Door onze website te gebruiken, ga je akkoord met onze privacyverklaring
Ben jij op zoek naar meer informatie over Coolblue Energie? Je vindt hier alle informatie over Coolblue Energie: tarieven, contactgegevens, beoordelingen, veelgestelde vragen en meer. Op EasySwitch.nl energie vergelijk je alle energieleveranciers en vind je de beste deal voor jouw verbruik.

Coolblue Energie is een label van Coolblue. Coolblue is een techbedrijf die naast de verkoop van elektrische apparaten ook zonnepanelen en energie aanbiedt. Coolblue is ontstaan in 1999. Het Nederlandse hoofdkantoor is gevestigd in Rotterdam.

Tarieven Coolblue Energie

De actuele actietarieven van Coolblue Energie vind je in de EasySwitch.nl energievergelijker. Je ziet ook direct of Coolblue Energie een welkomstkorting biedt. Net als bij alle andere energieleveranciers, veranderen de tarieven van Coolblue Energie twee keer per jaar. Deze verandering vindt plaats op 1 januari en 1 juli. Je merkt hier alleen iets van als je een energiecontract hebt met variabele tarieven.

Heb je een energiecontract met vaste tarieven afgesloten, dan betaal je gedurende de looptijd van je contract de prijs zoals deze aan het begin is vastgesteld. Zit je met vaste tarieven dan helemaal goed? Nee. Als de tarieven flink zijn gedaald, profiteer je daar niet van als je een contract hebt met vaste tarieven. Wij raden daarom iedereen aan om ieder jaar opnieuw een nieuwe vergelijking te maken. Kies ieder jaar opnieuw voor een éénjarig energiecontract en profiteer jaarlijks van een mooie welkomstkorting.

actietarieven Coolblue Energie

Welkomstkortingen en actietarieven bij Coolblue Energie

Alleen via vergelijkingswebsites zoals EasySwitch.nl ontvang je welkomstkortingen en sluit je energiecontracten af tegen actietarieven. Waarom kan dit alleen via EasySwitch.nl? Dat komt doordat energieleveranciers graag klanten willen winnen. Een leverancier moet een aantrekkelijk actietarief kunnen bieden om een hoge positie binnen de vergelijker te krijgen. De acties die je op EasySwitch.nl vindt, zal je dan ook niet tegenkomen op de website van Coolblue Energie zelf.

Benieuwd naar de actuele actietarieven van Coolblue Energie? Maak de vergelijking, vul je gegevens in en bekijk het overzicht.

Vergelijk Energie


Over Coolblue Energie

Sinds 2021 doet retailer Coolblue meer dan elektronica verkopen en zonnepanelen plaatsen. Coolblue Energie levert energie aan klanten die vervolgens ook inzicht hebben in het verbruik en advies hierover krijgen. Coolblue is gevestigd in Rotterdam.

Coolblue Energie

Hoe duurzaam is Coolblue Energie?

Coolblue Energie levert groene stroom uit verschillende bronnen, zoals Nederlandse zonnepanelen en windmolens. Ook levert Coolblue CO2 gecompenseerd gas.

Contactgegevens Coolblue Energie

Telefoon 088 – 88 80 403
E-mail klantenservice@coolblue-energie.nl
Bereikbaar Werkdagen 09.00 – 17.00 uur
Website https://www.coolblue.nl/energie/

contract coolblue energie

Betalingen aan Coolblue Energie

Je kunt je bedrag voor je energiecontract betalen via automatische incasso of handmatig. Als je ervoor kiest om het handmatig te doen, betaal je per factuur €1,35 aan servicekosten. De automatische incasso wordt rond de 28e afgeschreven.

Wat te doen bij verhuizing?

Wanneer je gaat verhuizen, kun je eenvoudig je nieuwe adres aanpassen in je eigen online omgeving van Coolblue Energie.

Coolblue Energie aanbieding

Wil je een energiecontract afsluiten bij Coolblue Energie? Je kunt de actuele aanbiedingen en welkomstkorting van Coolblue Energie bekijken in onze vergelijker.

Wat doet EasySwitch.nl en wat doet Coolblue Energie?

EasySwitch.nl helpt je bij het vergelijken van verschillende energieleveranciers. Met de energievergelijker kun je kijken welke energieleverancier de scherpste tarieven aanbiedt. Wanneer het blijkt dat Coolblue Energie de goedkoopste energieleverancier is, kun je via EasySwitch.nl overstappen. Zodra je de overstap compleet maakt, word je aangemeld bij Coolblue Energie. Zij zorgen ervoor dat je oude energiecontract wordt opgezegd. Op deze manier stap je makkelijk en snel over en hoef je zelf niets te doen.

Let op: voor de exacte voorwaarden van de energiecontracten kun je terecht op de website van Coolblue Energie. Vergelijk de energietarieven met die van andere leveranciers via de energievergelijker.

Vergelijk Energie

Beoordeling klantervaringen
0
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Beoordeling Easyswitch
0
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Gemiddelde beoordeling:
0 uit 10

Klantervaringen

0

Contactgegevens

Adres
Stationsplein 21
3818LE, Amersfoort
Telefoonnummer
088-8880403
Website
Ben jij op zoek naar meer informatie over Coolblue Energie? Je vindt hier alle informatie over Coolblue Energie: tarieven, contactgegevens, beoordelingen, veelgestelde vragen en meer. Op EasySwitch.nl energie vergelijk je alle energieleveranciers en vind je de beste deal voor jouw verbruik.

Vergelijk leveranciers

Zojuist overgestapt