Eva van Erk, onze Zorgexpert - Easyswitch

Eva van Erk, onze Zorgexpert

Wil je meer weten over onze Zorgexpert Eva van Erk? Dan ben je hier op het juiste adres. Op deze pagina lees je een korte introductie over Eva en kom je meer te weten over de service die EasySwitch.nl aanbiedt.

Maak kennis met Eva

“Hoi ik ben Eva, wat leuk dat je meer over mij te weten wilt komen! Als Zorgexpert is het mijn missie om jou van de allerbeste zorgdeals te voorzien. Bij EasySwitch.nl zorg ik ervoor dat je moeiteloos zorgverzekeringen kunt vergelijken en gemakkelijk kunt overstappen naar de zorgverzekeraar van jouw keuze.”

Eva van Erk,

Zorgexpert

Eva van Erk, Zorgexpert

Zorgtips van Eva

Bij EasySwitch.nl begrijpen we dat de beste zorgverzekering voor iedereen anders kan zijn. Hieronder vind je de belangrijkste tips voor als je een vergelijking voor je zorgverzekering wilt gaan maken.

 • eigen risico

  Bepaal of je het eigen risico kunt verhogen

  Ben je gezond en verwacht je geen zorgkosten te maken? Dan kun je overwegen om het eigen risico vrijwillig te verhogen. In ruil daarvoor ontvang je een aantrekkelijke korting op je zorgverzekering. Kies je een maximaal eigen risico? Dan is het slim om een reservepotje te maken, zodat je niet voor onverwachte zorgkosten komt te staan wanneer je toch zorg nodig blijkt te hebben.

 • aanvullende verzekering

  Controleer of je een aanvullende verzekering nodig hebt

  Kijk kritisch naar je aanvullende verzekeringen. Veel mensen zijn oververzekerd. Je kunt flink besparen door een kleinere aanvullende verzekering af te sluiten. Of laat het aanvullende pakket vallen als je verwacht er geen gebruik van te maken. Maak je weinig gebruik van zorg die gedekt wordt door een aanvullend pakket? Kies dan een aanvullende dekking waarin alleen zorg in het buitenland en tandongevallen verzekerd zijn.

 • euro

  Maak een aparte vergelijking voor jezelf en je partner

  De kans is groot dat jullie allebei een andere zorgbehoefte hebben. Het is in dat geval niet slim om bij dezelfde partij verzekerd te zijn.

Drie zorgzame vragen voor Eva

Waar let jij als expert op als je zorgverzekeringen gaat vergelijken?

Wat zijn enkele veelvoorkomende fouten die mensen maken bij het kiezen van een zorgverzekering?

Wat zijn de voordelen van de zorgvergelijker van EasySwitch.nl?

Laatste nieuws

Blog

DSW maakt zorgpremie 2024 bekend!

Zorgverzekeraar DSW heeft aangekondigd dat de zorgpremie voor 2024 aanzienlijk zal stijgen. De nieuwe premie van € 149,- per maand is een toename van €...

Lees meer
Blog

Prinsjesdag 2023: Wat verandert er in 2024 voor jou?

Gisteren was het weer zover: de derde dinsdag van september, oftewel Prinsjesdag. Op deze dag spreekt onze Koning de Troonrede uit. Hij vertelt dan hoe het...

Lees meer

Onrust bij zonnepanelenbezitters om mogelijke terugleveringskosten door energieleveranciers

Bij onze klantenservice merken we dat de vragen van bezorgde zonnepanelenbezitters hierover met de dag toenemen. We verwachten dat meerdere energieleveranciers...

Lees meer