Om je een optimale ervaring te geven op onze website, maken wij gebruik van cookies. Door gebruik te maken van onze website ga je akkoord met onze privacyverklaring
Sluiten
whatsapp
call-icon

Als we jou vragen waar je het liefst je geld aan uitgeeft, dan denk je niet meteen aan je vaste lasten of je verzekeringen, toch? Wij ook niet. Maar toch betalen veel mensen hier nog veel te veel voor. Gelukkig hebben wij een manier gevonden hoe jij een bespaarheld kunt worden en hier ook nog eens van profiteert!

 

Jouw inzet wordt beloond

Stap jij al ieder jaar over? Goed bezig! En hoe zit het met je vrienden en familie? Zijn jullie allemaal bespaarhelden? Of kunnen zij nog wel een helpend handje gebruiken? Dan hebben wij iets voor jou bedacht waardoor besparen voor hen én voor jou leuker wordt! Als jij aan je vrienden vertelt hoeveel jij bent gaan besparen en zij willen spontaan ook overstappen, dan vinden wij jou een held. En helden belonen wij graag. Dus voor iedereen die jij helpt besparen krijg jij €20 van ons. Zij blij, jij blij én wij blij, een win-win-win situatie :-)

 

Overtuigtips van onze bespaarhelden

Zelf zijn wij al jaren bezig om iedereen uit onze omgeving te laten besparen. Een van ons moest hier bijna een fulltime baan van maken, zo serieus nam hij zijn bespaarheldenstatus. Met die status weet je natuurlijk precies wat je moet zeggen om anderen aan je lippen te laten hangen. Deze tips delen wij graag met je zodat je ze zo snel mogelijk kunt gebruiken:

 

“Als ik je nu €250 zou geven zonder dat je hier iets voor hoeft te doen, zou je dat dan willen? Ja? Mooi dan kan ik dat meteen voor je regelen”.

 

“Bedenk eens iets dat je nog heel graag zou willen doen als je €250 euro had. Heb je iets bedacht? Dan kan ik ervoor zorgen dat je dit kunt gaan doen!”

 

“Vind je het veel gedoe om over te stappen? Ik heb het binnen 5 minuten gedaan, dus dan regel ik het voor jou!”

 

“Er verandert bijna niets, je merkt het alleen aan je bankrekening.”

 

 

Tijd voor actie!

Je bent er klaar voor om mensen te laten overstappen, dus dat hebben we zo makkelijk mogelijk voor je gemaakt. Als je zelf bent overgestapt heb je van ons een mailtje ontvangen met daarin jouw persoonlijke link. Maak via deze link een vergelijking voor je vrienden, laat hen overstappen. Jij krijgt dan automatisch €20 van ons op je rekening.

Ben je nog niet overgestapt? Dan kun je eerst zelf een vergelijking maken en zien hoe makkelijk het overstappen is. Zo ben je meteen zelf het levende bewijs en kun je met deze nieuwe kennis (en je persoonlijke link) anderen gaan helpen!

Heb je nog vragen of extra tips nodig? Je kunt altijd met onze eigen bespaarhelden bellen, mailen of chatten. Wij helpen je graag met al je vragen zodat jij alleen maar hoeft te bedenken wie je nog meer kunt helpen besparen. Succes! :)

Willemijn

Bedankt voor het lezen! Ik heb dit artikel met liefde geschreven om jou te informeren. Is dat gelukt of heb je nog een vraag? Of een opmerking? Of wil je graag iets lezen over een ander onderwerp dat nog niet op onze blog staat?

Ik wil dit delen met mijn vrienden en volgers: