EasySwitch

Gasprijs

Gasprijs vergelijken? Kik nu op "vergelijk energie", kies de goedkoopste gasleverancier en bespaar tot € 450 per jaar!


De gasprijs 2014 per m3 kan erg verschillen per energieleverancier. De gemiddelde gasprijs bedroeg in 2009 61 eurocent per kubieke meter. Veel Nederlanders hebben geklaagd dat de gasprijs in 2009 met 9% tot 15% is gestegen. De gemiddelde gasprijs (prijspeil 2012-2013) is 65 eurocent. De gasprijs bestaat uit enkele componenten; verbruikskosten, energiebelasting en btw. Elk huishouden betaalt naast de gasprijs 2014 bovendien vastrecht wat een vast bedrag voor de gasaansluiting is. 


Gelukkig is de gasprijs en stroomprijs in 2010 en 2011 gedaald vanwege de flinke daling van de olieprijs. Dit heeft bij een aantal leveranciers een forse daling van energietarieven veroorzaakt. De gasprijs is daarna langzaam omhoog gekropen. De gasprijs 2014 is nagenoeg gelijk gebleven. Vergelijk de gasprijs per m3 in uw contract met de nieuwe gasprijs per m3 van verschillende leveranciers en bespaar. Boek nu uw voordeel van een lage stroom – en gasprijs, vergelijk verschillende leveranciers en stap over naar een goedkopere aanbieder.

Gasprijs

Gasprijs informatie op EasySwitch.nl. De begrippenlijst bestaat uit een aantal onderwerpen waaronder Gasprijs. Naast Gasprijs informatie, kunt u ook meer lezen over energie gerelateerde begrippen en energie vergelijken.

Onafhankelijk energieprijzen vergelijken? Vergelijk nu energietarieven van alle energieleveranciers in Nederland, stap over en bespaar honderden euro’s per jaar!

Hoe werkt het?

Eenvoudig overstappen in minder dan 5 minuten en honderden euro's besparen!

WUA energie onderzoek
In november 2012 is EasySwitch.nl verkozen tot beste energievergelijker door onafhankelijk onderzoeksbureau WUA!


Zojuist overgestapt

 
Dhr. B. uit Rotterdam is overgestapt naar Qurrent Energie
Mevr. N. uit Elsloolb is overgestapt naar Qurrent Energie
Dhr. L. uit Amsterdamzuidoost is overgestapt naar Qurrent Energie
Dhr. V. uit Breda is overgestapt naar Essent
Dhr. van D. uit Hooglanderveen is overgestapt naar Essent

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van de beste energieprijzen!