Om je een optimale ervaring te geven op onze website, maken wij gebruik van cookies. Door gebruik te maken van onze website ga je akkoord met onze privacyverklaring
Sluiten
whatsapp
call-icon

Greenchoice Warme Truiendag

Net al ieder jaar vindt ook dit jaar weer de Warme Truiendag plaats. Om precies te zijn, vandaag, vrijdag 8 februari is de dag dat iedereen zijn verwarming een paar graden lager zet en een warme trui aantrekt. Waarom? Om energie te besparen.

 

Zet de verwarming lager

De Greenchoice Warme Truiendag is een initiatief van Het Klimaatverbond en Greenchoice. Tijdens de Warme Truiendag wordt iedereen opgeroepen om de verwarming een paar graden lager te zetten. Waarom? Elke graad lager levert een energiebesparing en dus ook een CO-verlaging van 7% op.

 

Acties voor het milieu

Naast het lager zetten van de verwarming en het aantrekken van een trui worden de mensen opgeroepen om milieubesparende acties te bedenken. Via de website http://www.warmetruiendag.nl kunnen de mensen de energiezuinige acties die zij hebben bedacht met iedereen delen.

 

Verjaardag Kyoto-protocol

De Greenchoice Warme Truiendag wordt ieder jaar rond 16 februari gehouden. Dit is namelijk de dag dat in 2005 het Kyoto-verdrag in werking is getreden. Ieder jaar worden we bewust gemaakt van het feit dat de uitstoot van het aantal broeikassen te hoog is en dat wij zelf kunnen bijdragen aan de vermindering van die uitstoot.

 

Energiebesparing

EasySwitch.nl doet mee met de Greenchoice Warme Truiendag en heeft de temperatuur 3 graden lager gezet op kantoor. Doet u ook mee?

Wilt u besparen op uw energierekening? Vergelijk energie en u ziet meteen wat voor u de goedkoopste energieleverancier is.

 

 

Daan Konijn

Bedankt voor het lezen! Ik heb dit artikel met liefde geschreven om jou te informeren. Is dat gelukt of heb je nog een vraag? Of een opmerking? Of wil je graag iets lezen over een ander onderwerp dat nog niet op onze blog staat?

Ik wil dit delen met mijn vrienden en volgers: