whatsapp
call-icon
7,2 uit 10
Komt Oxxio bij jou hoog uit de vergelijker? Of ben je gewoon benieuwd naar de energieleverancier? Wij hebben alles voor je uitgezocht en tonen je hier de tarieven, contactgegevens, klantbeoordeling en veelgestelde vragen. Schroom niet contact met ons op te nemen indien je meer vragen hebt.

Oxxio

Oxxio levert groene stroom en gas aan consumenten. Energieleverancier Oxxio wil klanten door middel van technologische vernieuwingen stimuleren kritisch na te denken over hun energieverbruik. Om hierbij te helpen biedt Oxxio nieuwe producten en diensten.

Tarieven Oxxio Energie

Je bekijkt de actuele tarieven van Oxxio nadat je een vergelijking hebt gemaakt met onze energievergelijker. De actietarieven van Oxxio veranderen regelmatig. Vul je gegevens in in de vergelijker en je krijgt te zien welke actiecontracten er momenteel worden aangeboden op jouw adres.

actietarieven oxxio

Welkomstkortingen en actietarieven

Energieleveranciers willen graag meer klanten en stunten daarom met actietarieven en welkomstkortingen. De meeste welkomstkortingen worden aangeboden bij contracten met een looptijd van één jaar. Nadat je een volledig jaar klant bent geweest ontvang je de welkomstkorting.

De acties en welkomstkortingen die je bij ons op de website vindt, worden alleen aangeboden op prijsvergelijkingssites als EasySwitch.nl.

Ben je benieuwd welk actietarief Oxxio jou op dit moment kan bieden? Maak dan meteen vergelijking. Vul je gegevens in en bekijk het overzicht.


Over Oxxio Energie

Oxxio levert sinds 2000 energie in Nederland – toen nog onder de naam Energiebedrijf.com – en is gevestigd in Rotterdam. In 2011 is Oxxio overgenomen door Eneco. Het bedrijf verkoopt grijze energie, maar mag deze als groene energie verkopen vanwege de Garanties van Oorsprong die zij inkopen. Oxxio stimuleert iedereen kritisch na te denken over hun energieverbruik. Hiervoor heeft de energieleverancier een slimme app ontwikkeld.

Oxxio energiecontracten

Oxxio biedt energieproducten met verschillende looptijden. Het is mogelijk een energiecontract af te sluiten voor 1 jaar, 3 jaar of onbepaalde tijd (maandelijks opzegbaar). Je neemt dan stroom en gas af gedurende de looptijd van het door jou gekozen contract.


Hoe duurzaam is Oxxio Energie

Oxxio maakt gebruik van sjoemelstroom: ze kopen grijze energie in, maar vergroenen deze met Garanties van Oorsprong. Meer informatie over sjoemelstroom (ook wel vergroende stroom genoemd) vind je hier.

Wanneer geldt het daltarief en het normaaltarief?

Ben je in het bezit van een dubbele, slimme of digitale meter? Dan kun je bij Oxxio gebruikmaken van het daltarief. Dit houdt in dat je op bepaalde tijden, zoals ‘s avonds en in het weekend voor jouw stroom alleen de netbeheerkosten en overheidsheffingen betaalt. De daluren gaan in op de volgende tijdstippen:
– Maandag tot en met vrijdag van 23:00 tot 7:00 uur (Noord-Brabant en Limburg: 21:00 tot 7:00).
– Weekend: vrijdag 23:00 tot maandag 7:00 uur.

Officiële feestdagen zijn Nieuwjaarsdag, Eerste Paasdag, Tweede Paasdag, Koningsdag, Hemelvaartsdag, Eerste Pinksterdag, Tweede Pinksterdag, Eerste Kerstdag en Tweede Kerstdag. De daluren worden bepaald door je netbeheerder.

De slimme meter bij Oxxio

Met een slimme meter kun je via Mijn Oxxio online inzicht krijgen in je energieverbruik. De slimme meter wordt geïnstalleerd door je netbeheerder en de plaatsing hiervan is ingepland per straat, wijk of regio. Wil je al eerder een slimme meter? Vraag deze dan aan via je netbeheerder.

oxxio

De terugleververgoeding van zonnepanelen

Bij Oxxio kun je energie salderen. De energie die je teruglevert wordt afgetrokken van je eigen verbruik. Bij Oxxio kun je dit ook doen boven de 5.000 kWh.

Heb je een dubbele meter? Dan trekt Oxxio de door jou geleverde stroom eerst af van je normaalverbruik, en daarna van je dalverbruik. Wanneer de leverancier je energieverbruik heeft verrekend met je eigen meters, ontvang je voor de energie die je aan het openbare net hebt teruggeleverd een terugleververgoeding. De terugleververgoeding bestaat uit: tarief per kWh, overheidsheffingen (opslag duurzame energie, energiebelasting) en btw.

Lever je meer energie dan je zelf verbruikt? Dan wordt dit door Oxxio ‘een overschot aan teruglevering’ genoemd. De vergoeding voor deze energie is gelijk aan het enkeltarief zoals dit in je overeenkomst staat. Er wordt echter geen energiebelasting en btw over vergoed. Je kunt dit teruglezen op je jaarnota. Heb je een overschot aan teruglevering? Dan zie je een negatief saldo op je jaarnota en krijg je geld terug.

Wek jij meer energie op dan je verbruikt?

Het tarief voor teruglevering van energie is altijd gelijk aan het all-in leveringstarief zoals deze in je contract beschreven staat. Dit all-in tarief bestaat uit tarief per kWh, opslag duurzame energie, energiebelasting en btw. Lever je meer energie terug dan dat je zelf afneemt? Dan krijg je een vergoeding gelijk aan het enkeltarief zoals deze in jouw contract staat. Energiebelasting en btw worden niet vergoed.

Contactgegevens Oxxio

Heb je vragen voor Oxxio? De energieleverancier is op verschillende manieren te bereiken:

E-mail:klantenservice@oxxio.nl
Telefoon:088 – 89 55 999
Kosten:Normaal tarief
Bereikbaarheid:Ma t/m vr van 9:00 tot 18:00 uur
Website:http://www.oxxio.nl

Gas- en stroomstoringen bij Oxxio Energie

Is er sprake van een stroomstoring? Meld deze storing dan direct bij het Nationaal Storingsnummer Gas en Stroom. Dit nummer is 24 uur per dag te bereiken op 0800 – 9009. Als je bij dit nummer een melding doet, wordt de storing direct doorgegeven aan de lokale netbeheerder voor gas en/of stroom. Je netbeheerder zal je zo snel mogelijk helpen.

Betalingen aan Oxxio

Wanneer je een contract afsluit bij Oxxio, maakt Oxxio een schatting van je energieverbruik. Op basis van het historisch energieverbruik bepaalt Oxxio een termijnbedrag. De schatting wordt gebaseerd op het historische verbruik, wat Oxxio ontvangt van je netbeheerder. Ieder jaar ontvang je een jaarnota. Via Mijn Oxxio zie je in welke maand jij je jaarnota ontvangt.

Stopt jouw contract bij Oxxio, vanwege verhuizing of een overstap naar een andere energieleverancier? Dan ontvang je een eindnota. Aan de hand van deze eind- en jaarnota kan het zijn dat je geld terug krijgt, of moet betalen. Afhankelijk hoe dicht het maandelijkse termijnbedrag in de buurt zat van je werkelijk verbruik.

Wat te doen bij verhuizing

Ga je verhuizen maar wil je wel bij Oxxio blijven? Dan kun je in de meeste gevallen de overeenkomst gewoon voortzetten op je nieuwe adres. Belangrijk is wel dat je de verhuizing tijdig aan Oxxio doorgeeft.

Opzegtermijn Oxxio

Wil je jouw energiecontract bij Oxxio opzeggen? Controleer dan eerst de einddatum van je contract. Oxxio hanteert een opzegtermijn van 30 dagen.  Zorg dus dat je tenminste 30 dagen voor het einde van je contract opzegt. Doe je dit niet op tijd, wordt het contract voor onbepaalde tijd verlengd, en staat het tarief voor 1 jaar vast. Wil je jouw contract al opzeggen terwijl deze nog loopt? Bij contractbreuk wordt een opzegvergoeding in rekening gebracht.

Neemt Oxxio jouw opzegboete over?

Ben je van plan over te stappen naar Oxxio terwijl je huidige energiecontract nog niet is afgelopen? Dan kan het zijn dat je huidige energieleverancier hier een opzegboete voor rekent. Oxxio betaalt niet de opzegboete die je bij je huidige energieleverancier kunt krijgen voor vroegtijdig overstappen.


Oxxio aanbieding

Of Oxxio momenteel een aantrekkelijk aanbod voor je heeft, check je in onze energievergelijker. Onze energievergelijker toont je altijd de meest actuele actietarieven en welkomstkortingen. Wij raden je aan jaarlijks een vergelijking te maken en te kiezen voor een energiecontract met een looptijd van één jaar. Zo profiteer je ieder jaar opnieuw van nieuwe, vaak verlaagde tarieven en aantrekkelijke welkomstkortingen.

Overstappen van energieleverancier

Je wilt toch ook niet onnodig veel betalen voor je energie? Via de vergelijker op EasySwitch.nl ontdek je snel hoeveel je kunt besparen door over te stappen naar een goedkopere energieleverancier. Omdat de prijzen voor energie ieder jaar opnieuw worden vastgesteld, is het slim om je energiecontract ieder jaar te vergelijken. Kom je er via onze vergelijker achter dat je veel op je energiekosten kunt besparen door te kiezen voor een energiecontract bij Oxxio? Stap dan over naar Oxxio. Jouw oude energiecontract wordt automatisch voor je opgezegd.

Wat doet EasySwitch.nl en wat doet Oxxio?

Via EasySwitch.nl maak je binnen een paar minuten een vergelijking tussen de verschillende energiecontracten. Komt een energieproduct van Oxxio het beste overeen met jouw wensen wat betreft energieverbruik? Dan kies je voor een energiecontract bij Oxxio. De overstap naar een energiecontract is gemakkelijk, Oxxio zegt bij aanmelding je oude energiecontract op.

Let op: voor de exacte voorwaarden van de energiecontracten kun je terecht op de website van Oxxio. Vergelijk de energietarieven met die van andere leveranciers via de energievergelijker.

Vergelijk Energie

 

Oxxio tarieven vergelijken

Energietarieven energieleveranciers 2018
Greenchoice tarieven | Energie Direct tarieven | Westland Energie tarieven | Dong Energie tarieven | Oxxio tarieven | Nederlandse Energie Maatschappij tarieven | Anode Energie | Cogas Energie | RENDO energie | RWE tarieven | Nuon tarieven | Main Energie tarieven | Delta Energie | Eneco tarieven | Essent tarieven | Eon tarieven | Innova Energie tarieven


Beoordeling klantervaringen
7,3
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Beoordeling Easyswitch
7,0
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Gemiddelde beoordeling:
7,2 uit 10

Klantervaringen

13 April, 08:12 P Derks Beoordeling: 10,0
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Oxxio geeft groene stroom met een uitstekende prijs kwaliteit- verhouding en een adequate, professionele klanten benadering met een uitstekende service. Iedereen die nu nog grijze stroom afneemt bij de milieu belastende grote energieleveranciers kan nu winst voor het milieu en hemzelf behalen.
Ik raad Oxxio aan.
28 March, 14:06 Y Brans Beoordeling: 8,6
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Top
Ik raad Oxxio aan.
28 March, 08:55 Miranda Beoordeling: 8,6
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Met de Oxxio app heb je direct inzicht in je verbruik. Recent een vraag via chat gesteld en deze werd snel en goed beantwoord.
Ik raad Oxxio aan.
21 March, 19:03 C Brooks Beoordeling: 8,0
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
.
Ik raad Oxxio aan.
21 March, 07:52 M Hak Beoordeling: 5,0
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Er is géén heldere communicatie over de tarieven!!!
Ik raad Oxxio af.
20 March, 08:55 I Wessels Beoordeling: 9,4
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Top
Ik raad Oxxio aan.
19 March, 20:48 J Hoekstra Beoordeling: 10,0
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Het is zonder veel gedoe gewoon super!
Ik raad Oxxio aan.
16 March, 16:17 R Shaccal Beoordeling: 4,6
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Klanten Service hebben weinig info en kunnen weinig hulp bieden
Ik raad Oxxio af.
14 March, 13:33 T Bragt Beoordeling: 3,4
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Erg merkwaardig dat als ik een offerte van 1600€ per jaar (=125 per maand) accepteer ik een voorschot van 148 per maand moet betalen.
Ik raad Oxxio af.
12 March, 07:02 M Troost Beoordeling: 7,6
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
alles goed gegaan
Ik raad Oxxio aan.
13 April, 08:12 P Derks Beoordeling: 10,0
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Oxxio geeft groene stroom met een uitstekende prijs kwaliteit- verhouding en een adequate, professionele klanten benadering met een uitstekende service. Iedereen die nu nog grijze stroom afneemt bij de milieu belastende grote energieleveranciers kan nu winst voor het milieu en hemzelf behalen.
Ik raad Oxxio aan.
28 March, 14:06 Y Brans Beoordeling: 8,6
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Top
Ik raad Oxxio aan.
28 March, 08:55 Miranda Beoordeling: 8,6
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Met de Oxxio app heb je direct inzicht in je verbruik. Recent een vraag via chat gesteld en deze werd snel en goed beantwoord.
Ik raad Oxxio aan.
21 March, 19:03 C Brooks Beoordeling: 8,0
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
.
Ik raad Oxxio aan.
21 March, 07:52 M Hak Beoordeling: 5,0
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Er is géén heldere communicatie over de tarieven!!!
Ik raad Oxxio af.
20 March, 08:55 I Wessels Beoordeling: 9,4
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Top
Ik raad Oxxio aan.
19 March, 20:48 J Hoekstra Beoordeling: 10,0
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Het is zonder veel gedoe gewoon super!
Ik raad Oxxio aan.
16 March, 16:17 R Shaccal Beoordeling: 4,6
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Klanten Service hebben weinig info en kunnen weinig hulp bieden
Ik raad Oxxio af.
14 March, 13:33 T Bragt Beoordeling: 3,4
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Erg merkwaardig dat als ik een offerte van 1600€ per jaar (=125 per maand) accepteer ik een voorschot van 148 per maand moet betalen.
Ik raad Oxxio af.
12 March, 07:02 M Troost Beoordeling: 7,6
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
alles goed gegaan
Ik raad Oxxio aan.
09 March, 07:32 H Emons Beoordeling: 4,4
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Het overstappen heb ik niet beoordeelt daar ik niet ben overgestapt en als dank mag ik fors meer gaan betalen ondanks het feit dat er in hun bedank mailtje werd aangekondigd dat het maand bedrag gelijk zou blijven
Ik raad Oxxio af.
07 March, 19:31 N Loonen Beoordeling: 4,4
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
App werkt voor geen meter
Ik raad Oxxio af.
07 March, 07:15 A Warrink Beoordeling: 10,0
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Geen problemen ondervonden, alles perfect!
Ik raad Oxxio aan.
04 March, 16:06 R Verbeek Beoordeling: 8,0
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Ik ben tot nog toe heeeeeeel tevreden
Ik raad Oxxio aan.
27 February, 13:35 J van Elsen Beoordeling: 8,4
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Omdat ik tevreden ben.
Ik raad Oxxio aan.
25 February, 11:36 S Frazer Beoordeling: 6,4
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Alles is prima verlopen
Ik raad Oxxio aan.
19 February, 09:47 G Wijnhoven Beoordeling: 6,4
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Oxxio heeft wel 6 keer om de meterstanden gevraagd. Iedere keer gewoon doorgegeven.
Ik raad Oxxio aan.
13 February, 17:56 M Derks Beoordeling: 10,0
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
de overstap is prima verlopen.
Ik raad Oxxio aan.
10 February, 08:13 G Stoop Beoordeling: 7,6
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Alles goed gegaan , dus geen contact hoeven op te nemen met oxxio
Ik raad Oxxio aan.
10 February, 07:54 H Schoone Beoordeling: 5,0
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Chaos bij account aanmaken, 7 x moeten bellen. Kreeg op een gegeven moment 3 klantnummers. Nooit geen OXXIO meer
Ik raad Oxxio af.
10 February, 07:24 A Vermaire Beoordeling: 7,0
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Ik ben nog te kort lid van oxxio om te oordelen
Ik raad Oxxio aan.
09 February, 17:44 J Brink Beoordeling: 7,4
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Tot op heden geen klachten maar ook geen contact gehad.
Ik raad Oxxio aan.
09 February, 15:44 A Olie Beoordeling: 10,0
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
kwam er als goedkoopste uit
Ik raad Oxxio aan.
09 February, 07:40 D Blok Beoordeling: 9,4
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Omdat ik tot nu erg tevreden ben. App is ook erg handig!
Ik raad Oxxio aan.
08 February, 08:34 H Saes Beoordeling: 7,0
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
ik heb nog niets terug ontvangen van pure energie slechte zaak .Hoop dat het straks bijjullie beter gaat !!Tot nu toe gaat alles god bij jullie !!!!
Ik raad Oxxio aan.
02 February, 08:31 L Adams Beoordeling: 9,0
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Omdat ik tevreden ben
Ik raad Oxxio aan.
01 February, 19:51 G Damhuis Beoordeling: 9,4
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Om anderen mijn bevindingen te laten zien. (Heeft nog geen contact gehad met de klantenservice)
Ik raad Oxxio aan.
25 January, 07:20 A Beld Beoordeling: 8,0
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
A
Ik raad Oxxio aan.
19 January, 16:47 J Clemens Beoordeling: 10,0
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
alles is oké
Ik raad Oxxio aan.
18 January, 18:33 H Scheepstra Beoordeling: 6,0
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Slechte zaak dat je eventuele vragen alleen per app kunt stellen en niet telefonisch. Wil niet appen met een leverancier.
Ik raad Oxxio af.
14 January, 00:50 D Raaijmakers Beoordeling: 4,0
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Klopt van geen kanten.
Ik raad Oxxio af.
13 January, 09:36 W Mulder Beoordeling: 8,0
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Omdat het tot nu toe redelijk goed gaat.
Ik raad Oxxio aan.
12 January, 13:18 B Weeda Beoordeling: 7,6
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Prima leverancier, alleen is het lang wachten bij het bellen naar de klantenservice.
Ik raad Oxxio aan.
11 January, 15:27 W Eijk Beoordeling: 7,0
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
omdat ik dit vind
Ik raad Oxxio aan.
09 January, 14:28 H Kanters Beoordeling: 9,0
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Ik was al bij Oxxio. Omdat ik tevreden was heb ik een nieuw contract afgesloten.
Ik raad Oxxio aan.
08 January, 07:16 H Smits Beoordeling: 9,6
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Gewoon goed geregeld
Ik raad Oxxio aan.
07 January, 15:10 E Dreier Gligoor Beoordeling: 8,0
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Overstappen ging probleemloos en klantenservice /online hulp wisten mijn vragen goed te beantwoorden
Ik raad Oxxio aan.
07 January, 10:33 M Boutkan Beoordeling: 10,0
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Alles prima.
Ik raad Oxxio aan.
05 January, 09:56 Jeroen van der Kamp Beoordeling: 9,4
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Omdat ik vind dat de overstap eenvoudig is gegaan. Wel was het doorgeven van de meterstanden wat ondoorzichtig. Vooral via de app.
Ik raad Oxxio aan.
05 January, 07:21 G Dijk Beoordeling: 8,4
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
De beste prijs
Ik raad Oxxio aan.
02 January, 18:20 C Bezemer Beoordeling: 10,0
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
goeie service
Ik raad Oxxio aan.
01 January, 09:44 W Colle Beoordeling: 7,4
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Prijs is goed. Klantenservice omslachtig te bereiken. Online hulp oke, app kon beter.
Ik raad Oxxio aan.
31 December, 11:20 A Schaik Beoordeling: 9,4
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Overstap was geheel probleemloos
Ik raad Oxxio aan.
30 December, 15:06 J Wind Beoordeling: 7,6
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Het is allemaal tot nu toe soepel verlopen, ook de betalings datum aangepast en dit ging ook prima.
Ik raad Oxxio aan.
30 December, 13:32 A Augustus Beoordeling: 10,0
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Prima geregeld
Ik raad Oxxio aan.
26 December, 10:07 H Snel Beoordeling: 8,4
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Overstappen zonder zorgen en prima informatievoorziening.
Ik raad Oxxio aan.
25 December, 18:25 H Son Beoordeling: 8,0
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Omdat ik bij Oxxio merk dat zij dat doen wat je van een leverancier verwacht.
Ik raad Oxxio aan.
23 December, 07:10 A Wijngaard van den Beoordeling: 10,0
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Was op dit moment met de bonus.de Voordeligste.
Ik raad Oxxio aan.
22 December, 15:13 B Charette Beoordeling: 5,4
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
op de site van Oxxio staat het mooier voor komen dan dat het werkelijk is,hoorde toen mijn contract in ging pas, dat ik zelf belde wat ik ging betalen en daar schrok ik wel van,op de site stond veel minder,nu dacht het gemiddelde maar ver daar boven dus teleurgesteld
Ik raad Oxxio af.
20 December, 17:29 J Hartman Beoordeling: 5,4
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
tarief Oxxio niet conform gegevens van EasySwitch. Communicatie met Oxxio hierover is slecht verlopen.
Ik raad Oxxio af.
20 December, 16:25 L Janssen Beoordeling: 6,6
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
De overstap is niet goed gegaan en ik werd door zowel budget energie als oxxio van het kastje naar de muur gestuurd. Hierdoor heb ik een maand tussen contracten in gezeten.
Ik raad Oxxio aan.
20 December, 15:27 M Vegting Beoordeling: 8,4
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
