Om je een optimale ervaring te geven op onze website, maken wij gebruik van cookies. Door gebruik te maken van onze website ga je akkoord met onze privacyverklaring
Sluiten
whatsapp
call-icon

Een abonnement met goedkope Sim Only is binnen handbereik. Op basis van uw verbruik en wensen tonen wij de goedkoopste abonnementen van dit moment. Zelf abonnementen vergelijken en ranglijstjes bijhouden? Bespaar tijd en moeite met onze vergelijker!

  • Wij zijn onafhankelijk en vergelijken de beste Sim Only-aanbiedingen.
  • Sim Only is veel goedkoper.
  • Het abonnement sluit u af bij de provider zelf.
  • Overstappen is erg eenvoudig. Lees meer: overstappen Sim Only en FAQ Telefonie & Sim Only
  • U kunt ook een geheel nieuwe aanvraag doen. Het hoeft geen overstap te zijn.

Sim only abonnementen vergelijken

Sim only abonnementen zijn “losse” goedkope mobiele abonnementen zonder de mobiele telefoon zelf. Het enige wat u hierbij koopt is een simkaart met daarop uw abonnementsgegevens en uw mobiele telefoonnummer. Een sim only abonnement is perfect geschikt voor u als u een goedkoop abonnement zoekt en een simlockvrije telefoon heeft.

Het grootste voordeel dat een sim only abonnement u kan bieden is goedkoop bellen, sms’en en internetten. U ontvangt een simkaart en geen nieuwe dure mobiele telefoon. Hierdoor kunnen providers extra hoge kortingen op het maandelijkse abonnementsbedrag bieden. Bij de goedkoopste sim only abonnementen kunt u zelfs de helft besparen in vergelijking met een abonnement in combinatie met een telefoon.

Het is wel belangrijk dat u een simlockvrije telefoon heeft om de simkaart in te stoppen. Een nieuw, losgekocht toestel is meestal simlockvrij. Een telefoon die u bij een vorig abonnement gekregen heeft is niet simlockvrij, dit slot gaat er na een tijdje vaak vanzelf af of u kunt het toestel simlockvrij laten maken.

Hier op Easyswitch.nl kunt u naar eigen wens sim only vergelijken van alle providers in Nederland. Van het goedkoopste sim only abonnement tot de meest uitgebreide met onbeperkt bellen, onbeperkt sms’en en onbeperkt internet. Er zijn altijd sim only aanbiedingen die bij u passen.

Is sim only geschikt voor mij?

Als u een mobiele telefoon heeft die u wilt blijven gebruiken is het verstandig om na de contractduur een sim only abonnement af te sluiten. Omdat de telefoon die u erbij gekregen heeft in de maandelijkse abonnementskosten zat heeft u deze namelijk eigenlijk al afbetaald. Met een nieuw abonnement kunt u per maand een hoop geld besparen.

Ook als u een nieuwe mobiele telefoon wilt is een sim only abonnement een optie. De kortingen die u ontvangt op deze abonnementen zijn meestal zo hoog dat het goedkoper is om de nieuwe mobiele telefoon los te kopen en dan een sim only abonnement erbij te nemen. Een bijkomend voordeel is dat de telefoon dan meteen simlockvrij is. Nadeel is dat u in één keer een groot bedrag moet betalen voor het nieuwe toestel.

Sim only voordelen

  • De abonnementen zijn veel goedkoper dan een abonnement in combinatie met een telefoon, dit kan wel tot de helft van de maandelijkse kosten schelen!
  • U kunt uw huidige vertrouwde telefoon blijven gebruiken voor minder maandelijkse kosten.
  • Bijna alle providers bieden een 3 in 1 simkaart aan, uw simkaart knippen is nooit nodig.
  • Goedkope sim only abonnementen bieden u vaak al veel minuten, sms’jes en mobiel internet aan.

Wil je nog meer besparen? Met je zorgverzekering vergelijken kan je elk jaar meer dan 200 euro besparen.