is telefonisch niet te bereiken. Tevens heb ik nooit mijn meterstanden doorgegeven bij het ingaan van het contract waardoor ik nu een veel te hoge eindafrekening van oude leverancier heb ontvangen (dus teveel moet betalen)
Ik raad Oxxio af.
03 February, 11:46 H.W.M. Thijssen Beoordeling: 9,6
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
geen enkel probleem gehad met overstappen
Ik raad Oxxio aan.
01 February, 14:07 D. Mous Beoordeling: 3,6
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Omdat de overstap erg laat is doorgegeven aan energie direct de oude leverancier. Heb ze zelf op de hoogte gebracht. Gelukkig geen nadelige gevolgen. Kan nog steeds niet bij mijn account - mijn Oxxio- wordt wel aan gewerkt. De rest nog geen oordeel.
Ik raad Oxxio af.
31 January, 18:38 L.C.C. Frel Beoordeling: 10,0
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Weer terug bij Oxxio ,dat zegt genoeg
Ik raad Oxxio aan.
31 January, 15:11 G. Klein Beoordeling: 8,0
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
X
Ik raad Oxxio aan.
31 January, 10:38 K. Vermeulen Beoordeling: 9,0
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Omdat het allemaal weer goed is verlopen
Ik raad Oxxio aan.
31 January, 09:44 J. Boer Beoordeling: 6,4
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Meterstanden van de slimme meter laten tonen in de app van Oxxio schijnt een eeuwigheid te duren. Voor de rest tot nu toe geen klachten .
Ik raad Oxxio aan.
30 January, 12:18 L.G. Suderée Beoordeling: 9,4
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
De overstap is vlekkeloos verlopen, ook Eon heeft netjes en snel het te veel betaalde terug gestort. Heb buiten de e-mail berichten van de overstap verder niets gemerkt.
Ik raad Oxxio aan.
30 January, 09:57 J. Bijl Beoordeling: 9,4
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Ik ben tevreden.
Ik raad Oxxio aan.
30 January, 07:05 J. Vervelde Beoordeling: 9,4
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
De overstap werd begeleid met mails en berichten met een duidelijke inhoud!
Ik raad Oxxio aan.
29 January, 09:14 W.C.J. Koumans Beoordeling: 8,6
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
erg goede prijs, dit is voor mij belangrijk
Ik raad Oxxio aan.
29 January, 08:44 A. Erkelens Beoordeling: 10,0
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Overstap ging vlekkeloos en oxxio app werkt prima
Ik raad Oxxio aan.
28 January, 07:05 N.M.G. Snijders Beoordeling: 5,6
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Geen duidelijkheid meterstanden doorgeven, niet doorgegeven aan vorige leverancier. Dubbele kosten.
Ik raad Oxxio af.
24 January, 16:43 A.J. Kolbeek Beoordeling: 4,0
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Waarom is het zo moeilijk om het contract zo op te stellen voor een energie leverancier zoals de klant met EasySwitch is overeen gekomen? Dat zou voor iedereen zoveel duidelijker zijn.
Ik raad Oxxio af.
24 January, 08:57 A. Maas Beoordeling: 8,4
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Ik was al eerder klant bij Oxxio ik wist dus dat het goed was.
Ik raad Oxxio aan.
24 January, 08:55 R.F.M. Cup Beoordeling: 7,6
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Duidelijke prijsinzichten en snelle reactie op mail van de klantenservice.
Ik raad Oxxio aan.
23 January, 10:56 H. Maten Beoordeling: 5,4
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Ik vind het vooral ROMMELIG
Ik raad Oxxio af.
22 January, 11:15 Vosjan Beoordeling: 10,0
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Makkelijk en vlot overgestapt naar Oxxio zonder problemen.
Ik raad Oxxio aan.
22 January, 09:42 Carel Beoordeling: 10,0
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Een probleemloze overstap en uitstekende klantenservice via de app
Ik raad Oxxio aan.
22 January, 07:24 L.C.H. Souren Beoordeling: 7,0
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Ik heb niets gemerkt van de overstap. Er komt nog steeds stroom uit de kabel!
Ik raad Oxxio aan.
21 January, 14:48 T.H.B. Moerings Beoordeling: 6,6
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
omdat jullie er om vragen
Ik raad Oxxio aan.
21 January, 09:34 R. Brugge Beoordeling: 8,4
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Alles loopt gesmeerd
Ik raad Oxxio aan.
21 January, 09:00 P. Reinold Beoordeling: 8,0
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Overstap ging vlekkeloos, verder geen aanvullende diensten nodig gehad.
Ik raad Oxxio aan.
21 January, 08:47 J. Schoen Beoordeling: 7,0
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Ter info
Ik raad Oxxio aan.
21 January, 08:37 T. Prak Beoordeling: 8,4
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Een goede leverancier vooral klantenservice, alleen heb geen mail gehad om meterstanden door te geven. En het was niet te achterhalen waarom ik deze niet heb gekregen.
Ik raad Oxxio aan.
21 January, 07:16 G.H. Minnaard-Plant Beoordeling: 8,4
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Duidelijke, klantgerichte, handige app
Ik raad Oxxio aan.
20 January, 18:02 H. Koopen Beoordeling: 10,0
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Omdat tot nog toe alles prima gaat