App geeft maar beperkt inzicht in overstap proces. Pas bij start levering werkt hij echt.
Ik raad Oxxio aan.
19 December, 07:07 M Jansen Beoordeling: 7,0
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Kortings actie
Ik raad Oxxio aan.
18 December, 11:55 P Nijhof Beoordeling: 6,0
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Prijs
Ik raad Oxxio aan.
18 December, 11:11 J Schrier Beoordeling: 10,0
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Bij overstap heel goed geholpen en een goede telefonische begeleiding gekregen. Ga zo door.
Ik raad Oxxio aan.
17 December, 07:47 J Voogd Beoordeling: 7,0
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Betreffende betaling nog geen oordeel. Heb zelf contact op moeten nemen met Oxxio of de overstap geregeld is.
Ik raad Oxxio aan.
16 December, 09:07 P Jansen Beoordeling: 6,0
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Kan nog steeds niet inloggen op mijn oxxio oude klantnummer blijft staan
Ik raad Oxxio af.
13 December, 13:42 B Padayachey Beoordeling: 9,4
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Overstap is prima gegaan en Oxxio geeft duidelijke i formatie.
Ik raad Oxxio aan.
13 December, 07:03 M Groot Beoordeling: 10,0
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Alles netjes geregeld met de overstap
Ik raad Oxxio aan.
12 December, 10:49 H Groenhout Beoordeling: 9,6
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Overstap is prima zonder problemen verlopen.
Ik raad Oxxio aan.
11 December, 10:51 J Mascini Beoordeling: 10,0
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Prima leverancier, handige app, erg behulpzaam bij vragen. Snelle afrekening, kortom prima.
Ik raad Oxxio aan.
09 December, 17:38 N Bakker Beoordeling: 9,4
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
--
Ik raad Oxxio aan.
09 December, 14:14 J Schiffart Beoordeling: 7,4
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
nvt
Ik raad Oxxio aan.
04 December, 18:43 A Uijl Beoordeling: 8,0
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
geen problemen
Ik raad Oxxio aan.
04 December, 08:59 N Nieuwenhuizen Beoordeling: 8,0
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
alles is digitale zaken.
Ik raad Oxxio aan.
02 December, 08:36 G Francissen Beoordeling: 9,4
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Tnt geen klachten. Overstap prima verlopen
Ik raad Oxxio aan.
30 November, 07:21 M Pistorius Beoordeling: 9,0
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Makkelijke over stap. Makkelijk contact met klantenservice
Ik raad Oxxio aan.
26 November, 12:17 J.E.D. van Iperen Beoordeling: 7,6
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Alles zonder problemen geregeld.
Ik raad Oxxio aan.
26 November, 09:06 J Meer Beoordeling: 4,6
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Overgestapt van essent naar oxxio. Hierbij werd de eerst afgesproken levertijd niet gehaald. Daarna werden de meterstanden niet goed doorgegeven door oxxio en werd er bij gas 1000 m2 teveel doorgegeven gevolg was dat essent mij een naheffing stuurde. Uiteindelijk is alles goed gekomen mede door goed handelen van Essent. Voor mij nooit weer oxxio. Ze beloven veel maar uiteindelijk gaat bijna alles mis, een excuus was hier op zijn plaats geweest. Ik kan nog veel meer schrijven maar via een app alles regelen geeft dus dit soort problemen tevens is het personeel slecht geïnformeerd. Voor mij nooit meer oxxio.
Ik raad Oxxio af.
26 November, 08:34 J Hengeveld Beoordeling: 8,0
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Ik ben tot op heden wel tevreden over Oxxio. Maar ik ben nog geen maand klant, dus een goed oordeel kan ik nog niet geven.
Ik raad Oxxio aan.
23 November, 10:18 J Collin Beoordeling: 8,4
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Alles verliep vlot en correct
Ik raad Oxxio aan.
21 November, 08:49 S Terhorst Beoordeling: 7,0
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Prima
Ik raad Oxxio aan.
20 November, 08:20 L Kap Beoordeling: 4,0
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Onoverzichtelijke afrekening
Ik raad Oxxio af.
16 November, 08:03 L Winters Beoordeling: 7,4
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Ik kan niet lager dan 115 euro per maand terwijl ik ca 50 euro per maand verbruik
Ik raad Oxxio af.
15 November, 10:20 J Plantaz Beoordeling: 9,4
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Korting. Verder kan ik nog niet veel over Oxxio zeggen omdat we pas overgestapt zijn.
Ik raad Oxxio aan.
13 November, 21:00 R Brink Beoordeling: 10,0
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Ben erg tevreden met oxxio
Ik raad Oxxio aan.
13 November, 13:27 C. J. de Groot Beoordeling: 8,0
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Alles naar wens
Ik raad Oxxio aan.
13 November, 12:20 J Fontijn Beoordeling: 6,6
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Sinds kort nieuw bij Oxxio, overstap is zonder problemen verlopen, verder nog geen ervaring met Oxxio.
Ik raad Oxxio aan.
08 November, 15:38 H Rikers Beoordeling: 8,0
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Alles vlot en correct geregeld; snel en goed antwoord op vragen.
Ik raad Oxxio aan.
08 November, 10:31 H Oord Beoordeling: 8,0
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Geen enkel probleem
Ik raad Oxxio aan.
26 October, 09:08 K Max Beoordeling: 10,0
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Alles is prima verlopen
Ik raad Oxxio aan.
24 October, 13:25 M Veen Beoordeling: 9,0
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Ik heb geen problemen ervaren.
Ik raad Oxxio aan.
23 October, 07:41 P Slagveer Beoordeling: 10,0
