whatsapp
call-icon

Energie aanbiedingen

Ben je op zoek naar de beste energie-aanbiedingen? Mooi, dan ben je hier bij onze energievergelijker aan het goede adres. Bij ons heb je een energiecontract met korting makkelijk gevonden en snel afgesloten, want goedkope energie, dat regelen wij voor je!

alert-img Oeps!
{{::errorText}}

Vergelijk energie aanbiedingen

Aantal bewoners
{{mini_verbruik}}
Stroom (dal)
{{addresscheck.errorMessage}}
Je huidige leverancier

Helaas is het door uw ingevulde verbruik te hoog om onze bestaande contracten aan te bieden. Graag willen wij voor u een offerte op maat maken met speciale tarieven. Neemt u alstublieft contact op met onze klantenservice op: 020 – 5317670.

Als je evenveel of meer opwekt dan je verbruikt, neem dan vrijblijvend contact op met onze energiespecialisten: 020 - 5317670.

Hulp nodig bij het invoeren van je teruglevering? Je kan het ook schatten op basis van het aantal zonnepanelen.
Zonnepanelen

Deze aanbiedingen heb je

Energiecontracten worden met scherpe aanbiedingen aantrekkelijk gemaakt om jou over te halen naar een nieuw contract over te stappen. Deze aanbiedingen kunnen jou ook echt veel geld schelen als je de beste eruit weet te halen. Hier helpen we je natuurlijk graag mee! Er zijn drie soorten aanbiedingen: welkomstkortingen, extra lage tarieven en welkomstcadeaus.

Welkomstkortingen

Dit zijn kortingen voor nieuwe klanten die kunnen oplopen tot €250. Energieleveranciers willen jou graag als nieuwe klant en hebben daar hoge kortingen voor over, hier moet je dus van profiteren! Hou er wel rekening mee dat je de welkomstkorting aan het eind van je contract pas ontvangt. Je moet dus niet te vroeg overstappen want dan vervalt de korting.

Extra lage tarieven

Een contract waarin de korting berekend is in de energietarieven, zelfs zonder extra kortingen zijn deze contracten heel voordelig. Je betaalt hierdoor het hele jaar door een lager energietarief. Deze contracten kunnen even voordelig zijn als de contracten met welkomstkortingen, je krijgt alleen niet in één keer een hoge korting maar iedere maand een beetje.

Welkomstcadeaus

Ipads, een slimme thermostaat of duurzame verlichting zijn een paar voorbeelden van cadeaus die energieleveranciers geven bij een nieuw energiecontract. Dit klinkt natuurlijk als een goede deal, maar je moet hierbij opletten dat het altijd gaat om contracten van ongeveer 3 jaar. Dit betekent dat je drie jaar lang niet kunt overstappen, waardoor je een nieuwe aanbieding misloopt. Als je het uitrekent betaal je zo alsnog de kosten van je cadeau zelf.

De beste aanbieding voor jou

Voor iedereen is een andere aanbieding het best, dit ligt aan hoeveel gas en stroom je verbruikt. Gebruik je vooral veel gas, veel stroom of ben je heel zuinig en verbruik je van allebei heel weinig? Dit heeft allemaal invloed op jouw beste aanbieding. Als je zelf energie opwekt is het ook slim om te kijken welke energieleveranciers een goede terugleververgoeding voor groene energie geven. Weet je niet hoeveel energie je precies verbruikt? Dit is geen probleem, op basis van het aantal mensen waarmee je in huis woont kunnen wij een inschatting maken van je verbruik. Als de inschatting later toch niet blijkt te kloppen, dan kun je dit altijd nog aanpassen.

Hoe kunnen leveranciers de kortingen betalen?

