Menu
Hulp nodig? Bel 020 - 531 76 70 of chat

Gasprijzen

Bij EasySwitch.nl kunt u onafhankelijk uw gasprijzen vergelijken van alle aanbieders. Vergelijk gasprijzen in onze handige energievergelijker en u zult gelijk zien dat gasprijzen van verschillende leveranciers erg van elkaar verschillen. Bent u al jaren bij dezelfde leverancier? Als u wisselt van energieleverancier krijgt u een aantrekkelijke overstapkorting. Dit kan u honderden euro’s schelen.

Er is iets fout gegaan

{{::errorText}}

Vergelijk energieleveranciers

Aantal bewoners
{{mini_verbruik}}
Uw huidige leverancier
We hebben meerdere resultaten gevonden, kies hieronder uw exacte adres

Uw jaarverbruik {{mini_verbruik}}

Stroom (normaal)
Stroom (dal)
Gas

Helaas is het door u ingevulde verbruik te hoog om onze bestaande contracten aan te bieden. Graag willen wij voor u een offerte op maat maken met speciale tarieven. Neemt u alstublieft contact op met onze klantenservice op: 020 – 5317670.

Ontwikkeling prijzen gas 2016

De gasprijzen 2016 zullen stijgen door de verhoogde energiebelasting op gas. De overheid heeft ingestemd met duurzaamheidsmaatregelen waardoor kolencentrales geen kolenbelasting hoeven te betalen wanneer zij de kolen gebruiken om elektriciteit op te wekken. Daarnaast worden kolencentrales gestimuleerd om de meest vervuilende productie af te bouwen. Door deze maatregelen loopt de overheid veel belasting mis, dit tekort wordt opgevuld door de energiebelasting voor particulieren en bedrijven te verhogen.

Gasprijzen 2010-2016

Alle leveranciers hebben in 2010 hun gasprijzen in verlaagd vanwege de dalende olieprijs. De gasrekening voor consumenten met variabele contracten ging toen fors omlaag. In 2011 en in 2012 zijn de gasprijzen al weer wat omhoog gekropen. De gasprijzen Nederland begonnen in 2013 weer licht te dalen. Hoe de prijzen gas zich ook ontwikkelen. Gasprijzen vergelijken en overstappen is altijd de moeite waard dankzij de aantrekkelijke kortingen voor nieuwe klanten.

Waarom gasprijzen vergelijken?

U doet er goed aan om nu uw gasprijzen 2016 te vergelijken en over te stappen naar een goedkopere leverancier. Kies een goedkoper contract waarbij u uw gasprijzen 2016 vast kunt zetten. Vaste prijzen geven de leverancier zekerheid, wat zich vertaalt in extra overstapkorting. Gasprijzen vergelijken en overstappen levert een besparing op van honderden euro’s. U bent goedkoper uit dankzij lagere gasprijzen. Vergelijk gasprijzen 2016 van de verschillende leveranciers en stap direct over!

Overstapkorting voor nieuwe klanten

Energieleveranciers bieden hoge overstapkortingen aan om nieuwe klanten binnen te halen. Als u jaren bij dezelfde leverancier blijft loopt u deze kortingen mis. Vergelijk gasprijzen en stap nu over. Zo brengt u uw energierekening flink omlaag. Via onze vergelijker kunt u stroom- en gasprijzen vergelijken. Bovendien bieden we unieke kortingen aan die u niet via de leverancier krijgt.

Handige overstapservice

Op EasySwitch.nl kunt u niet alleen eenvoudig gasprijzen vergelijken. We bieden ook een overstapservice aan. Uw huidige leverancier wordt voor u opgezegd en de contracten sluiten naadloos op elkaar aan. Er hoeft niks aan uw aansluitingen gewijzigd te worden. U komt nooit zonder gas en elektriciteit te zitten.

Vergelijk Energie

Laatste nieuws

Gasverbruik Nederland kan dalen met 50%

Uit berekeningen van de stichting Natuur & Milieu blijkt dat Nederland te langzaam isoleert.  Houden we het huidige tempo aan, zal het nog 31 jaar duren...

Lees meer

Top 5 stiekeme sluipverbruikers

U zet een apparaat op stand-by en houdt de stekker in het stopcontact. Wat is hiervan het gevolg op uw energierekening? EasySwitch.nl zocht het voor u uit....

Lees meer

Meeste energie-overstappers ooit in 2015

Uit de jaarlijkse energiemonitor van de Autoriteit Consument en Markt (ACM) blijkt dat er nog nooit zoveel energie-overstappers waren als in 2015. Iets meer...

Lees meer
In 6 simpele stappen tot €450 besparen? Vraag nu gratis de ultieme energiechecklist aan.
Ruim 200.000 anderen gingen u voor