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Overstap is goed verlopen zonder problemen
Ik raad Oxxio aan.
23 October, 07:13 J Lustig Beoordeling: 8,0
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Geld
Ik raad Oxxio aan.
22 October, 07:09 M Widt Beoordeling: 6,4
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Betalingen zou ik liever aan het begin van de maand hebben.
Ik raad Oxxio aan.
21 October, 08:21 T Elzinga Beoordeling: 3,4
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Ik heb nog niets van Oxxio gehoord over meterstanden opgeven m.b.t. de overgang van Nuon naar Oxxio per 01-11-2017. Is dit niet een beetje laat?
Ik raad Oxxio af.
20 October, 14:13 R Thewessen Beoordeling: 8,0
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
alles is ok
Ik raad Oxxio aan.
04 October, 18:08 M Broos Beoordeling: 7,6
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
omdat u er naar vraagt
Ik raad Oxxio aan.
19 September, 10:20 D. Leijten Beoordeling: 8,0
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
prima oxxio
Ik raad Oxxio aan.
06 September, 07:24 M.G. Verhulst Beoordeling: 10,0
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Al eerder klant geweest bij Oxxio en altijd goed.
Ik raad Oxxio aan.
14 August, 08:47 N. Dam Beoordeling: 6,6
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
omdat ik er zo overdenk
Ik raad Oxxio aan.
28 July, 08:16 J. Meijer Beoordeling: 8,0
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
gemotiveerde medewerkers, uitstekende \'uitleesbaarheid\' van de systemen, flexibiliteit
Ik raad Oxxio aan.
27 July, 08:11 M.G.M. Bergh Beoordeling: 10,0
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Overstap soepel verlopen, via Oxxio-app snel contact kunnen leggen via chat modulle.
Ik raad Oxxio aan.
24 July, 06:23 P.A.J. Buijsen Beoordeling: 9,0
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Overstap naat OXXIO
Ik raad Oxxio aan.
23 July, 10:02 G.A.J. van Engelen Beoordeling: 8,4
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
jgk
Ik raad Oxxio aan.
23 July, 06:47 R.E. Vlist Beoordeling: 7,4
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Op dit moment nog weinig ervaring met oxxio.sinds kort klant.
Ik raad Oxxio aan.
20 July, 10:07 W.R. Peeters Beoordeling: 10,0
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Alles is erg duidelijk
Ik raad Oxxio aan.
20 July, 07:24 Y. Stuur Beoordeling: 9,0
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Prettig contact gehad
Ik raad Oxxio aan.
18 July, 09:35 M.M. Kuc Beoordeling: 3,4
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
NEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE
Ik raad Oxxio af.
14 July, 09:05 L.J. Philipse Beoordeling: 9,0
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
De overstap ging prima geen opmerkingen hierover
Ik raad Oxxio aan.
11 July, 09:44 C.M.E.J. Morreau Beoordeling: 7,0
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Momentopname. Overstap probleemloos verlopen.
Ik raad Oxxio aan.
09 July, 10:21 J.M. Reijnders Beoordeling: 7,4
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Prima stroom en overstap service
Ik raad Oxxio aan.
02 July, 08:20 J.A. Broeders Beoordeling: 10,0
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
prima
Ik raad Oxxio aan.
23 June, 09:22 L.A. Magnee Beoordeling: 3,6
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Direct na overstap was ik oxxio al zat. U doet hetzelfde; ge-je en ge-jouw alsof ik een schoolvriendje ben. Ik verwacht fatsoenlijke emails zonder geschreeuw. Ik verwacht betrouwbare energielevering en correcte duidelijke afrekeningen. Verder niets. Oxxio bedolf me onder het geschreeuw met Apps-oproepen. Ik kon niet eens reageren omdat het no-reply emails zijn, contact met de klantenservice kan alleen telefonisch. Duidelijkheid vwb tarieven en voorwaarden was ondergeschikt aan populair doen. Inmiddels weg bij Oxxio.
Ik raad Oxxio af.
22 June, 09:50 M.A.C. Hendriks Beoordeling: 5,0
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
hallo, in de prijsvergelijker had ik een contract afgesloten voor een bepaald bedrag. en nu krijg ik ineens een maandbedrag wat ongeveer 40 euro hoger is vanwege het historisch verbruik. maar ik heb in die jaren samen gewoond, en zit nu alleen in het huis. in het overstapproces heb ik enkele malen gevraagd of er een boete zat op het vervroegd overstappen. dit konden ze nergens terug vinden in het systeem, dus ben ik vervroegd over gestapt. nu heb ik een boete van 100 euro gekregen omdat ik het jaar niet afgemaakt heb. in mijn ogen staat het dus niet goed in jullie systemen of ik ben voorgelogen. ik hoop dat jullie hier nog iets aan kunnen doen? groeten mark
Ik raad Oxxio af.
11 June, 10:53 A.J. Meulen Beoordeling: 8,4
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Prima gegaan..alleen de beginstand was al doorgegeven maar toch 2x een briefje gehad om de stand door te geven terwijl de registratiecode niet werkte
Ik raad Oxxio aan.
01 June, 16:47 P. Diepen Beoordeling: 7,6
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Het hele proces is soepel verlopen,wij maken alleen geen gebruik van de app omdat we die niet hebben
Ik raad Oxxio aan.
01 June, 09:17 L.J. Kuijf Beoordeling: 9,0
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
ben tevreden
Ik raad Oxxio aan.
26 May, 12:15 J. Ratelband Beoordeling: 7,4
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Overstapproces probleemloos verlopen.
Ik raad Oxxio aan.
22 May, 10:40 M.J. Linke Beoordeling: 6,4
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Ik heb al een paar keer mijn meterstanden doorgekregen, zie ze ook staan in mijn app staan maar heb al meerdere papieren herinneringen gekregen.
Ik raad Oxxio aan.