Als je een meerjarig contract hebt of al jaren bij dezelfde energieleverancier zit, dan betaal je de hoofdprijs voor je energie. Als je lange tijd bij dezelfde energieleverancier blijft dan is je contract waarschijnlijk stilzwijgend verlengd en zijn de tarieven verhoogd. Hier verdienen energieleveranciers veel geld aan waardoor zij kunnen stunten met lage prijzen en kortingen om nieuwe klanten binnen te halen. Door ieder jaar over te stappen dwing je energieleveranciers om contracten aan te bieden voor de echte prijs van energie. En daar profiteer jij dan weer van!

Vind ik hier écht de beste aanbieding?

Kort gezegd: Ja.

Iets langer: De prijzen in onze vergelijker zijn zo laag omdat energieleveranciers hoge kortingen geven zodat zij bovenaan komen te staan. De contracten die zij op hun eigen website aanbieden zijn bijna altijd hoger. Daarnaast hebben wij vaak speciale kortingen waardoor je een contract vindt wat nog goedkoper is dan normaal. Als je nog twijfelt kun je natuurlijk altijd een andere website raadplegen. Geen gedoe, want je gegevens worden onthouden zodat je bij terugkomst meteen weer verder kunt met vergelijken.

geld blauw en oranje

 

Hoe jouw aanbieding wordt berekend

Als je weet hoeveel stroom en gas je in een jaar verbruikt dan wordt aan de hand van deze gegevens berekend welke energieleverancier het goedkoopste contract heeft. Weet je niet wat je verbruikt in een jaar, dan kun je aangeven met hoeveel mensen je in een huis woont en dan maken wij een inschatting van je verbruik. Aan de hand van deze inschatting vind je dan de beste aanbieding voor jou.

Ieder jaar een nieuwe aanbieding

Kun je ieder jaar opnieuw een goede energie-aanbieding vinden? Jazeker! Het is zelfs het voordeligst om ieder jaar opnieuw over te stappen. De korting voor je huidige contract houdt na de contractsduur op, daarna ga je hogere tarieven betalen, dus is het slimmer om weer een nieuw contract met korting af te sluiten. Energie-aanbiedingen voor contracten die een jaar lopen zijn altijd voordeliger dan langlopende contracten, je kunt dan namelijk ieder jaar opnieuw van een aanbieding profiteren. Wil je het een keer niet zelf regelen? Dan kun je ons gewoon bellen en dan zoeken wij dat het goedkoopste energiecontract voor jou uit. Hoef jij er niet naar om te kijken!

alert-img Oeps!
{{::errorText}}

Vergelijk energieleveranciers

Aantal bewoners
{{mini_verbruik}}
Stroom (dal)
{{addresscheck.errorMessage}}
Je huidige leverancier

Helaas is het door uw ingevulde verbruik te hoog om onze bestaande contracten aan te bieden. Graag willen wij voor u een offerte op maat maken met speciale tarieven. Neemt u alstublieft contact op met onze klantenservice op: 020 – 5317670.

Als je evenveel of meer opwekt dan je verbruikt, neem dan vrijblijvend contact op met onze energiespecialisten: 020 - 5317670.

Hulp nodig bij het invoeren van je teruglevering? Je kan het ook schatten op basis van het aantal zonnepanelen.
Zonnepanelen

Laatste nieuws

Energie

Hoe groen is hout als biomassa?

Ruim 63% van de Nederlandse duurzame energie werd in 2016 opgewekt uit biomassa. Ondanks dat biomassa een vorm van groene energie is, zijn er twijfels over de...

Lees meer
Energie

Gasloos wonen… Hoe doe je dat?

Nederland wil in 2050 volledig aardgasloos zijn om aan het klimaatakkoord van Parijs te voldoen. De gaskraan wordt langzaam dichtgedraaid, zodat er steeds...

Lees meer
Energie

Barometer 2017 – Randstad kiest massaal voor duurzame energie

Voor het zesde jaar op rij hebben we onderzoek gedaan naar de energie overstapmarkt van het afgelopen jaar. We kunnen concluderen dat 2017 een jaar was waarin...

Lees meer