Ik raad Oxxio aan.
20 January, 09:35 H.L.C. Tazelaar Beoordeling: 8,0
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
ik ben tevreden met Oxxio, tot nu toe!
Ik raad Oxxio aan.
18 January, 09:37 T.M.A. Derkse Beoordeling: 6,4
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Omdat ik me erger aan het niet beantwoorden van mails
Ik raad Oxxio af.
17 January, 07:11 G. Kok Beoordeling: 3,4
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
tot nu toe vind ik het niet goed gaan. Ik zie net dat mijn oude levenrancier weer geld van mijn rekening heeft gehaald. Terwijl ik per 1-1 overgestapt ben. Ik ben al een paar x overgestapt maar dit is de eerste keer dat het allemaal raar gaat. Ik heb al eerder gebeld of het allemaal goed gaat aangezien ik het gevoel had van niet. Mijn bevestiging blijkt vandaag gegrond aangezien er door de oude leverancier geld wordt afgehaald. In de tussentijd hoorde ik niet veel. Ik probeerde bij oxxio een account aan te maken maar dat lukt ook niet. al met al niet tevreden
Ik raad Oxxio af.
16 January, 15:11 P.L.W. Bovelander Beoordeling: 8,6
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Ben tot op heden tevreden
Ik raad Oxxio aan.
16 January, 11:33 A.A. Leijen Beoordeling: 6,6
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Verkeerde meterstanden bij de overstap. ik had het wel goed doorgegeven. Klantenservice vriendelijk maar nog niet opgelost vandaar 3 sterren. Online hulp en duurzaamheid vind ik niet belangrijk dus vier sterren beoordeling gegeven.
Ik raad Oxxio aan.
16 January, 09:16 K. Matull Beoordeling: 7,4
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Ik denk dat ik mijn ernergie nu van oxxio krijg maar heb na de overstap niks meer van hun vernomen dus heb ik zelf maar de meterstanden doorgegeven.
Ik raad Oxxio af.
16 January, 07:04 L. Vonk Beoordeling: 10,0
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Ga zo door!
Ik raad Oxxio aan.
15 January, 21:12 M. Rhijn Beoordeling: 7,0
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Ik heb wat problemen gehad met de start van de levering, daardoor moest ik naar de klantenservice bellen. Hier stond ik in een wachtrij van minimaal 25 minuten. Maar nadat ik eindelijk geholpen werd verliep het vrij vlot.
Ik raad Oxxio aan.
14 January, 07:08 M. Drenth Beoordeling: 3,4
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
als je hulp vraag om je email wil veranderen kan jullie niet helpen we hebben het gevraag en we moeten het zelf doen maar dat leukt dus niet hij blijf steeds op me oudste dochter email staan want als ik wil logen en vraagt wacht woord vergeten. kan dat niet omdat het dan bij me dochter aan komt
Ik raad Oxxio af.
12 January, 16:56 J.S. Ligt- de Greef Beoordeling: 7,0
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Ik zit er pas een maand dus een goede beoordeling is nog niet mogelijk
Ik raad Oxxio aan.
12 January, 07:55 J.A.M. Bergh Beoordeling: 6,4
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Gedraagt zich als vorige energie leveranciers. Over het verdere verloop kan ik nog niet oordelen
Ik raad Oxxio aan.
11 January, 12:30 S. van den Hoogen Beoordeling: 9,4
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Eerste ervaring met helpdesk is prima verlopen. Tarieven zijn goedkoper dan mijn vorige leverancier.
Ik raad Oxxio aan.
11 January, 07:12 H.D. Weitering Beoordeling: 8,4
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
op verzoek van jullie
Ik raad Oxxio aan.
10 January, 23:29 M.A.R.T.I.J.N. Hofkes Beoordeling: 6,0
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Soepel niets gemerkt van overstap behalve de lagere maandlasten
Ik raad Oxxio aan.
09 January, 11:08 C. Broekhuis Beoordeling: 4,0
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
De overstap procedure is moeilijk gegaan. Klantenservice beneden peil. Overstap vond te vroeg plaats. € 50,00 boete van ENGIE voor zowel elektra als gas. Gelukkig heeft Easy Switch die kosten aan ons vergoed. Super!
Ik raad Oxxio af.
08 January, 13:18 A.J. Both Beoordeling: 6,0
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
ik ben nog te kort bij oxxio ,om dit goed te kunnenbeoordelen.
Ik raad Oxxio aan.
08 January, 12:50 K. Jansen Beoordeling: 10,0
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Om ook anderen te laten profiteren,van EasySwitch,enoXXIO.
Ik raad Oxxio aan.
07 January, 10:14 P.R. Batenburg Beoordeling: 6,0
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
ingehouden maandbedrag onnodig te hoog toegepast, gelukkig kan je dit zelf eenvoudig naar beneden bijstellen. Klantenservice kan ik niet beoordelen moest toch iets invullen...dus 1 ster
Ik raad Oxxio af.
06 January, 20:16 A.B. Brink Beoordeling: 10,0
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Tot nu toe is de overstap perfect geregeld! Duidelijk en correct.
Ik raad Oxxio aan.
06 January, 08:32 D.W. Dijkstra Beoordeling: 4,0
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Bij de vermeldingen met 1 ster heb ik nog geen ervaring opgedaan of nagekeken. De vraagstelling zou bij een eerste overstap anders geformuleerd moeten worden.
Ik raad Oxxio aan.

Veelgestelde vragen Oxxio

 

Hoe kan ik mij aanmelden voor Mijn Oxxio?

Als je gebruik wilt maken van de online omgeving van Oxxio, moet je eerst je account activeren. Dit doe je door op de website je te registreren. Je hoeft je maar één keer te registreren en kan vervolgens inloggen wanneer je wilt. Je kunt je registreren via de website of via de Mijn Oxxio app. Deze app is te downloaden voor iPhone, iPad en Android telefoons en -tablets.

Hoe stap ik over naar Oxxio?

Via onze vergelijker kun je kijken of een energieproduct van Oxxio voordelig voor je uitpakt en aansluit bij jouw energiebehoefte. Overstappen is eenvoudig, want Oxxio zegt bij je overstap jouw oude energieleverancier op.  

Hoe wordt het voorschotbedrag bepaald?

Het voorschotbedrag, ook wel het termijnbedrag genoemd, is het bedrag dat je iedere maand betaalt voor je gas en stroom aan je energieleverancier. Dit bedrag is gebaseerd op een inschatting van je gemiddelde maandelijkse energieverbruik of op het historisch energieverbruik in jouw woning. De kosten die je daadwerkelijk hebt gemaakt worden aan het eind van je contractjaar verrekend met het voorschotbedrag dat je maandelijks hebt betaald.  

Kan ik het voorschotbedrag aan laten passen?

Ben je het niet eens met de hoogte van je maandelijkse voorschotbedrag? Neem dan contact op met je energieleverancier. De meeste energieleveranciers bieden de mogelijkheid om het voorschotbedrag via de persoonlijke online omgeving aan te passen. Het voorschotbedrag omhoog aanpassen kan altijd, omlaag kan vaak maar met een paar procent. Dit uit voorzorg dat klanten geen hoge rekening krijgen aan het eind van het jaar.  

Hoe zit het met het voorschotbedrag bij Oxxio?

Energieleverancier Oxxio baseert de berekening voor het voorschotbedrag op het historische verbruik. Dat wil zeggen dat Oxxio bekijkt wat jij, of de vorige bewoners het afgelopen jaar aan energie hebben verbruikt en hierop wordt vervolgens het termijnbedrag gebaseerd.  

Huidige aanbiedingen van Oxxio

Besparing

€ 265,24

Per jaar

€ 1355,60

Besparing

€ 95,32

Per jaar

€ 1525,52
Laatste update: 21-11-2017 06:33
Prijzen obv gemiddeld verbruik (ACM). Vergelijk om jouw beste deal te zien.
Er is iets fout gegaan
{{::errorText}}

Vergelijk leveranciers

Je huidige leverancier

Jouw jaarverbruik {{mini_verbruik}}

Personen in huishouden
{{mini_verbruik}}
Hulp nodig bij het invoeren van je teruglevering? Je kan het ook schatten op basis van het aantal zonnepanelen.
Zonnepanelen
Vul alsjeblieft je verwachte jaaropbrengst in

Helaas is het door jou ingevulde verbruik te hoog om onze bestaande contracten aan te bieden. Graag willen wij voor jou een offerte op maat maken met speciale tarieven. Neem alsjeblieft contact op met onze klantenservice op: 020- 531 76 70.

Als je evenveel of meer opwekt dan je verbruikt, neem dan vrijblijvend contact op met onze energiespecialisten: 020 - 5317670.

Zojuist overgestapt