Veelgestelde vragen Oxxio

Hoe kan ik mij aanmelden voor Mijn Oxxio?

Als je gebruik wilt maken van de online omgeving van Oxxio, moet je eerst je account activeren. Dit doe je door op de website je te registreren. Je hoeft je maar één keer te registreren en kan vervolgens inloggen wanneer je wilt. Je kunt je registreren via de website of via de Mijn Oxxio app. Deze app is te downloaden voor iPhone, iPad en Android telefoons en -tablets.

Hoe stap ik over naar Oxxio?

Via onze vergelijker kun je kijken of een energieproduct van Oxxio voordelig voor je uitpakt en aansluit bij jouw energiebehoefte. Overstappen is eenvoudig, want Oxxio zegt bij je overstap jouw oude energieleverancier op.

Hoe wordt het voorschotbedrag bepaald?

Het voorschotbedrag, ook wel het termijnbedrag genoemd, is het bedrag dat je iedere maand betaalt voor je gas en stroom aan je energieleverancier. Dit bedrag is gebaseerd op een inschatting van je gemiddelde maandelijkse energieverbruik of op het historisch energieverbruik in jouw woning. De kosten die je daadwerkelijk hebt gemaakt worden aan het eind van je contractjaar verrekend met het voorschotbedrag dat je maandelijks hebt betaald.

Kan ik het voorschotbedrag aan laten passen?

Ben je het niet eens met de hoogte van je maandelijkse voorschotbedrag? Neem dan contact op met je energieleverancier. De meeste energieleveranciers bieden de mogelijkheid om het voorschotbedrag via de persoonlijke online omgeving aan te passen. Het voorschotbedrag omhoog aanpassen kan altijd, omlaag kan vaak maar met een paar procent. Dit uit voorzorg dat klanten geen hoge rekening krijgen aan het eind van het jaar.

Hoe zit het met het voorschotbedrag bij Oxxio?

Energieleverancier Oxxio baseert de berekening voor het voorschotbedrag op het historische verbruik. Dat wil zeggen dat Oxxio bekijkt wat jij, of de vorige bewoners het afgelopen jaar aan energie hebben verbruikt en hierop wordt vervolgens het termijnbedrag gebaseerd.

Huidige aanbiedingen van Oxxio

Besparing

€ 233,35

Per jaar

€ 1514,49

Besparing

€ 95,32

Per jaar

€ 1652,52
Laatste update: 21-04-2018 17:14
Prijzen obv gemiddeld verbruik (ACM). Vergelijk om jouw beste deal te zien.
Er is iets fout gegaan
{{::errorText}}

Vergelijk leveranciers

{{addresscheck.errorMessage}}
Je huidige leverancier

Jouw jaarverbruik {{mini_verbruik}}

Personen in huishouden
{{mini_verbruik}}
Hulp nodig bij het invoeren van je teruglevering? Je kan het ook schatten op basis van het aantal zonnepanelen.
Zonnepanelen
Vul alsjeblieft je verwachte jaaropbrengst in

Helaas is het door jou ingevulde verbruik te hoog om onze bestaande contracten aan te bieden. Graag willen wij voor jou een offerte op maat maken met speciale tarieven. Neem alsjeblieft contact op met onze klantenservice op: 020- 531 76 70.

Als je evenveel of meer opwekt dan je verbruikt, neem dan vrijblijvend contact op met onze energiespecialisten: 020 - 5317670.

Zojuist overgestapt